-

 
 

AE

 
 
Imorse redan vid nio var jag vid Gkss i Långedrag, haha jag fick alltså gå upp riktigt tidigt. Så jag var inte riktigt helt vaken när jag gick upp för att klä på mig haha.. 
 
Men så mötte jag upp Victoria där och så tog vi färjan över till AE, Fanny, Antonia och Vera har ju varit där och idag var deras avslutninge ller vad man ska säga. Så vi åkte dit och kollade när dom seglade, åt lunch osv. Åh dom verkade ha haft det sjukt roligt! Är nästan lite sugen på att åka dit haha trotts att de inte var någon höjdare förra året haha, emn tro mig de fanns ett par anledningar även om vissa aver vägrar förstå de hehe.
 
 

SISTA CHANSEN, PASSA PÅ.

 
 
Nu avslutar jag tävlingen imorgon, så jag tycker verkligen att ni som inte är med ska anmäla er, jag hade varit med alla gånger, de finns ju absolut inget att förlora!
 
Jag kommer förmodligen att välja efter inlägget, men de kan bli lottning också, de är så himla svårt att bestämma sig.. Men ett tips är hur som helst att satsa lite extra på inlägget, de kan man ju tjäna på, jag hade iallafall gjort det!
 
Ni som vill vara med hittar inlägget här!

OUTFIT FROM YESTERDAY

 
Tröja - Zara  Shorts - Dr Denim  Väska - Raglady  Armband - Claries  Skor - Top Shop  Halsband - Fått av Ronni
 

A DAY WITH MY BOYY

 
 
Jag var hemma hos ronni vid kanske halv ett, eller kanske tjugo i. Så jag snabbade mig, verkligen haha. Men iallafall så spelade vi lite pingis, åt lite, kollade lite på tv och sedan åkte vi in till stan.
 
Kön på Jensen's var sjuk! Så vi hade inte tid att vänta så vi fick försöka komma på någon annan stans att äta. De fick tillslut bli Hard Rock, Vi fick maten efter typ 40 minuter.. Men det var gott. Sedan så skulle ronni till sin träning så jag började åka hemåt!
 

ÄLSKLINGS KONFA!

 
 

Tyvärr så tog jag inte speciellt mycket bilder igår när victoria och sofia konfirmerades, så himla tråkigt men jag glömde av det, mest för att jag fick sämsta platsen i kyrkan så man ahde ändå inte sätt något på bilderna. Men Deras gudstjänst var jätte fin ! Lite lång kanske hehe, men den var fin!
 
Sedan så åkte jag hem till Victoria där hennes släkt var. Så åt vi god mat, tårta och så öppnade hon sina presenter, åh vad fina saker hon fick! Sedan så att vi i soffan i stort sätt hela kvällen och pratade, spelade spel och massa annat i stort sätt hela kvällen.
 
Eftersom konfirmatinoen började vid elva så tänkte jag väl att jag skulle vara hemma vid typ 18 eller något sånt, därför gjorde jag inte fler tidsinställda, men jag kom istället hem vid halv ett. Haha. Men det var hur mysigt som helst hos victoria!

 
Grattis Sofia och Victoria, mina älsklingar ♥
 

NY VÄSKA!

 
 
 
Jag nämnde ju här om dagen att jag hade köpt en ny väska men glömde dock bort att visa hur den ser ut. Så jag gör det nu istället, bättre sent än aldrig.
 
Jag behöver en ny väska, trotts att jag ganska nyss köpte min andra väska. Eftersom den andra inte lämpar sig speciellt bra för skolan, även om man kanske kan ha den ibland, men de känns lite sådär att klämma in den i ett trångt litet skåp liksom. Så jag köpte denna, skit snygg tycker jag, de var riktigt svårt att bestämma vilken jag ville ha för den finns i massa olika förger och med en hel del olika motiv på. Men de fick bli den här, svart och enkel, jag behöver trotts allt en väska som passar till allt och då är svart bäst!
 
Sedan så passar den finfint som skolväska då den är stor, så man får plats med ett ton böcker i den, vilket är bra för de har jag alltid haha. Dom sista månaderna i skolan gick jag runt med alla böcker som vi använde i skolan i väskan för att jag inte orkade gå till skåpet hela tiden, min väska vägde på riktigt hur mycket som helst..
 
Den finns att köpa på Raglady!

IM OFF

 
 
Nu börjar jag dra mig iväg mot Ronni, ska hem till honom och så får vi se vad vi ska hitta på, jag tror kanske vi åker in till stan och lunchar lite snabbt också.
 
Har ju inte träffat ronni på mer än en vecka nu, så jag saknar honom såklart! Åh, de blir underbart att träffa honom igen. Men jag har haft tur och veckan hhar gått ganska fort iallafall, mest för att jag åkte ner till vättern tror jag, så försvann ju typ halva vecka, eller ah två dagar haha.
 

NEVER ALONE

 
 
Jag är stört hungrig just nu, trotts att jag åt hela kvällen igår typ haha. Så jag ska gå och göra mig lite pannkakor, åh vad gott!
 
Sedan ska jag se om jag ska ta bussen iväg till ronni eller hur vi gör, de regnar ju ute.. Så himla tråkigt. Är dock väldigt sugen på Jensens så de kanske blir en lunch om jag har tur haha.
Men jag ska skärpa mig med uppdateringen nu trotts att de bara var igår som den var lite sämre..
 
Haha såhär såg de ut här om dagen då jag försökte ta en bild på vad jag hade på mig, katten lämnar mig inte. Såfort jag går ut så är den där, men den är mysig, trotts att jag inte är någon kattmänniska..

THERE IS NO LIFE WITHOUT LOVE

 
 

RALP LAUREN

 
 
Jag brukar egentligen inte använda sånna här tröjor speciellt ofta, eller aldrig egentligen. Men iallafall så var det rea på Ralph Lauren's hemsida så jag slog till på denna t-shirten. Färgen är underbar!
 
Jag kommer säkert att använda den här ett par gånger iallafall, till vardags, till ett par vita shorts eller vita jeans. Kan vara riktigt snyggt ibland faktiskt!
 
 
 
 

STRESS

 
 
Jag gick precis upp nu, är hur trött som helst. Men jag var tvungen att gå upp lite tidigare idag, jag sak nämligen åka redan om en timme.
 
För idag ska Victoria och Sofia konfirmera sig, så jag ska åka iväg till kyrkan och kolla på de! Efter ska jag hem till Victoria och så de blir jätte mysigt! Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad hur som helst! Och så ska jag ta med mig min kamera så antagligen kommer de mycket fina bilder senare idag!
 

SKIT VÄDER

 
 
Jag har legat och kollat på film i stort sätt hela dagen idag pga regnet. Men vid kanske ett tiden åkte jag iväg och bland annat köpte migrän tabletter, de måste jag verkligen ha hemma, inget att slarva med hehe.
 
Men de har ju vart skit väder idag, här har de spöregnat och åskat en hel del! Usch jag som inte tycker om åska, är rädd för de, men inte alls lika rädd som jag var när jag var liten så de har blivit bra mycke bättre!
 
Nu ska jag snart äta middag, är vrål hungrig, jag har inte fått i mig någon mat sedan frukosten trotts att jag vart hemma hela dagen.

LET'S KEEP THIS BETWEEN YOU AND ME

 
 

LOVE PINK

 
 
 
Här om dagen fick jag också hem dessa shorts från Victoria's Secret. Egentligen skulle de komma en matchande tröja men jag vet inte vad som har hänt med den.. antingen har den kommit bort eller så är den försenad.
 
Hur som helst så är jag jätte nöjd med shortsen. Dom är i en jätte fin färg, perfekt till sommaren. Dom är jätte sköna också, så nu väntar jag bara på tröjan också!

KISSEKATT

 
 
Jag vaknade imorse utav att en liten katt stod utanför mitt fönster och mjauade eller jamade kanske de heter hehe. Iallafall så kollade jag ut och så står den där och kollar upp mot mitt fönster.
 
Den har vart här eller ja häromkring i fyra dagar nu, lite konstigt. Tror att de har tappat bort sig hehe. Men den är jätte tam och kommer såfort man går ut. Den är jätte snäll också den komme rnär man säger till den haha.. Ah, men jag kan inte låta bli att tycka synd om den, speciellt nu när de regnar också.. Så jag gick ut och gav den lite vatten.
 
Ah iallafall, nu har regnet kommit efter några dagar med strålande sol. Så jag får se vad jag hittar på idag, jag mår fortfaranden inte helt hundra tyvärr.
 
 
Ingen som saknar en liten kissekatt?

AGAIN AND AGAIN

 
 
Jag har precis pratat lite med min älskade pojkvän, de var ett tag sedan jag hörde hans röst hehe, så nu är jag på mycke bättre humör!
 
Jag fick iallafall med mig en väska och en tröja hem från stan, eller ja bland annat de. Tyvärr så var tröjan jag åkte dit för borta, så himla typiskt, man ska alltid slå till direkt.. Men jag är nörj iallafall!

Nu är oma och Sissi (min moster) här, vi ska fira deras födelsedag så de blir en god grillad middag idag! Åh va gott, dock så har jag ju ätit grillat i stort sätt varje dag i fem veckor nere i Marbella, de är de ända vi äter där. Vi lagar aldrig mat på spisen eller i ugnen där.
 
Hehe de är solen som gör att min hand ser så blek ut..

NEW - VICTORIA'S SECRET

 
 
Igår fick jag bland annat den här super fina bikinin. Åh jag är helt kär i den, haha!
Men den är från Victoria's Secret iallafall, har spanat på den ett tag men jag har ju varit i Marbella hela sommaren typ så jag har inte kunnat köpa den förens nu.
 
Älskar mönstret och färgerna, den är helt perfekt till när man ska spendera hela dagarna på stranden eller vid poolen och passar ju hur bra som helst till en fin bränna + att man ser brunare ut i så starka färger. Om jag inte får användning för den här i sverige så får jag användning för den i mitten utav Augusti så de känns inte allt för surt att jag inte fått hem den förens nu.

IN TILL STAN

 
 
Nu åker jag in till stan, som sagt bara lite snabbt. Jag ska kolla efter en tröja och köpa några enkla klänningar hade jag tänkt.
 
Jag lär vara hemma igen om någon timme, har tagit lite bilde på de jag har på mig men de hinner jag tyvärr inte lägga upp nu utan de får komma upp när jag är hemma igen! Nu ska jag springa mot bussen, får inte missa den..

UNDERBART

 
 
De är ju hur varmt som helst idag också, underbart! De är nästan lika varmt som de var igår, 44 grader var de när jag kollade senast, igår var de ju 45 grader i solen utanför mitt hus vilket några hade väldigt svårt att tro. Men så var det.
 
Så jag har suttit ute i solen lite och ätit vattenmelon, åh vattenmelon, de är så himla gott! Nu står jag och steker pannkakor, ska äta lite snabbt sedan tar jag bussen in till stan och kollar om jag hittar tröjan sedan åker jag hem igen, som sagt jag mår inte speciellt bra så är inte så sugen på att vara social hehe.
 

STRAWBERRYS

 
 
Usch jag mår inte alls speciellt bra nu, min mage dödar mig verkligen.. Men jag ska ut i solen nu och äta lite frukost. Vädret är helt sjukt, underbart!
 
När jag var i stan för några dar sedan så hittade jag en jätte fin tröja som var på rea också så jag funderar på om jag ska åka in till stan lite senare och kolla om den finns kvar, jag är dock inte speciellt sugen på att gå ut på stan nu hehe.. Känner mig super ofräsch, men ska hoppa in i duschen efter jag har ätit så kanske känns bättre då!

Right now

 
 
Nu har jag precis tagit mig en dusch, jag är som sagt lite små förkyld + att jag har jätte ont i magen hehe. Så jag känner inte riktigt för att göra något. Hoppas att de blir bättre tills imorgon, det är ju så himla tråkigt att bara vara hemma på dagarna. Men man har inte riktigt lust att göra något när man har sådär ont i magen.
 
Hur som helst så har jag lite nya saker här som sagt som jag ska visa er. Men de får nog bli imorgon tror jag! Jag är super nöjd med allt.
 

MASSA NYTT

 
 
 
Jag har fått en massa nya fina saker, åh är så himla glad hehe. Jag ska visa er lite senare tänkte jag! Är iallafall hur nöjd som helst!
 
Har hittat lite mer som jag funderar på att klicka hem, men känns lite tveksamt nu såhär på slutet utav sommaren, kanske räcker med bikinis också.. Jag får se!

VÄTTERN

 
 

Jag var ju i Vättern och hälsade på Hanna, hade jätte mysigt! De var några år sedan jag var där sist men de är verkligen jätte fint!
 
Vi åkte vattenskoter, solade och så var vi på Magnus Uggla haha.. Ah men de var jätte roligt! Vi hade verkligen jätte tur emd vädret också, sist vi var där så regnade de. Men nu var det strålande sol! Helt underbart!
 

SUN SUN SUN

 
 
Åh, här är de 40 grader i solen just nu. Helt sjukt, de trodde man aldrig att de skulle bli här i sverige när sommaren började som den gjorde haha.
 
Jag ska sätta mig ute i solen nu, som jag sa så känns de nästan  som att jag börjar bli sjuk så jag ska ta de lite lungt så håller mig hemma. Iallafall just nu sedan ska jag kanske in till stan, men jag får se. Känns synd att låta hela denna dagen försvinna genom att sitta inne för att man inte vill bli sjuk hehe.

SUMMER

 
 

Godmorgon, antar att vissa utav er precis har vaknat nu? Haha jag själv har vaknat till liv helt och har redan varit ute och åkt, har vart hos en läkare för att kolla upp en sak.
 
Men jag ska börja packa upp och fixa lite bhär hemma. Vi har hur mycke väskor som helst som står i hallen och är i vägen. Mamma och pappa kom ju hem i måndags och sedan så var vi hos hanna och måns så då har vi dom väskorna också.
 
Sedan får jag se vad jag hittar på idag, när jag vaknade så hade jag ganska ont i halsen och så, känns som att jag börjar bli sjuk. Kanske ska stanna inne idag men de känns tråkigt med tanke på hur fint vädret är.
 

ANG TÄVLINGEN

 
 
Jag glömde bort att de som inte har blogg inte kan vara med i tävlingen, de är ju jätte dumt verkligen, de är klart att ni utan blogg också ska få vara med !
 
Så ni som inte har blogg, för att de ska bli lite rättvist (eftersom dom med blogg får göra inlägg om tävlingen) så får ni antingen länka min blogg på eran facebook eller på eran instagram om ni har någon! Så får ni istället länka de eller skriva vad ni heter på instagram.
 
Men kommentera samma inlägg som själva tävlingen är i!

SVARAR.

 
 
Jag har helt enkeltinte brytt mig om alla dessa kommentarer innan men nu räcker de.
 
Av: Ismet
Haha man ser ju din bombshell i väskan har också en sån den e från h&M varför står du inte för och svarar på dina kommentarer att du använder bombshell? Du typ gjorde så att den skulle va synlig så att folk skulle lägga märke till de! Man ser på dina bilder (outfit) att bombshellen går igenom dina ljusa tröjor osv!Och alla vet hur en bombshell ser ut så de e inte svårt att missa Hahahahhahah
 

Jag har fått en massa sånna kommentarer, oftast utav samma person. Men också utav andra. Och nu räcker de, jag har tröttnat på alla era anklagelser och påhopp.
 
Jag är så himla trött på att ni hela tiden försöker trycka ner mig, ni kan skriva att jag är ful, att ni tror att jag har dyslexi osv, de är såklart inte uppskattat men jag vill framförallt att ni låter bli att klaga på min kropp även om den inte är den finaste så håll de för er själva.
 
Iallafall, de här är speciellt till "Ismet" som kommentarer om detta hela tiden. Snälla sluta tro att du vet, för du har ingenaning. Jag har ingen koll på vem du är, men sluta vara så jävla omogen, de räcker.
För det första så är bhn inte från H&M utan från Victoria's Secret och den är inte Bombshell utan den är bara lite push up. Så sluta håll på, jag har inte bombshell och även om jag hade haft de så är de inget som rör dig.
 
 

TÄVLING!

 
 
 
Nu startar jag äntligen en tävling här åt er, jag ska försöka få upp tävlingar lite oftare här på bloggen! Men nästa gång blir det garanterat ingen bikini, då får de bli nått som passar alla, som kanske smycken, perfymer eller något sånt.
 
Hur som helst nu har ni chansen att vinna denna bikinin som jag har beställt hem från Victoria's Secret. Den är använd en gång förra året och detta är ändast i ca en timme. Den är självklart tvättad flera gånger efter detta.
 
Den är i storlek P/XS på både över och underdelen.
 
Såhär gör du för att vara med och tävla:

1. Kommentera detta inlägget och skriv "Jag är med", glöm inte fylla i mejladress och blogg.
 
2. Skriv ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar och länka min blogg. Glöm inte att skicka en länk till ditt inlägg!
 

Nu är det bara för er att hålla tummarna, jag kommer antingen att lotta en vinnare eller så kommer jag att välja efter de bästa inlägget! Om några dagar avslutas tävlingen och jag kommer då att ta kontakt med vinnaren via mejl.
 
Lycka till!

BRACELETS

 
Dessa fick jag med mig hem här om dagen när jag var i stan, två små söta armband. Älskar sånna här små armband i starka färger på sommaren, tycker att de är en fin lite detalj som gör mer än man kan tro till en tråkig outfit.
 
Jag köpte egentligen bara dom här för att dom var så himla billiga, dom var ju fina tyckte jag också såklart! Dom är köpta på Glitter för endast 10 kr! Jag ska nog köpa på mig lite fler, dom hade massa olika som bara kostade 10 kr, skit bra!
 
 
 

ALWAYS DRESS TO KILL

 
 
 
Igår när jag åkte in till stan en snabbis så såg jag ut såhär. Jag vill helst ha short varje dag på sommaren, oavsett vädret hehe, men jag känner inte för att bli sjuk nu så jag tog ett par jeans, haha ovant.
 
Men jag valde iallafall mina vita jeans, de är väl dom somrigaste långbyxorna, tror jag. Så de fick bli dom! Sedan så hade jag inte tid att hålla på och knyta mina skor innan jag skulle springa iväg mot bussen så de fick bli mina Ash, dom är lätta att bara dra på sig när man har lite bråttom!
 
Sedan så hade jag också en tröja som jag köpte i Marbella, älskar den. Den är från Zara! Zara måste nog vara min favrit affär här i Göteborg, dom har så himla snygga kläder!

YESTERDAY

 
 
(DETTA INLÄGGET SKULLE AH KOMMIT UPP IGÅR)
Tänkte att jag skulle berätta lite om igår, eftersom jag aldrig gjorde de igår. Men jag åkte som jag skrev att jag skulle in till stan, där jag åt på Vasa Sushibar tillsammasn med Saga och Antonia, sjukt hur länge sedan de var jag träffade Antonia, hade inte träffat henne sedan skolavslutningen.
 
Sedan gick vi runt lite i stan, kollade på lite kläder, satte oss på Espresso House en stund. Och sedan vid kanske tio i fyra började jag och saga dra oss mot Bergakungen för att se LOL! Åh va bra den var, helt underbar!
Jag blev inte besviken trotts att jag hade så höga förväntningar som jag hade.
 

MOT VÄTTERN

 
 
Jag har nog varit lite otydlig med vart jag ska åka idag. Jag ska alltså till Hanna och Måns's sommarställe och hälsa på dom! Jag har för mig att de ligger vid Vättern men jag är inte säker.
Hanna och Måns har jag skrivit om förut, dom var ju t ex hos mig i början utav sommaren, vi var på liseberg osv minns ni?
 
Iallafall så ska vi bila ner dit idag, jag, mamma och pappa då. Så ska vi vara hos dom över natten sedan bilar vi hemåt igen någon gång imorgon. Så jag är hemma imorgon igen, någon gång på eftermiddagen skulle jag nog tro.

FÄRDIG PACKAD OCH KLAR!

 
 
 
nu åker vi! Men de kommer ändå vara bra uppdatering!

BÖRJAR PACKA

 
 
Jag har precis vaknat till liv nu och snart ska jag äta lite frukost. Sedan ska jag börja packa lite, de är ju inte speciellt mycket jag behöver ha med mig med tanke på att jag bara ska vara borta en natt, men jag packar nästan alltid med mig lite extra ombyten, så man har något att välja mellan. Det är ju alltid bättre att ha med sig för mycket än för lite!
 
Igår kom ju min mamma och pappa hem också, så de är jätte skönt, nu slipper jag ta bussen till ica för att köpa mat, slipper ha alla lampor i hela huset tända när jag ska sova haha, osvosv. Dom hade med sig lite saker till mig som jag kanske ska visa någon dag!
 

HOME

 
 
Jag kom hem för ett tag sedan, var ju en snabbis i stan som jag sa. Jag fick bland annat med mig två basic klänningar. Jag kan visa någon dag men jag tror inte de är så intressant, dom är nämligen bara helt enfärgade.
 
Men ah, jag var inte där i mer än en timme, dock tar ju bussresan fram och tillbaka tillsammans nästan en och en halv timme. Men tiden flyger när man har hörlurar och kan lyssna på bra musik. Jag har också laddat ner ett spela som jag blivit helt beroende av haha, tönt.. Men de var Ronni som tipsade mig om de faktiskt, skit kul!
 

SVAREN DEL 3

 
 
tycker du att du e bortskämd? Nej de tycker jag inte att jag är.
 
 
tränar du uppe i marabella? Nej de gör jag inte, jag trä'nar knappt när jag är i sverige. Och i Marbella tycker jag att de är för varmt, så jag har ingen ork över huvud taget till de, förra året spelade jag dock tennis en gång, de är väl den mesta träningen jag fått där nere.
 
 
bor du vid havet? Nej, jag bor inte vid havet men jag bor vara några minuter bort så det är absolut ingen föra.
 
 
vart tycker du att det är bäst att shoppa i marbella? Jag tycker nog El Corte Ingles eller Marina Banus typ. 
 
Hur klär du dig helst en sommardag och en sommarkväll? Short och någon söt topp och converse eller något sånt, hehe. På kvällen har jag väl kanske shorts och någon stickad tröja.
 
 
Den bikinin du har som är en trekants bikini som är vit med typ rosa stenar på ? Är det Victorias secret ? Var det länge sen du köpte den eller tror du den finns kvar ? Ja, den är från Victoria's Secret, jag beställde den i julas, innan jag åkte till Mexico, så i början av december typ.
 
Vem tycker du ärligt verkar den snällaste tjejen i 6:an på Sam? Som ska börjasjuan nu? Nån du sett eller så som verkar snäll? Även om du inte vet vad hon heter hur såg hon ut? Helt ärligt så har jag ingen koll på dom som ska börja i sjuan på sam, jag vet nog inte en ända en tror jag hehe. Men jag är säker på att dom flesta är jätte snälla.
 
 
Varför heter din blogg hejsANALexs? Min blogg heter Hejsan-Alexs, vilket jag tror du förstår och vet.
 
 
Vart redigerar du dina bilder i? Picasa 3, använder jag mig av. Jag tycker faktiskt att de är jätte bra, inte så svårt att förstå sig på.
 
 
Har du sökt upp någon iip adress och typ skrivit mail ringt osv.. Till hon han? Jag söker upp IP adresser ganska ofta, men jag mejlar aldrig, så mycke tid orkar jag inte lägga på de.
 
 
varför alltid bikini bilder? Anledningen till att de blivit mycket bikinibilder är för att jag varit utomlands, då går jag i bikini hela dagarna så då blir det så.
 
 
på det inlägget som heter: NY DESIGN? är det meningen att man ska se halva röven? Nej, det var inget jag tänkte på när bilden togs, inte heller när jag la upp den. Men vattnet gick helt enkelt inte högre upp än så, och det är inte så att man ser min rumpa.
 
Hur hanterar du allt hat? Hehe, asså jag tycker inte de är så mycket "hat" precis utan jag får elaka kommentarer ganska regelbundet men de är inget som stör mig speciellt mycket utan jag jag blir ledsen för stunden sedan släpper jag de, vissa kommentarer blir man såklart mer ledsen av än andra men de är inte man ska lägga energi på.
 
 
Hur är de att ha så pass stor som du har? Känner du någon press med bloggen? Jag har ingen speciellt stor blogg, de är som att ha vilken blogg som helst. Ja, jag känner självklart press, de gör någ alla som försöker blogga mer eller mindre seriöst. De är ganska mycket press på den som bloggar, man ska uppdatera och skriva om roliga saker hela tiden, ta bilder varje dag på allt man gör osv. 
 
 
Något du saknar i ditt liv? Nej, jag saknar nog inget tror jag, de är saker man skulle vilja ändra lite på, kanske något man skulle vilja ha men de är inget stort, jag är väldigt nöjd och tacksam för att jag har de som jag har det.
 
 
Skulle du kunna se en framtid med din pojkvän just nu? Gick ni ut direk när ni blev tillsammans, eller väntade ni typ en månad? Ja, de skulle jag absolut kunna göra. Vi gick ut med att vi var tillsammans ganska direkt, eller väldigt direkt tror jag.
 
Säger dina föräldrar aldrig till dig att du kanske t.ex är för lättklädd eller inte får lägga upp mer bikini bilder? får du gå hur som helst? Nej, när jag är utomlands så tar jag bilder i bikini för att man går i bikini hela tiden där. Mina bilder är ju inte utmanande eller porriga på något sätt utan jag har bara på mig en bikini, står på stranden och leer typ. De är ju inte heller så att jag alltid tar bilder i bikini, de är ju när jag är och badar eller är utomlands.
 
 
Har du använt dina leopard trashwhores från One teaspoon? Hur matchar du dem? Jag har använt dom en gång tror jag, då hade jag dom till en vit stickat t-shirt som är öppen i ryggen, jag kan visa någon gång!
 

HOUSEWIFE TYP.

 
 
Ni kan inte först¨å hur jobbigt det är att åka och handla med buss haha. Fick släpa på en påse med mjöl, ägg, bröd och massa sånt. Fick sitta på busshållplatsen i 30 minuter. Men nu är jag hemma. Har precis lagt in allt i kylen, två ägg hade gått sönder, asså fan haha. Blev jätte kladdigt..
 
Men nu ska jag snabbt in till stan, måste köpa en sak, åker ju imorgon vid typ tolv. Ska dock bara vara borta i två dagar haha. Sedan ska jag fixa lite här hemma som jag skrev förut tror jag. Ligger kläder i hela huset, fullt med smutsiga glas, tallrikar och skålar.
 

23 JULI 2012

 
 
Godmorgon, nu ska jag dra på mig en mjukisdress lite snabbt och sedan ska jag gå mot bussen. Ska iväg och köpa lite frukost hade jag tänkt. Är vrål hungrig haha.
De ända som är lite jobbigt med att åka till ica är att bussarna går så dåligt, om man tar den dig så måste man vänta typ 50 minuter på bussen hem och att handla går på typ tio minuter, så då får man sitta och vänta på bussen i 40 minuter..
 

Men ja de måste göras hur som, hade vart väldigt skönt med en bil nu hehe.
Idag är de ju heller inte precis strålande väder utan de är molnigt och inte speciellt varmt tror jag. Är trött så tror att jag ska stanna hemma idag och fixa här hemma!
 

TODAYS

 
 

LOL

 
 
 
Minns ni när jag skrev om filmen LOL? Idag ska jag iallafall se den, runt klockan fyra idag börjar bion.
 
Jag har hört väldigt mycket bra om filmen, alla säger att de är typ den bästa filmen, haha. Så jag har väldigt höga förväntningar. Är jätte taggad på att se den. Jag föredrar oftast att göra saker ute på sommaren, när de är fint väder. Men någon gång ibland är de mysigt med bio tycker jag!
 
 

FIKA

 
 
Nu ska jag in till stan för en fika med mina underbara vänner, vet inte vilka som ska med men jag ska hur som helst möta upp saga nu så åker vi in tillsammans.
 
Jag ska försöka ta ett par bilder till er också, jag ska bli bättre på de. Så för hoppningsvis kommer de upp lite bilder senare. Det är också väldigt synd att jag inte kan blogga från min mobil, de är ju väldigt smidigt när man är ute och flänger i stan, hehe.
 
Här är två bilder från när jag var och fika med fanny för några dagar sedan!

SUNDAY

 
 
Inatt sov jag hemma hos Ronni, dom hämtade mig igår runt klockan halv sju tror jag! Så åkte vi hem till honom och åt en god middag sedan sov jag där.
 
Dock åkte jag hem tidigt, ronni skulle träna eller något sånt så jag åkte från honom redan vid tio. Snacka om att jag var trött när jag gick till spårvagnen.. Men jag var inte hemma förens halv tolv i vilket fall. De tar sin lilla tid att åka hem från Ronni.
 

TRUTH

 
 
  • Jag har bott på samma ställe hela mitt liv, alltså aldrig flyttat.
  • Jag gråter nästan aldrig framför folk, bara dom jag är närmast typ.
  • I femman (tror jag att de var) klippte jag av mitt hår så att de bara gick till axlarna, aldrig igen.
  • Jag har jätte torr hud, så på vintern och när de är kallt får jag alltid torra fläckar tex som jag fick i pannan och runt munnen i vintras.
  • När jag var liten så gick jag i taekwondo, det är en form utav kampsport.

NY DESIGN

 
 
Nu har jag tagit kontakt med en tjej som ska fixa en design till mig, jag tror att de kommer att bli jätte bra. Det är dock ingen utav dom som gjort mina tidigare designer, men jag känner på mig att detta kommer bli minst lika bra!
 
Jag kan inte säga riktigt när den kommer upp utan bara att den kommer komma upp inom kort. Max två veckor skulle jag tro, om de inte blir massa krångel och sånt.
 
Kommer bli skönt med lite förändring eller vad säger ni? För mig är det väldigt viktigt med en snygg och bra design på bloggen, de är de första intrycket mina läsare får utav min blogg och ofta de som avgör om läsarna stannar på bloggen  eller inte. Haha ah.
 
Hur tror ni att den nya designen kommer se ut?

GÅR TILL SAGA

 
 
Nu ska jag springa över till saga så ska vi ligga vid poolen och så. Bäst att passa på och njuta utav de fina vädret, de är ju inte precis något man kan ta förgivet i Sverige..
 

SUNNY DAY

 
 
Hoppas att alla ha sovit gott, idag är det strålande sol här i Göteborg, underbart! Jag följde med ronni till bussen för en timme sedan, han skulle kolla på fotboll så han var tvungen att åka väldigt tidigt. Synd för jag hade hellre velat att han var här längre, såklart.
 

Men igår kom ronni vid kanske åtta, så gick v i iväg till pizzerian och åt middag, haha romantic.. Haha nej, men de var mysigt hur som! Sedan så tillbringade jag hela kvällen med honom tills vi gick och la oss vid halv två tror jag. Hade de hur mysigt och roligt som helst med min prins!♥
 

1 år och 8 månader!

 
 
 
Idag har jag och ronni varit tillsammans i 1 år och 8 månader, eller 20 månader! Så självklart ska jag träffa honom idag, han kommer hem till mig efter hans träning så ska vi äta lite mat och sånt, sedan så tror jag att han sover här inatt! Åh, kommer blir jätte mysigt!
 
Älskar dig mest av allt min prins♥

TÄVLINGAR?

 
 
Jag kom och tänka på en sak, för ett tag sedan så frågade jag var ni ville att jag skulle blogga om. Då fick jag många olika förslag och några utav dom var just om att jag skulle ha lite tävlingar här på bloggen.
 
Vill ni fortfarande de? Jag har inget emot att starta en tävling någon gång ibland här på bloggen. Tycker faktiskt att det är en rolig idé. Minns att jag hade en tävling i julas då man kunde vinna en Victoria's Secret bikini, minns ni? Den tävlingen verkade uppsakattas, vilket jag förstår såklart! Men jag tvekar på att jag ska tävla ut en till Victoria's Secret bikini, men man vet ju aldrig.
 
Om jag ska starta en tävling här på bloggen vad tycker ni att jag ska tävla ut?

SVAREN DEL 2

 
 
vad jobbar dina föräldrar med?kan du visa en bild på din mamma?
Mina föräldrar äger två företag. Ja de kan jag såklart, världens finaste mamma!
 
får du vara ute hur sent du vill?
Ja, de kan man väl säga. Jag brukar inte ha någon speciell tid att passa.
 
du har väll haft ät-störningar? kan inte du lägga ut en bild hur du såg ut då?:)
Ja, jag har haft anorexia. Och nej, jag kommer inte lägga ut några bilder på hur jag såg ut. Varför vill man ens se något sånt, jag har sagt tidigare att jag inte vill ta upp de i bloggen och att jag inte vill skriva mer om de, de får ni respektera
 
Vad tycker du om gothia discot?Ska du dit?
Jag vet inte eftersom jag aldrig själv har varit där. Men jag tänker inte heller gå dit.
 
Vem tar bilderna på dig?
Min mamma, självutlösare eller kompisar.
Alla dessa bilder på mina outfits osv tar tex min mamma
 
Redigerar du dina bilder?
Nej, eller jag fixar ljuset och inget mer.
 
Vilken kändis vill du likna?
Haha jag vet inte, alla dom snyggaste typ antar jag.
 
Vad tycker du om svenskar som hatar invandrare?
Jag tycker inte att man ska ha något emot människor bara för att dom kommer från ett annat land, så jag tycker att de är jätte dumt såklart.
 
Tycker du att det är dåligt att det finns massa utlänningar i Sverige?
Nej, de tycker jag inte.
 
Kan du lägga upp bilder på dina favorit kläder
Ah, jag ska börja visa lite kläder från min garderob!
 
Vilken är din favorit macka på subway?
Jag äter inte där så ofta, har ätit där typ två gånger tror jag. Så jag har inte så bra koll hehe.
 
Vad tar du när du är på McDonalds ?
Jag äter oftast bara pommes, men om jag ska ta något mer så tar jag en vanlig hamburgare oftast.
 
hur ofta tränar du och vad tränar du då?
Jag tränar typ aldrig. Men ibland så kör jag lite situps, rygglyft, och rumpövningar haha, men de är vääldigt sällan.
 
Skriv precis vad du äter på en dag?
Ehm, de är väldigt olika. Frukost brukar vara en skål med flingor och mjölk typ, kanske ett ägg. Lunch är alltid olika, kanske pasta, sushi eller frukt eller typ mc donalds. Haha ! Sedan är middag alltid också olika, antingen någon pasta, kött, fisk eller typ något annat. Jag går inte precis efter någon diet eller så, jag äter vad jag vill och känner för.
 
Kan du lägga upp bild på ALLA dina skor?:)
Kanske, jag får se, men jag kan visa favoriter typ kanske!
 
brukar ditt rum vara välstädat?
Ja, oftast. Jag försöker jämt att hålla de fint men när jag inte klarar de så brukar min älskade mamma rycka in och hjälpa mig lite.
 
är ronnis familj med i marbella? :)
Nej, dom var inte med i marbella, ronni åkte ner till min familj tillsammans med min bror.
 
röker du? någonsin gjort?
Nej, jag röker inte och jag har inte gjort. Det är onödigt.

BASIC

 
 
Igår fick jag med mig tre basic linnen från stan. Man kan verkligen inte ha för mycke basic kläder, basic är bäst, nej haha men asså jag älskar basic kläder, vem gör inte de egentligen? Det är ju så himla smidigt att bara slänga på sig en svart (eller vilken färg som helst) topp, ett par jeans eller ett par shorts, ett skärp och lite smycken.
 
Ah, dessa fick jag med mig från Gina Tricot. Dom är lite urringade i ryggen vilket jag tycker är skit snyggt! Men dom är lite lagom urringade så man kan ha bh under utan att bandet syns i urringningen, perfekt!
 
Gina Tricot - 99 kr/st

GODMORGON!

 
 
Nu kommer min uppdatering bli som vanligt, så jag tror att de kommer bli jätte bra! Jag vaknade iallafall precis, är jätte hungrig men de finns inget att äta här, verkligen inget, inte ens mjölk hehe. Så jag ska ta mig lite choklad, bra..
 
Jag är lite seg också, orkar knappt röra mig hehe, men jag ska försöka sova lite till. Sedan ska jag troligtvis in till stan!
 

19 JULI

 
 
Vid kanske tolv idag drog jag mig ifrån Ronni, tanken var egentligen att jag skulle åka direkt hem men när jag kom in till stan kom jag på att jag ville kolla i lite affärer så jag gick av i stan och gick där i någon timme.
 
Sedan åkte jag och köpte lite godis och sedan tog jag bussen till markland då de blev något konsigt så jag gick av bussen och så missade jag sedan två bussar så jag fick vänta i en halv timme där. Så jag satt och åt lite godis gick och köpte vatten och så. Trillade också så de rann blod ner för mitt smalben, hehe de sved faktikst väldigt mycket.
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt!


FYRA BILDER FRÅN SISTA DAGEN

 
 

DKNY - BE DELICIOUS

 
 
 
 
Tror att jag glömde att visa upp den här parfymen som jag fick när jag fyllde år? Fick den utav min älskade farmor och farfar!
 
Tycker att den lucktar hur gott som helst, glömde den hemma när jag åkte till marbella men nu när jag kom hem så använder jag den hela tiden, den luktar inte för mycket och är väldigt sommrig, tycker jag!
 
Jag har inte koll på vad den kostar eller var den finns att köpa men DKNY finns lite överallt så den är inte så svår att hitta, jag rekomenderar den verkligen!

VÄSKSMYCKE

 
 
 
Minns ni väskan som jag köpte när jag var i marbella? Det är iallafall den jag anväder nu och kommer nog göra ett tag framöver. Jag är supernöjd med den, verkligen! Den är stor och man får plats med allt i den, vilket jag tycker är väldigt bra.
 
Sedan för er som läste min blogg för ungefär ett år sedan, kanske minns när jag fick detta väsksmycket. Det är från Louis Vuitton och den röda färgen passar perfekt till min väska, speciellt eftersom den har rött foder på insidan! De piffar upp väskan lite tycker jag, den är ju trotts allt väldigt enkel.

IN TILL STAN

 
 
Nu ska jag börja gå mot min buss för att åka in till stan med fanny, får se vad vi ska hitta på för något roligt.
Senare ikväll ska jag också hem till ronni tror jag, så hittar vi kanske på något roligt också!
 
Företsten så vill jag bara säga tack till alla mina söta små läsare som skriver till mig, mejlar mig, kommenterar osv! Tycke ratt de är jätte roligt och jag är jätte tacksam för att ni läser min blogg! Idag när jag gick runt och väntade på min buss så kom de också fram en tjej och hälsade, de är jätte gulligt och de uppskattas sjukt mycket!

HOLA

 
 
Jag har inte riktigt kunnat blogga idag, jag kan inte blogga från min mobil jag vet inte varför, men jag ska försöka lösa de. Sedan så har jag heller inte varit hemma, jag sov hos ronni inatt och åkte efter de direkt till heden där Gothia är.
 
Sedan åkte jag hem för att hämta en tjocktröja, de blev lite kallt att gå runt i bara linne och shorts. Men jag ska snart in till stan igen för att träffa Fanny! Så får vi se vad vi hittar på. Jag ska försöka ta lite bilder och så som jag kan visa upp har i bloggen imorgon.
 
Jag ska också göra lite tidsinställda som kan komma upp imorgon, har ni förslag så är dom mer än välkomna!

17/7

 
 
Jag fick gå hela vägen från ica med massa mjölk, och andra tunga grejar haha så jag är helt slut haha. Jag ska sätte på en film och äta lite gott, lite tråkigt när det är så fint väder men  jag får ta tag i att åka in till stan och göra massa kul imorgon istället, jag behöver faktiskt vila nu haha..
 
Senare ska jag åka hem till ronni iallafall!
 

BACK IN SWEDEN!

 
 
Vid halv sju igår landade vi i sverige! Åker direkt till Vasa Sushi bar för lite sushi, haha favoriten! Sedan åkte jag hem till ronni och sov över där. Vi kollade lite på Harry Potter och spelade lite pingis haha, mys!
 
Vid tio ungefär idag gick vi upp och åt frukost, sedan vid tolv tiden började jag dra mig hemåt, gick runt en halv timme i stan med resväska och en helt fullproppad hand väska, hade nämligen pakat ner massa kläder i den. Sedan så kom min buss så tog de väl 40 minuter hem eller nått.
 
Och nu kom jag hem ganska precis, jag ska packa upp och fixa lite här hemma nu, ska duscha och allt sånt. Åka till ica också haha köpa lite som man måste ha här hemma! Ska vila lite, är helt slut av någon anledning.
 

SVAREN DEL 1

 
 

Vem tar bilderna på dig?
Antingen så tar jag med självutlösare eller så brukar min mamma ta på mig, nu när vi är här nere, annars kan de vara kompisar och så också!

Har du tröttnat på marbella?
Nej, verkligen inte! Jag älskar marbella och detta året har varit de bästa, tiden har gått sjukt fort och jag har ingen hemlängtan över huvud taget, jag brukar alltid annars vilja åka hem efter typ två men inte iår! Jag åker hit snart igen, kan berätta om de i ett inlägg snart
 
Hur lång är du ?
Sist jag mätte mig var jag 160.3 men jag har fått för mig att jag har vuxit för första gången på år nu haha
 
Hur gammal är din pojkvän ?
Han är 15 precis som jag
 
Hur gör du för att kunna motså från godis, chips mm ?
De gör jag inte, i sverige äter jag godis ofts, alldeles för ofta, typ varje dag. Chips kan jag hålla mig borta ifrån då jag inte tycker om de speciellt mycket!
 
Har du tackat ja till den där modellagenturen?, om du har gjort det när kommer din första plåtning vara om ni ens har pratat om det, för du sa att du måste vara 16 år för att jobba som en modell

Nej, jag har inte hört av mig till dom, sedan säger jag inte att man måste vara 16 år för att göra modell jodd utan man kan vara yngre, men de brukar vara så att dom vill att man ska vara minst 16 när man gör mer seriösa jobb!
 
undrar verkligen det och tycker inte dina föräldrar att du är lite bortskämd :P asså ja vill inte va taskig ja älskar din blogg men när man går genom dina dagens outfits och inköp så är det inte billiga saker dä

Nej, de tror jag inte att dom tycker, eller jag är säker på de, jag är alltid tacksam för de jag får och jag är rätt säker på att dom inte skulle köpa saker till mig om dom tycker att jag börjar bli för bortskämd!
 
Hur många läsare har du varje dag?
1300 ungefär!
 
När fyller du år?
9 juni
 
Vad är din favorit outfit?
Jag har nog ingen favorit direkt
 
Kan inte du börja lägga ut bilder på instagram?

Nja, jag vet inte, jag får se lite just nu tycker jag att de räcker med blogen, men jag säger till om jag börjar
 
sko storlek?

36-37
 
favorit parfym?

På tjejer, Pink Sugar eller en från Ralph Lauren, den rosa haha 2an tror jag de är?
 
Är ronni judisk?
Ja, de är han!
 
Drömboende?
Vid vattnet i något varmt land, stor tomt osv.
 
 
Vilka är dina bästavänner?

Jag har ett par stycken men just nu är de väl kanske Ronni, Victoria, Fanny, Saga och Sofia
 
När du möter en ny person , hur gillar du när den är? Asså första intrycket , hur vill du helst att en person ska vara när den möter sig första gången?
Jag vet inte, trevlig haha. Nej men den var lite svår men den ska vara glad, och trevlig, sedan spelar de inte så mycke roll typ.
 
Ven tog bilden på dig och Ronni? Va inte det pinsamt?
Den tog min mamma haha och nej de var inte pinsamt!
 
Sen du blev ihop med Ronni, har du strulat med någon annan än han då?
Nej, de har jag såklart inte gjort!
 
Har du varigt på Bohus-Malmös?
Nej de har jag inte!
 
När var senaste gången någon av dina läsare kom fram till dig på stan typ?
Precis innan jag åkte hit ner!

STRESS

Nu ska jag ner och äta frukost, sedan klär ja på mig lite snabbt och så åker vi! De är ganska molnigt här i marbella idag, de brukar faktiskt vara så när någon åker hem konstigt nog.
 
Jag har helt glömt av att föra över bilderna som vi tog igår till datan, så jag fixar de ikväll elleer något sånt!

UR MIN GARDEROB

 
 
Den här tröjan fick jag hem ganska precis innan jag åkte hit, jag beställde hem den från Nelly.com har jag för mig.
 
Men även den har hängt oanvänd i garderoben. Lite tråkigt kan jag tycka, men jag har lite svårt för den färgen tror jag, jag tycker att den kräver en ganska brun hudton. Så jag tvekar fortfarande på att använda den, men någon gång ska den allt få titta fram ur garderoben, snart!
 
Den matchar men snyggast till vita shorts eller jeans tycker jag!

GODMORGON

 
 
Jag bloggar lite halv dåligt eller ja, egentligen inte så farligt men jag glömmer att berätta om mina dagar trotts att de kanske inte är så intressant för er, så de kanske egentligen är lika bra!
 
Men igår iallafall, så var vi på en strand som heter Puente Romano så var vi där och badade, spelade strand tennis osv. Sedan åt vi lunch på deras super bra restaurang också åh va gott de var! Men de de var sjukt varmt, de till och med blåste varmt! Så åkte vi in till hamnen och tog en dricka på Sinatra Bar, som vanligt, vi har alltid varit där, haha.
 
Men vet ni ? Vid typ klockan fyra så var de 47 grader i skuggan här! De är helt sjukt!

GÅRDAGENS

 
 
 
 
Klänning - Nelly.com   Skor - Jeffrey Campbell  

TIPS - MISTRAL BEACH

 
 
Några ville ju ha lite tips om bra ställen här i Marbella så här är ett som jag rekomenderar, verkligen!
 
Det är en strand med en jätte bra restaurang som då heter Mistral. Där har ni sett mig på massa bilder när jag dricker festliga drinkar osv haha nej men ah! Man sitter med fötterna i sanden när man äter vilket är helt underbart! Havet är kanske tjugo meter bort och de är solskydd såklart så att man sitter och äter i skuggan!
 
Maten där är jätte god och deras drinkar är ännu bättre! Sedan så är stranden där ganska bra också, eftersom det är en pir som delar stranden i två kan man säga, så det är en del där de kan vara lite större vågor ibland och en del där de alltid är platt så de passar alla!

BILDER FRÅN IGÅR

 
 
 

FRÅGESTUND

 
 
Nu tänkte jag att de börjar bli dags för en frågestund igen, de var ju ett litet tag sedan nu!
Ni kanske har frågor om Marbella, eller helt vanliga frågor som ni kommit på nu under tiden som har gått sedan senaste frågestunden, eller så kanske ni frågat en fråga som ni inte fått svar på? Så passa på nu!
 
Jag kommer svara på första delen redan i helgen tror jag! Passa på att fråga allt ni kan komma på nu!
 

GODMORGON!

 
 
Jag och ronni vaknade precis för typ tio minuter sedan, så nu ska vi gå ner och göra lite frukost.
Idag tror jag att de blir en dag vid poolen för våran del, älskar att bada, haha så jävla roligt de är typ de bästa som finns. Ända nakdelen för min del är att jag har så himla tort skinn av mig själv så när jag badar i klor så börjar hela jag fjälla.. men de för det vara värt tycker jag!
 
 
 

jag älskar dig min prins


OUTFIT FRÅN I MÅNDAGS

 

TIPS TILL EN BÄTTRE BLOGG

 
 
 
Jag ska inte leka att jag är värsta bloggexperten nu för haha de är jag verkligen inte, men jag tänkte ändå att jag kunde tipsa er lite om vad jag tycker är viktigt för en bra blogg!
 
1. Använd din fantasi, blogga inte bara om vad du gör på dagarna, ett eller två inlägg om din vardag räcker för det mesta. Så använd din fantasi, blogga om olika tips, svara på frågor, starta tävligar, visa kläder ur din garderob, visa shopping osv.
 
2. Ha en snygg design, även om de för dig kanske känns viktigare vad du har för innehåll i bloggen så är de väldigt viktigt för läsarna hur din design ser ut, det är de första intrycket dom får utav dig och din blogg! Ha inte för mycket små detaljer i designen, utan försök att hålla iallafall bakgrunden ganska enkel, annars blir det jobbigt att kolla på och man orkar inte läsa.
 
3. Tidsinställda inlägg, de är alltid bra och de underlättar väldigt mycket för dig som bloggare. Jag sätter mig t ex alltid kvällen innan eller på morgonen och fixar iallafall ett eller två tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen för det är viktigt att man försöker hålla bloggen uppdaterad och man har inte alltid tid att sätta sig framför datan. Då får man mer tid att göra de man vill på dagarna och man behöver inte känna sig stressad över att man måste blogga.
 
4. Byt inte bloggadress, om man byter en gång så är det ganska okej, men helst tycker jag att man ska hålla sig till samma bloggadress. Om man hela tiden byter mellan olika portaler och bloggnamn så blir de jobbigt att hålla reda på vart man hittar din blogg och tillslut orkar man inte hålla koll på den längre.
 
5. Blogga själv, ha inte en blogg tillsammans med en kompis och ha inte folk som hela tiden gästbloggar hos dig. Kompisbloggar blir ofta väldigt krongliga och man håller inte koll på vem som skriver vad osv, sedan så är det också oftast så att en är lite bättre än den andra på att blogga och uppdatera då blir de bara jobbigt när den lite sämre bloggar. Om man bloggar själv får man också mörjligheten att välja design, vad man ska blogga om osv helt själv vilket är mycke bättre! Sedan tycker jag inte att man ska ha massa gästbloggar heller, man som läsare uppskattar inte när bloggarens kompis berättar om sin dag, speciellt inte då man oftast inte vet vem kompisen ens är.
 
6. Ta bilder,  jag vet att de kan vara jobbigt och att man gärna slarvar med det. Men det är väldigt viktigt för en blogg, ta massa bilder på dig själv och på vad du gör på dagarna!
 
7. Gör aldrig ett inlägg utan bild, ha alltid en bild till inlägget! Om man gör ett inlägg utan bild kan man nästan strunta i att göra ett inlägg över huvud taget, jag förstår om man inte kan lägga upp en bild någon gång ibland. Men har du möjlighet och tid så lägg alltid upp en bild oavsett om den är nu eller gammal, opassade till inlägget eller passande så är de bättre än inget.
 
 

NY DESIGN?

 
 
Vad tycker ni, börjar de kanske bli dags för en ny design? Jag börjar bli lite små sugen på de faktiskt, trotts att jag är väldigt nöjd med denna, den är stilren och enkel vilket är bra! Men förändring är alltid roligt, och de behövs ibland. 
 
Så jag tänkte börja planera lite, och försöka få upp den om någon vecka, hade inte det varit bra? Men jag har än så länge ingenaning om hur jag vill ha den. Helst vill jag att den ska vara stilren, inte för mycke små saker liksom. En ljus design är snyggt nu på sommaren tycker jag! 
 
Men har ni några bra förslag? Hur vill ni att min blogg ska se ut? 

ACCESSORIES

 
 
 
Jag är inte precis den som alltid går omkring med massa armband osv. Men nu på sommaren tycker jag verkligen att det är skit snyggt med en massa färgglada armband, de piffar upp en hel outfit liksom haha.
 
Nej men de är faktikst så, jag älskar mycke och starka färger och tycker att de är skit snyggt, men ibland så kanske man bara slänger på sig ett par jeansshorts och en vit topp t ex, då kan man dra på sig lite färgglada armband så blir outfiten lite roligare.
 
Så jag fick med mig dom här hem någon gång förra veckan från Claire's!

SHOPPING

Nu blir de shopping för min och ronnis del, vi ska gå som vanligt i hamnen och på Corte, marina banus osv. KOmmer bli jätte mysigt!
 
Blir en hel dag med shopping då som sagt, kommer komma upp något inlägg under dagen och så kommer jag blogga nä'r jag kommer hem såklart! Om jag köper något så visar jag det också! Så de blir jätte bra eller vad tror ni? Nu har jag lite små bråttom så jag ska dra mig!
 

TODAY

Igår kväll eller ja vid halv ett ungefär så kom Ronni, Marcus och Marie hit, så vi åt pizza! Sedan somnade vi runt tre tiden och så blev jag väckt vid kanske tio tiden så gick vi ut och spelade fotboll lite innan de var dags för frukost.

Sedan har vi varit på stranden hela dagen och badat och spelat strandtennis! Efter åkte vi också en sväng till Puerto Banus för en drick och så gick vi runt lite också! Nu har vi precis tagit en dusch och ska snart ner och ta något litet att äta!

LOVLEY DRESS

 
 

Minns ni den här klänningen från Gina Tricot som jag så desperat ville ha? Haha, jag letade ju i alla affärer efter en i storlek 34 och tillslut fick jag ju tag på den. Trotts de så har den förblivit oanvänd hehe, visst är de synd? Till och med lappen sitter kvar.
 
Men jag har velat använda den så många gånger men de har alltid varit något fel, innan jag åkte hit tyckte jag att jag var för blek för att använda den eftersom den är typ hudfärgad så tycker jag att man ska vara brun när man använder den. Och nu här nere när jag fått iallafall lite färg så tycker jag att den är för varm eftersom den har långa ärmnar, haha!

Nej men någon dag när vi ska till hamnen ska jag dra på mig min älskade klänning, då ska jag även ta kort på hur den ser ut på, det var någon som var lite nyfiken på de när jag precis hade köpte den.

MIN GARDEROB HÄR NERE I MARBELLA

 
 
 
Jag kommer att visa en del kläder från min garderob här nu denna veckan, de är ju ett par som bett och det tidigare men då har de inte riktigt intresserat mig utan jag har struntat lite i de. Men nu kommer det iallafall komma ett par sånna inlägg tror jag! 
 
Såhär ser iallafall min garderob här nere i Marbella ut, jag flyttade ju alla mina kläder till en annan garderob igår, så detta är hur de ser ut nu! Jag tror att jag föredrar den gamla, de var mer plats kändes se som. 
Eftersom jag precis hade lagt in de så var de väldigt iordning och städat haha, jag kan säga att de inte kommer göra de om några dagar, min garderob är alltid kaos och hur stökig som helst.

STOR STÄDNING

 
 
Åh, nu har vi städat hela över våningen och jag har fått flytta alla mina kläder, vilket var väldigt jobbigt, känns som att man tappar bort kläder här hela tiden, emn de är nog bara inbillning.
 
Nu har jag tagit en lång dusch vilket verkligen behövdes efter städningen hehe. Så jag ska snart börja klä på mig och allt sånt, senare ikväll åker vi in till Puerto Banus för lite mat! Åh va hungrig jag är, har blivit en sån som äter hela tiden haha.
 

SHORTS - ABERCROMBIE

 
 
 
Untitled #42
 
 
Ett märke som jag faktiskt tycker gör väldigt snygga och sköna shorts är Abercrombie! Mina älskade favorit jeans shorts är bland annat där ifrån. Dom bor jag nästan i på sommaren, dom är så sjukt sköna och snygga, lite korta är dom kanske tyvärr.
 
Men jag tycker att de är lite synd att dom inte har Abercrombie i Göteborg, då hade jag nog köpt alla mina shorts där, de är jag nästan säker på. Dom har ju mycket olika härliga färger som man kan välja på också, åh färgglada shorts ♥ haha!
 
Tror att dom ligger på runt 600 - 700 kr dom flesta, men jag är inte alls säker!

who cares if it's not perfect

 
 

GODMORGON BLOGGEN, HEHE

 
 
Jag somnade inte förens halv fyra inatt vilket kanske inte var så bra. Det var heller inte för att jag gjorde något super roligt utan jag bara låg i sängen och kunde inte somna haha, sjukt vad feg jag är ibland.
 
Så jag vaknade vid tolv idag, vilket heller inte var så bra, hela dagen är borta typ haha. Men jag ska slänga i mig frukost, dra på mig en bikini, smörja in mig och sedan skynda mot stranden! Hoppas att maneterna är borta nu annars blir jag inte glad, haha.
 

LA CAÑADA

 
 
Vi åkte ner till stranden som vanligt idag, men de var lika mycket maneter så de var bara och vända. Jag hoppas verkligen att dom försvinner snart, vad ska man göra annars, man kommer tröttna om man ska gå och shoppa varje dag.
 
Men vi åkte iallafall till La Cañada, vi är ju nästan aldrig där så de var lite roligt. Såg även "Victoria's Secret" affären, de är ju inte Victoria's sectres affär utan de är någon som har köpt lite bikinis, bhar, trosor och parfymer och öppnat en affär, Victoria's Secret har ju ingen affär i Europa, den första ska ju öppna i London. Om man inte räknar med de små som finns på vissa flygplatser.
 
Ah nog om de, jag fick med mig ett par skor som jag förmodligen kommer att använda när jag kommer hem till Sverige och en tröja, lite body lotion från Sephora, köper alltid tusentals när jag är här nere, de är den bästa!

GÅRDAGENS:

 
 
Igår kväll så åkte vi in till hamnen för lite mat. Så vi gick på en restaurang som vi går på varje år, vi brukar dock ha de som en tradition att vi går dit sista kvällen på våran resa, men iår blev det anorlunda.
 
Sedan så gick vi lite i hamen och kom hem vid tolv tiden! Då satte vi oss ute på balkongen och pratade i några timmar, och sedan gick jag och la mig.
 
Men jag hade iallafall på mig en jumpsuit från Nelly.com, och sedan hade jag en scarf från Hermes som skärp och mina skor är från Louis Vuitton! Sedan så hade jag också med mig min väska som jag köpte i början utav min resa!

MEDUSAS

 
 
(Skulle kommit upp igår)
 
Vi åkte ju ner till stranden vid ett tiden någon gång så kom vi ner så sa en kille att de var maneter i havet, så vi tänkte ju såklart att de skulle vara typ tre stycken eftersom de nästan aldrig är maneter här. Men nej, de var hundratals, de gick inte att bada och knappt att gå på stranden eftersom dom hade spolats upp. Så vi gick en promenad på strandpromenade och sedan så gick vi till en restaurang och åt lunch och sedan bar det av hemåt.
 

hejhejhej

 
 
Åh va dåligt jag har sovit inatt haha jag blir nästan ledsen, jag har varit vaken typ tusen gånger, jag har legat vaken i typ tjugo minuter varje gång.. Haha jag kommer att vara dö trött ikväll.
 
Men hur som så lyckades jag tillslut somna om och sova till klockan elva, vilket var väldigt skönt! Idag är de ju då söndag vilket betyder att jag nu har varit här i tre veckor, sjukt tiden flyger här nere haha! Men att de är söndag betyder också att de är kaos på stranden, haha då är de miljoner spanjorer med tält och långbord. Men de lär gå bra trotts att jag inte är så jätte taggad på att åka till stranden faktiskt, jag hade hellre shoppat haha!
 

SVARAR

 
 
Vart är det ni äter frukost! Det verkar som om du inte gör det i ditt hus! Har ni inget kök?

Haha, självklart har vi ett kök! Vi äter frukost hemma varje dag, vet inte hur du kan fått för dig något annat men de är kanske jag som formulerat mig på något konstigt sätt någon gång, men frukost de äter vi hemma!
 
Du har ju ett sånt där namnhalsband där det står Alexandra. Var hittar man såna? Är det guld eller silver? Hur mycket kostar det?

Jag fick mitt sånt när jag fyllde år förra året så jag har inte koll på priset. Men ajg vet att de är köpt i en guldaffär i Nordstan, Nordstans Guld tror jag den heter haha. Jag råkade dock knäcka mitt på mitten..
 
Är inte sjöborrar giftiga?

Jo de tror jag att dom är!
 
Vart kommer de fina skorna ifrån?
 
Dom kommer från Nelly.com, dock så är de från början en rosett till på bandet som man knyter runt fotleden, men den tog jag bort!

STRAWBERRYS

 
 

MINA 5 FAVORITER - BIKINIS

 
 
Här är min fem favorit bikinis, dom jag använder mest skulle jag tro också!
 
Dom flesta är ju ganska färgglada, tycker att de är snyggast, nu på sommaren ska man passa på att bära starka och glada färger, sedan så blir de ju bara ett + eftersom man ser brunare ut i de! Men tyvärr så är de ju så att bikinisar bleks om man är i solen med dom, badar i klorvatten osv. Så därför har flera utav mina bikinisar blirvit lite ljusare, men de gör inte så mycke just nu tycker jag.
 
Iallafall, de fyra översta bikinisarna är alla från Victoria's Secret. Och dom har jag då beställt hem från deras hemsida. Bikinin längst ner är från John Galliano, den köpte jag inne i en bikiniaffär som ligger på A-prien här i Puerto Banus förra julen tror jag!

TAKE CARE

 
 
Nu ska vi börja dra oss mot stranden snart, så ska smörja in mig och sedan så åker vi antar jag. De blir inga speciellt långa dagar på stranden för våran del, vi är där i tre - fyra timmar. Men det är ganska lagom tycker jag!
Sedan ska vi till Corte Ingles och köpa lite små saker som solkräm t ex.
 
Jag ska bli bättre på att ta bilder till er också, promise.
 

7/7-12

 
 
Igår kväll så satt vi ett bra tag ute på balkongen och pratarde, spelade poker osv. Det är för de mesta så kvällarna brukar se ut här nere, om man inte åker in till hamnen de alltså.
 
Så jag sov lite längre idag alltså till kvart över elva, vilket jag tycker är jätte länge. Det är nog för att jag inte är van vid att göra de. Iallafall så ska jag snart springa ner och äta frukost tror jag, sedan ska jag kanske lägga mig ute och sola lite om jag orkar, hehe. Tycker att de är jobbigt att ligga och svettas som jag nämnt innan haha.

Anledningen till att jag är så glansig i ansiktet på bilderna är för att jag precis smörjt in mig hehe.

UNDERBART

 
 
Jag har suttit ute på balkongen nu ett tag, med en glass i handen, en kall cola brevid mig och mina hörlurar i öronen. Åh haha de låter väldigt skönt eller hur? Klockan är dock snart nio så någon färg lär jag inte ha fått, tur de antar jag eftersom jag har linne och shorts, den brännan hade ju sett dum ut imorgon på stranden.. Men jag har suttit i soffan och bara njutit.
 
Det är egentligen sjukt att de är såhär soligt fast klockan snart är nio? De går knappt att ha ögonen öppna när man sitter där ute, så fick springa ner och hämta solglasögonen. Men man ska inte klaga, långa ljusa dagar är de bästa som finns. Det är ju så himla tråkigt på vintern och hösten när de blir mörkt klockan halv fem i sverige..
 

SJÖBORRE

 
 
Idag har vi varit på stranden som vanligt då, igår så blåste de väldigt mycke här, alltså sjukt mycke, de gick inte ens att ligga på stranden. Så idag så var de jätte mycket tång som hade blåst upp eller åkt upp ur havet igår, vilket va lite äckligt. De ser ju inte speciellt fint up när de är fullt med tång och sedan så luktar de ju skit också.
 
Men hur som helst så gick vi och badade och så, haha jag måste faktiskt berätta detta även om de kanske är helt ointressant för er.. Så gick jag i tången då (man var tvungen att göra de) och så sätter jag ner foten på någon spettigt som fan, så sa jag typ aj och så haltade jag bort till min handduk och tänkte inte så mycke på de. MEn så tänkte jag ändå att jag skulle berätta för min kära madre och padre så att dom inte också trampade på de vassa som låg där.
 
Så ville dom se på min fot och hela hålfoten var full med röda prickar och vissa taggar satt kvar. Så de var ju bara att gå upp till den lilla sjukstugan eller vad man ska kalla de så fick dom sitta där med nålar och grejer och försöka få ut de.
 
Akta er för dom här, haha!
 

SIMPLE

 
 
Untitled #41
 
Untitled #41 by hejsanalex featuring converse sneakers

HAPPINESS

 
 
Åh jag tror ingen förstår hur glad jag är, jag hoppar runt och skrattar och är så himla glad, haha kan knappt sitta still haha, va töntig jag är men de är verkligen så!
 
Allt bara känns så himla bra nu! Framförallt för att jag igår fick reda på att Ronni ska komma ner på måndag! Åh jag kan inte ens fatta de, jag har gått runt och varit så himla ledsen för att jag trott att han inte kommer ner, och nu gör han de, om bara några dagar! Åh min älskade prins! Jag längtar så jag håller på att dö!
 
Sedan så gick jag runt och var jätte orolig för de där som hände med mig här om dagen, när jag inte kunde prata osv. Jag är lite utav en hypokondriker kan man väl säga så jag antog de värsta, verkligen. haha. Men vi tror hur som helst att vi har kommit på vad de var, och de var migrän. Så vi ska köpa sånna tabletter som jag ska ta när jag får ont i huvudet. Så de känns bra att inte behöva oroa sig över de längre!
 
 

LITE UTAV MITT HUS I MARBELLA

 
 
Det är några stycken som har velat se bilder på hur mitt hus här nere i marbella ser ut, men jag tycker att de skulle kännas konstigt att ta kort på hela mitt hus, så jag har valt att ta kort på bara min våning eller vad man ska säga.
 
Sedan så är mitt rum här nere inte de finaste precis, men jag tycker att de duger, jag spenderar ändå inte så mycket tid här i mitt rum. Men de bästa med min lilla våning är nog balkongen, den är helt underbar. De är så härligt att lägga sig där i solstolarna med en glass i handen och känna hur solen bränner. Eller att sitta i den mysiga soffgruppen på kvällarna med massa mysiga lycktor runt omkring. 
 
Extrasängen som står brevid min ska egentligen inte vara där men vi har inte orkat ta bort den sedan victoria åkte haha!
 
 
 

MORNING

 
 
Jag vaknade för ett tag sedan nu och har hunnit prata lite snabbt med ronni, ååh jag är världens gladaste!! Jag kan berätta senare! Men jag är för seg för att resa mig ur sängen och göra frukost så jag lär ligga här i kanske en timme till innan de blir liv i mig.
 
Haha goodmorgoon.

FIXAR OCH PLANERAR

 
 
Idag har uppdateringen varit lite sådär men jag kan väl heller inte säga att den varit dåligt. Men lite sådär helt enkelt. 
 
Anledningen till det är att jag varit upptagen hela dagen och inte haft tid, den senaste timmen har jag också suttit och fixat och planerat bla lite inlägg till bloggen. Jag har fotat en del grejer osv. Sedan så har jag börjat tänka lite på om jag ska fixa nu design osv till bloggen. Men jag kan berätta lite mer om det senare.
 

RALPH LAUREN - DENIM & SUPPLY

 
 
Av någon anledning fick jag med mig en del tjocktröjor hem från hamnen när jag var där senast, när det är såhär varmt brukar man annars inte vara sugen på att köpa sånt, inte jag iallafall. Men den här gången blev ett undantag.
 
Jag fick ju iallafall med mig denna stickade tjocktröjan från Ralph Lauren inne på Corte Ingles, den är jätte skön verkligen och lär bli bra att ha till vintern och hösten, även lite kyligare sommarkvällar. Stickade tröjor kan man aldrig ha för många, det är alltid bra att ha. De är de skönaste plagget på vintern tycker jag!
 

LOL, SO TRUE


FÖRSLAG?

 
 
Nu har jag precis varit nera och ätit lite frukost, blev lite tidigare idag men det är ju bara bra. Då kanske vi kommer iväg lite tidigare.
Idag ska vi iallafall till stranden, igen. Sedan ska vi väl antagligen till Puerto Banus och ta något att dricka, de brukar vi iallafall göra.
 
Juste jag tänkte på en sak, mina blogginlägg som ajg gör här nere i marbella ser oftast ganska likadana ut, så jag undrar om ni har något som ni vill läsa om eller så?
 

YUMMI

 
 
Idag har vi legat på stranden hela dagen, ätit på en restaurang men god mat och bara njutit utav de härliga vädret.
 
Så vi kom ner lite innan halv två, så badade vi och solade i någon timme innan de kurrade i våra magar och de var dags för lite mat haha. Åt en jätte god skaldjurspasta, åh!
Efter att jag hade ätit var jag så mätt så att jag nästan mådde illa, så jag gick ner till handukarna och somnade som en sten och där sov jag gott i ungefär två timmar. Sedan badade vi en sista gång innan de var dags att åka hem!
 

JUICY COUTURE

 
 
 
Igår fick jag bland annat med mig dessa två tröjor från Juicy Couture. Jag har letat efter helt vanliga, vita eller svarta tröjor, helt utan tryck men jag har inte hittat förens nu. Så jag tog med mig både den svarta och den vita hem! Sedan så är "j"et på dragkedjan blingat också i rosa små stenar, vilket jag tyckte var jätte sött!
 
De är alltid bra att ha också, basictröjor, helt vanliga som passar till allt. För de gör ju dom här, så dom kommer komma mycke till användning både på kvällarna här och hemma i sverige och framför allt på vintren och hösten hemma i sverige.

4/7

 
 
Nu börjar klockan att närma sig halv ett så då börjar dte bli dags att smörja in sig. Sedan så brukar vi komma iväg någon gång vid kanske ett/halv två.
Idag blir de då stranden för min del, härligt,  känns som att jag inte varit där på evigheter. Ska bli skönt att somna i sanden, åh va skönt haha!
 

FÖRKLARAR

 
 
De sensate inlägget jag skrev igår, det där om att jag ahde varit i stan osv, så var det några som glagade på att det inte var så välskrivet så jag tänkte bara förklara mig lite snabbt haha.
Det var såhär att när jag kom hem så mådde jag jätte dåligt, jag vet inte riktigt varför men så var det. Jag hade jätte ont i huvudet, jag var yr, mina händer domnade, jag mådde illa och så hade jag jätte jobbigt med att prata, asså haha de var inte alls roligt. Men jag sa fel ord hela tiden och så märkte jag de liksom inte själv utan alla sa till mig och mina meningar blev helt fel när jag pratade osv.
 
Så de blev även fel när jag skrev, alltså jag hade inte koll på vad jag skrev riktigt, jag försökte kolla de jag skrivit men asså de gick typ inte. Så när jag hade publicerat inlägget fick jag en kommentar ganska direkt som skrev att de var lite svårt att förstå vad jag skrivit. Så då gick jag in och kollade de typ tre gånger så jag ändrade felen som jag kunde hitta.
 
Jag var väl snurrig bara eller nått men det var iallafall därför inlägget såg ut som de gjorde haha. Ah tanken var egentligen inte att detta inlägget skulle bli så långt..

EN DAG MED FAMILJEN

 
 
Nu har jag haft en riktigt mycket mysig och roligt med min mamma! Vi har massa gått i massa affärer. Så tog vi en god glass, de behöver man vekligen i denna vädret!
 
Sedan fick både jag och min mamma fina kap med sig som jag tänkte att jag visa er (de jag köpte då)! Sedan mötte vi pappa och tog en dricka och sedan tog vägen till huset!
 

A DAY WITH MY A FAMILEY

Nu har jag haft en riktigt mycket mysig och roligt med min mamma! Vi har massa gått och i massa affärer och kolla på en massa fina kläder osv. Så tog vi en lag som tog en slut de varma vädret ner här nere, de behöver man va betyder verkligen!
 
Sedan fick både jag och min mamma fina kap med sig som jag tänkte att jag visa er (de jag köpte då)! Sedan mötte vi pappa och tog en dricka och sedan tog vägen till huset!
 

FOREVER AND A DAY BABY


A SWEET DETAIL

Detta linnet fick jag med mig hem för några dagar sedan, från Zara. Tycker att de är väldigt somrigt och sött, tyget är så himla mjukt och skönt också.
 
De är väldigt lätt att matcha eftersom det är vitt och passar väldigt bra till färgglada shorts/byxor!

SHOPPING

Idag blir det ännu en dag med shopping för min del! Dena gången ska jag och mama åka iväg, kommer blir jätt mysigt!
 
I söndags så började ju rean också, så de gäller att passa på nu innan alla bra storlekar har hunnit ta slut. Det är alltid så när de är slutet utav en rea, då finns de bara dom stora storlekarna kvar.. Så de gäller helt enkelt att de vara ute tidigt!
 
Så jag hoppas att vi kan fynda lite, annars blir det ändå mysigt att spendera tid med min mamma!
 

3 JULI

Jag vaknade för ungefär en halv timme sedan nu, så jag ska snart gå ner och äta frukost. Sedan får jag se vad vi ska hitta på för något idag!
 
Gud va konstigt de kändes föresten att vakna upp själv, haha så himla ovant. Men man blir van fort! Så de kommer inte precis vara något problem. Det kommer vara roligt att tillbringa lite tid med mina föräldrar också, i en vecka är vi själva nu och de kommer säkert vara jätte mysigt!
 

MOT FLYGPLATSEN

Nu håller Victoria på att packa de allra sista. Och snart ska vi börja åka iväg mot flygplatsen.
 
Åh va konistigt de kommer kännas att vakna upp själv imorgon, och att pka till strandne själv osv.. Åh va tråkigt. Men de kommer nog att blir bra iallafall. Om en vecka kommer ju Marcus också, så jag får se fram emot de!
 
Så nu ska vi börja åka ivävg, kommer blir så sorgligt när vi lämnar henne på flygplatsen haha..♥

SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR KVÄLL:

 
 
 

Jag hade på mig en klänning från Zara som jag köpte precis innan vi åkte ner hit till Marbella. Sedan hade jag ett par klackar som jag beställt hem från Nelly.com för ett rätt bra tag sedan, dom fick värkligen benen att se ut som att dom är flera mil långa!
 

EM 2012

 
 
Igår kväll åkte vi in till hamnen för middag och framför allt för att de finalen i EM. Det var ju Spanien - Italien! Jag höll ju på Spanien, eftersom vi är här varje sommar och alltid har varit så känns det självklart för mig, det här är ju typ mitt andra hem.
 
Men vi satt inne på en Italiensk restaurang och åt, men det var trotts de flest som hejade på spanien även om det var ett par stycken där med italienska tröjor! Stämningen i hella Puerto Banus var helt sjuk verkligen! När det blev mål så började alla skrika och tuta så man hörde de från alla gator osv.
 
När matchen var slut så började vi dra oss för att fixa en taxi, så gick vi genom hela hamnen och de var helt sjukt! Alla var så glada och tutade, skrek, badade i fontänen osvosv. Ah va glad amn blev haha!
 
Det blev ju iallafall 4 -0 till spanien så de lär vara en underbar stämning här ett bra tag nu haha!
 

SVARAR

Vilken/vilka affärer i Puerto Banus säljer Juicy Couture?
Corte Ingles säljer lite Juicy Couture, massa väskor, smycken och ett par dressar och lite kläningar och sådär!
Sedan finns det en affär som ligger brevid Versace som säljer ganska mycke Juicy Couture, men just nu kommer jag inte på vad den heter..

Har du sett några Primeboots i Marbella?
Nej det har jag faktisk inte, men de kanske finns, jag har inte kollat i så mycke skoaffärer, hehe.
 
Vart laddar du ner filmer ifrån?
Jag laddar aldrig ner filmer, jag ser dom få bio eller så köper jag dom.
 
Har du Instragram?
Ja, de har jag, men jag har inte lagt upp några bilder men om jag börjar göra de så säger jag till er!
 
För några månader sedan så fick du ju ett kort från en tjej som jobbade på en modellargentur så skulle du ringa har du gjort det?
Jag har faktiskt inte hört av mig till dom, men jag har ju ett helt år på mig, dom vill ju att modellerna ska vara 16 år när dom börjar jobba.

Jag har faktiskt
Var det den väskan som du köpte på LV?
Ja, det var det!

Nu åker vi!

Nu ska vi åka om typ fem minuter, så jag ska börja dra på mig en bikini och så sedan åker vi! Så lär vi väl vara hemma runt halv tre eller något sånt. Då kanske jag slänger upp något inlägg annars har jag fixat ett par tidsinställda till er!


MÅNDAG

Idag blir de en lite stressig dag för oss, eller ja stressig och stressig.. Men vi ska äta frukost som vanligt sedan ska vi iväg till stranden redan vid tolv (vi brukar åka runt halv två) sedan redan vid halv tre, ska vi åka från stranden.

Då ska alla hem och duscha göra oss iordning osv. Sedan vi halv fem ska vi åka mot flygplatsen för att lämna victoria, det tar kanske en timme att åka till flygplatsen så då är vi där vid kanske halv sex. Sedan ska vi åka till Ikea haha, och sedan kanske vi ska ut och äta i hamnen eller om vi är hemma, jag vet inte!
 
Men de är iallafall väldigt stressigt jämfört med hur dagarna här ner brukar se ut.
 

HOLA MIS AMIGOS

Nu kom vi precis hem från stranden och jag ska snart hoppa in i duschen. Vid åtta ungefär ska vi börja åka in mot hamnen och äta lite middag!
 
Så jag ska snart som sagt hoppa in i duschen och göra mig iordning, victoria åker ju hem imorgon så de blir hennes sista kväll här, tror vi ska åka hem ifrån vid halv fem imorgon när vi ska köra henne till flygplatsen, tråkigt..
Men nästa måndag kommer Marcus (min store bror) och hans tjej hit så, det blir roligt!
 
haha juste, när jag var på strandne idag och låg och solade så lyckades jag precis att somna så får jag en storuppblåsbar sak hur hårt som helst rätt på läppen så de började blöda och svullnade upp haha, gjorde grymp ont faktiskt.
Haha ser ni på bilden att jag leer lite små skevt? Det är iallafall för att det var så himla svårt att le när läppen så uppsvullen.
 

LOL

 
Såg den här trailen för ett tag sedan och jag tycker den verkar skit bra, verkligen. Så när jag kommer hem ska jag se den här, jag typ längtar till de, haha nej men påriktigt jag tycker att den verkar jätte bra. Sedan så gillar jag Miley Cyrus också haha, så de blir ju ännu bättre då.
 
Så den ska jag se såfort som möjligt när jag kommer hem! Har någon utav er sett den? Var den bra?
 
 
 

A COLORFUL DETAIL

Fint till en brun bränna, solblekt hår, orangea shorts och Converse eller sandaler.
 

13.14

Det blir strandne trotts de blåsiga vädret för min del idag. Men det blir skönt! Hoppas på stora vågor också så att det blir roligare att bara! Det är ju så himla roligt med stora vågor, då kan man bada i timmar verkligen haha!
 
Men nu ska vi klä på oss och så åker vi iväg mot stranden !
 

1 JULI 2012

Gud va jag har sovit dåligt inatt, jag har drömt hur mycke som helst haha nej emn har inte sovit så speciellt mycke.
Men jag ska försöka sova på stranden idag tror jag, men här blåser de idag så är inte hundra på om vi ska till stranden, de blåser ju hur mycke sand som helst på stranden då.. Sedan så är det alltid hur mycket folk som helst på stranden på söndagar asså de är sjukt, alla tar med sig stora partytält och sätter upp osv.
 
Hur är vädret hemma i Sverige? Någon sa till mig att de spöregna? Hoppas att vädret bättrar sig tills om två veckor, då kommer jag ju hem!
 

RSS 2.0