FLIPPFLOPPS

Jag har precis klickat hem ett par flippflopps, behöver verkligen ett par till marbella. Så jag hoppas verkligen att jag hinner få hem dom innan jag åker iväg, jag oker ju om bara två veckor typ. Jag beställde ett par med kilklack, de hade jag ju förra året också, sedan så ska jag köpa ett par platta också så att man kan växla lite.

Flippfloppsen jag beställde är från Victoria's Secret, där har de massa snygga flippflopps det var bland annat där ifrån jag beställde de jag hade förra året! Dock är det amerikanska storlekar där, så det är 6, 6.5 osv istället för 36, 37. Men man får helt enkelt chansa eller googla de. Jag körde en chansning då jag inte orkade googla hehe.

Jag beställde de på första bilden i svart!

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

Jag kom hem för ungefär en halv timme sedan, så de gick väldigt fort hem eftersom jag blev körd, skönt!

Så nu ska jag kolla runt lite på olika sidor efter en klänning till skolavslutningen, det börjar ju dra ihop sig nu, mindre än två veckor kvar nu ju! Tanken var först att jag skulle ha min konfa klänningen på avslutningen men de känns lite väl uppklätt tror jag. Så jag ska nog se om jag hittar en ny!


Syslöjd

Åh, va jag verkligen inte gillar syslöjd.. Fy va tråkigt de är haha, men jag blir säker klar idag och då behöver jag säkert inte gå nästa gång för de är ju sista gången då.

Jag slutar vid fyra så jag kommer väl hem runt fem tror jag!

 


NYTT - GINA TRICOT


Känns som jag visar upp sånt här hela tiden nu, men det är bara för att jag inte visar allt på samma gång utan jag visar lite utav det jag köper i taget typ, är det bra eller tycker ni att det blir tjatigt?

Iallafall så fick jag med mig detta stickade linnet hem för några dagar sedan. Jag ville egentligen ha de i vitt men jag kunde inte hitta något i vitt så då tog jag istället i orange, lär bli grymt till sommaren! Jag ska försöka skaffa mig ett vitt också om jag kan hitta, annars får jag väl nöja mig med ett orange.

Linnet finns på Gina Tricot

07.12

Nu har jag precis gått upp så jag håller på att göra mig iordning medans ronni äter tror jag så jag ska snart springa ut till honom och hålla honom sällskap!

Annars så har jag en ganska lång dag idag, så jag är inte så sugen på att gå till skolan egentligen men de måste jag göra iallafall. Ah, det är iallafall snart helg så det blir ju skönt som vanligt!

image description

FOTBOLL

Nu ska jag och ronni sätta oss och kolla på fotboll, Sverige spelar ju mot Island idag.

Ah, jag är inte så inne i det där egentligen men det är lite roligt att kolla på iallafall. Så ska se om jag orkar gå och poppa popcorn snart.

Haha aah nu blev de mål, ska kolla nu faktiskt


NU BLIR DET PLUGG

Nu kom vi hem för kanske en halv timme sedan, eller tjugo minuter så nu ska vi äta middag och sedan blir det att plugga igen.

Har som sagt spanska redovisning på fredag och jag måste kunna det jag ska säga utantill.. men det ska nog gå bra.
annars har jag haft en väldigt bra dag idag faktiskt haha.. Nej men aah. Jag ska gå och äta nu, så bloggar jag mer lite senare!

Jensen's

Efter skolan åkte jag in till stab en snabbis tillsammans med Fanny, så gick vi runt och kollade lite, sedan så nötta jag upp Ronni och så satte vi oss och pluggade lite på ett café och nu blir de lunch på jensens, underbart!


NYTT - ZARA



Här om dagen när jag var inne i stan fick jag med mig detta hem bland annat. Jag älskar att köpa shorts, och andra sommarkläder det är de bästa jag vet. Köpa bikinisar och sånt, det är väl antagligen därför jag har ett par stycken också hehe.

Men hur som helst så¨fick jag med mig dom här röda shortsen som jag tycker var skit snygga, älskar shorts i starka färger, det är verkligen jätte snyggt! Sedan så fick jag också med mig en till utav deras bas t-shirtar, som är hur sköna som helst, har flera stycken!

Både t-shirten och shortsen är från Zara

ONSDAG

Jag har precis blivit helt klar för att gå iväg, satt på mig och allt sånt där! Så jag ska börja gå om kanske tio minuter, innan de så måste jag bara fixa en snabb sak.

Onsdagar är nog den skönaste dagen på hela skolveckan, fats kanske ändå inte, jag vet inte haha. men det är sjukt hur skönt det är att sluta så tidigt som vi gör, tjugo över tolv! Då ska jag nog åka in till stan en sabbis, igen hehe.


TV KVÄLL

Jag blir så himla trött när det är pollen ute. Jag har sovit hela dagen och jag är helt borta.. Mina ögon bara rinner också, haha fan va jobbigt det är.

Men om ett tag så börjar top model sedan desperate housewives, och sedan GCB, tisdagar är min tv kväll. Så jag ska poppa lite popcorn, hämta lite cocacola och sätta mig bänkad framför tvn tills jag somnar.


HOMIE

Nu har jag precis kommit hem, kom inte hem så fort som jag hade tänkt mig precis men nu är jag iallafall hemma.

Jag ska svara på lite mejl ang mina Raybans som jag säljer, ni som är intresserade och kanske inte har kontaktat mig är, gör de nu, det är inte försent än!
Sedan så ska jag se om jag kan hitta min spanska sak som vi ska redovisa på fredag. Åh jag orkar inte, spanskan går åt helvete nu, jag är helt hundra på att jag kommer få F typ..


SVARAR

"JULIA"
1. Vart har du köpt den tröjan? As fin!
3. Hahaha, ser du att du ser ut som ett spöke i ansiktet? Du är typ helt vit? ;)
1.Den är från nelly.com 3. eh ah, tack. Jag antar att jag inte har något pigment i ansiktet då, sedan kan de vara ljuset också.


Vad är det för storlek och för hur mkt säljer du dom?
De är storlek S såg jag när någon kommenterade att de stod på sidan. Sedan så var det någon som sa att de såg fake ut, jag kan lova att de är allt förutom fake, de är köpta på El Corte Ingles i Marbella. Jag säljer dom för minst 500 kr, kontakta mig på min mejl om du är intresserad! [email protected]


tycker du det är fult med hunters?
Jag köpte själv ett par hunters för några år sedan och jag har aldrig använt dom.. Jag tycker inte att det är snyggt att gå i gummistövlar till vardags, skulle nog aldrig göra de. Jag har aldrig gillat gummistövlar och hade de inte ens när de spöregnade och man var ute och lekte när jag var mindre.

vad väger du och vad har du för bmi?

Som jag skrivit innan så tar jag inte upp, men nu när frågan kommit så många gånger utan att jag svarat så tänkte jag bara svara så att du förstår, det är inte för att vara dryg som jag inte svarar. Utan det är för att vad jag väger och mitt bmi, för mig är personligt och något som jag helst inte pratar om. Jag skulle aldrig väga mig när någon står och ser på, de spelar ingen roll om de är min mamma, eller min allra bästavänn, även om jag inte väger jätte mycket så skäms jag och att väga mig är något som ger mig ångest hur töntigt de än låter.

EXCLUSIVE COLLECTION -GINA TRICOT


Igår efter skolan åkte jag in till stan för att kolla lite och kände mig tvungen att gå till Gina Tricot för att se om dom hade skyltat om än. När jag kom upp för trappan ser jag att de hade gjort de och att de hängde en klänning kvar. Men jag tänkte att de var typ storlek 40 eller något men så gick jag ändå fram och kollade. Så var det storlek 34!

Tror verkligen att jag hade tur, de fanns ju bara en kvar i storlek 34 och den hängde på skyltdockan och den skulle den som var först i kvarn få när de skyltade om. Tog den sista tror jag, snacka om att ha tur haha!

Jag skrev ju om den här om dagen, om ni minns de. Så nu är jag verkligen jätte glad. Var hur nöjd som helst när jag köpte den haha.

Den var dock inte riktigt lika snygg på som jag hade hoppats, den var nog lite stor och lite lång. Men jag ska lämna in den så får dom sy upp den tror jag!
Gina Tricot - 799 kr

08.23

Nu har jag börjat gå upp och klä på mig lite, har legat och dragit mig i sängen i säkert mer än en halv timme, men nu måste jag snart börja gå..

Jag har ju spanska prov idag, och jag kan ingenting så de suger ju.. Men vi slutar klockan tre och då åker jag troligtvis direkt hem. Så jag lär vara hemma ganska tidigt så uppdaterar jag er då.


MÄTT OCH GLAD

nu har jag tagit en dusch och ätit middag. Så nu ligger jag här i min säng och kollar på tv mätt och glad, haha.

Jag måste egentligen plugga spanska men jag vet inte vad jag ska plugga på för hon har inte sagt på vilket kapitel vi ska ha så vi ska typ plugga på 13 kapitel eller nått. Och jag orkar verkligen inte plugga om jag inte ens vet vad provet kommer vara på. Då pluggar jag ändå vara på fel grejer.

Så jag lägger mig och äter choklad och kollar på tv istället, mycke skönare


28/5

Efter skolan åkte jag in till stan, dels för att jag inte orkade åka hem, eftersom jag har massa plugg och jag inte orkar plugga..

Men jag kom ju hem för lite mer än en timme sedan, så nu är de dags att börja plugga! Jag fick iallafall med mig lite smått och gott hem från stan, blev ganska nöjd faktiskt. När jag ändå var i stan så passade jag på att gå till 4-Gott och köpa lite godis också, jag äter påriktigt typ en påse godis om dagen..

Men jag kan ju alltid lådsas att jag äter i förväg tills marbella, då äter jag ju inte svenskt godis på fem veckor! De är sjukt. De första jag gör när jag kommer hem till sverige är alltid att åka och köpa flera kilo godis. De finns ju inget gott godis utomlands, svenskt godis är de bästa!

GISSA VAD?


SÄLJER MIN RAYBAN AVIATOR



NU SÄLJER JAG MIN RAYBAN AVIATORS! Om du är intresserad så mejla mig på [email protected]!

Jag tror de är svart glas på dom, de ser iallafall svart ut, men de kan vara så att de är lite grönt, jag vet inte tyvärr. Dom är ganska små, vet inte vilken storlek heller tyvärr haha.

Jag säljer helst till någon som bor i Göteborg eller som har möjligheten att mötas upp i veckan. Dels för att då kan man få kolla på glasögonen så att de verkligen är bra eftersom jag inte har koll på storleken + att det är smidigare, men har ni inte möjligheten att mötas upp så skickar jag dom självklart!

GODMORGON

Jag har precis gått upp nu, är jätte trött och orkar verkligen inte gå till skolan. Men de ska jag göra ändå.
Måndagar brukar inte vara så jobbiga och vi slutar säkert tidigare ändå.

Igår var det ju också Morsdag, så vi hade middag här hemma med farfar och oma. Så grillade vi och åt tårta. Hoppas att det är sånt här väder hela sommaren, inte för att jag kommer vara hemma men för er som kanske inte ska vara borta så länge.


SVARAR!

Egentligen är detta en sån som som jag inte ens ska behöva svara på, men jag gör det ändå.

Det var någon som kommenterade ang om jag hade två bhar på mig igår på tjejmiddagen jag var på. Jag kan egentligen lika gärna svara, det är nog bäst, sedan får ni tro exakt vad ni vill.

Såhär är det att eftersom bhn jag hade under skjortan igår, är full med paljetter, pärlor och stenar så är den ganska jobbig att tvätta, så jag försöker att tvätta den så sällan som möjligt, eftersom jag inte vill att den ska gå sönder, tappa paljetter och så. Så därför har jag en vanlig bh under, det är ju inte precis så att jag har två bhar på mig annars.
Så det var inte för att jag ville att de skulle se ut som att jag har större bröst eller något sånt över huvud taget utan det är helt enkelt fräschare om den inte sitter direkt på min hud eftersom då blir den lättare smutsig och om de är varmt kan den bli lite svettig och så. Och om jag skule ha den direkt på huden så skulle jag ju behöva tvätta den efter varje gång jag använt den och de behöver jag inte när jag har en vanlig under.

Man kan ju göra som man vill, men på de flesta bilder som jag har sett med folk som har liknande bhar så har de en vanlig under.

EXCLUSIVE COLLECTION

'
Har blivit helt kär i denna klänningen som kommer från Exclusive Collection, Gina Tricot! Den ligger på ändast 799 kr, helt sjukt bra pris!

Tyvärr är den slut i min storlek överallt. Jätte tråkigt verkligen! Den minsta storleken jag sett är 38 och det är förstor för mig.. Det fanns dock en 34 på dockan som var i affären men jag tror knappast det blir jag som får den, dom hänger ju ut den i affären när de skyltar om i affären och de är ju såklart fler än jag som vill ha den.

Men om någon utav er har den i storlek 34 eller 36 och är sugen på att sälja den till mig så kan ni kommentera med eran mejl eller mejla mig på [email protected] och säga ett pris så köper jag den gärna ! haha.

BILDER FRÅN TJEJMIDDAGEN




27/5



Har ni sovit gott? De har jag gjort jag somnade så fort jag kom hem, jag hade iallafall en jätte bra dag och kväll igår! Jag slänger upp lite bilder från igår senare idag också! Sedan så kan jag ju berätta om igår senare också, jag gjorde aldrig riktigt det igår tror jag?

Annars så har jag precis vaknat nu och ska snart gå upp och ta lite frukost och lite godis som blivit över hehe..

GÖR MIG IORDNING

Snart ska jag börja göra mig iordning och börja klä på mig, har ingenaning om vad jag ska ha på mig så jag är lite stressad med de kommer bli bra säkert!

Kvart över ska jag vara hos saga så jag har runt 45 minuter på mig, hoppas verkligen att jag hinner hehe. Jag ska ju iväg på tjejmiddag om jag har glömt och berätta de? Till min kompis victoria, så de blir jätte roligt! Jag får se om jag bloggar när jag kommer hem annars hörs vi innan jag åker eller under kvällen!

DETTA KANSKE NI INTE VISSTE OM MIG..?

- Jag är pollenallergiker, har inte kännt av det förens förra sommaren och nu har det bara blivit värre tyvärr.
- Jag är ganska envis, om jag har bestämt mig för något så är det så och jag erkänner oftast inte när jag har fel om något, haha..
- När jag var liten ville jag bli tjurfäktare, men jag förstod inte riktigt vad man gjorde med tjuren utan jag trodde bara att man lekte med dom och det tyckte jag förmodligen verkade roligt.
- På de senaste två åren så har jag inte vuxit en ända centimeter, men nu tror jag att jag börjat växa igen, har nämligen blivit 162 cm nu, de är ganska mycke längre!
- Jag är mogonpigg, oftast iallafall, men jag gillar att vakna utav mig själv, gillar inte när folk väcker mig.
- Jag somnar alltid när jag ska kolla på film, eller asså när man ska sova så kollar man på film innan typ så ligger man i sängen och kollar, då somnar jag på 5 minuter.
- Jag tror på spöken, det gör jag verkligen. Jag har sett ett spöke en gång, på Halloween för några år sedan, sjukt läskigt.
- Jag hatar att sola, tycker att det är tråkigt och jobbigt, man blir värm och uttråkad. Men ibland har jag tur och lyckas somna, så fukar de tills jag vaknar, då kan jag inte ligga kvar en sekund till. Jag är mer för att spela strandtennis, bada och så!
- Jag är lite hypokondrisk, såfort jag hittar något konstigt, det kan vara en knöl eller att de gör ont när jag andas typ, jag tror att jag är typ dödssjuk, nej så illa är det inte. Men jag har mina kvällar när jag får för mig att jag fått någon sjukdom, så kan jag sitta en timme framför datan och läsa om sjukdomen, skicka massa sms till 118800 osv.
- Upp tills jag var kanske 7 år så vägrade jag ha byxor på mig, jag skulle alltid ha kjol eller klänning, till och med när vi skulle åka skidor envisades jag med att jag ville ha kjol, dock fick jag inte det så såklart. Men tillslut lyckades mamma hitta ett par jeans som jag godkände, minns att de var massa glitter på dom och så.


BEACHWEAR

Untitled #33

Untitled #33 by hejsanalex featuring straw tote bags

MARBELLA OM TRE VECKOR

Om lite mer än tre veckor så åker jag ner till Marbella. Iår ser det ut att bli fem veckor nere i spanien, men jag skall önska mig en flygbiljett hem lite tidigare i födelsedags present, haha egentligen är det lite hemskt. Man ska ju egentligen vara glad för att få vara utomlands så länge. Men jag får se om de blir något av det.

Som det ser ut nu så är det bara Victoria som kommer ner, hon ska vara med nere i två veckor! Kommer bli galet roligt tror jag faktiskt, vi brukar ha väldigt roligt nere i marbella tillsammans! Sedan så verkar det som att de blir tre veckor själv med familjen. Vilket är lite segt, hatar att vara så låst till att vara med familjen så länge haha.
Förra året hade jag ju nere kompisar varje vecka, de var underbart!

Var det några utav er som läste min blogg förra året när jag var i Marbella? Tycker ni att den var bra då, eller blev den sämre när jag var där? Jag ska försöka hålla bloggen lika uppdaterad iår också iallafall!


LÖRDAG

De flesta utav er sover säkert fortfarande, men jag är uppe lite tidigare än alla andra som vanilgt, hehe.
Igår tog det tvår och en halv timme för mig att göra mina SO inlämningar, men det var väl bara för att jag tog pauser hela tiden jag orkade inte koncentrera mig så de blev inge vidare bra..

Hur som helst så ska jag iväg till ronni om några timma! Men jag hinner ju b logga innan de så då kan jag väl berätta lite mer om hur min dag kommer de ut idag!

HUR LÄNGE HAR DU LÄST MIN BLOGG?

Omröstningen Hur länge har du läst min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Bloggar från min mobil

Nu sitter jag på bussen tillsammans med saga och är påväg hem. Kom på att jag inte var klar med SOn utan jag har två frågor kvar.. Fml.

Men jag ska hem och göra dom så fort som möjligt så hoppas jag att jag blir klar fort!


ANG MINA ÖGONFRANSAR



Jag har egentligen redan gjort ett inlägg om dethär med mina ögonfransar. Men jag har fått lite frågor om de så jag gör ett till iallafall!

Som ni säkert inte har missat så har jag förlängt mina ögonfransar några gånger, tre gånger faktiskt. Egentligen hade jag tänkt att göra som så många andra gör, att använda medel eller vad man ska kalla det som får fransarna att växa snabbare. Men eftersom jag inte har tålamodet att vänta på att mina fransar ska växa så förlängde jag dom istället.

När man fölänger fransarnaså sätter dom fast frans för frans, på dina egna ögonfransar, eftersom de sätter fast frans för frans så tar det lite tid. Det tar olika lång tid för alla, beroende på hur många fransar man vill ha och hur många fransar man har från början. Jag har t ex väldigt mycket fransar så därför tar det runt två timmar för mig.

Fransarna sittar så länge som dina riktiga fransar sitter, de förlängda fransarna sitter alltså lika länge som dina riktiga. När en riktig frans trillar av trillar ju därför också den förlängda fransen av!

Jag brukar göra de på en salong som heter Jennie H som ligger inne i stan och jag har blivit väldigt nöjd båda gångerna!

MINA PLANER


Än så länge ser min helg ut ungefär såhär, inte jätte mycket planerat än. Men de lär komma mer allt eftersom, det brukar vara så eftersom jag inte är så bra på att planera saker.

ITS FRIDAY

Haha.. Nej men nu är det äntligen fredag, skönt eller hur? Jag är iallafall helt överlycklig, det har verkligen varit en jobbig vecka i skolan nu. Jag har dock ett prov idag, sedan är de slut. Nästa vecka kommer vara ganska lugn tror jag, förutom ett prov typ.

Men nu ska jag börja göra mig iordning lite, efter skolan idag ska jag troligtvis in till stan med några kompisar. Sedan så får jag se vad jag ska göra efter de, eller ikväll! Men jag är lite små seg idag, vaknade 10 i 6 eftersom jag ställt klockan fel.


JAG KOMMER TILLBAKA IMORGON

Oj, va dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna, eller i stort sätt hele veckan. Men jag har som sagt inte haft tid, det har varit så sjukt mycket i skolan, jag jag har knappt hunnit med något alls.

Igår var jag med ronni, först i stan, sedan såg vi bio, gick ut och sprang, pluggade och sov över. Så igår hade jag verkligen en toppen dag, fick ta en liten pause från de eviga pluggandet hahah..
Men jag kommer tillbaka imorgon, med en massa inlägg så jag tror att de kommer bli jätte bra! Har ni något ni vill att jag ska skriva om? Säg till isåfall!

ANTINGEN ELLER..


Drömjobb? Modell, skådespelerska eller sångerska? oj, va svårt.. Skådespelarska tror jag nog ändå, eller kanske modell haha.
Kenza eller Blondinbella? Kenza helt klart

Gossip Girl eller Sex and the City?
Eftersom jag inte kollar på Gossip Girl så säger jag Sex and the City
Starbucks eller Espresso House? Espresso House, jag gillar inte Starbucks speciellt mycket faktiskt.

Hemmakväll eller utekväll? De beror på faktiskt, hemma kväll kanske med pojkvännen eller någon kompis, aah de beror på.
Bada eller sola..? Bada, verkligen! Jag klarar inte av att sola längre än typ 5 - 10 minuter, jag blir sjukt uttråkad och rastlös.. Jag är mer för att bada, spela strand tennis och sånt!

London eller New York? Jag har inte varit i London, men jag är nästan helt hundra på att New York skulle ha vunnit även om jag hade varit där.
Shoppa eller fika? Shoppa tror jag!

Sminkad eller
Osminkad? Till sommaren, osminkad absolut.
Pojkvän eller singel..? Pojkvän, verkligen! Det är såå mycket bättre än att vara singel om du frågar mig.

Rosa eller Blå? vet inte, kanske blå? jag vet inte
Havet eller Pool? Beror på, i Sverige så föredrar jag att bara i pool faktiskt, vattnet är inte så fint och det är oftast kallt. Men om man är utomlands så tror jag havet, eller jag vetinte faktiskt

Glass eller Tårta? Glass, jag gillar oftast inte tårta så mycket faktiskt, jag gillar inte grädde hehe och de brukar ju typ 50% utav alla tårtor vara av..
Sova eller Vaken? haha, vaken!

Blogg eller Facebook?
Facebook har blivit tråkigt tycker jag, så jag får väl säga bloggen.
Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig tror jag, men santidigt så skulle det vara bra mycket roligare att vara rik..

Julafton eller Födelsedag
? Födelsedag, hehe jag brukar inte tycka att det är så speciellt att fylla år, men iår längtar jag så att jag dör pga en speciell sak hehe inget spännande precis. Men jag har haft en nedräkning på min mobil i säkert 30 dagar och kollar varje dag haha
Sova naken eller med pyamas..? Naken helt klart.

Shoppa eller Blogga?
shopppa
Smsa eller prata i telefon..? både och, kanske prata i telefon

MAJ 23

Igår kväll satt jag bänkad framför tvn i tre timmar så jag glömde bort att blogga då. Men jag hann iallafall med att slå ett finger urled, haha.. Har lite svårt att röra på de, och så gör de lite ont. Vet egentligen inte riktigt vad man ska göra när ett finger är urled, men jag har iallafall sovit med ett bandage, får se om jag ska ha de idag, de känns skönt att fingret inte bara hänger typ, haha nej men de är ju lite jobbigt att röra på de som det är nu.

Men de löser sig, idag ska jag få ett utav alla proven avklarade, sedan så slutar vi tidigt och då får jag helt enkelt se vad jag hittar på!


Plugg..

Den här veckan är nog den jobbigaste någonsin. Jag har nog aldrig haft så mycke plugg på bara en vecka..

Till helgen kommer uppdateringen vara på topp igen, men jag kommer att blogga så gott jag kan under veckan också, såklart!


Skulle kommit upp för en timme sedan

Jag har precis varit med saga och ätit sushi, så nu har vi precis kommit tillbaka till skolan och sitter och äter kinder maxi.

Snart börjar våran sista lektion så vi slutar om kanske en timme!


TISDAG

Det blev inga inlägg igår, men jag hade inte tid, och sedan så mådde jag lite sådär precis när jag kom hem också. Men jag ska egentligen inte be om ursäkt ju, men jag gör det ändå hehe förlåt, jag ska bättra mig.

Nu ska jag iallafall springa till bussen, om jag missar den så vet jag fan inte vad jag gör haha, får cp typ.

1 och ett halvt år!

Idag har jag och min prins varit tillsammans i ett och ett halv år, kan ni fatta de? Ett och ett halv år?! :D:D
Haha jag är sjukt glad verkligen, känns helt obeskrivligt bra att ha en sånn här underbar pojkvän!
Jag är verkligen lyckligt lottad som har honom som pojkvän, han är den finaste killen i världen!

Så idag ska min dag spenderas tillsammans med Ronni, helt underbart att träffa honom igen, även om de var i onsdags vi sågs senasr, haha men det var ju faktikst ett tag sedan!

Jag älskar dig otroligt mycket ronni, du är bäst!


Svara

använder du bombshell bh?
Nej de gör jag inte, utan jag använde vanliga bhar, typ dom vanliga spetsbharna från H&M, Lindex och sånt

vem är det på bilden?
De är Märta, Hanna och Måns lillasyster hur söt som helst!



Hur blev du så smal? Har du haft en ätstörning?
Jag har haft anorexia och de vet nog alla som här läst min blogg ett tag om, om ni inte vet de så kan ni kolla tillbaka och se om ni hittar de, för jag tar inte upp de igen. Om du menar på hur jag ser ut nu, så vet jag inte, tycker inte att jag är smal, men ätstörningen jag hade har ingenting med hur min kropp ser ut idag att göra.

har ronni svarat på alla frågor än?
Nej det har han inte gjort, men han har varit borta i Danmark nu sedan i onsdags, så han har inte riktigt kunnat svara men jag ska se om han kan fortsätta svara snart! Men om ni går in på kategorin "frågestund" så kan ni läsa de han svarat på, eller bläddra ner till inlägget där ni kan fortsätta fråga!

girly things


Söndag..

Tänk att långhelgen redan är slut. Fan va fort det går ändå, men snart är det sommarlov. Kommer bli underbart att inte behöva ha en ända tänke på att gå upp i tid, plugga eller något sånt!

Jag vet inte vad jag ska göra idag riktigt, jag tror att jag ska träffa ronni lite senare, men innan de vet jag inte, kanske ska plugga lite, eller något. Den här veckan kommer jag verkligen behöva lägga mycket tid på skolan. Men efter denna veckan är det inte så mycket kvar, tror jag!


Såhär såg jag ut igår!



Igår när vi gick på liseberg så gick jag klädd såhär. Inget speciellt egentligen men tänkte ändå visa er eftersom ni brukar vilja se vad jag har på mig oftare.

Ibörjan utav dagen var det inte så fint säder, och så var det riktigt kallt, gick verkligen runt och frös i min lilla skinnjacka. Men runt två-tre så blev det jätte fint väder så då var jag väldigt nöjd med att jag inte dragit på mig en tjocktröja också.

Det var sjukt mycke folk på liseberg också, så köerna var riktigt långa. Haha jag som verkligenhatar att vänta och stå i köer.. Nej men det var roligt, eftersom jag inte klarar av köer så hoppade jagöver ett par åk när dom andra åkte, så gick jag runt och brände lite pengar på spelhjulen istället, haha. Älskar att spela på hjulen!

NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR


19 MAJ

Jag har precis börjat vakna till liv nu, Märta kom in och väckte mig haha.
Så nu ska vi vänta på att dom andra vaknar så blir det väl frrkost då, sedan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag, tror nog att vi bara ska vara hemma.

Men nu ska jag vara lite med Märta för hon sitter här och försöker prata med mig, men jag kan inte riktigt göra två saker samtigit så ah haha.


HEMMA FRÅN LISEBERG

Nu har vi kommit hel från liseberg, fick med oss två stjärnvinster och en hel del andra mindre vinster, så det känns väl helt okej. Lite dåligt om man jämför med för några år sedan då vi kom hem med sju vinster och massa annat.
Nu sitter vi ute i solen och gottar oss, med allt godis så jag och märtis ska snart gå ut till de andra!

NYTT - LINNE


Här om dagen när jag var istan fick jag med mig detta linnet hem. Har tänkt lite på att fixa ett sånt här själv innan (klippa fönder ett linne) men eftersom jag inte brukar vara så bra på sånt och det är himla mycket smidigare när man inte behöver göra det själv så köpte jag detta på Zara. Blev jätte glad när jag såg de! haha.

De kommer att sitta as snyggt när man skall till stranden i sommar, eller så. Bilderna blev tyvärr inte så bra kvalite men jag hade väldigt bråttom imorse när jag tog dom!

Zara - 179 kr tror jag

FOREVER UNIQUE

Untitled #32


Ett märke som jag tycker har väldigt fina klänningar är Forever Unique. Älskar nästan alla derast klänningar, dom är verkligen sjukt fina. Helt klart de bästa märket när man ska köpa klänning till t ex bal, avslutning, kunfirmaton, bröllpo eller så.

Det var ju föresten där ifrån min konfitmations klänning kom ifrån! Man kan köpa klänningar från Forever Unique på b la Tara och Nelly.com

WATCH ME PROVE YOU WRONG



MY PLANS


TIME TO GO


FREDAG

Nu har jag vaknat och ska snart börja göra mig iordning redan om en timme skall jag sitta i bilen, haha. Usch hatar när de blir såhar, lite små stressigt. Jag vill sova ut och ta de lungt inte stressa hehe.

Men idag kommer iallafall några familjekompisar hem till oss, dom ska vara hos oss över helgen. Hanna och Måns heter dom, dom var nere i Marbella en vecka i sommras om någon utav er kommer ihåg de?
Så idag skall vi åka till lidseberg och vi skall tydligen möta dom där redan klockan 11. Lite tidigt kanske men det lär väl bli roligt!

Så jag skall då vara på lidseberg hela dagen så det är därför jag inte kan blogga, men jag har fixat tidsinställda och så kanske jag bloggar från mobilen någongång också.

TIDSINSTÄLLDA?

Imorgon kommer jag inte att ha så mycket tid att blogga under dagen men eftersom jag ändå vill hålla bloggen uppdaterad för eran skull så hade det varit väldigt roligt om ni kunde skriva vad ni vill läsa om?

Har ni några tips på roliga tidsinställda inlägg? Kanske något ni har velat läsa om eller undrat länge men som ännu inte blivit av? (det blir ingen videoblogg, så kommentera inte det hehe)

TURN TO YOU - JUSTIN BIEBER


SVARAR PÅ FRÅGOR

kan inte du ha en bloppis någon gång?
Jag tänkte faktiskt rensa min garderob snart, eftersom den är proppfull med kläder som jag inte längre använder eller som aldrig blivit använda, men jag vet inte riktigt vad ni har tänkt er för bloppis, för när jag väl har bloppis så är det inte så jätte många som är på och bjuder, lite synd eftersom det alltid är ni som ber om det.

hur blir du så brun?(tar du hawaiian tropic/solarium/natural?)
Jag solar inte solarium, jag tycker inte att jag är så brun just nu, inte alls faktiskt. Men den lilla färgen jag har är väl naturlig eller vad man ska säga!


är du typ Katholik eller så?
Nej, jag är verkligen inte katolik, jag är protostant hehe.

skulle du kunna uppdatera den lite mer?
Jo, självklart! Men jag gör mitt bästa varje dag skall ni vet, men det är inte alltid så lätt att hinna med. Men jag ska försöka bli bättre!

Var kommer väskan ifrån?
Väskan är från Louis Vuitton, så den är köpt i någon utav deras affärer.


vad har du köpt byxorna?
Jag kollade faktiskt upp det och dom är från något märke som heter Sort Denim, jag minns inte vart jag köpte dom, men dom finns på Nelly.com !


duuu har sjukt vita tänder har du gjort tandblekning eller hur är dom så?
Nej, jag har aldrig blekt mina tänker faktisk, utan jag antar att dom blir sånna här utav att jag borstar dom bara haha!

Ligger och pluggar

Jag ligger i sängen nu och pluggar lite, skriver lite på SOn för vi har nämligen inlämning nu i veckan och jag har knappt ens börjat. Vi har stört mycket i skolan nu den veckan som kommer, spanska redovisning, SO prov, Svenska prov, SO inlämning, Biologiredovisning.. Usch.

Men snart är det slut och om en månad så har jag landat i Marbella, lite blandat vad jag tycker om de. De blir skönt att komma till värmen och sånt, men samtidigt har jag typ ångest över de haha. Man kan inte riktigt förstå hur det är att vara borta så länge som jag är borta om man aldrig själv har varit det.


SOVIT GOTT?

Jag vaknade precis, kan inte ens beskriva hur skönt det var att kunna sova ut idag, jag behövde verkligen de!

Jag ska gå och göra mig lite frukost, kanske lite pannkakor eller vofflor hehe, jag är sjukt hungrig. Jag slarvar verkligen med att äta nu för tiden, inte så bra men ah.
Jag har inte riktigt några planer för idag utan jag tror att jag ska vara hemma och städa i mitt rum, plugga lite och så. De måste verkligen göras och jag kommer inte hinna det i helgen.

Men samtidigt så skulle jag behöva åka in till stan, om stan ens är öppet idag?

On my way

Nu ska jag iväg och möta upp lite kompisar istan för en bio och sedan blir det middag också.
Kommer att bli jätte mysigt, jag lär slänga upp lite inlägg under kvällen till er, eller lite senare. Men annars komme jag tillbaka med en massa inlägg imorgon!


Skit väder..

Sitter i stan och väntar på Ronni nu, så ska jag åka direkt hem sen. Jag ska bara möta upp han och säga hejdå typ så jag lär vara hemma om kanske en timme och då bloggar jag mer!


ONSDAG

Godmorgon, idag är det onsdag och imorgon får vi långhelg, underbart eller hur? Jag tror att jag har hela planerad som jag skrev igår tror jag hehe. Men jag är inte riktigt säker än.

Jag slutar halv ett idag så jag antar att jag ska äta lunch, fika eller något sånt efter skolan. Jag måste hur som helst till stan en snabbis efter skolan och fixa en sak. Men annars kanske jag åker direkt hem och pluggar, jag vet inte riktigt!

GRATTIS BABY, 15 ÅR NU! LOVE U


BIO!

Nu sitter jag på spårvagnen och ska snart gå av, ska möta upp Ronni inne I stan för en bio! Stackarn har ju brutit armen haha.. Nej men vi ska gå på bio och sedan åker jag nog hem och pluggar tror jag!


FOBIER

Det var någon som frågade om jag hade några fobier eller något som jag iallafall är väldigt rädd för.

Och ja, de har jag. Jag har väl egentligen blivit lite mesig, när jag var liten hade jag inga fobier, klart att det fanns saker som jag tyckte var läskiga, men jag hade inga riktiga fobier, utan jag höll på med allt möjligt, jag trillade t ex ner för berg ett antal gånger. Idag hade jag aldrig vågat ens stå i närheten utav kanten å ett berg hehe, höjdrädd..

Min störst fobi är nog för hajar. Jag är verkligen helt livrädd, jag hatar att bada långt ut i vattnet och vågar inte ens göra det här hemma i sverige längre. Det började nog när jag såg "Hajen" filmerna, efter det var jag lite små rädd sådär, så min pappa tyckte att jag skulle veta hur det var i verkligheten så att jag inte skulle vara så rädd. Och utav en tillfällighet så var det hajvecka på tv så varje kväll satt jag plankad framför tv och kollade på hajattack efter hajattack, haha!

Efter det har jag varit livrädd för hajar, man har ju ingenaning om vart hajarna är dom kan ju bara komma från ingenstans.. Usch en hajattack skulle nog vara de värsta sättet att dö på nästan. haha okej..


SVARAR



Det var ett ar frågor ang vart linner som jag hade på mig i helgen på fannys konfirmation kommer ifrån och det är så att det är min mammas gammla, som hon köpte för flera år sedan, kanske 4 år sedan om inte mer hehe. Men det var helt oanvänt utav någon anledning.

Jag vet inte riktigt vart hon köpte det men jag är rätt säker på att det inte skulle finnas kvar iallafall. Men man kan säkert hitta liknande linnen någonstans!



Sedan så var det också några som undrade vart skorna jag hade på mig var ifrån och dom kote jag i höstas tror jag(?) inne på ABCD som ligger intte i stan här i Göteborg, dom har massa bra märken och sånt! Jag minns inte vad de kostade och de är nog egentligen inget man vill minnas haha. Nej men jag tror att jag kanske fick dom utav mamma i tidig julklapp eller nått, haha man minns inte!

GOODMORNING

Idag är det tisdag då, en dag närmare långhelgen! Bara imorgon och sen är vi lediga, skönt.

Vi har ju sovmorgon idag så det är ju lite extra skönt, fick sova en timme extra. Men jag är ändå väldigt seg, orkar inte ens tänka hehe. Men den här dagen kommer säkert gå asfort, sedan så har jag lite plugg som måste göras någon dag här snart också haha!


SKOLTRÖTT. SOM FAN

Usch jag hatar att låta bitter och klaga, men just nu är jag så sjukt skoltrött. Jag har verkligen ingen ork till att gå till skolan, göra alla inlämningar och plugga till alla prov. Vi har väldigt mycket i skolan just nu och det suger, verkligen. Men svart är det sommarlov, om ungefär fyra veckor, lite mindre!

Jag har iallafall kommit hem från skolan, sovit lite, luggat lite och kollat på tv. Jag lär få lägga lite tid på SOn nästa vecka eftersom jag är för lat för att ta tag i det nu. Så jag ska göra lite frukt, sätta mig framför tvn, äta och sova hehe..


SVARAR ANG VOLANGLINNET



Det var några som undrade vart detta volang linner är ifrån, så jag tänkte att jag skulle svara på de.

Den är köpt på D.O förra sommaren. Men från början var det ingen tröja utan det var faktiskt min skolavslutningsklänning som jag hade förra sommaren! Jag har klippt av den till ett linne eftersom jag aldrig riktigt gillade den som klänning!

Så nu har jag svarat på de, om ni har några andra frågor så kan ni bara fråga, så svarar jag i ett inlägg!

NYTT - THE BODY SHOP



Fick med mig lite saker från body shop igår. Som jag skrivit innan så behövde jag en bodylotion så det fick jag med mig vilket var underbart, dock råkade jag köpa en glittrig haha.. fan!

Jag fick också med mig body butter, handkräm och en eyeliner! Jag rekomenderar verkligen denna eyelinern, den är sjukt bra! Jag har väl inte direkt något att jämföra med, hehe. Men jag tycker iallafall att den är bra!

Allt är från bodyshop!

07.08

Nu måste jag snart börja gå mot bussen, men jag tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg först!

Eftersom vi blir lediga på onsdag så känns det som att detta kommer att bli en väldigt skön vecka. Vi slipper våran jobbigaste dag och vi anslutar veckan med våran kortaste, skönt!
Jag har planer för nästan hela helgen som det ser ut nu, så det blir väl säkert väldigt roligt!


ÅH

Åh, min älskade prins har brytit handleden, den är rakt av på två ställen. Jag tycker jätte synd om dig älskling och jag önskar verkligen att jag kunde vara hos dig nu! Nu ska jag ta hand om dig och vara lite extra snäll mot dit i fyra veckor tills gipset är borta!

Jag älskar dig min prins

skulle kommit upp för en och en halv timme sedan

Jag har suttit ute i utesofforna och ätit upp typ en halv gratängform med brownie, hehe.
Men det är ju helg och jag unnar mig alltid massa extra på helgerna! Men nu tror jag att jag ska åka iväg och köpa en bodylotion så att jag får det gjort, om något ens är öppet nu? Jag vet inte faktiskt.

Men jag börjar göra mig iordning och så drar jag mig iväg till frölundatorg, för jag hinner inte in till stan förens den stänger..

GÅRDAGENS KONFIRMATIONS OUTFIT:



Igår vad jag ju på min älskade vän Fannys konfirmation. Det var jätte måstig verkligen och hon fick jätte fina presenter, hehe lite avundsjuk blev jag allt på bla klockan hon fick hehe.. Utav mig och Saga fick hon föresten ett par örhängen från Marc by Marc Jacobs!

Men såhär såg jag iallafall ut igår! Skulle egentligen viljat ha klänning men det var lite kallt för det tyckte jag, så jag drog bara på mig ett par vita byxor och en fin topp!

SUNDAY

Har ni sett hur underbart väder det är ute? Åh va härligt! Helt perfekt väder att gå ut och springa i eller kanske åka in till stan och sätta sig på en mysig uteservering. Åh!

Jag har inga planer för vad jag ska hitta på än men de kommer säkert att lösa sig, jag är annars ganska så trött så jag kanske stannar hemma. Men jag får se lite!


SVAREN DEL 2, RONNI SVARAR

hur är din och alexandras relation?
Fantastisk!

Säger ni allt till varandra?
Jaaa

är ni er själva när ni är med varandra?
Jaaa, hon är ju en av mina bästavänner

bråkar ni mycket?
Ibland, precis som alla andra par

vad spelar du i för fotbollslag och på vilken position?
Jag spelar i IFK Göteborg och är offensiv mittfältare

är du med i något länslag eller liknande?
Jaa jag är med i Göteborgs distriktslag

är du romantisk mot alexandra?
Jag gör mitt bästa!

vad är det gulligaste du har gjort mot henne?
Hahahah, det har jag ingenaning om faktiskt, fråga henne!

Har du gått på änglagård?
Ja det har jag

Hur/när/var eran försa kyss (du o alexandra)
Det var när jag hade frågat henne om vi skulle gå på bio, så hände det hände under filmen och den var underbar.

brukar ni hålla varandra i handen när ni är i stan och brukar ni gå fram och pussa/krama varandra
i skolan?
Jaaaaa

Vart spelade du innnan IFK? Nämn topp 3 från ditt förra lag?
Spelade i IK Zenith, jag, alexander och muba

Har ni varit med på Skol-DM? Hur var det?
Jaaa det har vi, för någon vecka sen faktiskt, det var riktigt kul!

Hur är du i skolan? Bra betyg?
Jag är väl okej, har ganska lätt i skolan så ja det går bra.

Bästa hos en tjej som dina killkompisar tycker?
Personlighet eller utseende? förstår inte riktigt vad du menar där

Hur tror du ''drömtjejen'' bland dina kompisar ser ut?
Långt hår, bra självförtroende, omtänksam, rolig, vackra ögon, go rumpa och goa bröst och ha fina kurvor bland annat.

Hur ska en tjej vara?
Snäll, rolig och ha bra självförtroende.

Vad vill du bli när du blir stor, förutom fotbolls proffs?
Finns inget annan än fotbollsproffs!

Är du och Alexandra lika gamla?
Jaa eller jag är några månader äldre än henne.

Vart bor du?
På hisingen

Bor du i hus?
Jaaa

Vilken färg har ditt boende?
Brunt

Gillar du din familj?
Jag älskar min familj mer än allt annat på denna jorden.

Vad tycker du mest om med Alexandra?
Att hon alltid får mig att skratta!

Favoritämnena topp 3 i skolan?
Gympa, SO och sedan slöjd tror jag.

bästavän?
Muba, Alexander och Alexandra.

Bästa godissort?
Sodapopos! helt klart

Gillar du stan eller landet bäst?
Gillar båda väldigt mycket men måste nog säga stan.

Har du moppe?
Nej och vill inte ha heller.

Har du båt?
Nääää

Gillar du att shoppa?
Hahhahaha, jaaa till mig själv!

Om du fick ge Alexandra vad du ville, vad skulle det vara då?
Hennes drömliv.

Favorit mat?
Oxfileeee med potatoeees.

Hur många länder har du besökt?
8-9 tror jag.

Vilket är ditt favorit fotbollslag i Sverige? Världen?
I Sverige kollar jag inte så mycket men såfall IFK, sedan i världen är det Real Madrid, dock är min favorit spelare Messi.

vad tycker du bäst om henne?
Allt

Vad är det bästa med alexandras utseende?
Hennes långa hår, hennes ögon, hennes läppar, hennes rumpa, mage och bröst.

vad är det bästa men alexandras personlighet?
Allt är fantastiiic.

e alexandra din drömtjej?
Jaaaa

Om du fick endra något med henne va skulle det då vara, säg inte inget!
Kan inte säga något annan än ingen, om det skulle vara något så skulle det var hennes längd för skulle hon vart längre så skulle hon också ha lättare att bli modell eftersom dom oftast vill ha långa modeller. Hennes utseende och kropp och allt sånt där håller helt klart modellklass alla dar i veckan!

vad e det bästa ock de sämsta med alexandra?
Det bästa är att hon är sig själv och när hon är det är hon bäst! Det sämsta är att hon inte har en chans mot mig i sport :( får ingen utmaning!..

e du en son som flörtar med många tjejer? skriver/säger massa gulligt till dem ock så?
Det har hänt, men det är inte för att flörta med dom eller vad man ska säga, det är mest för att vara snäll. Hhaha men inte så mycket.

Var kommer du ifrån?
Israel och Sverige

Vad jobbar dina föräldrar med?
Det har egna företag.

Pratar dina kompisar om Alexandra ibland?
Jaaa

Har du syskon?
Jaa 4 stycken!

Vem är din favoritspelare?
Messi

Känner du också att Alexandra är en av dina bästavänner?
Jaa såklart!

Hoppas/tror du på att värvas upp till Blåvitt senare? Alltså elitlaget i allsvenskan!

Jaaa så småningom, men satsar på att bli mycket bättre än blåvitts A-lag.

Dom 5 bästa sakerna med Alexandras utseende?
Ögonen, rumpan, brösten, magen och håret!

Dom 5 bästa sakerna med Alexandras personlighet?
Att hon är omtänksam, rolig, tävlingsmänniska, glad och lekfull.

hur är Alexandra som person? Glad, rolig, snäll?
Jaaa allt bra.

Är hon någon gång tyken eller fördomsfull mot sånna hon inte känner, sånna som är mindre
populära en henne eller sånna som inte ser så bra ut?

Nej aldrig! har aldrig sett henne var tyken eller något sånt mot någon!

som jag har förstått det så tränar du väldigt mycket? Hur ofta hinner du träffa alexandra? är du aldrig rädd att du ska förlora henne med tanke på att du inte har så mycket tid?
Jaa, jag hinner träffa henne 1-3 gånger på fritiden och varje dag i skolan så jag är inte så värst rädd för dedär med tiden, sedan är jag alltid rädd att hon hittar någon bättre så försöker varje dag vara en så bra pojkvän som möjligt och göra mitt bästa för att hon ska fortsätta vara med mig för då har jag den bästa tjejen i världen!

hur är alexandra som person?
Glad, snäll och rolig osv osv.

visar ni mycke kärlek till varandra eller har ni börjat ta varandra förgivet?

Både jag och hon gör vårt bästa för att vara kärleksfulla, hahahahha.

BILDER FRÅN IDAG


AMERICAN VINTAGE

Untitled #31

Det var några som frågade vart den beiga tröjan jag hade på mig här om dagen var ifrån. Och den är från American Vintage!
Jag köpte den när jag var i stockholm i höstas. Men American Vintage, finns såklart i Göteborg också!

Deras tröjor är verkligen sjukt sköna, och modellen är väldigt fin, för att vara en helt vanlig tröja så är dessa sjukt snygga, både långärmade och T-shirts tycker jag!  Sedan så tycker jag att dom är snyggast med den urringningen som de har på bilden, de gör även der rung urringning men det tycker inte jag är lika snyggt.

De finns att köpa på bla D.O, Fiorucci, Nelly.com osv!

Hold your head high gorgeous, they will kill to see you fall.




UPPE MED TUPPEN

Godmorgon, idag blev det ingen lång sovmorgon för mig, jag ska börja dra mig iväg redan halv elva. Så jag ska snart börja klä på mig, göra mig iordning och allt sånt där.
Jag kan försöka hinna ta kort på det jag har på mig men jag vet inte om jag hinner det men jag ska göra mitt bästa iallafall. Jag har ju verkligen bättrat mig på den delen iallafall, tar ju outfit bilder minst en gång i veckan, hehe!

Jag ska ställa mig och steka lite pannkakor nu och sedan gör jag mig iordning!


Dårligt humör-

Anledningen till att jag inte har bloggat sedan jag kom hem är att jag är på sjukt dåligt humör, hehe. Pågrund utav den töntigaste anledningen någonsin. Men jag har helt enkelt inte vart på humör.

Men nu ska jag göra ett par tidsinställda till imorgon, så kom gärna med förslag om det är något speciellt ni vill se!
Under tiden sitter jag framför tvn och kollar på Americas funniest home videos hehe, men världens godaste efterrätt och en fet härlig godispåse!


GÅRDAGENS:


MITT "LILLA HUS"



Jag har ju lovat er ett tag att jag ska lägga upp bilder på hur mitt lilla hus ser ut eftersom det är några som har bett om det.

Här har mi en bild på det iallafall, man ser dock inte hela huset, men det är heller inte helt klart. Det är lite annat som ska in också, det ska snart fixas! Men just nu finns det bara en säng och en tv. Men de funkar ju att sova där! Ska bland annat sätta in ett mini kylskåp där, hehe! Alltid gott med iskall dricka och kanske lite choklad. Så har man liksom ett litet förråd hehe.

SVAREN DEL 1, RONNI SVARAR

Vad är ditt favorit ställe när du åker på semester?
Det är helt klart Israel, där har jag nästan all min släkt och vädret och människorna där är underbara.

hur många dagar i veckan spelar du fotboll?
6-7 oftast men det kan hända att jag spelar två gånger på en dag också.

har du tid mycket tid med Alexandra?
Inte så mycket som jag hade velat men den tiden vi är med varandra är quality time så det är braaa

hur ofta träffas ni?
I skolan varje dag, på fritiden 1-2 gånger, max 3

vad gör ni tillsammans?
Skrattar, pratar, myser, går på bio och sover över b la.

tycker du det är okej om hon skulle träffa andra killar (som kompis)?
Ja jag tycker att det är okej att Alexandra träffar killkompisar, dock blir jag väldigt lätt svartsjuk även fast jag inte visar det så ofta. Att träffa en killkompis ensam hemma eller så är inte okej enligt mig.

var det pinsamt att träffa hennes föräldrara för första gången?
Inte pinsamt men det var lite nervöst.

hur blev ni tillsammans?
Vi går ju på samma skola så jag hade väl lagt märke till henne och sen så fick vi kontakt på facebook på något sätt och började prata på facebook och i telefon osv. Senare gick vi på bio och träffades  efter  skolan och så, sen kändes det rätt så och så blev det.

vilka är dina allra bästa vänner?
Alexandra är en av dom, de andra två heter Muba och Alexander

ditt bästa minne med Alexandra?
I Marbella tror jag när vi var på stranden och badade, speladestrand tennis och åkte banangrej efter en båt! Sjukt bra minnen!

favorit mat?
Oxfile med potatis!

Hur länge tror du erat förhållande kommer hålla?
Ingenaning men jag hoppas på för alltid, awwieeee

Vill du gifta dig och bilda familj med henne om 10 år typ?
Jaa, om allt är som det är nu!

Vad är det bästa med Alexandra?
Att hon alltidalltid är glad och sprallig, helt klart! Gör min dag.

Är du oskuld?
Nej

vad är de du älskar med henne?
Att hon är bland de snällaste och mest omtänksamma personen jag någonsin träffat. Hon är rolig och får mig alltid att skratta och bli glad även om jag inte vill det. Hon är en av mina bästavänner.

Vill du gifta dig med henne? Skaffa barn med henne?
Jaa om det som det är nu!

Hur många flickvännen har du haft?
Jag har inte en aning, hahahah.

Vem har varit den bästa?
Alexandra, och inte bara för att jag är tillsammans med henne nu, utan hon är det på alla sätt och vis!

vem har varit den snyggaste?
Alexandra

Vem har varit den bästa kyssaren?
Alexandra

Alexandra eller dina vänner?
Alexandra är en av mina närmaste vänner så jag säger vänner om det går? Annars kan jag inte svara på den frågan.

Dina vänner eller din familj?
Min familj, alltid.

Alexandra eller din familj?
Min familj, men förhoppningsvis så räknas Alexandra som mina familj om ett antal år :))))))(A)A)A(A)<333''aa<333:$$$$$

vad är det snyggaste du vet på tjejer?
Snyggaste? Om det skulle vara vackraste skulle jag säga ögonen, men om snyggaste, rumpan till 100 %!

varför blev du kär i Alexandra?
Jag vet inte, kan inte precis styra över mina känslor men antar väl för att hon är en av de bästa och vackraste personerna jag träffat i mitt liv.

hur ser killars dröm tjej ut?
Vackra ögon, bra självförtroende, långt hår, sexiga kurvor, go rumpa, goa bröst, sexiga läppar, vältränad mage och lår. Sedan är utsidan inte det viktigtaste som jag tror att du menade att jag skulle svara på? På insidan ska hon vara snäll och allt sånt där yaa know.

vart kommer du ifrån?
Israel och Sverige.

läser du den här bloggen varje dag?
Jaa oftast.

vart ifrån kommer du?
Israel och Sverige.

hur länge har du spelat fotboll och hur ofta spelar du?
Har spelat hela mitt liv sen jag kunde gå typ och nu spelar jag typ 5-8 dagar i veckan oftast. Kanske 14-20 timmar i veckan.

varför ville du träffa alexandra just från från första början?

För hon verkade som en underbar tjej!

tänkte du att det skulle bli seriöst då eller såg du de bara som ett lös?
Jag minns inte riktigt hur jag tänkte men jag tog det defenetivt inte bara som ett lös när jag började snacka och lära känna henne.

vad gillar du mest med alexandras ersonlighet och utseende, välj något med personligheten och utseendet!
Kan inte välja något av dom för älskar både och!

Vilka är dina bästa/närmsta vänner?
Alexander, Muba och Alexandra.

vad är det underbaraste du vet med Alexandra och varför älskar du henne?
Hennes leende och skratt. Hennes ögon, hela hennes personlighet, verkligen allt. + hennes rumpa.

Vem brukar du vara med i IFK och vem är bäst?
Jag brukar vara med de flesta men mina bästa vänner i IFK just nu är väl Ante, Arber, Isak, Viktor, Omar, Ibra och Hampus. Man får avgöra själv vad man tycker.

Vilken position spelar du på?
De skiftar lite mellan central offensiv innermitt, innermitt och ytter för de mesta.
Umgås du med någon av IFK p98?
Nej inte på fritiden men Tom Amos som är en go gubbe sen innan, sedan Jakob som också är en go pöjk som är med oss och tränar ibland.

Hur är Alexandra som flickvän?
Bäst

Vad fastnade du för henne?
Hennes personlighet.

Hur är det att inte kunna träffa henne så ofta?
Tråkigt, men när vi väl träffas så är det fantastiskt!

beskriv alexandra med tre ord!
Vacker, underbar och snäll.

vart spelade du innan IFK och varför bytte du?

Jag spelade i IK Zenith och varför jag bytte var för att jag kände det var dags för mig att gå vidare som fotbollsspelare.

FREDAG!

Tycken att veckorna går hur fort soim helst nu för tiden, det är redan fredag och de känns som att det var söndag för inte alls länge sedan. Men det är ju inget att klaga över det är ju snarare skönt.

Nästa vecka är det ju kristi himmelfärd så då är det lång helg, sjukt skönt! Vi får ju helg redan på torsdag!
Då tror jag att några familje kompisar kommer hit i iallafall två dagar. Annars har jag inte planerat något än!

FORTSÄTT FRÅGA

Imorgon kommer den första delen utav frågestunden som jag startade igår, ni vet den som ronni ska svara på?
Tycker att det var en jätte rolig idée, jag brukar ju få en massa frågor om ronni och nu har ni istället chansen att fråga honom och nu kan ni också fråga frågor om mig så ni får se hur andra ser på mig.

Men ni kan såklart fortsätta fråga era frågor, det kommer komma fler delar med svar! KLICKA HÄR FÖR ATT FRÅGA FLER FRÅGOR


LÄNGTAR EFTER BRÄNNAN


Åh jag vill vara såhär brun igen, längtar tills jag kommer hem från marbella och har lite färg. Den här gången ska jag se till att min färg håller sig ett tag. Förra året tappade jag all färg i hela ansiktet efter en vecka..

Men solarium är ingenting för mig, jag tror att jag har solat två gånger i hela mitt liv. Jag får nästan ångest när jag ligger där inne, tycker att det är jätte obehagligt att vara instängd, inte se vad som händer runt om kring än och speciellt när man ligger där i underkläder hehe. Solar jag så gör jag det helst med en kompis hehe mesigt som fan.

Syslöjd !


SPRÅKRESA?

Åh jag skulle så himla gärna åka på en språkresa, det är faktiskt något som jag tycker verkar grymt roligt!
Dra ihop lite kompisar och åka någonstans och bara har sjukt jävla roligt.

Åka till typ Malta eller till kanske USA, åh hade varit underbart! Men det blir iallafall inte i sommar, kanske nästa sommar eller så struntar jag i det helt och hållet. Men det verkar iallafall väldigt roligt tycker jag!
Om ett ar år kan jag ju åka utomlands själv med kompisar i vilket fall så ifall det inte blir av skulle det inte vara hela världen!


EVIGT SOCKERSUG

Jag klarar mig inte en dag utan att äta, godis eller någott annat gott. Det är helt sjukt. Äter något gott varje dag, och jag tränar inte ett skit, det är fan riktigt illa.. Jag ska ta tag i mig själv.. någon gång.

Nej men någon gång i mitt liv ska jag gå på stranden och känna att jag har min drömkropp! Det lär inte bli speciellt snart eftersom jag är så otroligt lat och älskar allt som har med socker att göra.

Men jag har faktiskt funderat på att skaffa en PT som man tränar med typ en gång i veckan, då måste man ju lixom dra sig till gymmet även om man inte orkar. Sedan så har man ju någon som verkligen kan och vet vad man ska göra som pushar än så att man inte kan ge upp direkt. Jag for se hur de blir med de hehe..

 

 


GOODMORNING SUNSHINES!

Vaknade jätte pigg för kanske en halv timme sedan, älskar när man är pigg när väckarklockan ringer, det blir liksom en bra start på dagen hehe.

Idag har jag en väldigt lång skoldag framför mig, men hoppas på att tiden går snabbt! Jag kommer slänga in ett ar inlägg under dagen, sedan så kan ni ju också underhålla er själva genom att fråga lite frågor till frågestunden som ronni svarar på, den är två inlägg under detta!

FIXA NAGLARNA


Bilden är från i sommras.

Jag ska snart boka en tid för att bygga nya naglar, det var ju ett bra tag sedan nu. Så det ska göras innan jag åker till marbella iallafall, helst innan min födelsedag men det måste jag ju hinna!

Men tills dess så jag jag måla mina naglar själv, jag brukar inte ha nagellack, jag tycker bara att det är jobbigt, sedan pillar jag alltid bort det så det blir asfult.. Men nu ska jag sätta mig och fixa till mina naglar som faktiskt blivit ganska långa för att vara mig!


FRÅGESTUND

Den här gången kör vi en lite annorlunda mot vad jag har gjort dom andra gångerna!

Nu ska Ronni svara på alla frågor, så ni kan fråga vad ni vill och han kommer att svara på alla frågor! Ni kan fråga frågor om honom, om fotbollen, om vårat förhållande eller om mig! Som sagt så svarar han på allt helt själv.

Så nu har ni chansen att fråga honom frågor, passa på nu! Svaren kommer troligtvis upp redan i helgen!


LOVE


On my way home

Nu är jag snart hemma, sitter på bussen tillsammans med saga. Är hemma om kanske tio då jag bloggar lite mer då! Är sjukt hungrig så jag ska göra mig lite lunch när jag kommer hem!


BIKINIS

Untitled #30

När jag hade min senaste frågestund så var det någon som bad mig att göra ett kollage med bikinisar som inte var från victoria's secret hehe. OCh här är ett litet kollage, kanske inte de finaste men de duger väl, slängde ihop de på typ tio minuter.

Som vanligt så klickar ni på bilden för att de vart alla kommer ifrån!

BLANDADE BILDER FRÅN WEBBEN


TISDAG

Åh de är ju så skönt med sovmorgon. När jag vaknade stod redan frukosten framdukad på bordet, helt underbart!
Så nu har jag ätit en stor frukost och det är ju faktiskt väldigt viktigt att äta en stor frukost, hehe jag har inte förstått de förens nu, jag har alltid hatat att äta frukost innan skolan.

Det är så himla synd att inte vädret är som det var förra veckan, det hade ju varit roligt att gå i shorts och kunna skippa jackan tycker jag..


OM IGÅR

Går runt klockan fem kom Marcus och hans tjej hit! Första gången jag träffade henne så de var roligt! Hon verkar vara en jätte söt tjej faktiskt!


Sedan kom Ronni hit också, så då var jag mest med honom och eftersom både jag och Ronni var ganska allergiska så kunde vi inte sitta ute med de andra. Så istället satt vi och kollade på tv och så!

Sedan åt vi grillat, jätte gott! Och en god efterrätt sedan vid niotiden åkte Marcus och hans tjej. Så då gick jag och Ronni ut till mitt lilla hus och sov där! Mysigt!

 


HOMIE

Asså det är verkligen inte roligt att vara ute nu när det är så mycke pollen som de är nu, speciellt inte när man inte tagit allergimedicinen! Så jag åkte faktiskt hem innan sista lektionen idag, jag mådde inte speciellt bra kan man ju säga.

Men nu har jag tagit min allergimedicin och jag har legat inne ett tag och vilat så nu mår jag bra mycke bättre!


BLACK AND WHITE



Köpte med mig ett par svarta och ett par vita jeans när jag var i stan här om dagen också! De svarta jeansen är från Dr. Denim och är köpta på D.O. Helt underbart sköna, hur mjuka som helst, dom trivs jag verkligen hur bra som helst i. Sitter helt perfekt!

Jag vet att många av er blir lite galna utav alla vita jeans jag har köpt de senaste. Men till mitt försvar så behövde jag ett par helt vita, utan hål, utan dragkedjor osv. Jag fick lämna tillbaka de förra jag köpte från G-Star eftersom de var för stora och inte fanns i någon mindre storlek. Dessa är iallafall helt perfekta, mjuka och sköna precis som de svarta.  Jag minns tyvärr inte vart dom är ifrån.

Svarta jeans - D.O 399 kr


NY VECKA

Jag han inte blogga innan jag skulle springa mot bussen. Jag Vaknade 20 minuter innan min buss gick så de blev väldigt stressigt!

Men nu är jag i skolan och jag mår lite sådär, jag glömde ta min allergi medicin imorse..


6 MAJ



Sitter och väntar på att marcus ska komma med sin tjej, hehe ska bli jätte roligt. Dom lär väl komma ganska snart tror jag eftersom de skulle komma runt klockan fem.

Sedan kanske ronni skulle komma också, men jag vet inte riktigt. Men det lär jag väl märka! Imorgon är det ju skola igen, lite segt. Men det är sommarlov iallafall ganska snart, det är ty en månad kvar! Åh hehe, jag både längtar och inte. Jag vill slippa skolan, men jag är inte så jätte taggad på att åka till marbella i fem veckor.. Jaja!

REDO FÖR SOMMAREN


PINK



Här är två saker utav det som jag fick med mig hem igår! Rosa byxor är skit snyggt tycker jag, älskar färgglada byxor.

Shortsen är samma modell som på dom gröna jag har, och dom sitter verkligen som en smäck och är hur sköna som helst så jag sprang och köpte dom i rosa också, man kan ju verkligen inte ha för många shorts.

Byxorna sitter också som en smäck och är precis som shortsen sjukt sköna, väldigt mjuka och sköna! Helt underbara nu när det är vår men ändå lite för kallt för att gå i shorts!

Shorts - Zara 279 kr
Byxor - Zara 299 kr

EN BRA START PÅ DAGEN



Jag har precis ätit en god frukost, jag är dock inte så jätte förtjust i keso haha men ah.

Det är fint väder idag också, gud va härligt! Jag har hört att det ska regna i veckan, men hoppas att detta vädret håller i sig istället, de vore ju helt underbart.

Idag kommer också min bror hem till oss med sin tjej, jag har aldrig träffat henne så det blir väl lite spännande. Vi ska äta god mat och fika tror jag, alltid lika trevligt haha.

HOPPAT HOPPREP

Ikväll blir det grillat, första gången iår, tror jag(?) Grillad oxfilé med klyftotatis låter helt underbart i mina öron!

Haha jag gick ut och hoppade hopprep i typ 10 minuter förut. Haha blev inte så mycke träning som jag hade tänkt mig haha men tio minuter är iallafall bättre än inget. Ska faktiskt försöka skärpa mig och dra mig iväg till gymmet iallafall en gång i veckan!
Tvivlar lite på att det kommer att bli så men jag ska göra mitt bästa!


17.20

Nu har jag precis kommit hem, jag åkte ju och hämtade ut ett paket från nelly.com också.

Ska öppna de om en liten stund hade jag tänkt. Sedan fick jag med mig lite jeans och ett tag shorts hem från stan också. Jag glömde ju som sagt att köpa bodylotion vilket egentligen var det jag åkte dit för haha.
Men det får jag lösa någon annan dag istället! Nu ska jag steka två ägg och rosta en macka, ska bli gott med lite lunch nu efter en dag på stan!


Påväg hem!

Nu är jag påväg hem, precis när vi körde iväg med bilen så kom jag på att jag glömt att köpa bodylotion, så himla typiskt.. Men jag får väl åka in någon gång i veckan och köpa den istället.

Nu ska jag förbi Ica och hämta ut ett paket också påvägen hem!


DREAM HOUSE

Det var någon som undrade hur mitt drömhus skulle se ut. Så varför inte göra ett inlägg om det?

Jag skulle vilja bo i ett land med riktigt härligt klimat, där det är varmt året runt och de finns palmer hehe. Tänk va skönt det skulle vara att aldrig behöva frysa eller hur? Att inte behöva köpa tjocka dunjackor osv.

Sedan så skulle jag vilja bo i ett riktigt stort hur, med stor tomt och en härlig pool, gärna en som typ infinity pool eller vad de nu heter, vet ni vad jag menar? En sån som liksom inte har någon kant eller ah, haha de kommer en bild på vad jag menar lite längre ner.

Sedan så tycker jag att det är skit snyggt när hus har många stora fönster. Så det skulle jag vilja ha! Sedan så skulle jag vilja ha ett stort sovrum och ett stort badrum. I sovrummet skulle jag vilja ha en skit stor säng, en sån där riktigt fluffig som man ser i alla filmer. Sedan i badrummet skulle jag vilja ha ett stort härligt badkar, en stor spegel och jaa haha en massa saker.

Garderoben är ju också ganska viktig tycker jag, hur härligt hade det inte varit med en stor walk in closet? Med en  vägg som är helt fylld med underbara skor! Åh haha!



JACKETS

Untitled #29
Nu har jag börjat leta efter en ny jacka igen, även om min röda är skitsnygg, det tycker jag verkligen att den är. Så är det ju ändå så att den inte passar till allt tyvärr.. Speciellt nu när det börjat blir lite mer vår/sommar så man gärna går runt i färgglada kläder, du funkar den inte.

Jag har ju egentligen en svart skinnjacka, men den köpte jag ju förra hösten (alltså inte den som var utav den innan den) så den har jag hunnit tröttna på, nivet min Jofama by Kenza 4, den med kedjor på axeln? Sedan tycker jag att den är lite mer höst än vår faktiskt!

Så jag ska försöka hitta en snygg svart, vit eller brun skinnjacka så fort som möjligt nu! Har ni några tips?
Untitled #29 by hejsanalex featuring genuine leather jackets

Mot stan!

Nu ska jag ioväg in till stan tillsammans med mamma och pappa, hehe family time. Haha nej men vi ska väl gå runt lite kanske fika eller äta lunch, vi får se helt enkelt!

Ska försöka få med mig en bodylotion iallafall. Sedan får jag se lite, det är inget som jag direkt behöver just nu. Eller inte som jag kommer på nu iallafall!

Sedan så var det någon som undrade om jag tyckte att det var okej om man kom fram och hälsa på mig om man såg mig på stan och självklart är det okej! Var inte blyga, jag skulle aldrig bli sur!


LÖRDAG

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag är super trött hela tiden just nu pågrund av all pollen. Usch de är faktiskt väldigt jobbigt!

Sen så vaknade jag vid klockan sju och skulle bara gå på toa och sen somna om men så hade det hänt en lite tråkig grej tyvärr så jag kunde inte somna om.
Efter det så har jag legat vaken i sängen och kollat lite på tv, lite små depp kan man säga. Men det är lite bättre nu iallafall.


Min dag!

Jag tror att jag kom hem vid 6 tiden ungefär idag. Så jag har varit hemma ett tag, mår inte speciellt bra just nu eller jag har så ont i magen så att jag knappt kan gå.. Men hoppas att det går över tills imorgon iallafall, de vore ju synd om hela lördagen blev förstörd för att man mår dåligt..

Men iallafall så åkte jag in till stan tillsammans med Saga, Sofia och Tobbe efter skolan. Så gick vi först i lite affärer, sedan åkte vi till Vasa Sushibar och åt en god lunch. Efter de drog vi oss hemåt och då följde jag med Saga och Sofia hem till Saga. Så var jag med dom ett tag också!


MINA BOYFRIENDJEANS



Ni har bett mig en hel del om att lägga ut bilder på hur mina boyfriendjeans ser ut på. Och nu har jag fixat en bild på det, inte en speciellt bra bild dock haha. Sprang ut och tog den igår kväl..

Men såhär ser de iallafall ut på, och de är köpta på D.O och är från Ralph Lauren !

SVARAR

Vart har du köpt tjocktröjan någonstans?
Den är faktiskt från BikBok men det var ett bra tag sedan jag köpte den, men dom brukar ju ha liknande tröjor inne typ hela tiden tror jag!


var har du köpt bikinin som du har i headern?
Den är från Victoria's Secret!

vart kommer de silvriga halsbanden från ?
Eftersom jag fick det i present så vet jag inte, men de är verkligen sjukt fint eller hur?


Är det äkta diamanter i de lilla korset? Vad kostade de och vart är de ifrån?
Ja det är de, jag vet inte vart det är köp eller vad et kostade eftersom det var en present, tyvärr.

Hur ofta/mycket tränar du?

Jag tränar aldrig.. men jag gör ju mitt bästa och ibland händer det att jag springer lite eller något. Men jag ska bättre mig nu!

vart är skorna ifrån?
De är från Zara, men de var ett tag sedan jag köpte dom!

4/5

Nu ska jag snart börja dra mig mot bussen, sjukt skönt att det är fredag eller hur?
Dock är ju vädret lite tråkigt. Jag som var så himla sugen på att ha shorts idag.. Men det är bara att dra å sig ett par jeans och jacka och gilla läget haha. Nej men de blir  väl säkert bra väder nästa vecka igen!

Jag har inga planer på vad jag ska hitta på idag. Men de lär väl lösa sig, jag mår egentligen inte helt hundra nu men de går väl bra iallafall.


REVENGE

Nu har ett utav mina favorit program börjat, helt underbart! Så jag ligger och äter popcorn och kollar.

Jag ska fixa lite inlägg tills imorgon hade jag tänkt, tänkt svara på lite frågor och sånt! De har ju trillat in några stycken.
Tänk va skönt att det redan är fredag imorgon, det är ju helt underbart! Man kan ju inte annat än att älska långhelger, hela veckan går så sjukt fort efter de.


FRILUFTSDAG



Min dag började klockan åtta vid Skatås, tror jag att det heter? Där började vi med att orientering, det kick helt okej faktiskt! Mest kanske för att jag inte behövde läsa kartan, de är jag verkligen helt värdelös på, hehe.
Vi såg föresten en stor älg! Helt sjukt, det var så himla länge sedan jag såg en men de är verkligen galet va stora de är!

Sedan spelade vi fotboll, vilket gick bra i början sedan gick de lite sämr för min klass tyvärr, hehe. Men det var ganska roligt, de är lite kul att spela ändå!


Underbart väder!

Jag verkligen älskar vädret just nu, de är ju luta varmt som de är här i mitten utav juli nu haha! De är grymt skönt!

Just nu är jag iallafall påväg hem, jag är helt slut verkligen, är helt seg i huvudet.. Men jag bloggar lite mer när jag kommer hem, om kanske en halv timme!


KONFIRMATIONS PRESENTER

Det var några som ville att jag skulle lägga ut vad jag fick i konfapresent. Och självklart kan jag göra det! Jag har valt ut två stycken som jag visar utav dom.

Sedan så fick jag också pengar, fler smycken osv.



Minns ni att jag skrev att jag önskade min ett diamant kors? Det fick jag iallafall, precis det jag ville ha! Åh vad glad jag blev! Det är helt underbart fint tycker jag och de är precis lagom stort, inte för stort och inte för litet.

Eftersom mitt "alexandra" halsband gick sönder så ska jag ha på mig detta istället, jag har alltid på mig halsband och har nästan alltid haft det, tar aldrig av de hehe. Hur som helst så fick jag detta utav mina föräldrar!



Sedan så fick jag också detta halsbandet utav Ronni! Åh de är så himla fint! De är lite längre så det är lite snyggare om ni frågar mig (de andra är lite mer stilrent och litet typ.. haha) det är också ganska mycket större!
Så det passar perfekt till allt, kommer nog använda de en hel del till sommaren i marbella, fast även nu såklart!

De är verkligen helt underbart, åh älskar det!

NU BLIR DET BRAO

Nu ska jag verklige skärpa mig, kommer ha helt normal uppdatering om inte bättre  från och med nu. Ska inte börja slarva nu, det vore ju tråkigt eller vad tycker ni?

Så från och med nu ska jag ta en massa bilder och såvidare. Jag tror att det kommer att bli skit bra! Om de är något ni vill att jag ska blogga om så säg det! Så fixar jag det tills imorgon!


SUMMER

Untitled #28

Untitled #28 by hejsanalex featuring a bikini swimwear

GODMORGON

Visst är de riktigt skönt med lång helg? Åh helt underbart!

Men imorgon börjar skolan igen, så man får ta vara på den sista lediga dagen inna helgen! Vädret är ju också helt underbart. Åh! Jag vet inte vad jag ska hitta på än men något roligt blir det!

Det är lite tråkigt för jag kan knappt gå ut utan att mina ögon börjar rinna och klia, jävla pollen.. Haha men det är bara att bita iho och svälja ett par allergipiller!


RSS 2.0