UNDERBART!

Klockan åtta ska jag åka iväg mot markland och hämta ronni. Han ska sova här inatt så det ska bli supermysigt! Lite jobbigt att behöva vänta så länge innan jag kan börja åka bara, jag vill ju åka och hämta han NU!

Men visst har det varit underbart härligt väder ute idag? Jag har tillbringat två timmar ute på terrassen med en Ben & jerry och njutigt utav det underbara vädret! Det har varit så himla härligt, känns nästan som sommar tycker jag!


Kom med förslag!

Vad vill ni läsa om? Vad är roligast att läsa om tycker ni? Vill ni ha mycket om min vardag, vill ni ha mer tips eller mer tävlingar? Vill ni att jag ska svara på frågor oftare eller ha fler frågestunder?

Det är totts allt ni som läser min blogg och även om det är jag som väljer vad jag vill skriva i min blogg, så är det ni som ska läsa. Så ni får kommer med förslag ge mig insperation så ofta ni kan! Det blir så mycket roligare och så mycket bättre inlägg om ni säger vad ni vill läsa om!

Ny skinnjacka?

Jag vill verkligen ha eller jag behöver verkligen en ny skinnjacka, jag har nästan tröttnat helt och hållet på jackan jag har just nu. jag har ju en från Jofama by Kenza, jag ska ändå behålla den för jag lär vilja använda den någon gång ibland.

Men jag vill ha en ny och jag har ingenaning om vilken än. Jag har kollat lite på de nya jackorna från Jofama by Kenza. Jag tycker att dom är skit snygga! Så jag funderar faktiskt på att köpa den röda, vet ni vilken jag menar?
Tycker att den är skit snygg. Den är ju lite annorlunda från de jag haft innan eftersom att den är röd! Men den kan ju bli lite svår att ha till allt kanske?

Jag vet verkligen inte.. Har ni några bra tips på snygga skinnjackor?


Godmorgon!

Jag sitter och äter smothie nu, måste snart klä på mig och så.

Jag har vaknat flera gånger inatt så man kan väl inte precis säga att jag har sovit speciellt bra.
Men som jag skrev igår så är det en väldigt kort skoldag idag vlket såklart är jätte skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan men jag tror att ronni ska sova hos mig inatt, jag vet linte riktigt än.



16.46

Jag kom precis hem och ska sätta mig och plugga nu tror jag. De skulle iallafall behövas. Men först måste jag få något i magen, jag är så hungrg så att jag tror att jag spyr.. Jag tror att jag håller på att bli sjuk också, jag har jätte ont i halsen och hostar..

Men jag har prov imorgon så jag måste hur som helst gå till skolan, sedan så slutar vi ju klockan ett imorgon med så det är inte en jätte jobbig dag precis.


Svar

Vart är din pälsjacka ifrån? Är det äkta päls? Från vilket djur isåfall?
Oj, undra hur många gånger jag egentligen har svarat på denna frågan. Men det är antagligen en ny läsare som undrar. Den är inte köpt i sverige utan den är från New York, tyvärr! Ja det ärr äckta päls, själva jackan är kanin och kragen eller vad man ska säga är räv.


Den bikiniöverdelen på din header, är den från Victorias Secret? Vilken storlek köpte du på den?
Ja, den är ifår Victoria's secret. Jag har M på överdelen. Men jag förstår inte varför folk alltid frågar vilken storlek jag har, ni ska ju ha den storleken som passar er så vad jag har för storlek spelar väl egentligen inte någon roll för er.

Om du fick välja två shorts från runwaydreams vilka skulle de då vara?
Dom här två tror jag, jag tror dock att de med leopard är lite korta över rumpan.

TIPS - FILM



Mission Impossible Ghost Protocol
Den här filmen valde älskling att vi skulle se i söndags när vi var på bio. Detta var 4an tror jag? Och jag har inte sett någon utav dom andra men det ska jag verkligen göra. Den var verkligen jätte bra!

Det blir för det mesta bra när ronni får välja film men denna var den bästa jag sett med honom tror jag faktikst, den var sjukt bra! Den är verkligen värd att se! Ska kolla på de andra filmerna så snart jag kan.

Den är verkligen värd att de!

Godmorgon

Jag vaknade för kanske tio minuter sedan helt utav mig själv, var helt klar vaken direkt. Jag skulle egentligen gått upp klockan åtta, men så blev det inte. Jag somnade klockan nio igår så det var väl egneligen därför!

Vi börjar inte förens halv tio idag så det är ju iallafall skönt! Idag efter skolan måste jag verkligen plugga så det ska jag sätta mig och göra när jag kommer hem.

27/2

Jag håller på att fixa lite saker i min garderob, lite små saker bara.
Nästa vecka ska jag hålla på en hel del med att fixa i mitt lilla hus, jag ska sätta in säng, tv, minikylskåp osvosv. Det blir säkert jätte bra tror jag! Jag längtar så himla mycket tills det blir klart, kommer att bli underbart!

Just nu kollar jag på Sofias änglar, aldrig kollat på det innan så jag får väl se hur det är!


trött

Usch jag blir så himla trött när jag måste gå upp klockan 6..

Jag har sovit i kanske en halv timme och efter skolan så åkte jag och köpte godis på ica, haha jag orkar inte vara såhär onyttig.. Men hur som helst det var jävligt gott iallafall!
Nu sitter jag helt vrålhungrig och väntar på att maten ska bli klar. Medans jag väntar så ska jag svara på lite bloggmejl och sedan så får jag se vad jag ska göra, plugga lite skulle vara bra tror jag!


Om igår

Vid halv fyra så mötte jag upp ronni inne i stan. Vi gick och åt på Jensen's som vanlig haha. Det är verkligen underbart gott! Vi satt där och åt ett tag, vi tog också en väldigt god efterrätt haha. Så satt vi där och pratade jätte länge och hade jätte mysigt.

Sedan åkte vi till Bergakungen där vi såg på bio, en jätte bra film verkligen! De blir alltid bra filmer när ronni får välja ! Sedan så åkte vi hem.

Jag hade verkligen en skit mysig dag, att vara med honom är de bästa jag vet!

Svarar!

vart köper du nitar?
Jag köper dom så Shock!

Vart har du köpt tröjan du hade i fredags?
Den är från nelly.com!


När kommer du ha tävlingen om någon av dina bikinis?
Jag vet faktikst inte riktigt, jag funderar fortfarande på att byta bloggportal och isåfall tänker jag ha tävlingen där.

Vart har du köpt linnerna?
Jag köpte dom på hästmässan!




Bråttom.

Jag vaknade precis, för kanks etre minuter sedan, jag måste börja springa mot bussen om tio minuter så detta blir ett väldigt snabbt inlägg.

Jag har gjort ett par inlägg som kommer att komma upp under dagen, bland annat så ska jag svara på lite frågor som jag har fått! Jag tror att jag är hemma runt halv tre eller liknande!


Bilder från i fredags!


nya linnen


26/2

Jag har fortfarande inte ätit frukost, vi har ingen bra frukost mat hemma alls. Egentligen har vi väl knappt någon mat alls, mamma och pappa har ju jobbat hela dagarna så dom har inte hunnit handla..

Så jag funderar på att åka iväg till ica och köpa något att äta? De ända som är lite jobbigt är att de lär ta en och en halv timme ungefär, skit jobbigt. Jag får se hur jag gör..
Sedare idag ska jag antagligen träffa ronni lite snabbt, men jag vet nte riktigt än!


SÖNDAG

Tycker inte alls det känns som att dte är söndag idag, verkligen inte! Men det är de och jag har ingenaning om vad jag ska göra. Eftersom det är söndag så ska jag väl antagligen vara hemma och mysa, men jag får se!

Jag har iallafall precis vaknat nu och de är tydligen ingen hemma. Så jag ska väl gå och göra frukost antar jag hehe.
Tänkte att jag ska berätta lite mer om igår senare också? De blir säkert bra eller vad tror ni?

Helt slut..

Ni förstår inte hur trött man blir utav att stå på mässa. Jag stod i ungefär 6 timmar och jag är helt slut, kan knappt hålla mina ögon öppna ens.

Jag har precis duschat så jag ska smörja in mig och sedan så ska jag nog sova en timme, jag behöver det om jag ska vara iallafall lite pigg ikväll. Haha! För som de ser ut nu så kommer jag somna vilken sekund som helst..

Tack för alla fina mejl föresten! Om du vill skicka ett mejl/idolbild eller liknande så kan du alltid göra det till
[email protected]

Just nu

Sitter på markland och vävar på bussen, den kommer om ungefär fem minuter! Så du ska jag åka hem igen! Måste duscha och så för man känner sig inte direkt fräsch nu..

Det är verkligen helt underbart väder, ååh våren är här! Hoppas de håller sig såhär nu! Känns nästan som om man skulle kunna ha på sig shorts nu, nästan! Ååh!


Om igår:

Först åkte jag och saga in till stan för att köpa en present som jag berättade för er igår. Efter det så åkte vi hem, vi var hemma i kanske tjugo minuter och sedan åkte vi iväg och mötta Sofia på markland och sedan hem igen.

Göra oss iordning och sedan åkte vi iväg igen, haha. Så var vi hos Vera hela kvällen och hade jätte mysigt! Det var typ 11 tjejer och vi hade super mysigt, åt sushi, macarones, kladdkaka och sånt. Sedan så skulle min taxi komma vid halv ett. Men istället kom han vid halv tolv. Så då åkte jag och tre andra tjejer hem!

Jag tog inga bilder, men antonia gjorde tror jag så jag kan ta hennes om jag hittar dom någongång!
image description

MIn dag:

Runt klockan åtta idag åkte jag iväg för att jobba. Gud, haha.
Hur som helst så ska jag jobba på Hästmässan, Göteborgs Horse Show eller vad man nu ska säga. Jag ska stå i en liten monter och sälja massageapparater hehe.

Det lär väl bli.. roligt. Haha, nej men jag kommer gå runt och kolla lite och så också! Jag var ju där varje år när jag var yngre och kollade, tyckte att det var jätte roligt att kolla på alla häst saker som fanns, och plocka godis lite här och var.

Efter jag har jobbat så åker jag hem, gör mig i ordning, antagligen med saga. Sedan så ska vi iväg på en till tjejmiddag! Jag kommer uppdatera innan såklart!


07.49

Usch, jag har nog aldrig varit såhär trött. Jag gick upp för ungefär en halv timme sedan och nu sitter jag och äter mango.

Jag ska åka tio över så jag ska snart börja göra mig iordning och klä på mig, ingenaning om när jag kommer hem men kankse fyra eller fem tror jag. Mne nu måste jag göra mig iordning, så vi hörs lite senar!


Home

Jag kom precis hem, jag var som jag sa i stan-. Jag var där och köpte en present till en tjej som ska ha tjej middag imorgon. Sedan så åt jag på donken med Saga efter vi hade köpt present.

Sedan tog v en buss hem och nu är jag då hemma igen, jag ska ligga och ta de lungt ett tag, kolla på tv och så eftersom jag är sjukt trött! Sedan så ska jag antagligen möta upp saga och så åker vi iväg!


Home

Jag kom precis hem, jag var som jag sa i stan-. Jag var där och köpte en present till en tjej som ska ha tjej middag imorgon. Sedan så åt jag på donken med Saga efter vi hade köpt present.

Sedan tog v en buss hem och nu är jag då hemma igen, jag ska ligga och ta de lungt ett tag, kolla på tv och så eftersom jag är sjukt trött! Sedan så ska jag antagligen möta upp saga och så åker vi iväg!


Påväg hem!

Jag är påväg hem från stan nu, jag bloggar direkt när jag kommer hem!


Med ronni

Jag är med ronni nu! Vi slutade skolan klockan fyra och då tog vi bussen hem till mig.

Vi har precis ätit middag och jag tror att han ska sova här inatt också så de smka bli super mysigt! Det är ju fredag imorgon vilket är skit skönt! Äntligen helg!

Just nu ligger vi och kollar på tv och myser. Jag är helt proppmätt efter hur mycke mat som helst, hehe. Jag ska snart gå och göra lite nudlar till min älskling igen!


byta bloggportal?

Jag har tänkt ett bra tag på att byta bloggportal. Eftersom jag är värdelös på att hålla på att pilla med kodmallar och sånt så har jag ingenaning om hur jag ska tjäna pengar här på blogg.se, vilket är väldigt störande.
Sedan så är det lite svårare att klättra uppåt på topplistan här också, på nattstad kan man se ända till topp 100 vilket betyder att man inte behöver ha speciellt många läsare för att synas på topplistan.

Så det är ju lättare att få mer besökare på nattstad, sedan så tjänar man också pengar. Den ända nackdelen är att jag kommer att tappa en hel del läsare, det vet jag! Men jag får helt enkelt se hur jag ska göra!

Om jag byter vad tycker ni att min blogg ska heta, ska jag behålla HejsanAlex så att ni inte behöver komma ihåg något annat helt plötsligt? Skulle ni fortsätta läsa min blogg?


Vårkänsla

Tycker verkligen att det känns som att våren är påväg! I tisdags var det jätte fint väder, kändes verkligen som vår!
Helt underbart, jag längtar så jag dör tills jag ska springa runt i linne/t-shirt utan att behöva ha en kofta eller jacka.

Sommaren och våren är den bästa tiden på året tycker jag! Man blir så himla glad och allt blir mycket roligare!
Jag vill att våren ska komma nu, känns som om den är påväg lite smått faktikst eller vad tycker ni?


Tävling?

Som jag har sa innan jul så kollade jag bland mina bikinisar och hittade ett par som jag inte längre ville ha kvar, ett par från Victoria's secret bland annat.

När jag var nere i Mexico hade jag en tävling där ni kunde vinna en bikini just från Victoria's secret och det verkade vara väldigt uppskattat. Så jag funderar på att starta en sån tävling igen, men denna gången med en annan bikini såklart haha!
Många har sagt att ni vill ha mer tävlingar och så här, så självklart ska jag försöka ordna det! Kanske ska starta en till helgen?

Vad tycker ni? Skulle det vara roligt?

Godmorgon

Jag har precis gått upp nu och måste börja göra mig iordning lite smått, snart är de helg och gud så skönt de kommer bli. Är redan trött på skolan efter bara en vecka..

Jag vet att det var lite halv seg updatering igår men jag hade inte tid, hehe. Jag satt och pluggade ungefär hela dagen efter det att jag kom hem!

Idag är det iallafall torsdag och vi ska ha matte prov vilket inte är de roligaste, sedan så slutar vi inöte förens klockan fyra heller så det är faktkst en ganska seg dag.. Jag hoppas verkligen att matteprovet går bra, men jag tycker de är skit svårt så de lär de väl inte göra..


home

Jag kom precis hem från skolan, jag hade bara två lektioner så det var helt underbart!
Sista lektionen var dock inte speciellt rolig, jag blev helt snurrig och det kändes som om jag skulle spy eller svimma.

Men nu är jag hemma, och sitter och mumsar på en godispåse och ska snart öppna matteboken och börja plugga inför imorgon!


Mina favorit bikinis!


Det var någon som undra vilka mina favorit bikinisar var och det är nog dom här, tror jag! Jag har en hel del bikinisar och jag tycker att det är svårt att välja..

Men mitt favorit märke när det kommer till bikinisar är absolut Victoria's Secret! Dom har de finaste bikinisarna jag vet. Jag älskar nästan alla! Det är också där ifrån nästan alla mina bikinisar är ifrån! Det är väldigt synd att dom inte har någon affär i sverige bara..

Alla bikinis på bilden förutom den i mitten är ifrån victoria's secret. haha!

Sovmorgon

För min del blev det sovmorgon idag igen, jätte skönt verkligen! Jag tror jag kommer till skolan någon gång vid halv elva, sedan slutar jag halv två också så det är inte precis en lång skoldag för min del idag!

Anledningen till att jag inte ska till skolan nu är att jag ska till doktorn klockan nio, då var det ju ingen idé att åka till skolan innan så jag fick sovmorgon!


Är det ett skämt?!



Hur fan kunde hon åka ut? hon var ju fan bäst.

Semeldagen



Nu ska jag snart sätta på Top Model och mumsa lite på en stor semla. Det är ju semledagen idag, vi fick till och med semlor i skolan idag! Dock tycker jag inte att dom var speciellt goda men det är ändå semlor hehe.
Det är ju bara semledagen en dag om året så man borde unna sig en semla tycker jag!

Jag brukar ta bort lite utav grädden eftersom jag inte tycker speciellt mycket om de när de är så mycket, men annars tycker jag semlor är skit gott!

Min familj äter alltid semlor på semledagen, gör ni de?

hemma

Jag kom hem för en liten stund sedan, jag ska snart sätta mig och plugga lite matta och äta lite frukt.
Jag har matte prov på fredag om jag inte sagt de innan, så jag måste plugga. Jag känner att jag iallafall kan en del utav de helt okej!

Sedan ska jag fixa en snabb sak och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt!


Ang förlängda ögonfransar!




Jag fick väldigt många frågor om mina ögonfransar som jag förlängde i fredags. Jag har egentligen redan gjort ett inlägg om det här, förra gången jag förlängde dom men jag tänkte att jag kunde svara iallafall!

Jag fixade mina ögonfransar på Jennie H som ligger i stan, dom fixar även naglar där så jag tänkte att jag skulle åka dit och fixa de när jag känner för nya naglar, för de är verkligen jätte bra där!

Jag vet inte riktigt hur långa jag gjorde eller så. Men jag gjorde mellan långa tror jag! De kostade 650 kr vilket är ganska billigt faktiskt så det är absolut värt de tycker jag!

Fransarna sitter olika länge från person till person, det beror på bhur snabbt man tappar franser osv eftersom dom sitter på dina riktiga fransar. Men de kan ju vara så att man tappar en redan första dagen osv men det gör ju ingen skillnad! Dom brukar sitta i ungefär en månad!

SVARAR IGEN

Vad tycker du om bergsjön/angered? Skulle du kunna bo där eller umgåts med nån som bor där
Jag dömmer inte folk efter vart dom bor, verkligen inte. Jag har aldrig varit i angered och i bergsjön har jag varit en gång när jag råkade somna på bussen. Så man kan säga att jag inte varit i något utav ställerna, så jag vet inte hur det är eller så. Jag skulle inte vilja bo där. men jag har inget imot att ungås med folk som bor där verkligen inte!

Var bor ronni? Är det hams riktiga namn?
Han bor i Hisingen, och jaa de är hans riktiga namn!


vart har du köpt dina converse med nitar?
Dom köpte jag förra sommaren och dom är från Friis & Company om jag inte kommer ihåg fel.


Tycker du att dem vaxade byxorna töjer sig efter att man har använt dem ett tag?
Nje, lite kanske men inte alls lika mycket som dom från Zara!

Din vita bikini från Panos Emporio, vad du har för storlek på den o tycker du den är stor eller liten i storleken om man jämför med tex hm bikinis?
Jag har inte haft en bkini från H&M på jätte länge, så jag vet inte riktigt hur dom är i storleken. Men jag tycker iallafall att min vita volangbikini är normal i storleken, lite stor kanske

Påväg till skolan

Jag hann inte blogga innan jag åkte så jag slänger upp ett snabbt inlägg nu!

Jag sitter på bussen med saga nu och vi är på skolan om kanske tio minuter! Vi har en massa läxor tills idag så de känns lite jobbigt, såhär när de har vart lov är de ju inget man har tänkt på speciellt mycke..


1 år och 3 månader

Det känns verkligen helt sjukt, tiden har gått så himla fort. Känns som om jag gör sånna här inlägg hela tiden haha.

Men jag är verkligen lyckligt lottad som får ha honom i mitt liv, han verkligen den bästa pojkvännen man kan tänka sig och han är verkligen min drömkille. Han är perfekt! Han är min bästavän och de finns inget bättre än att vara med honom han får mig på sånt bra humör och vi har så himla roligt tillsammans!

Jag älskar honom mest av allt, han är den underbaraste killen som finns!

HAPPINESS

Efter skolan idag så åkta jag in till stan, mot lilla bommen för att ta 80 bussen. Så hände de en skit rolig sak som jag kanska berättar om någon gång, jag blev så glad så jag trodde jag skulle skita ner mig hehe.

Hur som helst så vände jag för mamma var tydligen i stan så jag gick till NK och mötte upp mamma, så blev jag köpd hem vilket var helt underbart skönt! Jag har precis kommit hem nu och ska ställa mig och göra lite lunch hade jag tänkt är jätte hungrig!

Min helg!



I fredags så kom farmor, farfar och oma hem till oss för att äta middag. Farmor och farfar glömer aldrig min namnsdag och de gjorde dom heller inte i fredags, hon hade med sig massa godishjärtan, ett fint handskrivet kort och en peng, åh va gulligt!

Sedan åt vi en jätte god middag och vid kanske nio tiden kom ronni. Så hoppade han in i duschen medans jag ställde mig och gjorde nudlar till honom. Sedan så satt vi och preatade ett tag innan det var dags för efterrätt.
Vid elva tiden åkte alla hem förutom ronni då som sov över. Vi somnade någon gång runt två.

Vi vaknade inte förens halv tolv vilket för mig är väldigt sent. Jag sover alltid bäst när han är här! Sedan gick vi och åt frukost. Efter frukosten satte vi på en jätte bra film som vi kollade på och vid fyra åkte han hem!

Svar!

vem är det som tar alla bilderna på dig när du är på semester?
Det beror på, jag tar dom som finns tillgängliga hah. Är jag med kompisar så blir det ju så att någon utav dom tar bilderna, är jag mer min familj kan någon utav dom ta bilderna, är jag själv så använder jag mig utav självutlösare!

Skulle inte du kunna berätta lite om vart du gjorde dom och hur långa du gjorde osv! vad kostade det?
Ja, de ska jag absolut göra! Det kommer ett inlägg om det senare idag eller imorgon!

Men vad din bror då? Driver han ett av företagen?
Nej, mina föräldrar driver båda företagen. Min bror pluggar fortfarande, men han jobbar också, vet dock inte med vad.


funkar det att ha jeffrey campbell lita/spikes på sommaren också?
Jag tycker abolut att man kan ha dom på sommaren, jag ska ta med mig dom till marbella i sommar! Dom är dö snygga året om tycker jag!

Vad har du för storlek på dina vaxade byxor från ginatricot Med silvriga dragkedjorna? :)
Jag har storlek 24 på dom! Dom sitter helt perfekt, jag älskar dom!


Jag såg att du hade några deborah Lippman naglack, jag har ocksås sånna men jag tycker att det är svårt att får bort. Har du några tips så skulle jag bli glad? :)

Åh jag tycker också att de är skit svårt att få bort dom, nästan omöjligt.. Jag har egentligen inget tips men jag läste någonstans att dom hade en nagellacksborttagning för just för dom nagellacken, jag vet dock inte vart de finns att köpa..

Back to school

Godmorgon.. Nu börjar skolan igen och helt ärligt så orkar jag inte.. Jag är verkligen helt död klockan är ju inte ens sju än..

Men man får bara göra det bästa av de, man får ju träffa alla kompisar och så igen så det ska ändåp bli lite kul.. på något sätt haha. Jag slutar iallafall klockan tre idag men de brukar ju alltid bli tidigare. Sedan så åker jag förmodligen direkt hem och börjar plugga.

Bra kvalité jag vet haha..

how i met your mother

Jag ligger och kollar på How I met your mother, älskar det! Jag har precis tagit en riktigt lång och varm dusch, helt underbart. Älskar duscha skulle kunna göra det i flera timmar.

Jag ska fixa lite inlägg tills imorgon och sedan ska jag väl troligen gå och lägga mig. På torsdag har jag matteprov så jag måste börja plugga tills det så snart som möjligt, lär väl bli på onsdag eftersom jag aldrig har orken..


mys!



Jag sitter hemma och myser i en utav ronnis tröjor, haha. Älskar när han glömmer kläder hos mig, dom är så himla mysiga, sätter alltid på mig dom så fort jag får chansen haha!

Det är ju söndag idag och då tar jag det för de mesta lungt. Så det är precis vad jag har gjort idag! Jag åkte iväg lite förut och fixade lite saker jätte snabbt. Annars har jag varit hemma i stortsätt hela dagen! Det är ju skönt det med eller hur?

Mexico i fucking miss you..


Intervjuad



Här om dagen så var det en gullig tjej som frågade om hon fick intervjua mig till hennes blogg.
Tyckte att det lät skit kul, så jag ställde såklart upp och svarade på lite olika frågor! Och igår när jag kollade in på hennes blogg så låg den uppe.

Tycker att det var skit gulligt att hon ville intervja mig, verkligen jätte roligt!

Klicka här för att komma till intervjun

19/2

Nu ska jag snart åka iväg lite, det är ju sista dagen på lovet vilket är jätte tråkigt. Men snart ska jag praoa i två veckor så det kommer bli skönt det också, slippa skolan!

Tiden går så himla fort nu, det är snart mars, snart vår och sommar! Jag längtar så sjukt mycket men på samma gång gör jag inte de..

Jag älskar att vara i marbella, de gör jag.
Men det är alltid lika tråkigt att veta att man inte kommer träffa alla på en månad, jag vet hur hemskt jag tycker att de är dom sista veckorna.. Men ändå måsta jag längta lite efter sommaren, för även om jag är borta väldigt länge så är de dem bästa tiden på året, vara med alla vänner, vara ute på kvällarna, bad, bli brun och sola!

New day

Jag har legat vaken jätte länge, utan att kunna somna. Jag tänkte att jag kunde berätta lite om vad jag gjorde i fredag och igår lite senare, blir de bra?

Sedan så var det någon som kommenterade mitt förra inlägg och frågade om de var att ronni hade gjort slut? Och de var det verkligen inte, hah! Hade det vart så hade jag varit mycke mer ledsen och inte bloggat på ett riktigt bra tag kan jag lova er hehe! vi är fortfarande tillsammans, han är världens bästa pojkvänn!

bloggar imorgon

är allmänt nere, orkar inte blogga

Väntar..

Ligger här och väntar, på middag och på Ronni! Han ska sova här inatt så de lär bli jätte mysigt! Han kommer hit om ungefär en halv timme!


Lunch!

Jag har vart helt slut hela dagen, jag somnade mellan tre och halv fyra inatt.. Jag vet inte varför men jag kunde inte sova, jag hade kollat på massa polisprogram och så, så jag fick känslan av att någon kollade på mig hela tiden, haha.

Sedan så gick jag upp halv nio eftersom jag skulle åka iväg, så jag har varit väldigt trött som sagt. Nu ska jag sätta mig och äta lite lunch, havskräftor ! åh va gott!


svaren, del 4!

Lite sent..

Kan du inte lägga ut en bild på ditt absoluta favorit-klädesplagg?
Jag har inte riktigt något favoritplagg, det är isåfall vaxade byxor, eftersom dom går att använda till allt och dom är så jävla snygga!


Vad fick du för betyg förra terminen?
Väldigt blandat, ett A, två B, ett C och resten D och E

Har du kysst Ronni framför dina föräldrar?
Ja, eller jag tror det, haha det är inget jag har tänkt på!

Vad hände mellan dig och saga ?
Det hände egentligen inget mellan oss, det blev bara så att vi inte var med varann så ofta.


Har du varit jättefull någon gång ?
Inte överdrivet.

Har dina föräldrar sett dig dricka alkohol/röka ?
Nej, jag skulle inte göra det när dom var i närheten, såklart

vad har ronnis familj för bil/ bilar?
Jag vet inte, varför är det än intressant?

Vart har du köpt ditt halsband där det står Alexandra på?
Man kan köpa dom i nästan vilken guldaffär som helst.


vad är ditt drömjobb?
Victoria's secret modell! Men de är ju knappast möjligt så något annat som man tjänar riktigt bra på!

tittar du på pappret när du torkat dig på toalettet?
nej, de gör jag inte, gör du?

vad tar du helst på dig när du ska på barnkalas (asså om det var nån släkting eler nått och du måste gå)
haha ehm.. jag går aldrig på barnkalas.. men de skulle väl vart något jag har på mig till vardags!

Kan du inte berätta mer om din familj. Typ vad de gör och varför?
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, de är inget speciellt. Dom driver två företag, mamma är hemmafru kan man säga. Så haha det är inte så mycket att berätta


har ronni stora händer? lägg upp en bild jämförst med dina
haha, han har väl normala händer, mycket större än mig iallafall. Nej de betyder otur att jämföra händer hehe..

Känner du de i näset typ som Frida, dogge, vicce ebba i dom?
Jag känner några i näset ja!

vart skulle du vilja bo när du e stor ?
Spanien, New york, Maldiverna eller något likande!


5 saker du vill göra innan du fullt 30 ?
Rest en massa, åka ner i en hajbur, gjort en liten tatuering, flyttat till mitt drömhus, fått barn.

när du är med ronni blir det någon gång pinsamt då?
Det blir aldrig en pinsam tysnad eller liknande om det är det du menarl.

vet dina föräldrar att du dricker? om dom gör det, vad säger dom om det?

Nej, det är klart att dom inte vet

vilka personer stör du dig på? tex. om dom är tykna, skryter eller så.

Jag gillar inte när folk tror sig, dvs tror att dom är bättre än alla andra. Sedan då hatar jag folk som är negativa och klagar på andra.

har du fått mens?

haha ja, för längesedan

tror du att du bloggar om ett år?

Nja, e tror jag kanske att jag kommer göra haha, lite små osäker faktikst!

favorit byxor?

Mina vaxade byxor!

Jag måste fråga är det lätt att gå i Jeffery Campbell?
De är jätte lätt och dom är super sköna!


Har du och Saga börjat bli mer kompisar igen?
Vi var aldrig riktigt ovänner

måste bara fråga, varför vill du egentligen bli modell? Modell Branschen är ju jätte hård, det verkar kul att man typ får ha på sig alla världens märkes kläder osv. men de är ett jätte jobbigt och dåligt jobb egentligen. man bli bara utnyttjad...de är ju typ inget roligt liv att vara modell
Jag tycker att det verkar skit kul! Att få göra massa fotojobb, reklamjobb, gå på catwalk osv. Sedan tycker jag inte alls att det är ett dåligt jobb? Man får oftast bra betalt och man gör något som man tycker är roligt.

Vart hittar man snygga skinnjackor? :)
Jofama by Kenza har snygga skinnjackor tycker jag, det ända som är lite tråkigt är ju att alla går runt med dom..

Vad använder du för smink på vardagarna? Vad använder du för maskara?
Jag använder inget smink längre, hehe. Ibland blir de att jag tar lite I.D puder!


KOmmer du ta hål i naveln ? tyckker du det är snyggt ?

Nej det kommer jag inte göra. Vissa fassar i det men jag tycker inte att det är så snyggt som jag tyckte innan.

Vad är viktigt för dig i ett förhållande?
oj, haha.. något jag tycker är väldigt viktigt är att man inte ska ta någon förgivet, man ska visa att man bryr sig. Man känner jätte tydligt om någon tar en förgivet det gör man, det är något av det värsta jag vet.


How to win my heart


Äntligen

Nu ska jag snart åka iväg och fixa mina ögonfransar! Jag lär väl vara klar vid klockan tolv eller något sånt.
Hoppas att det går snabbt och bra, det är verkligen jätte jobbigt att ligga där helt stilla och blunda i hela två timmar! Jag som så himla lätt blir rastlös..

Jag kan visa er hur de blev när jag är hemma igen om ni vill?

Ang Ricinolja

Jag köpte hem en flaska i förr går tror jag att det var. Jag har alltsp ingenaning om det funar eller inte. Men jag har läst om det överallt och det verkar fungera skit bra.

Jag kan alltså inte heller svara på era frågor ang ifall håret blir fett eller inte. Men jag antar att håret blir ganska fett om man missar att skölja ut det eftersom det är olja. Så därför ska man vara noga med att få ut allt!

Kollade på lite bilder på google och för dom verkar det ha fungerat skit bra iallafall! Jag ska testa mig på det, så kan jag återkomma med om der fungerar eller inte!

(Bild tagen från google) på andra bilden har hon använt ricinolja i en månad!

Gårdagens - Slappt


Svarar!

den har ju visst pushup?
Nej det är de inte.


vart är tröjan ifrån? jättefin tycker jag iallafall.... :)
Den finns på Rean inne på Gina Tricot!


vart köpte du armbandet?
Jag köpte det inne på en guldaffär. Man får gå dit ett tag innan så de kan gravera in det man vill ska stå. Man kan nog göra det i nästan varje guldaffär!


har du bdb?
Jag hade det för några år sedan, kanske 2 -3 år sedan! Men jag använder det inte längre så om det är någon som är aktiv så är det inte jag utan någon fejk.

jag undrar vilken dator du använder?
Jag använder två stycken, min gamla Toshiba och min nya Macbook!

Vart har du köpt dina svarta med Kilklack?(andra bilden)
De är köpte på Tara för något år sedan, från märket Jeffrey Campbell!

TIPS - Få längre hår på bara två veckor!


1. Massera in ricinoljan i hårbotten, se till att få med hela hårbotten.

Man kan ta i resten av håret också, men det behövs inte eftersom det är från hårbotten som håret växer.

2. Efter att du har masserat in ricinoljan så ska det sitta i 25-30 minuter.
Man kan sätta upp håret undertiden man väntar.

3. Schamponera in håret och skölj ut, gör de 2 gånger!
Oljan är väldigt fet så den är svår att få ut vid första schamponeringen om man inte får ut den helt så blir håret fett.

4. Efter du har schamponerat in håret 2 gånger och skölt ut det, så tar du balsam!
Låt balsamet sitta i några minuter innan du sköljer ut det också.

5. Låt ditt hår torka!

Gör detta 3-4 gånger i veckan!
Ricinolja kan man köpa på apoteket!



Godmorgon!

Är helt yrvaken, blev precis väckt utav ett sms.. Jag har jätte ont i halsen så jag kan knappt prata haha, älskar att prata hest det låter underbart!


på fredag..

Ska jag äntligen fixa mina ögonfransar igen.
Jag har gått osminkad och helt utan ögonfransar sedan nyår ungefär, haha känner mig ofräsch och ful så det ska bli jätte skönt!

Jag har helt tappat intresset för att sminka mig på morgonen, jag har inte orken och speciellt eftersom mina ögonfransar inte syns hur många lager mascara jag än tar (jag råkade ju klippa av dom). Så det ska som sagt bli helt underbart!

Jag har en tid bokad på samma ställe som jag gjorde dom förra gången, på fredag klockan 10 på morgonen. Då får man det gjort iallafall eller hur?


Hur jag lockade mitt hår!


Jag fick ett par frågot ang hur jag hade lockat mitt hår, vilken locktång jag hade använt osv. Så jag tänkte att jag skulle svara på de nu!

Jag tycker att det är skit svårt att locka mitt hår, speciellt eftersom det aldrig håller, det går nästan alltid ut efter en timme. Sedan har jag inte heller tålamodet att stå och locka hela mitt hår i en timme.

Så jag har alltid sovit med flätor istället eftersom det är mycket lättare. Men man får ju inte lockarna hels vägen upp då utav dom slutar ju. Så jag testade att sova med inbakadeflätor och jag tycker att det blev mycket bättre! Lockarna slutar inte utan går hela vägen upp till hårfestet.

jag använde alltså inte någon locktång utan jag sov med två inbakadeflätor!

Såhär såg jag ut igår!



Det var såhär jag såg ut igår när jag åkte in mot Bergakungen för att möta Ronni. Ganska enkelt men ändå snyggt tycker jag, bhn gör ju egentligen hela grejen, haha!

Det är iallafall en utav basic t-shirtarna som jag köpte på Zara i fredags och mina vaxade byxor från Gina Tricot! Jag hade min älskade bh som är proppfull med paljetter och glitter stenar under t-shirten. Sedan så hade jag min pälsjacka och mina Ash!

Det blev lite små kallt under dagen måste jag erkänna, men det funkade helt okej!


Dagens planer!

Jag ska snart åka iväg och äta lunch, vet inte riktigt vart det blir än. Någonstans i stan eller i kungsmässan, jag är verkligen vrål hungrig, haha säger man så?

Sedan så måste jag lämna tillbaka ett par shorts som var jätte stora och sedan så ska jag åka iväg till gymmet tror jag, så ser mina planer ut nu iallafall! Jag har börjat bli förkyld igen så jag vet egentligen inte om träning är det bästa men jag får helt enkelt se!

Jag är ju inte så mycket för träning, jag tycker att det är skit tråkigt så jag vill helst undvika det. Men samtidgt så vill jag ju få förändring. Lär väl aldrig bli något av de!


15/2


Jag har precis tagit mig upp ur sängen, ska snart göra iordning något att äta och senare idag ska jag förmodligen åka och träna, det går ju inte så bla med träningen som jag hade tänkt haha.

Annars händer de inte speciellt mycket just nu, jag måste åka in till stan någon dag snart också för att fixa den där klänningen jag skrev om igår. Sedan så hade jag tänkt fixa naglarna någon dag snart också!

Alla Hjärtans dag presenter!

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på vad jag fick. Så jag ska göra det! Tänkte att jag kunde lägga ut en bild på det jag gav honom också!



Jag fick en underbart fin ring från Marc by Marc Jacobs utav världens bästa pojkvänn. Den är helt perfekt och passar till allt! Den kommer jag bära till allt, till vardags, till tjejmiddagar, till fester! Den är svart med silvrig text ifall man ser det dåligt på bilden!

Jag blev verkligen jätte glad, han känner mig så himla väl och vet precis vad jag gillar! Han är verkligen bäst!


Utav mig fick han ett armband i silver men en liten bricka. På framsidan står det "Älskar dig" Och på baksidan står det datumet vi blev tillsammans på "2010-11-20"!

Jag blev ganska nöjd med presenten jag gav honom, jag brukar tycka att det är skit svårt att köpa presenter till honom men jag blev faktiskt nöjd med den här, tycker att det blev bra, jag hade iallafall blivit jätte glad om jag fick ett sånt här haha!


Världens bästa pojkvän!

Jag har haft en jätte mysig dag, verkligen. Den bästa alla hjärtans dag jag haft!

Vi började dagen med att mötas på bergakungen där vi skulle se på bio, haha. Det blev En gång i Phuket, jag tyckte att den var helt okej, lite små seg i början men den var riktigt rolig på sina ställen!

Sedan åkte vi iväg mot stan för att äta lunch. Det blev Jensen's som vanligt. Men det är faktikst riktigt gott så det är ju lätt att de blir så! Där böt vi också presenter, jag blev jätte nöjd med mig, jag har verkligen den bästa pojkvännen i världen, jag är så himla glad att jag har honom! Jag hoppas såklart att han blev nöjd med hans present också! Jag tänkte att jag skulle visa vad jag fick lite senare blir det bra?

Sedan så blev det också glassbuffé, så himla gott och man måste ju fira på alla hjärtans dag eller hur? Sedan så vann jag också en efterrätt, en våffla med mjukglass. Så det blev två efterrätter för oss, smarrigt! Sedan så skulle han iväg och träna så då åkte jag hem.

Hade verkligen en underbar alla hjärtans dag men världens bästa pojkvän!


Mina favorit skor

De här är nog mina favorit skor, just nu. Till sommaren blir det nog annorlunda, jag kommer förmodligen inte använda de svarta Jeffrey Campbell skorna med kilklack då. Men de svara Jeffrey Campbell Lita går att använda hela året, underbart! Sedan kommer jag nog använda mina älskade svara lite mer öppna kilklackar och de röda från Louis Vuitton, de är också underbara till sommaren.

Men hur som helst, mina absoluta favorit skor är Jeffrey Campbell Spike som jag fick utav min underbara pojkvänn. Dom är så galet snygga och sedan fck jag dom utav honom och det gör dom ännu mer speciella för mig.

Sedan så älskar jag också mina andra Jeffrey Campbell lita, dom glittriga. Dom kom tyvärr inte med på bilden eftersom jag har lånat ut dom till en kompis. Men dom är också helt underbara!


Dag 2 - Saker jag vill göra innan jag dör

Det finns så himla mycket man skulle vilja hinna med. Det gör det verkligen, iallafall för min del.

Det finns ju så himla mycket som verkar otroligt roligt. Jag vill testa galna saker, så att man får en kick. Jag vill ha roligt, lära mig nya saker som att surfa.
Sedan vill jag känna att jag har hjälpt någon också, skänka en massa pengar eller något liknande.

 

 


ny klänning


Här om dagen fick jag hem den här super söta klänningen. Jag blev helt kär direkt! Den har djup urringning både i ryggen och över brösten. Det var väldigt svårt att ta blder som gjorde klänningen rättvisa, speciellt i färgen.

Den var dock lite små konstigt i formen eller vad man ska säga. Den fick en att de väldigt tjock ut. Så jag ska gå till en skräddare eller något och se om dom kan sy in den lite. Annars får jag nog tyvärr skicka tillbaka den. Men för hoppningsvis stannar den kvar i min garderob.

Nelly.com - 1595 kr

Ni är underbara!

Jag vill bara säga tack, tusen tack till alla mina underbara läsare! Jag fick massa stöttande kommentarer på de inlägget jag skrev här om dagen, det var säkert tio stycken underbara läsare som skrev till mig på facebook. Och jag fick en massa mejl, det gjorde mig så himla glad!

Det betyder jätte mycket för mig när ni gör sånt, när ni skickar bilder, när ni skriver gulliga meddelanden, kommentarer eller mejl. Det är i stort sätt det som får mig att vilja blogga. Ni ska bara veta att jag uppskattar det otroligt mycket!

Så igen, tack så himla mycket för allt stöd jag får från er, ni är underbara!


Glad alla hjärtans dag!

Godmorgon, jag har precis vaknat, somnade ganska tidigt igår vilket var skönt, jag lär vara riktigt utvilad efter detta lovet haha.

Idag är det ju alla hjärtans dag, jag gillar alla hjärtans dag, de gör jag. Det är jätte mysigt! Jag tycker dock inte att man behöver göra världens grej utav det men jag ger gärna bort en present, äter ute eller något sånt!

Jag har inte hört något från ronni än så jag vet inte riktigt vad som händer idag, men jag ska antagligen vara med honom om har hör av sig snart haha.

Mammor och minimodeller

Jag har gjort ett par tidsinställda inlägg som kommer komma upp under dagen imorgon. Eftersom de är Alla hjärtansdag och då kommer jag förmodligen inte blogga under dagen om jag inte gör mobilbloggar.

jag sitter och knaprar på mina nybakade macarons medans jag väntar på att Mammor och mini modeller ska börja. Det är inte precis de bästa programet, men de är helt okej! Har ni sett de? Vad tycker ni om det isåfall?

Macarons!

Jag har inte hunnit med att blogga helt enkelt. Efter att jag kom hem ställde jag mig och gjorde eller försökte göra macarons. Det var första gången, och ja.. De ser man på resultatet. Haha nej men dom blir säkert goda, inte så många utan väldigt stora istället.

Jag lär väl märka hur de gck när jag smakar senare ikväll! Det var lite små jobbigt att göra dom faktikst!


NYTT - VITA BYXOR


Jag har velat ha ett par vita byxor ett tag nu men nte hittat några som suttit snyggt. Sedan så vet jag inte riktigt ifall jag tycker att det är för tidigt att börja använda vita byxor än? Man kan ju vänta lite.

Hur som helst så fick jag med mig dessa godbitar hem. Dom sitter helt perfekt och det är ungerfär likadana som de svarta vaxade byxorna jag har från Zara!

ZARA - 559 kr

Om igår!


Ronni kom till mig vid kanske fyra eller halv fem. Då satt vi och prata, kolla tv och myste lite. Sedan så gick vi och åt middag, jätte gott!

Sedan hade jag vart och köpt en massa gott, Toffifee, M&M's och massa lösgodis! Så då tog vi fram det och satt och åt medans vi kollade på massa bra tv program. Som How I met your mother, haha älskar det verkligen. Sedan så kollade vi på Two and a half men, några gamla avsnitt, jag tycker inte alls att dom nya är lika bra, det är inte samma sak efter att dom böt ut Charlie Sheen..

Sedan så vid halv ett kröp vi ner i sängen och somnade.


Godmorgpn

Jag har precis vaknat nu och jag ligger och väntar på att Ronni ska vakna eller komma hit.. Han gick och la sig på soffan för någon timme sedan för att de blev för varm här.

Jag tror väl att jag går och hämtar han snart för de är ju himla tråkigt att ligga här helt själv..


Drama. They say they hate it, but they create it.



Förstår inte varför ni ska hålla på så som ni gör? Självklart inte alla, jag har mina underbart snälla, söta läsare som stöttar mig och de gör mig jätte glad!
Men sedan så är det några som hela tiden ska hålla på, hitta fel i allt jag gör, vad de än är jag skriver så är det alltid fel.

När jag inte lägger ut de jag köper så klagar ni för det blir tråkigt, när jag inte skriver ut vad de kostar så ber ni mig skriva ut de. Men när jag skriver vad de kostar så är jag bortskämd.

Jag förstår inte hur ni kan vara så otroligt avundsjuka? Hur ni inte kan vara glada för en människa ifall de händer något bra för henne/honom, även om det bara handlar om att den får ett klädesplagg. Hur kan man känna att man måste kommentara, att man måste förstöra de.

Om jag säger att jag inte vet vad något kommer ifrån så är det så. Jag tror inte riktgt ni förstår hur mycket tid jag lägger ner på bloggen. Hur mycket jag letar för att hitta svar på era frågor osvosv.
Att ni får leta upp något själva är inget som dödar er, det tar max en halv timme. Jag fick ju leta upp de själv? Varför är det då så otroligt svårt för er?

Jag vill inte vara den som gör massa inlägg om sånt här hela tiden, men det blev så mycket runt den här bhn och jag förstår inte hur så många kan bli så arga över att jag inte vet vart den kommer ifrån? Jag ångrar att jag ens la upp den, verkligen! I efterhand känner jag att jag inte skulle gjort de.

De räcker nu, jag vill inte ha massa kommentarer om att jag är bortskämd. Att jag är patetisk för att jag inte fäger vart bhn är ifrån. Att jag har fula ben eller att mitt ansikte är fult och skevt.


Lockigt hår!


Dag 1 - Något jag ser fram emot

Något jag längtar otroligt mycket efter är sommaren! Jag känner på mig att denna sommaren kommer bli helt underbart bra.

Jag längtar efter att springa runt i shorts och bikin, cykla ner till hovåsbadet och grilla, ta kvällsdopp, springa runt på stan, åka till marbella! Åh jag längtar så jag nästan dör! Har en massa roliga planer som dock inte är helt hundra än så jag kan inte riktigt dela med mig utav dom än. Men de kommer bli sjukt bra!

Sommaren är enligt mig den bästa tiden på året, det är då jag mår som allra bäst och springer runt och är glad hela tiden. De är de bästa jag vet, att inte behöva ha jacka eller långa byxor, inte koftor eller tjocktröjor.


BASIC





Något som man aldrig kan få nog utav är basic toppar. Det funkar till allt och det är super lätt att matcha med olika accessoarer så att det blir skit snyggt! Sedan är de också väldigt bra då man inte hittar något att ha på sig !

Så basic toppar är något jag inte tycker att man kan ha för mycket utav. Så när jag var i stan härom dagen fick jag med mig dessa två basic t-shirts från Zara. Ska förmodligen springa dit och köpa fler snart, dom fanns i alla möjliga härliga färger!

Zara - 179 kr/st

Slappt

Jag är fortfarande kvar här hemma, i min älskade mys tröja som jag köpte härmon dagen. Den är inte allt snygg, de tycker jag inte. Men den är så underbart skön! Så den har jag bott i hela morgonen.

Om någon timme ska jag antagligen åka iväg och fika, men jag vet inte riktigt hur det blir. Sedan ikväll så ska ronni sova över här tror jag, det är inte säkert än så jag får helt enkelt se hur det blir annars är hela dagen väldigt oklar än så länge!




R.I.P WHITNEY HOUSTON



Godmorgon!

Är de någon som har hunnit vakna än? Ja jag är iallafall upp. Jag är hur pigg som helst fast de bara var max tio minuter sedan jag vaknade!

Jag ska göra iordning en skål med frukt så ska jag sätta mig och njuta utav den. Sedan har vi köpte en massa marshmallows så jag ska förmodningen sätta mig framför brasan och grilla ett gäng sånna efter, det är ju så mysigt!
Jag har inte riktigt kommit på vad jag ska göra idag utan jag får se helt enkelt!


"7 dagar lista"

Jag tänkte att jag skulle böja med den här imorgon. Så gör jag ett inlägg från listan varje dag i sju dagar.

Om ni har fler förslag på vad jag kan ha för fler dagar eller vad man ska säga, så är dom mycket välkomna och isåfall lägger jag självklart till dom!

 


NEW - ONE TEASPOON





Igår när jag var i stan så fick jag bland annat med mig dessa snygga shorts hem! Jag har ju skrivit om dom innan och nu är dom äntligen mina. Ska börja använda dom redan nu till ett par strumpbyxor och någon svart snygg tröja kanske?

Fiorucci - 1099 kr

Simple as that!

Untitled #14


Gårdagens !


Vaxade byxor - Gina Tricot       Skjorta - Monki        Bh - ?        Skor - Ash        + Pälsjacka

Sista gången jag tar upp den här bhn i ett inlägg.


Jag vill inte låta bitter och dryg. Men de räcker med frågor ang bhn och vart den kommer ifrån, jag har tröttnat på de nu. Hur konstigt ni än tycker att det är att jag inte vet vart den kommer ifrån så vet jag de inte.

Om ni verkligen vill ha den så tar ni tid och googlar allt möjligt och letar som galningar tills ni hittar den, precis som jag gjorde. Om jag hittade den så kan ni också göra de. Så jag ser ingen anledning till varför inte ni ska kunna leta lite, de är inget som dödar.

Tänkte svara på två frågor iallafall eftersom de inte handlar om vart den är ifrån och de som hittar den behöver veta de så:


Är den normal i storleken ?
Ja de tycker jag att den är, lite liten runt om men inte alls mycket så man behöver inte en storlek större (tror jag)

Är det push up i?

Nej det är ingen push up utan det är en helt vanlig.

Mot gymmet!

Nu ska jag börja dra mig iväg mot gymmet. Får se om det blir så mycket träning eftersom jag är lite förkyld och som sagt inte mår så bra.

Men jag ska iallafall göra mitt bästa! Det är ju bättre att träna en timme än inget alls iallafall, eller hur?
Sedan får jag se vad jag ska göra helt enkelt! Jag mår faktikst lite bättre idag så det är så det är jätte skönt!


LÖrdag!

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort!
Jag vaknade för kanske till minuter sedan och har precis satt på mig en stor mysig tröja som jag köpte igår.

Mår nästan sämre än jag gjorde igår men jag måste komma ut lite idag så jag tror jag ska ta en sväng till gymmet eller liknande. Eller så börjar jag träna på måndag, jag får helt enkelt se hur de blir!
Annars så får jag se lite vad som händer, tror jag ska ligga hemma med en hel massa gott och tjocka till mig. Jag mår faktikst inte bra. Haha har skyllt på de ett tag men det är ju faktikst sant!



Godnatt!

Hoppas ni har haft och har en fortsatt trevlig fredagskväll. För mig slutar kvällen nu och jag ska gå och lägga mig, och försöka må bättre imorgon så att jag inte behöver bli sängliggandes för länge.

Sleep tight!


Matkoma..



Åt först ett ton med kräftor sedan väntade jag kanske en halv timme innan det var dags för efterrätt.
Det skulle inte förvåna mig ifall jag spyr vilken sekund som helst, eftersom jag är så otroligt mätt.

Efterrätten var jätte god men den var verkligen mäktig och man blev mätt efter första tuggan, men jag är en sån som inte slutar äta när jag känner att jag blir mätt utan jag fortsätter tills det på tallriken är slut..

Så nu ska jag lägga mig och smälta maten lite. Sedan ska jag försöka somna tidigt! Men de lär komma upp iallafall ett till inlägg innan jag kryper ner i sängen!

Kräftor!

Jag har inte bloggat sedan jag kom hem vilket jag är väldigt ledsen över men jag har mått dåligt och helt enkelt inte haft ork till de. Men imorgon kommer de upp blder på de jag köpte och vad jag hade på mig troligtvis!

Nu ska jag snart äta middag, kräftor! Det var så himla längesedan och det är ju så underbart gott, skaldjur är något utav de godaste jag vet!

Sedan så var det några som tyckte att det verkade konstigt att jag glömt av vad sidan hette där jag beställde bhn.
Och de förstår jag att ni tycker, verkligen. Men det är faktikst så att jag inte gör det eftersom det var en sida som jag aldrig hört talas om och den inte var svensk så är det ju såklart svårt att hålla koll på de. Förstår inte varför ni inte förstår det.


Svarar på två frågor !

Många har frågat om jag säljer mina Prime Boots.
Och jag är ledsen men jag har tyvärr precis sålt dom till en tjej. Jag är jätte ledsen men det är helt enkelt så att det blev den som var först i kvarn som fick dom!


Väldigt många undrar också vart den bhn som jag fick hem här om dagen är ifrån.
Och tyvärr så måste jag göra er besvikna här också. Eftersom jag inte har någon aning om vad sidan jag beställde den ifrån hette. Jag letade runt på internet och googlade allt möjligt i flera dagar och tillslut hittade jag en sida där dom sålde dom.

Sommar | vinter outfits




Dagens planer!

Eftersom jag inte mår helt hundra utan har världens mensvärk så känner jag inte riktigt för att göra så mycket.

Så jag ska åka in till stan och äta lunch, kolla i lite affärer, fika och bara ha de jätte mysigt tillsammans med min älsklade mamma. Ska bland annat prova ett par jeans som jag kollat på i flera veckor men jag har aldrig orkat kolla på dom ordentligt, så vi får se. Det ska hur som helst bli jätte mysigt.

Sedan ska jag vara hemma hela kvällen som det ser ut nu, bara ta de lungt och äta gott. Vi ska äta kräftor så det är underbart!


underbart!

Det är verkligen underbart skönt med lov, jag älskar de! Att inte behöva gå upp tillskolan eller ha läxor, prov och inlämningar! Jag kunde inte sova längre än såhär tråkigt nog eftersom jag vaknad utav att min grannes hur stod och skällde..
Men jag ligger hur som helst kvar i sängen! Lär väl göra det ett bra tag till! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men de lär jag ju märka och jag berättar de för er när jag vet!
Haha, fråga inte vad jag gör på bilderna för jag vet inte..

Fetto veckan

Ni vet den där veckan man har varje månad när man har sockersug exakt hela tiden, när man inte klarar sig en dag utan socker? Så har jag de nu.

Så jag har hur som helst tagit lite ben & jerry, ska bädda ner mig i sängen och kolla på How I met your mother! Ska ringa ronni senare också hade jag tänkt.
Kanske kommer upp ett inlägg senare annars får ni sova gott så hörs vi imorgon!


SPORTLOV!

Slutade runt fyra idag och jag kom hem runt fem! Efter det har jag helt enkelt inte orkat blogga eftersom jag mår så himla dåligt. Jag har aldrig haft såhär ont i magen, jag kan knappt gå.

Men det är iallafall lov nu, det är äntligen sportlov! Underbar känsla, vara ledig i mer än en vecka!
Snart är det också alla hjärtansdag, wiie va mysigt de ska bli. Hoppas verkligen att det blir en lyckad dag!

Jag hade ju också so prov idag, kan säga att de gick värdelöst! Kändes inte bra alls, jag blir glad om jag ens får ett D..


Saker jag ska göra under lovet!


- Träna, jag har lovat mig själv så många gånger att jag ska börja träna. Och eftersom det inte är någon hemma på lovet så lär jag inte ha mycket att göra så det är perfekt att ta tag i det då! Jag vill träna minst 4 gånger!

- Förlänga mina ögonfransar, när jag skulle klippa av de sista förlängda ögonfransarna som var kvar så råkade jag klippa av mina egna också, så jag har knappt några ögonfransar överhuvudtaget just nu. Så de ska jag fixa under lovet också, det är ju skit snyggt verkligen!


- Fixa mina naglar, när jag är i skolan så sitter jag alltid och biter på naglarna på lektionerna så dom ser verkligen vidriga ut. Så jag ska boka en tid och så ska jag bygga naglar! Har fått en jätte bra rabatt på en salong så jag får göra ett set naglar för bara 200 kr!

- Gå till en läkare, har bokat en tid så jag ska dit nästa vecka, det är inget allvarligt men det är hur som helst privat.

- Fira alla hjärtans dag, eller ja haha fira och fira. Men jag vill hur som helst göra något speciellt då! Jag kan föresten vsa er vad jag har köpt till ronni någon gång efter alla hjärtans dag!


Svaren, DEL 3!

Favorit färg?
Beror på, på kläder är det väl typ svart, vitt och sånna färger just nu, till sommaren gillar jag lite mer starka färger.

Favorit klädesplagg?
Just nu är det svarta/vaxade byxor

Dricker du?
Ibland, inte för ofta och inte för mycket

Dina favorit "fest" skor?
Mina Jeffrey Campbell Spike! Åh de är de finaste skorna jag vet, världens bästa pojkvänn som gav mig dom!


Bästa serien?
Desperate Housewives, verkligen!

Kan du ge några tips hur man kan få smala lår och armar och mage då?!?
Jag är verkligen helt fel person att fråga när de kommer till träning. Jag har ingen koll, och kan i stort sätt ingenting om de. Om jag kommer på något så ska jag såklart dela med mig av de haha.

Vad kostar dina boots från ash och vart köpte du dom? Är dom normala i storleken eller hur är dom?:)
Vilka menar du? Om du menar dom med nitar (utan snören) så köpte jag dom på Fiorucci, kommer inte riktigt ihåg vad jag betalade för dom tyvärr..


Var köpte du ditt nolita skärp? vet du om man kan beställa det någonstans?
Det är köpt på Fiorucci för ett ganska bra tag sedan. Ett väldigt bra köp faktikst har använt det otroligt mycket och de lär jag göra i sommar också! Jag vet faktikst inte om man kan beställa de någonstans!

tror du att du skulle få en belstaff jacka om du skulle vilja ha det?
Vi kollade faktkst på en Belstaff jacka i julas, men jag kända att jag har tillräkligt med vinterjackor nu. Jag har ju fyra stycken, moncler, D&G, pälsjackan och en Juicy Coutore som jag tråkigt nog aldrig använder. Så jag valde hur som helst att inte ta jackan, den är verkligen hur fin som helst, dom är underbara men näsan alla har dom och då känns de lite tråkigt tycker jag!

vart får du pengarna? hur mycket lägger du ner i månaden?

Eftersom jag är 14 år så kan jag ju inte tjäna själv så jag får såklart pengar utav mina föräldrar. Jag har inte koll på vad jag lägger ner i månaden, det är inget som intresserar mig.

Äter du ofta lunch ute när du går i skolan på samskolan?

Jag äter minst ute en gång i veckan eftersom vi har så långa rasten och jag är lite små kräsen när det gäller mat. Så det blir ofta så att jag åker och äter sushi, på jensens eller likanden!


Har du opererat dig ngn gång? :)

Nej det har jag faktkst aldrig gjort, är glad för det!

hur ofta tränar du?
Jag tränar aldrig motion, men det händer att jag tränar lite hemma. Haha typ en gång i månaden. Men de ska jag ändra på nu!

går du i någon sport?
Nej det gör jag inte, men jag vill jätte gärna börja i tennis igen!

tycker du att du är bortskämd?
Nej jag ser inte mig själv som bortskämd!

vilken är din favorit mat?
Skaldjur, sushi, kött! Min absoluta favorit rätt är väl oxfilé med något gott till, bakadpotatis eller kryftpotatis.

bästa kompis?
Ronni, Victoria, Fanny är några utav dom jag har självklart fler men orkar inte räkna upp dom.


favorit affär
Här i göteborg är det Zara, Fiorucci, Tara och Raglady!

favorit land
Jag vet inte, jag tycker USA verkar/är underbart. Jag har ju bara vart där en gång (i New York) så det är ett utav dom. Sedan så älskar jag Spanien och Mexico!

hur många läsare har du per dag
950 +

Vilken skinnjacka ska du ha nu till våren? :)
Jag kommer såklart att använda den jag har från Jofama by Kenza men jag tror jag ska köpa en ny, så jag har lite att växla mellan, tråkigt med samma jacka hela tiden tycker jag!

Skulle du kunna tänka dig en framtid med Ronni?
Om allt är som det är nu så skulle jag absolut kunna tänka mig en framtid med honom!

Skulle inte du kunna ha en bloggträff?
Haha, nej inte än. Men om jag fortsätter blogga tills jag har några tusen läsare så kan jag ha det såklart! Men ni får jätte gärna komma fram till mig om ni ser mig någon gång!

vilken bloggare gillar du mest av kissie/dessie?
Dessie, verkligen!

vad äter du oftast till frukost?

När jag äter frukost så blir det oftast bara en macka.

favorit ämne i skolan?

Hemkunskap tror jag, men annars är de väl so eftersom det är mitt bästa ämne haha, lär inte gilla de lika mycket efter jag har fått tillbaka provet eftersom de gått åt helvete haha!

Hur lång är ronni?

Runt 178 cm tror jag haha!


Om igår!

Tänkte att jag bara kunde berätta lite snabbt om vad jag gjorde igår, inte för att det direkt var något speciellt.

Men iallafall så slutade vi klcokan halv två, då hade jag och fanny bestämt att vi skulle åka in till stan, sätta oss på en fik och plugga! Så de gjorde vi. Vi mötte också Vera, Hanna och Antonia så vi satt med dom och fikade ett bra tag.
De blev inte så mycket pluggande tyvärr, elelr ja det var ju mycket roligare så.

Sedan vid kanske halv fem så började vi åka där ifrån. Då åkte jag hem och åt middag. Sedan satta jag mig i min säng med en fet semla och försökte plugga. Det gick inge vidare då heller. Men jag läste igenom halva texten iallafall.


Sista dagen i skolan!

Jag har precis hoppat upp ur sängen så jag ska snart börja glöra mig ordning och så.
Jag måste verkligen plugga tll provet så jag får gjöra det på bussen och på sa tror jag!

Lite små segt är det ju att jag slutar fyra idag, men egentligen ska man ju inte klaga eftersom vi är lediga imorgon!
Det ska bli så himla skönt, verkligen hur skönt som helst med lov! Troligtvis så kommer ju ststistiken sjunka eftersom alla reser bort och därför inte har möjligheten att gå n på nätet. Men jag kommer hålla bloggen uppdaterad hur som!


22.06

Oj jag glömde helt av att blogga när jag kom hem! Hade verkligen inte en tanke på de!

Men jag har hur som helst hunnit beställa hem två nya klänningar så hoppas att de blir bättre än förra gången då jag fick skicka tillbaka typ 10 stycken! Då kan jag verkligen säga att jag var besviken.

Nu ska jag sätta mig och göra lite inlägg som ska komma upp imorgon eftersom jag slutar fyra! Sedan ska jag gå och lägga mig så tidgt som möjligt!

åh jag längtar efter sommaren så mycket så att de gör ont!

Påväg hem!

Jag sitter på bussen nu, är påväg hem. Ska sätta mig och plugga riktigt duktigt nu eftersom jag måste kunna en massa mer grejer än jag kan tills imorgon!

Jag kan berätta mer om vad jag har gjort idag och så när jag är hemma! Så vi hörs då!


aruba

Ett ställe som jag jätte gärna skulle åka tillbaka till är Aruba. Det är en ö som tillhör Holland som ligger i Västindien.

Det är verkligen hur fint som helst, en riktig paradisö! Dom pratar bland annat holländska där så de är perfekt eftersom jag faktiskt kan prata holländska! Jag var där två år i rad, över jul och nyår!

År 2006 och 2007 så det var ett tag sedan. Jag var ju bara 8 och 9 år när jag var där och det har ju hunnit hända väldigt mycket på bara fem, sex år.

Vi bodde på manchebo beach, de liggwer verkligen helt perfekt precis vid stranden. Det var ,nästan så att man stod på stranden bara man satte foten utanför rumsdörren.



MY BOOBIES WILL SPARKLE LIKE NEVER BEFORE





Onsdag!

Jag har fortfarande ont i huvudet och så men inte lika mycke som går så jag ska dra mig väg till skolan.
Vi slutar halv två så det är ju inte så jobbgt iallafall. Sedan har vi en jätte lång lunchrast också, underbart!

Jag tror väl att jag åker direkt hem efter skolan för jag har so prov imorgon så jag måste verkligen plugga!
På torsdag får vi ju lov också, underbart!


NEXT UP:


GLAD

Jag har haft en tråkig och ganska deppig dag idag, är aldrig på speciellt bra humör när jag är sjuk. Hatar att inte kunna vara ute, träffa kompisar och så, blir så rastlös. Samtidigt orkar jag knappt resa mig upp.

Så jag har legat med en riktigt fet godispåse i sängen och kollat på How I met your mother hela dagen! Som sagt varit lite små depp sedan fick jag hem ett paket som lös upp hela min dag! Jag visar er imorgon!


Svarar!

Många har frågat vart mitt vita linne med en liten dragkedjeficka kommer ifrån.

Så jag tänkte att jag lika gärna kunde svara på det så att ni inte behöver gå runt och undra haha!
Jag köpte de linnet samtidigt som jag köpte ett likadant i orange vet ni vilket jag menar? Hur som helst så köpte jag båda två i Marbella i sommras.

Jag tror tyvärr inte att dom finns kvar eftersom det var rea på dom i slutet utav sommaren. Men dom är iallafall köpta på Zara!

Tips - T hand om ditt hår


1. Torka håret på rätt sätt

Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Snabbt volymfix

Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

3. Hållbar partyfrisyr

Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

4. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk

5. Rätt kost - starkt hår

Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

Gamla mobilbilder!


Mår inge vidare..

Igårkväll mådde jag inge vidare alls på kvällen, jag hade feber och så.
Men så gick jag och la mig ganska tidigt och hoppades på att det skulle gå över tills idag.
När jag gick upp så hade jag fortfarande feber så det blir ingen skola för min del idag. Så jag ligger i min säng och tycker lite små synd om mig. Råkar också ha himla ont i magen och vara väligt sötsugen just nu haha. Ska väl köpa mig något gott som jag kan sitta och mumsa på!

Besviken..

Idag fick jag hem ett paket från nellt.com proppfullt med massa olika klänningar, toppar och tröjor. Blev såklart jätte glad när jag först fick hem de men när jag öppnade de och provade kläderna så blev jag så himla besviken..
Jag behöll två tröjor och en bh utav totalt 12 plagg.. Det är väl nakdelen med allt beställa hem kläder från olika hemsidor. Man vet ju aldrig hur dom ser ut i verkligheten och oftast är det stor skillnad jämfört med hur de ser ut i verkligheten eftersom de sätter nålar och sånt när de tar bilderna på plaggen för att få den att sitta perfekt!

Måndag

Jag slutade runt halv tre idag, en halv timme tidigare så det var faktiskt skönt.

Sedan så kom jag hem runt halv fyra för jag gick runt en snabbis i stan eller ja, det var max en kvart så de gick verkligen snabbt. Har iallafall kollat ut ett par jeans och en jacka som jag funderar på att springa och köpa så snart som möjligt!


Svaren, del 2!

Har du några bra träningstips, speciellt för magen och låren?
Nej, jag har inge speciella träningstps tyvärr.. När jag tränar hemma så göra jag för det mesta bara situps och de är ju inget speciellt. Om man vill träna låren så kan man ju sitta sådär i 90grader vet ni vad jag menar? Jag tror väl att man tränar låren då iallafall!

varför dricker du när du bara är 14 år?
Det är inte så att jag dricker hela tiden, jag dricker heller inte speciellt mycket. Det är faktikst så att de flesta i min ålder dricker. För det mesta så dricker jag breezers och liknande och de är bara 4%.


får du det för dina föräldrar?
Jag tror inte att de är några föräldrar som vill att sitt barn ska dricka.

Har du primeboots?

Ja det har jag. Dom helt vanliga svarta, har använt dom max 5 gånger. Men är lite osäker på om dom går att sälja eftersom jag slet ut dom så att dom skulle se mer använda ut (tyckte de var snyggare)

Hur kan du ha så fin mage om du inte går i någon sport?
Jag försöker göra lte situps någon gång ibland. Det blir dock inte så ofta nu när de är vinter.

Känner du någon i Kullavik?
Ja det gör jag!

Hur har du fått sån kropp? Asså var träna du? Hur mycket?
Jag tränar på träningsverket när jag väl tränar. Men jag gör det tyvärr nästan aldrig, lite synd. Ska ta tag det under lovet förhoppningsvis. Annars försöker jag träna hemma när jag orkar dvs inte så ofta..

Min kompis har anorexia, och har haft ganska länge.det blir bättre, men vad tycker du man ska göra som vän. vad ska man säga? Hur ska man vara? Tänkte att du som har varit där vet vad man vill höra liksom...
De viktigaste är bara att vara stöttande. Det finns egentligen inget speciellt man ska säga utan man ska bara alltid finnas där och vara positiv, visa att man tror på att de kommer lösa sig. Det är ju olika för alla hur man vill bli behandlad när man har anorexia, vissa vill ju inte prata om de och andra mår bättre av att prata om det. Men hur som helst så ska man alltid finnas där och vara stöttande.

Kan du visa en bild på alla dina favorit skor?
Det kommer ett inlägg om max två dagar jag lovar!

Hur känner du Hanna Lövgren? :)
Vi har hus i samma område i Marbella, så vi har kännt varann nästan hela livet!


vad är du mest nöjd med på dig själv?
Kanske min mage, eller haha i vissa lägen, inte förtillfället men i typ sommras!

är du nöjd med din fina kropp?
Jag är inte helt nöjd det är jag verkligen inte, men det kunde vart mycket värre. Jag tror aldrig att jag kan bli helt nöjd heller utan jag tror alltid det kommer finns något jag vill förbättra.

det ser ut som du är jätte lång på bilder när du står brevid dina kompisar, som dom i helgen tillexempel, är du det?

Jag är inte speciellt lång, jag är runt 160 cm. Men jag hade klackskor, så det är därför jag såg väldigt lång ut!


hur gör du för att få så fint hår?
åh tack! Jag gör inget speciellt med mitt hår. Utan jag tvättar det med schampoo och balsam två eller tre gånger i veckan och på moprgonen är det ända jag gör att borsta det.

varför ler du alltid sådär överdrivet mycket på bilder? det är inte så fint.. :/
Det är så jag ler, tråkigt att du inte gillar de men det kan jag tyvärr inte ändra på.

favorit tal & varför?
tal? Menar du turnummer så är det 7, jag vet inte riktigt varför. Jag har haft de som turnummer hur länge som helst.

vad har du för betyg i alla ämnen?
jag har ett A, två B, ett C och resten är antingen D eller E har ju inte fått reda på alla betygen än eftersom vi inte har hunnit ha alla ämnen.

Kan du snälla göra ett videoinlägg och svara på frågorna?
Jag kanske kan försöka göra de till nästa del!

Vad är det godaste du vet?
Beror på vad man pratar om, om man menar mat så är det oxfilé och annars gillar jag väl de flesta efterrätterna, mest choklad tror jag och maräng!

Varför alla bikini-bilder?
Det kommer upp en hel del bikinibilder just nu och det beror på att jag var i Mexico ganska nyss. Och jag trpr nästan inte de finns en ända tjej som inte tar massa bikder på stranden osv när man är utomlands? Jag tar iallafall en hel del bilder när jag är bortrest. Det gör jag inte när jag är hemma nu på vintern så därför kommer de bilder från Mexico i bikini.

Hur tränade du upp dina magmuskler ?
Jag gjorde situps och oliak maskiner på gymmet

hur länge kan man "inte träna" tills dom börjar försvinna ?
Jag vet inte varför så många som läser min blogg har fått för sig att jag är någon slags träningsexpert, för det är jag verkligen inte! Så jag har faktikst ingenaning jag antar att de beror på om man äter nyttigt eller onyttigt?

var har du köpt dina ash boots<3
Jag köpte dom inne på Fiorucci!

använder du iphone skal??
Jag har ganska många men jag använder dom aldrig längre.

Vad kommer dina svarta pumps med svarta band som går upp över vristerna från?
Jag antar att du menar de jag hade på mig i marbella i sommras? Isåfall är dom från Have2Have.


Vad har gjort för att få din blogg så stor som den e?
Jag tycker inte att min blogg är speciellt stor. Men jag har faktikst inte gjort något speciellt utan jag har bara försökt ha bra uppdatering, de lönar sig faktikst.

Har du något tips till os oxå som vill få en sån stor blogg som du?
Jag har faktikst gjort ett inlägg om hur man kan få en bättre blogg, klicka här för att komma dit!

Gillar du Justin Bieber?
Jag är inte precis något jätte fan men han är jätte duktig!

Hur lång är du? om jag har fattat rätt så är du typ 1.60? Jag är det med och tycker det är skit
jobbigt. Mina kompisar säger hela tiden: kortis, du e kort, haha va kort du e osv. Har du några tips vad man kan typ säga tillbaka eller tänka på nåt annat för att inte kunna bli nere av det?
Ja jag är runt 160cm! Jag får höra det också, hela tiden men det är ju inget negativt! Dety är jätte fint att vara kort, precis som det är fint att vara lång. Det finns massa fördelar med att vara kort och liten! Som att du kan ha klackskor när du vill utan att bli längre än din kille! Det är jätte fint att vara kort så se det inte som en dålig grej!
På dne här bilden hart jag 14 cm klack med plato och Ronni är ändå längre än mig, underbart!

Favorit parfym?
Ping Sugar eller en vanilj parfym som jag köpte för något år sedan i marbella!

röker du/har du någonsin rökt?
Nej jag röker inte

Facebook

"Accepterar du bloggläsare på facebook?"
Oftast så gör jag inte det, det beror lite på vilka det är eller vad man ska säga. Det kan ju vara en bloggläsare som umgås med ungefär samma människor som jag så att vi har runt 70 gemensamma vänner, då kan det hända att jag accepterar. Men om det är någon som jag inte har en aning om vem det är så accepterar jag inte.

Men man kan fortfarande skriva meddelanden till mig ifall man har någon fråga eller liknande! Blir lika glad varje gång en bloggläsare skriver tll mig, det är jätte roligt!

Om det är så att ni jätte gärna skulle vilja ha möjligheten att lägga till mig på facebook så skulle jag kunna göra en "Blogg facebook" där jag kan chatta med mina läsare osv.

Annars kan ni alltid kontakta mig på min mejl [email protected].


Fyra dagar kvar!

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit hur bra som helst imnatt faktiskt, riktigt skönt! Men det är ändå lika segt att behöva gå upp såhär tidigt.
Men en sak som är galet skönt är att det bara är fyra dagar kvar till sportlovet, fyra dagar det är ju ingenting!
Längtar faktiskt riktigt mycket trotts att de lär vara väldigt dött. Men de löser sig ju såklart!

21.03

'
Jag hatar söndagskvällar. Dom är så himla sega, har verkligen inget att göra, sedan så måste jag upp klockan sex imorgon och de dödar mig. Jag hatar att gå upp så tidigt!
Men nu ska jag gå och göra mig lite mango och sedan ska jag lägga mig i sängen, kolla på film eller nått. Ska försöka somna så tidigt som möjligt så att jag inte är så trött imorgon!

väntar på middag

Sitter och svarar på en till del utav frågestunden, det är så himla roligt att ni har så många frågor!
De inlägger lär komma upp imorgon iallafall!

Jag väntar också på maten, är så himla hungrig så jag kan knappt tänka haha!
Efter jag har ätit ska jag försöka plugga lite!


Adsettings



Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Jag måste bara tipsa er igen om en skitbra sida där man kan tjäna snabba pengar lätt!
Man tjänar pengar utan att i stort sätt göra någonting alls. Jag har redan tjänat flera hundra kr!

Det är helt gratis och verkligen inte jobbigt på något sätt utan det är jätte smidigt. Jag har försökt att hitta olika sidor där amn ska kunna tjäna pengar på sin blogg men det har varit så himla svårt och jobbigt såp jag har aldrig fattat hur men gör.

Men Det här fattar jag och det funkar verkligen! Det är ju som jag skrev också 100% gratis så ni kan ju iallafall klicka in och kolla? För att komma till sidan klicka på den markerade texten under bilden!

Ang konfirmation!

Jag har fått en hel del frågor ang vart jag ska konfirmera mig osv. Så jag tänkte svara på de nu så ni inte behöver fråga mer.

Först hade jag tänkt att konfirmera mig tillsammans med en kompis i malta i sommar. Det hade ju vart helt underbart! Då blir det en språkresa och en konfirmation i ett! Men så hade hon inte tid eller något liknande så det blev inte så, tyvärr.

Så nu konfirmerar jag mig i Askims Kyrka. Jag ska alltså inte på något sommarläger.

Lazy day

Ligger i sängen och äter lite frukost, en fruktsallad jätte gott! Jag ska snart åka till Ica och köpa lite gott!

Orkar knappt gå upp ur dänger haha är så himla seg.. Måste plugga lite senare också!


Mysdag!

Nu börjar helgen ta slut, redan. Jag skulle behöva minst en dag till efter denna.
Men hur som helst så är det ju söndag idag vilket jag inte tror att någon har missat. För mig så är söndagar en dag så jag är hemma för det mesta och bara tar det lungt.

Så det är exakt vad jag ska göra idag, jag ska åka till ica eller något och köpa mig en fet godispåse och sätta på en bra film och ligga i sängen och dra mig hela dagen.


Svaren, DEL 1!

Om du fick åka till vilket ställe du vill vilket skulle du valt då?
USA tillbaka till New York, jag skulle också jätte gärna åka tillbaka till Mexico och så skulle jag vilja åka till Maldiverna och haha en hel massa mer ställen!

vilken linje/skola kommer du välja nästa år?
Jag vet inte vilken linje jag vill gå på men jag vill hur som helst på på Samskolan, ska göra mitt bästa för att få upp betygen så att jag kan komma in!

Brukar du måla naglarna? Om ja, vilket färg gillar du att ha då?
Inte speciellt ofta faktikst, när jag har nagellack så pillar jag alltid bort det när jag har tråkigt så de blir skitfult. Så vill jag ha snygga naglar så går jag till en salong och bygger naglar istället.

Mens. ?
haha? inte för tillfället iallafall

Beställer du bara kläder när du vill ? Eller måste du fråga?
Jag beställer ju med mammas kort så det är klart att hon kommer och kollar igenom vad jag ska beställa

hur lång och hur mycket väger du?
Sist jag kolla så var jag 160.3 men jag tropr jag har växt nu igen efter två år, haha! De är lite olika vad jag väger, de brukar vara runt 47 kg, ibland mindre och ibland lite mer.

om du fick välja en stad i hela världen att bo i när du blev stor, vilken skulle det vara då?
Åh va svårt! New York skulle ju ha vart underbart, men jag skulle också vilja bo i ett varmt land, kanske spanien? men jag gillar sverige trotts skit vädret så jag skulle alltid vilja ha ett hus här!


Är du öppen för att träffa nya kompisar?
Ja det är jag verkligen, det är de bästa som finns!

Vilken är din favorit butik i göteborg?

Zara, Raglady, Tara och Fiorucc är mina favorit affärer här!

Vilka jackor är snygga i vinter nu, vilken är snygg i vår?

Oj haha, de var en jätte svår fråga eftersom de finns så himla mycke snygga jackor! Men nu när det är vinter så tycker jag faktikst att det är skit snyggt med pälsjackor, jag älskar de! Till våren är de snyggt med skinnjackor eller så har Belstaff en hel del snygga jackor!

Har du några primeboots?

Ja, jag har de helt vanliga svarta men jag använder dom inte, har knappt gjort de heller.

Kan du göra ett inlägg vilka dina favorit plagg är?

Ja det kan jag absolut göra!

Vad tycker du är ett ''måste ha'' plagg för tjejer?

Oj, haha jag vet inte faktikst. Ett par vaxade byxor är skit snyggt så kanske de?

Skulle du beskriva dig själv snobbig?

De skulle jag verkligen inte göra!

Vad heter din skola som du går på nu?

Samskolan

Är det snobbigt på din skola som du går på nu?

Nej det är det verkligen inte

Har du iphone 4 eller 4s?

Jag har en Iphone 4

Är det viktigt att man har mycket pengar tycker du?

Nej det är inget jag bryr mig speciellt mycket om.

Tycker du att det är löjligt att gå på sjölins om man inte har märkeskläder?

haha nej, varför skulle de vara de?

Vart brukar du fika inne i Göteborg?

Ja, eller om de är i stan du menar så gör jag det hela tiden.

Har du något bra café som inte alla går till som du kan tipsa om?

Nje, jag har nog inte de faktikst. Jag går mest till dom vanliga caféerna som Condeco och Espresso House.


Vilka länder har du varit i?

Italien, England, Spanien, Norge, Mexico, USA, Danmark, Aruba, Guadeloupe, Holland, Frankrike, Tyskland, Belgien, de är dom jag kommer på just nu sedan har jag säkert varit i fler länder. Vissa utav länderna har jag varit i väldigt många gånger!

Är dina föräldrar skilda?

Nej det är dom inte!

Favo affär och märke?
Zara, Raglady, Tara och Fiorucci är mina favorit affärer. Märke beror på vad man pratar om!

Hur lång och hur mycket väger du?

Runt 160 cm och jag väger runt 47 kg

Dyraste köpet?

De är inget jag är speciellt intresserad av så jag vet inte.

Hur skulle du beskriva din stil?

Jag vet inte den är väldigt blandad, men ändå väldigt vanlig haha jag vet inte!

Vad gör dig glad?

Mina vänner, min familj, min underbara pojkvän. Och när saker går som jag vill, att resa osvosv haha

röker du mycket?
Jag röker aldrig

dricker du på varenda fest?

Nej det gör jag inte.


Gått i någon idrott?
Jag har gått i många olika sporter ! Tennis är väl den jag satsade mest på innan jag slutade

Hur har du råd med alla kläder/fika hela tiden?

Jag får pengar utav mina föreldrar.

Vart ska du praoa?

Jag ska praoa hos mn pappas kompis. Jag var så sent ute med att leta prao så det fanns ingen bra plats kvar.

Dyraste grejen du köpt?

Som sagt så är jag inte intresserat av att veta de

Dricker du?

Ja men inte överdrivet

Har du någon sjukdom eller något men som du kommer att ha föralltid?

Nej det har jag inte

Skulle du kunna skönhetsoperera dig? Var isåfall?

Ja, de tror jag! Jag har alltid velat operera min näsa, jag vill ha en sån som Megan Fox har hehe!


Vilka är dina bästa vänner?
Oj jag har väldigt många men några är typ Victoria, Ronni, fanny, antonia

Kan du göra ett inlägg om dina bästa vänner och länka deras bloggar och beskriva dom?

De skulle helt kännas lite konstigt att göra ett inlägg om dom men om någon av dom börjar blogga så ska jag självklart berätta det!

Vad ser du för fint på din kille? Menar absolut inget illa med frågan utan undrar vad det är som du faller för med
hans utseende? :)
Han har helt underbart fina ögon och så ser han ju ganska utländskut och det är något av de snyggaste jag vet! Han är bara så jävla snygg!


vart ska man resa för bra "shopping" ?
New York är den bästa staden för shopping enligt mig!

ash eller uggs?

De beror på, just nu när det är så kallt så föredrar jag absolut uggs men Ash är sjukt mycket snyggare!

om du hade fått välja mellan en svart iphone 4 och vit iphone 4S vad hade du valt?

Jag vet inte riktgt, känner ne att jag behöver en 4s eftersom den är ungefär likadan som den vanliga 4an.

vilken av dina juicy dressar är din favorit?

Jag vet faktiskt inte. Jag använder inte hela dressar så mycket utan för det mesta använder jag bara byxorna så tröjorna blir hängande. Men mina favorit byxor är ett utav mina rosa par dom är ganska mörkrosa och sitter helt perfekt! Min favorit hela dress är nog min ljusrosa!

beskriv dig själv med ett ord

Glad

om du blir hungrig klockan 22 på kvällen äter du mat då? :D

Antagligen något godis elelr liknande haha..


Hur har du fått så vältränad mage?
Haha, jag har nte speciellt vältränad mage. Men i sommras gjorde jag faktikst sit ups så ofta jag kunde, jag ska börja med det igen!


När drack du första gången?
Något år sedan!

Vad är det bästa med Ronni?

Att jag har så himla roligt med honom och att han kan vara min pojkvän och min bästavän på samma gång! Sedan så är han ju hur snygg som helst också!

hört att fanny är ganska tyken, är det sant ?
Det är verkligen inte sant, jag har aldrig uppfattat henne som tyken. Hon är en utav dom snällaste jag känner!

varifrån får du din inspiration till kläder osv ?

Jätte olika, jag kan ju se folk på stan så har snygga kläder då får jag ju inspiration från dom. Jag kan få de från bilder som man ser på t ex Weheartit eller kompisar osv

kan inte du börja ge mer skönhets tips, klädtips osv ?

Jo det ska jag absolut göra!

Vilkas bloggar läser du som inte är kända?
Mina vänners!

Har du lärt känna någon ny person detta året som du tycler om väldigt mycket och som du inte har känt tidigare?

Ja det har jag, har fått en massa nya vänner!

Vilka e du mest med i skolan?

Ronni, Fanny, saga, Antonia, victoria och massa fler hehe

Trivs du på Sam ?

Ja, jag trivs faktikst skit bra!

VARFÖR HETER DIN BLOGG HEJSANALEXS??
Haha det var en bra fråga faktikst.. De var så här att för några år sedan så höll alla på med bilddagboken i min klass och de gjorde även jag. Då var det många som hette namn som t ex HejjAnna, HejsanAnna osv. Så det gjorde jag också, jag hette då HejsanAlex. Då hade jag också en blogg som hette HejsanAlex.blogg.se men jag tog bort den och sedan ville jag blogga igen och då gjorde jag en ny blog men den kunde inte heta HejsanAlex.blogg.se för det var upptaget (utav min gamla blogg) så då fick det bli HejsanAlexs.blogg.se

Vad är det du vill ändra/förbättra på din kropp?
Mina ben, mina ärnar och min mage! inga större förändringar vill bara bli lite mer vältränad och gå ner lite i vikt

Dagens planer!

Det blev inte så att jag ligger och drar mig i sängen hela dagen utan jag ska vara med ronni istället!
Mycket bättre, känns dumt att slösa bort helgerna på att ligga i sängen helt själv och tycka synd om sig själv eller hur?
Detta inlägget är tidsinställt så nu är jag antagligen hemma hos honom. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på något roligt som vanligt! Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men jag kommer slänga in mobilbloggar ! Jag berättar mer om vad vi gjorde och allt sånt när jag kommer hem!

Om igår!

Klockan ett skulle min klass vara på heden för att åka skridskor. Så vi åkte dit, åkte lite och sedan vid halv två eller tjugo i två fick vi gå! Det var hur kallt som helst att åka och jag frös och skakade en hel timme efter det att vi hade kommit in.

Efter vi åkt skridskor gick jag, saga och Fanny till Vasa Sushibar som ligger vid heden och åt sushi! Där träffade vi också Ida och Emmy så vi satt och pratade med dom ett tag! Sedan när vi hade ätit klart så kom en hel massa andra tjejer och då satt vi med dom och åt i kanske en timme? Sedan gick alla och då var det bara jag och saga kvar som skulle vänta på Sofia.

När vi satt och väntade så kom de massa andra vi kände, igen haha! Så då satt vi med dom i kanske en timme. Sedan kom sofia och så åkte vi hem! Såp jag och saga var där i mer än tre timmar haha!

Jag gick hem och bytte om och sedan så gick jag hem till saga så fixade dom sig. Och sedan mötte vi upp massa och drog mot näset. Det blev inte så lyckat och alla var tvungna att gå typ halv no elelr något sånt.
Då fick vi gå hur långt som helst för att hitta en busshållplats när vi väl hittat en så åkte vi med den till frölundatorg.

Så satte vi oss och åt på Mcdonalds. Sedan så blev vi hämtade där ifrån och då åkte jag hem till mig.

Och nej, det var nte såhär jag såg ut igår utan jag satte bara på mig byxorna på bilden, en leopard topp och ash boost!

Ang frågestunden!


Åh va kul att ni redan har frågat så många frågor! Jag ska svara på en del utav den lite senare ideg, tror inlägget kan komma upp någongång runt 18-19! Resten utav svaren kommer att komma lite spridda under veckan som kommer.

Så ni kan fortsätta att fråga hur många frågor ni vill och ni kan vara säkra på att få ett svar tillskillnad från när ni kommenterar olika inlägg, då har jag inte tid att svara på allt. Så passa på nu!

Klicka här för att kunna ställa alla dina frågor!

Nu ska jag gå mot bussen!


Godmorgon !

Det är så himla skönt att kunna sova ut, jag verkligen älskar helgerna!
Tänk att på torsdag så får vi sportlov?! Det är mindre än en vecka kvar, helt sjukt! Jag längtar men ändå inte haha. Alla åker bort och jag ska troligtvis vara hemma. Men det är ingen skola, inga läxor, inga provn så det är ju sjukt skönt iallafall!

Jag är skit seg idag för övrigt och tvekar på om jag ens kommer komma upp ur sängen idag? Jag blev så himla kall igår kväll så jag tror att jag håller på att bl sjuk igen, jag har jätte ont i huvudet och i halsen.. Men jag får se lte vad jag ska göra idag!


Hos saga!

Jag kom precis till saga, jag berätta mer vad vi ar gjort idag imorgon! Nu ska vi iallafall dra till en i näset!


Summer, please hurry

Untitled #13

Untitled #13 by hejsanalex featuring chanel tote

time for a change!

Ingen kan ha missat att det är sportlov om bara en vecka, eller hur? Efter som ungefär alla ska bort så lär jag inte ha speciellt mycket att göra. Jag vet fyra stycken som ska vara hemma under lovet, helt seriöst. FYRA!

Så jag har bestämt att jag ska försöka träna, minst fem gånger. Jag ska åka iväg till gymmet och gymma i minst en en och en halv timme. Jag ska springa på band, jag ska köra styrka och ja, de mesta helt enkelt. Jag ska också försöka äta så nyttigt som möjligt !

Jag ska verkligen klara det den här gången, jag måste klara det, annars är jag ju helt värdelös!
Ska också försöka träna två gånger i veckan efter det!


Skönhets tips!


Påsar under ögonen:
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

Gula naglar:
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

Misslyckad brun utan sol:
Blev du fläckig av din brun utan sol? Ingefara, häll bara lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckarna.

Raka ögonfransar:
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

Torr hud:
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.


Äntligen fredag!

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har iallafall legat och frusigt halva natten och vaknat hela tiden.
Men nu är jag vaken och verkligen hur trött som helst, jag behöver verkligen sova längre, haha.

Idag ska jag iallafall åka skridskor med klassen sista timmen innan vi slutar. Så jag hoppas att solen kommer fram senare idag! Det är ju verkligen äckligt kallt just nu så man får ju ta på sig en hel del kläder om man inte vill frysa.


UNDERBART!

Jag har precis tagit en riktigt lång och varm dusch. De finns ju inget skönare än de på vintern när man är helt iskall!
Jag ska sätta mig med en skål med glass och så ska jag försöka öppna historia boken också för det har jag inte orkat göra än.

Imorgon är det fredag och helg, hur snabbt går inte veckorna?! Enligt mig är det sjukt! Snart kommer det vara sommar, åh va skönt haha! De ser dock ut att vara snö ett bra tag till.. Jag har egentligen inga speciella planer inför helgen utan jag får helt enkelt ta det lite som det kommer!


so prov!

Nästa vecka har jag so prov så det är lika bra att börja plugga redan nu, jag behöver verkligen så bra betyg som möjligt! Och jag måste höja mina betyg, så då gäller det att plugga också.

Nästa vecka har vi iallafall prov i SO, den här gången jobbar vi med historia och franska revolutionen! Jag är värdelös på att komma ihåg namn och årtal..

Men skoldagen var iallafall skön, riktigt skön faktikst! Den gick ganska fort!


SOON COMING UP..

Alla hjärtansdag! Det är mindre än två veckor kvar nu faktikst! Minns fortfarande förra alla hjärtansdag hur mra som helst, jag var med ronni och fick en helt underbar perfym!

Jag har inte riktigt planerat vad jag ska göra än, men för hoppningsvis så kan jag vara med Ronni! Det hade ju såklart varit underbart.

Jag minns hur otroligt tråkigt jag tyckte det var att vara singel på alla hjärtansdag, det var väl ungefär två år sedan men det var hemskt. Haha kändes dö trisst faktikst och jag blev bara helt depp. Men man kan ju spändera dagen tillsammans med vänner eller familj också! Det är ju såklart helt underbart det också!

Nu gäller det bara att hitta en bra present också! Jag är super dålig på att köpa presenter.. Men jag tror att jag vet vad jag ska köpa! Jag längtar iallafall jätte mycket!


NYA BLOGGMÅL


- Få bättre statistik. De ska vara över 1500 unika innan sommaren. Min statistik gick ner otroligt mycket för någon vecka sedan, nu är den i stort sätt normal igen. Men innan sommaren vill jag se en stor förbättring på min statistik!

- Lägga upp en videoblogg.
Ni vill ju så himla gärna ha en så jag ska verkligen försöka fixa en. Den behöver ju inte vara flera minuter heller så de är ju faktikst inte så jobbigt.

- Starta en till tävling här på bloggen.
Det är såklart roligt för er, det vet jag ju att ni tycker. Sedan så är det väldigt bra för statistiken också! Så jag tjänar också lite på det!

- Ha en bloppis.
Jag har jätte mycke kläder som ligger och skräpar i garderoben, de måste bort så jag kanske kan sälja lite utav de här på bloggen? Visst har de vart nice?!

- Svara på fler utav era frågor.
Jag vet att bloggen blr roligare om jag svarar på era frågor och ni klagar ofta på att jag inte gör det. Så jag ska bättra mig!


06.40

Nu har jaog lyckats ta mig upp ur sängen, så jag ska snart börja sätta på mig.
Inte för att klaga men jag hatar vädret. Jag vill ha sommar mer än något annat! Har tröttnat helt på att gå i tjockatröjor och vinterjackor, jag vill gå i shorts och skinnjacka..

Idag är hur som helst min längsta dag i skolan jag går till fyra. Men jag tycker faktikst inte att den här dagen är så jobbigt. Efter skolan ska jag åka direkt hem så ska jag försöka plugga så gott de går. Har historia prov om en vecka, och jag är helt värdelös på histora, kan aldrig komma ihåg ett ända namn eller årtal..


1 FEBRUARI 2012

Kan knappt fatta att det redan är februari? Det är redan mer än två månader sedan jag var i Mexicó ! De är helt galet, känns som de var några veckor sedan bara.. Men jag saknar de hur mycke som helst. Vi hade ett helt underbart hotell, jag älskade de verkligen!

Men nu är de ju en ny månad och då blir det helt nya tag. Ska ta tag i skolan mer och försöka börja träna haha, antar att de komemr gå som de brukar? De går bra i två dagar sedan skiter de sig igen?



Kebab!

Efter skolan åkte jag in till stan tillsammans med ronni för att äta lunch. Det blev kebeb faktiskt! Jag har aldrig ätit de innan, om man inte räknar med kebabpizza. För nu menar jag en kebabtallrik och det har jag faktikst aldrig ätit. Men det var faktiskt gott. Man blev så galet mätt efter de bara!

Efter vi hade vart och ätit så tog jag en buss hem och sedan satte jag mig och läste igenom min spanska läxa!
Måste höja mina betyg ordentligt ifall jag vill komma in på sam efter nian..

Var inte blyga!

Jag får en hel del kommentarer och folk som skriver till mig på facebook nästan varje dag att dom sätt mig i stan/på buss/spårvagn! Men att ni inte vågar komma fram och hälsa.
Jag är inte farlig och jag blir absolut inte arg eller något om ni kommer fram och hälsar på mig utan jag blir jätte glad och tycker att de är jätte roligt! Så ni behöver verkligen inte vara blyga eller rädda för att komma fram till mig, jag blir jätte glad!

FRÅGESTUND!

Jag kör igång en frågestund nu, det var inte så länge sedan jag hade en men det bara trillar in frågor bland kommentarerna. Så jag tror att det skulle passa perfekt!
Ni får fråga allt mellan himel och jord, jag kommer att svara på allt. Ni kan fråga om bloggen, kläder, resor, min vardag, om mig och ja, vad ni nu kan komma på!
Jag kommer att svara på era frågor i helgen någon gång! Så passa på att fråga massa frågor nu!

Bilder från i helgen, DEL 3


Uppe med tuppen

Jag har precis gått upp ur sängen nu, har legat vaken sedan klockan var kvart i sex utan att kunna sova..
Så tänkte att jag lika gärna kunde gå upp! Jag ska försöka ta mig något att äta innan jag drar mig iväg mot skolan, jag hinner nästan aldrig göra de.
Idag slutar vi iallafall klockan halv två så de är riktigt skönt faktikst! Jag tror att jag ska åka in till stan och kolla på ett par jeans som jag såg för något vecka sedan, vet inte hur det blir med de! Annars kanske jag tar en lunch någonstans eller något sånt!

RSS 2.0