Gymnasium

Jag har ju helt glömt av att berätta vilken skola jag kom in på osv, men fick en kommentar om de som påminde mig. 
 
Och jag sökte såhär:
  1. Sam - Ekonomi
  2. Sam - Samhäll
  3. Sjölins - Ekonomi
  4. Sjölins - Samhäll
 
Iallafall, som jag sagt en massa gånger så var de viktigaste för mig att komma in på Sam, linjen spelade liksom inte så stor roll.
 
Och jag kom in på Sam Samhäll, vilket gjorde mig hur glad som helst, för jag tror att Samhäll passar mig bättre. Jag är jätte nöjd med mitt val och jag trivs ju hur bra som helst på Sam så de är ju hur bra som helst också. Många utav mina kompisar fortsätter/börjar också på Sam, så de kommer bli asbra!
 
Hoppas alla ni som ska börja gymnasiet nu kom in på den skolan/linjen ni ville!
 
 

POOLDAY

 
Igår spenderade jag och Ronni mesta delen av våran dag hemma vid poolen. Åt glass, lyssnade på musik, badade osv! Hur mysigt som helst! Lite omväxling från stranden också, vi är ju där i stort sätt varje dag!

En outfit

Linne - TopShop // Shorts - Hollister // Västa - Louis Vuitton // Skor - Toms
 
Såhär såg jag ut igår när jag och ronni gick till Puerto Banus för att äte lunch. Väldigt enkelt och skönt, det är hur varmt som helst att gå till hamnen verkligen så man måste ha svala kläder om man ska göra de, annars svättas man ihjäl!

Min dag i förrgår

 
 

Två senaste dagarna

Ser ni dom små prickarna på mitt ben? Dom syntes mer i verkligheten, ronni sköt en boll däroch så blev de helt prickigt haha.
 
Jag råkade riva Ronni när vi skulle bada, dags att klippa naglarna..
 
Lärde mig att skela, haha bjuder på den.
 
Åt en super god lunch på Puente Romano.
 
Det blev lite kallt när det blåste så jag fick gräva ner ronni i den varma sanden.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dumma Mig

Jag och Ronni vaknade precis och ska nog snart sätta på Dumma Mig, vi ska bara låta den buffra lite till!
Vi har hunnit se två filmer än så länge, jag som aldrig har kollat på film här nere typ haha. 
 
Senare är det nog stranden som gäller för oss idag igen!
 
Föresten jag har sätt att många utav mina ord försvinner när jag skriver, och jag har kontaktet tjejen som fixar med min blogg och hon ska förhoppningsvis fixa de så snabbt som möjligt!
 
 

Hjälp..

Jag satt och fixade med videon från igår emn så loggar jag in på Videofyme och ska publicera den och märker då att dom har slutat med det, att ändast appen funkar framöver.. 
 
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, att jobba genom appen passar inte mig då min kamera på mobilen är helt värdelös.. Sedan föredrar jag att fixa via datan. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med denna videon och videos framöver?
 
Har ni några förslag?
 
 

Gårdagens:

 

Tennis

Jag och ronni gick upp vid tio imorse för att hinna äta frukost och så innan vi skulle spela tennis vid elva, det är väldigt skönt att planerna ligger så nära tar fem minuter att gå max, annars hade man ju behövt gå upp bra mycket tidigare!
 
Hur som helst så har vi precis spelat klart, jätte roligt var det men gud så varmt, jag kan ju inte heller svettas utav värme, eller ja min kropp kan liksom inte kyla ner sig på de sättet, så jag måste ha en vattenflaska nära till hands så jag kan hälla de över mig lite då och då. Haha, jaja det var iallafall jätte roligt och nu ska vi snart smörja in oss och sedan åka ner till stranden!
 

ÄLSKLING

 

MUMS

 
Köpte hem en massa jordgubbar igår när vi var och handla, de brukar typ aldrig finnas färsta jordgubbar här på sommaren eftersom säsongen här är på våren. 
 
Blev jätte glad när vi hittade de, frukt är de bästa som finns typ, de är så himla härligt att ta med sig frukt ut och sätta sig ute vid poolen eller på balkongen, känns så himla sommar då! Hur goda som helst var dom också!

Godmorgon!

Vi är inte hemma speciellt mycket här nere, bara en stund på morgonen och på kvällen, största delen utav dagarna spenderar vi på standen och i hamnen. Men vi har det hur bra som helst, bästa som finns att ronni är här! 
 
Idag hade jag tänkt att filma lite från dagen så kan jag lägga upp en video imorgon, då får ni se lite mer från våra dagar liksom! Det blir nog asbra tror jag. 
 
 

AQUALAND - bilder

 

Tips - Få en bättre blogg

 
1. Använd din fantasi, blogga inte bara om vad du gör på dagarna, ett eller två inlägg om din vardag räcker för det mesta. Så använd din fantasi, blogga om olika tips, svara på frågor, starta tävligar, visa kläder ur din garderob, visa shopping osv.
 
2. Ha en snygg design, även om de för dig kanske känns viktigare vad du har för innehåll i bloggen så är de väldigt viktigt för läsarna hur din design ser ut, det är de första intrycket dom får utav dig och din blogg! Ha inte för mycket små detaljer i designen, utan försök att hålla iallafall bakgrunden ganska enkel, annars blir det jobbigt att kolla på och man orkar inte läsa.
 
3. Tidsinställda inlägg, de är alltid bra och de underlättar väldigt mycket för dig som bloggare. Jag sätter mig t ex alltid kvällen innan eller på morgonen och fixar iallafall ett eller två tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen för det är viktigt att man försöker hålla bloggen uppdaterad och man har inte alltid tid att sätta sig framför datan. Då får man mer tid att göra de man vill på dagarna och man behöver inte känna sig stressad över att man måste blogga.
 
4. Byt inte bloggadress, om man byter en gång så är det ganska okej, men helst tycker jag att man ska hålla sig till samma bloggadress. Om man hela tiden byter mellan olika portaler och bloggnamn så blir de jobbigt att hålla reda på vart man hittar din blogg och tillslut orkar man inte hålla koll på den längre.
 
5. Blogga själv, ha inte en blogg tillsammans med en kompis och ha inte folk som hela tiden gästbloggar hos dig. Kompisbloggar blir ofta väldigt krongliga och man håller inte koll på vem som skriver vad osv, sedan så är det också oftast så att en är lite bättre än den andra på att blogga och uppdatera då blir de bara jobbigt när den lite sämre bloggar. Om man bloggar själv får man också möjligheten att välja design, vad man ska blogga om osv helt själv vilket är mycke bättre! Sedan tycker jag inte att man ska ha massa gästbloggar heller, man som läsare uppskattar inte när bloggarens kompis berättar om sin dag, speciellt inte då man oftast inte vet vem kompisen ens är.
 
6. Ta bilder,  jag vet att de kan vara jobbigt och att man gärna slarvar med det. Men det är väldigt viktigt för en blogg, ta massa bilder på dig själv och på vad du gör på dagarna!
 
7. Gör aldrig ett inlägg utan bild, ha alltid en bild till inlägget! Om man gör ett inlägg utan bild kan man nästan strunta i att göra ett inlägg över huvud taget, jag förstår om man inte kan lägga upp en bild någon gång ibland. Men har du möjlighet och tid så lägg alltid upp en bild oavsett om den är nu eller gammal, opassade till inlägget eller passande så är de bättre än inget.

Aldrig vart såhär nervös.

 

Frukost i solen +

 

IGÅR

 

NYTT - FLIPPFLOPP

Igår var vi på Corte Ingles och jag fick med mig ett par flippflopps, jag hade egentligen tänkt mig dom där som jag bloggade om för några dagar sedan, men jag blev lite besviken när jag såg dom i verkligheten. Så istället fick de bli dessa, hur sköna som helst var dom verkligen!

Så nu har jag äntligen ett par nya flippisar! Fick dock bli ett par vanliga eftersom jag behövde ett par nya nu och inte orkade leta mer. Men jag är hur som helst nöjd!
 
 

AQUALAND

Idag ska jag och ronni spendera våran dag på Aqualand, ska faktiskt bli väldigt roligt! Var där senast för typ två år sedan tror jag, och jag tycker de är hur kul som helst med sånna grejer, typ vattenpalats och så. 
 
Så vi kommer väl komma hem någon gång i eftermiddag/ikväll. Tyvärr kommer jag nog inte kunna ta några bilder, tror inte kameran följer med.. 
 
 

Bilder från igår kväll:

 

Gårdagens:

T-shirt - H&M // Shorts - Hollister // Skor - Louis Vuitton // Sjal - Missoni
 
Såhär såg jag ut igår kväll när vi åkte ut till hamnen för att äta middag, hade hur mysigt och roligt som helst. Vi åt på min favorit restaurang också, Dallis, det är en italiensk restaurang. Pasta är ju min favor rätt typ, så de passar mig perfekt!
 
 

Hello

Min uppdatering blir lite annorlunda nu när Ronni är här, jag spenderar ju all min tid med honom och vill inte sitta så mcyket framför datan. Så inläggen aknske inte är så väldigt genomtänkta osv, det kanske blir mest bilder nu, men jag ska göra mitt bästa. 
 
Jag och Ronni vaknade iallafall runt tio, så gick vi ut på balkongen och tränade lite, jag har börjat med "squat challenge" haha, så de har jag gjort nu innan frukosten och efter i några dagar, sedan även lite andra övningar då. 
 
Vår dagidag kommer förmodligen spenderas på stranden, precis som igår och i förrgår och alla dagar innan de typ haha. 

Lite bilder från igår:

 

Vad vill ni se för videos?

 
Tänkte fråga nu, är de något mer än "min dag" videos ni vill se? Vill ni ha videobloggar när jag pratar osv? Isåfall om vad? Det är svårt för mig att veta vad ni vill se så ibland behöver jag lite hjälp!
 
Eller tycker ni inte sånt är så roligt? 

23 juni

Godmorgon på er, jag ligger vakne själv nu. Ronni väckte mig vid nio så låg vi och pratade en stund, sedan somnade han om och de kunde såklart inte jag göra.. Så jag ligger och väntar på att han ska vakna nu. 
 
Vi hade en hur bra dag som helst igår, var på stranden och badade i poolen hela dagen, dagarna går verkligen så himla snabbt här nere!
 
 

Svar:

 
Jag har fått massa frågor ang denna tunikan, vart den är från, när jag köpte den osvosv. Så jag svarar på de nu!
 
Jag köpte den förra året här i Marbella på en marknad (den som jag tipsade om för några dagar sedan som ligger vid Puerto Banus), den är alltså inte från något speciellt märke, och den finns inte heller kvar på marknade.
Så tyvärr tror jag att den är svår att hitta nu, men de finns säkert liknande någonstans.
 
 
Sedan har jag även fått fler frågor ang huset här nere, hur de ser ut, om jag kan ta bilder, filma, hur tomten ser ut osv.
 
Jag kommer troligtvis inte ta så himla mycket bilder på huset, de kommer säkert synas på mina bilder i bakgrunden osv, likadant med runt omkring. Jag tycker att vart man bor och hur huset ser ut osv är väldigt privat. Jag kan säkert ta kort på mitt rum här eller så om ni skulle vilja de dock!
Jag hoppas att ni förstår det!
 

2 från igår

 

+ 4

När jag är på stranden ellerute i värmen överhuvudtaget tycker jag att de är jätte skönt att få bort håret eftersom de blir så himla varmt tycker jag, jag vill iallafall ha bort det från ansiktet så jag slipper massa hårstån som blåser in i ansiktet, tycker att de är jätte störande. 
 
Så jag brukar ofta sätta upp mitt hår eller iallafall dra bak håret som är längst fram. På bilden över ser ni mina olika frisyrer jag har haft de senaste dagarna. 
Väldigt enkla allihopa men de spelar ingenroll tycker jag, huvudsaken för mig är ju att de tar bort håret lite från ansiktet. Sedan tycker jag att sånna här frisyrer när man får bort hået lite från ansiktet är väldigt fint, när man har långt hår göms ju ansiktet kanska mycket under allt hår.

8 stycken

Om jag ska försöka lyssna på några som pratar eller höra vad dom säger så måste jag kolla på dom eller iallafalli närheten av dom, annars är de omöjligt för mig att höra vad dom säger. 
 
Jag är ofta ganska odiskret med vart jag kollar, de kan ju t ex vara om jag försöker höra vad någon säger, jag tänker inte på de själv och det är ju absolut inte meningen, men ibland händer de att mina kompisar får säga till mig, Saga har sagt till mig ett antal gånger haha.
 
Jag har massa fräknar på min överläpp. 
 
Jag beställer spaghetti bolognese 98% utav gångerna när vi äter ute utomlands, både för att jag tycker att de är hur gott som helst och för att jag tycker att det är lätt att beställa.
 
Jag tycker att de är hur fint med halsband/armband med tunna kedjor och sedan bara något väldigt litet på.
 
Jag tycker att det är mycket roligare att läsa bloggar där bloggaren är utomlands (om den uppdaterar då), bilderna blir mycket finare och roligar, man tar ju ofta mer bilder på semester också!
 
Om jag får någon elak kommentar som liksom sticker ut, eller där jag kan tänka mig ha en aning om vem som skrivit den kollar jag upp ip adressen.
 
Jag är allergisk mot getingar, eller ja sticken då haha, jag svullnar upp nått så sjukt om jag blir stucken. Förr trampade jag alltid på getingar när jag var här nere, för man springer ju runt utan skor, min fot svullnade upp och blev helt rund varje gång.

HAN ÄR HÄR!!!

 

Puss

Usch blir så irriterad, varför kommenterar folk negativt på bloggar? Tycker man inte om bloggen så varför läser man den? 
 
Jag har fått ca 6 kommentarer av samma ip adress nu sedan igår, alltså på två dagar. De räcker, jag ber dig snälla sluta läsa min blogg, de äcklar mig när strävar efter att få folk att må dåligt. Varför vill man sänka någons självförtroende eller självkänsla? Hur kan man må bättre själv utav de?
 
Om du tycker att jag är så himla ful, att jag ser ut som en "mosad padda" som du så fint beskrev det, varför läsa min blogg som är 80% bilder och 20% text? 
Jag ser inte ut som en modell, jag tror inte att jag är en modell, de har jag aldrig sagt. Men man kan vara fin på andra sätt, att vara modell är inte den ända bekräftelsen som finns för att man ser bra/okej ut. Nu menare jag inte att jag tycker att jag är skit snygg, de ända jag vill säga är att man kan vara snygg även om man inte är modell eftersom folk inte verkar förstå. 
 
Vilka kläder jag använder och när, om jag använder ett par shorts till stranden som man lika gärna kan ha till vardags, vad spelar det för roll? Det ena utesluter väl inte det andra?
 
Personen som kommenterat alla kommentarer vit troligtvis de själv, funderade på att hänga ut ip adressen, men de gör jag inte. 
 

Strandoutfit - igår

Det är nästan omöjligt att hitta något ställe där man kan ta bra bilder mitt på dagen, ljuset blir konstigt överallt. 
 
Hur som helst så såg jag iallafall ut såhär igår när vi åkte iväg till standen, de är kanske inte de mest intressanta att de strand outfits, men de får duga så länge. 
 
Jag hade iallafall på mig en vanlig vit t-shirt från H&M och mina shorts från Zara! Väldigt enkelt emn det ska det ju vara när man ska till standen tycker jag, man ska ju ändå bara ha de på vägen dit och hem typ.
 

Min dag igår - i bilder

 

Iväg mot stranden!

Nu ska vi snart börja dra oss iväg mot stranden, vi har vart iväg och handlat därför blir de lite senare än vanligt idag! 
 
Ska vara där i några timmar sedan åker vi kanske till hamnen en svänge eller så åker vi direkt hem, måste fixa en del grejer innan vi ska ut och äta! Åå, längtar så himla mycket tills ikväll, vill bara att tiden ska gå nu.. 
 

Vad vill ni se mer av?

Tänkte fråga er nu så att jag vet, vad vill ni se mer utav i min blogg?

Jag vill ju såklart att min blogga skall vara så bra som möjligt trots att jag är i Marbella nu och inte spenderar lika mycket tid framför datan. Jag får alltså göra ganska många tidsinställda varje dag, eller jag typ 3 till varje dag, för att bloggen ska vara igång på samma sätt som vanligt undertiden jag är på stranden eller vad jag nu gör.
 
Så de hade vart hur bra som helst om ni kunde säga nu, vad vill ni se mer utav? Är de något som ni tycker det är för mycket av?
 
Sedan tänkte jag också passa på att fråga, vad tycker ni om mina "min dag videos"? Tycker ni det är roligt vill ni att jag ska göra fler? eller är de lite tråkigt?

"Godmorgon"

Känns lite sent att säga godmorgon klockan 20 i tolv, men några av er kanske vaknar nu? Jag ska iallafall ner och äta frukost nu. 
 
Det är ju midsommar idag också, ska ni fira? Jag har vart här nere alla midsommrar utom en eller kanske två? Vi brukar iallafall ha långbord nere vid poolen alla som bor i detta området, emn iår blir de annorlunda dels eftersom inte så många har kommit ner ännu men också för att ska åka här ifrån runt tio så då hade vi fått gå ifrån de liksom. Så vi ska ut och äta ikväll istället! Känns lika bra de, jag tycker inte midsommar är någon stor grej, men jag förstår att alla som spenderar den i sverige tycker att de är roligt!
 
 

Berries

 
 

Sommaren 2010

Detta var sommaren 2010, alltså tre år sedan nu så här var jag 13 år. Den sommaren var jag i marbella i 7 veckor, och skulle börja på Samskolan efter sommarensslut. 
 
Jag tycker inte att jag har förändrats så mycket, kollar man på översta bilden så ser jag ganska mycket äldre ut idag, där ser jag så liten ut haha. Annars tycker jag väl att de är typ håret och ögonbrynen som är största skillnaden. 
Tycker ni jag har förändrats något?
 

20/6 -2013, 31 månader

 
Älskar dig, vi ses snart!♥

Havaianas

 
Untitled #159
Alla flippflopps är från Havaianas
 
Jag behöver köpa nya flippflopps eftersom jag trampade på en glasbit som gick rätt egenom flippisen så de är ett ganska stort hål i den nu. 
Så nu har börjat kolla runt lite efter ett par nya, har kollat ganska mycket på Havaianas eftersom dom har så stort utbud. 
Och de är ju faktiskt mycket roligare att köpa ett par som man tycker är fina haha. Jag är ute efter några med lite glitter eller liknande på ovansidan (alltså de som går över foten) märket spelar egentligen ingen roll för mig. 
 
Men jag tänkte iallafall tipsa om Havaianas, just eftersom dom har så stort utbud, de finns ju alla färger, en massa möster, glitter osv. Jag har själv haft sånna och tycker att dom är jätte bra (haha om man nu kan säga så om flippflopps alla är ju typ samma grej, utom att de står olika märken på och är olika färger). Så om någon av er letar efter flippflopps är som sagt Havaianas ett tips.
 
Men mina favoriter är dom bruna på bilden under ↓
Men dom har jag tyvärr inte hittat i verkligheten eller vad man ska säga haha, så jag får se hur de bilr. 
 
Untitled #158
 

Vad tycker ni?

 
Tycker ni att jag ska börja ladda upp bilderna såhär stora istället för som jag gjort innan? Detta är alltså 900 och de vanliga har vart 800? Jag tycker detta passar bättre, eller vad tycker ni?
 
Idag är de stranden som gäller igen, har nere är det i stort sätt samma rutiner varje dag, vakna runt 10 - 11, äta frukost run halv 12 - 12, åka till stranden mellan 12.30 - 13.30, åka till hamenn nut 16.30 - 17, åka hem, äta vid 21 ungefär haha. Såklart blir de annat ibland också, om man går ut och äter middag, bestämmer sig för att vara vid poolen, shoppa eller så, men majoriteten av dagarna ser ut såhär.
 
När ronni kommer ner blir de troligtvis iallafall lite variation, tror att jag och ronni skall till Aqualand tex. 
 
Men nu är det iallafall frukost om några minuter ( haha stämmer bra överens med "schemat" jag gjorde lite över). 

Perfect day

Idag har vart så himla härligt, känns som första dagen med riktigt var väder och det är det ju också, första dagen de går att ligga och sola. Hur konstigt som helst när de aldrig vart såhär innan men jag antar att de kan bli så. 
 
Är iallafall väldigt glad att jag slipper gå runt och frysa och hoppas att de håller sig sådär om inte blir ännu bättre!
Vi låg iallafall på stranden från aknske halv ett till kvart över fyra eller så, efter de åkte vi in mot Puerto Banus och gick runt och tog en dricka. 
 
Kom hem för ett tag sedan och har hunnit prata med ronni, nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan blir de middag om kanske en timme. 
 
 
 
 

MARENAS

 
Untitled #157Untitled #156

Leopard -

Zara - 29.95 euro

Detta fick jag med mig hem ifrån Zara här om dagen, jag har kollat på de många gånger hemma i sverige, emn jag har aldrig köpt det. Men nu köpte jag de äntligen!
 
Jätte fint men ändå enkelt liksom, super lätt att matcha också, funkar till typ allt! 

19/6

Godmorgon, jag vaknade för kanske tio minuter sedan nu och ska snart sätta på de nya avsnittet utav PLL tror jag! Annars får vi se hur vädret är idag, de har vart så himla blåsigt/molningt och konstigt de senatse nu. Så hoppas på bättre väder idag!
 
Hoppas verkligen att detta försvinner snart så att de kan vara som vanligt liksom, igår gick vi liksom hem från stranden för att vi frös, känns konstigt att det är så här nere, de har ju aldrig vart så innan. 
 
 
 
 

4 från idag +

 

5 Snabba om mig

 
Jag är livrädd för hajar, det är min störst fobi. Är jätte nojig när jag ska simma långt ut, vågar knappt om jag inte "måste" typ som när man snorklar och så, jag gör ju de, men jag är jätte rädd. 
 
Jag är inte rädd för att testa och äta nya saker som kan låta lite sådär. Typ som sjöborrar, bläckfisk osv. Men jag är ändå ganska kräsen när det kommer till mat, fast jag gillar ofta de lite udda grejerna. 
 
Jag tror att jag aldrig i hela mitt liv brännt mig i solen. Skönt, för har hört att de gör sjukt ont.
 
De värsta jag vet är att ha tovigt och trassligt hår. Tycker att de är hur jobbigt som helst och de verkligen stör mig, de kan typ göra mig på dåligt humör.
 
Jag är väldigt envis, jag ger mig nästan aldrig när man disskuterar något.
 
 
 
 
 

MÖNSTRADE

Zara - 22.95 Euro

Shopping tips - Marbella

Corte Inglés - De ligger väldigt nära hamnan så man kan gå dit. De är ett stort shoppingcenter med stor sminkavdelning, skoavdelning, smyckeavdelning, kläder osv. Där hittar man märkeskläder i olika prisklasser. Där kan man gå ett tag om man vill kolla noga eftersom de är så stort.
 
La CaÑada - Också ett stort shoppiningcenter, däremot ligger detta en ganska bra bit från hamnen. I La Canada hittar man en massa affärer bla H&M, Zara, Hollister, Top Shop. SÅ de är lite mer "vanliga" affärer eller vad man ska säga.
 
Marina Banús - Ligger precis utanför Corte Inglés. Det är ett mindre shoppningcenter med inte så många affärer. Men de har bla Zara, Bershka, Pull and Bear, H&M.
 
Marknad - Ungefär vid Puerto Banus så har dom en liten marknad, där kan man hitta massa fina armband, ringar osv. 
 
 
Sedan kan man även gå till Puerto Banus (hamnen) då om man vill shoppa men där är de i mesta del dyrare märken så som Louis Vuitton, Dior osv.
 
Det finns även en annan marknad, mycket större men den är bara öppen på lördagar, fast den vet jag inte riktigt hur jag ska förklara vart den ligger.. Men åker ni hit någon gång så kan ni bara fråga någon!
 
 
 
 
 
 

Mot stranden!


Godmorgon!

Jag har precis vart nere och ätit frukost nu, de är såå fint väder idag, hur härligt som hels så nu ska jag slänga på mig en bikini, smörja in mig och sedan bär det av mot stranden!
 
Igår var vi iväg och shoppade hela dagen, fick med mig lite grejer hem som jag kommer visa er eller som ni iallafall kommer se mig använda. 
 
 

Från igår:

 

3 bloggar jag läser varje dag:

Nattstad.se/juliamalmsten
 
Nattstad.se/jennifersandsjo
 
Nickys.se
 
Detta är de tre bloggar som jag läser mest, alltså någon gång varje dag. Sedan så besöker jag också andra bloggar lite då och då, men det är hur många olika som helst och de är liksom inte regelbundet.
 
Jag läser mest bloggar där jag känner personen som har den eller iallafall umgås i samma kretsar, tycker liksom att de blir roligare att läsa då.
 
Annars blir de flesta bloggar roligare på sommaren, då har man ju mer tid + att man tar oftast mer bilder då.

Frågort ang Marbella

 
Hyr ni lägenheten på sommaren? Eller hyr ni it den resten av året? Nej, vi har ett hus här nere, så vi bor i de.
 
står den tom sen? Ja, huset står tomt när vi inte är här, ibland åker farmor och farfar ner någon gång på vintern, annars är de tomt.
 
Delar ni den med någon? Nej de gör vi inte.
 
hur gör ni med bil och så i Marbella? Tar ni bussen, taxi, hyrbil eller har ni bil där nere? Vi har en bil här nere, så vi använder oss utav den.
 
 
Vart ligger marbella? I spanien
 

Monday

 
Nu ska jag snart ut och lägga mig lite i solen tror jag, dock är de typ storm här, eller de blåser väldigt mycket. Men det är ju ganska varmt ändå så det är inte hela världen, det är ju bara vinden som får det att kännas lite svalare. 
 
Får annars se vad vi ska hitta på idag, om vi ska till stranden eller kanske till La Canada eller Corte Ingles. Jag röstar nog på att åka och shoppa och sedan bada i poolen tror jag. 
 
 

my day:

 
Nu har vi precis ätit middag och ska snart ut och sätta oss på balkongen och spela poker. 
 
Vi var på stranden i några timmar idag men tycvärr blev de dimmigt efter några timmar så då åkte vi in mot hamnen istället. Fick lite ångest när jag kollade i spegeln förut och såg att randen ointe var speciellt stor, menså kom jag på att vi bara vart här i två dagar. 
Det är alltid så, att direkt när man kommer ner känns de som man vart här hur länge som helst, de är bara för att man är så himla hemma liksom.
 
Jag har iallafall haft en jätte härlig dag trots att de blivit lite dimmigt!

Dag 1 - Marbella 2013

 


+ Strandtunika

 
Denna strandtunikan fick jag med mig igår från marknaden. Välidgt enkel och somrig. Tycker att den är perfekt att ha över en bikini när man ska ner till stranden, det är så himla mycket skönare att slänga på sig en tunn tunika än att sätta på sig shorts och linne, de känns så himla obekvämt efter att man är helt sandig och salt efter en dag på stranden tycker jag. 
 
Den här kommer såklart komma till användning mycket nu här nere. Speciellt när jag börjar få lite färg, då blir den ju lite finare liksom!

GODASTE JAG VET

 

Godmorgon!

Jag vaknade sent idag, för att vara mig iallafall, när jag kollade på mobilen efter jag ahde vaknat så stod de 11.11, hehe. Sedan dess har jag fixat lite med alla klippen från igår och kollat lite bloggar bara. 
 
Idag blir det stranden för min del, vi kommer troligtvis iväg ganska sent dock eftersom mamma och pappa vaknade nu. Vädret idag är lite sådär, eller det är lite disigt, lite tråkigt, emnman får kanske lite färg ändå!
 

Hola amigos

 
Jag kom precis ut ur duschen nu så tänkte slänga in ett snabbt inlägginna vi ska äta starters. Känns så himla härligt att vara här. 
 
Vi var inte mycket på stranden eftersom våran dag började så sent eller vad man skall säga. Vi var ju inte nere på stranden förens två och så var det lunchdags,  så vi kom ju ner till standen runt halv fyra och då var ingen av oss sugna på att bada, så istället åkte vi till hamnen efter en liten promenad på stranden. 
 
Sedan har jag bara badat i poolen och så. Har försökt filma lite snuttar som jag tänkte sätta ihop, så kommer de upp imorgon, bra va?
 

Zara + Zara

 
Det är så himla svårt att ta bra bilder på plagg när man är här, jag har inget bra ställe att liksom hänga upp de på. Nu tar jag ju i väldigt mycket motljus, så bilden blir inte speciellt bra, hehe men det får duga. Jag lär väl hitta bättre ställen snart. 
 
Här är iallafal en tröja som jag fick med mig hem för några dagar sedan när jag var inne i stan (den jag köpe igår hittar jag inte..) och även den passar jätte bra ihop med halsbandet som jag köpte igår. 
 
Jag kommer absolut bära dett någon dag nu här nere tillsammans med ett par vita shorts, och antingen sandaler eller klackar. Färgen som tröjan har på bilden stämmer inte riktigt överens med hur den ser ut i verklighen, men jag kommer visa bättre bilder på den någon dag snart!

DEL 1

 Har någonsin varit lite små kär i någon under tiden och och Ronni har varit tsm? Verkligen inte
 
Vart är du ifrån? Sverige, holland, italien
 
Vad ser du mest fram emot att göra i Spanien? Jag vet inte, hela grejen typ, träffa alla som bor i området, åka till stranden, gå i hamnen osv. Sedan ser jag väldigt mycket fram emot när Ronni kommer ner!
 
 
Ditt favorit par med skor som du har hemma? Toms, Ldir och Converse.
 
 
Vilket gymnasium har du valt och vilken linje? Jag kan lägga ut hur jag sökte någon dag nu snart, men jag vill helst gå på Sam det är de viktigaste. 
 
 
har någon av dina läsare kommit fram till dig förutom på lisse? Ja, flera gånger
 
 
hur ofta äter du godis?När jag är sugen, har blivit ganska mycket det senaste innan jag åkte, men jag kommer ju inte äta svenskt godis på fyra veckor nu ju.
 
 
hur många A har du, har du något F/E? 4 A och 2 E, inga F som tur är.
 
 
Det roligaste man kan göra när man har tråkigt? Jag vet inte, om man är själv kan man väl äta (haha), kolla film, läsa bloggar, sova eller något, det gör iallafall jhag
 
 
vilka bloggar läser du? Jag fixar ett inlägg där jag länkar mina favorit bloggar typ!
 
 
vad är det bästa/sämsta med ronni? De bästa är väl att vi har så himla roligt ihop och de sämsta är att han inte kan planera, men det är inte hans fel, de är ju fotbollen och så.
 
berättade du direkt att du var tillsammans med Ronni så fort ni hade blivit ihop? Ja
 
 
använder du snapchat? Nja, om någon skickar till mig så svarar jag men jag skickar inte iväg speciellt ofta, de är bara när jag har tråkigt isåfall.
 
 
brukar du säga lol? haha, njaa, om jag gör det så är det ju liksom inte seriöst.
 
 
tycker du själv att du skriver fint? Nej, jag har inte speciellt fin handstil.
 
 
hur snygg tycker du att du är på skala 1-10? en 6a kanske
 
 
vilket är ditt sämsta betyg?Kemi och Musik
 
 
Varför tar du bort kommentarer?Vissa kommentarer är väldigt respektlösa, så då tar jag bort dom, ingen anledning att ha kvar dom liksom. Jag tar ju inte bort alla elaka kommentarer, många har jag kvar, de är när dom går över gränsen typ haha.
 
 
Hur uppfattar nya människor dig som (asså hur tror du de uppfattar dig?) Jag vet inte riktigt, det beror väl på vilket humör jag är på antar jag, och hur jag uppfattar dom, för de speglar sig ju ofta, om jag uppfattar personen som dryg/bitchig så är jag kanske inte mitt trevligaste jag. 
 
 
Har du lätt att träffa nya människor och skapa bra relationer med dom? ja, eller det beror på om jag och personen klickar eller vad man ska säga, vissa känner man ju sig med bekväm med än andra, de känner man ju nästan direkt. Men jag är ganska öppen skulle jag tro, haha.
 
 
Berätta hur du reagerade när du blev " balens prinsessa" och har du någon bild? Jag blev jätte förvånad såklart, jag hade ju redan hört att en annan tjej skulle bli de så det räknade jag ju med. Men det var ju såklart roligt.
 
grät du på eran avslutning? Nej, det gjorde jag inte.
 
vart köpte du dina ralph lauren boyfriend jeans? Design only
 
kan du säga 3 stycken tjejer 99:or från Sam som du skulle vilja lära känna? Nje, jag har inte spanat in några 99or sådär så jag vet inte, jag har tyvärr inte heller så bra koll på dom. Men de finns säkert jätte snälla/roliga tjejer där.
 
 
Vad tycker du om sjölins? Känner du några som går/ska börja där? Jag tycker inget speciellt om sjölins, jag har ju själv aldrig vart där. Men jag har hört att det är en helt okej skola iallafall. Ja jag känner massa.
 
 

27 grader, i skuggan

Det är 27 grader i skuggan här, helt sjukt hur varmt det är. Nu har vi också tagit oss en powerwalk på en timme, så nu känns de som att jag ska svimma, ska kasta på mig en bikini och hoppa ner i poolen snart tror jag. 
 
Vi tog en sväng ner till marknaden som har öppet nu på lördagar också, hittade en jätte fin strandtunika faktiskt, väldigt enkel men fin liksom. Sedan la jag även en peng till dom små hundvalparna som dom har där. Så himla hemskt att de. Dom har typ insamling för att hjälpa hemlösa hundar, det var ett gäng valpar som var 7 veckor där som dom hade hittat i en container.. 
 
 

Godmorgon från Marbella

 
Nu har har börjat vakna till lite här, gick ut förut och det är så himla härligt verkligen, det är redan jätte varmt och klockan är bara en syund innan elva liksom. 
 
Nu ska jag snart sätta mig och packa upp lite, de måste vara det jobbigaste, att hålla på att dra ut kläder ur resväskan och hänga upp dom, de tar ju ändå sin tid och egentligen vill man ju bara ut i solen. Lär väl märka vad jag har glömt nu också när man börjar rota lite i väskan..
 
Men nu ska jag sätta mig ute på balkongen och äta frukost, vi hörs sen!

Nu åker vi snart!

Nu sitter vi och äter medan vi väntar på att få gå ombord. Jag har nog inte riktigt förstått än att vi ska till marbella, jag har knappt ens förstått att de är sommarlov haha. Men detta ska bli så himla härligt verkligen!


Det blir bättre imorgon

Min blogg har vart lite små seg både igår och idag, men imorgon blir det bättre. Jag har inte haft mycket för mig förutom att packa och städa, därför har det inte funnits så mycket att blogga om. 
 
Idag har ju även kameran vart nerpackad, och då blir de ännu svårare att blogga då man inte kan ta bilder. 
Hur som helst så tror jag att bloggen kommer bli roligare när jag kommer ner till marbella, en hel massa härliga sommarbilder kommer komma upp och jag kommer blogga med nya bilder hela tiden och inte använda mig av gamla hela tiden. 
 
Kommer nog bli hur bra som helst, planet lyfter som sagt 19.20 och vi landar då runt 23 tror jag. 
Jag kommer också att svara på lite frågor som kommit ang marbella om en liten stund, och del 1 på frågestunden kommer upp imorgon tror jag!
 

Nytt - Zara

Jag åkte in förut för att kolla lite på reorna, hittade tyvärr inget på dem. men jag fick med mig två grejer hem från Zara, såklart. Det är ju nästan omöjligt att gå in på Zara utan att hitta något man vill ha, helt klart bästa affären. Längtar tills jag ska besöka Zara affärerna i Marbella, dom är enligt mig mycket bättre än dom här i Göteborg. 
 
En utav sakerna jag fick med mig var iallafall halsbandet ni ser på bilden över, eftersom min kamera redan är nerpackad så kan jag inte ta en bild, så fick ta från Zara's hemsida. 
 
Köpte även en tröja som jag tycker passar perfekt till halsbandet, jag visar den om någon dag!

14 Juni 2013

Jag vaknde runt nio och hoppade in i duschen, hur skönt som helst. Nu känner jag mig lite fräsch igen. 

Nu funderar jag lite på om jag ska åka in till stan lite snabbt och kolla på reorna, jag har inte speciellt mycket för mig just nu ändå och de som är kvar att fixa hinner jag pilla med senare. Men jag får se lite, känns som att de kommer vara helt knökat inne på reorna.. 
 
Nu ska jag iallafall göra lite frukt och så får jag tänka på de
 

Update:

 
Jag har spenderat hela min dag inne. Jag har dragit fram en massa kläder/bikinis osv som jag skall ha med mig till Marbella, vi åker imorgon! Jag har fortfarande en del packning kvar att göra, känner att de inte är så genomtänkt, jag ahr bara rivit ut grejer ur min garderob som jag vill ha med mig, ska nog gå igenom det så jag inte gjömmer något som kanske ligger i tvätten eller något. 
 
Men eftersom planet går vid sju elelr något sånt så har jag tid imorgon också om det skulle vara så. Jag v aknade precis utav att ha sovit i en timme, hur skönt som helst, behövde de. 

Min dag igår:

 
Min dag igår började vid ett då jag mötte Ronni vid minigolfen i stottsskogen, så spelade vi ett tag och hade jätte mysigt. Sedan tog vi en tur upp till djuren och kollade på sälarna, hälsade på grisarna och de haha. Efter de gick vi och köpte film+ godis på Hemmakväll, fick bli Transformers filmerna. 
 
Sedan åkte vi in till stan och åt lunch på Hard Rock, sedan vid fyra/halv fem började vi åka hemåt. Väl hemma så satte vi på en utan filmerna (2an) och hade de bara jätte mysigt hela kvällen.

Godmorgon!

Jag och ronni vaknade  vid halv tio tror jag. Och så gick jag upp och gjorde frukost medans ronni låg kvar i sängen.
Nu har vi precis ätit och jag kolla på Transformers 3 tror jag de är. Det är verkligen en perfekt film/mysdag idag eftersom de regnar och allt. 
 
 
 

Frågestund!

Fråga alla era frågor nu så svarar jag på dom i veckan i en videoblogg eller något!
 

 

"Berätta om ditt stipendium"

 
Ronni gjorde ju ett inlägg igår när jag var nere och fick stipendium så de blev en liten överraskning för mig när jag gick in på bloggen. Iallafall så var det flera stycken som undrade vad de var för något och ville att jag skulle berätta om det så jag tänkte göra de. 
 
Samskolan delar ut ganska många stipendium, och just det som jag fick var der två stycken från varje klass i nian (en kille och en tjej) som fick. 
Stipendiumet heter Erik J Holmbergs Stipendium för flit och framgång. 
 
Jag blev såklar jätte förvånad när dom sa mitt namn, eftersom jag inte förväntat mig att få något haha. Men de var ju jätte roligt såklart! 
Dom har dock stavat mitt efternamn fel på själva lappen eller vad man ska säga, "Alexandra Pallvik" står det och så heter jag ju inte. Haha men det är verkligen skit samma. 

Skolavslutnings outfit

 
 
Såhär såg jag ut igår på skolavslutningen! Kjolen köpte jag inne på zara i förrgår, tycker att den var hur fin som helst, men pärlorna har redan börjat trilla av, lite tråkigt. Tröjan är också köpt på zara hehe.
 

Mot Slottsskogen

 

Godmorgon!

Jag har precis fått i mig lite frukost nu och ska snart ringa Ronni tror jag så ska vi bestämma lite inför idag. Tror att vi ska iväg till Slottsskogen och spela minigolf, hur mysigt som helst. 
 
Känns helt sjukt att det är sommarlov nu! Kan knappt förstå att jag åker om bara några dagar liksom, jag måste börja packa, jag ska ju liksom packa inför fyra veckor och de blir så himla jobbigt om man glömmer något. Men jag tar tag i det imorgon/övermorgon hehe. Jag åker ju inte förens på fredag eftermiddag. 
 
 
 
 
 

20.13

 
Nu ska jag snart börja dra mig iväg mot näset, ska möta upp fanny coh saga på bussen tror jag. Blir säkert hur bra som helst. Imorgon ska jag spendera min dag med ronni, ska bli hur mys som helst, längtar hehe. 
 
Funderar på att starta en frågestund eller något, så kan jag och ronni typ göra en video när vi svarar eller så? jag får se, vad tycker ni? Har ni några önskemål?

Bra start på sommarlovet

 
Efter avslutningen åkte jag in till stan med en massa kompisar och åt lunch,så vi hade ett stort långbord och det var hur mysigt som helst. 
Efter det åkte jag hem och bytte om till bikini och sedan sprang jag över till saga, så har vi spenderat hela dagen ute i solen, och haft det hur bra som helst. 
 
Nu kom jag precis hem, ska ta en snabb dusch och äta middag sedan ska jag iväg till Särö tror jag!

SOMMARLOV

 

5 svar

Har du uppklippt hår eller helt rakt? skulle inte du kunna lägga upp en bild på ditt hår bakifrån så man ser?
Jag har det rakt, kanske lite uppklippt runt ansiktet eller vad man ska säga.
 
vad kostar en sån klänning? har funderat länge på att köpa en när jag ska till NY men hittar ingen på någon hemsida så jag kan kolla priser. 
Dom har faktiskt en hemsida - www.herveleger.com, så det är bara att gå in där och kolla, tror dock inte att dom är billigare i new york, men jag vet inte, bara så att du inte förväntar dig någon jätte prisskillnad, för isåfall aknske du blir besviken. Men på deras hemsida hittar du iallafall priser på alla möjliga klänningar dom har.
 
Varför klär ni upp er så mycket när ni har tjejkväll? Vi klär ju inte alltid upp oss till middagar, jag hare uppklätt tema eftersom jag tyckte att det var lite roligt, kul att känna sig fin liksom
 
Kan du ha frågestund? Ja, jag tänkte starta en idag/imorgon, får se lite när det blir, men snart iallafall, det var ju ett tag sedan!
 
Hur ofta fixar du dina ögonfransar? Jag fixar dom inte regelbundet, isåfall skulle jag fixa dom kanske var tredje vecka. Men jag brukar gå runt utan dom när dom trillat av i någon/några månader beroende på om de händer något speciellt, t ex så brukar jag fixa dom innan jag reser bort. 
 
 
 
 

BLUE/WHITE/BROWN

 

MIN ÄLSKLING FÅR STIPENDIUM!! Hon är bäst!! /R


Min dag:

 
Idag åkte till slottsskogen idag med klassen och hade lite picknick och spelade brännboll, faktiskt väldigt mysigt. Sista man gör med klassen liksom, lite sorgligt är det ändå tycker jag. 
 
Efter det tog jag bussen hem och åkte sedan in till stan för att kolla på rean på fiorucci och lite så. Hittade inget där, men hittade en fin kjol på zara som jag troligtvis skall ha på mig imorgon. Dock var den slut i xs i hela stan så jag och mamma åkte iväg till kungsbacka, där hade dom en kvar i min storlek! Tur! Ni får se den imorgon eller nått, snart iallafall!
 

Lördagens:

 

Iphonecases:


17.43

 
Nu kommer min lilla släkt om ca tjugo minuter. Så jag ska byta om och så nu. Ska bli mysigt att umgås lite med dom. 
 
Imorgon är det ju sista skoldagen också, vi skall ha någon lektion och efter det ska vi till ha picknick eller något sånt med klassen inna vi slutar och på tisdag är det skolavslutning och sommarlov, hur länga har man inte gått och längtat efter det?! Ska bli så himla härligt verkligen!

Förbereder

Vi håller på coh fixa lite har hemma nu innan gästerna ska komma hit, så jag ska röja lite i mitt rum och så nu. Jag är verkligen hur trött som helst, har sovit så himla dåligt de senaste.. Så jag ska se om jag inner ta en liten powernap hehe. 
 
Såg att några av er ville se vad jag fått för presenter och jag kan visa en del av dom, om jag visar dom i en video får vi dock se. 
 

Bilder från i fredags:

 

Min dag idag - 9/6

Idag är det ju min födelsedag, som jag har längtat hehe. Tycker att det är så himla mysigt att fylla år! Iallafall så kom mamma och pappa in med lite tårta, presenter och sjöng för mig alldeles nyss, så himla mys!
Senare idag/ikväll blir det även släktkalas! Så det ska blir hur mysigt som helst det också haha. 
 
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, det är ju lite segt att fylla år på en söndag, annars hade man ju liksom kunnat göra något ikväll, men det är ju skola imorgon. 
 
 
 

Spenderat min dag med ronni

Jag har vart med Ronni sedan ca klockan halv fyra idag. Vid fyra gick vi på bio och såg After Earth, jag tycker att den var bra, men jag har inte så höga krav, jag kollar ju inte så mcyket på film så ajg har inte så mcyket att jämföra med liksom, Ronni tyckte att den var sådär.
 
Vi firade min födelsedag idag också, eftersom han inte kan komma imorgon då han har borta match. Fick en jätte fin present också, bästaste älsklingen! 
 
Efter bion åkte vi till Jensens och åt, sedan blev de en liten snabbis hem till Ronni. Min älskade prins. 

Gårdagens

Klänning - Herve Leger // Skor - Zara
 
Såhär såg jag ut igår kväll på min middag, invigde min klänning som jag köpte i New York också. Den lär bli använd en del framöver. den är så skön!Den lär bli ännu finare när man är brun också eftersom den är beige så då blir den liksom framhävd på ett annat sätt. 
 
Nu fick ni ju bilder på hur den sitter på också, de ville ju några utav er ha!

6 dagar kvar:

Om 6 dagar åker jag till marbella, alltså 14/6. Jag stannar troligtvis i fyra veckor, kanske fem, det beror på vad jag känner för. Det ska faktiskt bli hur härligt som helst, Ronni har redan bokat en resa ner så han kommer ni i tio dagar tror jag det var, kommer bli hur roligt och mysigt som helst!
 
Ni som läst min blogg länge har ju läst den när jag vart i Marbella, vad tycker ni om min blogg då? Tycker ni att den blir bättre/sämre/samma? Hade vart kul att veta vad ni tycker och vad ni tycker är bra/dåligt med bloggen när jag är där!
 

8 Juni

 
Godmorgon! Jga hade en jätte bra kväll igår med min fina vänner. Vi var hemma hos mig för att fira min födelsedag lite i förskott, jag fyller ju år imorgon!
Så vi åt iallafall middag + efterrätt, hade presentöppning och så, sedan åkte vi vidare.  Jag lägger upp lite bilder senare, jag tror inte att det blev så himla många tyvärr, men jag ska se om jag kan låna utav någon eller nått. 
 
Idag tror jag att jag ska träna, har inte hunnit de så mycket denna veckan. Och sedan ska jag nog bara ta det lungt och så, är hur trött som helst verkligen!

° 6st °

- Jag får kväljningar om det blir för mycket tandborstskum i munnen när jag borstar tänkerna, tycker att det är skit äckligt. 
- Jag kan inte ha nagellack, de sitter inte fint ens en dag. Nagellack fäster inte så bra på mina naglar så de flikar sig och ramlar av jätte lätt eller så pillar jag av de när jag har tråkigt. 
- Jag kan inte klä på mig tighta plagg som jeans, tighta klänningar osv när någon är i samma rum och ser. Går alltid iväg för de gör mig sjukt obekväm. 
- Jag har fräknar på min överläpp hehe. 
- Jag är värdelös på att ta emot komplimanger, pratar alltid bort de.
- Jag hatar russin i typ kakor, bullar osv men tycker att det är hur gott som helst att bara äta löst liksom. 
 

Blogg.se - Topplistor

Jag har fått lite frågor ang topplistorna här på blogg.se som jag tänkte att jag kunde svara på.
 
Har blogg.se bara topplista för dom 20 mest besökta bloggarna? Nej, man kan se de 50 mest besökta bloggarna på appen, dock är det ju bara till 20 på hemsidan. Visste inte hur man såg hela topplistan förens imorse, hehe. 
 
Är det svårare att komma med på blogg.se's topplista om man jämför med nattstads? Nja, asså ja det skulle jag säga. Dels eftersom att topplistan till nattstad går längre alltså typ topp 200 eller något medans blogg.se går till 50. Sedan så är det större bloggar på blogg.se alltså nu säger jag inte att alla på blogg.se är stora eller att alla på nattsdag är små, utan jag menar om man ser på topplistorna så har dom i toppen på blogg.se mycket mer besökare än dom på nattstad.  (Detta är bara så jag uppfattar de/vad jag tror)
 
Vad menas med topplistan för mest "poäng"? Man samlar poäng när reklamen på bloggen visas (den längst upp) om  jag inte fattat det helt fel. Den visas inte varje gång man besöker bloggen så den skiljer sig från sidvisningar. Dom som samlar in mest poäng alltså där reklamen visas oftats hamnar på topplistan.
 
Vilken plats ligger du på på de olika topplistora om du är med? Idag låg jag 4a på poäng topplistan och 29a på mest besökta.
 
 

Nu:

Idag har jag vart iväg den mesta tiden, sedan jag kom hem har jag bara hållt på och fixa lite små saker och vart ute i solen, dock tycker jag inte att det är speciellt varmt idag. Eller det är liksom lite svalt typ.
 
Hur som helst så tänkte jag slänga in ett inlägg till er nu nar jag är inne. Om ca en timme kommer Fanny och Saga hit så skall vi göra oss iordning och fixa lite tillsammans, hur mysigt som helst!

ÄLSKAR DIG


Svarar snabbt om balen:

Går du och din pojkvän i samma klass? Eller skola,  Hur kunde ni gå på balen tillsammans? Nej, vi går inte i samma klass men vi går på samma skola! 
 
vann du något pris? Inte något utav "årets" grejerna, men jag blev balens prinsessa eller vad man säger hehe.
 
Var köpte du klänningen? För hur mycket? Var det en långklänning från början? Den är från Forever Unique och köpt på deras hemsida. Jag minns inte vad den kostade, men de kan du lätt gå in och kolla! Ja, det var en långklänning från början så jag har kortat den.
 
 
Vart ifrån var dina skor? Dom är från Zara!
 
Säljer du klänningen? haha, nej de gör jag inte.
 
 
 

Godmorgon!

Jag vaknade runt tio idag, så jag har vart vaken ett tag. Idag har jag ganska mycket att fixa och sånt. Men jag har fixat ett par inlägg som kommer komma upp + att jag kommer blogga vanligt såklart! Så det blir säkert hur bra som helst!
 
Jag tror jag och mamma ska åka iväg och köpa lite grejer om en stund. Så ska ligga och dra mig så länge som möjligt innan jag måste upp för att åka iväg!
 
Igår iallafall åkte jag iväg till Vera där lite kompisar var och så solade vi, och lite sånt innan jag började dra mig hemåt vid 18 ungefär. Jätte mysigt var det iallafall!

Balen:

Balen igår var på Odd Fellow, så dit åkte jag tillsammans med Saga och Fanny och var där vid sju ungefär. Väl där så mötte vi en massa kompisar, tog lite bilder osv innan vi gick in. 
 
Sedan gick vi in och där fick amn vara en stund innan vi fick gå in dit vi skulle äta och fick se bordsplaceringen. Jag tycker att jag faktiskt hamnade på en väldigt bra plats. Hade många kommitsar på samma bord liksom, så det var roligt!
 
Det bjöds på tre rätters, och i mellan åt så delades olika pris ut! Så det var jätte roligt! Sedan blev de dans och jag åkte hem runt 1 tiden!
 
Hade en jätte bra kväll faktiskt, men jag tror att de beror mycket på vad man hade för inställning, har man en negativ intsällning till det så är det självklart att det inte blir kul liksom. Det blir ju vad man gör det till!
 

Nu åker jag!


HOLA

Ronni sov över här inatt men åkte hem tidigt så jag har inte gjort speciellt mycket sedan dess. Men nu tror jag snart att jag ska börja åka iväg mot en kompis, får se lite hur det blir men troligtvis så blir det så. Vil iallafall ut och njuta utav de fina vädret!
 
Jag tänkte att jag skulle berätta mer om igår kväll senare, vet inte om ni tycker att det är roligt med massa bal-inlägg? Men det kommer bli något till iallafall tror jag, så jag hoppas att ni står ut hehe.

5/6


My prom dress:


Enkla avslutnings klänningar - Zara / H&M

 
Untitled #155
Här är ett par väldigt enkla klänningar som, funkar hur bra som helst till skolavslutningen tycker jag, jag tycker verkligen inte att man behöver vara jätte fin till skolavslutningen, utan en enkel klänning räcker fint.
 
De tre översta är från Zara och de två understa är från H&M, ingen utav klänningarna ligger på över 500 kr. Så dom är riktiga kap. 

Gårdagens:

Klänning - Nelly.com (minns inte märket, köpt för ca två år sedan) / Skor - Converse 

Niornas lunch:

 
Vid tolv mötte jag upp mina fina vänner utanför Park Avenue, lite senare blev alla insläppta i matsalen där vi skulle äta och bordsplaceringen var redan färdig så det var bara att hitta sin plats. Sedan fick vi god mat + efterrätt och några visade bildspel, höll tal osv. 
 
Hade jätte mysigt! Efter det gick jag ner till stan och köpte en mask till imorgon!

So...? Kiss me

 
Min mamma har vart i holland nu i en vecka och köp hem med en påfyllning utav min favorit deo. Tror det har vart min favorit sedan i 6an!
 
Iallafall så är den ganska svår att få tag på här i sverige, hittar den ingenstans så nu när mamma var i holland köpte hon med sig ett par stycken hem till mig. 

Några bilder från igår:


Godmorgon

Jag har precis ätit frukost, Ronni åkte för ett tag sedan och tanken var egentligen att jag skulle iväg till gymmet då, men det hade blivit lite stressigt så jag fick hoppa över det. 
 
Iallafall så ska jag åka om ca en timme, för vid tolv börjar 9ornas lunch. Ska bli mysigt! Tar nog med mig kameran så kanske kan ta några bilder, annars har jag inte speciellt mycket för mig nu. Ska välja vad jag ska ha på mig idag också. 

Mysig avslutning på dagen

 
Ronni kom hit vid typ halv sju, så åt vi tacos lite snabbt. efter de hamnade vi i lite matkoma och fick vila en stund innan vi bestämde oss för att åka ner till havet. Så det gjorde vi och stannade där i lite mr än en timme innan de blev lite kyligt och mycket mygg. 
 
Nu ligger vi ute i mitt lilla hus och ska snart kolla på Tranformers innan vi ska sova. Imorgon blir de lån g sovmorgon innan niornas lunch som är vid tolv ungefär! Jagslänger upp mer bilder från ikväll imorgon!

Snabb dusch / Vad ska jag blogga om?

Jag kom precis hem från gymmet nu och ska oppa in i duschen nu lite snabbt innan ronni kommer, pappa är iväg och hämtar honom nu. 
 
Har ni några önskemål på inlägg ni vill se? På onsdag är ju balen och då kommer jag förmodligen inte kunna blogga så mycket eftersom jag kommer ha ganska fullt upp den dagen känns det som. Så lite förslag på vad jag kan blogga om skulle sitta fint. 
 
Gärna lite mer detaljerade förslag, inte bara outfits, videobloggar osv, utan istället typ en videoblogg där du svarar på frågor eller så.

Veckans planer:

 
Såhär ser veckans planer ut för min del än så länge. Hur skön vecka som helst, vi har en skoldag på hela veckan liksom, och nästa vecka har vi en dag och sedan avslutning!!
 
Har inte speciellt mycket planerat, kommer säkert vara med ronni någon dag och sånt också liksom men det är ju inte planerat än så de får jag se lite liksom. Men detta är det som redan är planerat. En jätte rolig och skön vecka!

CONVERSE

Johanssons - 700 kr
 
Igår innan jag åkte iväg mot gymmet tog jag en sväng till frölundatorg för att köpa nya converse, mina gick ju sönder igår, det är väldigt svårt att förklara men hälen typ vände sig ut och in så den satt stenhårt fast på min häl så man kunde inte ta av sig skorna så då fick jag klippa av dom. 
 
Hur som helst blev det låga för min del den här gången, jag brukar för det mesta föredra höga men jag tycker att det är finast med låga till bara ben. Men jag får se om jag köper ett par höga senare så att jag kan byta lite. 
 
 

Middag!

Nu skall jag åka iväg mot oma för att äta middag med hela familjen, mysigt! 
 
Jag uppdaterar troligtvis när jag kommer hem igen som inte lär vara speciellt sent! Annars hoppas jag att vi får en hur bra fortsättning på er söndag som helst!

Igår:

Igår vid tjugo över sju ungefär kom jag hem till isedor. Och då var det redan massa tjejer där, och isedor hade fixat hur fint som helst med massa gott. 
Sedan blev det dags för middag och även det var hur gott som helst verkligen, så satt vi och åt, pratade och skrattade en massa. När alla ätit upp tog vi en lite paus och gjorde annat innan det blev dags för efterrätt. Det var seriöst den godaste efterrätten jag ätit!!
 
Senare var det tänkt att jag skulle åka vidare men jag stannade istället hos isedor hela kvällen men några utav tjerjerna coh en del som kom efter. Hade en hur bra kväll som helst iallafall!
 
Lägger upp mer bilder senare/imorgon.

 

Gårdagens:

Linne - BikBok // Shorts - Zara // Skor - Converse (nya) // Klocka - Michael Kors

Träna

Nu ska jag byta om till träningskläder och åka iväg mot gymmet, det är ju fortfarande inte speciellt fint väder ute vilket är lite tråkigt, det är ju helt grått.. 
 
Men hur som helst har jag fixat en massa inlägg (typ fem stycken hehe) som kommer komma upp idag och/eller imorgon, känns skönt att inte behöva vara stressad över bloggen, så de är skönt med färdiga som man kan lägga in när man vill typ!
 

Exakt en vecka kvar

Godmorgon! 
Jag hade en hur bra kväll som helst igår! Jag berättar mer om den senare + bilder! 
 
Dag är vädret inte speciellt bra, eller inte än så länge iallafall, de kan ju ändras. Men jag har inte så mycket planrat för idag mer än att jag ska träna, ska försöka tajma så att jag kommer till gymmet när Fear Factor börjar, så att jag har något att kolla på medan jag tränar. 
 
Annars är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år idag, haha längtar. Egentligen är det ju inte så jätte stor grej att fylla år, men jag tycker att det är jätte roligt, längtar jätte mycket varje år. Börjar ha nedräkning i typ Mars haha. 
 

SNEAKPEAK - Baloutfit

 
Ni kommer få se hela min klänning på onsdag, tänker vänta tills dess, men jag tänkte iallafall de er en liten sneakpeak, även om  man inte ser nått haha. Ni får ju iallafall se färgen, och lite så typ, haha. 
 
Sedan skorna är samma skor som jag hade på min konfirmation, dom funkar som tur är till denna klänningen också, hur skönt som helst, hade inte orkat leta upp ett par nya skor också. 
Skorna är från Zara, men tyvärr är dom köpte för några år sedan!
 
 

Gårdagens:

Linne - Wildfox // Shorts - Dr.Denim // Skor - Converse // Väska - Louis Vuitton

2 från skolan igår


1 Juni

Godmorgon! Jag vaknade tidigt idag som vanligt men jag har bara legat och dragit mig sedan dess, men snart ska jag börja dra mig iväg mot först frölundatorg och köpa nya Converse eftersom mina gick sönder igår och sedan ska jag iväg till gymmet. Ska bli så himla skönt att träna, känns som att det har länge sedan nu, har inte tränat sedan i söndags. 
 
Kan ni föresten förstå att det redan är juni? Det är liksom nästan sommarlov nu. Vi har den slappast veckan någon sin nu (en skoldag) och sedan är det lov, hur härligt som helst! Betygen sätts på måndag, och då akn man ju säga att skolan är helt slut på riktigt. 

RSS 2.0