Håller du fortfarande på med instagram?

Denna frågan får jag ganska ofta, och ja de gör jag väl! Jag har inte uppdaterat så mycket de senaste nu (förutom en bild förut) men jag ska bättra mig igen.

Ni får såklart följa mig, den frågan har jag också fått, men de är väl klart ni får! Jag heter Alexandrapallvid där!


Nu åker vi hemåt!

Vi hörs hemma!


Uppe med tuppen!

Vi har redan hunnit äta och nu ska vi ut på stan om en stund! Gå en sista vända och kolla, sedan ska vi dra oss hemåt! Tror att vi ska stanna i Helsingör på vägen hem och gå i stan där lite också! Mysigt!

Jag hör av mig mer när jag är hemma!


På hotellet!

Vi har gått i stan hela dagen så jag är helt slut i mina stackars fötter nu.. Jag har inte hittat så mycket än men det är verkligen jätte mysigt här!

Vi åker ju hem imorgon igen så de var ju inte någon speciellt lång resa men de räcker när man ska till Köpenhamn tycker jag! Men vi hörs mer när jag är hemma igen! Jag lär vara hemma någon gång på eftermiddagen imorgon!


+ -

 
-Höstlov, höstlovet ligger verkligen helt perfekt, jag skulle inte klara av en vecka till i skolan nu utan paus, känner jag. Och hur skönt är det inte att kunna sova ut varje morgon?
 
- Resa, att resa utomlands till varma länder tycker jag är det ultimata nu på hösten, men även shoppingresor är ju skit kul, speciellt nu på hösten för du uppskattar man de verkligen när det är så kallt och tråkigt här.
 
- Vädret, jag förstår ju att det är höst och kallt osv såklart. Men jag skulle gärna slippa regnet och att de blåser hela tiden. Jag skulle mycket hellre se lite snö ute på gatorna faktiskt. Regn är verkligen de värsta.
 
- Är det bara jag som upplever att man känner sig fulare och fetare nu på hösten? Jag tycker iallafall de känns så. Jag tror att det beror på att jag inte är lika brun längre hehe. Jag tycker att man känner sig snyggare när man är brun + smalare, men det kanske bara är jag. Känns sjukt trist nu när färgen är borta iallafall.
 
 

Snart ett år sedan..

 
Åh, jag saknar de så himla mycket♥

Svaren del 2

Favvo affärer? Zara, Fiorucci, Raglady, Tara

Vad gillar du för kläder i höst/vinter? Skinnjackor, stickade tröjor, tighta jeans, stora halsdukar, pälsjackor osv.
 
Snygga skor man kan ha i vinter? Boots, typ Ashboots eller Primeboots och Uggs är de jag använder mest på vintern.
 
Vad har du för musik stil, favvo artist/band? Jag gillar typ all musik, jag lyssnar på väldigt blandad musik faktiskt. Men jag kan länka min lista någon gång!
 
Vad använder du för smink? Olika, till vardags typ mascara ibland kajal!
 
Vilken skola går du på nu? Sam!
 
Hur mycket kostade din LV väska? Ett par tusenlappar.
 
Vilka är dina tre favorit bikinisar från Victoria Secret?↑
 
Untitled #90
Om du fick önska dig tre saker du vill ha från från Victoria Secret vad skulle de vara då? ↑
 
 
Untitled #88
Om du fick önska dig tre saker du vill ha från från Juicy Couture vad skulle de vara då?↑
 
Är du nöjd med ditt liv? Ja det är jag, det finns ingen anledning att inte vara det!

Bästa/värsta som hänt dig?
 
 
Vart är de du ska resa i vinter? Jag berättar när jag vet säkert att allt är bokat och så.
 
vad ska du ha för vinter jacka i år ? Min päls och min Moncler, får se om jag köper någon mer!
 
Untitled #79
 
Tips på några jackor ?↑
 
Tycker du det är snyggt med tjejer som har six-pack?!!?!?! nja, ibland. Inte för mycker men lite tycker jag kan vara snyggt, ibland.
 
Känner du någon/några på Öckerö-öarna? Ifall du göra det, vilka? Nje, jag tror inte det faktiskt.
 
Tycker du om Abercrombie & Fitch? Ja, de gör jag väl. Dom gör sköna myskläder och jeans.
 
Tycker du om Hollister? Ja, det är ju typ samma sak som Abercrombie & Fitch!
 
Vilka affärer tycker du är ett måste att besöka när man är i London? Victoria's Secrets nya butik, det är typ därför jag skulle vilja åka dit hehe.

Sushi and candy

Sitter i bilen och har precis vart iväg och hämtat middag på Vasa Sushi, bästa sushin! Nu ska vi bara stanna lite snabbt och köpa godis och annan färdkost tills imorgon hehe. 
 
Min mage skriker verkligen nu eftersom jag inte ätit sedan min omelett imorse, not good. Så när jag kommer hem ska jag hälla i mig massa sushi och godis + sätta på en bra film. Känns perfekt i detta vädret. Det är ju så höstigt som det kan bli, regnigt och blåsigt. 
 

| Give me - Jeffrey Campbell |

Untitled #86
 
Untitled #87
 
Untitled #87 by hejsanalex featuring high heels

Sanningar

|| Jag vill så himla gärna åka till Maldiverna, det hade verkligen vart underbart, bo i ett sånt litet hur ute på vattnen, åh! || Jag skulle vilja göra om mitt rum, måla om, nya möbler osv, men känns inte som de finns så mycket jag kan ändra. || Jag är mörkrädd, är jätte rädd när jag är själv och det är mörkt. Tex när jag ska till bussen på morgonen springer jag allt vad jag har. || Jag är en hund människa, jag föredrar hundar framför katter alla gånger. || Jag saknar att sporta, att ha träningar osv. || Jag är ganska bra på att läsa av människor, jag ser direkt om det är någon som jag skulle vilja omgås med, om den är falsk osv. || Jag är nog ganska jobbig att kolla film med, jag har jätte svårt för att koncentrera min på den innan jag kommit in i den eller vad man ska säga så jag frågar massa frågor hela tiden eftersom jag inte lyssnar på filmen. || Jag äter sushi runt 3-4 gånger i veckan, hehe favorit maten. || Jag har aldrig brännt mig i solen.
 

The dream


Perfekt omelett !

Har precis gjort lite frukost och ska snart fixa lite jordgubbar och mango, yum! Vädret är ju inte de roligaste idag tyvärr, känner bara för att ligga hemma med godis och en bra film typ..


-


Svaren del 1!

Vilka gymnasium ska du söka till? Jag ska söka till Sam, Sjölins och kanske Rudebeck, jag vet inte mer. Men antagligen så kommer jag söka till fler skolor!
 
vart har du köpt skorna och tröjan på bilden?? Tröjan är från Ralph Lauren Denim & Supply och skorna är från TopShop!
 
 
Vart gymmar du? Träningsverket!
 
 
Vilka skolor och program ska dom flesta av dina vänner gå? Sam och Sjölins ska nog flest gå på, och jag vet inte avd dom ska läsa, ekonomi eller samhäll kanske
 
 
Har du funderat på någon annan skola frutom sjölins, sam och donner? Typ Rudebecks, Polhem eller LM? Som sagt så har jag funderat lite på Rudebeck också annars vet jag inte riktigt. Men Donner är inte längre något jag är intresserad av iallafall!
 
 
kan inte du tipsa om mössor? Nje, jag vet inte. Jag kan säkert göra det men jag tycker inte att det finns så mycket att tipsa om när de gäller mössor.. Eller jag tycker oftast inte att mössor är speciellt snyggt utan när jag har det så är det bara för att det är kallt. Så jag vet inte.. 
 
 
Jag funderar på att börja på sam på gymnasiet! Finns det något du inte gillar med skolan eller så? Sam är en skit bra skola, jag kommer inte på något dåligt med Sam just nu, det ända är väl att det tar så lång tid för mig att ta mig dit men det beror ju på vart man bor. Annars är lärarna asbra och allt sånt + att det ligger väldigt nära stan så man kan åka in och äta lunch/fika på långa raster!
 
 
Vilka umgås du med mest och vilka är dina bästa och närmsta kompisar i skolan typ? Det är ganska många, jag orkar inte räkna upp massa namn, det känns konstigt. Men det är dom som brukar vara med på middagarna jag är på/är med på helgerna.
 
 
Berätta hur din drömkropp ser ut? 
 
 
Vad är dina bästa tips för att hålla håret fint så det inte blir slitet ? Sova med fläta, det ska tydligen vara bra för håret, annars är jag väldigt dålig på sånt..
 
Favorit tvserier ? Alla går ju inte nu men aa, Svenska Hollywood fruar, Revenge, Desperate Housewives, How I met your mother, Two and a half men, Topmodel, Solsidan, Snooki and Jwow, Jersey Shore, Awkward, osvosv haha!
 
 
vad har du för tips om man snabbt vill bli smalare och få en snygg vältränad kropp? Jag önskar att jag hade tips, men tyvärr så har jag inte det.. alla har ju olika lätt/svårt att bygga muskler så det är väl olika hur mycket man behöver jobba, men jag får väl säga de vanligaste och tråkigaste tipset, äta nyttigt och träna.. hehe
 
 
vad för sorts vinterjackor tycker du är snyggast? Korta eller ah normal längd, med päls krage, sedan så har jag inga mer krav hehe. 
 
 
var köper du mest kläder? har du tips på bra affärer som har fina kläder? både hemsidor och affärer som finns i göteborg. Zara, Tara, Fiorucci köper jag väl mest kläder i. Sedan beställer jag också hem en hel del kläder från Nelly.com
 
 
har du något tips hur man tränar rumpa och lår? Igen, jag är så dålig på sånt, men squats skall vara jätte bra har jag hört.
 
 
tycker du moncler-jackan med vitt i luvan är fin?! Ja, den är fin men det känns lite som att alla har den +det känns som att 97% utav alla som har en fejk så de förstör lite även om man skulle ha den äkta, tycker jag då, det blir tråkigt typ. Jag skulle nog köpt någon annan!
 
 
Vart har du köpt din vita, triangelformade bikini men sådana här "räfflar" på? Den är från Panos Emporio!
 
 
Gillar du palladium? Sådär, jag har ett par vita, jag kan säga att dom inte blivit använda speciellt mycket. Tycker oftast inte att det är så snyggt..
 
 
Bästa kompis? Jag har flera, men Ronni är min allra bästa vän!
 
String-vanliga? String
 
Bästa ned ronni? Jag kan vara 100% mig själv när jag är med honom och han får mig alltid att skratta!
 
 

Black and grey

 
Untitled #85
 
Untitled #85 by hejsanalex featuring marc jacobs

28/10

Min kamera har krånglat hela morgonen, jag tog lite bilder igår som jag tänkte ladda över men nu laddas alla bilder från hela kameran över, så just nu väntar jag på att 5000 bilder ska laddas över.. 
 
Ni har väl inte missat att ställa om klockan föresten? I och för sig så går det närstan inte att missa eftersom nästan alla mobiler, datorer och sånt ställer om sig själva, skönt för jag hade aldrig kommit ihåg det annars, jag hade gått runt med klockan i den gamla tiden och vart förvirrad hela tiden hehe. 
 

This scares me..

Hittade inlägget på Fokis blogg

"Godmorgon"

Ronni sov här inatt! Igår efter skolan åkte vi in till stan och åt sedan blev det bio! Jag var så taggad på att se Taken 2 men så blev det inte.. Vi såg En oväntad vänskap istället, den var bra men jag tror att de var en film för lite äldre kanske eftersom hela salen var fylld med vuxna haha!

Sedan kom vi hem vid kanske kvart över nio! Då åt vi och sedan kollade vi på Bathman, mysigt. Nu har Ronni gått så jag ska snart ta en dusch och sedan får jag se vad jag ska hitta på idag!


Ta hand om dig!

 
Nu är det ju lov, äntligen eller hur?! Man behöver verkligen det här lovet, vara ledig etyt tag från alla provn, inlämningar, tidiga morgonar, långa skoldagar osv. 
 
Jag har ju inte mycket planerat detta lovet, men det kan vara skönt tycker jag. Jag vill sova ut varje morgon, ta det lungt och göra det jag känner för. 
Men jag ska försöka hinna med en pedikyr, och lite träning. Jag är så himla lat när det är skola, jag orkar aldrig släpa mig iväg till gymmet efter skolan, så jag ska passa på nu. Träna så mycket jag kan och orkar! 
 
Nu på lovet gäller det verkligen att försöka vila upp sig, iallafall för mig, jag vill gärna prestera så bra som möjligt i skolan och det är just nu helt omöjligt så skoltrött som jag redan är haha!

| Frågestund |

 
Nu kör jag igång en till frågestund! Jag vet att det inte var länge sedan sist men frågorna bara trillar in och det är jätte roligt verkligen, men det är lättare att svara på alla om man samlar dom på samma plats. 
 
Så fråga massa frågor så ska jag svara på alla, jag kommer inte ta bort några eller så. Utan jag ska försöka ge er svar på allt ni undrar! 
Fråga så mycket ni kan nu så blir det roligare!

Skolprat

Någon undrade hur jag tyckte Donner verkade. Och helt ärligt, jag blev lite besviken. Donner är nog inget för mig. 
 
Men ja, jag har iallafall bakat lite med mami haha, mys. Jag äter fan något gott varje dag, inte bra, inte bra alls.. Jag har faktisk planerat att försöka bli nyttig, någon gång snart. Haha! Nej men jag ska ju utomlands i vinter så det är därför. 
 
Iallafall tillbaka till det här med skolor, jag vet två eller tre skolor som jag ska söka till, jag siktar på att höja mig ungeför 50 - 60 poäng innan jag går ut nian, lite ångest..

Höstigt värre.

 
Nu ser man verkligen att det är höst. Löven är gula och har börjat trilla ner på marken. Snart lär väl alla löven ligga på marken. Det är ju ganska kallt ute nu. Jag har ju börjat med vinter jacka för typ flera veckor sedan..
 
Åh de känns lite tråkigt, att sommaren är så himla långt borta nu.. Men vintern blir mysig + att jag har två roliga resor att se fram emot i vinter! 
Sedan höstkläder snyggt, även om det mer eller mindre är som vinterkläder nu när det är såhär kallt eftersom man har dunjacka och så.. 
 
Ska snart gå ut på stan och köpa halsdukar + vantar också. Det är ju snart dags för det.. haha!
 
Untitled #84
 
 
 

Donner!

Idag är åker ju niorna ut och kollar på gymnasium typ. Jag hade så himla mycket besluts ångest när jag skulle välja vilket jag skulle besöka.. Men tillslut blev det iallafall Donner. Jag tror inte att jag kommer gå där, men jag vill ändå kolla hur det är där. Jag har hört väldigt bra om den skolan trots att det är så mycket plugg typ. 
 
De är väldigt många från Sam som besöker Sjölins, jag tänkte också göra det först men eftersom alla andra ska dit så kan ju dom berätta hur det är och så. 
 
Men idag skall jag ju iallafall till Donner. Det blir väl, roligt.. Får se hur jag hittar dit bara..
 

Köpenhamn!

På fredag får vi ju höstlov, så jag antar att ganska många skall resa? Flera stycker har kommenterat min blogg och sagt att dom ska till New York osv. Jag skulle ju också egentligen åkt nu på lovet men som sagt vi åker på sportlovet istället!
 
Eftersom jag inte kände för att vara hemma hela lovet och vi inte hittade några bra resor typ så ska jag och mamma på en mysig resa till Köpenhamn, vi skall dock bara vara där en natt men det blir ju typ två dagar. Och man behöver inte längre tid i Köpenhamn tycker jag!
 
Jag har inte vart där på jätte länge så tips mig gärna om lite bra affärer om ni vet några! Skulle vara jätte snällt!

About me

 

Namn: Alexandra

Ålder: 15 år

Längd: 160 -163 cm

Sko-storlek: 36/37

Född: I Göteborg

Bor: Göteborg

Gör just nu: Bloggar hehe

Vikt: -

Vad du vägt som max: 52.5 kg

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, positiv, haha jag vet inte. Det känns konstigt att säga sånt om sig själv tycker jag.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag är väldigt lätt irriterad när jag behöver äta (tydligen), jag har har jätte stora humörsvängninagr ibland, speciellt när jag är själv! Jag kan vara ganska klumpig..

Vad är du rädd för: Massor, sjukdomar, råttor, ormar, kryp, spöken, sedan är jag mörkrädd och rädd för massa mer. 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mitt pigment, min hårfärg (ibland), och typ mina ögonbryn och så eller jag har naturligt mörka ögonbryn och ögonfransar vilket jag tycker är väldigt skönt.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfinskötare, hehe. Vill typ fortfarande bli de, hade vart skit sjuk! Men först måste man typ tjäna väldigt bra med pengar för jag tror inte att de är jätte bra lön som de och jag vill ändå leva bra typ elelr vad man ska säga.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Några gånger, jag vet inte riktigt!

Värsta smärtan du råkat ut för: Åh jag vet inte, jag tänkte på detta för några dagar sedan, haha.. Kanske när jag seglade och trillade med näsan och munnen rätt på bommen, min näsa bröts ju och min tand åkte bakåt haha.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min familj och mina vänner!

 


| Jeffrey Campbell - Sneakers |

 
Untitled #83
 
 
 
Har ni sett dom här skorna från Jeffrey Campbell? Vad tycker ni om dom?
Jag har faktiskt inte sett någon gå runt med dom men jag har sett dom inne på Raglady. Tycker att dom är ganska snygga faktiskt, om man matchar dom rätt (precis som med allt annat) Men jag tycker iallafall att dom med silvriga nitar är snyggast, jag är ju lite mer för silver + att jag tycker att guld blir lite mycket på dom här skorna (?)

My day!

Jag slutade lite tidigare idag och då mötte jag upp mamma inne i stan, kollade i lite affärer och så. Så det var jätte mysigt! 
 
Sedan åkte vi hem, sedan dess har jag hunnit beställa lite grejer från Victoria's Secret, sovit och tränat lite på spanskan haha! Jag tar en powernap varje dag efter skolan typ. Jag är alltid helt slut när jag kommer hem, jag klarar inte av att behöva gå upp så tidigt.. 
 

Mer svar på era frågor!

vart du har köpt/beställt ditt halsband med ditt namn på ? Jag fick de i födelsedagspresent för kanske två år sedan. Men jag tror att man kan köpa dom på i stort sätt alla guldaffärer.
 
Sen undrar jag om du kanske ska sälja nån utav dina snygga bikinisar ? Nje, just nu har jag ingen att sälje, men om jag vill sälja någon någon gång så säger jag till!
 
 
finns det fortfarande jordgubbar att köpa i affärerna? Ja det gör det!
 
 
Hur kom det sig att du började på sam? Tycker du att sam är bra och har bra lärare eller är det överdrivet? Var kommer dem flesta ifrån som går där, vilken del i gbg osv? Är det många från Kullavik? Det var väl för att jag inte trivdes på Hovåsskolan som jag gick på innan + att Saga som då var (och fortfarande är) en utav mina bästa vänner skulle byta så då sökte jag med. Sedan så kom jag ju in och jag är så himla glad för det! Sam är verkligen en skit bra skola, lärarna är jätte bra och allt så man kan typ inte gå på en bättre skola!
 
Det är väl blandat, Hovås, stan, Långedrag, Örgryte men asså det är väl ganska blandat jag har inte så bra koll.
 
hur lärde du känna ronni? Vilken klass gick du i när ni blev tsm? Hur blev ni tsm? Jag började ju på Sam och han skrev då till mig på facebook någon gång sedan började vi prata i telefon, osv. Jag gick i 7an när vi blev tillsammans, hade ju nästan precis börjat eller ja det var ju November så jag hade gått mindre än ett halv år.
 
 
 

SA-dagar!

Jag sitter i skolan just nu, vi har SA-dagar nu, eller idag och imorgon. Så vi jobbar hela dagarna med ett arbete som vi ska redovisa för 8orna och föräldrarna om några veckor tror jag! Jag, Fanny och Saga skriver om droger och det går jätte bra, vi är snart klara så det känns jätte bra!
 
Jag slutar dock inte förens fåra idag.. Men det har vart en väldigt skön dag i skolan idag så det känns typ helt okej ändå!
 

- Dark hair -

 
Alltid, varje höst/vinter blir jag så himla sugen på att färga eller tona håret mörkt. 
Typ i någon utav tonerna som är på bilderna, tycker att alla tre färger var sjukt fina, satt och kollade på hundratals bilder igår när jag hade tråkigt. Tycker att det är så fint med mörkt hår, tycker typ att de flesta passar bättre i det, eller inte de som är naturligt jätte blonda eller blonda men typ brunetter, nästan alla blir finare i lite mörkare tycker jag. 
 
Men jag är så himla rädd att jag ska bli missnöjd, för jag är så himla nojig med sånt. Haha jag skulle bli helt deprimerad om jag tyckte att de blev fult. 
Sedan tycker jag ockå att det är snyggast med mörkt hår om man är brun, och de är man ju oftast inte på hösten/vintern.
 
Så jag har lite svårt att bestämma mig.. Vad tror ni? skulle jag passa i mörkbrunt hår?

Ska jag vara ärlig..

Så tycker jag faktiskt på riktigt inte att det är roligt att blogga när man inte får kommentarer, det gör liksom att det känns ouppskattat och meningslöst. Ni bar så himla bra på att kommentera innan och det var verkligen skit kul! 
 
Ni är ju kvar alla, ni har till och med blivit fler men trots det så får jag inga kommentarer. Det känns helt enkelt tråkigt och man känner sig inte likad peppad att blogga. 
Jag gör trots allt flera inlägg om dagen, men iallafall. Jag vill inte tjata på er om att ni ska kommentera lika mycket som ni vill behöva tjata på mig att jag ska blogga. 
 

| GIVE ME |

 
Untitled #82

Mönstrade byxor!

 
Untitled #81
 
 
 
 
 
Något som jag tycker är sjukt snyggt och ser många som springer runt med är mönstrade byxor. Det här ju blivit väldigt inne nu eller vad man ska säga. Tycker att det är skit snyggt, eller kan vara skit snyggt om man har snyggt mönster på byxorna och matchar de snyggt. 
 
Jag har själv inga men jag ska se till att skaffa mig ett par snart, kanske dom på bilden. Tycker att dom är skit snygga, men jag får se!
 
Dom mönstrade byxorna är från Dr Denim!
 

Svarar!

vart konfirmerade du dig? Jag konfirmerade mig i Askims kyrka, åh haah saknar de nästan lite, typ ibland, även om man tyckte det var skit jobbigt med alla guds tjänster då.
 
Asså alex man kan inte säga böt haha man säger bytte xD Haha jag vet, men jag säger alltid böt, har gjort det hur länge som helst så det går typ inte att vänja sig av vid det..
 
 
När kommer ronnis frågestund?:) Jag hade helt glömt den men den kommer upp i veckan!
 
 
känner du jennifer sandsjö? vad tycker du om henne? Nej, jag känner inte henne, men hon går ju på Sam. Jag tycker väl inget speciellt om henne eftersom jag inte känner henne men hon verkar jätte snäll!
 
 
Vilket gymnasium ska du välja? Jag ska söka till sam (tror jag), Sjölins, kanske Donner (även om jag typ aldrig kommer in där.) jag ska iallafall besöka Donner på den där dagen hehe.

Jordgubbar med mjölk!

Jag har precis skurit upp lite jordgubbar så nu sitter jag här och äter jordgubbar med mjölk och läser lite olika bloggar!

Det är ju så himla skönt att jag kan uppdatera från min mobil nu, jag kunde ju inte det innan eftersom jag inte hade den nya uppdateringen. Fast jag vet ju att många inte uppskattar mobilinlägg lika mycket som vanliga men ibland är helt enkelt mobilinlägg bättre än inget


Snooki & Jwow

Jag har legat och pluggat hela dagen, jag har fysik prov imorgon nämligen. Jag hatar fysik, no-ämnerna är mina absolut sämsta ämnen. Det är så svårt, jag förstår ingenting + att jag inte tycker att det är roligt eller intressant..
 
Iallafall nu kollar jag på Snooki & Jwow, Snooki är så himla söt tycker jag hehe!
 

Rebecca Stella for Nelly.com

 
Rebecca Stellas kollektion för Nelly.com har ju blivit ganska populär + nästan varje storbloggare har bloggat om den, de flesta bloggportalerna har reklamer för den osv.
 
Jag tycker själv också att hennes kollektion har sjukt snygga grejer. Min favorit ät nog klänningen som ni ser på bilden över. Jag har den själv faktiskt, i svart! Hade tänkt att beställa antingen den blåa eller den guldiga också men tyvärr så satt den inte så bra på mig, så jag nöjer mig med den svarta. Den var lös över magen och jag vet inte om jag tyckte det var så snyggt.
 
Men ni hittar hennes kollektion på Nelly.com

Sunday

Har ni sovit gott? Jag försökte faktiskt blogga från min mobil flera gånger igår men de gick inte.. Men iallafall runt 18 åkte jag till Victoria och så åt vi middag och kollade på Taken, haha igen. Åh jag vill verkligen se tvåan, typ nu! 
 
Vi tog det bara lungt hela kvällen och kollade filmer, pratade och åt massa gott. Jag kom hem runt två tror jag. 
Och som vanligt var jag uppe med tuppen imorse trots att jag inte somnade förens tre/halv fyra. Så himla typiskt att  jag ska vakna så tidigt när man egentligen kan sova hela dagen typ!
 
Lite mer än ett år sedan tror jag.

Halloween!

Snart är det ju Halloween, själv har jag ingen koll på när det är, men det är väl nästa helg, eller??
 
Jag är iallafall så himla sugen på att göra något roligt då! När jag var liten älskade jag halloween, jag tyckte att det var så himla kul att klä ut sig och gå ut på bus eller godis, jag var alltid så himla seriöst utklädd också, haha! Minns ett år när jag var Dracula, hade håret bakåtslöickat i en toffs, var vit i ansiktet, vampurtänder, mörka ringar under ögonen osvosv. Haha! 
 
Undra vad jag ska klä ut mig till ifall jag hittar på något kul iår, har ni några bra förslag?

Love u♥

Föresten, vet ni? Jag och Ronni har 1 år och 11 månader, om bara en månad är det två år?! Hur sjukt är inte det?
 
Jag är så himla glad för min underbara prins + min bästavän! Älskar honom så mycket att det gör ont. 
Ser fram emot många många många fler månader tillsammans med honom!
 
Två bilder från våran 6 månaders dag, åh

Godmorgon!

Jag var helt slut igår efter att ha kört en timmes boxning på gympan, sjukt hur jobbigt det är! 
 
Men jag var iallafall med Ronni efter skolan, min underbara prins väntade på mig jätte länge, världens snällaste! 
Så åkte han och simmade i kanske en timme sedan hämtade jag han och då böt vi om till myspys kläder och satte oss och kollade på Taken, jag har inte sett den innan, men den var sjukt bra! Vill se tvåan, typ nu haha!
 
Min bror och hans flickvän var också här igår så det var mysigt, åt middag hela familjen, hehe. 
Ronni åkte får kanske två timmar sedan nu iallafall, ska snart plugga lite hade jag tänkt!

Transformation

 
 
Jag bloggade ju om den här tjejen för ett tag sedan, kanske ett år sedan(?) hon sminkar sig på olika sätt och liksom formar sitt ansikte med sminket så att hon ser ut som olika kändisar. Tycker det är skit ballt. Hade så gärna viljat kunna göra det! 
 
Ändra fort på min näsa, eller ögonen, ansiktsform bara för en kväll typ, vore skit nice. Jag försökte mig på en utav hennes sminkningar för ett tag sedan, tror det var Adriana Lima som jag testade faktiskt. Jag var inge bra på det kan jag ju säga direkt haha!

Wish me luck!

Få upp minst fem inlägg om dagen. 
 
Få + 1000 nya unika besökare innan nyår.
 
Lägga upp outfits iallafall två gånger i veckan.
 
Ta bilder på min vardag, när jag är i stan, fikar, äter ute, eller vad jag nu gör.
 
Svara på era kommentarer/mejl.
 
Starta tävlingar oftare? 
 
 
 

| TRUTH |

+ Jag är ganska morgonpigg
+ Jag får väldigt lätt torra läppar, armbågar (haha) och typ fläckar i ansiktet på vintern.
+ Jag går alltid ett varv i huset när jag kommer hem och ingen är hemma och letar tjuvar typ haha!
+ Jag tror på spöker, andar osv
+ Jag tycker att det är skit coolt med folk som pratar flera språk flytande
+ Jag skulle vilja gå i självförsvar typ, haha, så jag typ kan försvara mig lite iallafall
+ Jag har gått i taekwondo, det är en kampsport
+ När jag ser filmer där dom sjunger/dansar så håller jag alltid på efter och tror att jag är typ Rihanna.
+ Jag sover nästan alltid med fläta, eftersom de sliter mindre på håret
+ Jag har ätit sushi till lunch nästan varje dag den här veckan
+ Jag tycker verkligen inte om russin
+ Jag tuggar aldrig min pasta utav jag skär den och sedan sväljer jag bara
+ Jag pillar alltid upp sårskorpor så jag har hundratals ärr.
+ Jag är en periodmännsika, eller t ex när jag var liten, då åt jag ris, varje dag. Sedan kan jag få för mig att jag ska börja äta mackor på frukost sedan efter en vecka äcklas jag utav det, eller typ ägg, osvosv
+ Jag kollar nästan aldrig på film, jag kollar mer på tv.
+ Jag kan gå runt en hel dag och vara på dåligt humör/ledsen för att jag satt på mig kläder som får mig att se/känna mig tjock. 
+ Jag är en hundmänniska, jag älskar hundar men jag är inte speciellt mycket för katter, gillar inte dom lika mycket alls. 
+ Jag har jätte bra minne när det kommer till vad folk har sagt, jag kan komma ihåg exakt vad någion sa för mer än två år sedan osv sjukt. Jag kan tex fortfarande minnas exakta meningar från när jag och ronni vbar med varann första gången även om det inte var något speciellt.
 

Återförening

Äntligen, äntligen, äntligen är min pälsjacka tillbaka!! Jag har saknat den så mycket, ska dra på mig den imorgon om de inte regnar för mycket tror jag, det finns inget bättre än pälsjackor när det är kallt ute, det är både snyggt och varmt!
 

Antingen eller

Drömjobb? Modell, skådespelerska eller sångerska? Skådespelerska, helt klart! Hade vart grymt coolt att vara med i typ action filmer!
Kenza eller Blondinbella? Kenza alla gånger!

Gossip Girl eller Sex and the City? 
Eftersom jag inte kollar på Gossip Girl så säger jag Sex and the City
Starbucks eller Espresso House? Espresso House, Starbucks är inte riktigt min grej känns det som.

Hemmakväll eller utekväll? De beror på faktiskt, hemma kväll kanske med pojkvännen eller någon kompis, aah de beror på.
Bada eller sola..? Bada, verkligen! Jag klarar inte av att sola längre än typ 5 - 10 minuter, jag blir sjukt uttråkad och rastlös.. Jag är mer för att bada, spela strand tennis och sånt! 

London eller New York? Jag har ju faktiskt inte vart i London, men jag är rätt säker på att New York skulle tagit hem det i vilket fall!
Shoppa eller fika? ååh, svårt.. Shoppa tror jag? Eller kanske båda, en blandning typ, man shoppar och sedan tar man en fika och sedan shoppar man lite mer!

Sminkad eller 
Osminkad? Om man är utomlands eller på sommaren så tycker jag osminkad helt klart men nu på hösten, kanske sminkad, lite puder så man får lite färg iallafall!
Pojkvän eller singel..? Pojkvän, verkligen! Jag är verkligen en förhållandetjej eller vad man ska säga. Jag föredrar det alla gånger!
 
Rosa eller Blå? Blå!
Havet eller Pool? Beror på, i Sverige så föredrar jag att bara i pool faktiskt, vattnet är inte så fint och det är oftast kallt. Men om man är utomlands så tycker jag havet, eller det beror på om det är varmt.

Glass eller Tårta? Glass, jag gillar oftast inte tårta så mycket faktiskt, jag gillar inte grädde hehe och de brukar ju typ 50% utav alla tårtor vara av..
Sova eller Vaken? haha, vaken!

Blogg eller Facebook? 
Facebook har blivit tråkigt tycker jag, så jag säger bloggen. 
Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig tror jag, men santidigt så skulle det vara bra mycket roligare att vara rik..

Julafton eller Födelsedag 
? Födelsedag, eller jag vet inte julafton är ju jätte mysigt. Men vi brukar inte fira den eftersom vi nästan alltid är bortresta på julafton. Hoppas att vi är hemma iår för engångs skull.
Sova naken eller med pyamas..? Naken helt klart.

Shoppa eller Blogga? 
shoppaa
Smsa eller prata i telefon..? Båda, eller det beror på vilket humör jag är på.

+


| COZY |

 
Untitled #80
Snart är det ju vinter, det känns som att snön kan kolla när som helst eftersom det är så himla kallt.. För min del kan det redan komma lite fluffig vit snö nu, det är så mycket mysigare när det är vitt och fint ute istället för grått, regnigt osv. 
 
Jag ser fram emot jul, faktiskt. Jag ser fram emot all julbelysning, den vita snön, mysiga fikor, den varma chokladen, julbaket, julpyntet osv. Jag är också en sån som gillar att åka pulka fortfarande, tycker att det kan vara skit kul + mysigt! Åh jag längtar, längtar, längtar!
 

Sushi!

Nu sitter jag och äter sushi med Fanny och saga vid skolan. Kommer vara helt proppmätt efter!


17/10

Vi hade simning idag med skolan, och jag är helt slut.. Verkligen jag är helt seg i huvudet och orkar knappt röra mig, dock var det ungefär såhär innan jag simmade också, men det gjorde det liksom bara värre. 
 
Jag har sovit nu i ungefär två timmar, skönt! Ska snart ta lite middag och sedan ska jag gå och lägga mig väldigt tidigt idag tror jag. Jag behöver verkligen det! Men jag har egentligen plugg att ta tag i, inlämning på fredag och prov på måndag, emn jag skjuter upp de tills imorgon.

Vinter jackor!

 
Untitled #79Jag gjorde ett collage imorse där jag satte in lite olika jackor som jag tycker är snygga! Nu kommer säkert någon kommentera typ ah men kan du inte tipsa om lite billigare jackor eller liknanade. Men jag säger inte att ni ska gå iväg och köpa just som här jackorna! Om ni ser någon som ni tycker är snygg i mitt collage så kan ni ju gå ut på stan och leta efter något i den stilen typ! 
 
Annars har dom också fått in fin fina jackor på Fiorucci som ni kan kolla på om ni letar jackor! 
 
Själv ska jag nog troligtvis ha min päls jacka och min Moncler. Jag vet inte om jag ska köpa någon mer, kanske.Isåfall är jag ganska inne på en från Parajumpers, i den modellen som är i collaget! 

Svarar!

 
Untitled #78
Vadanvänder du för sak när du gör alla dina kläd collage ?
Jag har ju sagt det här innan men jag använder mig utav Polyvore, det är en jätte bra sida som är gratis och där hittar du massa snygga kläder som du kan använda i dina collage! 
 
Vart kan man köpa en pälsväst med luva?
Jag vet faktiskt inte så du får kolla runt lite själv!
 
Vad ska du ha för vinter jacka detta året? Jag vet faktiskt inte riktigt, jag kan göra ett collage med lite snygga jackor till er!
 
Hur brukar du fixa dina ögonbryn? Går du till någon som gör de eller gör du det själv? Brukar du fylla i dom osv? Jag fixar mina ögonbryn själv, men jag nopprar dom bara så det är inte så mycket jobb hehe. Och nej jag brukar faktiskt inte fylla i dom, jag har ganska mörka ögonbryn av mig själv så jag tycker inte att de behövs, eftersom dom redan är ganska markerade.
 
känner du valentina mikulic? ni är jäääättte lika på hennes profilbild! är ni typ släkt eller nåt?
Ja jag känner henne! Haha jag har faktiskt hört flera gånger att vi är lika, men jag tycker inte det.. Nej vi är inte släkt! :)
 
 
Är det din naturliga hårfärg eller färgar du det? Isåfall vilken färg?
Det är min naturliga hårfärg, jag har faktiskt aldrig färgar eller slingat mitt hår så det är helt naturligt!
 
 
eftersom det "snart" är nyår hade det vart kul ifall du kunde tipsa fina klänningar. Jag tror att jag väntar lite med det faktiskt, jag kan tipsa ern om de när det börjar närma sig!
 
 

Strömavbrott!

Mitt under svenska Hollywood fruar blev det strömavbrott, så hela huset blev kolsvart (såklart).. Så nu har jag missat typ hela avsnittet, så himla typiskt..

Jag som precis kollat på Revenge också och därför är lite typ halv rädd, eller när man har sett allt där så tänker man ju så ett litet tag efter (iallafall jag) så jag blev skit rädd och var helt övertygad om att det var en mördare här.. Haha! Men nu sitter jag iallafall och pluggar, det finns inte så mycket annat att göra när strömmen har gått.


Happy. happy. happy.

Har suttit och frossat i mig godis nu framför Revenge, kollar ni på det? Jag fick kolla på datan eftersom jag missade det förra, men gud va bra de avsnittet var!! Åh Nolan är så underbar!
 
Men nu väntar jag iallafall på att Svenska Hollywood fruar ska börja. Jag är på så bra humör att jag knappt kan sitta stilla av någon anledning! Känns så skönt, älskar att vara på så här bra humör, att man bara går runt och leer hela tiden typ!

Idag är en bra dag......

Jag slutade vid halv fyra idag, jag har haft en sjukt skön dag i skolan idag. Den gick så himla fort och hade inte en ända jobbigt lektion, skönt!
 
Men haha jag har verkligen ätit hela dagen, och jag äter nu också så det känns som att jag inte ens kan stå typ.. Är så mätt att jag snart spyr typ! Jag ser faktiskt fram emot en tv kväll med massa godis nu. 
 
Jag ska se först Revenge (jag missade det i torsdags) och sedan Svenska hollywood fruar! Mysigt, finns inget bättre än tv/filmkvällar, godis och varm choklad på hösten!

Pälsvästar!

 
Untitled #77
 
 
Jag har blivit lite inne på pälsvästar nu igen, det öär snyggt nu när det är höst tycker jag. En pälsväst och en skinnjacka kan ju vara sjukt snyggt. Jag har en grå, som jag köpte för något år sedan. Jag tycker i och för sig fortfarande att den är jätte snygg (pälsen är så himla härlig och mjuk på den också!) men jag skulle ändå vilja ha en ny, en lite tunnare och med luva kanske? En lite mörkare också, den jag har nu är ju ljusgrå. Och jag är lite mer inne på svart eller mörkgrå nu. 
 
Men jag får ju se om jag hittar någon som jag gillar annars tänker jag nöja mig med min gråa, tjocka pälsväst. 

Go black +

 
Untitled #78
 
 
Man kan ju minst sagt säga att det är höst nu, det är ju trots allt oktober och snart vinter också.. Men just nu är det ju så himla typiskt höstväder, tycker jag. Det regnar, blåser, är grått, blött och kallt. Men det hör väl lite till hösten även om man gärna föreställer sig hösten med fina färgglada löv, soligt väder, lite lagom kallt osv. 
 
På hösten iallafall, brukar jag gå klädd ganska svart, svarta jeans, svart jacka, svarta boots, osv. Tycker att det kan vara skit snyggt med en hel svart outfit ibland, go emo typ haha. Nej men på hösten föredrar jag svarta kläder även om jag såklart inte alltid går klädd lika svart som döden själv. 
 

åh!

Åh ajg är så himla sugen på att komma bort en stund från sverige, en helg eller en vecka. Jag vill bort från de kalla och regniga.. Alltså helst till ett varmt land, men jag är desperat typ, haha så jag skulle lika gärna kunna tänka mig en shoppingresa eller liknande. 
 
Jag har än så länge en resa planerad till jul och en i februari, åh vad jag längtar! Egentligen var ju tanken att vi skulle till New York nu på höstlovet, men vi skjöt upp det till i februari, jag ahde så himla gärna velat åka nu.. 
 
Har suttit och kollat igenom massa underbara semester bilder, från marbella, aruba, guadeloupe, mexico osvosv. Vad hade jag inte gjort för att komma dit just nu.. Jag är så avundsjuk så jag dör på er som har en solsemester att se fram emot nu på höstlovet!

The fall is dark

 
Untitled #76
 
 

"Hur kan du tycka att det är så svårt att hitta på något att blogga om? det finns så himla mycket!"

 
Jag tror helt ärligt att alla som bloggar tycker att det ibland är svårt att veta vad man ska blogga om. Det är väl därför uppdaterinen på att bloggar går upp och ner, för att man ibland har fler idéer och ibland inga alls. Det är lätt för den som inte bloggar att säga att det finns så himla mycket, att det inte kan vara så svårt att hitta på något bra. 
 
Men jag tycker att det är svårt, eftersom jag helst inte bara vill skriva om min vardag. Jag vill helst inte heller skriva om samma saker hela tiden, så det är svårt.

+++

|| Om någon lägger ut en bild på sushi så räknar jag alltid hur många bitar det är. || Jag äter alltid när jag inte har något att göra, eller bakar. || När jag kollar på film och någon är undervattnet håller jag också andan, utan att jag tänker på det. || Jag älskar min familj mest av allt. || Jag har alltid velat ha husdjur, men min pappa är ju allergisk så jag har haft, fiskar, en groda, små ålar (haha), hamstrar och hoppande bönor. || Jag hatar att gå på offentliga toaletter, tycker att det är jätte äckligt, håller mig hellre isåfall (om ni vill veta de..) || När jag ska göra mat till mig själv gör jag alltid makaroner med smör och salt, tar alltid de när dom har makaroner i skolan också. || Jag blir lätt osäker på saker så ibland behöver jag höra det en gång extra ||
 

Snooki and jwow

Har precis gjort makaroner och ligger i sängen och kollar på snooki and jwow! Tycker att de är ganska kul att kolla på, speciellt när man inte har något bättre för sig typ!


14/10

Jag har ju vart själv hela helgen men ikväll kommer mina föräldrar hem så det ska bli skönt faktiskt! Jag ska börja fixa lite här hemma nu, trots att jag inte vart hemma mycket så ser det ändå inte speciellt fint och städat ut här hemma, konstigt att det alltid blir så himla stökigt och grisigt när ajg är själv haha!
 
Jag börjar bli lite uttråkad nu så jag ska snart göra något att äta också och kolla runt på lite olika sidor efter fina kläder.
Jag är lite lagom sötsugen också så de hade inte suttit helt fel med en godispåse eller kanske lite cookie bough, haha

Let's go

 
Nu ska jag ta tag i min blogg igen, jag nämnde ju att jag skulle göra det nu till veckan, och det tänker jag försöka göra också. Jag vill ju då få upp runt 5 inlägg om dagen, som det var innan. 
 
Jag ska göra mitt bästa men ni måste förstå att det är svårt när jag har skolan och så. Det är mycket just nu!
 
Men ge mig ett par tips om vad ni vill läsa om så kommer jag fixa inlägg om det tills imorgon eller senare iveckan!
 

Godmorgon!

Jag var ju som sagt på middag igår, tyvärr mådde jag inte alls bra så jag åkte hem till Ronni, så jag har sovit här inatt!

Jag mår bättre nu iallafall och vi ligger och kollar på film just nu! Jag ska börja åka hemåt om typ en halvtimme så jag bloggar då!


Getting ready!

Nu kommer saga om en stund tror jag så ska vi börja göra oss iordning, jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig.. Lite ångest.
 
Men iallafall så ska vi iväg på middag, mysigt! Sedan sover vi här hos mig, men jag tar med mig kameran och ska försöka ta så mycket bilder som möjligt! 
 
Bilderna är från förra året, usch va sliten jag såg ut.. haha!

Hello

 
Haha, bilden.. Ah men jag sitter iallafall hemma nu, jag sov hos ronni inatt också, åkte dit vid sju tiden sedan satte vi oss och kollade på X factor och sedan blev det lite film. Vi gick och ta oss väldigt tidigt eftersom Ronni ska ha match idag, men det var ändå mysigt. Sedan vaknade vi ungefär vid nio idag. 
 
Jag har precis kollat lite film och ska snart börja leta kläder tills ikväll, jag har lite små ångest över det eftersom jag verkligen inte har något att ha på mig.. Men aa, jag trr att de kommer lösa sig, ska vara ganska uppklädd typ.   
 

Mina 10 svar!

tycker du det är superviktigt att man raka benen som tjej? Asså, jag tycker att det är upp till var och än, det beror väl på hur gammal man är och hur mycket hår man har typ. Men jag rakar iallafall alltid mina ben!
Kommer du bra överrens med ronnis familj? Ja, ronnis familj är underbar, men jag skulle gärna lära känna dom bättre!
 
när ska du ta kontakt med modellargenturen som "hittade" dig? Jag vet inte, jag är inte ens säker på om jag ska kontakta dom över huvud taget. Men jag får se, jag berättar om jag bestämmer mig för att göra det!
 
3 par favorit skor? Nu på hösten är de nog mina Ash, mina svarta och mina bruna uggs
 
har det någon gång hänt att ronnis kompisar har stött på dig, ifall dom har vad hände då? Haha, nej det är det inte, jag ungås heller inte så mycket med Ronnis kompisar.
 
Tränar du fina ben på ett speciellt sätt?! Usch jag gillar inte alls mina ben.. Men nej det gör jag inte, jag springer ju och kör crosstrainer när jag gymmar, och om amn har motstånd då så tränar man benen.
 
vem tog första steget och hur blev ni tillsammans? Första steget? Det var Ronni, han skrev till mig först + att ahn frågade om vi skulle gå på bio typ!
 
Ska du ta tag i bloggen ordentligt snart igen? Ja, jag har tänkt att jag ska göra de, snart, väldigt snart! I nästa vecka ska jag försöka ha iallafall 5 inlägg om dagen, så blir det ungefär som vanligt!
Solar du solarium eller hur håller du färgen? Jag solar inte solarium, men jag kan heller inte säga att jag behåller färgen eftersom jag har tappat all min färg!
Är du kaxig mot sånna du inte känner? Nej absolut inte! 
 

Sorry..

Åh förlåt för att min uppdatering är så kass, men jag bättrar mig, snart! Just nu ligger jag iallafall hemma hos Ronni och pluggar lite undertiden som han duschar!
Jag kom väl hit för ungefär tio minuter sedan, och jag sover här inatt men innan jag åkte hann jag fixa iallafall ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon, sedan ska jag försöka uppdatera er via mobilen oftare också!

Jag har planerat att lämna in min mobil på lagning någon gång nästa vecka eftersom det aldrig blev av senast så då tänkte jag fixa kameran också, bra va?


Get to know me ++

 

Hur lång är du? Jag är mellan 160 och 163cm 
Ögonfärg? Dom byter färg, eller aa. Men de brukar vara mellan, blå, grå, gröna, ibland en mix utav alla typ.
Hårfärg? Brunt
Stil? Jag vet inte, jag klär mig oftast ganska basic, speciellt till skolan. Då blir de typ, jeans och någon basic t-shit/tröja oftast.
Är du nöjd med ditt utseende? Nje, jag tycker att de kunde ha vart värre, men jag kan inte precis såga att jag är nöjd, men det går i perioder, vissa dagar känner man sig snyggare än andra osv.
Är du mogen? Haha ja, det tycker jag väl, ibland iallafall. Det beror på för jag sjukt barnslig ibland.
Du har varit på läger? Ja, jag har vart på massa läger, när jag var liten gick jag på tennis + ridläger varje sommar, sedan så har jag vart på seglarläger osv också. 
Du kör handboll/basket? Jag håller ju inte på med något utav de, men jag föredrar basket helt klart.
Du kör fotboll/innebandy? Nej, de gör jag inte. Men jag tycker att fotboll är tusen gånger roligare än innebandy, både att kolla på och spela!


Tips

Ash - Ash Trash Mid Stud Biker Boots hos MylovebasketMånga är ju ganska inne på det här med boots just nu, speciellt nu när de är höst! Det är ju dom perfekta skorna till en höst outfit! 
Det var också någon som undrade vart man kunde köpa just dom som jag har, och jag tänkte att jag lika gärna kunde länka direkt till en sida som säljer dom! Så det ända ni behöver göra är att klicka på bilden, då kommer ni till sidan där ni kan klicka hem skorna, beställder ni dom så har ni ju dom redan nästa vecka! Perfekt eller hur?
 
Klicka på bilden för att komma till sidan!

Trött, tröttare, tröttast

Sitter just nu och gör lite spanska, sedan ska jag dra upp min teknik också, jag har ju redovisning på fredag och jag vill gärna kunna de, jag måste höja mig hehe. 
 
Men efter skolan åkte jag iväg till gymmet och gymmade en liten stund, blev inte så länge idag tyvärr, men jag erkänner att jag inte hade speciellt mycket lust att träna, som om jag någon gång har de.. haha! Jag har väldigt dåligt tålamod, så jag vill helst bara att allt kommer typ, alltså om jag tränar vill jag få resultat direkt, om jag pluggar vill jag kunna de direkt osvosv. Även om det inte funkar riktigt så, det vet jag ju att det inte gör. Men som sagt, jag har inte så mycket tålamod.

Frågestund, typ!

Jag tänkte ha en mini frågestund typ! Och jag tänkte att eftersom många har velat att Ronni ska svara på frågor, så ska han svara på tio frågor och jag kommer svara på tio! 
 
Så ni skriver alltså vem ni vill ställa frågan till (ni kan fråga hur mycket ni vill)och sedan väljer jag och Ronni ut tio frågor var som vi svarar på, roligt va? 
Frågorna kan handla om allt mellan himmel och jord, så fråga det ni undrar bara! Svaren kommer troligtvis redan imorgon eller i övermorgon!
 
Snabbt igen nu då, glöm inte skriva vem ni vill ställa era frågor till, det är såklart viktigt! Sedan är allt som de brukar vara på frågestunder!

Take me back..


Innan skolan..

Jag tar en lite senare buss idag så jag har tid att både äta frukost och blogga innan jag åker, skönt. Att stressa på morgonen innan skolan är något jag verkligen hatar, det förstår typ hela min dag, haha jag blir grinig och så!
 
Men iallafall nu ska jag som sagt iväg till skolan om en liten stund, sedan kanske jag ska iväg till gymmet och träna lite, jag borde de. Men jag får se, jag ska plugga lite också. Kanske tar en sväng in till stan också eftersom jag fortfarande behöver något att ha på mig till helgen!
 

9/10

Hur har ni haft det idag? Jag har haft det väldigt bra, jag var ju som sagt på gymnasiemässan. Jag var inte där så länge, utan tjugo minuter tog det för mig innan jag tröttnade och ville ut. Det var inte speciellt givande, jag har ju fott en typ mapp med massa olika skolor redan och jag vet ju i stort sätt redan. 
 
Men så mötte jag upp mamma i stan och så kollade vi på en klänning, men det blev inget med den, jag blev väldigt besviken när jag såg den på nära håll faktiskt. Men sedan åkte vi hem och sedan dess har jag pluggat lite matte, har äntligen fått koll på allt med ekvationer!

Gymnasium

Jag har fått en del frågor ang gymnasieval, vilken linje, vilken skola osv som jag vill gå på. 
 
Och jag ska gå på gymnasiemässan idag, med skolan då. Men jag är som det är nu 98% säker på att jag i första hand vill gå på samskolan, det kommer dock bli svårt så jag får helt enkelt hitta lite andra skolor som jag kan ta annars.
 
Jag vill som det ser ut nu läsa ekonomi, helst då som sagt på Sam. Men jag vet inte. Jag kanske hinner ändra mig, det är trots allt ett tag kvar tills man ska välja. 
JAg ska ligga i som fan nu och till våren, och försöka höja mig, men kommer jag inte in på Samskolan så finns de ju en massa andra bra skolor, så jag får se!

Hello Paradise



Gårdagens

 
Byxor - Gina Tricot     T-Shirt - Monki     Jacka - Belstaff    Skor - Ash

Truth

Jag blir jätte trött på hösten/vintern, jag är trött konstant av någon anledning, kanske att de blir mörkare? Jag vet inte | Jag blir grinig och sur när jag inte har ätit | Jag ber alltid innan jag ska flyga eller om något hänt typ | Jag blir typ aldrig mätt eller hungrig, jag blir bara sugen och inte sugen på mat. | Jag kan inte kolla på en läskig film innan jag ska sova, då kan jag inte somna, jag måste sätte på någon barnfilm efter isåfall, typ Scooby Doo |

Sneakers med klack!

 
Untitled #75
 
Någon frågade här om dagen vad jag tycker om sneakers med klack, har sett att flera andra bloggar också skrivit om detta men jag kan svara iallafall! Och jag vet inte om den som ställde frågan inte vet att jag har ett par eller bara undrar ändå. 
 
Men iallafall! Jag tycker att de kan vara snyggt, ibland och på vissa. Jag tycker inte att alla färger och modeller är snygga, men jag gillar vissa. Jag gillar självklart dom jag har (dom beiga i mitten typ), jag köpte ju dom när jag var i marbella i Augusti tror jag det var. Men nu har ju dock alla dom så om man inte redan har dom så är de väl roligare att köpa några andra. 
 
Men jag tycker inte att dom silvriga är snygga, inte alls. Men dom kan säkert vara snygga till rätt kläder osv men nje, jag vet inte. Jag gillar inte dom. Men dom svarta som jag tog med i kollaget tycker jag också är snygga!
 
Alla sneakers på bilden är från Top Shop

Help wanted

Okej, jag frågar er igen, vad vill ni att jag ska blogga om? De mig ton med förslag, alla era idéer vill jag ha. Det är så svårt att blogga annars.
 
Så ni beställer, vad vill ni läsa? Vill ni att jag ska ha frågestund? Lägga ut outfits oftare? Aa jag vet inte, ni bestämmer, så kom med massa förslag!!

Tröttare än någonsin

Jag är då himla trött, jag kommer inte orka röra mig speciellt mycket idag, haha jag ska ha film maraton! Men först ska jag till Ica och köpa lite godis..

Tipsa mig om vad jag ska blogga om så är ni jätte gulliga!


L.o.v.e

Ronni kom till mig vid kanske fyra igår, sedan sov han här inatt. Så igår åkte vi till Ica och köpte lite godis och typ stjärnor, sedan satt vi framför tvn och kollade på The Holiday, åh klassiker typ haha. Den är så himla fin.
 
Sedan imorse vaknade vi någon gång vid nio och då ställde jag mig och gjorde rostade mackro och en omelett, till Ronni och lite scones, kände mig som en väldigt snäll flickvän faktiskt, värsta lycken att bara få maten serverad typ. Haha! 
 
Men nu har jag följt Ronni och ska se vad jag ska göra idag, jag får se helt enkelt!
 

++

Mitt favorit ämne i skolan är SO, eftersom de går bäst hehe. | Jag är så himla sugen på att åka till London eftersom vi inte ska till New York förens i Februari | Jag hoppas att det blir en vit jul iår, det är så mysigt! | När inte har något att göra kan jag få ryck och typ känna att jag måste träna så börjar jag göra massa sit ups och så | Jag blir väldigt lätt rastlös | Jag sitter ofta och typ darrar med mina ben på lektioner | Jag är väldigt vig i ryggen (säger man så?) | Jag är helt värdelös på gymnastik, typ stå på händer, hjula, och sånt | När jag var liten pratade min mamma ofta holländska med mig, vilket gjorde att jag lärde mig |

Cozy | Gårdagens


Goodmorning sunshines!

 
Har ni sovit gott? Jag vaknade för en liten stund sedan, och ska snart ta min lite mat. 
 
Min höft är iallafall bättre nu, den gör fortfarande ont men den är bättre iallafall! Skönt, jag hade inte klarat av att knappt kunna gå på hela helgen, de jobbiga var ju att de gjorde ont när man satt, stod och låg också så det gjorde liksom alltid ont.
 
Men jag ska se vad jag ska göra idag, egentligen hade jag planerat att åka till gymmet men de kanske inte är så bra eftersom jag fortfarande har lite ont.. Så jag får se, jag tror iallafall jag ska vara med Ronni senare!

åh

Jag ligger i sängen just nu, jag håller på att proppa i mig godis, choklad och coca cola. Jag har så himla ont i min höft, asså på riktigt, jag kan knappt gå, det gör ont så fort jag rör den. 
 
Så jag ska nog inte springa runt så mycket ikväll, det blir antagligen så att jag blir liggandes här i min säg och vilar. Senare ska jag och mami äta kräftor, åh godaste! 

Magnetic Nails

Är det någon utav er som har testat de? Jag såg de för första gången i någon tidning i marbella. Och när jag gick i stan i förrgår så såg jag ett från Isadora, det finns säkert fler som gör sånna men jag köpte iallafall med mig ett hem. 
 
Jag testade igår och tycker att de blev skit bra, dock kanske man ska ha lite längre naglar än jag har just nu, dom gick ju av när jag skulle fixa dom på frölundatorg. Men de blev ändå snyggt, trots att mina maglar är korta, så jag är nöjd!

Bilder från min mobil!


Hemkunskap

Håller på att planerar inför provmatlagningen, har suttit och väntat typ 20 minuter på att receptet ska skrivas ut men de verkar inte funka..

Iallafall, jag ska se till att få igång uppdateringen snart igen! Men de lär bli iallafall fyra inlägg idag, det är ju ändå bra?


Kanelbullens dag!

Åh något som jag aldrig missar är fan kanelbullens dag, jag bakar eller äter alltid iallafall en kanelbulle då. Det är ju så himla gott jag typ dör. Jag har proppat i mig snart tre stycken haha, jag trycjker alltid i mi tills jag är proppmätt! 
 
Men annars så håller jag på att uppdatera min mobil, det blev inte av sist, det tog alldeles för lång tid men nu ska jag verkligen göra det, men först måste jag uppdatera min data, de ska ta en halv timme.. Åh.

Boots | Ash

 
Untitled #74
 

Nutella and strawberrys +


My day

Min dag idag har vart rätt tråkig, lite rörig haha. Nej men jag hade matteprov, som jag sjukt svårt föresten.
 
När vi slutade hämtade mamma mig så åkte vi och fikade innan min klipptid, vid fyra var jag färdig. Det blev ingen större skilldan, lite kortare och rakare typ. Jag såg att några tyckte att jag skulle ha uppklippt, jag har faktiskt haft de, många gånger, inte mycket med lite typ. Men nu ska jag nog spara de rakt! Eller jag vet inte. 
Vill ni se en bild på hur de blev? eller ska vi strunta i det? 
 
Åh jag saknar värmen..

Getting a haircut

Förra hösten:
 
Nu:
 
Mitt hår jar ju blivit en liten bit längre sedan förra hösten, eller hur? Nu ska ni inte tro att jag har sparat de hela tiden för att få det längre, jag har klippt mig typ 2-3 gånger. Och nu är de då dags för en fjärde gång. 
 
Jag hatar att klippa mig, det är de värsta som finns nästan. Jag blir alltid så himla ledsen efter. Men jag ska bara ta topparna det som är mest slitet, sedan ska jag se om jag vill klippa upp det eller om jag vill ha det helt rakt? Jag vet inte. Men vid tre tiden har jag iallafall tid hos min frisör! Wish me luck!

Viktigt!

Jag har mycket i skolan just nu, jag har tappat lusten lite och jag är lite osäker på vad jag ska göra. Men jag är glad att ni iallafall stannar kvar på min blogg! 
 
Men jag har en fråga till er, hur vill ni att jag ska göra? Ska jag ta en liten bloggpause eller ska jag fortsätta blogga såhär som jag gör just nu? 
 
Jag låter er välja just nu, sedan får jag se hur jag vill göra längre fram helt enkelt!

September 2012

Tiden går ju så himla fort och det är redan Oktober! Snart ligger det snö på marken och de stor en julgran i huset typ.. Men det är mysigt tycker jag, till viss del iallafall!
 
Här är iallafall ett collage med lite bilder från September. Jag rensar ju min data hela tiden, så jag har tagit bort så mycket bilder så det blev tyvärr inte så många i collaget. 
 
Men i September så har jag hunnit med en del tjejmiddagar, kollat på hund, vart med mina vänner en hel del, vart med min pojkvän, firat mammas födelsedag och en hel massa plugg. + mycket mer såklart. 
 

Några snabba!

är det en sån som Maria Montazami har? Vilken ras är det? Nej det är det inte, det var en Pomeranian, en sån som Boo!
 
 
Är det du man hör i videon? Haha, ja det är det!
 
Var någonstans kan man köpa dom? Var va ni? Det tänker jag självklart inte skriva ut vilket jag tror ni förstår att jag inte kan göra. Om ni är intresserade utav att köpa en hund så får ni kontakta en kennel.
 
 
vart är klänningen ifrån? Jag köpte den på Nelly.com för ca ett år sedan.
 
 
Vad var det för tema på middagen? Det vart olika färger/mönster som hon som hade middagen hade valt ut till alla, jag fick då paljetter!
 
 

Love, beauty and happiness


So simple

 
Untitled #73
 
Untitled #73 by hejsanalex featuring miss me jeans

Lite bilder!


RSS 2.0