6 wanties - Victoria's Secret


Min garderob

Någon ville att jag skulle visa min garderob och jag rensade faktiskt den i förrgår så jag passade på att göra en liten film när den är städad och fin. 

De tog verkligen sin tid att städa och rensa den kan jag säga, hela hyllan precis under alla klänningar och tjocktröjor var full med skit innan, massa påsar, papper, lådor osv osv. Jag har faktiskt en del kläder som jag planerar att ha bloppis på om ett tag! Ska bara avsluta bloppisen med klänningen först!

 


Bloggar som jag läser:


Jag har tycker att de flesta bloggar har blivit lite sämre nu de senaste, elelr ja de flesta bloggar som jag brukade läsa innan. Alla har ju sina ups and downs och de brukar vara så att blogglusten blir sämre på hösten och inna våren liksom, när de inte finns så mycket att blogga om osv. Så jag tror att de flesta bloggar kommer bli roligare när de börjar bli lite varmare och på sommaren (min med såklart)! 
 
Dessa bloggar läser jag dagligen:
nattstad.se/juliamalmsten
 
nattstad.se/jennifersandsjo
 
Nickys.se
 
Men sedan finns be flera bloggar som jag kollar in på lite då och då när jag inte har så mycket för mig! Mest är det vänners och sånna som umgås i samma kretsar liksom haha, usch va töntigt de lät.. 
 
Ni får jätte gärna tipsa mig om bra bloggar/era egna bloggar, jag vill gärna hitta nya bra bloggar!
 

Ang Gymnasieval

Jag får ständigt frågor om hur jag sökt inför gymnasiet, hur jag tänker inför det osv. Så jag tänkte passa på att svara på det nu!
 
Jag har först och främst sökt till Sam, både Ekonomi och Samhäll. Jag vill jätte gärna gå kvar på Sam eftersom jag trivs så himla bra där! Kan säga att byta till Sam i sjuan var de bästa jag gjort! Hur som helst, jag vill helst gå på Sam då alltså.
 
Sedan har jag sökt till Sjölins också, både Samhäll och ekonomi där också! Jag tror dock att jag ska lägga till några gymnasium som ska ligga framför Sjölins. 
 
Jag tycker att dte ska bli jätte roligt att börja gymnasiet och lära känna massa nya människor osv, de kommer att bli hur roligt som helst! Men trots det så vill jag iallafall ha någon/några kompisar vid min sida ifall de skulle bli så att jag byter skola, skulle tycka att dte var lite jobbigt att stå helt själv inför en skolstart. 
 
Jag får helt enkelt se hur det blir lite och ang vad jag har för poäng, jag har 240 när jag tar bort och 250 om jag inte gör det då! 
 

Linne - Asos.com

Hur är det i storleken? De är helt normalt i storleken, de ska ju sitta löst liksom!
Hur sitter det när man rör sig? Kolla på video, men de sitter bra, man bör dock hålla lite koll på de eftersom de ganska lätt halkar omkring!
Under vilken kategori kan man hitta det? Tops, tror jag!
Är de genomskinligt? Nej, inte alls faktiskt!
Hur ska man matcha det? Till shorts eller vita jeans eller vanliga jeans.. de går att matcha till det mesta!
Vad ska man ha för bh under? Jag kommer ha freebra eller nipplecovers 

 

 

 


Never seen - Last summer


Ny design?

Jag börjar bli lite smått sugen på en ny design nu. Denna har börjat krongla bla den svarta texten mitt i headern, så himal fult, ingenaning om vad jag gjorde.. 
 
Och nu när det är lov så har jag gått om tid att ta bilder osv så ska se om jag kan ta några bilder i veckan som akn användas till en header!
 
Funderar på att ha en sån header som byter bild, vet ni vad jag menar? Att det liksom är som ett litet bildspel? Men jag får se lite hur det blir! Måste få kontakt med någon duktig tjej som kan fixa också!
 
Har ni några förslag eller önskemål på hur den nya designen eller headern kan se ut?

Packar och fixar!

Har packat lite smått nu, jag ska ju trots allt bara vara borta i en natt haha. Jag ska som sagt åka till Örebro. 
 
Jag åker tillsammans med Ronni och vårt tåg går vid fyra tror jag! Det är faktiskt första gången jag åker tåg, så de ska faktiskt bli roligt, jag har liksom ingenaning om hur det ser ut eller något haha, herregud va dumt de låter. 
Men vi ska iallafall åka ner och hälsa på Ronnis syster och hennes pojkvän, jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, men att åka och bada vattenpalats står iallafall på schemat! 
 
Jag tar mer mig kameran och så ska jag försöka ta lite bilder!

30 MARS

Jag vaknade runt nio utav att Ronni ringde och väckte mig, sedan dess så har jag legat och kollat på videos från när jag var liten, så mysigt. 
 
Nu är de snart dags att leta påskägg och måla ägg, vi brukar inte fira påsk speciellt mycket, utan detta är typ de ända vi gör, men de är väldigt mysigt tycker jag. Tycker inte att påsk är en högtid som man behöver göra en speciellt stor grej utav utan jag nöjer mig med att måla lite ägg, leta påskägg och sedan är de klart liksom. När jag var liten gick jag dock ut och påskade, men de gjorde väl nästan alla? 
 

Ang klänningen från Gina Tricot Exclusive Collection

Så himla roligt att många är intresserade utav klänningen! Jag tänkte att ni har tills på söndag på er att lägga era bud, då jag väljer vinnaren när jag kommer hem på kvällen! 
 
Så ni kan alltså fortfarande lägga era bud, för att göra det kontaktar ni mig på facebook (alexandra pallvid), kik (alexandraaP) eller mejl ([email protected])!
 
JUST NU LIGGER PRISET PÅ 500 KR
 

Vårjackor:

 
Untitled #132
Alla från Belstaff
 
Jag tycker att Belstaff gör väldigt snygga, stilrena jackor. Man tröttnar liksom inte på dom efter en säsong som man kan göra med andra utan man kan ha dom i flera år, vilket är väldigt bra såklart! Jag har ju själv en svart, är jätte nöjd med den, dock är den ju ganska tunn så man måste nästan ha en tjocktröja under om man ska använda den nu.
 
 
Untitled #131
 Warehouse.com / Zara / Rock'n Blue
 
Skinnjackor är något som alltid funkar och jag tycker att det verkligen är något man måste ha i garderoben. De är så himla snyggt till både våren och hösten! 
Tycker också att de är jätte snyggt med jackor i modellen som är till vänster, funderar verkligen på att skaffa mig något liknande! Annars tycker jag att Zara har väldigt fina skinnjackor coh även Rock'n Blue, Rock'n Blue gör ju väldigt enkla och stilrena jackor de kan ju vara ett stort plus då man inte tröttnar! 
 
 
 
Untitled #130
 Alla från Moncler

Sedan dessa tunna dunjackor som nu finns överallt, tycker att dom är så himla snygga! Dessa på bilden över är allihopa från Moncler, men Lindex osv gör ju liknande, så de är ju ett litet budget tips om man hellre spenderar pengarna på annat liksom. Men jag tycker faktiskt att dessa också är hur snygga som helst, vet inte om jag skaffar en själv, men skulle jag göra de skulle de bli en vit eller en rosa, de tycker jag är snyggast! 

Tidsinställda!

Imorgon runt fyra gå mitt tåg mot örebro (jag berättar mer om de imorgon) och där ska jag vara tills söndag kväll då jag börjar åka hemåt igen! 
 
Jag kommer inte ha med mig min dator och kommer därför inte uppdatera därifrån och jag utgår från att ni vill att bloggen ska uppdateras i vilket fall? Och då behöver jag lite hjälp med vad jag ska göra för tidsinställda! Så om så många som möjligt kan tipsa om vad jag ska blogga om så vore de toppen!
 
Ju mer förslag desto bättre blir uppdateringen så dte är upp till er!

Godmorgon!

Jag somnade hyffsat tidigt igår och har redan vaknat nu, jag ligger just nu och drar mig lite framför tvn. Jag har än så länge inga planer för idag men de lär säkert dyka upp något. Iallafall så är det ju hur skönt som helst med lov verkligen! 
 
Ska vänta tills mamma och pappa vaknar sedan ska jag äta en stor god frukost. 

POINTS

 
Blogg.se fick ju en ny funktion för några veckor sedan, man kan nu samla poäng. Detta gör man genom att varje gång annonsen längst upp på bloggen visas så får man ett poäng. 
 
Var iallafall inne på topplistan och såg att jag låg på 3 plats när de kommer till poäng, sjukt kul! Älskar er mina fina läsare!
 

Today

Slutade vid tjugo i tolv idag och då åkte jag inte tills tan och åt lunch med mina fina vänner, sedan satte vi oss vid ån och sedan satte vi oss och fika, hur mysigt som helst! 
 
Kom hem för ett ganska bra tag sedan men jag är så himla trött av någon anledning, de är ju lov nu också, hur skönt som helst! Ska försöka bli frisk nu så snart som möjligt, sedan ska jag njuta utav lovet! Ska bli så skönt! Jag uppdaterar er om en stund!

BLOPPIS - GINA TRICOT EXCLUSIVE COLLECTION

Jag tänkte nu sälja min klänning som jag köpte förra året från Gina Tricot Exclusive Collection. Eftersom den mest bara har blivit hängande i garderoben.
 
Den är i storlek 34 och har blivit använd ändast 1 gång. Jag köpte den för runt 800 kr då!
 
Den som bjuder högst får såklart köpa den, så skriv på kik, mejla eller skriv på facebook, vilket som går bra! 
Kik: alexandraaP
Facebook: Alexandra Pallvid
Mejl: [email protected]
 

NYTT - ASOS.COM


Svarar:

 Vad gör du för att få så fint långt hår ? Och hur lockar du det? Jag sköter faktiskt inte mitt hår på något speciellt sett, utan jag tvättar det bara med shampoo och balsam typ varannan dag! När jag har lockigt hår så är det för att jag sovit med flätor, om jag har mcyket lockar så söover jag med tre stycken inbakade! Jag kan inte locka med locktång, dels för att jag inte vet hur man gör (det blir inte bra) och att de håller inte i över en timme typ..
 
hur gick matte muntligt? hur skulle man prata då? Det gick sådär för mig, men man behövde inte använda sig utav så mycket matimatiska ord utan man skulle bara säga sant/falskt och förklara varför typ!
 
vad har du mer för glitter bhar? 
 
 
Du vill inte sälja din klänning från Gina Tricots exklusive collection? Kanske kan tänka mig att göra det faktiskt, om du är intresserad så mejla mig [email protected] eller skriv på kik alexandraaP, annars tar jag kanske med den i bloppisen!
 
 
Vad har du för storlek på american vintage? Den såg rätt stor ut eller är dom så? Dom är ganska slappa, men jag har S på den!
 
 
Vart ifrån kommer den vita bhn med volang och lite glitterstenar? Det är mer ett nattlinne typ, kommer från Victoria's Secret, beställde de för ca ett år sedan!
 
 

Väldigt mycket skit..

De senaste har jag fått väldigt mycket skit och elaka kommentarer här på bloggen. Jag vet inte vad det är som har gjort er så himla upprörda, för jag ser liksom inte att jag gjort något fel.

1. Jag har inte dålig attityd i min blogg, jag är inte elak, kaxig eller dryg på något sett här i min blogg. Däremot om ni slänger en elak/kränkande kommentar så svarar jag på samma sett som ni skrivit till mig. Jag förstår inte varför jag skulle behöva visa hänsyn eller vara trevlig mot er om ni inte gör det samma. Och ni som tolkar mig som allmänt dryg med dålig attityd genom bloggen, det beror på hur ni tolkar mina inlägg, hur ni föresteller er att jag säger det liksom, tänk att jag säger de jag skriver med ett leende och en glad ton inte en sur ton!
 
2. Jag är inte botskämd, jag är tacksam för exakt allt jag får, allt från liksom jordgubbar till väskor kläder osv. Jag visar alltid tacksamhet och tackar för allt jag får och för mig är man inte bortskämd då, för mig är man bortskämd när man får så mycket saker att man inte ens bryr sig om att vara tacksam eller tacka. 

3. Jag försöker tänka på vad jag skriver så bra jag kan liksom. Jag försöker att inte skriva negativa saker när jag är sur, jag försöker att inte klaga för mycket på saker osv, men om jag någon gång slänger in en kommentar om min kropp, t ex så skrev jag i inlägget om Herve Leger klänningen att dom ser så bra ut på kändisar/modeller för att dom har så jävla snygga kroppar, jag tänkte liksom att de inte var en så big deal men tydligen var de det. De är inget cry for attention när jag skriver sånna saker utan, detta är min dagbok och jag skriver de som ploppar upp för det mesta, ni behöver inte ta allt så seriöst!
 
Nu har jag svarat på tre utav grejerna som vissa verkade bli lite upprörda över, så nu lägger jag liksom detta bakom mig och vill inte tjaffa mer med er, puss på er mina fina läsare!

Kontakta mig:

 
Facebook: Alexandra Pallvid
Kik: alexandraaP
Mejl: [email protected]
Snapchat: Pallven
Instagram: Alexandra Pallvid
 

Ni får som jag sagt många gånger, jätte gärna kontakta mig, fråga frågor, skicka bilder osvosv, ni behöver inte fråga, de är för mig självklart att ni får göra det och jag tycker bara att det är roligt!

Wantie:

Från Moncler

Svarar:

Har du den glittriga bhn från hh? den med silvriga paljetter? Ja de har jag, var väldigt tveksam på att köpa den först emn sedan kunde jag inte låta bli, dock har jag inte haft på mig den en ända gång precis som jag trodde att de skulle bli.. Lite synd, men ajg tycker att dom andra glitter bharna jag har är mycket finare.
 
Varför tar du bort kommentarer? gud va osäker du är! Det har ingenting med osäkerhet att göra. Men jag ser ingen anledning att ha kvar kränkande kommentarer på min blogg, om du vill ha svar så kan du kontakta mig istället!
 
vart är tröjan och skärpet ifrån? Tröjan är från American Vintage och skärpet är från Nolita!
 
kan du tipsa om vårjackor? Självklart, jag fixar ett inlägg!
 
Planer inför lovet? Har inte så mycket planerat men jag kan fixa ett inlägg om någon dag!
 
Hur många nationella har du gjort? Ingenaning, alla svenska, engelska muntligt, matte muntligt och fysik, tror att det var dom!
 
Kan du göra ett inlägg om vart man kan kontakta dig? typ facebook osv Kommer ett inlägg om en stund!
 

SNEAKPEEK - Herve Leger

 
Tänkte visa en liten sneakpeek på en klänning som jag köpte i New York, kommer visa hela om ett tag! Är så himla glad för den verkligen, har velat ha en sådan hur länge som helst! Herve Legers klänningar sitter verkligen så himla snyggt, dock ser de ju såklart alltid bättre ut på kändisar och modeller eftersom de alltid har typ perfekta kroppar, men jag är verkligen super nöjd! Jag visar er hela snart!
 
 

FRUIT

Jag vaknade runt halv tio och gick då direkt upp för att fixa frukost! Så nu sitter jag har med en skål frukt.
 
Vid halv tolv börjar jag dra mig in mot skolan för att göra muntligt svenska nationella, jag är värdig med det runt halv två tror jag och då får jag helt enkelt se lite vad jag ska hitta på!

Nu får våren gärna skynda sig..


Rensar:

 
Klar med en låda, nu ska jag fortsätta med resten utav garderoben..

4 svar:

Skulle du vilja resa till Asien.. Typ kina? Ja, eller alltså om jag fick välja att resa vart som helst så hade inte kina vart mitt första val, men det hade vart coolt att åka dit någon gång!
 
Tycker du det är snyggt med hollister / af jeans? Aa varför inte, jeans som jeans typ, nej men för mig spelar de inte så stor roll vilket märke de är på mina jeans bara dom sitter snyggt och är snygga, så varför inte?
 
 
för hur läne sedan köpte du Wildfox tröjornadom med stjärnorna och kan du länka ? Den blåa köpte jag i julas och den andra precis efter jul typ, jag köpte dom inne på Raglady!
 
 
Är det jackan från addicted2fashion? Nej, min jacka är inte därifrån men jackan som finns där är nästan exakt likadan!
 
 

Godmorgon!

Jag gick och la mig tidigt igår, och jag mår faktiskt lite bättre idag vilket är skönt! 
 
Sedan har vi en väldigt skön vecka nu, imorgon har vi typ studiedag förutom när jag ska dit och göra ett nationelltprov i en och en halv timme, sedan går vi i skolan, tisdag och onsdag och sedan har vi en lektion på torsdag och sedan är vi lediga igen, hur skönt som helst!
 
 
Jag får iallafall se lite vad jag ska göra idag, jag hör av mig om en stund!

Still sick..

Jag har vart iväg inne istan idag emd saga sedan mötte vi upp antonia och hanna en stund också. Jag mår fortfarande inte bra, jag har känt mig så sjukt ofräsch och sjuk hela dagen, men jag ville ändå göra något. Hade även tänkt åka iväg till en kompis nu, men jag kom fram till att de går snabbare att bli frisk om jag vilar så det blir att stanna hemma.
 
Jag ska uppdatera er massa imorgon, men jag hoppas att ni har förståelse för att jag inte uppdaterat, jag mår som sagt inte bra.

NU:

Jag mår lite sådär, jag är fortfarande absolut inte frisk, jag har världens hosta, är snuvig och hes + att jag är helt slut i kroppen. 
 
Så jag ska lägga mig med min ben & Jerry och sedan sätta på en film, känns som de bästa att göra just nu, jag har ingen ork att ens resa mig upp typ..

Ronnis svar - DEL 1

Vad är de bästa med ditt och alexandras förhållande?
 Att hon är min bästavän samtidigt som hon är min flickvän, det är helt underbart. Vi skrattar alltid och har kul tillsammans.
Hur blev ni tillsammans? Hade ni kännt varandra länge? 
Hon började på min Sam så det var ju där allt började. Nej kände henne inte innan hon började på Sam.
Vad är det bästa med Alexandra? 
Hennes personlighet
Vad är mindre bra med Alexandra? 
Mindre och mindre bra men hon har en tendens för väldiga humörsvängningar ibland, hahah
Vad fick du av henne i present? 
På min födelsedag antar jag du menar? Fick en Ralph Lauren skjorta och A&F mjukisbyxor :)))
Är hon alltid en jätte bra flickvän? 
Ja!
Hur länge har du spelat fotboll? 

Sen jag var typ 3-4 år gammal
Hur lång är du? 
179
Hur många syskon har du? 
4 stycken.
Vilket är ditt favoirtmärke? 
Har lite olika men mina vardagskläder är mest från Adrian Hammond, gillar även Scotch & Soda och lite annat.
Vem är din bästa kompis?
Alexandra, Muba, Alexander och Victor heter mina allra bästa vänner
Vill du skaffa barn och gifta dig med Alexandra? (Senare i livet då) 
Om det är fortsätter i samma spår som det gör nu så skulle ja det skulle jag.
Hur reagerade din familj när du träffade Alexandra som är kristen när du är jude? Är du/din familj troende ?
Hahah, min familj är inte alls troende utan vi lever som alla andra människor i Sverige. Min familj reagerade inte alls på att hon är kristen, utan välkomnade henne som vilken annan person som helst :)
 
vad va de som gjorde att du blev kär i Alexandra ? 
Hennes humor, omtänksamhet och helt enkelt hela hennes personlighet. Hon är ju även bedååååårande vacker enligt mig!
va är de bästa med hon? 
Hennes humor.
va är ditt bästa minne med Alexandra ?
Har många roliga och bra minnen med henne men ett skulle nog vara när vi var spelade strandtennis i Marbella där det går ut på att slå till varandra och samarbete, men istället blev det som en tennismatch där vi slog så hårt vi kunde mot varandra och den som förlorade blev nassad :))) väldigt roligt! Sedan ett annat roligt var när vi snorklade i korallrev i Israel. 
 
Skulle du gjort slut om hon var ortrogen eller kysste nån kille?
 Jag vet inte

Antingen eller..

 
Drömjobb? Modell, skådespelerska eller sångerska? Skådespelerska, helt klart! Hade vart grymt coolt att vara med i typ action filmer!
Kenza eller Blondinbella? Kenza alla gånger!

Gossip Girl eller Sex and the City? 
Eftersom jag inte kollar på Gossip Girl så säger jag Sex and the City
Starbucks eller Espresso House? Espresso House, Starbucks tycker jag är överskattat.

Hemmakväll eller utekväll? De beror på vilket humör jag är på, tycker man ska ha lite variation.
Bada eller sola..? Bada, om det är varmt i vattnet, hatar när de är kallt, då vill man liksom inte ligga i och bada, man vill bara doppa sig och gå upp! 

London eller New York? Jag har ju faktiskt inte vart i London, men jag är rätt säker på att New York skulle tagit hem det i vilket fall!
Shoppa eller fika? ååh, svårt.. Shoppa tror jag? Eller kanske båda, en blandning typ, man shoppar och sedan tar man en fika och sedan shoppar man lite mer!

Sminkad eller 
Osminkad? Till vardags går jag för det mesta osminkad, jag tycker att de är jobbigt att sminka sig på morgonen.
Pojkvän eller singel..? Pojkvän, verkligen! Jag är verkligen en förhållandetjej eller vad man ska säga. Jag föredrar det alla gånger!
 
Rosa eller Blå? Blå!
Havet eller Pool? Beror på, i Sverige så föredrar jag att bara i pool faktiskt, vattnet är inte så fint och det är oftast kallt. Men om man är utomlands så tycker jag havet, eller det beror på om det är varmt.

Glass eller Tårta? Glass, jag gillar oftast inte tårta så mycket faktiskt, jag gillar inte grädde och de brukar ju vara väldigt mycket utav just det på tårtor, den ända tårtan som jag typ gillar är Karuselltårta!
Sova eller Vaken? haha, vaken!

Blogg eller Facebook? 
Facebook har blivit tråkigt tycker jag, så jag säger bloggen. 
Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig tror jag, men santidigt så skulle det vara bra mycket roligare att vara rik + att då kan man ju fixa till sitt utseende..

Julafton eller Födelsedag 
? Födelsedag, eller jag vet inte julafton är ju jätte mysigt. Men vi brukar inte fira den eftersom vi nästan alltid är bortresta på julafton. Men i julas var vi hemma och de var super mysigt med hela familjen samlad, jag vet inte riktigt faktiskt..
Sova naken eller med pyamas..? Föredrar att sova med en stor t-shirt typ
Smsa eller prata i telefon..? De beror på vad jag är på för humör och vem det är med!

DRÖMUTSEENDE


Strul med kommentarer..

Kar fått flera meddelanden på kik ang att kommentarer inte kommit fram när ni kommenterat, så jag testade själv att kommentera min blogg bara för att se om de stämde, och det kom inte fram någon kommentar. Men vissa kommentarer har ändå kommit fram, men de är konstigt att inte alla gör de, ska se om jag kan fixa de!

Sjuk.

Jag åkte iväg till skolan idag, gjorde min musikredovisning och gick på halva min spanska lektion  och sedan åkte vi iväg till samskolans dagis för att göra en undersökning till ett grupparbete. Sedan åkte jag hem, jag har dragit på mig en förkyldning igen.. Så jag har världens hosta som gör skit ont. 
 
Jag har legat hemma i sängen och ätit B&Js ända sedan jag kom hem, så skönt.
 

Frågestund!

Nu kör jag igår en frågestund, tänkte köra en sådan som jag gjorde för ca ett år sedan, där ni frågar ronni frågor som han sedan ska svara på. 
 
Då kan ni fråga honom frågor om vårt förhållande, mig, honom osvosv. Precis som en vanlig frågestund egentligen bara de att denna gången frågar ni Ronni istället! Tycker att det är kul med lite variation också!
 
Så fråga så många frågor ni kan komma på så kommer första delen ut så snart som möjligt!

20.03

Jag har precis kollat klart på det senaste pll avsnittet! Sjukaste verkligen! Det var ju säsongsavslutning om jag inte har helt fel också? Jobbigt att behöva vänta till nästa säsong kommer ut, men dett avsnittet var hur bra som helst även om jag redan hade en liten aning om vem det skulle vara i den röda rocken!
 
Tänkte dela med mig av en bild på min citronmarängpaj som jag åt innan jag klippte mig:

Klippning:


2 år och fyra månader, 28 månader, 851 dagar ♥

2010-11-20, älskar dig

Visste ni detta om mig..?

- Jag är pollenallergiker, har inte kännt av det förens förr förra sommaren och förra våren var dte ganska jobbigt.
- Jag är ganska envis, om jag har bestämt mig för något så är det så och jag erkänner oftast inte när jag har fel om något, haha..
- De värsta jag vet är när någon säger att jag inte kan göra något, då måste jag bevisa att jag faktikst kan. 
- När jag var liten ville jag bli tjurfäktare, men jag förstod inte riktigt vad man gjorde med tjuren utan jag trodde bara att man lekte med dom och det tyckte jag förmodligen verkade roligt.
- Sedan 6an hade jag inte vuxit en ända centimeter fram tills för ca ett år sedan, nu tror jag att jag börjat växa igen, ska mäta mig någon dag snart så jag får se om det bara är jag som inbillar mig eller om det faktiskt är sant.
- Jag är mogonpigg, oftast iallafall, men jag gillar att vakna utav mig själv, gillar inte när folk väcker mig.
- Jag somnar alltid när jag ska kolla på film, eller asså när man ska sova så kollar man på film innan typ så ligger man i sängen och kollar, då somnar jag på 5 minuter.
- Jag hatar att sola, tycker att det är tråkigt och jobbigt, man blir värm och uttråkad. Men jag brukar ha tur och lyckas somna, då funkar de tills jag vaknar, då kan jag inte ligga kvar en sekund till. Jag är mer för att spela strandtennis, bada och så!
- Jag är lite hypokondrisk, såfort jag hittar något konstigt, det kan vara en knöl eller att de gör ont när jag andas typ, jag tror att jag är typ dödssjuk, nej så illa är det inte. Men jag har mina kvällar när jag får för mig att jag fått någon sjukdom, så kan jag sitta en timme framför datan och läsa om potentiella sjukdomen, skicka massa sms till 118800 osv.
- Upp tills jag var kanske 7 år så vägrade jag ha byxor på mig, jag skulle alltid ha kjol eller klänning, till och med när vi skulle åka skidor envisades jag med att jag ville ha kjol, dock fick jag inte det så såklart. Men tillslut lyckades mamma hitta ett par jeans som jag godkände, minns att de var massa glitter på dom och så.

Todays:

Jeans - Dr.Denim // Linne - H&M // Kofta - Zara

Våfflor !


Svarar:

Kan du inte visa vad han fick? Jag fixar ett inlägg om det, jag har dock inga bilder på de just nu men de går ju att lösa, så jag sak göra de så fort som möjligt!
 
Ska till USA snart och skulle vilja ha tips på vad man kan köpa som tex juicy, vs och olika märken. Skor klockor eller vad som helst skulle hjälpa jätte mycket! Personligen så tycker jag att de är bästa att gå till deras egna affärer, de är oftast större utbud där! Så kolla upp märkerna du vill gå till och se vart dom har affärer! Vart man kan köpa skor och klockor beror ju på vad du är ute efter! Är du ute efter en Michael Kors klocka, så kan du liksom gå till hans affär, annars kan du ju bara kolla lite överallt liksom hehe. 
 
 
Om man ska köpa nya converse vilken färg och "höghet" tycker su att man ska köra på? :) 
Kan du tipsa om snygga väskor? Som man kan ha till vardas, i skolan, i stan osv?
Jag tycker dom höga, jag tycker att dom är snyggast (iallafall på mig, jag tycker att fötterna ser stora ut) sedan så om det ska vara dina ända Converse så tycker jag vita, de funkar alltid liksom! Men annars tycker jag att man kan köra på svart eller någon lite starkare färg och lite mer speciella!
 
Vart har du köpt toppen och shortsen som du har på dig på din header? Toppen är från Nelly.com och shortsen är från någon tjej som fixar shorts, komemr dock inte ihåg vad hon heter.
 
 
Kan du försöka lägga ut lite mer nya bilder ifrån din vardag? Jag försöker men de är svårt, för just nu är de mycket i skolan och jag hinner inte med mycket annar än de på vardagarna.
 
 
varför tror du att du fick så många läsare? provocerade du mycket? Jag vet faktiskt inte, men provocera har jag iallafall aldrig gjort, de tycker jag att man ska undvika!
 
 
Hur gör du för att inte tröttna på att blogga? Min blogglust går upp och ner, de gör allas men de är oftast era fina ord som får mig att vilja blogga!
 
 
Hur mkt kosta dom? Beror helt på vilken du vill ha, de kan kosta allt mellan 400-3500 kr liksom!

18 Mars

 
Såhär såg frukosten ut som jag gjorde till Ronni imorse! Gick upp vid typ sex för att börja fixa iordning! Men de är klart när han fyller år liksom!
 
Han fick iallafall sina två presenter utav mig som jag verkligen hoppas att han blev nöjd med! 

Grattis min finaste prins, 16 år!!


"Kan du visa dina tröjor från Wildfox?"

 
Självklart kan jag göra det, dock var detta kanske inte den absolut bästa bilden haha. Men man ser ju iallafall hyffsat bra och de flesta utav dom har jag ju läggt ut på bloggen när jag har på mig dom, så ni har nog sett alla utom t-shirten men den använder jag mest när jag tränar/sover hehe. 
 
Min favorit just nu är den mörkblå den med vingar på ryggen och där de står Angel eller någon utavdom med stjärnorna, haha ganska givet kanske eftersom de bara finns sov/tränings tröjan kvar haha!
 
Bilder med tröjorna på:

Mot gymmet!

Nu ska jag iväg mot gymmet. Tror att jag ska träna i ca en timme sedan ska jag försöka hinna rensa garderoben och plugga! Ronni kanske kommer senare också, men jag får se lite med det. 
 
Men nu ska jag slänga på mig mina träningskläder och sedan gå iväg!
 

Godmorgon!

jag fattar varför jag vaknar såhär tidigt, tror jkag vaknade runt åtta, haha usch. Iallafall så vid typ sju igår så åkta jag tillsammans med Saga till Sofia och där var Victoria och Ester också. Lite senare kom även Hanna, Frida, Fanny och Antonia! 
Så var vi där en stund och hade jätte kul, och lite senare åkte vi iväg till en kompis där de var lite folk och så var vi där hela kvälle, hade jätte kul verkligen!
När jag kom hem så somnade jag direkt, hade mjukisbyxor och tjocktröja på mig var verkligen hur kall som helst efter att ha vart ute i snön i typ 40 minuter.
 
Ska snart gå och göra lite frukost nu och sedan så ska jag troligtvis åka iväg till gymmet, blir fem dagar i rad då, haha herregud.. Men jag får se lite, jag måste verkligen plugga fysik också!
 

Pärlor och paljetter +

 
Här är en kjol som jag köpte i New York, inne på Zara faktiskt! Helt glömt av att visa den och använda den hehe. Men de kar ju blivit så himla kallt igen, så jag väntar tills de blir bara liite varmare tror jag! 
 
Jag tycker iallafall den är hur fin som helst, full med pärlor och paljetter! Kommer som sagt använda den när de blir lite varmare, den kommer precis som allt annat vara så fint när man är lite solbränd på sommaren! 
 
Men jag vet faktikst inte om den har kommit in på Zara här, den borde gjort de iallafall!

Precis tränat klart!


Vårskor:

Untitled #128
Några har bett mig att fixa ett inlägg med snygga vårskor! Och är har jag fixat ett kollage med några finisar! 
 
Ska försöka inskaffa mig ett par Minnetokas eller ett par Ldir, kan inte bestämma mig.. Sedan ska ag också köpa ett par nya Converse, glömde helt av att kolla på de i New York, så himla dumt.. Tror att de blir ett par helvita höga. Föredrar faktiskt höga då jag tycker att jag får väldigt stora fötter i låga haha, desamma med låga uggs, tänkte köpa de när jag var i usa men tycke att mina fötter så enorma ut såde blev inte va.
Jag är också väldigt sugen på ett par Toms, men  jag får se. 
 
Här är iallafall ett kollage med de vårskor som jag just nu tycker är snyggast!

Godmorgon!

Har inga planer för idag än, antingen ska jag in till stan med mamma och kolla i lite affärer, eller så ska jag iväg till gymmet men jag får se lite!
 
Annars så vaknade jag för ca en timme sedan och ska snart göra mig något att äta! Bokade klipptid också här om dagen så på onsdag ska jag klippa mig. Kommer förmodligen bli bara topparna, vet dock inte om jag vill ha uppklippt som jag haft innan eller klippa de rakt som jag gjorde sist? Jag får se, de är ju ett tag kvar!

Mys

 
Ligger och kollar på Gladiatorerna nu och ska sätta på en film efter det, sedan blir det efterrätt tror jag, citronmarängpaj, mums! Men sålänge gottar jag mig emd en godis påse och favorit chokladen, så gott!
 
Jätte skönt att vara hemma idag verkligen, jag är helt slut. Ska försöka komma iväg och träna imorgon också men jag får se lite om de blir av eller inte. 

Svarar:

Vet du vart i stan man kan köpa vs body splash? Nje, jag vet faktikst inte de tyvärr..
 
vart kan man köpa toppen som du har i headern? Beställde den från Nelly.com förra våren, tror tyvärr inte att den finns kvar.
 
 
Vart kommer din topp ifrån? Köpte den i New York, den kommer från Ralph Lauren Denim and Supply!
hur har du fått salamin så?
 
 
när du sätter upp håret, gör du något speciellt med det? Nej, jag brukar bara sätta upp det, helt vanligt liksom.
 
 
Kan du inte visa skalet tydligare ? Jo här är en bild! ↑
 
 
Kan du ge något bra tips att hålla sig i från sötsaker? Haha nje, jag skulle nog också behöva lite tips när det kommer till de.. Men ät frukt, gör smoothies osv de är ju gott och nyttigt!
 

Er tur att svara!

Tänkte på att jag egentligen inte har någon aning om vilka ni är. Jag har ingenaning om vilka som läser min blogg hur gamla ni är eller vart ni bor. 
 
Så jag tycker att det skulle vara hur kul som helst om ni kunde kommentera hur gamla ni är och vart ni bor! Skulle verkligen uppskattas! Och om ni orkar så skulle det vara jätte kul att veta hur ni hittade min blogg också, som sagt skulle verkligen vara skit kul!
 
 

Gårdagen:


SPAMKOMMENTARER

På senaste tiden har de blivit mycket spamkommentarer här på min blogg och de tycker jag är skit jobbigt/tråkigt. 
 
Så jag vill bara be er att sluta med de, inte för att jag vill vara elak eller dryg utan för att de faktiskt stör. Jag får massa kommentarer ang att ni har tävlingar, frågestunder, gå in på min blog osvosv. Och jag är tyvärr faktiskt inte intresserad utav de och jag kommer börja ta bort dom kommentarerna.
 

My day:

Idag på lunchen var jag inne och gick lite i stan och åt sushi med mina älsklingar, tesade supersushi för första gången den va faktiskt bra emn tycker vasa slår allt, hehe. 
 
Efter skolan åkte jag iallafall iväg till gymmet och tränade en timme och nu har jag tagit en dusch och ska snart äta middag! Är så hungrig så att jag dör typ..

Gårdagens:

Jeans - Dr-Denim   Tröja - Acne   Skro - Ash   Jacka - ?

STYLIGHT

 
Tänkte tipsa er om en super bra sida som jag blev medlem på igår faktiskt! Många utav er vet säkert redan om denna sidan men för er som inte gör det så är det en modesida.
 
Stylight skapar man ett gratis konto och kan sedan göra olika kollage och "hearta" massa olika plagg. Man kan sedan klicka sig vidare och köpa plaggen om man skulle vilja de då. Sedan så kan man följa medlemar som man tycker har bra smak eller inspirerande stil!
 
Jag har iallafall börjat "hearta" lite olika plagg och jag har också försökt att göra ett kollage, det gick däremot lite sådär haha! Jag heter Hejsanalex där om ni vill följa mig föresten!
 
En annan sak som jag la märke till är att de finns väldigt mycket snygga plagg från Wildfox (klicka här för att komma dit direkt)! Tycker att Wildfox gör skit snygga kläder så de var verkligen jätte roligt! Får se om jag hittar något att beställa hem, ska sätta mig och kolla mer påd e när jag kommer hem!

Right now:

Jag har precis kommit hem från gymmet nu eller aa för en stund sedan. Jag har iallafall hunnit fixa frukt och sånt nu, mums.
 
Idag slutade vi tidigt och ahde en väldigt skön dag, jag hade slöjd, lunch och nationella sedan slutade jag, så himla skönt! Provet gick helt okej också, de var egentligen inget att vara nervös för, men de kunde liksom ändå gått bättre!
Nu ska jag äta upp min frukt och sedan sätta igång med spanskan! 

4 st/ sista gången på ett tag

Jag älskar Kider choklad! Min absoluta favorit ät Kinder Joy, den äter jag alltid i Marbella, godaste någonsin verkligen! Sen på 2a plats kommer Kinder Maxi, fy va goda dom är verkligen. Hade en sån julkalender i år faktiskt, måste vart den godaste julkalendern!
 
Jag har alltid tyckt att minigrisar är hur söta som helst. Tycker i och för sig fortfarande att dom är hur söta som helst när dom är sådär små och rosa! Men jag kanske inte skulle köpa en gris just om jag fick välja ett djur idag hehe. Minns att de fanns en gris som bodde ganska nära mig och när jag åkte till mitt tennisläger på sommaren så brukade jag alltid kolla efter den i deras trädgår hehe. 
 
Jag äter frukt varje dag. Det går seriöst inte en ända dag utan att jag äter frukt. De är något utav de godaste jag vet verkligen, jag längtar verkligen hur mycket som helst till sommaren då man kan sitta nere på bryggan vid havet och äta jordgubbar och vattenmelon typ ååå.. Mina favorit frukter just nu är jordgubbar, mango, passionsfrukt!
 
När jag var liten ville jag bli delfinskötare, älskade verkligen delfiner. Tror i och för sig att ganska många små tjejer vill bli de? Tycker faktiskt att de verkar jätte roligt, delfiner är så himla söta verkligen! Jag badade ju med en delfin förra julen i Mexico, delfinerna var faktiskt mycket större än vad jag hade förväntat mig men de var verkligen så himla roligt att bada med dom. Får jag chansen någon gång skulle jag verkligen kunna testa att vara delfinskötare dock bara ett tag typ!
 

Gårdagens:

Jeans - G-Star // Topp - Zara // Skor - Ugg's // Jacka - ?
 
Såhär såg jag ut igår när jag gick iväg mot skolan, invigde min nya päls också. Den är mycket varmare än min svara vilket är väldigt bra. De snöade ju igår och har börjat bli minus grader igen så jag antar att vårjackorna som fick komma fram lite förra veckan får läggas undan igen.. 
 
 
 
 

Nu:

Har inte blivit att jag plugat spanska än, så jag skjuter på de tills imorgon. Jag sitter iallafall ochläser lite olika bloggar nu, har hittat lite fina kläder på Asos som jag funderar på att klicka hem!
Sedan har jag också hittat en sida med hur fina balklänningar som helst, ååå! Ska se om jag hittar någon som jag är sugen på. Jag kan iallafall kanske fixa ett inlägg om balklänningar och så någon dag snart!
 
Nu ska jag iallafall sätta på en film och sedan sova tror jag! Imorgon har jag nationella muntligt i engelska usch!

Mellis

 
Jag åkte hem lite tidigare från skolan idag eftersom jag inte mådde helt hundra. Så när jag kom hem så gick jag direkt och la mig och sov i ca 1 och en halv timme, de behövde jag! Nu har jag iallafall precis fixat lite mellis. 
 
Sedan ska jag sätta mig och göra lite spanska tror jag. 

Två favorit nätbutiker:

Fick frågan ang vilka webbshoppar som jag tycker är bäst och tänkte svara på det i ett inlägg. Jag beställer ganska mycket från nätet då jag tycker att det är bekvämare än att gå på stan och man får liksom en bättre bild av kläderna på nätet, det är så himla lätt att missa något när man går i affärer. 
 
Här är iallafall mina två favoriter:
 
1. Nelly.com,  det är absolut favorit webbshop, de är jätte snabb leverans också så det är super. Tycker dock att leveransen blivit lete segare de senaste men de är ändå fortfarande favoriten!
 
2. Asos.com, tycker att dom har på något sett lite annan stil på kläderna, gillar faktiskt oftast t ex klänningarna mer på Asos än på Nelly.com. Sedan tycker jag utbudet känns större på Asos också.
 
 
 
 

En bättre blogg - DO's and DON'Ts

+ Mycket outfitbilder. Outfitbilder är något som brukar uppskattas och något som jag själv gillar när andra bloggar gör!
+ Bra tagna bilder. Ta bilder med en riktig kamera så ofta du kan, det är så himla mycket roligare än mobilbilder hela tiden, även om de såklart funkar någon gång ibland.
+ Bilder från din vardag så ofta du kan. Jag vet att jag själv inte alltid är så bra på det, men jag försöker iallafall, och bilder från dagen är alltid roligt att se.
+ Varierande inlägg, inte bara inlägg om din vardag. Om man bara skriver om sin vardag blir bloggen lite långtråkig, så försök att variera med olika tips, visa inköp osv.
 
- Inte för mycket mobilinlägg. Mobilinlägg är oftast inte lika välgjorda som de på datan och om bloggen bara består utav det verkar den mindre seriös + att de oftast är mobilbilder då vilket är ett -.
- Inte för mycket citat inlägg (bilder från t ex weheartit med bara text nivet) Jag tycker själv att det är jätte tråkigt med inlägg med massa citat bilder, så de tycker jag att man inte ska göra allt för ofta, desamma med inspirationsbilder, lite går bra men de får inte bli för mycket
- Inga inlägg utan bild! De måste vara de tråkigaste, jag lovar att 80% utav läsarna största delen kollar på bilder och knappt läser, så bilder är viktigt!

HELP

Har ni några tips på vad jag kan blogga om? Vore verkligen jätte bra för jsut nu känner jag att inspiration inte är på topp riktigt! Så överös mig mig förslag är ni snälla!
 
om ni kan så vore de bra om ni kunde ge lite mer detaljerade förslag liksom inte typ outfits, tips om dig, nya inköp utan typ en speciell video ni vill att jag ska göra, tips om något speciellt osv

8#

När jag hittar en ny låt som jag gillar så lyssnar jag på den om och om igen hela tiden. 
 
I 5an (tror jag det var?) klippte jag av mitt hår så de gick ungefär vid axlarna, never again, hur fint de än kan vara på andra så trivdes jag inte alls i det!
 
Jag älskar Disney Channel, de är på min tv 97% utav tiden typ. 
 
Jag är ganska dålig på de estetiska ämnerna i skolan, typ musik (där är jag helt värdelös), slöjd och bild. Trots detta har jag ändå B i bild så de är jag nöjd med. 
 
Jag tycker att det är jätte skönt att somna tidigt! 
 
Jag gillar inte när frukt är mjuk, typ mjuka vindruvor, blåbär, päron, äpplen osv. Jag vill att dom ska vara hårda.
 
Jag skrämmer alltid upp mig själv i onödan, typ när jag är ute och går och de är mörkt. 
 
Jag mår alltid illa när jag hickar.

Boyfriend does my makeup tag

Satte den på snabbspolning eftersom de blev lite lång tråkigt annars, hehe. 


Om igår:

Igår vid kvart i fem kom fanny och saga hem till mig och hjälpte till med efterrätten och bordsplaceringen. Sedan gjorde vi iordning oss tillsammans och vid halv sju - sju kom massa kompisar hem för middagen.
 
Vi hade jätte roligt och åt god mat och en ännu godare efterrätt, gino var det, har ni ätit de? Annars är de typ jordgubbar, banan och kiwi med riven vitchoklad över som man satt in i ugnen, så himla gott! Sedan vid halvtio ungefär började lite mer folk komma. 
 
Sedan vid 12 ungefär började alla åka hem. Hoppas alla hade en jätte rolig kväll verkligen. Idag är de dock lite kaos här hemma och sedan fattar jag verkligen inte hur folk tänker ibland, ni ska bara veta haha. 

SOPTIPPEN

Nu åkte Ronni precis hem och jag och mamma ska snart åka iväg mot soptippen vilket verkligen behövs efter igår.. 
 
Jag berättar mer om igår kväll senare! För nu börjar de bli dags att klä på sig och åka iväg. Sedan kommer troligtvis hela resten utav dagen bestå utav städning.. 

Svarar:

Vart är hela din outfit ifrån? Jeans - G-Star (hålen på knäna är egengjorda) T-shirt - Bikbok   Skor - Converse
 
Är de äkta päls? Ja det är det, ni får såklart tycka vad ni vill om de men jag väljer iallafall att bära päls.
 
Vad kan man ge en utav sina närmsta vänner i konfirmations present? Och vad kan man ha på sig? Smycken tycker jag är bra som konfirmations presenter, kanske ett fint armband eller något? Och vad man kan ha på sig? hmm, någon lagomfin klänning typ, enkel tycker jag och inte urringad hehe. Detta hade jag på mig på en utav mina kompisars konfirmation dock är bilden från marbella men de är samma outfit↑
 
Bor du i skogen? Njee, inte i skogen, men vid skogen bor jag!
 
Vart ifrån är halsbandet som du har på bilden i din header? De har jag faktiskt alltid på mig, och det är min konfirmations present som jag fick förra året. Jag vet inte vart de är köpt, men man kan ju kolla i guldaffärer efter liknande, diamantkors brukar finnas i dom flesta!
 
 
 

CLOSE UPS


4#

 
Jag är en tävlingsmänniska och har ett väldigt temrerament när jag spelar tennis hehe.
 
Mitt hår går knappt att göra något med, om man lockar de går lockarda ut dierkt osv.
 
Jag är väldigt rädd för hajar och vågar  därför inte simma långt ut när jag är utomlands.
 
När jag var mindre brukade jag och mina kompisar i marbella alltid göra massa olika tävlingar i poolen, klassikern är ju vem som kan simma längst under vatten, tror jag klarade tre längder eller något sånt tillslut!
 
 

Godmorgon!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, så himla ofräsch verkligen men jag glömde av de igår eftersom jag var så trött. Så nu känner jag mig väääldigt ofräsch som sagt. Så jag ska hoppa in i duschen. 
 
Sedan ska jag sätta fart och städa mitt rum lite, de är verkligen kaos som vanligt! 

Helt slut..

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp mamma, köpte en mask och gick runt lite! Sedan åkte jag hem till Ronni och böt om sedan åkte vi iväg för att spela tennis. 
Gick lite sådär för mig, men jag får tänka på att jag aldrig spelat på de underlaget och de tar ju då ett tag att vänja sig och att jag inte spelat på ett bra tag! 
 
Jag skulle egentligen åkt iväg till en kompsi nu men jag är verkligen alldeles för trött för de nu, jag orkar knappt resa mig upp, jag vill bara gå och lägga mig haha. Men jag ska ringa Ronni om en stund och sedan sätta på en film!

Big doll eyes, 3 steps:

Källa: VeckoRevyn

Idag och imorgon:

Såhär ser mina planer ut för idag och imorgon! Jag har/har haft väldigt mycket i skolan idag, så inte den skönaste fredagen i skolan, ett prov, en redovisning och två läxförhör. 
 
Jag har idag iallafall en ganska fullplanerad dag, jag skutar vid tre och då ska jag in till stan och möta upp min mamma för att kolla i lite affärer (framförallt efter en maskeradmask) och sedan när Ronni slutar vid fyra eller nått sånt så ska jag träffa honom. Och vid 18 ska vi spela tennis tror jag! Ska bli så himla roligt! Känns som en evigheter sedan jag spelade senast!
Sedan får jag seom jag orkar eller har lust att gå hem till en kompis på kvällen, får se lite men troligtvis blir det så!
 
Sedan på lördag får jag se om jag ska iväg och träna eller inte, men jag ska iallafall vara med Fanny och Saga en stund och göra iordning oss osv inför middagen på kvällen! Ska bli jätte roligt!

FUR JACKET #2

 
Min älskade svarta kaninpäls börjar bli ganska sliten nu tyvärr så jag kände att de var dags att skaffa en ny som kan ersätta den lite då och då. 
 
Denna gången fick det bli en ljusvariant, i en beige/gråaktig ton kan man säga. Då blir de lite mer variation, två svarta känns onödigt just nu tycker jag. Jag är iallafall väldigt nöjd med min jacka och kommer passa på att använda den några gånger nu innan vårentar fart påriktigt!

Gårdagens:


I skolan


Plugga?

Jag måste egentligen plugga, men känns som att jag gör allt annat än de verkligen. Jag har precis kollat på de senaste PLL avsnittet (så himla bra) har bakat, och nu ligger jag här och förbereder inlägg inför imorgon, inte bra.
 
Men jag ska fixa ett par inlägg som kommer upp imorgon, sedan ska jag äta och sedan blir de lite plugg! 

Tisdagens:

Jacka - Bestaff // Skor - B.Loved  // Jeans - Dr.Denim // Tröja - Wildfox
I tisdags när ajg vaknade så var de så himla soligt ute, såg så himla vårigt ut så jag klädde mig som jag trodde vädret var, med vita jeans och vår jacka. Detta ångrade jag direkt när jag gick utanför dörren, det var absolut inte så varmt som jag trodde + att mina jeans var smutsiga innan jag ens kommit till bussen, jag och vita byxor funkar verkligen inte.

- 73 -


Svarar:

Hur lång rast hade ni? vi har bara 40 minuter. Vi har olika från dag till dag men igår hade vi väldigt lång eftersom lektionen efter lunch var inställd.
 
Tvätta din kamera plzzz....... Euw Önskar att de var att den var smutsig som gjorde bilderna så men så är dte inte. Det är min mobilkamera och den är sönder, har vart det i evigheter, ska lämna in den någon dag på lagning.
 
 
Du väl månadspeng/studiebidrag? Ingen får en MK klocka osv bara sådär. Nej jag får varkenstudiebidrag eller månadspeng. Inget för att vara sån nu men det är samma pengar även om jag inte får månadspeng eller studie bidrag, mina föräldrar behåller mitt studiebidrag och jag får istället pengar när jag behöver och om man får månadspeng så är det ju liksom också föräldrarnas pengar.. 
Sedan så är det också så att vi var i New York (98% utav alla åker typ dit för att shoppa hehe) så hade inte månadspengen/studiebidraget räckt speciellt långt. Sedan så sparade, jag och sålde lite kläder som jag inte använnder också innan vi åkte.
 
 
Var är dom jeansen köpta? Som sagt så är det ronnis, tror dom kanske är köpta på Stay Hard eller så!
 
 
Hur lång är du? Vilken är din drömlängd? Jag är mellan 160cm och 165 cm hehe. Min drömlängd skulle vara typ 172 cm men samtidigt gillar jag att vara kort, då kan man ha klackar utan att vara längre än sin kille hehe..
 
Har ni mycket i skolan nu i 9an? Denna veckan har det vart mycket! Men de är olika faktiskt ibland är de ju ganska lungt.
 
Kan du göra en sån där helgens planer? Aaa kan försöka fixa de tills imorgon!

Ni är bäst!

Ååå blev så himla glad när jag såg hur bra min statistik är idag! Och klockan är än så länge bara kvart över åtta så förhoppningsvis så blir den ännu bättre! 
 

Hejhejhej

Jag har egentligen verkligen inte tid att blogga, jag har jätte mycket plugg just nu.. Sedan så är de ju någon rea på Tara och Raglady idag också? Vill så himla gärna åka in och kolla en snabbis.. Får se hur de blir med det.
 
Jag ska iallafall försöka på kläm på en skit svår spanska text som jag ska kunna utantill tills imorgon, sedan har jag biologiprov på fredag och det måste jag liksom också plugga på.. Men jag försöker iallafall hålla bloggen uppdaterade med roliga inlägg, jag gör mitt bästa hehe. 
 
Juste, de där inlägget med dagens outfit, det var inte det jag hade på mig idag utan jag lånade kläder utav ronni och gick ut med saga och fanny på stan, de handlade om ett SO arbeta kan man säga, haha. Vi skulle göra ett arbete och vi valde att åkain till stan och bryta normer och se hur folk reagerar.
 

WANTIE

 
 
 
Untitled #127
Jag är lite sugen på ett ljus liknande dom på bilden faktikst. Jag tror jag isåfall skulle vilja ha ett rosa eller ett svart kanske? Jag vet ju inte riktigt vad de finns för färger.. och jag vet inte heller vart de finns att köpa, men ror inte att dte kan vara så svårt att hitta liknande faktiskt!
 
Så jag får se lite, tycker iallafall att de är jätte mysigt med massa ljus i rummet (dessa kanske inte var dom mysigaste i och för sig).
 
 
 
 
 

Let's go.

Untitled #126

Precis slutat

Nu har vi precis slutat, har haft så himla skön skoldag verkligen! Först slöjd tre timmar sedan lååång lunchrast som jag, Fanny och saga åkte in till stan på och sedan 20 minuter svenska!

Nu ska jag iallafall hem och plugga!


Dagens:


Svarar igen:

Kan du lägga ut träningstips? Jag kan kanske göra ett inlägg om träningstips någon gång.. men just nu har jag faktiskt inga, men om jag hittar/kommer på några bra så kan jag kanske fixa ett inlägg!
 
hur tränar du? och hur ofta? Olika, när jag är på gymmet på powerwalkar jag alltid i 20-60 minuter typ. Sedan så kör jag lite övningar och lite på maskinerna. Jag tränar oliak mycket, det går i perioder! Men jag brukar göra lite övningar hemma då och då också.
 
 
vill bara fråga vart hörlurarna kommer ifrån? Skulle du kunna tipsa om en sida/affär som har hörlurar som sitter bra och har bra ljud? Mina hörlurar på bilden är från Urbanears, dom är jätte bra tycker jag!
 
 
Betalde du ingenting själv i NY? Din MK klocka t.ex? Jag vill bara påminna er om att jag är 15 år. Jag går i skolan och jag jobbar inte, hur ska jag kunna betala?
 
 
Var har du köpt dom sängkläderna? Ingenaning men jag kan kanske kolla upp det!
 
Känner Jennifer lisa mellert? Ingenaning, ska jag vara ärlig så tror jag inte ens att jag vet men lita mellert är tyvärr
 
Kan du ha en frågestund? Nja, kanske om en vecka eller så!
 
 
Föresten tänkte fråga et en sak, hur ofta vill ni att jag svarar på kommentarer är det för mycket nu, är de bra eller vill ni ha mer?

På gymmet

Ska gå några minuter till och sedan ska jag köra lite styrka i ca 20 minuter haha! Jag bloggar senare!


Mot gymmet!

Nu ska jag byta om till träningskläder och åka iväg till gymmet! Jag får helt enkelt göra mitt bästa eftersom jag fortfarande är förkyld.
Men de ska bli skönt iallafall! Jag får se lite hur länge jag stannar, men jag uppdaterar såklart när jag är hemma igen!
 
Just tänkte fråga om ni fortfarande vill att jag och Ronni ska svara på frågorna ni ställde om mig/oss i en videoblogg?

Enkla avslutnings klänningar - Nelly.com

         Little Mistress - 499 kr          //        Jeane Blush - 399 kr             //            Jeane Blush - 399 kr        //    Jeane Blush - 399
 
Fick en fråga om jag kunde lägga upp lite enkla avslutningsklänningar till ett bra pris. Och här är fyra stycken som jag tycker är fina och enkla, samtidigt ett väldigt bra pris på alla. 
Men det är ju ganska tidigt med avslutnings klänningar nu, det är trots allt Mars så jag kan göra ett nytt inlägg i Juni eller Maj också och se om de kommit nya fina!
 
Sedan ska jag snart försöka fixa ett inlägg om balklänningar! De kommer!

Hallonrosa +


Svarar!

vart är strumporna från? Dom är från H&M!
 
Skulle du kunna hjälpa mig med bloggdeisgn? Nej, tyvärr! Jag gör inte mina designer själv, men länken till hon som fixade den finns i menyn!
 
 
Har en fråga va brukar du köpa ina bikinis ifrån? Nästan alla mina bikinis är från Victoria's Secret!
 
 
Är de dina shorts? Om ja, vart ifrån är dom? Ja det är mina, dom är från Victoria's Secret!
 
vad tycker du om michael kors hamilton väskan?är det nån du själv skulle kunnat tänka dig? Tycker dom är snygga, emn jag vill inte själv ha en.
 
kan du tipsa om snygga solglasögon? Självklart! Fixar ett inlägg idag eller imorgon!
 
 
Kan du tipsa om snygga belstaff jackor? Ja, kan fixa ett inlägg om det också!
 
tycker du att man ska ha converse eller palladium i vår/sommar? vilket tycker och kommer du satsa på? Jag tycker Converse, alla gånger!
 
Varför går det inte alltid att gå in på din blogg? Det är blogg.se som kronglar tyvärr..

plugg..

Jag åkte iväg till gymmet och försökte i ca en kvart innan jag kände att de inte skulle funka. Det är så himla jobbigt att gymma när man är förkyld (ja, jag vet att det inte är bra att göra det också).
 
Men nu ska jag iallafall snart sätta mig med spanskan, vi har en lång text som vi ska översätta, samanfatta och sedan översätta till spanka i en annan form typ.. Detta ska vi kunna utantill tills på torsdag.
 

Hiss/diss

 
Hittade dom här lite små speciella jackorna härom dagen när jag kollade runt i lite olika webbshoppar. Dom är ju ganska anorlunda, speciellt dom med paljetter, jag har faktiskt aldrig sett en sån eller en liknande innan.
 
Min favorit är iallafall den längst till höger och sedan den i mitten, den längst till vänster tycker jag är lite sådär.
 
Frågan är ju bara hur länge man kommer tycka att dessa jackorna är snygga? Sedan tror jag cokså att dessa jackorna är de lite samma sak som med t ex Jeffrey Campbell Spikes, att antingen gillar man dom elelr så hatar man dom!
 
Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Godmorgon

Jag har ju som sagt studiedag idag, så himla skönt! Vaknade för en liten stund sedan nu. 
 
Jag hade ju tänkt att åka iväg till gymmet idag men jag känner mig mer förkyld och har ondare i halsen idag så jag får helt enkelt se lite.. Men troligtvis åker jag till gymmet lite senare ändå!
 

Natti

 
Nu börjar jag bli lite små trött så ska sätta på en film och sedan sova tror jag. Känns unerbart att vara ledig imorgon, måndag är den bästa dagen att ha studiedag på tycker jag, man är ju alltid så himla trött på måndagar annars!
 
Ska pallra mig iväg till gymmet imorgon tror jag och sedan ska jag plugga lite, annars har jag faktiskt inga speciella planer!

Svarar:

Varifrån kommer de där skitanygga jeansen med stjärnor på första bilden? Dom är köpta på Fiorucci innan jul, tror jag såg dom på Tara här om dagen så åk in och kolla!
 
Kan du inte göra outfitar till våren ocv tipsa om vårkläder? Inte överdrivet dyrt som du gjort innan. Självklart! Men alltså när jag gör collage så gör jag dom på Polyvore och tar dom kläderna jag tycker är snygga typ och vissa kläder är kanske lite dyra. Men jag menar inte att man behöver ha exakt de plagget, utan man kan köpa liknande saker. 
 
skulle du kunna skriva din kik? AlexandraaP heter jag där och ni får jätte göra skriva såklart!
 
 
Vad heter modellerna på de två Michael Kors klockorna? Ingenaning faktiskt!
 
Har saga blogg? Vad heter den? Nej, hon har tyvärr ingen blogg.
 
 
Hade du tyckt att det varit konstigt att en 98a kom fram till dig? Du ser ganska bestämd ut så man vågar liksom aldrig gå fram:s Nej, såklart jag inte tycker att det är konstigt, det hade bara vart roligt!
 
 

Paljetter +


Myspys söndag


 
Jag ska bara ha en mysig skön söndag idag, har tänkt att tappa upp ett bad och fixa lite frukt, lägga mig och kolla på ett avsnitt av How I met your mother i badet, hur skönt?
 
Ska fixa lite blandade inlägg till dagen också, något speciellt ni vill läsa om?

Heej bloggen!

 
Ronni gick precis och nu ska jag lägga mig och kolla på film en liten stund. Jag är så himla trött men senare måste jag städa också, mamma och pappa kommer hem idag och de ser verkligen  ut som skit här. Sedan så hade jag velat träna men fortfarande så är de väldigt jobbigt att ta sig till gymmet så jag väntar tills imorgon! 
 
Jag har studiedag imorgon så de kommer vara så skönt, älskar att ha lång helg!

Finaste äpplena:


Min dag än så länge:

Jag och Jennifer åkte iväg in till stan och var inne runt halv två! Och vid två mötte vi upp vinnaren utav tävlingen, hoppas du blev glad föresten!! 
 
Sedan gick vi i lite affärer tills vi satte oss på Espressohouse en ganska lång stund. Sedan började vi dra oss hemåt. Så jag tog vägen förbi Ica innan jag åkte hem. Usch jag kom liksom inte hem förens nu, jag var där i typ en timme, sjukt hur lång tid det är mellan bussarna, missar man en så får man vänta i evigheter. 
 
Nu kom jag iallafall precis hem och ska göra mig lite lunch!


Ljusa färger:

 
Något som jag tycker är så himla fint, speciellt till våren är verkligen ljusa färger. Typ cremevitt, beige osv. 
De känns så himla fräscht och sommrigt. På vintern och hösten har man ju så himla mörka färger hela tiden och de har jag börjat tröttna lite på nu efter nästan ett halvår...
 
Jag längtar som bara den efter att börja använda typ vita jeans och skinnjacka. ska börja göra de skart tror jag det är trots allt mars nu! Jag tror dock att jag ska vänta tills snön är helt borta. 
Annars har jag sett att det ska bli typ 6-7 grader i veckan? Hur skönt är inte de?!

Nu åker vi!

Nu ska vi börja åka in mot stn om en liten stund! Jag ska som sagt möta upp en utav vinnarna och sedan kolla lite affärer! På vägen hem ska jag åka förbi ica tror jag och handla lite tills ikväll! Haha jag ska nämligen laga middag till Ronni!
 

Godmorgon!

Jag glömde helt av att blogga igår. När jag kom hem från skolan så somnade jag direkt en stund och sedan kom Jennifer hit. 
 
Vi åkte och köpte lite gott och sedan gjorde vi makaroner och kollade på So undercover, den va jätte bra verkligen! Älskar Miley hehe!
 
Idag ska jag iallafall åka in till stan och möta upp en utav vinnarna av tävlingen och så ska jag kolla lite i affärerna, älskar alla vårkläder om har kommit in verkligen!! Så får se om jag hittar någt fint! jag uppdaterar om en stund igen!

Frågor ang Ronnis fotboll:

Vad tycker du om att Ronni tränar så mycket? De är ju klart att de kan vara jobbigt, emn de är ju samtidigt jätte roligt för honom. 
 
Vilket lag spelar han i? IFK
 
Hur ofta tränar han? Typ varje dag!
 
Brukar du ofta kolla på hans matcher? Nje, eller jag har kollat på några stycken men dom spelar ganska mycke borta matcher. Men jag var och kollade förra helgen! Jag verkar dock föra lite otur med mig för varje gång jag har kollat har dom förlorat.. haha otursfågel typ
 
Blir du någon gång trött på att fotbollen tar så mycket tid och att i inte hinner ses så ofta? Vissa dagar kan jag vara så jävla sur för de verkligen, men samtigt så är du ju roligt för honom som sagt och han hade blivit helt knäpp ifall han inte hade spelat fotboll, t ex när han hade brutit armen och inte kunde spela så var han på jätte dåligt humör men direkt när han fick börja spela så var han gladare än någonsin haha. 
 
Hur länge tror du han kommer fortsätta med fotbollen? Det är ju de han vill jobba med i framtiden så jag hoppas han för möjligheten att göra de!
 
Kan ni göra ett video inlägg där ni pratar om ronnis fotboll? Njee.. haha asså de tror jag inte.
 

RSS 2.0