Är det din naturliga hårfärg eller färgar du det? Isåfall vilken färg? :)

TACK SÅ MYCKET!

Du skriver samma sak i nästan alla dina inlägg... Nästan varenda gång så handlar det om att du ska börja blogga bättre och att du ska ta tag i bloggen... :( Du har ju haft flera inlägg förut där du har frågat vad vi läsare vill läsa om, så kika där :)

TACK SÅ MYCKET!

Jag tycker lite som ovanstående kommentar, att du inte borde göra så många inlägg om att du inte vet vad du ska blogga om, att du inte har någon inpsiration, att det är tråkigt. För då blir det tråkigt och inte lika roligt att läsa heller. Försök hitta inspiration från andra bloggar och hitta din egna "nish". Det är säkert många som gillar frågestunder annars! :) Men ge tips, visa outfits, ha frågestunder, berätta om vad du gö, gör åsiktsinlägg om saker och ting, inspiration, träning om du nu tar tag i det, skriv de du skulle vilja läsa på någon annans blogg. Bra blogg annars, kram! :))

TACK SÅ MYCKET!

Du säger att du inte krökar men du går alltid på tjejmiddagar osv.. Man fattar att du gör det vi är inte dumma!
Men lägg ut fler bilder på dagens outfit inte bara en bild utan typ så Kenza har så att hon tar kort på detaljerna. Sen hur du ser ut och så på kvällarna. Och blogga under kvällarna vad du gör och så. Så du inte berättar innan och efter utan när du är där också. Då blir det roligare att läsa!

TACK SÅ MYCKET!

jag håller verkligen med dem där uppe!!
skriv kanske lite roligare grejer, typ bekännelser, vidobloggar, mer outfits. inspiration, vad du gör. typ inlägg på ditt rum. de finns jötte mycket och skriva om. fattar inte hur du kan tycka det är svårt :s

TACK SÅ MYCKET!NAMN
Kom ihåg mig?

EPOST (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR