Bättre uppdatering imorgon!

Jag vet att jag sagt det innan men nu ska de bli bra uppdatering igen, ska jag vara ärlig så har jag tröttnat lite på det här med att blogga.. MEn jag ska inte lägga ner bloggen för det vet jag att jag kommer att ångra. Utan jag kanske tar en blogg pause om ett tag eller något sånt!
Nu ligger jag iallafall i sängen och myser med lite varm choklad! Perfekt att bädda ner sig i sängen med en varm dricka när det är så kallt ute!

16.47

Det har varit en helt vanlig dag i skolan idag, verkligen inte hänt något. Förutom att vi åkte in och åt sushi på lunchen vilket var helt underbart eftersom jag var skit hungrig!

Jag kan hem vid fyra eller något sånt så jag har vart hemma i lite mer än en halv timme! Jag ska sätta mig och kolla egenom en läxa och sedan så ska jag väl äta antar jag. Jag har de inte speciellt stressgt med andra ord haha..


TÄVLA/LOTTA UT EN TILL BIKINI?

Kan inte bestämma mig riktigt för om jag ska sälja en till utav mina victoria's secret biknisar här på bloggen, om jag ska tävla ut den eller om jag helt enkelt skiter att ta det på bloggen och istället tar det någon annanstans?

Vad tycker ni? Ska jag ha en tävling eller ska jag sälja en bikini eller ska jag inte ta det på bloggen över huvudtaget? Skulle ni kunna tänka er att köpa en bikini utav mig ?

Ni bestämmer!

( inte den på bilden)

Nitar!

Jag har ju en hel del nitade shorts och jag får hela tden frågor om hur jag ntar dom, om jag gör det själv, vart man köper nitarna osv.

Så jag tänkte att de skulle passa jätte bra med ett inlägg om de! Jag nitar mina shorts själv, och det är faktiskt inte så himla svårt utan på nitarna är det taggar och man bara stcker som genom tygen och sedan böjer man taggarna  sitter dom fast.

Jag köper mina nitar på en affär i stan som heter SHOCK. Den ligger på vägen till Styhard om n nte vet vart Shock ligger. Där kan man köpa nitar för bara 1 kr/nit!
Jag funderar faktskt på att nita ett par jeans, typ jätte ljusa jeans och sätta nitar på ena bakfickan?

Godmorgon!

Jag börjar inte förens halv tio dag så jag kan ta en buss som går runt tio nio, underbart!
Nu ska jag snart börja klä på mg och allt sånt, de är rktgt kallt uta idag, - 7 grader var det sist jag kollade! Så man måste nog klä på sig ordentliget med kläder ideg haha..

Jag slutar iallafall vid två idag så det är faktikst skönt! Jag vet inte riktigt vad som händer efter skolan men jag tror att jag sa n till stan och kolla på ett par byxor!



Vårt hus i marbella!

jag har fått flera frågor av antaglgen ganska nya läsare ang hur vårt hus i Marbella ser ut och massa om de så jag tänkte svara !

Marbella är inget land utan de ligger spanien. Vi har haft huset hela mtt liv så jag vet inte riktigt när vi köpte de. Jag har vart där varje sommar i hela mitt liv. Jag var där första gången när jag var bara 6 veckor!
Vi har alltd vart där i runt fyra veckor eller mer, så jag har spenderat väldigt stora delar utav min sommar där.

Jag har en hel massa svenska och norska kompsar som bor närheten och som också är där varje sommar. Så jag har  stort sätt alltid någon att vara med. De senaste åren har jag också tagit med mg kompisar ner så det har varit jätte kul verkligen! Lär känna jätte många nya människor varje år!

Vårt hus har tre vånngar och mitt rum är hela tredje vånngen, så det är helt underbart! På tredje vånngen har v en stor balkong också med en jätte härlg soffa och solstolar så det är perfekt när man vill slppa grannarna eller liknande!


Förlåt..

Dålig uppdatering dag, jag vet! Det beror på att jag inte hade tid att fixa några tidsinställda inlägg igår.
Som ni kanske har märkt i vissa utav mina inlägg så fattas det oftast bokstaven "i" i mina ord och det beror på att den knappen är super trög, men jag gör mitt bästa för att så med de!

Annars så har jag inte gjort något speciellt idag utan jag kom precs hem efter en dag i skolan. Den har föresten gått rätt fort tycker jag!


SVARAR

Vet dina föräldrar om att du har en blogg och kollar dom på den någon gång? :)
Ja, mina föräldrar vet att jag har en blogg och jag tror säkert att dom har vart inne och läst någon gång ibland!

får du gå i högklackat för dina föräldrar?
Ja, varför skulle jag inte få de? Ni har ju sett en hel massa bilder på mig i klackar


hur mycket kostar frakten & tull och hur lång är leveransen från victoria secret?
Jag har skrivit ett inlägg om det här

du skrev för ganska länge sen om att du har köpt uggs!vart köpte du dom?

Jag har flera par ugg's så jag vet inte riktgt när du menar? Men sist jag köpte uggäs så var jag  stockholm. Då köpte jag dom i en affär som helst Mathilde!

Lite utav bilderna från igår, DEL 2


HISS | DISS

- Sportlov, måste verkligen hissa att det snart är lov igen. Helt underbart, sova ut varje morgon, göra en massa roliga saker, träffa kompisar varje dag, sova över osv. Det verkar dock som att de inte kommer vara så många hemma.

- Underbara läsare, som mejlar mig, skriver till mig på facebook, kommer fram till mig  stan och kommenterar. Jag blir verkligen så himla glad det är de som mer eller mndre gör så att jag vill blogga!

 

- Vädret, jag hatar vädret. De är kallt, halt och man kan inte ens gå normalt utan att halka. Man måste ha hur mycke kläder på sig som helst om man inte vill frysa.. Jag vill ha sommar!

- Elaka och provoserande kommentarer, elaka kommentarer och pikar hit och dit får man ju nästan räkna med när man har blogg, de finns tydligen alltid något att klaga på. De är något som verkligen är värt en diss tycker jag, det är verklgen onödigt.


Ronni kommer hit!

Vi kom hem från konfan vid kanske fem över tolv då packade victora ihop sina grejer och tog en buss.

Så började jag göra mig iordnng eller ja, nte precs så mycke men lte allafall.
Nu sitter jag och väntar på ronn som snart kommer hit, vet inte riktgt vad vi ska hitta på men det blir nog något mysigt!


Mot kyrkan!

Nu ska v börja klä på oss och så. Vi ska snart gå väg mot kyrkan för att gå på gudstjänst! Jag har nte alls många kvar nu så de är skt skönt. De är nte så långt kvar till själva konfrmatonen heller nu, några månader bara.

Jag ska se lite vard som händer idag för jag är nte riktigt säker men jag berättar såklart för er när jag vet!

Ligger kvar i sängen!

Vi ligger fortfarande kvar i sängen och pratar, har inte ens bytt om utan har fortfarande pyjamas. Man är alltid så seg dagen efter man gjort något på kvällen!


Lite utav bilderna från igår, DEL 1


Såhär såg jag ut igår kväll!



Jag såg ut såhär igår när jag åkte iväg mot tjejmiddagen.
Jag hade svarta vaxade byxor från Gina Tricot som jag fick panikköpa i torsdags eftersom jag inte hade några byxor att ha på mig. Jag hade en topp som jag fick hem i veckan från nelly.com, jag ska visa er en bättre bild på den senare idag eller imorgon! Till det hade jag mina Jeffrey Campbell Spike, älskar dom!

Jag fick också en fråga om hur jag hade sminkat mig, och jag tänkte att jag kunde ta de i ett inlägg lite senare eller imorgon. Det var dock inget speciellt men jag kan berätta ändå!


Godmorgon!

Skönt att sova ut eller hur?
Vi vaknade för ett tag sedan och har hunnit äte frukost och sånt, vi ligger i sängen och drar oss lite just nu. Jag tänkte att jag kunde slänga upp några bilder från igår lite senare idag och då kan jag berätta lite om hur kvällen såg ut också, de låter väl bra?

Jag hade iallafall en riktigt bra kväll igår!


Gör oss iordning!


New shoes!


Jag skrev ju i inlägget innan detta att jag ville ha ett par beiga pumps? Ja, nu har jag dom hehe! Fast jag skulle vilja ha ett par utan nitar också, med mer blankt meterial eller vad man ska säga!

Hur som helst, på bilden ser ni mina nya älsklingar! Jag kanske ska ha dom ikväll? Jag vet inte riktigt, kan inte bestämma mig. Ska jag ha dom här eller mina älskade Jeffrey Campbell Spike?

Skorna är lite svåra att komma i eftersom dom är väldigt stela och fötterna liksom fastnar när man ska i dom.
Dom är inte heller jätte lätta att gå i eller speciellt sköna men visst är dom snygga va? haha!

Bra shopping sidor!

Jag har sett att ni vill att jag ska lägga upp lite tips på bra sidor för internet shopping. Och det är klart jag ska göra det men grejen är den att jag knappt använder några sidor alls.

Kläder:

Nelly.com är en sida ni får höra om väldigt mycket här i min blogg eftersom jag skriver om den väldigt mycket och för det mesta när jag beställer hem kläder från internet är det där ifrån jag beställer! Det är verkligen en super bra sida när man letar kläder, dom har många märken och det är oftast inte så dyrt. Sedan så får man hem det man har beställt jätte snabbt också!


Modekungen.se är en skit bra sida också. Jag beställer inte längre så mycket kläder där ifrån eftersom jag är så himla trött på hur lång tid de tar innan man får kläderna. Annars har dom skit coola kläder faktikst. Dom har skit snygga smycken också! Så om man har tålamodet att vänta ett tag på kläderna så är de en skit bra sida!

Skor:


Jag beställer inte ofta hem skor, jag tittar ibland in på Have2have.se dom har en hel del snygga skor där för alla tillfällen. Till vardags, fest osv. Man kan alltid hitta ett par som man gillar och det är oftast till bra priser också. Nu var det ett tag sedan jag beställde hem skor där ifrån men mina svarta som jag hade i sommras så mycket är bland annat där ifrån! Jag minns inte hur lång tid det tag innan man får skorna men det ska inte vara så långt tror jag!

Bikinis/underkläder:

Victoria's secret är något ni också får läsa om en hel del. Det är en sida som jag älskar, verkligen älskar! Det dödar mig lite att dom inte har en affär i sverige.. Hur som helst så har jag beställt hem istort sätt alla mina bikinisar där ifrån och jag älskar dom, dom är helt underbara! Jag har även en hel del underkläder där ifrån och strandkläder! Dom har också helt underbart goda perfymer!

Dagens planer!

Min dag kommer troligtvis att se ut/ha sett ut ungefär såhär.
Först åker jag då såklart till skolan och där blir jag kvar tills klockan två, sedan tror jag att jag blir tvungen att vänta ett tag på några kompisar.

Efter skolan är vi några stycken som ska åka in till stan och fixa en snabb grej, vet inte riktigt hur lång tid de kommer att ta men det ska bli mysigt. Men sedan så blir det nog så att jag, victoria och antonia åker hem till mig och är väl hemma någon gång runt fem tror jag!

Sedan ska vi byta om och göra oss iordning. Sedan vid 19 ska vi vara hos en kompis för tjejmiddag! åh va mysigt!
Jag tar såklart med mig kameran så ni får en massa bilder på lördag!




TILL VÅREN!

Untitled #12

Jag tycker verkligen att det är skit snyggt med pumps, speciellt svarta och beiga! Beiga är ju skit snyggt till sommaren också, när man har bruna snygga ben till de. Sedan på beiga klackskor benen att de längre ut, viste ni de? Jag ska försöka skaffa mig ett par tills i sommar iallafall!

Snart är det helg!

Åh nu är det bara en  skoldag kvar sedan är det helg! Helt underbart.
Jag har hela helgen planerad för en gångs skull nu, i vanlga fall brukar de blir så att jag tar den lite som den kommer. Me nu har jag planerat saker för hela helgen, på ett sätt så känns det faktiskt skönt!

Nu ska jag bara klä på mig och sedan är jag klar för att gå iväg mot bussen.
Jag är så jävla trött på dethär vädret, jag vill inte ha snö, jag vill inte gå runt och frösa, jag vill inte behöva ha vantar och halsduk, jag vill ha sommar!

Dagens sista inlägg, tror jag!

Jag har precis tagit en lång härlig dusch och ska snart lägga fram lite kläder tills morgon hade jag tänkt, om jag orkar och kommer ihåg det då.

Jag har precis skrivit klart en uppgift vi hade i skolan, så de känns väldigt bra. Den blev inte så bra men de är så jobbigt när man ska skriva om saker som man aldrig kommer ha någon användning för..
Hur som helst så måste det ändå göras och nu är jag klar!

Annars händer de inte speciellt mycket för min del utan jag tar det mest lungt, jag har precis pratat med min älskling!

18.53

Jag kom precis hem, jag var ju soms agt och åt thaimat med ronni, lär inte bli hungrig på ett bra tag igen kan jag säga.
Thaimat blir man ju så äckligt mätt av och de håller verkligen i sig länge också. Så jag hoppar nog över middagen idag faktikst. Ska göra en teknik uppgift och seda ska jag kolla efter lite snygga kläder på olika hemsidor!

Jag har tydligen en del att göra, de hade jag ingenaning om men det är väl bara att ta tag i det antar jag!


Påväg hem!

Jag har precis hoppat på bussen och är nu påväg hem. Jag slutade som sagt klockan fyra idag, hade två timmar syslöjd sista lektionen. Vi ska sticka och de gör mig verkligen helt deprimerad för de går inte och jag har fått göra om hela min stickning säker fem gånger..

Hur som helst så efter skolan åkte jag och åt lunch i stan med Ronni, vi åt på thaifood arkaden! Så jag är helt proppmätt!


Here's a condom. I figured since youre acting like a dick, you should dress like one.






Såhär bor jag!



Jag har fått lite frågor om jag skulle kunna lägga ut en bil på mitt hus och mitt rum. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra de nu! Som ni ser så är bilderna tagna i somras, men de ser i stort sätt likadant ut.

Jag på i Hovås som ligger i Göteborg. Jag har bott här hela mitt liv ! Mitt hus är verkligen inget speciellt på något sätt, inte jätte stort eller något sånt. Det betor mest på att vi inte behöver de eftersom vi bara är tre i min familj (som bor här). Vi har ett gästhus eller vad man ska kalla det som ligger brevid vårat hus, man ser det tyvärr inte på bilden.

Sedan till mitt rum då. Det är inte heller speciellt stort. Men det är egentligen helt lagom. Man ser inte hela mitt rum på bilden, men en del utav de iallafall! Mitt rum skulle jag jätte gärna vilja göra om, jag vill inte ha en rosa vägg osvosv.. Men jag får se hur det blir med de !

Torsdag!

Den här veckan har verkligen gått jätte snabbt, det är redan torsdag?! Imorgon är de fredag, jag har länktat riktigt mycke faktikst. Annars så är det här typ min jobbigaste dag, jag slutar inte förens fyra..
Efter skolan tror jag att jag ska in till stan och fixa lite små grejer men jag vet inte!

Jag var föresten på Starbucks igår och åt lunch med Fanny. Jag tycker att de var lite överskattat faktiskt, det är inget ställe där jag skulle kunna tänka mig att sitta i flera timmar och prata. Men dom har vissa grejer som är jätte goda såklart!

Skärpning nu!

Nu ska jag ta tag lite mer i bloggen igen, uppdateringen har börjat bli lite seg eller vad tycker ni?

Jag ska iallafall göra mitt bästa för att få igång den igen, det har sina anledningar att det blivit som de blivit med uppdateringen. Men jag ska verkligen blogga så mycket och så bra jag kan nu fram tills söndag sedan ska jag se lite vad som händer, jag har funderat lite på att ta en bloggpaus eller liknande. Men vi får se, de hänger till stor det på er faktikst!

Jag uppsakattar alla era underbara kommentarer så himla mycket, det är skit roligt att ni äntligen kommenterar, jag älskar de! Något mer jag skulle uppskatta är om ni gav lite förslag på vad jag kan blogga om!



Konfa!

Förut idag fick jag ett sms från min konfaledare som påminde mig om att jag har konfa idag, underbart..
Så jag ska alltså vara i kyrkan klockan fem idag, vilket är om mindre än en timme.
Och jag kommer alltid försent så jag ska försöka passa tiden idag så lär dom blir lite glada!

Den är slut halv åtta tror jag och då ska jag åka hem igen och göra en läxa som jag har tills imorgon!
Ska också beställa hem lite kläder som jag hittade förut idag hade jag tänkt!


Svarar på några vanliga frågor!


Jag får en massa frågor på facebook, mejl och kommentarer ang iphones vad jag tycker osv. Tänkte svara på några utav dom vanligaste frågorna nu!

Vilken färg tycker du är snyggast, vit eller svart? Varför?
Jag tycker att den svarta är snyggast. Det har jag alltid gjort faktikst. Jag tycker att den vita ser lite plastig ut i verkligheten, eller jag vet inte riktigt hur man ska förklara de. Så jag tycker den svarta men de är ju bara min åsikt!

Ska du köpa 4s? Om inte skulle du vilja ha den?
Nej, jag ska inte köpa 4s. Och jag känner inte att jag behöver den eftersom det i stort sätt inte är någon skillnad alls. Jag väntar hellre tills 5an kommer så köper jag den!

Är det värt att köpa en Iphone?
Ja, det tycker jag absolut att det är, det är den bästa mobilen jag haft! Och den är så himla smidig, man kan ju göra allt på den! Det ända som är lite synd är ju såklart att dom så lätt får sprickor, men de går att laga så det är egentligen inget större problem!




Såhär såg jag ut igår!


Jag glömde lägga upp de jag hade på mig igår så jag tänkte att jag kunde göra det idag stället!

Jag såg hur som helst ut såhär, väldigt enkelt! Skjortan köpte jag på Hollister i Stockholm och tll de hade jag mina G-star jeans som jag beställde hem förra veckan, jag ska föresten lägga upp en bättre bild på dom senare såg att några ville det! Jag hade ett helt vanligt vitt linne, uggs och min jacka fron Moncler!

25/1

Tänk att det redan är onsdag, det är snart helg igen! Åh va skönt, jag orkar inte med skolan, vårt schema är värdelöst! Längtar riktigt mycket tll helgen, lär bli en as bra helg!

Nu ska jag iallafall gå och göra mig lite flingor eller något att äta iallafall så jag får i mig något innan skolan, vi har skit sen lunch idag så man går runt och är hungrig ett bra tag.


Hello sunshines!

Jag har legat i sängen exakt hela dagen sedan jag kom hem från skolan.
Sov i kanske två timmar, sedan kom mamma och så beställde vi hem lite saker från nelly, jag visar er när det kommer!
Nu har jag precis ätit och jag ska ta mig en lång varm dusch, sedan ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på någon mysig film som kan göra mig på bättre humör.

Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon utan jag ska se lite hur jag mår, annars har jag en väldgt skön dag imorgon, inte så många lektioner, lång rast och slutar ganska tidigt men jag får se hur jag mår!

image description

JUMP BITCH, JUMP!

Anonym om Helt glömt av att blogga..:
Varför tar du aldrig hopp bilder? när du är utomlands och så? ALLA bloggare gör ju deee
Haha oj va förvånad jag blev när jag fick den här kommentaren.. Viste verkligen inte att det var något man saknade i en blogg. Men jag har tagit sånna bilder de har jag men oftast blir det så att jag inte är i luften på bilderna, hehe..

Kan ju ta sånna bilder om jag är utomlands eller nått om ni tycker att sånna bilder är roliga, haha!



Längtar så jag dör!

Jag längtar så himla mycke till sommaren, kan verkligen inte vänta! Vill springa runt i klänningar, shorts, linnen och bikini NU!
Har redan kollat på en hel massa nya bikinisar som jag vill beställa hem tills i sommar, jag vet att det är runt fem månader kvar tills man kan bada men när man kollar in på Victoria's secrets hemsida så är det ju omöjligt att inte beställa hem något!

Biknin näst längst till vänster har jag redan hunnit beställa hem fast i vitt. Jag har också hunnit beställa den längst till höger, den lär bli skit snygg till en bra bränna!


Jag vill verkligen börja träna också, hur mycke jag än säger det och hur mycket jag än vill det så har det aldrig blivit av. Jag är för lat för att ens börja. Men nu ska jag faktikst försöka träna så mycket som möjligt. Äta så nyttigt som möjligt och få så snygg kropp som möjligt tills i sommar! Jag vill verkligen känna mig nöjd med min kropp i sommar, skulle vara helt underbart!

Jag längtar också väldigt mycket tills är Marbella, åh de kommer bli helt underbart! Vi har redan bokat biljetter och vi ska vara där i lite mer än fyra veckor. För mig är det inte så länge eftersom jag har vart där sju veckor osv. Så jag tycker de ska bli skönt att få va där lite kortare iår! Ska försöka dra med mig lite kompisar ner också så blir det ännu roligare!


Weheartit.com


Sick

Sara Lee om Sovmorgon!:
Starbucks är ett ord plus att det har redan var öppet!
Jag ska inte bråka med er, men det var faktikst så att det öppnade här i Göteborg idag.
Det står i tidningen osvosv så är det faktikst och förlåt för att jag gjorde ett mellanrum när jag skrev Starbucks..

För övrigt så gör jag inte mycket jag har precs kommit hem från skolan. Jag mådde inte bar så kände inte för att stanna där. Jag ska äta lite lunch och sedan ska jag lägga mig och vila!


Sovmorgon!

Gud va skönt det är att ha sovmorgon, vi börjar halv tio och jag ska ta en buss som går 8.51 tror jag.
Ronni ringde och väckte mig så jag är vaken nu, underbart! Jag hade egentligen tänkt att stanna hemma idag eftersom jag inte mår så bra. Men jag ska försöka dra mig iväg till skolan iallafall!
Star Bucks öppnar föresten idag klockan 8.00 ! Gud jag har varit så förvirrad när de man pratar om star bucks. För många säger att det redan har öppnat, men nu öppnar det iallafall! Lär vara kaos men får se om jag kanske åker dit en sväng iallafall!


Helt glömt av att blogga..

Jag glömde helt av att blogga när jag kom hem. Direkt när jag kom hem haltade jag iväg till sängen, tog en påse is och la på min fot.

Jag har verkligen hur ont som helst i foten, den är helt svullen och blå, kan knappt gå, hehe..
Så jag har legat i sängen och tyckt synd om mig själv hela dagen medans min underbara mamma gjorde kladdkaka till mig!

Nu ska jag äta så de blir mer uppdate senare!


SVARAR!

Var kommer jackorna ifrån? Skit snygga!
Tänkte bara säga att när jag lägger upp kläd kollage så lägger jag alltd upp den från en sida som heter Polyvore. Så ni kan alltid trycka på bilden och när ni gjort det så kommer ni vidare till en sida där ni hittar alla kläder, pris och allt så de är skit bra!

Vart kommer dom jeansen ifrån?:)
Jag beställde hem dom från nelly.com i förra veckan. dom är från märket G-star!


Var i Göteborg bor du? I näset? Din blogg är asbraa
Jag bor i Hovås, tack så jätte mycket!

hej din blogg är as bra! den svarta klänningen från nelly du hade på dej på nyår skulle du kunna länka sidan till den för jag hittar den inte på deras sida?? kram!
Åh tack! Jag hittar den inte heller på nelly.com längre utan jag hittar den bara i andra färger tyvärr.. Men om ni vill att jag ska länka dom så kan jag såklart göra det, säg bara till!


åh grattis, så himla fina är ni!!!! har ni varit nära att göra slut eller haft något stort bråk någon gång? puss.
Tack, va gulligt! Alla som är tillsammans bråkar någon gång och det har ju vi såklart också gjort. Men aldrig något stort, som tur är! Hatar att bråka med min älsklng, blir så ledsen då!


om igår!

Igår vid två tog jag en buss in till stan. Jag kom fram någon gång runt klockan tre, trodde att jag skulle få vänta ett tag på victoria men hon kom nästan direkt så det var jätte skönt!

Vi tog en spårvagn till de vanliga Espresso House i vasa som vi alltid åker till. De är så skönt för det finns alltid pratser där vilket de inte gör i t ex Nk osv.. Vi satte oss vid ett bord och så sprang jag och köpte en scones med sylt, som vanligt.

Så satt vi och pratade ett bra tag där om allt och inget. Hade jätte mysigt som vanligt!

Sedan tog vi en vagn tillbaka in till stan, gick runt lite och sedan åkte vi hem. Kom hem vid 17.30 ungefär!

Fuck Mondays.

Godmorgon, har ni sovit gott? De har jag gjort, jag gick och la mig ganska tidigt också så det var jätte skön!
Men när man går och lägger sig tidigt blir man alltid så himla seg på morgonen när man ska vakna..

Jag har iallafall lyckats klä på mig och allt sånt där. Så jag ska snart börja gå mot bussen.
Slutar runt två idag så det är iallafall kanska skönt!


Ciao!

Jag har precis ätit middag, har ätit så himla mycke. Är så mätt så jag tror att jag ska spy, så jag har lagt mig i sängen och ska snart sätta på tvn, har hamnat i matkoma typ haha!

Jag hade föresten jätte mysigt med Victoria idag, tänkte visa lite bilder och så från idag imorgon!


LET MY BOOBIES SPARKLE



Jag är så himla sugen på en sån här bh, de är ju så jävla snyggt!

Hur snyggt är det inte under en transparent skjorta, ett par svarta vaxade byxor/skinnbyxor och ett par klackar?
Men helt ärligt så har jag ingenaning om vart man kan köpa en sån, Lindex hade en svart bh med svarta paljetter på, men jag vill ha något som syns lite mer. Jag var och kollade på den inne på Lindex för några veckor sedan, och den syntes knappt under min transparent skjorta som jag hade på mig då.

Någon som vet vart man kan köpa/beställa bhn som är på bilderna över eller någon liknande?

Nytt till mitt rum!



Igår eller i förr går fick jag hem dom här två örngotten. Tror att jag beställde dom för någon månad sedan. Eller helt ärligt, de måste vara ett bra tag sedanför jag kommer inte ens ihåg de, haha!

Man ser lite dålgt på bilden kanske men de är iallafall silver och guld bokstäver. Det stor "HOPE JOY LOVE" i paljetter om de är någon som inte ser det. Jag tycker att dom är skit snygga och kommer faktikst från H&M.

Jag fick även hem ett örngott och påslakan (heter de så? ett sånt man har till täcket iallafall) i siden. Gud va härligt, de var i vitt så de kommer passa perfekt tll mitt gammelrosa underlakan! Kommer bli helt underbart!

There's no angels here.

Untitled #11


On My way!

Nu sitter jag och väntar på bussen, den lär komma när som helst nu! Jag ska som sagt in till stan för att möta upp Victoria !
Jag visar er vad jag har på mig och så senare!


Mot stan och tar en fika.

Jag ska snart börja göra mig iordning eller ja, snart och snart. Jag ska äta lite frukost först tror jag. Sedan tar jag en buss som kommer in tll stan run tre eller något sånt!

Jag ska möta victoria inne i stan någon gång runt klockan tre, så ska vi gå till något mysigt café och ta en fika, sitta och prata och sånt som vanligt, jätte mysigt!
Tror att jag ska åka in lte tidigare så att jag hnner kolla runt lite i stan först, men jag får se hur jag ska göra med de. Annars åker jag n någon dag i veckan!




09.21

Jag har precis vaknat, är jätte trött men kan ändå inte somna om.
Sedan så et jag inte riktigt ifall jag ska gå till kyrkan eller hur jag ska göra med de, men helt ärligt så tror jag inte att jag orkar gå dit. Men de hade ju varit bra iallafall!

Jag har inga planer för idag än eller så, men jag tror att jag ska in tll stan!
Juste vissa säger att star bucks redan har öppnat här i göteborg? Är de så för jag har inte alls bra koll eftersom jag aldrig är i centralen!

Lite kul var det väl med snö ändå!


WHO WANTS TO BA A COPYCAT?



Snälla ta inte mina inlägg, kopiera dom inte. Detär mina inlägg, som jag har gjort.
Och det är faktikst inte alls okej, ni får fixa era egna inlägg, faktikst.

Jag förstår att de är fler som använder justgirlythings bilderna och gör inlägg om de. Men inte med exakt samma bilder som jag. Då är det något konstigtb och jag tror ni förstår den.

Jag hoppas att du som tar mina inlägg tar åt dig och slutar med de nu!

Ny!



I onsdags när jag gick lite snabbt i stan så fick jag med min denna söta tunika från Design Only!
Den var till och med på rea så de var ju verkligen skit bra, jag minns inte riktigt vad den kostade, det fanns inte heller många kvar.

Men den är iallafall skit snygg till ett par svarta jeans bara. Den kommer användas mycke flitigt!

om igår!

Igår efter skolan väntade jag på ronni i kanske tio minuter, sedan åkte vi och åt lunch på jensens. Åh de är så himla gott där, och billigt också helt sjukt verkligen att man kan äta en stor köttbit, potatis och sås för bara 49kr!

Så satt vi där, åt, pratade och hade jätte roligt i kanske en och en halv timme. Sedan tog vi bussen direkt hem till mig och då satte vi på en film och myste. Sedan runt 18 så tog vi en buss till ica där vi köpte godis och ostbågar.

Så åkte vi hem och då kom några gäster hem till mig och så åt vi middag runt halv nio, en stor köttbit med något potatis sak till, jätte gott! Sedan så gick vi in och åt gott, myste och kollade på How I met your mother!

Vi gick och la oss ganska tidigt eftersom ronni skulle iväg till Jönköping och spela fotboll!


image description

Ang förlängda ögonfransar!

Jag har fått en hel del frågor ang vart jag förlängde mina ögonfransar. Och de förstod jag nästan att jag skulle få, hehe. Men jag tänkte såklart svara på era frågor vilket jag ska göra nu!


Jag förlände mina ögonfransar på Jennie H, som ligger i stan. Dom hade ett specialerbjudande när jag gjorde de och därför kostade det bara 695 kr tror jag. Ett jätte bra pris verkligen.
Men kunde såklart välja lite hur långa man ville ha dom, de fanns olika längder. Och jag valde medium långa.

Fransarna satt i lite mer än en månad, men dom fick ju som jag sa ta mycke stryk i mexico så dom kanske skulle ha suttit längre ifall dom inte hade behövt ta så mycke stryk. Jag är iallafall super nöjd med dom och tyckte att de var skit snyggt, lite långa var dom dock.


Helg!

Åh, va skönt de var att sova ut! Helt underbart!

Men nu har ronni precis gått och jag ska snart göra mig iordning och åka in till stan tror jag!
Tror att de blir en fika eller något sånt. Men de är typ snöstorm så jag vet inte riktgt hur de blir.
Jag som hoppades på att de inte skulle komma någon snö, jag vill ju ha sommar nuu!

Men de försvinner väl snart, hoppas jag iallafall!


Några snabba!

- Jag älskar att äta, efter jag var i mexico har jag ätit hur mycke som helt, hela tiden. Speciellt fet mat som hamburgare, pommes frites osv hehe.
- Jag hatar ändrade planer, när man har planerat något och så blir de inte så. Usch im not a big fan..
- Jag vill åka ner i en hajbur, de hade varit skit häftigt. Även fast jag är jätte rädd för hajar så skulle jag verkligen vilja se en nära, men inte för nära hehe..
- Jag önskar
verkligen att jag hade min drömkropp, en helt perfekt kropp hade jag kunnat döda för!
- Jag har aldrig åkt snowbord, skulle så himla gärna vilja testa de.
- Jag har ett föddelsemärke på kinden som när jag var liten såg ut som en pussmunn eller hundtass hehe, den syns inte lika mycke längre som tur är! Ser ni de lite på bilden?

- Jag är jätte dålig på språk, helt värdelös verkligen.
- Jag tycker faktikst att de är fint att vara kort även om jag klagar. Men jag skulle kunna tänka mig att vara iallafall 165cm
- Jag tycker inte att man ska dömma folk efter de man hör om dom. Jag har själv haft väldigt många rykten efter mig som har fått folk att tro att jag är någon helt annan än jag egentligen är. Det är synd när man inte får en ärlig chans tycker jag!

RUNWAYDREAMZ.COM

Untitled #10
Alla shortsen är från Runmaydreamz.com

Untitled #10 by hejsanalex featuring studded shorts

14 hela månader!

Tänk att det redan gått hela 14 månader, ett år och två månader. De är galet, och jag kunde seriöst inte vara gladare. Jag har den perfekta killen och han är min bästavän, trodde nästan aldrig att jag skulle hitta någon som kunde vara båda. Som jag kunde berätta allt för och som jag verkligen har galet roligt med!
Jag älskar honom så otroligt mycke!


Nya skor!



I onsdags tog jag ju en snabb runda inne i stan då jag ändå skulle fixa en sak så passade de jätte bra.
Jag hade också ett presentkort på Raglady på 2000 kr som jag fick i julklapp, en skit bra present faktikst vart skit glad! så jag passade på att köpa dom här skorna.
Behövde ett par svarta ballenrina till våren/sommaren så de var perfekt och tyckte faktikst att dom va skit söta.

Dom är somsagt köpta på Raglady och dom ligger på 1698 kr. Dom finns också i beige tror jag!

Svarar på några frågor!

Hej, jättefin leopard tröja! har en likadan. men jag vet inte om jag ska ha något linne under den, eller bara ha bh. hur har du?! Jäääääättefin blogg förresten! ♥
Åh tack så mycke! Jag har bara bh under eftresom den nte är genomskinlig alls när man har satt på sig den!

snygg bh och trosor! fanns det i andra färger? är det vanlig push-up eller bombshell bh? kram!
Jag vet inte om dom fanns i andra färger, de kanske dom gjorde men jag kollade inte så noga.. Jag tror inte ens att de är push-up, om de är de så är de otroligt lite push-up!

Hej! Har du något tips på var man kan hitta jeansshorts med hög midja att ha till sommaren??!!
Jag kan göra ett inlägg om de som kommer upp lite senare idag!

Vilken skola går du på? vart liger den?
Jag går på Samskolan, den ligger inne i stan i Göteborg!

vilken fin hy du har:) jätte fint. Hur sköter du din hy? kramis på dig.
Tack så jätte mycke, men helt ärligt så göfr jag ingenting. Jag har testat massa olika krämer, skölj saker osv som ska göra så man får finare hy men jag får bara finnar av de så jag struntar i de.




Fredag!

Äntligen är de fredag, helg gud va underbart!

Jag ska snart börja dra mg mot skolan ska bara klä på mig, fick hem ett par super sköna jeans går föresten, de lär bli en ny favorit. Dom är så himla mjuka, haha jag kan vsa blde lte senare idag!

Hur som helst så slutar jag klockan tio över två, har 100 minuters gympa sista lektonen, aldrg haft de nnan så får se hur de är. Men nu ska jag göra mig iordning lite så får ni veta senare vad jag ska göra idag, för som de ser ut nu så vet jag inte!


Dåligt humör..

Från toppen humör till super dåligt humör, på en minut. Ååh, hatar att vara på dåligt humör och gå runt och vara sur hela tiden.

Jag ska sova bort de dåliga humöret och se till att vakna på bra humör imorgon!


Yeeeey!

Äntligen är statistiken normal igen! Åh va bra de känns, har blivit lika ledsen varje gång jag kollat statistiken..

Men nu känns de ju såklart jätte bra igen, blir roligare blogga såklart också!
Tänkte nästan lägga ner bloggen igår när jag såg statistiken, det är inte så att den var helt värdelös,
den låg på 350 - 400 och det är ju inte helt värdelöst som sagt. Men de är ändå back mer än 500 unika läsare och jag tror att ni förstår att de känns lite små tråkigt.

Speciellt när jag ändå lägger ner så mycke tid på att blogga som jag ändå gör, jag lägger ner flera timmar på bloggen varje dag. Det är egentligen sjukt. Så när de går så dåligt känns de verkligen som om man har kastat bort sin tid, för jag har ändå jobbat ganska mycke för att få upp min statistik, jag startade verkligen från 0 och jag har inte fått någon hjälp på traven, aldrig länkat på facebook eller likande.

Men jag är jätte glad att alla är tillbaka, mina underbara läsare!
Ska göra så roliga inlägg som möjligt i framtiden nu, svara på era frågor, visa de jag köper, ta bilder på min vardag osv!

Påväg hem!

Jag har precis varit i stan och ätit lunch på Vasa sushibar, åh va gott! Jag behöver sushi minst två gånger i veckan, haha ne men åh va gott de är! Jag hade egentligen att åka direkt hem för att plugga, men jag får väl ta och göra de när jag är hemma istället!


LÄNKBYTE



Den här tjejen heter Vanessa och ät 97a precis som jag, hon går även på min skola. Hon är en super gullig tjej och driver en kanon blogg!

Jag tycker verkligen att ni ska kolla in där, det är en blogg proppfull med shopping, bilder osvosv! Den är jätte bra som sagt och en utav mina favoritbloggar! Det är helt klart en läsvärd blogg! För att komma till den kan ni klicka här eller på bilden!


Just girly things.


NEW FROM CUBUS



Jag som aldrig, verkligen aldrig går in på Cubus gjorde de av någon anledning igår då jag ändå var i Nordstan. Och jag fick med min lite blandat med små saker som man ändå behöver.  Cubus är egentligen inte riktgt min grej, iallafall när det gäller kläder och sånt, det är väl därför jag aldrig går in där. Men annars är de ju väldigt billigt!

Jag fick iallafall med mig en bikinitopp, det fanns en underdel som hörde till men jag gillade inte modellen på den så jag köpte inte den. Bikinitoppen kostade 129 kr.

Sedan köpte jag även ett set med bh och trosor. Trosorna kostade 69 kr och bhn kostade 169!

Ett par gråa vantar fick jag också med mig. Vet inte om man kallar det vantar eller vad man egentlgen ska kalla dom eftersom dom inte går över fingrarna. Hur som helst så är dom mycke snyggare på! Och det är ganska skönt att dom inte har fingrar faktikst eftersom om dom skulle haft de skulle man vart tvungen att ta av dom varje gång man skulle göra något på mobilen! Vantarna var på rea och kostade bara 49 kr!

Jag köpte lite mer som kommer upp någon dag snart!

STARBUCKS GÖTEBORG

Jag har längtat ända sedan i sommras då dom började skriva om att de skulle öppna här i Göteborg.
Och för några dagar sedan då såg jag att dom att upp deras skyllt utanför Centralen, åh då kan de ju inte vara långt kvar tills dom öppnar eller hur?

Sedan så pratade jag med några från klassen om det som sa att dom inte skulle öppna förens i November?
Jag trodde inte riktigt på de eftersom jag inte ville göra de hehe. Sedan gick jag in på en tjejs blogg som går i min skola, Vanessa heter hon. Och då såg jag att Starbucks öppnar redan på tisdag! Blev helt överlycklig!

Det är verkligen perfekt då Centralen ligger så nära min skola, lär åka dit en hel del både på helger och skoldagar!


Godmorgon!

Jag har precis blivit helt färdig för att gå mot bussen. Ska bara trycka i mig en smoothie, sedan ska jag börja gå mot bussen.

Jag slutar kvart över fyra idag vilket är ganska segt faktiskt, men vi har två timmar sjöld i slutet på dagen så det är därför. Sedan tror jag att jag åker direkt hem för att försöka ta tag i spanska glosorna, ska försöka höja mitt betyg i de tills i sommar så de är ju lika bra att börja direkt haha.. Ska också lära mig en hel dialog utantill som jag ska redovisa för min lärare på fredag. De hade jag verkligen helt glömt bort.


My day


Efter skola idag åkte jag in till stan och kollade på en grej som jag ska beställa, jag ska få den om lite mindre än en månad så jag hoppas verkligen att de blir bra nu!

När jag var klar med de gick jag runt och kollade i lite affärer och sedan gick jag till espresso house och tog en varm choklad och en Manhattan brownie, dom är så hmla goda hehe.

Jag kom hem vid fyra tiden och då var det bara att sätta sig med spanska, de är så sjukt svårt. 40 glosor att plugga in har jag också, på två dagar. Men jag läste igenom dom förut och det verkar inte vara speciellt svåra glosor iallafall!


Såhär såg jag föresten ut igår!

Glömde jag berätta det?

Jag fick en fråga för några dagar sedan ang varför jag aldrig bär smink längre. Och det är ju så att jag inte gjort de på mer än en månad nu, vilket faktikst är väldigt skönt!

Anledningen till att jag inte haft smink på så länge är att jag förlängde mina ögonfransar! Glömde jag berätta de? Hur som helst så gjorde jag de, någon gång i början utav december.
Jag hade ju pratat en hel del om att göra de så det kändes jätte skönt att äntligen få göra de! Men jag kan erkänna att det var mindre roligt att ligga stilla i två timmar när dom blev gjorda, det var otroligt jobbigt!

När man har förlängda ögonfransar ska man inte använda mascara för det sliter på dom, man ska inte heller ha olika krämer, sminkborttagningar osv som innehåller olja på dom, de sliter på limmet som dom sitter fast med.

Dom satt jätte bra, de gjorde dom verkligen. Men dom fick ta en hel del stryk när jag var i Mexico och badade i saltvatten och vågot hela dagarna, fick saker i ögonen och gnuggade konstant i dom.
Som det är nu så ser de väldigt konstigt ut, eller det tycker iallafall jag vet inte om andra tänker på det så mycket. Men det är iallafall så att jag har kanske 6 stycken långa ögonfransar kvar på varje öga och sedan är resten korta..
Längtar tills dom trillar av nu! Vet inte om jag ska göra nya men de blev skit snyggt tycker jag iallafall!

Victoria's secret!

De dreller in en massa olika frågor som rör Victoria's secret i stort sätt varje dag, är de inte på bloggen så mejlar någon elelr skriver till mig på Facebook. Så jag tänkte ta upp det här en gång för alla nu!

Vanliga några frågor som ni brukar ställa som jag tänkte svara på nu:

Vilken storlek har jag på bikinisar?
Jag förstår egentligen inte varför ni alltid frågar de eftersom ni ändå ska ha den storlek som passar er men jag har m på överdelen och på underdelen har jag xs.

Varför beställer du en storlek på överdelen och en helt annan på underdelen?
Det är helt änkelt för att jag behöver m på överdelen och xs på underdelen, skulle jag ha en m på underdelen hade den blivit väldigt mycke för stor. Det är en självklar anledning egentligen haha.

Vilken storlek har jag på myskläder osånt?
jag har XS på alla mina kläder dvs mysbyxor, mys short, t-shrirts, tröjor osv

Hur vet man vilken bh storlek man ska ha?


Hur mycket kostar tullen?
Tullen kostar ungefär lika mycket som hälften utav det totala man har handlat för ink frakt! Så handlar du för t ex 1000 kr så får du räkna med att det blir 500kr extra för tull och moms!

Hur lång tid tar det innan man får hem det man har beställt?

Man kan välja en tjänst som gör så att man får hem varorna på ca en vecka, den kostar dock extra. Annars får man hem dom på 14 -28 dagar tror jag!

Om ni undrar något mer så kan ni få reda på de genom Google eller Victoria's secrets egna hemsida!

Love to u my dear readers!

klara om BLOGG TIPS!:
hej! tycker verkligen att din blogg är hur bra som helst och att du är en av de vackraste tjejerna som lever, jag överdriver inte! jag tipsade om dig på min blogg, ifall det var okej. säg till ifall du har något emot det , då tar jag bort det direkt! xoxo.

Anonym om BLOGG TIPS!:
din blogg är verkligen min favoritblogg och den är grym!! Jag bor också i göteborg och har sätt dig några gånger i stan men inte vågat gå fram och säga hem och ta en bild.. får man at en bild om amn ser dig i stan eller blir du sur om man kommer fram?


Anonym om Åh, va jag längrat till sommaren!:
hej jag älskar din blogg och jag vill måla av dig jätte gärna!! har du någon mejl som man kan mejla bilder till?


Först vill jag bara tacka så jätte mycke för era söta kommentarer, jag blir jätte glad!

Svar kommentar 1: De är helt självklart att vi får tipsa om min blogg, göra inlägg på era bloggar osvosv. Och ni får jätte gärna använda mina bilder om ni skulle göra ett sånt inlägg. Jag blir bara jätte glad när jag hittar sånna inlägg om mig, de gör mig verkligen hur glad som helst!

Svar kommentar 2: Åh de är klart att ni får komma fram till mig i stan om ni ser mig! De skulle vara jätte roligt, en tjej kom faktikst fram till mig och tog kort här om veckan och det var jätte roligt! Jag ställer jätte gärna upp på bilder så var inte blyga, kom fram! Skicka gärna bilden till mig om ni tar någon!

Svar kommentar 3: Va roligt att du vill måla av mig, kommer ihåg att en tjej gjorde de för ett tag sedan, gud va roligt de är! Om ni har några frågor som ni nte vill ta på bloggen eller vill ha ett garanterat svar på (eftersom jag inte alltid svarar i bloggen), skicka in en bild, idolbild eller liknande så kan ni alltid göra de till [email protected] där svarar jag på alla era söta mejl!

Godmorgon!

Jag hann inte blogga innan jag sprang iväg till bussen för jag försov mig och vaknade inte förens klockan var sju. Så jag fick klä på mig och allt sånt på tio minuter.

Nu sitter jag iallafall på bussen påväg till skolan! Slutar två idag och de är ju ändå helt okej!


Sleep tight


Uttråkad..

Idag har varit en sån där dag då jag har varit sjukt uttråkad nästan exakt hela dagen. Och de lät väl vara så hela kvällen också, hatar bär de är så man känner sig så rastlös! Haha


CIAO BELLA



Jag vet att ni ser liknande bilder hela tiden och jag vet att ni blir trötta på de. Så ajg ska bättre mig, jag ska bli bättre på att bära med mig kameran och fota. Men ni måste ju förstå att jag inte tar kort i skolan, och om jag åker hem och pluggar direkt efter de tex så tar jag ju inga bilder, och för det mesta så är de så. Men jag ska göra mitt bästa iallafall!

Hur som helst så ligger jag och väntar på att maten ska bli klar, sedan har jag pluggat lite spanska också, har 40 glosor tills på fredag.. Våran spanska lärare tror verkligen att vi inte har några andra ämnen, kommer aldrig klara de..

BLOGG TIPS!


Tänkte tipsa om en blogg som två tjejer som går på min skola har startat tillsammans!
Jag känner ingen utav dom specellt bra så kan inte säga något om dom eller så, men dom har som sagt startat en blogg tillsammans.

Dom startade den för inte så länge sedan men de är redan en massa inlägg och de lär säkert bli massa fler roliga inlägg så tycker verkligen att ni ska kika in där!

corneliaetebba.blogg.se

WANTIE


(Bilden är lånad från google)

Åh va jag vill ha dessa shortsen, tycker att dom är så jävla balla! Dom kommer att vara skit snygga till sommaren och även nu till våren till ett par strumpbyxor och någon riktigt snygg tröja.

Dom är från One Teaspoon, precis som de shortsen jag har som är nitade på bakfickan. Men dom här har inte hög midja, mycke bättre om ni frågar mig, gillar inte alls den höga midjan på dom shortsen!
Men hur som helst så finns de här shortsen att köpa lite överallt, Fiorucci och Nelly.com är väl de ställena jag vet. Tror att dom ligger på runt 1100 kr, jag är inte helt säker men något sånt!

Åh, va jag längrat till sommaren!

Untitled #9


Ang videoblogg

Jag har lovat många gånger att jag ska göra en, och jag har många gånger försökt men de blir aldrig bra. Ja jag vet att jag hade med de som en utav punkterna om hur man får en bättre blogg, att hålla det man lovar. Men jag tycker verkligen att just dedär med videoblogga är skit svårt.

Men är de viktigt för er att jag gör en videoblogg? Skulle det verkligen vara så roligt?
Isåfall ska jag ju kämpa så gott jag kan med att göra en video blogg, haha allt för mina läsare haha nej men, jag kan ju försöka!


17 JANUARI 2012

God morgon, idag har jag sovmorgon så jag börjar inte förens halv tio.
Min buss går om ungefär en halv timme, jag ska bara slänga i mig något att äta, klä på mig och sedan går jag.
För första gången i mitt liv är tisdagar inte den värsta dagen på veckan utav en utav dom bästa nästan, sovmorgon och slutar klockan tre.

Får se vad som händer efter de har inga planer än iallafall. Tror jag ska hem och plugga spanska typ men jag vet inte!

SLUTAR INTE ATT BLOGGA

Jag tänker inte sluta att blogga, och det var inte alls så det var meningen att ni skulle uppfatta inlägget innan.
De går upp och ner ibland de gör de ju, men det är inte värt att slänga bort all tid man lagt ner på bloggen bara för att den gårner i en dag eller så! Men om statistiken inte ändras så ska jag tänka lite på det, men jag tar troligt vi inte bort bloggen.

Men jag fick iallafall några kommentarer om att min blogg blivit dålig osvosv. Och det är såklart jätte tråkigt.
jag skulle bli jätte glad om ni som tycker den blivt sämre (ni andra också såklart) och då får ni jätte gärna säga vad ni vill se mer av och vad ni vill se mindre av!
För jag vill ju såklart inte att min blogg ska bli sämre!


Värdelöst!

Statestiken har varit helt värdelös idag, det var den igår också.
Fattar inte riktgt eftersom jag bloggar som vanligt och allt sånt? Känns helt plötsligt jätte tråkigt dehär med att blogga.


Helt slut..

haft en helt okej dag i skolan, jag hade ju gärna sovit bort hela dagen. Men det var iallafall helt okej i skolan som sagt. Haft helt okej lektioner och sedan så fick jag mig en lunch på Vasa suchibar, ååh va jag har saknat de, min älskade sushi!

Sedan så hade vi elevensval, har inte längre hemkunskap utan istället har jag idrott, men det ska nog bli bra!
Jag tog bara bussen hem och när jag kom hem tog jag lite frukt, är helt slut haha!

6 tips för en bättre blogg!

Många har frågat mig om jag skulle kunna ge tips till hur man får en bättre blogg och de är klart att jag kan!
Så här kommer mina tips:

1. Uppdatera ofta, håll alltid bloggen uppdaterad, om du ska göra något speciellt och vet att du inte kommer kunna blogga så gör tidsinställda så att läsarna har något att läsa under dagen. Gör minst 5 inlägg om dagen!

2. Ha en snygg design, designen är de första intrycket de nya läsarna får utav bloggen så om den är ful och tråkig blir de lätt så att de stänger ner och slutar läsa. En snygg design ger ett bra förstaintryck och det blir roligare att läsa!

3. Fota mycke, ta bilder på vad du gör på dagarna, vad du har på dig och allt möjligt som rör din vardag. Läsarna uppskattar bilder från vad du gjort på dagarna och speciellt nya bilder så de slipper se samma bilder hela tiden.

4. Lägg ner mycke tid och energi på din blogg, de märks om du anstränger dig och de kommer att uppsakattas utav dina läsare. Jag lägger ner en hel del tid på min blogg och för det mesta känner jag att de lönar sig, man får massa gulliga kommentarer osv, det är ju alltid lika roligt.

5. Byt inte bloggadress hela tiden, du kommer bara tappa läsare och det blir bara jobbigt för dina läsare att hålla koll på vart du bloggar och vad din blogg heter när du hela tiden byter.

5. Håll det du lovar, om du säger att du ska t ex starta en tävling på fredag, få en ny design eller svara på en frågestund så se till att det blir så också. Skjut inte upp de.

6. Svara på frågor, svara på de frågor som dyker upp bland kommentarerna. Läsarna kommer att tröttna om de frågar massa frågor men aldrig får svar, det blir ju väldigt meingslöst att fråga då.


Svarar!

Varifrån köpte du tröjan med usa-flaggan? skitsnygg! :)
Den är från Ralp Lauren och är köpt på en affär i stan som heter Nallen, den finns i vitt och mörkblått!

är det ronni på bild nr 7? asså den med någon som håller upp mobilen
haha nej det är inte ronni, de är min kompis, tobbe.


var köpte du din LilWayne tröja?
Den beställde jag hem från Modekungen.se. Men den finns fortfarande kvar tror jag!

var är dina svarta jeans ifrån? :))
De är dom ytvaxade byxorna från sara som jag har haft många gånger innan!

Hur får du sådana coola effekter på Photobooth?
Man går bara in där man tar bilder och sedan står de "Effekter" så finns alla där.


Im off to school

Har haft en ganska stressig morgon eftersom jag hade en del saker att göra haha.
Men nu är jag iallafall nästan klar, ska bara borsta håret och tänderna sedan ska jag gå iväg mot bussen.

Eftersom vi har nytt schema idag så har jag ingenaning om när vi slutar med de är väl runt två - tre?
Tror nte v hade någon läxa tlls idag heller men jag har ingenaning faktikst, aja haha nu måste jag gå..


Natti!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller ja försöka sova! De lär väl gå sådär, för jag är långt ifrån trött!

Men jag ska bädda ner mig i sängen, sätta på en film, släcka ner och försöka sova! De är ju inte så långt kvar tills jag ska gå upp nu, haha okej jag överdriver men jag behöver sova om jag överhuvudtaget ska komma upp imorgon!


Come as you are

Jag har precis tagit en riktigt lång och varm dusch, satte i en hårinpackning som satt i ett tag sedan sköljde jag såklart ut den, smörjde in hela kroppen eftersom jag börjat flagna..

Ska ta lite glass med hallon och sätta på The Hangover och njuta utav den sista tiden innan skolan börjar igen. Haha nej så farligt tycker jag faktikst inte att det är i skolan, det är klart att jag mycke hellre hade vart ledig men jag tycker att de är roligt att träffa alla!

Kanske kommer ett inlägg snart igen, får se!



18.48

Jag har sett att den nya designen krånglar för en del av er. Och det är verkligen jätte tråkigt.. Jag ska försöka fixa dethär men om ni fortfarande inte ser den nya designen på tisdag så får ni gärna kommentare min blogg igen så tar jag tag i de lite mer!

Just nu ligger jag hur som helst i sängen och kollar på film, jag ska snart ta mig något att äta till middag för jag börjar bli lite hungrig.
Ska också försöka få tag på en bild på mitt nya schema så jag får lite koll på vad jag har för lektioner imorgon för eftersom jag var sjuk i fredags så fick jag det inte.


Om ni inte ser designen tryck F5

Det var någon som kommenterade att designen inte syntes.
Så jag tänkte bara säga att om ni inte ser designen tryck F5! Då ska de funka och om det inte skulle göra det så får ni gärna kommentera detta inlägget!




NY DESIGN!



Åh jag blev verkligen jätte nöjd, så jävla snyggt och inte sådär mycke som jag haft i alla mina designer med massa bling och glitter hit och dit. Kände att jag verkligen behövde en pause från de!

Och äntligen har jag fått min nya design, kan säga att jag tycker att detta är den snyggaste designen jag haft, kommer inte heller att tröttna på den så snabbt eftersom den är så enkel! Underbart!

Vad tycker ni om min nya design?


-

En ny design är insatt. Om ni inte ser den, klicka på F5.
/A

Såhär såg jag ut igår!



Jag hade på mig detta igår när jag gick runt på stan och jag kan säga att jag ångrade de lite då jag fick gå runt och frysa hela dagen i stan. De är ju fortfarande lite för kallat för att bara ha pälsjacka och t-shirt, men jag envisas ändå med att ha på mig de så de är väl inte så konstigt att jag blev sjuk?

Hade iallafall på mig tunikan från Rabens Saloner som jag köpte för någon vecka sedan. Älskar färgen, den kommer bli mycke finare till ett par shorts och lite bränna i sommar!

Om igår!

Jag åkte in till stan så att jag var inne klockan tolv. Då gick jag runt ett tag och letade efter en efterskotts julklapp till ronni! Fick leta ett tag för jag hittade ingenting i början. Men tillslut hittade jag faktikst en helt okej present eller faktikst tre stycken hehe.
Vid klockan ett hade jag bestämt att jag skulle möta upp ronni så de gjorde jag och då åkte vi direkt iväg för att hitta en praoplats, vi letade riktigt länge helt utan resultat haha.. Så efter vi hade letat ett bra tag så bestämde vi oss för att äta lunch, den här gången blev de på Hard Rock. Åt varsinn jätte god hamburgare! Sedan fortsatte vi leta praoplats, men hittade ändå inget.
Så då tröttnade vi på att gå runt och tog istället en buss hem till mig, så åt han middag hos oss sedan så åkte han hem och då tog jag de mest lungt eftersom jag inte mår helt hundra.

Godmorgon!

Oj det är redan söndag, helt sjukt. Jag vaknade precis hur som helst.
Hade egentligen tänkt att gå till kyrkan på gudstjänst men när jag vaknade typ fem minuter innan den börja så orkade jag faktikst inte.

Jag ska berätta om vad jag gjorde igår lite senare eftersom det inte blev någon speciellt bra update!


Leker med webben


Ooh, sweet love of mine



Åh, ni skulle bara veta hur glad jag är, helt överlycklig!

Igår när jag låg hemma i sängen och var sjuk så kom pappa in till mig efter de att han hade kommit hem från jobbet, då hade han ett paket bakom ryggen. Jag öppnade den i sängen så de kändes ungefär som om det var min föddelsedag. När jag såg vad de var i paketet bokstavligttalat hoppade jag upp ur sängen!

Detta är du en julklapp i efterskott eftersom vi aldrig firade jul så kommer mina julklappar komma lite såhär, som surprises dom kan komma när som helst, roligt va?

Är verkligen hur glad som helst, den lär följa med mig riktigt mycke!

Tack pappa, du är bäst!


Svaren del 3!

vad ligger du på i varje ämne?
Mina betyg kommer sättas på fredag nästa vecka så tror att jag får dem tidigast nästa måndag, kanske kan visa er då!

tar du skolan seriöst?
Ja, jag tar absolut skolan seriöst, för det mest iallafall. Jag gör mitt bästa!

är du plugghästen i klassen eller är du den som tycker det är coolt att få F i alla ämnen?
jag är absolut inte den som tycker att de är coolt på något sätt att vara dålig i skolan. Jag är heller inte klassens plugghäst men jag gör så gott jag kan!

hur gammal är du?
Jag är 14 år, blir 15 till sommaren!

hur är det mellan dig och saga stockman?
Det har varit mycke frågor om dethär, om det är bra mellan oss.

är ni bra kompisar?
vi har glidit isär men vi är inte alls ovänner

när drack du senast alkohol?
Ett tag sedan, någon vecka sedan.

snyggaste vinter outfiten?
Till vardags eller fest? Till vardags är det någ ett par vaxade byxor och någon snygg topp eller något liknande. De vaxade byxorna passar perfekt även till fest, till de kan man ha någon paljett topp, eller så. Och ett par Jeffrey Campbell skor, de är verkligen de snyggaste skorna just nu enligt mig!

Vem är din bästa kompis just nu? Förutom Ronnie!
Victoria, är absolut min bästavän men har fler såklart!

har du varit på både guadeloupe och aruba ?
Ja det har jag, har varit på Aruba 2 gånger och Guadeloupe 1 gång!

vilket tyckte du var bäst och berätta gärna varför. har själv varit på båda öarna ;)
Jag tycker abslout att Aruba var bäst, inget snack om saken! Vi åkte till ett svenskt hotell när vi åkte till Guadeloupe och där var det inte alls lika fin strand där + att det regnade i stort sätt hela tiden och hotellet låg lite off om man kan säga så. Medans när vi var i Aruba så var det en bred lång vit sandstrand och jätte fint väder och varmt i vattnet.

tycker du själv att du är snygg?
Jag skulle inte säga att jag tycker att jag är ful, det är i stort sätt ingen, nästan. Men jag kan inte heller sänga att jag tycker att jag är speciellt snygg.

hur snygg tycker du att du är på en skala från 0-10? (säg inte att du inte vet)
ehm.. kanske en 6a? lite medel sådär!

har du bra självförtroende?
jag har inte överdrivet bra självförtroende, men de har bättrats väldigt mycke sedan jag böt till samskolan, det var så otroligt många som hela tiden tryckte ner mig när jag gick på Hovåsskolan, så det var skönt att komma bort från det.

om du var kille, skulle du då tyckt att du själv är snygg?
Jag vet inte, jag skulle väl tycka att jag var som jag skrev där uppe, inte ful, inte speciellt snygg, medel helt enkelt!

hur ofta tränar du, tillexempel i veckan?
Just nu tränar jag näst intill aldrig, hehe. ska ändra på detta snart, har inte orken och tycker att det känns så meningslöst, jag vill se skillnad på min kropp direkt, inte efter de att jag tränat i fyra månader.

såg dig på stan idag, du var jättekort och inte alls lika fin som på bloggen, varför ser du inte ut som på bilderna?
Det roliga med den här kommentaren var att den skickades när jag var i Mexico så personen som skickat in denna kommentaren + en hel del andra kommentarer under olika namn, kan alltså inte ha sett mig i stan. Så jag kan säga att jag ser exakt ut som på bilderna, och kort de vet jag att jag är, har aldrig sagt något annat.

gillar du glass?
Ibland, inte alla såklart, men jag kan inte säga att de är något jag inte skulle klara mig utan

har du några syskon?
Ja, jag har en storebror som är 23 år så alltså nio år äldre än mig!

14/1

Jag vaknade för kanske fem minuter sedan, gick och la mig ganska tidigt igår runt tolv tror jag.
Eftersom de är bra att sova mycke när man är sjuk? Haha jaja, jag är iallafall vaken och ska snart gå ut till köket och äta lite frukost, ska fixa en skål med frukt eller liknande tror jag för jag är inte så hungrig.

Vad som ska häna dag är lite oklart men jag ska verkligen inte sitta inne!


Make him chase you.

Hoppas att ni har en skit bra fredag proppfull med vänner och skratt.
Jag kommer själv att spendera resten utav kvällen kvar i sänden, precis där jag varit hela dagen. Allt för att bli bättre tills imorgon för jag länker verkligen inte vara sjuk en hel helg, aldrig!

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon, men något ska jag hur som helst göra, vad de blir beror lite på hur jag mår.
Men jag måste verkligen måste hitta en praoplats. De börjar bli riktigt stressigt nu, två dagar kvar!
Men själva praoen kommer inte att vara förens i mars typ, så lappen ska verkligen vara inne i god tid.

Hoppas hur som helst att ni har en underbar fortsättning på kvällen, ni lär få höra mer från mig senare!

FIRST KISS


Blandade bilder från 2011 del 1!


Visste ni att..?


- När jag
var liten så kunde jag flytande holländska, jag pratar det inte flytande längre men jag förstår när folk pratar med mig och jag kan fortfarande prata men inte så bra.
- Jag hatar människor som är negativa till typ allt, åh va jobbigt jag tycker att de är!
- Jag har inte vuxit någonting sedan jag gick i 6an.
- Jag blir aldrig riktigt bra på ett skolfoto, verkligen aldrig.
- Jag älskar att äta ute med kompisar, gör de en hel del de är så himla gott!
- Jag är väldigt envis och ger sällan efter utan om de är något jag vill så försöker jag oftast se till att de blir så.

SUMMER

Det har knappt vart någon riktig vinter än eller iallafall som jag ser det eftersom det inte varit någon snö här. Men ändå så längtar jag så att jag håller på att dö till sommaren! Kan knappt vänta på att få gå runt i shorts, linnen och massa söta tunikor. Kunna skippa den feta vinterjackan och istället dra på sig en snygg skinnjack eller vara utan jacka helt och hållet!

Längtar även så himla mycke till sommarlovet, inte behöva plugga, inga läxor, inga prov, kunna sova hur länge man vill och slippa spendera hela dagarna i skolan! Vara ute vid havet och grilla på kvällarna, bada, sola, åka båt! Jag längtar så jag dör! Sedan lär marbella detta året bli helt underbart som vanligt, förhoppningsvis ska vi inte vara där lika länge iår, de skulle vara perfekt för min del, fyra veckor är alldeles lagom enligt mig.
Resten utav lovet har jag inget planerat än utan jag tror att jag kommer spendera en hel del utav lovet hemma i sverige år, bara vara med kompisar och så, de kommer bli underbart!


Just nu:


Godmorgon!

För min det blev de ingen skola idag, tror att de var bra faktikst så jag blir helt frisk!

Skönt att få sova ut också, eller ja till typ 20 över 9 vet inte om amn ska kalla det att sova ut.
Men som de ser ut för min del så ska jag spendera i stort sätt hela min dag här hemma i sängen. Kunde ju haft för mig roligare saker på en fredag, känns trist att ligga hemma och vara sjuk när helgen börjar..


12/1

Har precs gjort en skål med lite ananas och jordgubbar, så himla gott!
Brukade inte gilla ananas innan men när jag var i Mexico åt jag de varje dag och jag tycker att de är skit gott om den smakar något såklart.

Ska snart ta en varm dusch och sedan ska jag försöka ringa älskling och se om han har tränat klart. Efter de lär jag sätta på en bra film och sedan försöka sova och hoppas att jag mår bättre tills imorgon!

Sovit hela dagen.

Jag åkte hem från skolan innan sista lektionen för jag mådde verkligen inte bra.
Påvägen hem fick jag även med mig en smarrig godispåse!

När jag kom hem fick jag iallafall en hel massa olika tabletter sedan gck jag och la mig i sängen och slog på en film. Hann inte se så mycke innan jag somna utan man sov från två till kvart i sex.. Undra om jag kommer att ha svårt att somna ikväll..?

Jag mår i stortsätt lika dåligt nu, men jag hoppas att de blir bättre tills imorgon då de faktikst ändå är fredag!

Happiness!

Anonym om 09/1:
Alexandra, jag får all min inspiration från dig.så som du ser Kenza ser jag dig :) bäst är du tjejen , undra bara om du inte kan lägga ut bilder på lite fina klänningar och typ säga var de kommer ifrån oså ! behöver inspiration när det gäller klänningar just nu och är säker på att du kan inspirera mig !! ha det gött


Hanna
om MY LOVE:
Oj!!! klicka precis in på din blogg.... OCH DET ÄR DEN BÄSTA JAG HAR LÄST!!!!! jävlar vad grym du är! Eftersom att jag är ny här på din blogg skulle du kunna svara på några frågor?
Vilken skola går du i?
Vart bor du?
Samlar du på bikinis? Gick in på din shopping och såg att du köper nya hela tiden haha ;) kram

Åh, ni ska bara veta hur mycke jag uppskattar alla era gulliga kommentarer!
Blir så himla glad de blir jag verkligen, blir mycke roligare och blogga då också hehe.. Så fortsätt jätte gärna kommentera för jag blir verkligen hur glad som helst! Ska börja svara på era frågor nu också så de blir jätte bra!

Sedan så tänkte jag att eftersom de på senaste tiden har kommit en del nya läsare hit till bloggen så skulle jag ju kunna göra ett inlägg där jag presenterar mig lite snabbt? Skulle ni tycka det var en bra idé?

Det blir isåfall så att du som kommenterade (hanna) får svarpå dina frågor imorgon då jag gör ett sånt inlägg!

Men jag kan svara direkt på frågan om bikinisar, haha. Jag samlar inte på dom de gör jag verkligen inte. Men jag älskar attbeställa hel och köpa massa nya, tycker att de är skit kul! Kan vara därför jag har en del!


Matta nagellack

Det var någon som ville att jag skulle göra ett inlägg om vart man kunde köpa matta nagellack osv så det är klart jag gör de! Blir jätte glad när ni kommer med förslag på vad jag kan blogga om, så det behöver n inte vara rädda för att göra!

Men hur som helst så mattanagellack kan man nog köpa på en hel del olika ställen. Jag vet att Chanel har gjort borde ett mattsvart nagellack och ett överlack som gör så att nagellacket man lagt på blir matt. Jag vet inte vart man kan köpa dom men kolla i affärer där som säljer Chanels smink!

Sedan så har jag även ett själv som gör så att de nagellacket man lagt på blir matt. Det är köpt på Kicks för runt 100 kr tror jag! Så om man inte orkar leta redan på Chanels så kan man alltid köpa detta eftersom de funkar lika bra!



TWO WANTIES



Macbook Pro, åh jag behöver verkligen en ny data. Min är den abslout segaste datan som finns.. Den klarar inte av att göra ett skit, börjar bli riktigt trött på den, de går inte att spela upp filmer från youtube, som man filmat själv eller så..

Ny skinnjack, något som jag verkligen vill ha är en ny skinnjacka! Och jag tycker att den på bilden över är skit ball faktikst, väldigt ovanlig färg eller vad man ska säga, haha. Men tycker den är skit ball faktikst tror att den kostar runt 4500 kr !

Sjuk..?

Usch igår kväll mådde jag verklgen skt dåligt! Hade ont i hela kroppen och kunde klappt gå utan att jag fick ont.
Såfort jag vred på huvudet gjorde de ont, hade skt ont  hallsen, huvudet och magen på de också..
Så jag gick och la mg runt halv elva eller något sånt kunde inte somna på två timmar så jag låg alltså vaken.
Jag har också vaknat flera gånger under natten och haft jätte svårt att somna om.

Jag  inte lika dålgt idagdåligt idag. Men jag mår fortfarande verkligen inte bra. Men hur som helst, jag ska gå till skolan i vilket fall!
Om jag känner att jag mår skt dålgt så åker jag bara hem, men för hoppningsvis så går de bra hela dagen!

20.56

Jag kom precis ut ur duschen så mu ska jag hoppa ner i sängen och kolla lite på tv.
Fick även en bok om hur man gör Macatons häromdagen utav farmor, bläddrade genom den jätte snabbt imorse. Men ska nog kolla lite  den nu, den ör proppfull med bilder på underbara macarons och jag som är så himla sötsugen.. Det brukar vara så för min del att jag är väldgt sötsugen under en vecka varje månad..

Ska försöka lägga fram lite kläder tills imorgon, säger alltid att jag ska göra det men de blir aldrig av så får se om de går bättre för mig ikväll!


Hello sunshines!

Efter skolan idag hade jag planerat att jag skulle åka och leta efter praoplats tillsammans med Ronni. Men allt blev lite konstigt så vi åkte hem till mig istället.

Så idag har jag alltså varit med ronni idag, jätte mysigt såklart! Vi gjorde inte något speciellt utan vi var bara hemma och tog de lungt, myste och så gjorde jag mat till honom också, nudlar och mackor bjöd jag på eftersom jag är en sån mästerkock..!


HISS/DISS


- Att åka på solsemester på vintern, det är ju alltid skönt att åka på solsemester men är det bara jag som tycker att det är extra skönt på vintern? Komma bort från de kalla och regnga för ett tag, känns som om man behöver det faktiskt!

- Långa fikapauser,
det är så himla underbart att ta en fika med massa kompisar. Bara sitta där och prata och mysa i timmar, älskar de!

- Öppen rygg, åh jag verkligen älskar de, tycker att de är så jävla snyggt! På klänningar eller tröjor, spelar ingenroll, är helt kär i de just nu! De ända som kan förstöra de är om man har en bh där man ser bhbanden under den, de är rktigt vidrigt!


- Att lovet är slut, för visst var det väldigt skönt att kunna sova ut varje dag och spendera dagarna exakt hur man vill?

- Dåliga scheman, jag har alltid dåligt schema, alltid.. Fick mitt nya schema igår och kan säga att de inte var så mycke bättre än de förra. Och vem hatar inte långa tråkiga skoldagar, man vill ju sluta så tidigt som möjligt eller hur?

Always dress to kill

Untitled #7


PRAO!

Känner mig anngen stressad nu faktikst. Jag har vetat länge att vi skulle praoa efter jullovet någon gång, men jag trodde inte att de var så precis efter!

Blev helt förvånad när jag fick höra att praolappen om vart man skulle praoa osv skulle vara inne på fredag, fredag?! Och det är redan onsdag och jag vet inte vart jag ska praoa eller vem jag ska praoa med..
Har inte ens börjat kolla efter praoplats faktiskt, och jag har ingenaning om vart man kan praoa? ett gulligt café eller något liknande skulle ju verkligen vara jätte kul!

Måste ta någon dag då jag springer runt i stan och letar, snart det är ju bara imorgon kvar! har helt ärligt lite panik..


Onsdag!

Jag älskar onsdagar, dom är helt underbara! Slutar klockan ett och har ganska sköna lektioner också!

Så jag gick upp lte tidigare än var jag gjorde igår, gick upp runt halv sju idag kanske lte tidigare. Så nu är jag klar och har hunnt slänga i mig lite flingor! Jag hatar verkligen att stressa, så de är jätte skön att slppa de.
Kan lägga mig i sängen och halv sova tlls jag måste gå eller så slår jag på tvn !


How was your day?

Hur var eran första dag i skolan? Min var helt okej, trotts att jag slutade fem och att jag var hur trött som helst så gick dagen väligt fort och det är alltid lka kul att träffa de som man inte träffar så ofta på fritiden.

Jag fick redan på två betyg, spanska och kemi. Det gick dåligt om man säger så men jag är inte direkt förvånad, det är två utav de svåraste ämnerna enligt mig!
Men som sagt jag slutade fem idag och därför var jag inte hemma förens 17.30-18.00..
Jag har iallafall hunnit få i mig middag och så!


Gårdagens !



Såhär såg jag ut igår när jag gick till stan. Verkligen inget klädval som är lkt mig överhuvudtaget.
Men nästan alla mina kläder låg antingen på golvet eller var i tvätten så de fick helt enkelt bli såhär!

Skjortan köpte jag hur som helst i stockholm när jag var där i höstas inne på Hollister. Jeansen är köpta i stockholm för något år sedan och är från märket 7! Till de hade jag min Moncler jacka som också är köpt i stockholm, inne på NK. Och mina kängor är från Ash!

NEW



Igår fick jag bland annat med mig den här tunikan. Den är köpt på Fiorucci och kommer från märket
Rabens Saloner. Älskar verkligen färgen på den också, den kommer vara skit snygg till våren/sommaren till ett par vita byxor eller shorts, när man är sådär riktigt jävla brun.

Den var även på rea så den kostade faktikst bara 499 kr, sjukt bra pris faktiskt!

BACK TO SCHOOL

Nu har väl förmodligen alla börjat skolan igen efter jullovet. Och troligtvis tycker de flesta att det är lika segt som jag tycker att det är.

Hur som helst så har skolan börjat igen vilket betyder för min det att jag måste gå upp 06 varje morgon och inte kommer hem förens fyra eller senare de flesta dagarna. Usch verkligen inget jag har sett fram emot.
Jag som aldrig innan har kunnat sova ut på morgonen och alltid har vaknat innan klockan tio har kunnat sova till tolv och liknande varje morgon, gud va skönt det har varit!

Men nu är de som sagt skolan som gäller igen. Snart får jag även mina betyg, jag ser verkligen inte fram emot de. Är väldigt osäker på hur det kommer gå. Men om de skulle vara en katastrof så har jag iallafall ett tag på mig att bättra mig, det är ju egentligen betygen man får i nian som är viktigast!
Vi kommer också få ett nytt schema nu, gud va jag har längtata efter de. Vi har ju haft ett helt värdelöst schema den här terminen, äntligen kommer jag att få slippa de långa tisdagarna!

Fast egentligen ska jag väl inte klaga så mycket på att skolan börjat nu, jag har ju ändå varit ledig från 14/12 till 10/1, vilket nästan är en hel månad, det är ju bara fyra dagar som fattas! Tiden har verkligen gått fort!


Godmorgon !

Jag lyckades gå upp för ungefär tio minuter sedan, vart lte senare än tänkt!

Men nu måste jag snart springa iväg mot bussen, så de blir ett snabbt nlägg bara!
Jag är verklgen helt död efter att ha somnat tre igår och behövt att vakna nu, de var inte roligt alls..
Kommer förmodlgen ligga i koma efter skolan också.. Börjar ju med en tsdag efter de gamla schemat så jag går till fem..


Jag kan inte sova..

Fml, ska upp klockan 6 imorgon.. Kommer aldrig kunna somna heller!


09/1

Jag var i stan i drygt två timmar, blev inte mer än så men jag hann kolla i de affärer jag ville kolla i iallafall!
Httade faktikst inte så mycke, de har jag inte gjort på den senaste tiden, tråkgt eller hur?

Men iallafall jag ska ta en dusch nu, sedan ska jag försöka lägga mig hyffsat i tid eftersom det är skola imorgon, lär vara helt död när jag vaknar!
Jag försöker slänga in en update lite senare ikväll också!


NY DESIGN?

Jag sa ju innan jag åkte till mexico att det skulle komma upp en ny design så snart som möjlingt efter jag kom hem.
Och jag är faktikst väldigt sugen på en ny design, tröttnar otroligt fort på designer. Så nu känner jag att det börjar bli dags att byta.

Men då undrar jag hur tycker ni att den  ska se ut? Det är ju ändå ni som ska läsa min blogg och se designen hela tiden så ni måste ju också trivas med den. Så kom med förslag! Ska den vara blingad, stilren, mönstrad, vad tycker ni? Det skulle hjälpa väldigt mycket om ni kom med förslag och då skulle designen komma upp snabbare!

Min nuvarande design och den jag hade innan

TIPS - PARTYSTUFF.SE

Tänkte att jag skulle tipsa er om en skit rolig sida. Hittade den för några dagar sedan faktiskt.
Där kan man iallafall hitta en hel del kul grejer, verkligen  allt mellan himle och jord. Jag har faktikst själv ett tag grejer jag funderar på att beställa hem!

Så jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla iallafall ni kommer inte att ångra er och jag lovar nästan att ni kommer hitta något kul! Dom har dessutom rea nu så man kan fynda ordentligt!

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan, det tar ju faktikst bara max en minut att klicka och ni kommer inte ångra er!


Im off to the city


12.54

Ååh, jag sover bort mina dagar, hela tiden.. Somnade om och sov tills nu, kunde säkert sovit två timmar till men mamma kom in och väckte mig, tur var väl det. De är skola imorgon och jag har inte ens försökt att vända tillbaka dygnet.. imorgon ska jag gå upp 6, vilket är 6 timmar tidigare än det jag har gått upp varje dag under tre veckor..

Jag är väldigt seg idag och skulle helst vilja ligga i sängen och dra mig hela dagen så att jag är lite mer utvilad till imorgon, hehe. Men det är sista dagen så något får man väl göra, mamma frågade om jag ville åka in till stan med henne, och jag hade inga andra planer så varför inte? Får se om jag träffar någon annan senare!


GODMORGON

Somnade runt tre eller halv fyra igår och blev väckt fyra gånger i morse. Första gången klockan sju då jag fick ett sms, sedan så ringde det på hemtelefonen som låg i mitt rum tre gånger innan klockan hunnit bli halv nio.
Men jag lyckades somna om och har precis vaknat nu, men är v äldigt trött eftersom jag sovit så dåligt, orkar knappt hålla mina ögon öppna så funderar på om jag ska gå och lägga mig igen?

Det är iallafall sista lovdagen idag! Och jag har verkligen ingenaning om vad jag ska göra, jag är ju så himla trött.
Men tror att jag ska in till stan eller något sånt, de är väl de vanligaste. Men jag får helt enkelt se hur det blir när jag har vaknat lite mer.

Just nu:


Krossa alla fönster

Nu har precis ronni åkt hem, de är alltd lika tråkigt när han åker haha.. men ja iallafall vi gjorde inget speciellt. Lång mest och pratade och så, hade verklgen jätte mysigt med min älskling!

Nu ska jag snart äta sedan funderar jag på om jag orkar dra mg iväg till ica och köpa en godispåse, känns som de var ett tag sedan jag åt lösgodis haha och jag blev så hmla sugen. Det är ju ändå vinter och då ska man lägga på sig lite eller hur?



En till julklapp!



Åh ett armband från Hermes, tycker verkligen att dom är skit fina!
Fick alltså blandannat detta i julklapp, mamma hade tydligen köpt de när hon var i stockholm för inte så länge sedan. Blev helt överlycklig de är ju så himla fint!

Har även ett blått och ett grönt tycker att dom är skit snygga, passar ju helt perfekt till sommaren när man är lite extra solbränd!

Om 7/1

Ni brukar ju säga att jag ska berätta mer om vad jag gör på kvällarna och sådär, det jag inte skriver om så mycke i bloggen. Så tänkte att jag ska börja göra de! Igår hände de dock inget speciellt alls utan det blev ännu en myskväll!
Men jag kan berätyta lite om den i vilket fall!

Victoria kom till mig runt 18 och då var vi hos mig ett tag pratade och så. Sedan gick vi till Hovås pizzeria och åt middag, gud va länge sedan det var jag åt pizza! Det är ju så himla gott också!
När vi satt där och åt så kom två som v kände så vi satt och pratade med dom ett tag. Sedan var det väldigt oklart vad vi skulle göra men det slutade med att vi åkte till ica, köpte lite gott och sedan åkte vi hem till mig.

Så satt vi hos mig och pratade, åt gott och massa mysigt.


Lunch!

Jag har precis varit på ica och köpt lite lunch. Har tänkt att slänga ihop någon pastasallad eller liknande.

Om ett tag kommer ronni hit också så jag ska vara med han idag, jätte mysig!
Det var ju ett tag sedan jag träffade han nu, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det lär väl bli något mysigt!

Nu ska jag börja med maten, är skit hungrig!

SÖNDAG

Tänk att det redan är söndag, slutet på lovet, skolan börjar på tisdag?
De känns helt sjukt, jag kan knappt fatta det. Lovet har gått så himla fort, känns som om jag precis kom hem från Mexico. Jag har iallafall haft ett skit bra lov, det har jag verkligen!

Men hur som helst idag är det söndag och för min del betydde det att jag skulle till kyrkan.
Vilket man inte är så sugen på när klockan är halv elva och man ska gå upp. Jag kan erkänna att det inte var speciellt roligt där heller för den delen, men det måste göras. Och nu har jag bara fyra gånger kvar!

Gudstjänst !

Jag och Victoria är nu på gudstjänst. Jag är så jävla trött, är helt dö rättare sagt..
De är väldigt jobbigt att den ska vara så tidigt, sedan så är de ju nästan inga här heller haha..

Jag bloggar mer när jag kommer hem!


Outfit från igår!



Helt vanlig "outfit" inget speciellt alls. Men iallafall så hade jag mina ytvaxade byxor från Zara och till det en topp från Raglady! Hade även mina boots från Ash och två nya armband som jag inte har hunnit visa er än, dom är iallafall super snygga enligt mig! Hade också min pälsjacka till detta, det b lrv lite småkallt när jag skulle gå hem faktiskt.

Annars är det inget speciellt. Måste ta en dag att gå i stan och vekligen kolla i affärerna för just nu så är det så himla mycke folk så jag orkar knappt kolla i affärerna när jag är där.

Om igår

Igår åkte jag ju in till stan för att ta en fika. Trodde att det bara skulle vara jag och fanny men de slutade med att vi vi var typ sex stycken tjejer, ååh va mysigt! Älskar att sitta och fika och prata i flera timmar.

Så vi satt där och pratade ett bra tag. Sedan så hade vi som sagt tänkt att åka till någon som hade något på kvällen men de blev inte så för någon utav oss tyvärr. Så istället hade jag en myskväll hemma med massa macarons och popcorn!




En julklapp!



Jag var ju som ni kanske vet i stan i förrgår med mamma och kollade efter julklappar lite försenat men ja..
Jag fick iallafall med mig dom här söta skorna. Dom kommer användas flitigt till våren och sommaren!
Iochförsig så är dom väldigt ömtåliga och jag sliter alltid ut skor första gången jag använder dom.. Men jag ska göra mitt bästa !

Dom är från märket Gucci och är köpta på ABCD. Är verkligen skit nöjd, usch va söta dom är!

PANCAKES

Jag ligger fortfarande kvar i sängen har tilloch med sovit i en timme, det är nästan hemskt att sova bort sista dagarna på lovet såhär..

Nu ska jag iallafall ställa mig och göra lite pannkakor sedan så får jag se vad jag ska göra!
Ikväll kommer iallafall Victoria hit så får jag se vad vi ska hitta på. Känner att hela dagen redan är borta, klockan är liksom tre?

Hoppas ni har en lite mer händelsefull dag en jag har haft än så länge!



WHAT TO DO?

Ligger fortfarande i sängen och drar mig, känns som om jag aldrig kommer komma upp..
Är som sagt hur trött som helst och på de så mår jag illa!

Sedan så har jag ingenaning om vad som händer idag, skulle behöva åka in till stan och köpa en tröja.

Sedan så har jag fortfarande inte kommit på vad jag ska ge till Ronni, de måste ju vara något jävligt bra eftersom jag fick en så himla fin present utav honom ! Har ni några förslag så är dom mer än välkomna!


Godmorgon!

Jag har precis vaknat nu och ligger just nu bara och drar mig i sängen.
Är verkligen hur trött som helst, brukar ju egentligen aldrig sova såhär länge, vet inte vad som har hänt egentligen haha.

Jag ska ligga och dra mig lite till och sedan går jag upp och gör mig något att äta!

Mys kväll!

Hade egentligen planerat att åka och träffa massa kompisar och sedan åka iväg till någon kille, men det blev ändrade planer. Och istället får jag stanna hemma, jaja det kan vara mysigt eller hur?

Var dessuton otroligt sötsugen så jag tog en sväng iväg till ica för att köpa lite godis. Men vet ni vad jag hittade istället? Macarons! Jag hade ingenaning om att dom hade det där, tror att det är nytt äller något!

Köpte iallafall ett paket med 12 stycken i fyra olika smaker för 79 kr, det är faktikst riktigt billigt! Tog det sista paketet också så jag antar att jag hade tur att det ens fanns några kvar?! Ska sätta på en film och mysa lite.


Svarar!

Okej oma är farmor/mormor och varför skriver du på tyska? Du e inte tysk.
Haha, nej jag vet mycket väl att jag inte är tysk. Men oma betyder mormor/farmor på Holländska också, och eftersom jag är en fjärdedel holländsk så betyder det att min mormor är holländsk. När jag var liten pratade jag nästan alltd bara holländska med henne och därför har det blivit så att jag säger oma till henne, skulle aldrig kuna tänka mig att säga mormor till henne eftersom jag alltid sagt oma, så mormor låter helt fel.

Vad har hänt i ditt ansikte?? Du ser helt fläckig ut!!
Blden är tagen i somras efter jag varit i marbella, jag hade då börjat flaga eller liknande i ansiktet vilket gjorde att det blev fläckigt, det var nte speciellt roligt måste jag säga..


Vad köpte du där i mexico? :)
Jag köpte bara ett halsband det var allt, eftersom det knappt fanns några riktiga affärer där vi var.

Ditt skärp är verkligen jättesnyggt! vart har du köpt det? :)

Tack så mycke! det är köpt från Fiorucci och är från märket Nolita!

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG



Jag har varit inne på en massa sidor där man ska tjäna pengar på sin blogg som har blivit rekomenderade på olika bloggar och det har aldrig funkat, vet inte om det beror på att jag inte förstår mig på hur man gör eller om det är så att det helt enkelt inte fungerar.

Men imorse klickade jag mig in på denna sidan och blev medlem helt gratis, och har redan börjat tjäna pengar!
Det här är verkligen en sida som jag rekomenderar, den gör det lätt att tjäna pengar på sin blogg!

Tycker att ni ska ge den en chans, det är ju helt gratis så ni kan ju inte förlora på de!

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Sugen på förändring


Usch jag är verkligen jätte sugen på en liten förändring. Inget stort, inte alls utan skulle bara vilja testa något nytt för kanske bara en månad eller liknande!
Jag har ju pratat en hel del om att färga/tona mitt hår mörkare, de kan ni inte ha missat! Men  fortfarande jag är osäker, för på ett sett gillar jag faktikst min hårfärg, eller ja ibland!

Får se om jag ska boka en tid och tona håret någon gång den här månaden, måste bara komma på vilken nyans jag vill ha för de finns ju så galet många olika och jag har verkligen ingenaning om hur jag vill ha de, de ända jag vet är att jag vill ha de mörkare!

Jag tycker att färgen som Eva Longoria har på bilden över är väldigt fin, men vet inte ifall jag skulle vilja ha ännu mörkare? Jag vet inte vad tycker ni?

Svaren del 2!

Andvänder du din onepiece?
Nej, inte speciellt mycke. Men de händer att jag tar på mig den någon gång om jag är hemma och myser men de händer väldigt sällan

om du fick byta liv med någon för en dag vem skulle det vara och varför?
Någon Victoria's secret modell, så jag fick gå på deras fashion show haha, ni måste vara trötta på allt mitt tjat om Victoria's secret, haha..

du bloggar aldrig om vad du gör på helgkvällarna?, är du ute på fester o krökar elr är du hemma varje helg?
Har inte tänkt på de så mycke, det är väldigt olika vad jag gör faktikst. Kan väl börja skriva mer om de ifall de är så att ni tycker att sånt är kul att läsa om?

dricker du??
Inte regelbundet, men de händer

har du vart full?
inte överdrivet

hur fick du så bra statstik? ( frågat de på varje frugestund, du svarar alfrig :o )
Jag minns att jag svarat på denna frågan flera gånger, men du kanske har missat de, de är ju väldigt lätt hänt.
Jag kan inte ge dig något bra svar på frågan utan det har helt enkelt bara blivit så. Jag har aldrig gjort som många andra gör och kommenterat andra bloggar för att få läsare även om de säkert funkar. Jag har heller aldrig länkat min blogg på facebook eller liknande även om man säkert tjänar en hel del läsare på det! Så jag vet faktikst inte!

av dom du känner/känner till vilken är den sporten du helst skulle vilja gå minst i av vad den håller på med, hehhe oklar, asså AV ALLA DOM BLOGGAR DU LÄSER VEM AV BLOGGERSKORNA HÅLLER PÅ MED TÖNTIGAST SPORT ENLIGT DIG? du måste välja någon! :)
Jag vet personligen inte riktigt vad alla bloggare sysslar med på sin fritid. Men de jag känner till så är de inte många som sysslar med sport och jag tycker inte att någon sport är töntig så jag kan faktikst inte välja någon.

Röker du??
nej de gör jag inte!

Hur kan du var så brun? - solarium? Brun utan sol? - vilken?
Just nu beror de ju på att jag precis varit i Mexico men när jag inte varit utomlands på ett tag så använder jag mig aldrig utav brun utan sol och jag solar inte heller solarium så jag antar att min färg håller sig och sedan så är jag ganska mörk naturligt.

skulle du kunna tänka dig att röka på? - skulle du kunna tänka dig vara vän med någon som har gjort sånt tidigare?
Nej de skulle jag inte kunna tänka mig att göra. Självklart skulle jag kunna vara vän med någon som har hållit på med sånt tidigare. Jag vet flera som gör de och jag är kompis med dom, det är dumt men det är deras val. Och sålänge de inte påvärkar mig eller någon i deras närhet så är de okej, eller ja de är ju aldrig okej med dom får skylla sg själva enligt mig

skulle du ange dig själv som en "Bad Girl"?
Haha, nej det skulle jag inte göra!

kan du lägga in många bilder från mexico?
Jag gjorde de igår!

Kan du göra en sminkvideo?
Kanske kan göra de någon gång men de skulle isåfall bli på hur jag sminkar mig om de är något speciellt eftersom på dagarna använder jag bara mascara

Röker du?
Nej det gör jag inte!

Går du på fester?
Självklart gör jag de!

Dricker du?
Some times

Hur träffades du och Ronni?
Vi går på samma skola så det var ju såklart så vi träffades

Vad har du önskat dig i julklapp?
Jag har inte önskat mig något speciellt, tråkigt eller hur?

Om du skulle valt mellan Ronni och dina kompisar, vem hade du valt?
Jag kan inte välja, jag älskar mina vänner men jag älskar ronni också och han är min bästavän så jag kan inte välja

Varför skulle nån fotograf på hotellet ta kort på dig? :)

Haha, jag vet faktikst inte. Jga gick runt på stranden en dag och så kom han fram och fråga. Jag har ingenanng om vad de skulle vara för bilder eller om de var något seriöst eller något litet eftersom jag tackade nej innan han hann förklara för mig.

Har du haft anaroxia förut eller har du alltid varit smal? Du är fint smal men det är lite ovanligt att man är så smal..? :)

Ja det har jag. Jag är inte ovanligt smal nu, det är jag verkligen inte men om jag skulle vara det så skulle inte att jag haft anorexia varit anledningen till de. När man har anorexia är det vanligt att man förstör matförbränningen, så fort man äter så sparar kroppen fettet och därför är det vanligt att man blir överviktig efter man haft anorexia.

HELLO

Jag vaknade klockan halv tolv och så åt jag en snabb frukost och sedan drog jag iväg mot gymmet och fickade ett nytt gymkort! Ska börja träna regelbundet nu, eller jag ska försöka nu iallafall!

Just nu pratar jag i telefon med ronni också, ska ta mig något att äta snart sedan börjar jag troligtvis göra mig iordning för att åka in till stan!


Middag con la familia

Nu kommer snart farmor, farfar och oma (mormor) hit för att äta middag.
Känns som dom är här hela tiden? men det är mysigt och farmor och farafar ska till marbella snart och är borta till april, vilket är lång tid enligt mig!

Hur som helst så kommer dom snart hit och då börjar vi med att äta "starters", snittar med massa olika goda saker på och sedan har vi köpt hem en hel del havskräftor som vi ska äta, ååh va gott! Och till efterrätt blir de blåbärspaj som oma har bakat, har älskat den sedan jag var liten och den blir bara godare för varje gång jag äter den!


Lite bilder från Mexico!


Här är en utav de många bilderna från när jag badade med delfiner, det var helt underbart! Ser ni mig?
jag är tredje till vänster!



Dethär är bara lite utav buffen dom hade på Julafton. Ser ni hur mycket fina saker de gjort utav frukt?
Allt ifrån båtar till renar!


Från byggnaden där frukosten och lobbyn låg var den en 700 meter lång gång som ledde genom
regnskogen till stranden och poolområdet. Med jämna mellanrum fanns de mindre gångar som ledde till
rummen. Jag kan inte ens beskriva de, det var helt sjukt!


De fanns hundratals sånna här små djur som sprang runt och man kunde stöta på dom lite var som helst,
oftast träffade man på dom när man gick den långa gången till frukosten eller till stranden. Tror att dom
kallades Quantiz men jag är inte alls säker!


En bild på mig och min kära mamma då vi var på en utflyckt och fick lite tid över då vi gick på ett torg
eller vad man nu ska kalla de. Då fick vi syn på dom här, dom ska föreställa Maya indianer som är
Mexicos urbefolkning tror jag? jag är inte så insatt. Men kan erkänna mig att jag inte kände mig helt
bekväm där under hans vingar, haha.


Everything has its beauty, but not everyone sees it




Visst är de sjuk hur mycke smink egentligen kan göra? Här är ju bilder på fyra stycken Victoria's Secret modeller. En bild där de är sminkade och fixade och en bild där de är osminkade och ofixade.

Det är så himla stor skillnad så att jag helt ärldigt knappt känner igen dom. Eller Alessandra Ambrosio är väl den jag tycker man känner igen mest men det är ju bara vad jag tycker såklart!
Tänk om man kunde sminka så bra så att man kunde bli så snygg? Haha, nej men dom måste ha helt sjuka makeupartister. Dom är vackra ändå men de är ju ändå en otrolig skillnad eller vad tycker ni?

Snälla underbara läsare läs dehär!

LÄS!
De trillar in massa kommentarer på kommentarfälltet hela tiden där ni skriver att jag ska vara med i tävlingarna ni har på era bloggar eller fråga frågor i eran frågestund.

Och grejen är den att, jag är inte intresserad utav att vara med i era tävlingar. Jag förstår att ni vill locka läsare och få fler tävlande till era tävlingar. Men som sagt jag är inte intresserad.

Sedan dehär med att ni länkar era frågestunder och vill att jag ska ställa frågor.
Jag kommer inte fråga er några frågor. Eftersom jag troligen då inte läser era bloggar så är jag ju inte intresserad utav att fråga några frågor. och om de skulle vara så att jag läser eran blogg, så skulle jag själv märka att de var frågestund och ni skulle inte behöva kommentara de.

Jag skrive inte dethär för att vara tyken eller bitchig på något sätt utan jag säger bara det här för att jag tycker att de är lite irriterande när ni kommenterar sånt så ofta!
Och missförstå mig inte nu, jag älskar när ni kommenterar, ställer frågor, delar med er utav era åsikter osv.
Men jag skulle blir glad om ni kunde skippa delen då ni ber mig delta i era tävlingar, frågestunder osv!

Tack på förhand alla mina underbara läsare!


5/1

Min dag kommer de ut ungefär såhär:
Först åker jag in till stan och klockan två har jag bokat en klipptid hos min frisör, eller ja hon är ju inte min frisör men jag klipper mig alltid hos henne, ja de spelar ingen roll. Jag har iallafall en klippt så jag ska alltså klippa håret,
något som verkligen behövs! Ni har klagat en del på att det är slitet och tro mig de är inget jag har missat. Så jag ska dit idag och klippa mig + kanske prata om färgning?

Efter de ska jag gå runt i ca en timme i stan medans jag väntar på mig mamma. När hon kommer ska vi antagligen ta en fika och sedan ska vi också kolla runt efter lite julklappar till mig, har ju som ni vet ännu inte firat jul.

När vi är klara lär väl klockan vara runt 18 -18.30 eller något liknande. Då åker vi hem och äter kräftor, gud va gott de har jag verkligen saknat! Jag älskar verkligen havskräftor kan vara bland de godaste jag vet!

Haters are just confused admirers.

Godmorgon! Nu Har jag precis vaknat, måste börja vakna lite tidigare nu för de är ju inte långt kvar tills skolan börjar nu.. usch, tycker att det var gått jätte fort jag hade ju ändå lite längre lov eftersom jag åkte till Mexico innan skolan hade slutat!

Nu ska jag hämta lite hallon, blev jätte sugen på de när jag såg en jätte härlig bild från i sommras!
Sedan ska jag börja göra mig iordning lite smått och vid ett så börjar jag dra mig hemifrån.

Life's a bitch cause if it was a slut, it would be easy.


Idag har jag varit alldeles för seg för att ens gå upp ur sängen.
De ända jag gjort är att följt ronni, ätit lite lunch och resten utav dagen har jag tillbringat i sängen framför
How I met your mother, underbart! Man behöver sånna här dagar ibland, eller de gör iallafall jag annars lär jag väl trilla ihop eller något liknande!

Imorgon ser jag fram imot att gå ut faktikst, de räcker gott och väl med en dag framför tvn. Man tröttnar ju otroligt fort på att ligga i sängen. Man vill ju göra saker vara ute och göra saker, speciellt när de är lov eller hur?
Synd att vädret ska vara så tråkigt bara, hoppas på att de blir bättre till imorgon!


WISHES


Om igår!

Som ni vet så kom Ronni till mig igår efter Antonia och Victoria hade åkt hem.

Så vi var hemma hos mig ett tga och myste, pratade och så till kanske klockan 18?
Sedan tog vi bussen i stormen till stan och så gick vi till Star Bowling för att bowla, vilket vi såklart gjorde.

Men något jag inte hade någon aning om var att man måste vara 18 år för att bowla där på kvällen? Hade verkligen ingenaning! Men man kanske kan förstå de eftersom dom serverar alkohol där då, så de är väl därför.
Men som sagt så löste de sig eftersom vi fick bowla.
De gick inte jätte bra för mig, de var så länge sedan jag bowlade! Efter vi hade spelat i en timme gick vi till deras restaurang och åt middag, de var verkligen hur mysigt som helst!

Sedan var planerna att vi skulle gå på bio men eftersom de var så himla kallt och blåsigt ute så ändrade vi planerna, och åkte istället till Hemmakväll och köpte en riktigt fet godispåse och en box med How I met your mother! älskar de verkligen, så jävla roligt!

Tycker faktikst att de var en riktigt lyckad kväll!

4 JANUARI 2012

Ronni sov här inatt så jag har precis följt han hem eller ja haha.
Åkte med hela vägen in tll stan, så de känns som om jag var iallafall ganska snäll! Jag ska berätta om vad vi gjorde igår lite senare!

För nu ska jag åka iväg och handla lite, vi har ingen mat hemma och jag håller på att svälta.
Sedan är jag också otroligt trött, jag har sovit jätte dåligt inatt, bland annat för att de är storm ute.
Och när jag är trött och hungrig så är jag inte precis på bra hunör, men vem är de egentligen?


Hur ska man göra med bh om de är urringad rygg ?




Jag har fått lite frågor ang hur jag gjorde med bh under klänningen jag hade på nyår eftersom den har öppen rygg.

Och man kan ju göra på en  hel del olika sätt.
Antingen kan man ju köpa en silikonbh, vet ni v ad jag menar? Det är iallafall en bh som bara sitter över brösten, utan axelband och utan band runt midjan eller vad man ska kalla de, den sitter fast med någon form med hjälp utan kliser tror jag!

Eller så kan man köra utan bh, de gjorde jag, tycker att de verkade vara de lättaste, jag hade inte tid att åka till stan och springa runt i massa affärer och leta efter en silikonbh. Om man vill köra utan bh så kan man ju tejpa över brösten, de är ju bra om man inte vill att bröstvårtan ska synas haha. Man kan använda  stort sätt vilken tejp som helst. T ex silvertejp, vanlig tejp haha jag vet inte!

Men de något utav de fulaste jag vet är faktikst när man har en klänning med urringad rygg och så har man en bh under så att man ser bh bandet! Usch de är verkligen vidrigt!

Gårdagens !



Såhär såg jag ut igår när jag åkte in till stan och mötte upp Victoria!
Känns så himla konstigt att vara tvungen att ha på sig jeans och tjocka tröjor nu efter man har spenderat två veckor i shorts och linne typ, haha!

Jag hade iallafall en vit stickad tröja från Nelly.com och till de hade jag ett par svarta jeans från Cheap Monday.
Min pälsjacka och ett par Ashboots!

Om igår!

Jag började dagen med att åka in till stan, där jag skulle böta upp victoria men hun missade sin vagn så hon kom lite senare, så undertiden gick jag runt lite själv i olika affärer. Sedan så träffade jag Cornelia, Lovisa och Suzana så jag satte mig med som ett tag och pratade fram tills jag skulle möta victoria!

De kom också fram två jätte söta tjejer och tog kort med mig, jätte roligt verkligen! Ni får jätte gärna skicka bilden till mig på [email protected]!

Så mötte jag upp Victora, vi gick i lite affärer, då träffade vi Tobbe. Så han gick med oss runt i stan lite.
Sedan så mötte vi upp Antonia, Fanny och Julia så typ gick vi runt lite i stan, sedan gick tobbe och då tog vi vagnen till något solarium där antonia och victoria solade!

När dom var klara tog jag, Antonia och Victoria spårvagnen tillbaka in till stan och åt sushi på Vasa sushibar, så sjukt gott! När vi ätit klart tog vi bussen till 4-Gott köpte lite godis och satte oss på bussen påväg hem.

Sedan var vi hemma i kanske en halvtimme sedan tog vi bussen in till bergakunden tillsammans med Adrian, Stange och Tobbe. Där vi såg på bio, kommer inte ihåg vad filmen hette men kan väl inte säga att de var den bästa filmen jag sett. Det kan bero lite på att jag inte riktigt fattade.

Sedan åkte vi hem och så sov Antonia och Victoria hos mig!


Dagens planer!

Nu har Antonia och Victoria precis åkt hem, och mamma och pappa har åkt och handlat så jag är helt själv.

Hur som helst så ska jag vara med ronni idag, jag tror att han först ska komma hem till mig och sedan ska vi åka och kolla på bio senare ikväll! Vet inte riktigt om vi ska göra något annat innan bion men de lär vi ju märka eller hur?

Jag har velat se den nya Twilight filmen ända sedan den kom ut men de har aldrig blivit av, så för hoppningsvis så ser vi den! Vad är de den helter nu igen? Breaking Dawn va? är de någon som har sett den och kan säga om den var bra eller dålig? Vad jag har hört så är de väldigt blandat vad folk tycker om den!

Godmorgon?

Jaa, klockan är ju nästan ett nu så vet inte riktigt om de passar att säga godmorgon? haha men iallafall,
jag vaknade klockan tolv idag och nu har jag hunnit ta en dusch också, kände mig jätte ofräsch när jag vaknade..

Just nu ligger jag iallafall och kollar på tv med Antonia och Victoria, jag antar att vi snart ska äta frukost eller något sånt. Jag börjar bli lite hungrig faktiskt.
Jag har inga planer riktigt för idag utan jag får se vad som händer!


People are quick to believe the bad things they hear about good people.






VINNAREN AV TÄVLINGEN ÄR...


Nu har jag valt ut vinnaren utav tävlingen jag hade där man kunde vinna en victoria's secret bikini!
Och vinnaren är.. Josse (?)! haha eller ja, hon skrev bara Josse så jag vet inte riktigt vad hon egentligen heter, hehe.
Jag kommer att kontakta dig via mejl snart så kolla in i din mejl lite då och då!

Till alla som var med och tävlade, tack så jätte mycke för era underbara inlägg! Jag blev så himla glad, de betyder otroligt mycke för mig. Och till er andra som inte vann, deppa inte, jag ska snart sälja eller tävla ut en till bikini från victoria's secret här på bloggen, bra va?!

Who doesn't love bags?

Untitled #6

Untitled #6 by hejsanalex featuring leather handbags

NYÅR 2011 - 2012

Tänkte att jag skulle berätta lite om jag som hände för min del på nyår.

Dagen spenderade jag med Ronni, vi var bara hemma och tog de lungt hela dagen. Vid kanske halv sju kom Victoria och Antonia hem till mig och vi började göra oss iordning lite smått. Sminkade oss, klädde på oss, fixade håret och allt sånt! Sedan vid åtta åt v en jätte god middag med min familj, och vid nio började vi gå mot en fest som var i Hovås. Helt perfekt eftersom jag bor där och de nästan är omöjligt att få tag på en taxi på nyår!

Vi kom väl till festen runt halv tio eller något sånt skulle jag gissa eftersom vi hade lite svårt att hitta dit, haha.
När vi väl kom till festen så träffade vi massa kompisar. Och under kvällen  så kom de masa mer folk och de var ganska många där, vet inte riktigt hur många de var men de var iallafall jätte roligt för de var jätte mycke trevligt folk! Träffade lite gamla kompisar som jag inte träffat på år.

Vi spenderade då tolvslaget där tillsammans med alla underbara vänner! Fick världens bästa nyårskyss på tolvslaget under alla fyrverkerier, haha! Och jaa, haha jag orkar inte berätta så mycke mer men de var iallafall, ett riktigt bra slut på 2011 och en bra början på 2012!



Såhär såg jag alltså ut på nyår, en väldigt enkel outfit, men jag tycker ändå att de var snyggt va tycker ni?
Jag valde tillslut att ha på mig en svart klänning med öppenrygg från Nelly.com.
Och till de hade jag såklart mina nya älsklingar från Jeffrey Campbell, dom gjorde hela outfiten! Dom är så grymt snygga!
Som ni kanske ser så hade jag inga strumpbyxor under klänningen, vilket jag kände under kvällen var lite kallt, men vafan de är bara nyår en gång om året, haha.

Godmorgon!

Jag vaknade precs eller nej jag blev väckt, underbart eller hur? Såhär mitt på lovet..

Men hur som helst så är jag mer eller mindre vaken nu, ska snart gå upp ur sägen eftersom frukosten redan står framdukad på bordet. Jag är inte helt hundra på vad som händer idag, men jag berättar de när jag får reda på de!


IMORGON blir de bättre update!

Jag har bloggat dåligt de senaste dagarna de vet jag. Ska bättra mig, och imorgon blir de mycke bättre update !

Tänkte att jag ska berätta vem som vunnit tävlingen jag startade för ett tag sedan.
Man kunde vinna en Victoria's secret bikini, de har ni väl inte missat? Hur som helst så kommer ni få reda på vem som vunnit imorgon!

Sedan så ska jag försöka på upp en bild på de jag hade på mig igår kväll kanske även berätta lite om vad jag gjorde!