Xlintshop.se

Här om dagen fick jag hem ett paket från Xlintshop.se, i låg det en fotmask som tar bort död hud och förhårdnander, den förebygger även sprickor. Klicka här för att komma till den!
I låg även en tandblekningspenna, och ni förstår nog vad den gör, den bleker tänkerna snabbt och enkelt, det ända man gör är att måla en tunnt lager över och vänta ca 15 minuter. Klicka här för att komma till den!
 
Så dessa produkter ska jag testa nu i veckan hade jag tänkt, så jag kan uppdatera er mer om vad jag tycker då!

Torsdagens:


Roligt samarbete!

Nu är jag väldigt glad att säga att jag har ett samarbete på gång tillsammans med dessa tre tjejer som driver tre av mina favorit bloggar. Jag tycker att detta ska bli hur roligt som helst och jag ser verkligen fram emot detta. Vi kommer ha en del roliga saker på gång nu i höst och förhoppningsvis är ni sugna på att följa vårat samarbete, som jag personligen tror kommer bli hur bra som helst!

Om ni inte kikat in deras bloggar innan så tycker jag att ni ska göra det, tryck vara på namnen för att komma till deras bloggar!
Julia - Nattstad.se/juliamalmsten
Elin - Elinskoglund.myshowroom.se
Jennifer - Nattstad.se/jennifersandsjo

Min prins

Igår hade jag och Ronni ett litet bråk och efter ett tag så ringde Ronni och berättade att han ahde lämnat en överraskning till mig i brevlådan, så gick jag upp och där låg det blommor och choklad, och en bit bort stod Ronni. Åå min finaste, blev verkligen hur glad som helst! Så stannade Ronni hos mig i kanske en kvart innan jag skjutsade jag honom till en hållplats där han skulle bli hämtad. 
 
Iallafall, jag somnade helt sjukt tidigt igår, jag var verkligen helt död! Men nu är jag vaken igen och har vart vaken ett tag. Min data kraschade typ imorse eller igår slutade tangentbordet att funka och in dator har låtit hur mycket som helst hela natten så jag fick ställa den i köket för att den väckte mig.. Men efter ett tag började den fungera igen och nu har jag rensat den lite, har tagit bort drygt 7000 bilder från den, ine kontigt att den är lite seg haha. 

Home Sweet home

Var så himla trött i skolan idag, men det var jag inte ensam om så de gjorde inget.
På lunchen åkte jag iallafall med Vanessa och Julia och åt lunch på wasabi, så himla gott är det där verkligen!!

Efter skolan gick jag runt lite i stan eftersom de var en halv timme kvar tills min buss skulle komma. Men nu är jag hemma iallafall och ska bara ta de lungt hela kvällen!


Frukost tips:

Jag har fått lite önskemål om att jag ska tipsa om bra frukostar eller vad man ska säga. Och ni har ju flera gånger blivit arga på mig över hur jag äter, men jag tänkte ändå göra ett inlägg med frukostar som jag tycker är bra/goda, jag äter dock inte alla dessa så ofta.
 
Toast
Jag tror att dom flesta vet vad en toast är och hur man gör dom. Man kan ju ha vad man vill på och använda i stort sätt vilket bröd man vill också, så man väljer ju själv om man vill ha grovt eller vitt osv. När jag äter toast, vilket inte är så ofta så brukar jag bara ha ost på eftersom jag inte är så förtjust i skinka. Men de är en smidig och mättande frukost!
 
Yoghurt med honug och hallon
Detta var min favorit frukost ett bra tag och ska försöka börja äta det igen (just nu har jag stressat väldigt på morgonen så har inte hunnit äta ordentligt). Jag använde mig utav turkisk yoghurt, flytande honung och frysta hallon som jag värmde i en kastrull innan jag åt. Tycker att dte är hur gott som helst, det är verkligen ett tips!
 
Smoothie
Smoothies är ju perfekt när man har lite bråttom, de går ju hur snabbt som helst och är väldigt smidigt att slänga i sig lite snabbt om man har bråttom eller att ta med sig. Jag gillar mest när smoothies är ganska isiga och kalla. Jag brukar använda frysta hallon, vanilj yoghurt, lite mjölk och ibland kanel. 
 
Frukt
Frukt tallrikar gör jag ofta på helger eller när jag har gott om tid, det tycker jag är det godaste. Då är äpplen, jordgubbar, mango, passionsfrukt och melon favoriterna, men de senaste har jag börjat fastana riktigt mycket för persikor, hehe tycker att det är sååå gott!!
 
Omelett
De äter jag nästan alltid när ajg sover över med ronni för de brukar han vilja ha. Men det är också superlätt att göra och går jätte snabbt så de kan man slänga ihop lite snabbt innan skolan. I omeletter kan man ju lägga i i stort sätt vad man vill, kött, svamp, ost ovsosv. Men jag brukar ostast köra på ett ägg och en äggvita + salt och peppar. 

UGG AUSTRALIA CLASSIC MINI

Jag har börjat bli lite sugen på ett par låga ugg's. Under hösten och framförallt vintern så använder jag ugg's väldigt mycket. Och dom slits ju en hel del, och blir efter ett tag ganska missfärgade utav stasken osv, det syns ju mest på ljus ugg's så de kan vara värt att tänka på när man köper ett par. Mina ljusrosa höll inte speciellt länge innan dom såg för jävliga ut tyvärr. 
 
Så jag har tänkt mig att rensa bland mina ugg's (inga jag kan sälja eftersom dom som ska bort är så missfärgade/smutsiga) och kanske är lite sugen på ett par nya. Denna gången kanske ett par låga? Jag testade ett par i New York men minns att jag tyckte mina fötter såg så himla stora ut i dom (haha gud va nojig jag är med det alltså). Men ska ge dom en chans till tror jag och prova ett par någon dag snart. Tycker ju att dom är så himla fina på andra iallafall. 
 
Frågan är om man ska ha med eller utan knapp isåfall? Vad tycker ni är snyggast? Jag ska isåfall köpa i en enkel färg eftersom jag inte använder starkare färger på ugg's speciellt mycket har jag märkt. Så kanske gråa eller färgen som är längst till höger på bilden?

Några saker jag vill göra, Part 2

Bo utomlands iallafall en kort period
Jag vet inte ifall jag skulle vilja flytta utomlands, de tror jag nog inte. Men jag skulle väldigt gärna testa att bo utomlands en kort period, bara några månade räcker och de hade vart hur nice som helst tycker jag. Isåfall skulle jag vilja flytta till Kalifornien, Hawaii eller Austalien tror jag. 
 
Åka ner i en hajbur(?)
Jag tror faktiskt att jag hade velat göra de, åka ner i en hajbur och se hajarna på riktigt, kanske botar min rädsla lite? När jag var i Mexico ville jag faktiskt göra det, men då hade dom tyvärr inga sånna turer där vi var, man kunde simma med hajarna dock har jag för mig och det var jag inte lika sugen på. Haha, men får jag någon gång chansen att åka ner i en hajbur så hade jag förmodligen gjort de, eller så hade jag fegat ut i sista sekunden..
 

Fredag - Godmorgon!

Godmorgon på er! Jag vaknade för en liten stund sedan och det var väldigt jobbigt att gå upp kan jag säga er. Mina ögon känns klistrade. 
 
Förlåt för så himla opersonlig uppdatering föresten. Men igår kväll var jag på Sjölins kickoff, så jag somnade inte örens runt tre, men de kunde ju vart värre liksom. Jag hade iallafall jätte roligt med mina vänner!
 
Nu ska jag iallafall göra mig iordning lite, jag har dock fortfarande ont i fötterna efter att ha gått och dansat i klackarna så länge.
 
 

SONY ALPHA 37

Denna kameran blev den som tillslut fick följa med mig hem. Så himla liten är den inte egentligen, men den väger inte allt mycket, mycket mindre än min andra stora systemkamera! 
 
Jag har inte hunnit inviga den än, men de ska jag se till att göra så snart som möjligt, jag är ju verkligen ingen proffsfotograf, men för hoppnings vis så kommer det att bli fina bilder med denna kameran, även om mina andra kameror inte är dåliga såklart! Jag är iallafall väldigt nöjd, och jag ska försöka ta med mig den så ofta jag kan, kommer variera lite mellan denna och min lilla, ibland är de ju helt enkelt för jobbigt att ha med sig en såhär "stor" kamera. 
 
Hur som helst så är jag jätte nöjd, Sony Alpha 37, blev det för min del!

MIINTO.SE

Untitled #177
Jag tipsade ju er för inte så länge sedan om en sida, nämligen Miinto.se! Och jag har verkligen fastnat för den sidag, tycker att den har så himla fina grejer och en massa bra märken. 

Här över så har jag samlat ihop fyra av mina favoriter från sida. Ni brukar ju uppskatta sånna här inlägg där jag tipsar om kläder och sidor så jag tänkte köra på det en del nu. Hoppas att ni uppskattar det!
 
Här under så har jag även valt ut lite favoriter från deras rea, dom har nämligen hur stor rea som helst, på en massa bra märken och fina kläder! Min favorit är helt klart den gråa tröjan i mitten till höger, man ser inte på bilden men den har en döskalle i ryggen, hur snygg som helst!
Untitled #178
Klicka här för att komma till sidan!
 

Topp 3 serier:

1. Pretty little liars
Detta är min absoluta favorit serie of all time haha! Tycker verkligen att den är hur bra som helst som ni säkert har förstått eftersom jag nämnt den ett antal gånger har i bloggen. 
Den handlar om fyra tjejer, Aria, Spencer, Hanna och Emily, deras bästa kompis Alison försvann/blev mördad. Och efter det så har dom fått meddelanden från "A" som verkar veta allt om dom vad dom en gör. Det händer hur mycket som helst hela tiden, verkligen en serie som är värd att se!
 
2. The Vampire Diaries
Denna serien kommer tvåa på min lista utav mina favorit serier som jag kommer att tänka på nu. Den handlar om Elena som har haft det ganska jobbigt och förlorat sina föräldrar i en olycka, sedan träffar hon Stefan och så förendras hela hennes liv. 
Som ni säkert vet och om inte förstår på seriens namn så är det en vampyr serie typ, alltså dne handlar om vampyrer osv så om man gillar sånt tycker jag abolsut att man ska börja kolla på den, man fastnar verkligen!
 
3. Desperate Housewives
Desperate Housewives slutade ju dock för några år sedan. Men jag har sett alla avsnitt och jag akn fortfarande kolla på dom och tycka att dom är hur bra som helst! Så om man inte ahr sett den och vill börja kolla på någon serie så är den jätte bra!

BESTÄLLT - HOLLISTER

Haha jag han inte annat än att skratta åt hur ful den här bilden blev.. Men jag hade väldigt bråttom!
 
Iallafall, jag hade egentligen tänkt vänta tills jag ska upp till stockholm med att köpa dessa jeansen, men jag kunde inte hålla mig så här om kvällen klickade jag hem dom! Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge tills jag får hem dom, då visar jag er såklart! Är lite osäker på vilken storlek jag skulle t dom har ju 0 short, 0 regual osv. Men tillslut chansade jag på 0 short, tror att de blir bra, hoppas det!
 
Längtar tills jag får hem dom, tycker att dom är så himla fina på alla andra jag sett med dom, men så brukar de vara, jag blir oftast besviken när jag själv får på mig det, haha hoppas det inte är så denna gången!

REA

Nu är jag snart inne i stan, jag och mami tänkte ta en snabb titt inne på Taras rea nu innan jag ska iväg till Ronni!

Så nu ska jag se om jag kan fynda på något fint! Annars är de bara mysigt att spendera lite tid med mami!

Om ni ser mig får ni gärna hälsa, det är så roligt!


Dagens:

Shorts - One Teaspoon  Topp - Zara  Skor - Ldir  Väska - LV

LYX VS BUDGET - OUTFIT

Untitled #176
 

So fluffy i'm gonna die

Dessa tofflor från UGG hade mamma och pappa med sig när dom kom hem från Marbella för lite mer än en vecka sedan. Jag kollade på dom när jag var nere men köpte dom aldrig. 
 
Dom är verkligen hur sköna som helst! Går runt med dom hela tiden här hemma, och dom kommer ju komma ännu mer till användning i vinter och när de börjar bli lite kallare.
Tycker att dom är så himla söta också, men dock låter e en hel del när jag går runt med dom, så får gå försiktigt när jag använder dom på morgonen hehe. 
 
I marbella såg jag dom i rosa och blått, dom finns kanske i andra färger men utav dom så var dessa min favorit. 

Plans:

Såhär ser mina planer på ett ungefär ut för idag! Sedan är det ju säkert så att de kommer att tillkomma en massa saker också. Men ungefär såhär ser mina planer för dagen ut. 
 
Ska troligtvis åka iväg och kolla på en nu kamera, jag är ute efter en liten men ändå större än den jag har nu. Alltså en i lite mer systemkamera-format fast en liten, eftersom jag redan har en stor och jag tycker att den är så himal jobbig att ha med sig, den är så stor och klumpig. Har ni några tips på bra kameror (säger man så?)? Jag är lite inne på en Sony Alpha, någon som vet om den är bra? 
 
Annars hoppas jag på att jag kan sova hos Ronni inatt, hade vart så himla mysigt! 

På väg hem!

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem!
Så jag är väl hemma om kanske 40 minuter eller så. Ska bli så himla skönt att komma hem.

Det är föresten jätte roligt att det är så många som är intresserade av bloppisen, har fått en massa meddelanden redan! Men än så länge är bara zebra jeansen och de vita linnet sålt så allt annat finns än så länge kvar!


BLOPPIS - DEL 1

Alla från Dr Denim
Gråa: Storlek - XS  Köpte för: 399 kr  Säljer för: 100 kr
Zebra: Storlek - XS  Köpte för: 499 kr  Säljer för - 150 kr SÅLDA
Silver: Storlek - S  Köpte för: ca 599 kr  Säljer för - 200 kr
 
Topp från Zara
Storlek: S
Köpte för: ca 299 kr  Säljer för: 100 kr
 
Linne från Zara
Storlek - S
Köpt för: 299 kr  Säljer för: 150 krSÅLT
 
 Linne från Asos
Storlek: 32/34
Köpt för: ca 500 kr  Säljer för: 300 kr
 
 Jeans från G-star
Storlek: 25/32
Köptes för: ca 1300 kr  Säljer för - 600 kr

Om ni är intresserade av något så gäller samma som vanligt, mejla mig på [email protected] eller skriv på kik: Alexandraap
Och om ni bor utanför göteborg så skickar jag de, men då står ni för frakt.
 

Höstdagar:

Nu när sommaren är över och hösten är här så kan man tycka att det blir tråkigt, att det inte finns något att göra. Man måste byta ut de varma dagarna ute i solen mot något annat. Så tänkte ge er lite tips på vad man kan hitta på nu i höst. För mig är hösten och vintren verkligen mys-årstider. 
 
Bio
Gå på bio med dina vänner/pojkvän/familj, se någon ny film som ni tycker verkar bra. Att gå på bio kan vara så himla mysigt tycker jag! Perfekt också på hösten när kvällarna är kallare och man fryser ute. Man kan ju följa upp bion med en mysig middag efter/innan för att göra de lite mer speciellt.
 
Kvällsfikor
Gå med dina kompisar/pojkvän och sätt er på ert favorit café med filtar och något varmt och dricka. Sitt och prata och skratta hela kvällen!
 
Baka
Att baka tycker jag kan vara så himla mysigt, speciellt när de är riktigt kallt/regnigt ute. Så att baka bullar eller liknande tycker jag är riktigt mysigt att göra någon dag/kväll när man inte vet vad man ska hitta på. När man är klar kan man sätta sig med nybakade bullar och ett glas mjölk framför favorit serien/filmen. 
 
Seriemaraton/filmkväll
När det regnar och man inte vet vad man ska hitta på så är film/serimaraton perfekt enligt mig. Jag föredrar serier framför filmer, kan kolla på serier hela dagarna utan problem, tyckar att man kan bli så himla fast! Om du har någon kompis som kollar på samma serie som dig så är det ju ett plus, då kan ni kolla tillsammans och det blir ju lite roligare.
 

Gårdagens - B&W

Jeans - G-Star // Linne - Zara // Kofta - H&M // Skor - VANS

Uppe med tuppen

Jag var uppe med tuppen imorse trots att vi hade sovmorgon, så jag åkte iväg till gymmet och tränade en timme och nu kom jag precis hem! Så nu ska jag snabbt ta något att äta, klä på mig och göra mig iordning så jag hinner i tid till skolan!
Känns så himla skönt att ha tränat verkligen, nu har jag det gjort för idag liksom, det är de bästa med att träna på morgonen tycker jag! 
 
Idag slutar jag 16 tror jag så de är våran senaste dag. Men vi har ju sovmorgon så egentligen gör det inte så mycket!
 
Bloppisen kommer upp senare så håll utkik!
 

HOME

Hej på er! Jag kom precis hem nu för en stund sedan, och jobb intervjun gick bra. jag ska fundera lite på hur jag vill göra och om jag är helt säker på om jag vill och sådär, så att jag inte ångrar mig liksom. Men om de blir av så uppdaterar jag er mer om de då, men dock är det inget jätte spännande jobb direkt. 
 
Nu ska vi iallafall snart äta middag, tacos! Älskar tacos, tycker att de är så himla mysigt på något sätt!
 
Så efter vi har ätit ska jag fixa lite inlägg och fota bloppisen! Har väldigt mycket som jag vill sälja nu så jag delar upp det i oliak delar för annars blir de lite mycket! Men imorgon kommer iallafall en del ut, så håll utkik!
 

Open back +

Här om veckan bloggad ejag även om denna tröjan, också den är från Zara. Och här om dagen blev även denna min. 
 
Jag var inne i affären och testade den och blev helt kär, ryggen är så himla fin också. Älskar öppna ryggar! Färgerna är enligt mig ganska mörka och höstiga, så de passar ju perfekt nu när hösten börjar närma sig. Är faktiskt väldigt sugen på höst kläder, längtar efter att kunna använda den mer. 

Svaren, del 1

Kan du ge dina bästa tips för att få långt och fint hår? Åå, sånt är jag så dålig på.. Men inte platta/locka det för mycket eftersom de sliter så på håret.
 
Sen kan du ge dina bästa tips för att hålla träningsmotivationen uppe? Sätt upp ett mål, inte för stort utan ett rimligt mål, man blir mer taggad om man faktiskt klarar att nå sina mål.
 
Vart är den vita koftan som du har på dig på din header köpt? Det är dressen från Wildfox, så de är tröjan till den!
 
 
när du och ronni bråkar, vad brukar de oftast handla om? och hur löser ni det lixom? Det tycker jag är privat, men det är olika.
 
 
Vem tar alla bilder på dig? Ber du h*n att ta en bild på dig? Kompisar/självutlösare/mamma.

Hur blev du och Ronni tsm? Vem frågade? Hur frågade han (sms/pratade/gick fram) 
Ronni frågade eller vad man ska säga, det var också han som tog första steget om man säger så. Hur han frågade? Det var när vi var med varandra hemma hos mig!
 
har du nån inkomst? Ja, eller liksom ingen jätte, men jag tjönar ju på bloggen.
 
Bor du hemma? Ja, jag bor hemma!
 
 
Vad äter ni mest för mat i er familj? har ni något ni äter ofta? Vi äter allt, kan man väl säga, mest kött och pasta!

Kan du visa dina favorit jackor? & vilka jackor skall du köra på denna höst/vinter? 
Min favorit vinterjacka är min svarta pälsjacka iallafall, favorit höstjacka måste vara min svarta skinnjacka från Zara. Kan göra ett bättre inlägg om detta snart!

Vad tycker du är ''måsten'' för höst/vinter?:)
Jag kan göra ett bättre inlägg om detta!
 
 
Vart hittade du sandalerna du bloggade om? vet du några sidor som har några snygga sandaler? Hittade tyvärr bilderna på Weheartit så vet inte vart dom är ifrån, och bvet tyvärr inga bra sidor heller..
 
 
Vilken är din Favorit VS-doft om du inte räknar med love spell o puré sediction? Coconut Passion tror jag!

Bästa skol-tipset? 
Häng med på lektionerna och skriv anteckningar!
 
Vad är det finaste Ronni har gett dig? Åå, jag vet inte, jag är ju så himla glad för alla presenter Ronni har gett mig! 

Skulle du kunna vara vän med dina bloggläsare? 
Njaa, alltså de beror på hur man menar med "bloggläsare" jag ser t ex inte mina vänner som bloggläsare för att dom läser min blogg eftersom dom träffade/tog inte kontakt med mig via bloggen om man säger så.

Vilken sida tycker du är bäst att handla kläder ifrån? 
Nelly.com och Asos.com och Miinto.se är mina favoriter!
 
 
Bryr du dig om vad du äter, hur onyttigt det är och så? Ja, det gör jag.
 
 
Favorit mat? Kräftor, oxfilé eller pasta!
 
 
Abercrombie / Victoria Secret 
justin bieber/one direction 
frukt/grönsak 
granatäpple/drak frukt 
jordgubbar/hallon 
Raglady/Fiorucci 
Zara/Bik Bok 

Dagens planer:

Först och främst skall jag till skolan såklart. Jag slutar runt tre skulle jag tro och efter det ska jag möta upp mamma i stan tror jag. Så om vi hinner kommer vi går runt lite annars ska jag nämligen på jobbintrevju vid 15.30!
Det blir min första jobbintrevju någonsin så jag är lite småspänd, jag förväntar mig inte att jag ska få jobbet, utan får jag det så får jag det, får jag det inte så gör det inget liksom. 
 
Efter det så åker jag hem och så får jag se lite vad jag ska hitta på, jag har inget planerat, kanske åker och tränar om jag mår helt 100. 
 
 
 

Godmorgon!

Jag vakande för bara en kvart sedan och missade precis min buss så jag får ta en lite senare buss idag hehe. Är det bara jag som tycker att det är kallt föresten? Jag är inne och fryser, men de lär blir varmare under dagen. Fast just nu vill jag nästan att det ska bli kallare, jag vill kunna använda lite mer höstiga kläder osv. Det är ett så himla jobbigt mellanstadie det här, man vet liksom inte vad man ska ha på sig. 
 
Hur som helst så ska jag klä på mig och allt nu så jag hinner till nästa buss iallafall, så vi hörs senare!
 

Söndag - Kväll

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra/mysig söndag. Imorgon börjar ju skolan igen, helgerna går verkligen så himla snabbt tycker jag.. 
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret ordentligt för de känns så himla ofräscht just nu. Sedan ska jag bara lägga mig framför tvn och mysa hela kvällen. Ska förska sova tidigt inatt igen eftersom jag fortfarande inte mår helt 100. 

Annars en grej som jag tycker är lite tråkigt är att ni har blivit så dåliga på att kommentera. Ni är ändå hyfsat många nu och jag får knappt några kommentarer. Det är så himla tråkigt, varför har ni slutat kommentera helt plötsligt? Extra tråkigt är det eftersom jag lägger ner så mycket tid på bloggen och då vill jag gärna ha respons och uppskattning. Annars kan det kvitta liksom.
 

Några saker jag vill göra, Part 1

Resa mycket
Jag älskar att resa och det är något jag vill göra mycket, till en massa nya fina platser. Just nu står Australien, Hawaii, Maldiverna högst upp på lisan. Hur roligt hade det inta vart att göra en sådan typ av resa med vänner eller pojkvän? De vill jag verkligen göra i framtiden. 
 
Lära mig att surfa
Tycker verkligen att det verkar hur roligt som helst att surfa, har blivit extra sugen på att lära mig de efter att jag såg Soul Surfer, nu var ju hon med om en hajattack i filmen, vilket tidigare vart varför jag inte velat lära mig surfa, men jag tycker ändå man blir sugen på att surfa när man ser filmen, de ser så himla härligt ut. Dock är jag ju fortfarande rädd för hajarna, så skulle nog tycka att det var lite läskigt.
 
Göra skillnad
Jag skulle verkligen vilja göra något som har med välgörenhet att göra, men inte bara skänka pengar, jag vill åka dit och hjälpa till, kanske afrika. Och se hur glada dom blir och verkligen känna att jag gör skillnad för dom. En annan grej som jag sett är att man kan åka på volontärarbete i sydafrika, då tar man hand om lejonungar osv. De tycker jag verkar så himla mysigt och roligt, jag som älskar djur liksom, så de hade jag kunnat tänka mig att göra.

Blue

Jag bloggade ju om detta linnet från Zara här om veckan, minns ni? Här om dagen blev iallafall det blåa mitt. Jag var ju egentligen ute efter det svarta men eftersom jag inte fick tag på något så beställde jag de blåa från deras hemsida. På rea var det också, 79 kr tror jag att det kostade, hur bra som helst. 
 
Men som sagt, jag var egentligen ute efter det svarta, och det är jag fortfarande, så om någon har ett svart (i vilken storlek som helst) så är jag väldigt intresserad jag betalar nypris om det är så. Mejla mig isåfall på: [email protected] eller skriv till mig på Kik: AlexandraaP

LYX VS BUDGET

Untitled #175
 

Söndag

Godmorgonpå er, jag har vart vaken ett bra tag nu. Och ska snart åka iväg med mamma för att köpa en sak lite snabbt tror jag. 
 
Mår mycket bättre nu iallafall, så de är verkligen jätte skönt, tur att jag stannade hemma igår, annars hade jag nog mått värre idag. Det är så tråkigt att bara ligga hemma på helgen, men om man mår bättre till nästa så får det ju vara värt det liksom. 
 
 

Right now/plans for tonight

Jag stannar hemma ikväll för att säkert må bättre imorgon, så jag ska bara ha en myskväll här hemma, kolla på tv/film, äta gott osv. 
 
Tråkigt att må dåligt, jag som hade sett fram emot att träna nu i helgen.. Men jag får helt enkelt ta de när jag mår bättre, ingen idé att träna innan man är helt 100 annars blir man bara sämre, så känns det iallafall för mig varje gång jag gör så. 
 
Färlåt för lite halv slö uppdatering idag från min sida också, men jag har ju som sagt inte mått så bra. Det blir bättre, i promise.
 

Lazy

Jag har legat hela dagen än så länge i sängen och kollat på tv, och jag planerar inte att göra något annat resten utav dagen tråkigt nog. Jag har så himla ont i hela kroppen just nu. 
 
Men snart ska jag nog ändå ta och åka iväg till Ica och köpa gott + mat för ikväll. Sedan ska jag försöka fixa lite inlägg också som jag har ha i nödfall, älskar att ha massa inlägg lagrade det är så himla skönt, då slipper man stessa om man har mycket att göra eller liknande. 
 
 

Svarar:

Har du ngt emot tjejer som sminkar sig mycket? Nej, aboslut inte. Jag gör det inte själv bara, men det betyder ju inte att jag har något emot dom som gör de.
 
Vad tycker du om Steve Madden sneakers? Googlade och dom som kom upp tycker jag var jätte snygga!
 
Har du nån tatuering? Nej, det har jag inte.
 
visa bättre bilder på väskann (den svarta)? tror du den finns kvar? Nej, jag tror tyvärr inte att den finns kvar.
 
När köpte du tröjan från Zara? Någon vecka sedan, så den finns kvar! 
 
Vart är kläderna från? Ni kan alltid klicka på mina kollage för att se vart kladerna är ifrån.
 
vart har du hittat sandalerna? Vilka? Dom jag har själv köpe jag på Raglady, dom andra är bara bilder från Weheartit så dom vet jag tyvärr inte vart dom kommer ifrån.

Godmorgon!

Usch, idag mår jag inte så himla mycket bättre. Så för min del blir det nog att stanna hemma större delar utav dagen, kanske ska in till stan lite snabbt och kolla en sak, men vet inte om jag orkar det längre. Vill bara ligga i min säng hela dagen haha. 
 
Men det är hur skönt som helst med helg om ni frågar mig iallafall. Även om skolan inte har kommit igång ordentligt än så är de liksom ändå skönt. 

Jag vill resa

Jag är redan så himla sugen på att resa, att åka iväg på semester, sol eller shopping de spelar ingen roll men jag är så himla sugen på att resa.
 
Som de ser ut nu så har vi inga resor planerade, i och för sig så är sommarlovet precis slut och det är ju egentligen inget konstigt att inte ha planerat några resor ännu.
 
Om några veckor ska jag troligtvis upp till Stockholm, inte för att det är vad jag kallar resa precis, men de blir roligt, även om de bara är över dagen. Ska se om jag hinner gå i några affärer när jag är där, jag skulle så gärna vilja köpa ett par hollister jeans. Men jag får se vad jag hinner. 
 
Annars så är jag mest sugen på att åka till London just nu. de verkar så himla mysigt tycker jag! Jag har ju aldrig vart där, men har hört så bra om de. Så dit är jag väldigt sugen på att åka. Shoppa VS, Abercrombie osv! London skulle jag dock inte vilja vara i så länge tre dagar tror jag räcker, det är perfekt för en shopping weekend.
 
 
Till jul skulle jag vilja resa till Mexico, eller västindien, Mexico är som jag sagt 1000 gånger mitt favorit resemål än så länge och västindien är så fint det också tycker jag, isåfall skulle jag vilja åka till Aruba igen då de var min favorit. Solsemester på vintern tycker jag är de bästa som finns, när allt är kallt och grått här hemma så kommer man iväg till strålande sol och värme, så härligt!

Frågestund!

Nu känner jag att det börjar bli dags för en frågestund eftersom att de känns som att det var ett tag sedan och de dräller hela tiden in massa frågor och det lättaste är att samla dom i en stor frågestund. 
 
Så nu kan ni i detta inlägget fråga exakt vad ni vill, mellan himel och jord. Och jag ska försöka svara så gott jag kan på alla frågor! Men såklart får ni ta hänsyn till att vissa frågor är för personliga och dom kommer jag inte svara på. 
 
Iallafall, fråga vad ni vill! Så svarar jag i helgen, hur jag svarar kan ni välja, i skrift eller video? Det spelar ingen roll för mig! 
 

Såhär vill jag gå klädd i höst:

Untitled #174

3 långa, 2 kort

Jag har bara brutit en sak, och det är min arm. Det var när jag gick i kanske 3an/4an så åkte vi skridskor med klassen. Så stod jag helt slitta på isen och väntade på min kompis som hade trillat och helt plötsligt trillar jag baklänges och försöker ta emot mig med armen och så bröts den, när jag gick till min lärare och sa att jag hade ont sa hon att "det är ingen fara, ta en korv till" så jag tog mig en korv till och åkte vidare. 
 
När jag var i Guadeloupe hämtade jag en stor snäcka som jag fortfarande har kvar i mitt rum!
 
Jag är ganska kittlig, men bara när jag är på de humöret typ. Speciellt kittlig är jag mellan tårna haha, inte för att folk håller på med mina tår så himla mycket liksom men det är där jag är kittligast, jag blir till och med kittlig om jag själv tar mellan dom, inte för att jag gör det så mycket heller men.. Haha!
 
Jag älskar att planera och göra planer, tycker att det är så himal roligt verkligen, att ha något att se fram emot osv. Om jag ska göra någon lite större grej så vill jag gärna ha koll på vad som ska hända och ha mycket info liksom, så att jag vet vad jag ska förvänta mig och så kan har koll på läget typ.
 
Jag älskar sånna där skruv trappor, ni vet stora trappor som är skruvade? Jag tycker de är så himla nice, de ger verkligen en lyxig känsla tycker jag! 
 
 

Godmorgon på er!

Nu ska jag springa i väg till bussen hur snart som helst, tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg först!
 
Idag är de fredag, tycker ni också att denna veckan har gått hur snabbt som helst? Jag tycker verkligen att den har gått jätte fort! Men de är skönt med helg såklart, som alltid. 
 
Efter skolan idag ska jag troligtvis möta upp ronni för att kanske äta och gå på bio, så himla mysigt! Längtar. Senare ikväll får jag se vad jag ska göra men de beror på hu jag mår osv!
 
 

Lazy day

Jag har mått lite sådär idag, jag har väldigt ont i magen och de känns som att jag håller på att bli sjuk, så efter skolan åkte jag direkt hem istället för att åka till gymmet som jag hade tänkt. Väl hemma så fixade jag lite frukt och la mig framför de senaste avsnittet att PLL. Det är verkligen lika bra varje gång!
 
Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll ha jag tänkt och så mår jag för hoppningsvis bättre imorgon! Jag orkar inte bli sjuk nu, det är så himla tråkigt verkligen! 
 

THE HUNT

Jag måste tipsa er om denna sidan, Thehunt.com! Jag blev tipsad om den av en var er läsare när jag letade efter ett linne faktiskt. 
 
Det är iallafall en sida där du gratis kan bli medlem och sedan lägga upp bilder på t ex en snygg tröja som du sett, eller någon tumblr bild där du tycker att klänningen var skit fin t ex. Då kan du lägga ut den där och skriva en kort beskrivning om vad du letar efter och sedan kommer den att publiceras och andra användare kommer att hjälpa dig att hitta de du letar efter!
 
Du kan även följa andra "hunts" och när något utav de du följer/dina hunts har hittats så får du ett mejl. Hur bra är inte det? 
 
Jag föler och ahr startat en massa hunts, tycker att sidan är hur bra som helst och det är verkligen ett tips till er! För hur ofta ser man inte något man vill ha på en tumblr bild? Jag gör det hela tiden!

Sandaler +

Även om sommaren börjar gå mot sitt slut så kan jag inte annat än att älska fina sandaler. Tycker att det är så himla fin och jag ska verkligen försöka inskaffa mig ett par super fina till nästa resa/sommar. 
 
Älskar dom längst till vänster i bilden över, hur fina är dom inte? Något som jag tycker är synd är att jag inte trivs så bra i sandaler, jag känner mig lite obekväm och tycker att de får mina fötter att se stora ut vilket dom verkligen inte är, så de kanske bara är en känsla jag får. 
 
Här om veckan köpte jag och mamma Jeffrey Campbell sandalerna, ni vet dom med massa glitter stenar? Tycker att dom är så himla fina, och dom var på rea så vi slog till. Älskar att jag och mamma har samma skostorlek, då kan vi ju dela skor!

Tisdagens:

Tröja - Zara  //  Kjol - Hollister  //  Skor - Converse  //  Väska - Zara

Myskväll

Ronni kom hit förut idag efter att jag vart hos tandläkaren, de gick jätte bra föresten om ni undrar haha. Jag behöver inte tandställning och trots att jag har haft väldigt trångt i min käke så verkar de lösa sig utan att jag ska behöva dra ut några mer tänder om visdomständerna kommer. Så de är ju skönt!
 
Men sedan Ronni kom så har vi bara hunnit kolla på idol och äta middag, jätte mysigt. Nu ska vi gå ut och lägga oss i lilla huset och kolla på film och mysa! 
 
 

Outnorth.se

 
Jag hittade för ett tag sedan en sida som jag tänkte tipsa er om, dom säljer framförallt tränings och vildmarkskläder. 
 
Så dom har en massa bra som man kan ha använda sig av när man tränar speciellt utomhus då. Och de är ju perfekt för nu när skolan börjar och då är de troligt att det kommer att vara mycket utomhus aktiviteter som t ex orientering. 
 
Just nu har dom även en sommarrea med 30-70% på träningskläder och skor. Det finns alltså hur mycket som helst som man kan gå in och fynda på!
 
Klicka här för att komma till sidan

ORANGE + HEARTS

Denna bikinin fick jag hem från Victoria's Secret här om dagen. Är väldigt nöjd med den, men tyvärr lär jag förmodligen inte kunna använda den på ett tag eftersom hösten är påväg. Men på nästa solresa följer den garanterat med!
 
Färgen stämmer inte riktigt överens med hur den blev på bilden dock, den är mer orange i verkligheten! 
 
Sedan råkade jag även beställa hem en biknintrosa (inte likadan som på bilden), i storlek medium vilket är för stort för mig, så den kommer jag förmodligen sälja i nästa bloppis eller något, skulle någon vara intresserad av en bikinitrosa från Victoria's Secret? Haha..

Beige stickad tröja

Untitled #173
Jag fick en fråga ang hur man kan matcha en beige stickad tröja här om dagen. Och helt ärligt tycker jag att de funkar till nästan allt! De funkar till i princip alla färger, så de är super lätt att matcha. 
 
Men jag fixade ändå ett litet kollage, och jag hoppas att du som frågade blir nöjd med det. Slängde nämligen ihop de igår kväll när jag var hur trött som helst och knappt kunde hålla ögonen öppna haha. 
 
Men iallafalll, som sagt tycker jag att en beige stickad tröja är en jätte bra sak att ha i garderoben nu i höst/vinter. Just eftersom de assar till nästan allt, sedan är de ju väldigt skönt att ha när de blir kallare också!

+/- med att ha en blogg

+ Fina läsare, jag tycker personligen att en utav de absolut roligaste sakerna med att ha en blogg är alla fina läsare. Att få fina meddelanden, mejl, kommentarer kan verkligen göra hela mina dagar. Det är så himla roligt! När ni kommer fram är de bästa som finns. 
 
+ Roliga samarbeten, en väldigt rolig sak är även att man får möjligheten till en massa samarbeten med olika företag vilket såklart är jätte roligt och spännande. Det är ju en möjlighet som är svårt att ha annars. 
 
+ Man når ut till många, att blogga är faktikst ett väldigt bra sätt att nå ut till människor. Om man tar t ex kissie, hon når ju ut till hur många som helst när hon bloggar och det är väldigt lätt för henne att få sin åsikt hörd. Sedan är det roligt att få dela med sig av tips, bilder osv tycker jag!
 
- Hat/elaka-kommentarer, samtidigt som man får en hel massa fina snälla kommentarer så får man stå ut med en hel del kränkningar och elaka kommentarer. Det får man räkna med om man bloggar nästan, men självklart är det olika för alla som bloggar, vissa får ju nästan bara positiva andra får mer negativa. 
 
- Folk vet väldigt mycket, detta beror självklart på hur man väljer att öppna sig i bloggen, även om man inte bloggar så personligt så vet oftast läsarna en hel del om vad man gör, vart man brukar vara, går i skolan, osv. Man kan bli väldigt dömd utav folk som läst bloggen men inte träffat en i verkligheten. Folk tror att dom vet så himla mycket utan att ha träffats.

Onsdag

 
Godmorgon på er!
 
Nu ska jag iväg till skolan, och har de lite små stressigt, kom precis på att vi har gympa idag nämligen.. 

Efter skolan så ska jag antingen möta upp mamma eller Ronni i stan och gå runt en stund, vid 15 ska jag nämligen till tandläkaren. Så måste hinna dit också, jag har dock ingen koll på när vi slutar men de brukar vara tidigt på onsdagar så jag hoppas på de!

TRIANGL.COM.AU

Denna bikinin fick jag hem här om dagen från Triangl, hur snygg är den inte? Så himla enkel och snygg. Älskar färgen, fanns så himla många fina färger att välja mellan så det blev väldigt svårt, men tillslut bestämde jag mig för den här. Så himla somrig och härlig tycker jag!
 
Nu börjar det ju som sagt bli lite kallt för bikini här i sverige, men vad är de som säger att man inte kan börja små handla lite inför nästa sommar eller resor redan nu? 
Den här kommer jag använda flitigt som bara den när jag får chansen!
 
Jag har storlek XS på underdelen och S på överdelen. 

Hallojsan

Nu ska jag snart ut och fota lite grejer som jag har fått hem de senaste, det är så himla roligt med sånt tycker jag. Och ni brukar ju uppskatta inlägg där jag visar vad jag köpt/fått hem, så de är ju lite win win på de hela, haha.
Annars så var jag helt slut när jag åkte hem från skolan, somnade på bussen efter fem minuter och vaknade inte förens hållplatsen innan min. 
 
När jag kom hem satte jag mig direkt och svarade på lite mejl osv. Håller på att boka in en grej som jag verkligen ser fram emot, det kommer bli så himla roligt!!
 
 

Q/A

skulle inte du ta moppe kort? Jo, men jag har inte tagit tag i det, och det känns onödigt nu..
 
Kan du göra ett inlägg bra låtar? Ja, de kan jag absolut fixa!
 
 
vad har du för storlek på din wildfox dress? Jag har storlek xs på den och den sitter perfekt förutom att benen är lite långa fö mig.
 
 
kan du lägga upp bilder på fina mössor och halsdukar och säga var dom kommer från? Ja, jag kan fixa ett kollage med det, påminn mig!
 
 
Vad använder du för kamera? Sony Nex-5 tror jag min ena heter. Sedan har jag en systemkamera också som jag inte har en aning om vart den kommer ifrån, men jag kan kolla om ni vill. 
 
 
får man komma fram om man ser dig eller tycker du att det är jobbigt? man får absolut komma fram och hälsa! Jag tycker bara att det är jätte roligt!
 
 
Får du betala tull när du beställer från VS? Ja, man betalar tull!
 
 
Kan inte du och ronny göra en boyfriendtag? Jo de kanske vi skulle kunna göra om ni skulle tycka att det var roligt, jag får se!
 
 
kan du visa en bättre bild på tröjan du har på dig där? är den från zara? Det är denna tröjan ↑ och ja den är från zara, den är så himla mysig!
 
 
Vad hade du på dig första dagen i skolan? Ett par blåa jeans, en grå tröja från Asos och mina vans, tror jag haha.. Jag är nästan helt hundra på det!
 
 
Vad var det för bilder ni tog?Vi tog bilder till lärarna som dom kan ha när dom ska lära sig namnen och så!
 
 

Nice from H&M:

Untitled #172
 
Här är lite fina basic grejer från H&M som jag hittade när jag kollade runt lite här om dagen. Och jag får ofta frågan ang om jag skulle kunna tipsa om fina lite billigare kläder. Och H&M måste ju ändå vara en toppen affär då. Jag personligen hittar nästan aldrig något när jag är där men på deras hemsida finns massa fint verkligen! Så om man inte hittar något i affären så tycker jag ändå att man ska ge deras webshop en chans för man får en bättre bild av deras grejer där.
 
Jag personligen älskar basic käder, jag tycker att det är de bästa man kan köpa, enkla kläder som passar till allt. Gärna någon detalj som gör det finare, det behöver ju liksom inte vara bara vita t-shirts osv som man räknar in i "basic kategorin" utan de är ju liksom enkla blusar, klänningar, tjocktröjor osv. 

När jag shoppar så försöker jag alltid tänka på hur jag kan matcha plagget, alltså om de finns många alternativ eller om de bara är någon sätt som jag kan komma på innan jag köper det. Det är ju alltid bäst att köpa kläder som man kan matcha på en massa olika sätt!

MELLIS TIPS

Tänkte tipsa er om ett jätte bra mellanmål som man kan ta i farten, liksom när man inte hinner fixa något. Så är detta perfekt, köpte en här om dagen när jag var lite små stressad och de var faktiskt gott (jag gillar i vanliga fall inte keso haha).
 
Så detta är verkligen ett jätte bra mellis tips, eller varför inte frukost? Jag vet att många inte hinner äta frukost innan skolan (jag är en av dom) och detta är ju perfekt då, man kan ju ta med sig den och de är liksom inget fix med den. 

Tisdag

Godmorgon på er!
 
Jag vaknade tidigt av mig själv, en halv timme innan min väckarklocka skulle ringa. Så nu är jag uppe och ska snart äta lite frukost. Vi har sovmorgon idag till halv tio, så himla skönt!
Jag tror att vi slutar lite innan tre idag och då ska jag in till stan och möta upp en tjej som ska köpa en grej från bloppisen. Och sedan hem. 
 
Sen har jag inga planer direkt. Men de räcker, kanske ska gå en powerwalk senare ikväll också om de inte regnar!

Hej på er!

Jag åkte direkt hem från skolan idag när vi slutade och var hungrig som bara den och kommer hem och hittar inget att äta, segt. Längtar tills mamma och pappa kommer hem ikväll så att kylskåpet kommer vara fullt igen, jag är så himla slarvig när jag handlar själv.. 
 
Men dom kommer hem så de ser jag faktiskt fram emot, ska bli så himla skönt. Hela huset känns äckligt och jag har ingen riktig mat haha. 
Vet inte om jag nämnt det men dom har vart i Marbella, jag kunde ju inte åka med eftersom jag inte ville missa de första dagarna i skolan. 
 
Senare när dom kommer hem så ska jag åka med dom och handla, ska köpa med mig en godispåse hem då tror jag, är så himla sugen på de haha!
 
 

Mini bloppis

Raglady, i bra väldigt skick. 
Köpt för: 699 kr // säljer för: 400
 
Minns inte vad sidan heter, Använd max 2 gånger. 
Köptes för: ca 600 kr // Säljer för: 300 kr
 
Om ni är intresserade av någon av dom så kontakta mig på Kik: Alexandraap eller Mejl:[email protected]
 
Det kommer en större bloppis om några dagar med en massa mer kläder, b la jenas från G-star, MET och en American Vintage t-shirt.
 

LESS IS MORE

Jeans - Miss me   T-shirt - Zara   Skor - Converse   Väska - Louis Vuitton
 
Såhär såg/ser jag ut idag, första riktiga skoldagen! Känns konstigt med en helt ny klass och inte min gamla klass, men det är roligt med förändring. 
 
Idag är ju också den första riktiga skoldagen för alla andra på Sam, det var ju bara 1orna och 7orna som började i onsdags så nu kommer alla andra också vara där. Så de ska bli jätte roligt att se dom andra 1orna lite mer, och alla andra såklart också. Många har man ju inte träffat på hela sommaren. 

LEOPARD VANS

Jag bloggade ju här om dagen om att jag var väldigt sugen på ett par Vans, minns ni? Jag var iallafall tvungen att köpa ett par när jag testade dom. Tycker att dom är så himla snygga, för min del blev det ett par leopard och inte ett par glittriga som jag egentligen var mer inne på från början. 
 
Fick köpa en storlek för stor eftersom dom tyvärr inte hade kvar dom i mindre storlekar, så har storlek 6 på mina, men jag tycker att dom är stora i storleken, är det någon mer än jag som tycker de?
 
Jag är jätte nöjd iallafall, och invigde dom redan dagen efter att jag köpte dom! 699 kr gick dom på föresten!

SCHOOL

Godmrogon på er! Nu ska jag börja fixa iordning mig och klä på mig inför skolan. Många av er har säkert fortfarande sommarlov, ni borde verkligen njuta av dom sista dagarna på lovet nu och sov läänge, det var inte roiligt att gå upp idag kan jag säga.
 
Men  idag är våran första skoldag efter schemat så vi ska träffa alla lärare osv. Tror inte att vi slutar förens fyra heller. Men de ska ändå bli lite roligt tycker jag! Jag har fixat så att bloggen är uppdaterad som vanligt ändå såklart!

Snyggt från Zara

Untitled #170
Här är lite grejer från Zara som jag tycker är skit snygga. Zara måste nog vara den absolut bästa affären, min favorit helt klart!
 
Skinnjackan längst ner i högra hörnet är så himla snygg! Älskar den, men jag är ändå väldigt nöjd med den jag har nu som också är från Zara och dom är lite små-lika så jag ska inte köpa den, de känns onödigt. Men den tipsar jag om till er som letar efter höst jackor nu!
 
Jag är lite sugen på tröjan uppe i högra hörnet, mest för att den har öppen rygg kanske haha. Nej men jag ska
nog in och kolla på den någon dag snart och se om den är snygg i verkligheten, hur den sitter på osv. 

Torsdags:

Har helt glömt att ladda upp bilderna från i torsdags, nu var det i och för sig bara tre stycken men bättre sent än aldrig tycker jag iallafall!
 
Efter vi slutade gick ju iallafall jag och en stor del utav tjejerna från min klass och åt sushi. Som jag skrivit innan så är jag väldigt nöjd med min klass, jag känner ju redan större delen utav alla tjejerna sedan innan. Så jag tror att de tre åren som är framför oss nu kommer bli sjukt bra! Jag har ju fått frågan om vilka jag hamnade i samma klass som och här ser ni ju på bilderna. 

Hämta ut paket

Nu ska jag snart cykla iväg till ica för att hämta ut några paket som kommit, jag hoppas på att mitt paket från Victoria's Secret är där. Längtar som bara den efter de! Beställde de precis efter att jag fått hem de förra, så de var ett tag sedan så jag tycker att de borde ha kommit nu.. 
 
Men de återstår och se, om de kommit så ska jag visa er de såklart! Annars får vi helt enkelt ta det när de kommit. 
 

Till hösten:

Boots
Jag har ju själv två tar Ash, ett par lite med snören och ett par andra. Men boots tycker jag är så himla snyggt på hösten, Prime Boots, Johnny Bulls, Ash osv gör jätte snygga. Johnny bulls och Pime boots är ju egentligen väldigt lika, Ash är ju lite mer annorlunda.. Dock börjar jag tröttna lite på mina och är nästan sugen på ett par nya.
 
Halsdukar, mössor osv.
På sommaren är "outfitsen" inte så himla speciella, man klär sig väldigt enkelt med bara ett par shorts och någon topp. Men på hösten kan man klä sig lite mer speciellt, mer lager liksom och mer detaljer som gör det man har på sig lite roligare. T ex när det börjar bli lite kallare så kan man ju ha halsdukar, mössor osv som ger ett nytt intryck av de man har på sig liksom, även sjalar osv. 
 
Svarta jeans
Svarta jeans tycker jag passar så himla bra på hösten, det är liksom höstigt haha. Jag har alltid användit svarta jeans väldigt mycket och jag börjar nog tröttna lite på de så nu i framtiden ska jag försöka variera lite mer, så ska åka in till stan eller något och leta efter snygga blåa jeans någon dag!
 
Converse/Vans
Även om jag tycker boots är hur snyggt som helst så tycker jag att det kan vara skönt att variera. Då varierar jag gärna med Converse, de är ju lite smidigare typ. Så Converse, Vans och sånna skor tycker jag inte att man ska strunta i helt på hösten, utan jag tycker att man kan variera. 
 
Boyfriend jeans
Boyfriend jeans är jätte snyggt tycker jag, tycker att det är snyggast att matcha de ganska enkelt, så bara med någon basic tröja, converse/vans och en skinnjacka. Skit snyggt verkligen! 
 
Skinnjacka
En snygg skinnjacka är för mig ett måste på hösten, jag använder jämt skinnjackor på hösten. De är de ända jackorna jag använder då typ. Om man ska köpa sin första eller en ny och man inte har någon tycker jag man ska satsa på en svart eftersom de alltid funkar. Annars tycker jag att man kan ta en beige. Jag har tröttnat lite på färgade skinnjackor nu även om de finns as snygga.
 

I stan

Jag kom precis in till stan nu och missade min buss med typ en minut, så nästa kommer om 30 min tror jag.

Men arkaden öppnar om en stund så då kan jag ju kolla Zara där och så undertiden!

Men sen ska jag hem och städa och fixa, senare idag ska jag förmodligen träffa Ronni igen och så ska vi äta eller gå på bio! Så de blir nog jätte mysigt!


Sover hos ronni!

Jag mötte upp Ronni och hans familj vid 18 och så gick vi och åt en jätte god middag på en restaurang som heter Divan, hur gott som helst!

Nu har jag precis pratat med mamma och pappa, pratade med dom i ca en timme för Ronni gick och la sig tidigt och jag är väldigt pigg fortfarande efter som klockan inte är mycket, men jag sover iallafall här inatt.

Så jag åker hem imorgon, antagligen tidigt på morgonen. Så jag kanske är hemma innan ni vaknar haha.

Annars så hoppas jag att ni haft/får en jätte bra lördags kväll!


Nyttigare - Peanutbutter bars

Tänkte tipsa er om ne lite nyttigare variant av Peanutbutter cups (reese's). Hittade detta receptet här där finns de en hel del bra recept som verkar hur goda som helst. Men detta fastnade jag mest för just eftersom jag älskar reese's hehe. Testade de här om dagen och dom blev jätte goda! Den första nyttigare varianten av något som jag faktiskt gillat!
 
 
Jordnötssmörslagret
 
2 msk smält kokosolja
3 msk jordnötssmör
1 msk Stevia strö
 
Chokladlagret
 
2 msk smält kokosolja
1 msk kakao
1-1.5 msk Stevia strö
 
Häll i en form/formar och frys i minst 30 min. Helst längre

Planer:

Förts tänkte jag åka till gymmet, men jag är verkligen inte sugen på de nu och jag tror inte att jag hinner det för den delen heller. Istället ska jag bara vara hemma i ca två timmar till sedan ska jag åka iväg och äta middag tillsammans med Ronni och hans familj tror jag. 
 
Annars har jag inga planer för idag förutom att fixa lite inlägg och bara ta de lungt, jag är så himla trött. 
 
Jag kollade precis igenom mina videos som jag lagt ut här på bloggen, kollade på den första, den gjorde jag ju i julas, minns hur mycket ni hade tjatat om en vidoeblogg innan de! Tycker att jag och ronni ser så himla små ut i den videon haha!
 
 
 

Så nice

Något som hade vart så himla roligt att att ha någon som kan ta lite bättre och mer seriösa bilder. Typ outfit bilder, hur nice hade inte det vart?
Bara någon som tar sjukt bra bilder och har en riktigt bra kamera osv? Tycker att de hade vart hur nice som helst och det hade väll ni också tyckt? Det är ju alltid roligt med bilder med kvalité hehe. 
 
Har faktikst sett att några bloggar börjat samarbeta lite med streetfotografer eller sånna som bara är väldigt fotointresserade (syftar inte bara på Kenza nu utan även mindre bloggare) och jag tycker att det är så himla roligt. Blir mycket roligare att läsa och bilderna blir så himla balla. 

Some wanties:

Untitled #169
 
1. Hollister jeans, vad jag har hört så ska Hollister göra sjukt bekväma jeans. Jag tycker att många av dom är hur snygga som helst också så det är ju verkligen ett plus. Tycker att deras bootcut jeans är skit snygga! Så ett par Hollister jeans skulle jag gärna ha. 
 
2. Balenciaga väska, jag skrev ju här om veckan om denna balenciaga väskan, och precis som jag skrev då är den så himla snygg. Skulle väldigt gärna vilja ha den, men vem skulle inte de? Isåfall skulle jag vilja ha en svart eller en beige. Men som jag skrev då så är jag inte helt 100 på att jag skulle välja den väskan om jag skulle köpa en ny för dom pengarna, men jag skulle inte säga nej till den haha. 
 
3. Chanel espadrillos, även dom har jag nämnt tidigare i min blogg, men jag tycker att dom är så himla snygga, älskar espadrillos! Men nu känns de nästan lite onödigt att köpa dom eftersom hösten är här snart och då kan man ju inte använda dom eftersom de väldigt ofta regnar osv. 
 
4. Rayban solglasögon, jag köpte ju dessa i blått och älskar dom! Men jag är så himla sugen på ett par röda, tycker att dom är jätte snygga. Sedan så tycker jag inte att det är onödigt att köpa nya glasögon nu när hösten börjar ta slut, jag tycker att man kan använda dom på soliga höstdagar också. Så dom står med på listan. 
 
5. Rock 'n blue jacka, jag vet inte om jag vill ha från jsut de märket, men jag skulle vilja ha en ny skinnjacka. Gärna en i lite annan stil än den jag har, kanske beige? Så egentligen är ju en från Rock 'n Blue perfekt haha. Är väldigt sugen på den!

LÖRDAG

Hade ni en bra fredag igår? Min var hur bra som helst och spenderade hela kvällen med mina vänner. 
 
När jag kom hem fick jag lite panik för jag kunde inte hitta mina nycklar och ingen var hemma hos mig, jag letade igenom hela min väska och den var ingenstans. Och jag som bor i en skog också så tycker att det är jätte läskigt att vara där själv på natten, så fick jag sitta där jätte länge och leta, tillslut hittade jag nycklarna i bröstfickan på min jacka, haha vem lägger nycklarna där?
 
Jag vaknade iallafall halv tio idag och nu ska jag snart cykla iväg och handla lite, senare kanske jag åker till gymmet? Jag vet inte riktigt jag får se!
 
 

16.22

Jag håller precis på att fixa lite att äta nu, senare ska jag iväg till Saga för att göra oss iordning innan vi ska iväg till en annan kompis där vi ska träffa en massa tjejer från klassen/skolan osv. Ska bli hur roligt som helst, en liten start på de tre kommande åren typ. 
Senare ikväll får vi se lite vad vi ska hitta på men något roligt blir det iallafall för hoppningsvis!
 
Annars har jag suttit ett tag nu och gjort lite inlägg som väntar på att publiceras och även svarat på lite roliga mejl. Tycker just nu att de är hur roligt som helst att blogga och vill inte tappa de nu när skolan börjar, man kommer ju få mindre tid att blogga och att göra roliga saker så inspirationen brukar inte vara på topp. Så jag ska göra lite inlägg som jag har som back up liksom haha. 
 
 

1000 days

 

Me Likey

 
- Missoni, jag är helt kär i missoni, tycker att deras mönster är så himla fint! Speciellt när de är starka härliga sommarfärger. 
 
- Boots, många av er verkar inte vilja läsa om hösten, men de är faktikst snart höst och jag tycker att boots är så himla snyggt då, Primeboots, Ash osv. Tycker att det är hur snyggt som helst verkligen och för mig är ett par boots av något slag ett måste. 
 
- Urringade ryggar, jag verkligen älskar urringade ryggar, när en tröja eller klänning har urringad rygg så blir jag helt såld direkt. Det är verkligen den perfekta detaljen och pissar upp vilken outfit som helst! Något som dock stör mig är när man ha bh under, tycker att det förstår, kör hellre på nipplecovers/freebra.

Tips:

Jag måste verkligen tipsa er om denna ansiktsskrubben/tvätten. Jag köpte den här om dagen och jag tycker verkligen att den är hur bra som helst. 
 
Sedan så luktar den så himla fräscht och gott också vilket är ett stort plus efterosm min andra ansiktstvätt inte luktar speciellt gott. Man känner sig ju fräschare om man känner att man luktar gott, om man känner att man lukar äckligt mår man typ dåligt, det gör jag iallafall. 
 
Så denna måste jag verkligen tipsa er om iallafall! Men man ska inte använda den varje dag har jag hört, även om den heter "daily scrub", man ska nämligen inte skubba ansiktet för ofta (det är vad jag har hört iallafall). Dock ska denna vara så mild att amn akn det, men som sagt jag har verkligen ingen koll..

Godmorgon!

Jag gick precis upp nu och ska äta frukost och sånt, Ronni kom hit igår och sov här inatt. Men han ska sova vidare eftersom han inte har börjat skolan än, så han är ju ledig. Så jag ska fixa mig lite snabbt innan det bär av till skolan. Vi ska vara där vid nio och så ska vi göra klassaktiviteter och typ lära känna varandra, så de blir säkert roligt!
 
Vi slutar senaste 12 sa dom igår så de blir ju ingen speciellt lång skoldag. Jag har inga speciella planer på vad jag ska göra efter det men ikväll ska jag troligtvis hem till en kompis tror jag!

TIPS - MIINTO.SE

Tröja - Odd molly  //  Skärp - Liebeskind  //  Jeans - Miss me  //  Skor - Vans
 
Tänkte tipsa er om ännu en toppen hemsida, jag får ju ofta frågor om vart jag shoppar på nätet och här är verkligen ett tips nämligen Miinto.se
 
Dom har hur mycket fint som helst verkligen och en massa bra märken som Odd molly, Miss me, Liebeskind osv. Hur bra som helst och dom har även en hel massa fina grejer på rea nu som man kan gå in och fynda på! 
 
Här i kollaget över har jag varlt ut några utav mina favoriter från deras sida, och även denna gången var det så himla svårt att välja, de finns ju så mycket fint!
 
Är väldigt sugen på att klicka hem ett skärp, jag har ju skrivit innan att jag vill ha ett nytt och detta i kollaget från Liebeskind är så himla fint tycker jag! Sedan har dom även Vans, hur nice?
 
Det är iallafall ett super tips till er! Klicka här för att komma till deras sida!

My first day:

Hej på er! Ni är jag hemma efter min första "skoldag". Jag fick en fråga ang om jag inte kunde berätta lite om den, och jo självklart! Så jag tänkte passa på att göra det nu.
 
Våran dag började 9.00 i aulan i skolan där alla 1or samlades. Jag mötte upp lite kompsiar innan så vi gick in tillsammans. Men jag varså himla nervös när jag satt där och dom skulle räkna upp alla klasser.. 
 
Men iallafall Samhålls klasserna räknades upp först så dom börjar ganska direkt med det. Så hör jag up väldigt många utav mina kompisars namn räknas upp, och jag är helt säker på att jag inte ska koma emd i den klassen. Men de gjorde jag och det var verkligen en lättnad, så när hela klassen är upproppad så får vi följa med våra klassföreståndare till ett klassrum där dom berättade lite om sig själva, vi fick lite papper osv. 
 
Sedan gick vi en rundtur runt skolan, för oss som gått på skolan sedan innan så var det lite tråkigt, men jag förstår ju såklart att man måste det för alla nya som börjar. Minns hur svårt jag hade att hitta när jag först började på Sam. 
 
Efter de fick vi vårat schema, som ser jätte bra ut tycker jag. Och sedan skulle vi ta några bilder och så slutade vi runt 11. 
 
Jag är så himla nöjd med min klass verkligen. Den kunde knappt blivit bättre!!
 

Espadrillos - Zara

 
Dessa espadrillos från Zara fick jag med mig hem från stan här om dagen. Ett riktigt fynd, dom kostade bara 99 kr! 
 
Tycker att dom var jätte söta och hur sommriga och fina som helst! Så jag är väldigt nöjd! När jag var i stan fanns det ett par stycken så skynda er in om ni också är sugna på att fynda på ett par!

Svar:

vart ligger gymmet du tränar på? är det ny renoverat eller något för det ser väldigt fräscht ut! :) vad tycker du om det gymmet är det bra? Mitt gym ligger i Sisjön, och de är träningsverket! Jag tror inte att de är speciellt ny renoverat men de är super fräscht, verkligen! Tycker att det är ett hur bra gym som helst verkligen!
Vad är de för nått ni äter?? Citronmarängpaj haha
Hur lång är saga? Haha, vet inte riktigt kanske 173 eller nått.
På vilken salong gjorde du fransförläning? Har svarat på dett och gjort 1000 inlägg om detta, jag gör mina fransar på jenny H
 
Villken condeco var ni på? De vid kungsport ungefär!
 
Vart har du köpt den mjukiskläderna? Wildfox är dressen ifrån!
 
Varför sålde du din kenza jacka? För jag har tröttnat lite på den och jag använder den inte så mycket så de känns onödigt att ha den hängande i garderoben!
 
hur länge har du och ronni varit tillsammans nu? 1000 dagar imorgon haha!
 
Är du lätt svartsjuk av dig? Är han de? Det beror på, vem det är och vad typ. Samma för honom skulle jag väl säga!
 
 

På gymmet:

Jag är på gymmet nu, ska träna ca en timme till, sedan åker jag hem och då bloggar jag mer! Men jag har som sagt vart i stan i stort sätt hela dagen!

Nu ska jag fortsätta träna, så vi hörs senare!


6 st

Jag har alltid iallafall en toffs runt handleden, får panik om jag inte har en toffs när jag vill ha eller behöver en. 
 
Jag tar aldrig med dig smink till stan eller skolan t ex, känns onödigt att ta med sig de eftersom jag aldrig skulle få för mig att ställa mig och sminka mig i skolan eller när jag är i stan.
 
Jag har inga problem med att bara själv, typ gå i stan själv, träna osv. Tycker att det kan vara skönt att vara själv ibland, då kan man göra allt i sin egen takt och när man känner för det. Även om jag såklart tycker att det är jätte roligt att ha någon med sig. 
 
Jag känner mig jätte kladdig och äcklig när jag äter vattenmelon. 
 
Jag skriver ofta listor med mål som jag har, de kangälla bloggen, skolan, träning, vad som helst så skriver jag små listor!
 
Detta ↑ är mina favorit godisar, utav allt lösgodis. Tycker att dom är helt stört goda haha. Sedan kommer svart-bruna ovaler typ, vet inte riktigt vad dom heter.

Min fina, underbara läsare!

"hej! Jag är en utav dom tejerna som kom fram till dig! Vi vill också passa på att säga att vi älskar din blogg och vi läser den hela tiden! Och du är en stor förebild!"
 
Jag skrev ju att två läsare kom fram och hälsade igår och ville ta bild, imorse fick jag bilden skickad till mig! Så himla gulliga och fina tjejer var dom verkligen!
 
Tycker verkligen att de är så himla roligt när ni kommer fram och hälsar, här om dagen var det en tjej som kom fram till mig när jag avr och handlade, jag blir helt chockad varje gång! Det är så himla roligt, och de gör verkligen hela mina dagar! 
 
Jag får väldigt ofta kommentarer och meddelanden på kik om att ni sett mig meninte vågat komma fram, ni behöver verkligen inte vara blyga, jag skulle aldrig bli något annat än jätte glad när en läsare kommer fram och hälsar! 
 
Ni är världens bästa läsare, är så himla tacksam för att ni läser min blogg och för alla fina ord!
 

WANTIES - VANS

Jag har blivit riktigt sugen på ett par Vans de senaste. Tycker att som är riktigt snygga, det är ju egentligen ett par vanliga skor, typ som Converse men dessa känns lite speciellare typ.
 
Mina favoriter är dom med leopardmönster och dom glittriga, sedan gillar jag även dom i grått zebra typ. Tycker att dom är asnice, och går att matcha till en stor del utav garderoben. Ska in till stan och kolla om jag hittar några som jag är sugen på idag när jag ändå ska in en snabbis!
 
Ett par Vans ligger på 699 kr tror jag så de är samma som Convere, sjukt värt tycker jag. Men tycker att man ska köpa ett par som man kommer använda mycket.

Trötter

Godmorgon på er! Jag vaknade precis och har sovit så himla dåligt inatt, så jag är helt slut haha. Hörde ni föresten hur mycket de åskade igår? Hela mitt hus skakade, jag som är så himla rädd för åska också.. Satte mig så långt ifrån tvn, datan och mobilen som jag kunde komma när de smällde till.
 
Idag har jag inga planer, helst vill jag bara ligga här i sängen och sova. Som sagt så är jag helt slut efter att ha sovit så dåligt. Men jag funderar på att åka in till stan och kolla på en grej och köpa med mig mat på vägen hem, får se. 
 
 

B&W

Jag och Saga åkte in till stan vid halv två ungefär och vid två mötte vi upp tjejerna som köpte lite kläder från bloppisen, så himla fina och trevliga tjejer verkligen. 
Sedan gick vi runt och kollade lite affärer innan vi satte oss och fikade på Condeco, satt och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå. Så åkte vi hem till mig och skulle baka peanutbutter cups, men vi orkade inte så vi kollade på typ en fjärdedel av en film istället. Haha jag kan nog vara den jobbigaste att kolla på film med, de kan nog många intyga i, jag pausar varje sekund för att säga något.. 
 
Nu gick saga precis iallafall och jag har än så länge inga planer för kvällen så jag får se vad jag hittar på.
 
Föresten, de kom fram ett par jätte söta läsare till mig idag på stan och frågade om dom fick ta en bild, så tjejer när ni ser detta, kan ni inte skicka bilden till mig? Det vore så himla roligt! Kik: Alexandraap Facebook: Alexandra Pallvid Mejl: [email protected]

Details Count

Jag älskar små detaljer och det är så himla viktigt tycker jag, de kan göra så mycket mer än man tror till en outfit! 
 
Små smycken, små smala armband som man han matcha med varandra eller att ha bara ett ensamt. Ett fint tunnt guldarmabnd eller tunnt halsband med någon liten detalj på är så himla snyggt!
 
Snygga solglasögon, ett apr snygga och lite udda somglasögon gör så himla mycket. Sånna som sticker ut lite liksom. Även om jag tycker att t ex vanliga pilot är hur snygga som helst också. Men just nu är mina favoriter dom från Rayban med färgat glas, hade gärna velat ha dom i rött också. Sedan gillar jag även de från Prada, dom är så snygga!
 
Fräscha naglar, jag är inte rätt person att säga detta nu, min ena hand ser för jävlig ut haha. Men jag tycker att dte är jätte mint och fräscht med fina och välvårdade naglar. De räcker ju med bara ett genomskinligt lack eller något för att få dom att se finare och fräschare ut!
 
Snygga skärp, tycker att skärp kan göra så himla mycket till en outfit, dom jag gillar bäst är dom som väldigt många har från Liebeskind, ska försöka inskaffa mig ett sånt snart! Funderar på att sälja mitt från Nolita, någon som är intresserad? Mejla mig isåfall!

First day

 
Untitled #168
Jag fick en fråga här om dagen vad jag tycker att man ska ha på sig första dagen i skolan. Och jag tycker inte att man behöver göra en för stor grej av det, även om jag såklart förstår att alla sokm börjar på nya skolor osv vill göra ett bra första intryck. 
 
Men jag tycker att man kan sätta på sig något snyggt men ändå enkelt, de blir lite kontsigt om man ser alldeles för uppklädd ut. Så typ som outfitsen ovan skulle/ska jag nog ha. Ett par enkla snygga jeans eller shorts beroende på vädret och någon fin tröja. 
 
Jag förstår att månag är nervösa inför skolstarten, speciellt ni som hamnar på helt nya skolor och kanske utan folk ni känner osv. Jag är också lite nervös, mest inför vilken klass jag hamnar i. Men var bara er själv och försök attvara framåt och positiva så kommer det att bli jätte bra!

Packnings tips:

 Blandade tips:
  • Gör en lista, de blir lättare om du har skrivit ner allt du vill ha med dig så kan du bocka av det när du packat ner de. 
  • Packa i lugn och ro, om man packar allt i sista sekunden är det lättare att glömma saker. 
  • Rulla kläderna, om man rullar kläderna istället för att vika så tar dom mycket mindre plats och man får plats med mycket mer!
 Shoppingresa:
De beror ju såklart på vad man har tänkt sig, om man t ex åker till New York och räknar med att shoppa en hel del så tycker jag absolut att man ska ta med sig en tom resväska som man kan fylla med grejer, de gjorde vi när vi var där i vintras. 
 
- Ta inte med för mycket, lämna plats i väskan, beroende på hur mycket du tänkt att shoppa. Så ta inte med dig alldeles för mycket utav dina kläder, förmodligen kommer du att vilja använda de nya du köper ändå så de mesta lär bli liggandes. 
 
- Packa outfits, det blir så himla mycket lättare att packa om man sätter ihop olika outfits när manpackat alltså att du tar med dig t ex 5 olika outfits, då blir de lättare att inte ta med sig för mycket som man inte kommer använda. 
 
- Bekväma skor, på shoppingresor brukar de bli så att man går en hel del, så tänk på att ta med dig bekväma skor! Ta med sånna som du kan gå i länge utan att få ont i fötterna eller skavsår.
 
Solsemester:
- Packa outfits här med, på solsemester använder man inte så mycket kläder (haha missförstå mig inte) man har ju största delarna av dagen bara på sig bikini och någon lätt strandklädsel. Så packa outfits som du kan ha på kvällarna, shoppingdagar osv. 
 
- Inte för mycket bikinis, haha jag är inte rätt person att säga detta eftersom jag alltid tar med mig typ alla mina. Men det är ändå så att man har sina favoriter, och dom kommer man att använda hela tiden och dom man gillar lite mindre kommer att bli liggande bara. Så packa inte med dig alldeles för många. 
 
- Olika typer av skor, ta med skor för alla tillfällen. Till standen kanske man vill ha flippisar, om man går och shoppar någon dag kanske man vill ha lite riktigare skor som converse eller liknande, sen på kvällen kanske man vill ha några lite finare osv.. Träningsskor tar jag nästan alltid med också, de är perfekt om man ska gå långt. 
 

Godmorgon!

Ronni och jag gick upp vid åtta ungefär och så fixade jag frukost lite snabbt innan han skulle åka iväg mot hans träning.
 
Så nu har han åkt för ungefär en timme sedan så jag ligger bara och tar det lungt nu. Senare idag ska jag in til stan med saga tror jag och då ska vi möta upp några utav tjejerna som köpte saker från bloppisen. Så himla roligt att ni var så intresserade av allt, fick en massa förfrågningar om nästan allt, så nu är allt sålt förutom jeansen från Pepe jeans. 
 
Det kommer nog komma upp en del 2 på bloppisen snart! Roligt va?
 
 

På väg till gymmet

Sitter på bussen på väg mot gymmet nu! Ska bli så himla skönt att träna nu, känns som att de var evigheter sedan jag ar på gymmet, men egentligen var det ju typ fyra dagar sedan haha..

Det ska iallafall bli jätte skönt! Jag ska möta Ronni där också så tränar vi och sedan åker vi hem till mig och äter tacos och har film mys hela kvällen!


BLOPPIS - DEL 1

Pepe Jeans, Pimlico. Aldrig använda
Storlek: 25/30
Köpta för: 1095 kr  //  Säljer för: 550 kr
 
WAS, köpta på fiorucci. Använda ett fåtal gånger.
Storlek: 25
Köpta för: Runt 1000 kr  //  Säljer för: 400 kr Sålda
 
Hollister. Aldrig använda, lapparna sitter kvar.
Storlek: 25
Köptes för: 590 kr  //  Säljer för: 300 krSåld
 
Jofama by Kenza. Använd ett fåtal gånger. 
Storlek: 36
Köptes för: 2995 kr  //  Säljer för: 1500 krSåld
 
 American Vintage. använd 1-2 gånger
Storlek: S
Köpt för: 449 kr  //  Säljer för: 150 kr Såld
 
American Vintage. använd 1-2 gånger.
Storlek: M
Köpte för: 449 kr  //  Säljer för: 150 kr Såld
 
Wildfox. Aldrig använd
Storlek: XS
Köpes för: 699 kr  //  Säljer för: 300 krSåld

Om du är intresserad så mejla mig på: [email protected] eller skriv på Kik: AlexandraaP
 
Skriv tydligt vilket plagg det är du är ute efter i rubriken och det är först i kvarn som gäller. Om du bor i Göteborg eller har möjligtheten att möta upp mig i stan så är de bra om du inte har de och plaggen ska skickas så betalar ni frakten!

Alltid hemma hos mig:

Frukt, jag äter jätte mycket frukt, äter det varje dag. Så det finns alltid hemma hos mig, speciellt passionsfrukt, jordgubbar och mango, det är mina favoriter. 
 
Russin, jag har aldrig egentligen gillat russin speciellt mycket förens några månader tillbaka. Nu äter jag russin lite då och då när jag är sugen på något litet. Dock gillar jag fortfarande inte russin i saker som bullar, bröd osv. Men de tycker jag är jätte bra när man är sugen på något. 
 
Kesella, har börjat tycka om det ganska nyligen, mina favoriter är vanilj och hallon. Vaniljen är så himla god, funkar som efterrätt eller att ha när amn är gotte sugen på kvällarna, brukar doppa jordgubbar i eller ha i lite hallon, så himla gott!
 
Frysta hallon, hallon köper jag sällan färska, men vi brukar alltid ha en påse med frysta bär i vår frys. Tycker att de är jätte bra att ha om man ska göra smoothie, eller liknande. Brukar ta de med turkisk yoghurt och honung, en favorit frukost helt klart!

SHEINSIDE.COM

Jeansen  //  Toppen/klänningen  // klänningen  // Jackan

Måste tipsa er om en hemsida, nämligen Sheinside.com, ni har säkert läst om den på olika bloggar innan. Men jag tycker att dom har super snygga kläder, dom har llt drån jackor till bikinis. En massa fint att fynda på helt enkelt! 
 
Och priserna är riktigt bra också, så man kan verkligen fynda på en hel del snygga grejer. Ännu en super bra grej med sidan är att dom har gretis frakt över hela världen, hur bra är inte de?! 
Här över har jag valt ut lite utav mina favoriter från sida, hade jätte svårt att välja grejerna, eftersom dom har så himla mycket fint! Jag tycker absolut att ni ska kika in där, klicka här för att komma till sidan!

Frågor och svar:

vad snygga solglasögon vart är dem köpta? Tack! Dom är från RayBan, så kolla där dom säljer dom, mina är köpte i Marbella.
 
Vad ska du ha på dig första dagen i skolan? Jag vet inte riktigt, de beror lite på vädret men jag har inte planerat det än, jag får se helt enkelt!
 
hur tränar du dina ben? Alltså vilka övningar/maskiner använder du dig av? Jag tränar inte mina ben på något speciellt sätt, jag gör liksom inga maskiner som är för benen (utom en för vaderna som jag gör ibland) men som jag sagt innan så har jag ganska lätt för att bygga muskler, speciellt på benen och de kommer när jag tränar kondition och sedan typ squats osv, de tränar ju benen också!
 
 
Vad använder du för program och så till redigering av bilder osv? Jag fixar ljuset i mina bilder på Picasa, de är hur bra som helst!
 
 
Vart har du köpt din tröja som du har på dig? Den är från Zara, köpte den i veckan så den finns kvar!
 
 
vad kostar det och vart nånstans gör du det? vad heter din behandling? bara pedikyr eller? Jag gjorde de i salongen på Frölundatorg (vet inte vad den heter) de kostade 295 kr/person.
 
 
Börjar inte sam redan 8/15? Hur känns det, är du nervös & isf för vad? Vi börjar 15/8 ja, de är väldigt tidigt om man jämför med de flesta andra skolor. Men de ska bli roligt, jag är inte så nervös nu, men när vi sitter i aulan och ska få klasserna lär jag vara väldigt nervös, hehe, klassen är ju så himla viktig!
 
Ska du ha tandställning? Om inte är du nöjd med dina tänder? Nej det ska jag inte, inte vad jag vet iallafall. Nje, alltså jag har inget komplex för dom och jag mår inte dåligt av dom, men eftersom min ena framtand är lite sne hade jag väl gärna sett att den var rak, men de gör mig inte så mycket. 
 
 

Måndag, 12/8

Godmorgon på er finisar! Jag har precis ätit lite frukost och nu ska jag börja fota lite inför bloppisen, får se om jag ska dela upp den i olika delar? Jag har nämligen ganska mycket som ska bort. Bla min röda skinnjacka från Jofama by Kenza!
 
Sen har jag lite annat att göra innan Ronni kommer hit. Ska åka och handla och sånt, ikväll blir de mys hemma tror jag med tacos. Mysigt!
 

DO'S AND DON'TS - BLOGG

DO'S:

1. Regelbunden uppdatering
- försök uppdatera iallafall 2 gånger varje dag.
2. Variera dina inlägg - Inte bara "just nu"/ "idag gjorde jag.." inlägg, variera med tips, outfits osv. 
3. Alltid bilder - I varje inlägg ska de vara bilder, helst nya men jag vet hur svårt det är så gör så gott du kan med de. 
4. Stilren design - en enkel och snygg design görde roligare att läsa och ger ett bra första inlägg till nya läsare.
5. Svara på frågor - försök svara på frågor så ofta du kan, men ta inte upp samma frågor för många gånger, de blir irriterande för läsarna som faktikst läser. 
 
DON'TS:

1. För mycket weheartit/tumblr bilder
- det blir tråkigt i längden, några gånger gå bra men inte varje dag eller ens varannan. 
2. Dålig attityd - bloggare som har dålig attityd mot sina läsare i onödan är så tråkigt, jag tycker att det är okej att försvara sig mot läsare men var trevlig när du får frågor!
3. För mycket mobilinlägg/bilder - det är inte samma sak som data skrivna, bilderna är inte lika bra osv. Jag tycker att man ska ha mest dataskrivna + kamerabilder men mobilinlägg/bilder går bra ibland.
4. Kopiera inlägg - det måste vara de värsta jag vet, när man går in på en blogg och ser att ett nästan exakt likadant inlägg kommit upp där som man själv gjorde, de är så irriterande. 

Perdikyr

 
Jag är helt slut idag, känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Så jag tänkte slänga upp ett inlägg och sedan gå och lägga mig till en film typ. 
 
Iallafall så åkte vi ju iväg och gjorde pedikyr, åå det är så himla skönt verkligen! Dock har jag brutit ännu en tå.Haha tredje denna sommaren. Men de var ändå hur skönt som helst, nu har jag fräscha fötter igen haha.

EFTERLYSER #2

Bilden är tagen från Google

Jag älskar detta linnet från Zara, tycker att dte är så himla snyggt och så himla användbart verkligen. Verkligen ett prefekt basic linne som är de där lilla extra liksom haha. 
 
Men tyvärr är det slutsålt överallt.. Så min fråga till er är då ifall någon utav er har ett som ni skulle kunna tänka er att sälja? Jga har betala orginalpris om det är så. Helst ska de vara i storlek S men M skulle också funka tror jag. 
 
Så om någon av er har detta linnet och av någon anledning inte vill ha kvar det och kan tänka er att sälja de, snälla hör av er till mig! Kik: AlexandraaP - Facebook: Alexandra Pallvid - Hotmail: [email protected]

Black 'n beige

Kofta - Zara  //  Linne - H&M  //  Shorts - Zara  //  Skor - Top Shop  //  Väska - Zara  //  Solisar - Rayban

Söndag, 11/8

 
Godmorgon på er! Jag vaknade för en liten stund sedan nu. 

Igår åkte jag ju in och mötte upp fanny för att äta middag vid halv sju, och de blev på Vasa så de var hur gott som helst verkligen! När vi var klara åkte vi hem till mig och var där en stund, böt om och sådär. Senare kom Jennifer också och så var vi hos mig en stund till innan vi började gå till Vanessa som skulle ha lite kompisar hemma. Så jag hade en jätte bra kväll, men sen började de ju tyvärr ösregna och blixtra, usch jag är så rädd för åska och blixtrar haha.
 
Men iallafall nu ska jag äta frukost och vid 12 ska jag och mamma åka till frölundatorg för att göra pedikyr haha. Ska bli jätte mysigt!

Mys dag med mami

 
Som jag skrev så åkte jag och mami in till stan ganska tidigt, då fixade hon sina naglar och sedan gick vi runt och kollade i lite affärer innan vi satte oss och fikade. 
 
Fick med mig en massa fina saker hem, jag visar er troligtvis iallafall lite av de imorgon eller så. Vi hade iallafall en jätte mysig dag på stan och hann till bilen precis när de värsta regnet började, så de var väldigt skönt att vi slapp bli så blöta. 
 
Nu ligger jag i min säng och bara tar det lungt. Vid halv sju ska jag möta upp Fanny för att äta middag, troligtvis blir det Vasa Shushibar, åå är så sugen på det verkligen!

En fråga till er:

Fick en rolig idé när jag läste en blogg här om dagen. Så jag tänkte att jag kunde köra på det på min blogg också. 
Minns ni att jag frågat er ett par gånger var ni tror/tycker om mig? Tycker att dte är så himla roligt att få veta vad ni får för intryck utav mig. En annan väldigt rolig grej är ju att så många har svarat varje gång jag ställt frågor till er, det uppskattar jag verkligen!
 
Iallafall, ni som följer min blogg regelbundet bör ju iallafall fått en liten bild av mig.
 
Så jag tänkte fråga er ni, vad är de två första grejerna som ploppar upp i erat huvud när ni hör mitt namn, Alexandra Pallvid? Vad tänker ni är typiskt mig liksom? Hade vart så himla roligt om så många som möjligt kunde försöka svara!

Pink and Spikey

 
Igår fick jag hem dessa skorna från Nelly.com. Ett riktigt fynd om du frågar mig, 199 kr kostade dom om jag inte minns helt fel? 
 
Jag köpte storlek 37 och de är den storleken jag har i vanliga fall också, så jag skulle säga att dom är normala i storleken då dom passar. Men lite smala är dom, men för mig funkar det men om man kanske har lite bredare fötter så kan dom bli lite trånga tror jag. Så de ska amn tänka på om man beställer dom. 

Fråga: Vart ska jag shoppa i Malaga?

Fick en fråga ang om jag kunde tipsa om bra shopping i Malaga. Eftersom de ligger gansak nära marbella. Men tyvärr så har jag ingen koll på shoppingen i Malaga.. Jag har vart där för att kolla i staden en gång bara som jag kommer ihåg, och de var nästan tre år sedan. Helt ärligt så minns jag inte så mycket om just shoppingen där, men jag antar att de har de vanliga affärerna och Corte Ingles tror jag dom har också!
 
Men när man är i spanien över huvud taget så tycker jag att Bershka, Pull & Bear och Zara är måsten att kolla in!
Alla tre affärer ingår i samma kedja eller vad man ska säga, och jag tycker alla tre är hur bra som helst! Speciellt Zara tycker jag att ni ska besöka, utbudet brukar vara annorlunda och priset brukar faktikst vara lite lägre!

Godmorgon på er!

Jag vaknade precis och ska nu ta och äta lite frukost. Vid tjugo i elva ungefär ska jag åka med mamma in till stan, så ska hon fixa en grej och undertiden får jag gå runt lite själv, sen när hon är klar så ska vi gå runt och kolla lite affärer och så. Ska bli jätte mysigt! 
 
Sedan när jag kommer hem ska jag ta en powerwalk ifall det är fint väder. Men jag får se helt enkelt. 
 
Juste, jag rensade lite i min garderob förut, och jag har en del grejer som ska bort så jag funderar på att ha en liten bloppis. Ska bara fota de först sedan kommer de troligtvis ut här på bloggen!
 

BASIC

Skinjacka - Zara  //  T-shirt - H&M  //  Shorts - A&F  //  Väska - Zara  //  Skor - Converse
 
Såhär såg jag ut när jag skulle möta upp Ronni igår. Väldigt basic och bekväm outfit, men de regnade och då hade jag verkligen inte lust att dra på mig något annat 
 
Igår var det även första dagen som jag använde jacka på hela lovet, det var inte speciellt varmt och det har de inte vart idag heller tycker jag tyvärr. Vill inte att sommaren ska vara över än, men samtidigt är de roligare att klä sig i tidig höst typ, när det inte är för kallt och inte för varmt, så att man kan ha jeans och skinnjacka, men inte behöver frysa haha. 

CASEAPP.SE

 
Jag fick här om dagen hem detta snygga macbook skinet från CaseApp.se. Tycker att de var hur snyggt som helst, de piffar upp datan lite och gör den mer personlig. Man kan nämligen välja i stor sätt vilken bild man vill och använda för att sedan få som ett Skin till datan, mobilden eller varför inte iPaden? 
 
Så du kan ta en personlig bild på t ex dig och din pojkvän/flickvän eller bästa kompis. Eller vad som helst helt enkelt. Du kan även lägga till text. Att göra ett sånt har till en Macbook pro kostar 299 kr, vilket jag tycker är ett bra pris!
 Och leveransen är super snabb, så detta rekomenderar jag!
 
Man kan även göra skal med personliga bilder osv, en perfekt present tycker jag om man inte kommer på något annat!
 

Before and after..

Jag har ju som sagt vart iväg och klippt mig, bara topparna tog ca 2 cm tror jag. Så Jag tvekar på att ni kommer att se någon skillnad, förutom att mitt hår möjligtvis ser friskare ut nu, för det tycker jag verkligen att det gör!
 
Annars ser de precis ut som vanligt, inte så mycket kortare att man tänker på det eller liknande, så de tycker jag är skönt, jag trivs nämligen bäst i långt hår, även om jag har funderat på att faktiskt klippa de lite kortar, så att de går precis under bröstet men jag vet inte, jag kommer nog ångra mig väldigt mycket efter, så de blir nog aldrig av hehe. 
 
Före:
 
Efter:

Favorit parfymer:

Affär i Marbella // SO..? kiss me // Victoria's Secret // Ralph Lauren
Zara // Ingenaning
 
Detta är mina favorit parfymer. Jag använder alla i perioder, som jag sagt innan så är jag lite av en "period"-människa och jag tröttnar ganska snabbt på saker, desamma gäller för parfymer. Min favorit utav dessa är Ralph Lauren och den längst upp till vänster, den luktar vanlij och de tycker jag luktar så himla gott hehe. 
 
Annars har jag ofta med mig Body Mist's från Victoria's Secret i väskan, och då är de denna min favorit, jag har alltid med min min body lotion i samma lukt:
Som ni ser så är de då Pure Seduction. Tycker att den luktar så himla gott verkligen! Speciellt bra med denna är att jag har den i "mini" och stor när väskan är väldigt tung eller full tar jag bar med den lilla, den är så himla bra verkligen!
 
De ända dåliga med deras Body mist's tycker jag är att lukten försvinner snabbt..
 

Friskt hår +

Borsta inte blött hår.
Om man borstar blött eller fuktigt hår, så leder det ofta till slitet och livlöst hår. Om du verkligen måste borsta de så ta i värmeskydd och använd sedan en hårlork för att snabbt torka håret.

Locka/platta inte håret för ofta.
Försök att göra det så lite som möjligt, det sliter jättemycket på håret. Om du vill ha lockigt hår så kan du t ex sova med flätor vilket är mer skonsamt för håret. Men om du väl ska platta/locka håret så se till att använda värmeskydd.

Använd svinborste istället för vanlig. 
Det är både skönt att borsta med då jag tycker de gör mindre ont och de sliter mindre på håret också.
 
 
Använd hårinpackning 1 gång i veckan.
Sätt in den i håret och svep en handuk runt, ha sen så i ca 30 -1 timme för bästa resultat!
Ta balsam efteråt och ditt hår kommer vara jättelent!
 
Borsta nerifrån och upp.
Att borsta nerifrån och jobba sig uppåt gör att de blir mindre risk för tovor.
 
Tvätta inte håret för ofta.
Tvätta inte håret för ofta. Det är dåligt både för hår och hårbotten. Det räcker med 2-3 gånger i veckan. Använd inte för varmt vatten när du tvättar håret, för varmt vatten gör hårbotten och hår torrt. Använd ljummet vatten och avlsuta med kallt vatten så blir håret glansigt.
 

Klippningsdax

Jag sov så himla gott inatt, vi har äntligen satt upp rullgardiner i mitt lilla hus så äntligen är de mörkt. Annars har det alltid blivit skit mörkt på morgonne så man har vaknat vid sju för att de blivit så himla ljust. Men nu kan man sova hur länge som helst, skönt!
 
Jag och Ronni ska kolla klart på en film vi börjat kolla på och sedan vid 12 har jag som sagt klipptid. Jag kan ta före och efter bild om ni vill? De brukar uppsakttas. Men jag ska bara toppa, så de blir inten stor förändring, hehe. 
 

Right now:

 
Jag mötte upp ronni vid ett idag och så gick vi och åt lunch och tanken var att vi skulle på bio, men de var så himla lång kö så vi orkade inte. Så istället åkte vi och handlade med oss lite gott och åkte hem till mig. 
 
Nu ska vi ha myskväll framför en film och imorgon vid 12 så har jag klipp tid, ska bli så himla skönt att klippa mig även om jag lär ångra mig när de är gjort haha. De gör jag alltid, vill alltid ha de som jag hade innan, men så är det väl för alla?

DIY - GALAXY VANS

 Jag fick en kommentar här om dagen som önskade att jag skulle göra fler DIT-inlägg. Och självklart. Jag tycker dock att det är svårt att hitta på egna eftersom jag inte är så himla pysslig av mig. Men jag delar gärna av mig av bra som jag hittat på andra håll!
 
Om ni kollar på videon så får ni ju se hur hon gör sina "galaxy vans" och hon får det ju att se väldigt lätt ut. De kanske det är också men jag tvekar på att de skulle blivit lika bra om jag försökt.. 
 
Iallafall, jag blev nästan lite sugen på att testa att göra sånna här faktiskt men jag får se, tror jag ska strunta i det, just för att det inte brukar bli bra när jag pysslar haha! Men jag tycker att det var ett bra tips tille r som aknske är sugna på sånna, de går ju jätte snabbt också, ca 20 minuter sa hon i filmen!

Nyttig mugcake +

Du behöver:
En banan, ett helt ägg, en äggvita, 1 matsked cacao och 1 matsked jordnötssmör
 
Såhär gör du:
Mosa bananen tills den blir rinnande, jag använde en mixer. Blanda sedan i redten av allt du behöver.
 
Häll sedan ner smeten i en mugg som tål att vara inne i micron.
 
Sätt in i micron i 2-3 minuter ungefär, beroende på hur stor portionen blir. Ställ sedan i kylen i ca en timme, gärna mer innan du äter den. 


Försökte mig på detta här om dagen, jag tycker att den var sådär. Helt ärligt så har jag nog inte riktigt gillat några utav dom är "nyttigare" recepten på grejer.. 
 
Ännu godare är den om man gillar banan (vilket jag inte gör) haha! Det går ju hur snabbt som helst att slänga ihop och man behöver inte så mycket, så de är värt att ge de en chans!

Gårdagens:

Tröja - Religion  //  Shorts - Hollister  //  Skor - Ldir  //  Väska - Louis Vuitton  //  Solisar - Rayban 

Godmorgon!

Jag hade en jätte mysig dag med Vanessa och Jennifer igår, först var vi i stan och sedan gick vi till Jennifer och åt och bara hade de mysigt. Runt sju så började jag åka hemåt. 
 
Iallafall, idag åker jag med mamma in till stan när hon ska klippa sig och så går jag runt lite själv och kollar innan jag ska möta upp Ronni för att äta lunch. Efter det åker jag nog hem och ska antagligen gymma eller gå på en powerwalk. Senare ikväll kommer ronni hit igen! Ska bli jätte mysigt!
 
 

Hade du vågat?

 
Jag är inne på en sida som heter Weheartit ibland, det är en sida där man hittar en massa fina bilder på allt möjligt, många av er vet säkert redan om den. 
 
Men iallafall, här om dagen när jag var inne och av någon anledning så sökte jag på "sharks" eller hajar då, för jag skulle ha bilden till något. Så fick jag syn på dessa bilder. 
 
Tycker att de ser hur fräckt som helst ut, verkligen! Men lite obehagligt samtidigt typ. Jag hade nog vågat åka dom på de två första bilderna, men den tredje hade jag nog aldrig vågat. Ser så himla obehagligt ut att åka den, kolla soeciellt på den översta bilden.. Även om man ser att det är glas mellan så hade jag aldrig vågat, hade kännts som att hajarna var under mig. Hade vart helt liv rädd, haha. 
 
Hade ni vågat åka dom här? Någon av er som vet vart dom finns föresten?

En snygg

 
Untitled #166
Detta är en riktig snygg höst outfit enligt mig, såhär skulle jag mer än gärna gå klädd i höst! Balenciaga väskan är ju bara så jävla snygg så man dör, och så himla användbar är den också, den funkar till allt. Vilket är bra om man ska köpa en väska för den summan pengar! 
Hade mer än gärna har en själv, men vet inte om jag skulle välja den framför alla andra som finns i samma prisklass? 
 
Iallafall, tcyerk att denna outfiten var väldigt snygg, ändå hyfsat enkel och liksom slapp. Perfekt senare i tidig höst typ när man inte behöver ah jacka än och de fortfarande är hyfsat soligt!

Bilder från de senaste dagarna:

 
 

BLOGGTIPS - FELICIAMALANDER.BLOGG.SE

Jag läser en hel del bloggar, och jag tänkte att jag kan tipsa er om några bra? Jag får ofta frågan vilka bloggar jag läser, så jag tänkte att jag kan tipsa er lite då och då om bloggar som jag tycker är bra och läsvärda!

 Detta är utav alla bloggar jag börjat läsa hyfsat nyligen, hittade denna för drygt en vecka sedan tror jag och jag är helt fast! Tycker att det är en jätte bra blogg med massa bra inlägg, mycket och fina bilder också vilket är väldigt viktigt enligt mig. 
 
Ni kan klicka här för att komma direkt till hennes blogg!

En dag på gymmet

Såhär såg de ut på ett ungefär när jag var på gymmet igår. Jag gör olika övningar i stort sätt varje gång jag är på gymmet, men dessa var de jag gjorde igår innan de var dags att åka hem. 

Och jaa, jag vet att jag inte gör allt 100% rätt, jag gör säkert många fel, men detta funkar bra för mig och jag är ingen PT eller liknande, så be nice!



Och till er som frågade, jag tränar på Tränings verket och jag är hur nöjd som helst med de! Det är en riktigt bra stämning, fin lokal och framförallt en massa maskiner så de blir aldrig kö eller liknande på maskinerna. Det är hur bra som helst och jag rekomenderar de verkligen!


Godmorgon!

Igår så åkte jag ju in till stan och mötte upp Jennifer, så satt vi och fikade och hade super mysigt i någon timme innan vi gick hem till henne och åt tacos. Så jag hade en hur mysig dag som helst verkligen!
 
Sedan åkte jag hem och ganska direkt efter det så åkte jag ner till Hovåsbadet där jag mötte upp Fanny och Saga som jag var emd en stund innan jag åkte hemåt. 
 
Sedan så var jag vaken ett tag och skickade iväg några mejl osv inna jag gick och la mig hyfsat tidigt. Jag gick upp klockan åtta för att åka till gymmet men jag har lite små ont i halsen så jag struntar i det och tar det imorgon istället! Men jag har precis vart ute på en powerwalk nu iallafall. 
 

Mål:

- MIN BLOGG -
1. Hålla igång uppdateringen, jag har de senare lagt ner mycket tid på bloggen och det har lönat sig, så de vill jag hålla kvar.
2. Mer outfit bilder, de brukar vara väldigt uppskattat och jag ska försöka göra de minst 2-3 gånger/veckan. 
3. Ta mer bilder, jag har försökt bättre mig, men ännu bättre kan de allt bli!
 
- SKOLAN -
1. Inte slarva med läxor, de blir väldigt mycket lättare till proven om man gör läxorna. 
2. Plugga ordentligt till provn, göra mitt bästa på inlämningar osv.
 
- RENSA -
1. Jag har allt för mycket kläer som ligger och skräpar i min garderob. Ska försöka rensa oftare och så jag slipper dom. 
2. Sälja mer kläder på bloggen, har ju haft några "bloppisar" och de belv väldigt lyckat.
3. De bästa med att rensa ut de gamla är ju att man kan fylla på med nya fräscha kläder haha!
 
- TRÄNA -
1. Jag har kommit igång med träningen bra de senaste och hoppa att jag kan hålal igång med hyfsat regelbunden träning även när skolan börjar. 
2. Nå de målen jag har satt upp med min träning. 

Q/A

kan du lägga ut receptet? Jag har faktiskt redan gjort de, ni hittar det här!
 
Vet du ifall man kan äta bara smeten utan att få ont i magen osv om man inte gör några kakor av det? Ja man kan äta smeten bara så utan att få ont i magen eftersom de inte är jäst eller bakpulver i det är ju de som göra att man får ont eftersom de jäser. Men man kan såklart få ont i magen om man äter för mycket men de gäller ju all mat.
  
Är det enkelt att baka? Ja, de är super lätt!
 
När du går på bio äter du något då? Olika, om jag är sugen äter jag nått, annars gör jag det inte! När jag väl äter nått är de godis eller popcorn.
 
Vad menar du med vi åker till gymmet? Tränar du med någon? Eller ensam? Jag föredrar att träna ensam för jag får mest gjort då och ajg känner att jag tränar bäst. Men min mamma gymmar på samma gym och vi brukar åka dit tillsammans!
 
Använder du någon effekt på din bilder(outifts/dig själv m.m)? Jag redigerar ljuset i Picasa!
 
Är du gluten allergisk? Eftersom du använder mandelmjöl? Nej, jag är inte gluten, men man ska ha både mandelmjöl och vanligt enligt de receptet jag bakade!
 
Vart kommer påslakanet med blommor ifrån? H&M tror jag, köpte de för jätte längesen tyvärr!
 
Har du några planer på att skaffa Twitter? Nej, det har jag inga planer på att göra, förstår mig inte på twitter alls, tycker att de verkar krångligt hehe

BLACK AND LEOPARD

Shorts - One Teaspoon // Linne - Nelly.com // Skor - Top Shop // Armband - Treasure Island // Väska - Zara

Såhär såg jag ut igår när jag åkte in till stan för att möta upp Fanny. Älskar mina shorts från One Teaspoon, de är mitt favoritpar eftersom de passar bäst, de skönaste är ju att ha shortsen i rätt storlek right? Kände mig så trött igår när jag skulle åka in och det var så himla kvalmigt, kan säga att skorna blev riktigt varma efter ett tag. 

Ur min garderob - Sjal

Här är en sjal ur min garderob som jag delar med min mami, tyvärr har den blivit hängandes och aldrig använd. Men de ska de bli ändring på till hösten! Tycker att den är skit nice verkligen och kommer bla matcha den till en svart outfit och skinjacka. Kommer nog bli asbra, hängande ska den iallafall inte få vara, känns dumt att lämna den fina hängande.. 
 
Den är iallafall från Louis Vuitton och är limited edition så den går tyvärr inte att köpa längre. Älskar deras Limited editions, t ex väskorna med rosa "klotter" text typ, tycker att dom är hur snygga som helst! 


Träningsdax

Linne - H&M // Sportbh - H&M // Byxor - Stadium
 
Nu ska jag snart åka iväg till gymmet, och tänkte att jag kunde köra en "tränings outfit" så blir de lite omväxling. Jag tänkte även att jag skulle ta och filma lite idag på gymmet, ni har ju frågat en massa gånger vad jag gör på gymmet så känner att jag lättare visar er! Så en video på de kommer troligtvis upp senare idag, hoppas de blir bra?

Jag har verkligen börjat gilla att gymma, tycker att det är hur skönt som helst verkligen och det är så roligt när man börjar se/känna skillnad på sin kropp, hur mycket man orkar osv. 
 
Sedan tycker jag att det är så skönt att kunna gymmatidigt på morgonen, dels för att det inte är några där men också för att då har man de gjort liksom så har man hela dagen att göra annat på!

Hej på er!

Jag kom precis hem från stan nu! Jag mötte ju som sagt upp Fanny på en fika och så hann vi med att kolla i lite affärer också! Var så himla roligt att träffa henne eftersom vi vart borta från varandra så himla länge, vi hade hur mycket som helst att berätta och parat om som vi missat!
 
Dock är min data så långsam så bilderna som jag lyckades ta idag kommer inte förens lite senare. Men några bilder är det iallafall!

Nya träningskläder


Som ni säkert märkt så har jag börjat träna en del, för mig går träningen väldigt mcyket i perioder, men på loven har man så himla mycket tid och man kan träna på morgonen vilket jag verkligen föredrar så de brukar bli mer då. 

Så jag kände att de var dags att inskaffa mig lite nya träningkläder, så det gjorde jag för ett tag seda! Mest behövligt var nog linnet, jag har ingen riktigt träningströja, alltså i sånt material och så sedan innan så de behövdes verkligen, så himla mycket skönare att träna i tycker jag!
 
Sedan följde även en sportbh och ett har tränings byxor med. Tycker att grejerna tillsammans blir en riktigt snygg "tränings outfit" om man kan säga så haha. För många av er håller säkert med om att det blir roligare att träna om man har snygga coh bekväma kläder att träna i?
 
Jag är iallafall super nöjd och har redan invigt allt ihop!

Mot stan!

Nu ska jag åka in mot stan för att möta upp min saknade Fanny! Har inte träffat henne ordentligt på hela sommaren så detta är verkligen behövligt! 
 
Jag ser till att de kommer upp inlägg när jag är borta och kameran förljer med så ikväll/imorgon kommer de massa bilder förmodligen, bra va? 
 

Fråga: Vad ska jag ge till min flickvän?

Fick denna frågan här om dagen och tänkte att jag skulle svara på denna, vet inte hur många killar det är som läser min blogg, men tydligen är det några iallafall. Så jag tänkte att jag kunde ge er lite tips om vad ni kan ge i t ex födelsedags present, årsdag eller liknande

1. Fina underkläder
Nästan alla tjejer gillar fina underkläder, köp ett litet set med bh och trosor som matchar. Man behöver inte gå till någon speciell undersklädersaffär utan H&M och Ginatricot har jätte fina som duger prima!
 
2. Parfymer
En parfym funkar alltid, det är ett säkert kort. Har hon någon favorit så kan du köpa den annars köp en som du tycker luktar gott. Mitt bästa tips är Ralph Lauren Nr 2! Sedan har Zara väldigt goda parfymer och även Victoria's Secret bodymists brukar ju vara uppskattat (de finns att köpa på Grand Parfymeri nu). 
 
3. Kläder och skor
Kläder och skor kan vara väldigt svårt att köpa om ni inte känner varandra så bra, men om du vet vad hon gillar för kläder och skor eller om hon kanske har berättat för dig om något hon vill ha så köp det, perfekt eftersom hon själv sagt att hon vill ha det, då kan hon inte bli missnöjd!
 
4. En "upplevelse"
Någonting roligt ni kan göra tillsammans, det kan vara antingen bara middag och bio t ex eller någon liten resa. Sånt skulle jag uppskattat väldigt mycket, det är alltid roligt att göra saker tillsammans så om du kommer på något bra så tycker ajg abolsut att ni ska åka på något litet äventyr haha. 
 
5. Smycken
Alla är ju olika och vissa gillar smycken andra inte, vissa tycker att det är en tråkig persent andra tycker attd et är den bästa. Så de beror ju på henne. Men om hon gillar smycken så blir det lättare, smycken är lätt att hitta, finns en massa fint! Ett tips är ett sånt armband som jag gav till Ronni, en kedja med en liten bricka där du kan skriva datumet ni blev tillsammans på eller något annat fint, tycker att det är en så himla fin present!
 

Blandat:

5 saker du vill göra innan du dör: Gifta mig, få barn, göra ett modelljobb, resa till Maldiverna, äga en hund, bo utomlands iallafall en period.
 
9 saker om dig själv: Jag hatar när folk inte hör av sig som dom sagt, jag tänker väldigt mycket och överanalyserar saker ofta, mitt favorit ämne i skolan är SO (om man tar dom "riktiga ämnerna inte bild osv), jag älskar att gå tycker att det är jätte skönt, jag älskar bikinis, jag skrattar mycket, mitt favorit resemål än så länge var mexico, när jag var liten pratade jag flytande holländska, min favorit serie är PLL.
 
 
5 sätt att vinna ditt hjärta på: Humor är viktigt, visa intresse och ge mig uppmärksamhet, vara sig själv och inte förändras beroende på vilka som är med, vara snäll (såklart) och omtänksam, alltid lyssna på mig och verka intresserad
 
 
4 saker du köpt den senaste månaden: Träningskläder, Minnetonkas, One teaspoon shorts, bikinis!
 
 
2 sätt att få dig le/skratta: När man berättar saker på ett roligt sätt, berätta om roliga/pinsamma händelser
 
 
3 wanties: En resa till något fint ställe i ju, Nike free run i någon nice färg, en ny kamera!
 
4 saker som gör dig glad: Min familj/vänner/pojkvän, att resa, vara med djur hehe, fina kommentarer/mejl/medelanden från er läsare + när ni kommer fram och hälsar (bästa som finns).
 
3 av de sista sakerna du gör innan du somnar: Ringer/smsar Ronni, loggar in och kollar om jag fått några kommentarer och statestiken, sätter på en mysig film (somnar alltid med tvn på). 

5 Augusti!

 
Godmorgon på er finisar! 
 
Jag vaknade precis nu och bestämde mig för att inte gå till gymmet förens senare idag. Nu vill jag bara äta frukost och så i lugn och ro. 
 
Mina planer för idag är väldigt oklara, jag får helt enkelt se lite vad jag ska göra, känner inget behov av att planera allt in i detalj, tycker att det är skönt att ta de lite som de kommer nu på lovet. Annars brukar jag gilla att planera, men nu är de skönt att inte göra de för mycket tycker jag. 

HÖST JACKOR

Untitled #164
Jag fick fråga om jag kunde tipsa om snygga höst och vinterjackor. Och jag tänkte att jag börjar med höst jackor eftersom
de känns mest aktuellt just nu så fixar jag om vintrejackor om ett tag!
 
Iallafall här är lite förslag på snygga höst jackor, för mig är en skinnjacka ett måste! Tycker att de är något av de
snyggaste på hösten. Så de tycker jag absolut att man ska se om man hittar någon man gillar om man inte har.
Zara har skit snygga tycker jag, så gå dit och kolla om du ska ha en ny! Annars gör Rock'n blue väldigt snygga också,
men skulle jag köpa en sån skulle jag nog köpa en beige, eftersom jag redan har en svart skinnjacka.
 
Sedan tycker jag även att dessa från Belstaff är väldigt snygga, kan vara skönt att variera lite från skinnjackan liksom. Dom är
ganska basic men ändå skit snygga och ser jätte sköna ut tycker jag haha. 

I'm having a bad bad day..

 
Idag är jag verkligen inte på bra humör, känner mig helt seg och har ingen ork typ. Men alla har ju sånna dagar ibland. 
 
Jag har iallafall precis bakat cookie dough, blev så himla sugen på att baka för tycker att det är så mysigt. Gillar nog att baka mer än att faktiskt äta de sen. Iallafall ska jag göra lite kakor av der och sedan ska jag låta resten av smeten vara för den är så himla god hehe. 
 
Min dag spenderas hemma idga framför tvn men magont och dåligt humör haha. Nej så farligt är det faktikst inte men är inte sugen på att träffa människor så håller mig hemma. 

Hemmaspa tips:

- Läppskrubb -
Behövs: Olivolja/Honung + socker
Hur: Blanda det noga och stryk tjockt lager på läpparna, skrubba försiktigt med tandborste eller fingrarna. 
Resultat: Superlena mjuka läppar, dom luktar väldigt gott efter åt och blir större för stunden. 
 
 - Ång"bad" -
Behövs: Stor kastrull, kokande vatten och handuk.
Hur: Koka upp vattnet, stå med ansiktet över och lägg en handuk över huvudet.
Resultat: Hyn öppnar upp sig, porerna öppnar och minskar, det är också perfekt att noppa ögonbrynen efteråt.
 
 - Hemma gjord hårinpackning -
Behövs: Olivolja
Hur: Hälj lite olivolja i hela håret och gnugga in, låt sitta i ca 30 min. 
Resultat: Håret blir liite ljusare och perfekt för dig som har torrt slitet hår. Skölj ur med vanligt shampoo+balsam.
 
 - Lenare hy -
Behövs: Babyolja
Hur: Häll några droppar babyolja (kostar typ 20 spänn på ica) i ditt badkar. Ha i medans du badar.
Resultat: Hyn blir jättelen och du behöver inte smörja in dig efteråt. 
 
 - Glansigare hår -
Behövs: Kallt vatten
Hur: Skölj hela håret med massa kallt vatten (så kallt som möjligt) efter du duschat/badat.
Resultat: Hårstråna stängs och det frissiga man oftast får i håret försvinner.

Minnetonkas

 
Gjorde ett jätte bra fund för några dagar sedan, köpte nämligen dom här godbitarna för bara 500 kr! Hur bra pris som helst med tanke på att dom brukar kosta runt 1000-1100 kr? Eller dom brukar väl kosta något sånt? Jag har inte riktigt koll, men hur som helst så är de ju ett bra köp!
 
Köpte dom inne på Fiorucci, dom hade ett par stycken kvar när jag skulle köpa dock var detta de ända 6orna som jag såg. Så jag hade tur! Tycker aven att färgen är jätte fin, men lite mer svår matchad den de beiga dock, men såå fina nu på sommaren!

Godmorgon mina finaste läsare!

Jag vaknade tidigt idag, som vanligt, långt innan Ronni! Tycker att det är så tråkigt att vara vaken själv.. Så passade på att springa in och blogga lite snabbt! Men snart ska jag ut till honom igen och se om han vill vakna haha. 
 
Annars har jag verkligen inga planer för idag, inget gym blir de heller troligtvis. Men hur som helst så är de ju söndag = mysdag. Inte för att dagarna sprelar så stor roll på sommarlovet, men ändå. 
 
 
 

Time for a snack

 
Nu ska jag gör iordning lite frukt och sedan ska jag lägga mig i sängen framför tvn, ska bli så himla skönt, är helt slut och luften utomhus är så himla äcklig nu, helt kladdig och fuktig typ. Tycker verkligen att de är jätte jobbigt, och mår typ dåligt utav de. 
 
Men Ronni kommer om ett tag eller om någon timme, så ska han sova här inatt igen, vi får se vad vi hittar på ikväll, Ronni föreslog bio, men vi gick ju på bio igår, så vi får se! 

Igår:

Jag mötte ju upp Ronni runt halv fyra och så gick vi lite i stan innan bion började vilket var 10 i fyra, så vi hann inte gå så himla mycket. Men vi träffade ändå på massa vi kände, så de var jätte roligt!
 
Vi såg Grown Ups 2 som sagt och den var bra, inte jätte bra men ändå ba liksom. Jag rekomenderar ändå att man ser den, för den var ändå rolig liksom!
 
Efter bion åkte vi nästan direkt hem till mig och åt middag + efterrätt tillsammans med min mamma, mormor och moster! 

A FOR ALEXANDRA

 
När jag har ont i magen eller när jag ätit mycket så jag är proppmätt så gillar jag att ligga på mage, de känns bättre då!
 
Jag springer alltid upp för trappor när jag är själv, speciellt om det är sånna där "öppna" trappor, ni vet så att man har ett mellanrum mellan stegen där det är luft liksom. Tycker att det känns som att någon ska ta tag i mina fötter eller att någon är bakom mig. 
 
Jag råkade av misstag sätta min hand på ett eluttag en gång, ni vet när man tar bort de plastiga som man trycker på för att tänka eller släcka där är ju elen, jag råkade sätta min hand på de och fick världens stöt, jätte obehagligt, kändes konstigt länge efter. 
 
När jag köper något och får pengar tillbaka så är jag jätte långsam på att få ner dom i plånboken, att jag är så himla långsam gör mig ännu mer stressad så då går de ännu långsammare haha. Så jag brukar bara trycka ner de jag får tillbaka eller slänga ner de i väskan och fixa de senare.
 
Jag fångade en räka mellan mina tår en gång när jag badade, haha. 
 
Om jag får ett ben i min fisk när jag äter så förstör det hela fisken för mig, tycker att de är jätte äckligt. 
 
Jag får världens synligaste gåshud när de är kallt, även om jag inte fryser speciellt mycket så ser de ut som att jag fryser ihjäl typ.

GREEN - WHITE - BROWN

 
Shorts - One Teaspoon // Linne - Zara // Skor: Converse // Väska Louis Vuitton // Klocka - Michael Kors
 

Godmorgon!

Jag tänkte slänga upp ett snabbt inlägg till er nu, Ronni ligger ute i lilla huset och sover så jag ska snart gå tillbaka dit nämligen. 
 
Jag kommer berätta om igår senare! Men nu ska jag som sagt bara uppdatera lite snabbt, vi ska köra ronni till träningen vid 9 och sedan åker vi direkt till gymmet, senare idag ska jag förmodligen träffa ronni igen, älskar det med sommarlovet, då är vi med varann hur mycket som helst, bästa som finns!


Gillar / Gillar inte

+ Ben & Jerry, tycker lätt att dom gör dom allra godaste glassarna, jag har dock inte smakat så många, men mina favoriter är Half Baked och Peanut Butter cups! Sedan är deras milkshakes hur goda som helst, det är nästan ett måste värje gång jag är på liseberg!

-För håliga jeans/tights, Tycker verkligen inte att det är snyggt när jeansen/tightsen är för håliga. Helt ärligt så gillar jag inte tights speciellt mycket över huvud taget men hål i dom blir verkligen inte bra, håliga jeans är snyggt i måttlig mängd liksom haha.
 
+ Ligga inne och kolla på film när de spöregnar ute, åå de tycker jag verkligen är mysigt. Att ligga inne och kolla på en fin film när de spöregnar ute och man hör hur det smattrar mot fönstret, ännu mysigare är det om Ronni är med såklart, då är det helt perfekt tycker jag.
 
- Åska och blixtrar, jag tycker att det är jätte läskigt, de läskigaste är att de kan komma stötar ut t ex telefonen osv. Tycker att de är jätte läskigt, vill inte röra något elektriskt när de blixtrar.
 
+ Solblekt hår, det är verkligen så himla snyggt, hade gärna velat att mitt hår var lite blekare, ännu snyggare är det om man har en nice bränna också, de ser så somrigt och fräscht ut!
 
- Hajar, det är nog min största fobi, jag tänker på de varje gång jag ska bada, men ibland kan jag släppa de, t ex när jag och Ronni var ute och "paddel surfade" så i början var jag jätte rädd för vi åkte så långt ut, men de släppte som tur var, fast hade nog fått panik ifall jag ahde trillat i iallafall. Läste att de vart en hajattack i brasilien här om dagen, och en 18-åring dog, så himla hemskt.

6 frågor/svar

vilka träningsskor har du? Jag har dessa ↑ från Nike, jag är super nöjd med dom!
 
kan inte du lägga upp en tydlig bild på ditt hår bakifrån så att man ser färgen och så? Jo visst, här är en bild som jag tog förut, ljuset är dock lite halv knepigt haha, men jag hoppas att den duger!
 
 
denna gången du beställde från VS, tog du den snabba men dyrare leveransen eller den vanliga 2-3 veckors tiden? Min mamma fixar allt sånt så jag vet inte, tror vi tog nog den vanliga! Om man inte behöver grejerna snabbt inför något så tycker jag att man ska ta den vanliga, eftersom tullen och frakten är såpass dyr så blir de man beställer ganska dyrt ändå.
 
 
vart har du köpt bikini delarna? Överdelen är från Victoria's Secret och underdelen är från H&M, skulle så himla gärna vilja ha överdelen till den men den var slut när jag skulle köpa den förra året.. Ingen som har en som skulle vilja sälja den till mig? Mejla mig isåfall: [email protected]
 
 
Har du några samarbeten pågång? Ja, det har jag, flera stycken faktiskt! har ett som jag verkligen ser fram emot, troligtvis blir det av om några veckor, får mer info om de när de närmar sig, längtar!
 
vart kommer klänningen ifrån? den är från Herve Leger!

Bio med min prins

Nu ska jag börja klä på mig för att gå till bussen om drygt 20 minuter. Ska in till stan och möta upp Ronni för att gå på bio, vi ska se Grown Ups 2! Tycker att den verkar så himla bra och roligt, så ser fram emot att se den. 
 
Sak bli mysigt att träffa Ronni också, han kanske sover här ikväll men de är inte alls säkert, han kan ju verkligen inte planera alls.. Haha!
 
 

One Teaspoon - Trash Whores

 
Köpte dessa här om dagen, ett par gröna One Teaspoon shorts. Jag är jätte nöjd, dock är dom en storlek stora, så dom sitter lite sådär i midjan, över benen får dom sitta löst tycker jag men de är ju bra om dom sitter uppe, haha nej men de funkar. Men jag får ha lite koll på dom, haha. 
 
Älskar verkligen One Teaspoon shorts, tycker att dom är skit snygga och så himla sköna! Detta är mitt fjärde par, sedan har jag ju ett par ljusblåa med högmidja, dom med leopard och ett par blåa. Jag är väldigt nöjd med alla! Dock är dom ljusblåa och leoparden dom ända som är i rätt storlek, haha. 

BLOGGTIPS - CHARLOTTA.NU

 
Måste bara tipsa er om en jätte bra blogg som jag precis börjat läsa, nämligen Charlotta.nu! Fastnade direkt, hon bloggar om vardag, mode, träning osv. Hon har en väldigt inspirerande blogg med jätte fina och nya bilder till nästan varje inlägg. 
 
Tror att många utav er skulle uppsaktta denna bloggen och hon som har bloggen är tar så himla fina bilder och är verkligen sjukt snygg och verkar super trevlig! Klicka här för att komma direkt till hennes blogg!
 

Tidig träning

Godmorgon på er! Jag sitter redan i bilen på väg till gymmet nu! Blir väldigt tidigt idag men annars skulle vi inte hunnit, så de här blir bra!

Jag bloggar mer när jag kommer hem, hatar att mobilblogga haha..


Blandade tips:

- Köp mini-vattenmelon istället för vanliga, dom har inga kärnor så blir mycket lättare att äta, man behöver inte sitta och pilla med de. 
 
- Om du har en finne som du inte blir av med testa att ta tandkräm på den i ca en halv timme - timme så ska den minska i både storlek och rodnad. De har faktiskt funkat för mig. 
 
- Efter du borstat tänderna, borsta lite försiktigt med blöt borste på läpparna och smörj sedan in dom med läppsyl eller liknande. När du borstar på dom med tandborsten så får du bort död hud och dina läppar kommer bli super mjuka.
 
- Om du har ruffsiga ögonbryn som inte håller sig på plats så kan du ta en tops och spruta på hårspray, dra sedan lätt över ögonbrynen så ska dom hålla sig hela dagen. 
 
- Dreamfilm.se funkar ju nu (den var ju nere ett tag, har dock funkat länge) många gånger när jag har tänkt kolla på film så har dom haft bättre kvalité än swefilmer.
 
- Om du fått fula bus-ränder så kan du ta en tandborste (som du inte använder såklart) och antingen bakpulver eller tandkräm och skrubba de på stället där du har ränder så ska de försvinna. 
 
- Ät mycket vattenmelon och gurka och drick mycket vatten, det är super för huden.
 

Precis tränat

Jag kom precis hem från gymmet nu och ska ta mig något litet och äta eftersom middagen inte lär bli förens om kanske en och en halv timme och jag är skit hungrig haha. Senare till middag ska vi fixa iordning en jätte god kyckligsallad som vi äter nästan varje gång första kvällen när pappa är bortrest, för han gillar inte sallad så vi kan inte äta de när han är hemma haha!
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan smörja in mig med bodylotion, har vart slarvis med de så mina ben är så himla torra.. Man ser liksom torrsprickorna eller vad man ska säga och jag är inte så himla sugen på att flagna.
 
 

Always believe in yourself, no matter what. Because what you believe in you will become.

Victoria's Secret - Nr 2

 
Här är den andra bikinin jag fick hem, den är mina favoriter utav dom två, en utav mina favoriter utav alla mina bikinis tror jag. Längtar efter att använda den! Nu känns det som att de mesta av min solbränna från Marbella är borta tyvärr, men denna hade vart så himla fin till en brun kropp, denna kommer garanterat packas ner till min nästa resa!
 
Älskar de små guld detajerna, de gör nästan hela bikinin, jag gillar även mönstret och färgerna. Jag är hur nöjd som helst! 
 


Svar - Gymnasium

 
Vilken skola ska du börja på? Jag ska gå på Samskolan, alltså samma som jag gått i sedan 7an.
 
Hur såg din sökning inför gymnasiet ut?1. Samskolan, Ekonomi, 2. Samskolan, Samhäll, 3. Sjölins, Ekonomi, 4. Sjölins, Samhäll
 
Hur många poäng gick du ut med? Jag vill inte säga exakt men en bit över 250 iallafall.
 
Vilken linje ska du läsa? Jag ska läsa Samhäll och jag är väldigt nöjd med de. När jag sökte ville jag läsa Ekonomi, för att jag hört att de var bra, men jag tror samhäll passar mig bättre, so ämnerna är ju mina bästa ämnen och matte är jag värdelös på, så jag är nöjd hehe!
 
Har du fått reda på hur din klass kommer att se ut? Nej det har jag inte, vi får reda på de den 15, alltså första dagen i skolan. Usch va nervös jag kommer vara, om man trivs i sin klass är verkligen så himla viktigt!
 
Är du nöjd med din skola du ska gå på? Varför? Jag är super nöjd! Jag har ju gått på Sam sedan sjuan och jag har haftd et hur bra dom helst. Sam är verkligen en jätte bra skola, älskar alla traditioner och avslutningarna också, de är så himla mysigt!
 

Är de någon utav er som ska börja på Samskolan nu till höst? Vore roligt att veta, jag har fått flera meddelanden av tjejer som ska börja faktikst, och jag är nästan 100% säker på att ni kommer trivas jätte bra! 

1 Augusti

Godmorgon! Jag har sovit så himla dåligt inatt, så jag är helt död. När jag skulle försöka somna så gick de en spindel på mig (hatar spindlar) så sen tänkte jag på de hela tiden. När jag vaknade några gånger under natten så såg jag en spindel sitta på min gradin precis vid sängen, så hade svårt att somna om för jag ville ju ha koll på den haha. 
 
Iallafall så ska jag äta frukost nu och sedan gå ut på en powerwalk tror jag. Gymmet blir det inte förens senare idag/ikväll. Jag får se lite. Ångesten börjar krypa lite i kroppen när jag tänker på att jag vara har två veckors lov kvar.. Tiden har gått alldeles för snabbt. Snart är det tillbaka till alla provn och inlämningar..
 

RSS 2.0