Middag!

Några från min släkt från Holland har kommit hem över helgen så nu har vi ätit middag med dom! Dom åker hem imorgon, tror jag!

Nu ligger jag i min säng och kollar på film och väntar på efterrätten haha!


MIN PRINS

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar honom, han är verkligen den bästa killen man kan tänka sig. Han är min allra bästavän.

Åh, han är verkligen den snällaste i hela världen, helt perfekt och han behandlar mig verkligen som en prinsessa, hehe! Jag är verkligen sjukt glad att jag har honom, har är verkligen bäst! Älskar dig min prins


BILDER FRÅN MIN KONFIRMATION


MIN KONFIRMATIONSKLÄNNING


Såhär såg min konfirmationsklänning ut! Jag tror inte att jag har visat den innan eller? Jag blev iallafall sjukt nöjd med den!

Det var dock väldigt mycket som skulle fixas innan den blev som jag ville ha den, så den fick åka fram och tillbaka till skräddaren ett par gånger.
Från början så var den en långklänning och jag ville ha den kort eftersom en långklänning är mer svåranvänt, så vi fick korta den.
Sedan så fick vi sy in den kanske 10 cm så att den skulle passa, sedan fick vi korta axelbanden och sy in den lite till. Men det var det värt tycker jag!

Forever Unique - 3395 kr

30/4

Snart kommer det komma upp massa roliga inlägg, updaten har ju varit lite seg de senaste men nu har jag en del att blogga om och en massa idéer så de blir nog skit bra eller vad tror ni?

Jag konfirmerad mig ju igår så jag ska skriva lite mer om det senare, visa min klänning och sånt hade jag tänkt! Har ni några frågor eller önskemål på vad ni vill läsa om så kan ni bara skriva dom!


Konfa!

Jag har ju precis konfirmerat mig så vi sitter och äter lite mat nu hemma hos mig!

Jag lägger ut bilder senare från idag och på min klänning, de blir väl bra?


NYA ÖGONFRANSAR!

Igår var jag ju och fixade mina ögonfransar. De tog drygt en och en halv timme, vilket är ganska snabbt men trotts de så var de nog de jobbigaste jag varit med om haha..

Ni förstår inte hur jag kände när jag låg där den sista halv timmen, hon måste tro att jag hade någon skada ett något liknande, jag kunde inte ligga still, så jag låg och vred mig hela tiden, min nacke krampade och det var bara allmänt jobbigt. haha!

Men det blev bra tillslut och jag blev ganska nöjd med mina fransar! Jag gjorde hos en annan tjej än den jag brukar gå till, men jag tror nästan denna vara bättre, jag får se hur fransarna sitter!

Såhär blev det:

NYTT - SHORTS



Dehär shortsen fick jag med mig hem för ett ganska bra tag sedan men har helt glömt av att visa er.

Jag har blivit helt kär i allt som är mintgrön, de kommer ju vara så gallet snyggt till sommaren eller vad säger ni? Det är ju en väldigt fräsch färg! Så dehär shortsen kommer ni nog se mig springa runt i en hel del i sommar, speciellt när jag är i marbella och efter jag kommit hem skulle jag tro!

De är iallafall från ZARA!

SÖNDAG 29/4

Godmorgon, hur mår ni? Jag mår asbra faktiskt. Jag ska snart äta lite frukost och sånt, de är faktiskt ganska bra väder idag, uunderbaart!
Har precis kollat på ett avsnitt utav Djungelns Drottning! Har typ två kilo godis som står och väntar i köket också, är lite små sugen på att gå och ta den faktiskt. Denna helgen har jag verkligen varit sjukt onyttig, haha. Har ätit så mycket gott så de är typ sjukt.. Men de spelar ju egentligen ingen roll..

HEHE



GÅRDAGENS



Kände mig väldigt sommrig hehe, men de fick gå, de var ju ändå väldigt fint väder på morgonen.

Toppen är från en affär i Nordstan, Missäy har jag för mig att den heter! Sedan så är de vita byxorna från Zara!
Till de så hade jag en vit jacka från Nolita, det blev väldigt kallt i slutet utav dagen dock. Gick runt och frös hela tiden..

Om igår!

Igår slutade vi runt 12 då tog jag en spårvagn tillsammans med ronni in till stan där vi åt en jätte god lunch. Sedan gick vi runt ett tag och sedan var han tvungen att åka. Så jag satte mig på bussen hem så när jag hade kommit typ halva vägen hem så vände jag och åkte in och fikade med lite komisar!

Så satt vi och pratade i några timmar sedan var jag tvungen att åka hem eftersom jag hade konfirations redovisning som började klockan fem.


GOODMORNING SUNSHINES!

Godmorgon, sovit gott? Jag vaknade ganska precis nu så jag ska snart göra mig lite frukost eller kanske gå ut och springa? jag vet inte riktigt! Men det är väldigt härligt väder idag iallafall, helt underbart!

Tjugo i tolv måste jag börja dra mig in till stan. Men det är ju ett tag kvar så jag hinner säkert blogga innan jag åker, de lär inte bli några problem precis!
image description

ANG MINA COLLAGE

Det är ganska många som ber mig skriva ut vart ifrån sakerna som finns i mina collage kommer ifrån.

Så jag tänkte berätta för er igen hur det ligger till. Det är såhär att jag gör mina collage å en sida som heter Polyvore.com den är väldigt bra och det är gratis och allt det där. Så jag rekomenderar de, verkligen!

Men tillbaka till eran fråga, det är såhär att ni kan bara trycka på bilden så kommer ni till Polyvore.com och där står det vart allt finns att köpa ! Bra eller hur? Så ni bara klickar å bilden så står det där!

Untitled #11

Untitled #11 by hejsanalex featuring black leather jeans

VICTORIA'S SECRET

Untitled #27

Untitled #27 by hejsanalex featuring sports shirts

HELGENS PLANER


Detta är det jag har planerat än så länge!

FRIDAY!

Idag fick vi sovmorgon till halv tio så jag fick sova ut lite iallafall vilket var väldigt skönt!

Jag ska ta en buss som går om ungefär en halv timme så jag har ganska gott om tid. Idag är iallafall en väldigt skön dag, vi har bara en lektion vilken är SA och sedan har vi vårsong, sedan slutar vi! Åh va skönt! Slutar runt halv tolv/tolv tror jag!

Helt underbart, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på när vi slutat men jag kanske åker in till stan och äter eller liknande!


FIXAR OCH PLANERAR

Ända sedan jag kom hem har vi hållit på att fixa och planera lite inför min konfirmation på söndag.
Det är ju trotts allt lite att planera inte för att det är jätte mycket men det måste ändå göras!

Vi har satt upp ett långbord och planerat vad vi ska ha för bufémat. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i bufémat. Men i sånna här fall måste det funka, och så illa tycker jag inte att det är.

Imorgon har vi en galet skön dag i skolan, sedan är det långhelg och jag har redan lite planer, på lördag har jag en del saker som jag tänkt att jag ska fixa inför söndag men jag får se hur de blir! Jag berättar mer imorgon!


KONFIRMATIONS PRESENT

Jag har för mig att jag skrivit om detta innan men det gör inget. Jag skriver gärna om det igen!

Tyckte att det var jätte svårt att bestämma mig för vad jag skulle önska mig. Men tillslut bestämde jag mig mig för att jag skulle önska mig en diamant kors! Ett halsband kan man ha hela livet, se det är något som alltid kommer att finnas med en, man konfirmerar sig trotts allt bara en gång så jag tycker att man ska ha något som "minne" utav det.

Vi har varit och kollat lite på olika kors och jag hittade ett jag tyckte var super fint. Hoppas verkligen att jag får de hehe.

Utav de andra som kommer ska jag nog önska mig engar och smycken tror jag!


NYTT - DOFTLJUS


Man kan se det som onödigt, men samtidigt så är dom väldigt söta och jag älskar doftljus!

De är från Louis Vuitton och jag fick dom utav mamma igår, hon köpte dom för ett tag sedan det var någon specialgrej har jag för mig. Men de hör egentligen inte hit.
Dessa små doft ljus ska få stå och sprida den goda doften i hela mitt rum, åh! De är väldigt söta tycker jag, slitrena och den lilla lådan eller vad man ska kalla de är också väldigt söt!

Jag antar att dehär kommer att göra några utav er sura, det brukar det göra, men det är trotts allt ni som vill att jag lägger ut sånt här, eller hur?

GODMORGON

Är det bara jag som tycker att denna veckan har gott otroligt fort? Tänk att de redan är torsdag, skönt.

Jag är på hur bra humör som helst också, helt underbart. Hatar när man vaknar på morgonen och är skit sur.
Nu ska jag hur som helst ta mig lite fukost och sedan ska jag börja dra mig bort mot bussen!


ANG SHORTSEN

Ni kan också mejla mig om ni är intresserade, [email protected]!


SISTA KONFATRÄFFEN

Idag är sista gången vi ska träffas innan konfirmationen!

Och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra, haha. Lite panik.. Men de kommer säkert att gå jätte bra! Jag vet inte riktigt när den är slut heller men jag behöver inte gå dit förens om en timme så det är ganska lungt än så länge. Ska få i mig lite mat innan jag går också.


4 DAGAR KVAR

På söndag konfirmerar jag mig! Känns som att det är väldigt tidigt, det är ju fortfarande April eller hur?
Jag har hört lite olika om hur vädret kommer att vara, vissa säger att de kommer vara molnigt och ty 10 grader, andra säger att de kommer vada sol och 24 grader! Jag hoppas självklart på en varm och solig dag!

Jag fixade klänningen för ett tag sedan men jag var tvungen att lämna in den till en skräddare två gånger innan den passade, men nu ska den iallafall sitta som en smäck!

Jag visar er klänningen på söndag och de kommer såklart komma en massa bilder från min konfirmation efter den! Åh jag längtar verkligen hehe!


BLOPPIS - MET SHORTS

Jag köpte shortsen i sommras när jag var i marbella.

De är helt oanvända och jag säljer dom eftersom de är lite för stora.
Dom kommer från märket MET och köptes för ca 1450 kr och nu säljer jag dom till högst budande.
De är i storlek 28

Startbud: 500 kr

Kommentera ditt bud och glöm inte skriva din mailadress.

SKIT VÄDER..

Usch det har åskat och blixtrat hela morgonen. Skit obehagligt, hehe jag har alltid varit rädd för åska.
Men nu verkar det som att det har slutat, hoppas inte att de börjar igen nu.
Jag slutar någon gång mellan 20 över tolv och halv två idag, jag vet inte riktigt eftersom jag har prov sista lektionen. Men jag kommer nog att komma hem ganska tidigt iallafall.
Någon gång runt klockan ett kommer jag att sälja ett par shorts här på bloggen, missa inte det!

NATTI

Nu ska jag kolla klart på GCB sedan ska jag sova, jag hade egentligen behövt gå och lägga mig lite tidigare eftersom jag måste vara pigg imorgon, men de går ju inte på tisdagar.

Jag är jätte pigg och på helt underbart humör, så vill egentligen inte gå och lägga mig. Hoppas att jag vaknar på lika bra humör imorgon hehe.

DESPERATE HOUSEWIVES

Åh ligger och kollar på mitt absoluta favorit progarm, Desperate Housewives! Tycker bara att det blir bättre och bättre, det dödar mig att detta är sista säsongen.

Tycker så himla synd om Susan, Mike blev ju mördad. Åh Mike som verkligen var världens snällaste.. hehe!

Imorgon kommer jag troligtvis ha bloppis, ska sälja ett par shorts från met! Håll ögonen öppna!


24/4

Har legat och pluggat i snart en timme nu, känns inte som att jag kan någonting..

Jag ska göra något lite roligare nu och ta en titt å Nelly.com och Victoria's secret för att se om jag hittar något fint! Det är alltid lika roligt, och seciellt nu när de kommit mer vår/sommar kläder! Vädret har verkligen blivit bättre nu, det är ju nästan varmt ute, underbart!



NYTT - BIKINI


Fick hem denna fina bikinin igår när jag kom hem från skolan! Underbar eller hur? Tänk er när man är brun och springer runt med den på stranden, man kommer ju se dubbelt så brun ut hehe!

Det är hur som helst ifrån Victoria's Secret! Beställde den för ett bra tag sedan men då hade dom den inte i lager så jag fick vänta ett tag innan jag fick hem den. Men jag är jätte nöjd som vanligt!

Open your mind before your mouth

Untitled #26

Untitled #26 by hejsanalex featuring ash shoes

SOVMORGON

Att ha sovmorgon kan nog vara de bästa som finns, hatar att stressa på morgonen de är så himla hemskt haha.

Men nu ska jag snart hoppa upp ur sänden och börja göra mig iordning, jga mår lite sådär idag om jag ska vara helt ärlig, jag har sjukt ont i huvudet och så. Men jag aah, jag måste verkligen plugga idag.

Sedan ska jag se till att boka en tid på Jennie H också, ska se om dom har tid redan imorgon, hoppas verkligen de. Annars blir de lite små jobbigt.


SLAPPT

Jag borde nog egentligen plugga, de vet jag att jag borde, jag har ett biologiprov på onsdag ju, men jag har verkligen inte den orken just nu.. Jag tar tag i det senare eller ikväll!

Nu ska jag bara ligga här och ta det lungt, kolla på film och äta mina underbart goda jordgubbar!


CANDYY

Vilket underbart väder det är ute! Hoppas det är lika fint på söndag!
Jag har iallafall precis kommit hem, efter skolan blev det en lunch tillsammans med ronni på Vas Sushibar.

På gympan idag så åkte vi och klättrade, haha har alltid viljat testa det faktiskt. Det var helt okej faktiskt men jag är lite höjdrädd så måste erkänna att jag var lite smårädd.

Ingenaning om vad jag gjorde med texten men jag vet inte hur man får den lite hehehe.. aja..

 

nu ligger jag iallafall och äter godis, ska försöka plugga lite också!


Om igår!

Igår kom Ronni hem till mig vid kanske två tiden, tror att det var något sånt. Så därför blev det inte så mycekt uppdatering som ni kanske hoppades på.

Vi gjorde inget speciellt utav vi pratade och kollar tv och myste, har verkligen saknat min prins så det var underbart att få träffa honom! Åh han är verkligen den bästa, kan inte hitta något fel på honom han är helt underbar hela han!

Sedan vid kanske klockan 6 så drog han sig hemåt och då åt vi en god middag sedan fick jag i mig lite godis också, jag har sockersug.. hela tiden!


NY VECKA

Det blev inte riktgt så mycke uppdatering som jag tänkt mig igår, men jaja.

Jag ska börja göra mig iordning, de ser ut att vara lite halv tråkigt väder idag.. Det var föresten någon som sa att det skulle regna hela denna veckan? Ah hoppas inte att det blir så. Åh jag längtar så att jag dör till sommaren!

SVAREN, DEL 5!

Hinner du och Ronni verkligen träffas lika ofta nu när han spelar i Blåvitt och tränar varje dag ungefär?
Det är såhär att Ronni har alltid tränat varje dag, de är ingen skillnad nu direkt, det har alltid varit så att även när han inte har träning så tränar han ändå. Så det är ingen skillnad på hur mycket vi kan träffas, eller kanske lite!


Är de inte jobbigt när han lägger så mycket tid på fotbollen och inte har så mycket tid för dig?
Asså de ju såklart jätte roligt att han så jävla duktig och att han älskar att spela och allt dedär. Men det är klart att det är lite jobbigt och ibland blir jag bara så jävla trött på de men han är ju verkligen värd de och bara han kan träffa mig någon gång i veckan så är jag glad för de!

Vilka ansiktsprodukter/hårprodukter använder du? Och med ansiktsprodukter menar jag även smink
Jag använder ett rosa schampo och balsam haha jag vet inte vad de heter.. Sedan så använder jag inga ansiktsprodukter, men jag använder IDpuder när jag sminkar mig!

Tycker du att Jeffrey campbell lita svarta med träklack är snygga?
Det är väl dom vanliga du menar? och ja de tycker jag isåfall!

Tycker du man kan ha Jeffrey campbell lita spike på konfirmationen och skolavslutningen i kyrkan?
Nej, det tycker jag nog inte att man ska ha, men det är ju upp till var och en.

vilken storlek har du i dina vs bikinisar? både underdel och överdel
Jag har M på överdelen och P/XS på underdelen


Kan du filma ditt rum och din garderob ?
Nje, jag får se, kanske kan lägga upp bilder istället!

Vilka färger på shorts är ett måste iår?
Oj, jag vet inte. Ett par i en starkfärg, kanske mintgröna, turkosa eller rosa?

Tycker du om hollister ?
Ja de gör jag väl, de har ju ingen affär här i göteborg men när jag var i stockholm var jag där och köpte lite kläder, då har fina saker faktiskt!

Är jofama by kenza 3 snygg ?
Ja den är jätte fin tycker jag!

Va tycker du om låga Converse ?
Jag vet inte, tycker att höga är snyggare, tycker att fötterna ser så himla stora ut i låga.

Skulle du någonsin vilja resa typ till Saudiarabien ?
Nje, vad skulle jag göra där.. haha

Vad har du på dig på idrotten i skolan?
Springbyxor eller vad man ska kalla de, haha nu vet sånna tighta som amn brukar ha när man tränar typ och en t-shirt eller någon tröja

Din favorit tröja ?
har nog ingen direkt favorit tröja

Äter du vegetariskt någon gång ?
Nej, de gör jag inte haha

Färg på bikini som är måste iår?
En vit bikini är nog ett måste varje sommar, man ser ju så brun ut i de, men någon stark färg är också skit snyggt!


Kan du skriva hur du och Ronnie blev tillsammans, eran första dejt och så?
Jag började ju på sam och där gick han, så vi började typ skriva lite på facebook, sedan började vi smsa och prata i telefon hela tiden. Sedan så frågade han om jag ville gå på bio och det ville jag ju såklart. Så gick vi på bio då och efter det så pratade vi och träffades vi ganska ofta. Sedan efter kanske två veckor eller mindre så blev vi tillsammans!

Började det blöda när du vaxade benen?
Nej, de brukar man väl inte göra? Jag gjorde iallafall inte de, men de gjorde kanske så ont!

Har du instagram?
Ja de har jag, men jag lägger inte ut bilder just nu, kanske ska börja med de? Isåfall berättar jag det för er!

kan inte du ha en bloppis snart?

Nje, kanske jag vet inte riktigt!
ANTINGEN ELLER:
Godis/ glass
Jeffrey campbell lita/ converse
Låga skor/ klackskor
Kyss/ strul - båda
Lång/ kort
Snygg/ snäll
NY/ LA
Hemmakväll/ fest - beror på
Singel/ förhållande
1 nära vän/ flera "vanliga" vänner
För smal/ tjock
Rik/ lycklig - båda
Ett liv med karriär/ ett vanligt liv utan karriär
Tjock klack/ smal klack - beror på
Pumps/ jeffrey campbell lita - båda
Klänning/ kjol
Stora bröst/ stor rumpa
Små bröst/ liten rumpa
Blond/ brunett
Katy Perry / Lady Gaga
Miley Cyrus / Taylor Swift
Justin Bieber / Rebecca Black
Rihanna / Beyonce
Demi Lovato / Selena Gomez

Om du måste välja utav:
Fina tänder / Fina ögon
Perfekta ben / Perfekta armar
Snygga bröst / Snygg rumpa
Fina händer / Fina fötter
Fin mage / Fin rygg
Fin näsa / Fina öron

Vad är värst utav:
Huvudvärk / Magvärk
Blod / Spya
Spinndlar / Ormar
Bli hatad / Hata

BILDER FRÅN IGÅR


12.25



Nu har jag precis ätit frukost, mamma köpte en stor låda med helt underbara jordgubbar igår, dom såg knappt riktiga ut! Så de bestod min frukost utav tillsammans med ett ägg!

Som jag skrev förut så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, jag ska försöka plugga så gott jag kan och sedan får jag se helt enkelt, jag är sjukt gottesugen..





SUNDAY

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har jag gjort, har sovit hur länge som helst, somnade vid åtta igår och vaknade igen vid ett. haha sedan somnade jag om och sov till kanske tio?

haha ah, jag var jävligt trött kan man säga, jag behövde nog sova! Idag är det söndag så jag ska ta det lungt, kanske åka till gymmet eller så är jag bara hemma, jag vet inte. Skulle vara bra om jag pluggade lite, har biologiprov på onsdag!

Jag får se helt enkelt men jag kan lova er bättre uppdatering än igår!

21/4

Åh va skönt det är att kunna sova ut på morgonen eller vad tycker ni? Jag vaknade för kanske en halv timme sedan och har hunnit ta mig en dusch nu också, skönt att ta en lång dusch de första man gör på morgone så att man vaknar till liv lite!

Nu är jag iallafall pigg och ska gå och göra mig lite frukost sedan lär jag väl få vänta ett tag tills resten utav världen vaknar så att jag kan hitta på något. Men det är fint väder idag i vilket fall, underbar!

1 år och 5 månader!

Åååh! Tiden går så himla fort, snart är det ett och ett halvt år, kan knappt fatta det själv, jag kan nog vara den gladaste tjejen i världen för att jag har en så underbar pojkvänn!

Jag förstår inte ens hur jag kunde få en kille som är så underbar, han är den bästa personen jag någonsin träffat, han är min  bästanvänn och det är verkligen helt underbart att kunna ha en pojkvänn som är ens bästavänn, det är de bästa!

Jag älskar dig ronni!


SVAREN, DEL 4!

vad är det bästa med vintern?
Vintern är ju väldigt mysig, det är väl det bästa. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara de, men ni förstår vad jag menar! Det är en mysig känsla i hela göteborg då tycker jag haha


vad är det bästa med sommarn?
Att man kan vara ute hela dagarna, att dte inte blir mörkt lika tidigt, att det är varmt, att man kan gå i shorts och bikini, allt är nästan bra med sommaren!

När fick du din mens?
i början utav 6an tror jag!

Hur många har du hånglat med?
3 eller 4 stycken tror jag

Har du någon gång tyckt om en tjej?
Nej, aldrig som mer än en kompis

Är din skola bra?
Den är jätte bra verkligen!

Trivs du i Hovås?
Ja, jag trivs väldigt bra i hovås, skulle inte vilja flytta här ifrån på ett bra tag!


Kan du visa lite bilder och berätta om ditt lilla hus?
Jag ska fixa det till helgen, kommer kanske upp imorgon eller i övermorgon !

Vad har din familj för bil/bilar?
Jag tror att vi har tre bilar men den vi kör mest är en Lexus Gs460 tror jag haha

Vart ifrån kommer bikinin som du hade på dig på bilden med dig och ronni i svar 1 till
frågestunden?
Den är från Victoria's Secrets !

Om du fick ändra en sak med din kropp, vad skulle det vara då?
Mina ben, absolut! Skulle vilja ha dom längre!

Är ert hus i Marbella helt tomt när ni inte är där? Eller hyr ni ut den?
Vi hyr inte ut det, men just nu är min farmor och farfar där, dom brukar åka dit på vintrarna när vi ändå inte är där!

varför lägger du aldrig upp bilder på maten när du säger att du äter onyttiga saker? känns som att du ljuger eftersom du haft anorexia
Jag ljuger inte, varför skulle jag ens ljuga om något sånt? Det är ju inte precis bra att äta onyttigt.. Jag brukar inte ta bilder på min mat så ofta eftersom jag inte tror att ni vill se varje marabou eller vad det nu är jag äter!


Du har väl haft anorexi? Hur länge hade du det? Kan du inte berätta lite om det, hur det var och så
och hur du blev frisk från det
Ja det har jag, jag hade det i några månader. Jag tar inte upp det igen, jag har svarat och skrivit om de riktigt många gånger, så kolla på gamla frågestunder så hittar du nog något om de!

skulle du vilja ha tandställning för att få dina tänder rakare?
Jag skulle gärna få rakare tänder men jag vill inte ha tandställning så det är lite jobbigt hehe.

Hur gammal va du när du strulade för första gången?
Tror att det var i 6an

Och skulle du tycka det va pinsamt om du inte har gjort det när du går t ex i 9an?
Nje, skulle nog inte gå runt och säga det men det är inget man behöver tycka är pinsamt!


Har du rökt?
Nej

Har du varit full?
Ja, men inte överdrivet

Vilken affär skulle du vilja ha som din garderob?
Fiorucci!

Favvo rätt?

Sushi, skaldjur eller oxfilé
image description

SPRUTAN MOT LIVMODERHALSCANCER

Igår kunde man ta livmoderhalscancer sprutan på min skola så jag passade på att göra det! Lika bra att ha den första gjord känner jag, det är väl tre stycken man ska ta tror jag? Alla säger att de gör ondare och ondare för varje spruta.. Hehe, ah får väl se hur de går!

Jag som är livrädd för sprutor var hur nervös som helst innan jag skulle ta den. Jag var hur nära som helst på att skita i att ta den, jag började tänka på vad man kunde få för biverkningar och så, eller ja jag började hitta på massa biverkningar som jag trodde att man skulle kunna få, så det gjorde mig ju ännu räddare! haha..

Det gjorde ganska ont  att ta den men det blev värst efter. Jag mådde verkligen inte bra efter, jag var jätte yr, fick röda fläckar på handen och mina fötter domnade och så, men alla mina kompisar som tog den mådde bra efter så det var väl bara otur antar jag!

Jag tycker absolut att ni ska ta den om ni inte redan gjort det, det är värt det!


WIIIEE FREDAG

haha! Äntligen är det fredag, har väldigt mycket i skolan nu som jag skrev för några dagar sedan så det är skönt att vara ledig lite!

Idag har vi en sjukt skön dag, verkligen! Vi har bara en riktigt lektion om man ens kan kalla den riktig, kommer vara as slappt hela dagen. Sedan slutar vi vid ett! Då vet jag inte riktigt om jag ska in till stan eller vad jag ska göra.


GLÖM INTE...

Att ni fortfarande kan fråga frågor till frågestunden så om det är något ni undrar så kan ni kommentera där! Nästa del kommer troligtvis upp imorgon, kanske ska svara på en del i en videoblogg också? kanske jag får se!

HÄR hittar ni frågestunden, fråga hur mycket ni vill!


HOMIE

Kom precis hem, fick vänta ett tag på skolan eftersom jag skulle bli körd hem. Och när vi väl åkte så var det ganska mycket kö så det tog ett bra tag!

Men nu är jag hemma, jag mår inte sådär jätte bra så jag ska lägga mig i sängen med glass, jordgubbar och en hel massa chokladsås hehe.. Så ska jag sätte på någon film eller kolla om det är något bra på tv. Hoppas på att jag blir bättre snart!


JAG. VILL. HA. SOMMAR.


DESIGNUPPGIFTEN!



Såhär blev min klänning som jag berättade att jag satt och målade på igår. Vi hade ju det som läxa till idag, i syslöjd då! att vi skulle designa en klänning och skriva lite om det och så!

Själva uppgiften var att måla ett plagg så jag gjorde de, sedan använde jag mig utav en färdig docka eller vad man ska säga från ett block som man hade när man var mindre! De flesta gjorde så tror jag. Men själva klänningen har jag hursomhelst gjort själv!

Det var lite små svårt att veta vad man skulle skriva, förstod inte riktigt det men jag gjorde mitt bästa hur som helst! Blev ganska nöjd med klänningen också! Vad tycker ni om klänningen?


BÄTTRE BILD PÅ MINA JEANS



Tänkte visa en lite bättre bild på mina jeans som jag fick hem här om dagen.

Dom är från Nelly.com och från Hilfiger Denim, som jag faktikst tycker har sjukt snygga jeans! Dom sitter bra och är jätte sköna, sedan så är dom inte så farligt dyra heller tror att mina kostade 995 kr och det är ju ganska billigt för att vara jeans!

Dom finns kvar fortfarande tror jag så ni kan ju ta en titt på nelly.com om ni är sugna på att beställa hem ett par likadana!

TORSDAG

Nu är det redan torsdag och snart är det helg, skit skönmt eller vad tycker ni?

Men idag är den segaste dagen på hela veckan om ni frågar mig, vi går till klockan fyra och vi har ett prov och en inlämning. Sedan på de så ska jag också ta en spruta idag hehe.

Ska sluta klaga nu för på ett sätt är den här dagen ändå ganska skön, vi har håltimme och sånt!

5 SNABBA OM MIG



- Jag är oftast väldigt morgonpigg!

- Jag har gått i ridning i 7 år, slutade när jag i 6an någon gång.

- Jag hatar att ta sprutor, jag är helt livrädd för de.

- På min förra skolan så var jag jätte blyg fram tills jag började i 5/6an, jag var lite av den där tysta tjejen som inte sa så mycket.

- Jag hade holländska som extra språk tills jag slutade 6an, jag fick gå i de kanske 1 och en halv timme varje tisdag.

MOT KONFAN


DESIGNUPPGIFT

Jag håller på att måla lite nu, har en design uppgift till imorgon som ska lämnas in. Har börjat måla lite på en klänning, jag kan visa er senare eller imorgon om ni vill? Hehe, om det blir iallafall lite bra då, annars vill jag nog helst inte visa upp den för någon haha!

Det kan nog vara en utav de roligaste läxorna jag har haft, tycker att det är skit kul att sitta och måla olika klänningar och sånt! Ska skriva en text till och sätta upp det på ett papper senare också!




Såhär såg jag ut igår:



Någon ville att jag skulle lägga upp fler outfits, och självklart!

Jag hade ju inte percis något speciellt på mig utan jag hade bara ett linne och ett par jeans, väldigt enkelt men det funkar ju alltid!
Tänkte att jag kunde passa på att visa er mina nya jeans också, som jag fick hem från Nelly.com! Älskar dom, tycker att färgen och allt på dom är skit snygga.

Vill ni ha en bättre bild på jeansen så fixar jag det!

NYTT - SKOR



Här om dagen fick jag hem ett paket från Nelly.com och i det låg blandannat dehär skorna!

Passar jätte bra till sommaren, till ett par jeans short eller en fin klänning! Kommer nog att använda dehär skorna en hel del i sommar, speciellt i marbella, då springer jag alltid runt i klackar när jag inte är på stranden. Men det lär dock vara ett problem att få med alla skorna dit.

Nelly.com - 599 kr

GODMORGON

Nu måste jag snart börja springa mot bussen och jag har inte ens klätt på mig..

Men jag slutar tidigt idag, halv ett! Så jag tror att jag åker in och äter lunch eller något sånt, sedan har jag en hel del plugg också som jag måste börja med.


TAGGA DESPERATE HOUSEWIVES



Ligger i sängen helt död och väntar på att desperate housewives ska börja. Det gör verkligen mina tisdagar tusen gånger bättre! Lite tråkigt att Top Model Sverige är slut bara, tycker faktiskt att de var kul, men de vanliga top model har ju börjat nu och när man tänker efter så är de 100 gånger bättre ghehe.


17/4

Hej mina underbara bloggläsare, haha..!

Jag kom precis hem, har varit i stan och ätit lunch efter skolan. Slutade vid tre och drog en lunch men två efterrätter tillsammans med ronni, hehe. Jävligt tjockt, men sjukt gott!

Sedan så var jag med han ett tag, gick runt lite, sedan så träffade jag Gustav på spårvagnen så vi åkte hem tillsammans! Ska försöka fixa lite roligare inlägg till er snart!

Ang pepparspray!


Är inte det olagligt att ha en pepparspray?
Nej det är inte olagligt, det som är olagligt är om amn skulle bli helt blind utav det. Det blir man inte utav denna utan man får bara svårt att se i ett tag kanske 20 minuter eller något, jag vet inte!

Vart har du köpt den?
Jag beställde hem den från Bodyguard.se

Såg den ut så från början?
Den hade inte b ling sakerna från början utav den var frånbörjan röd. Men jag satte mig och drog bort det röda och satte på sånna bling saker som jag köpte på Guldfynd har jag för mig!

SVAREN, DEL 3!

Vad är det bästa som hänt dig?
Jag vet inte, det är nog att jag böt till sam, asså haha ah. De har kommit väldigt mycket bra utav det, jag skulle aldrig ha träffat ronni om jag inte gjort de, jag skulle säkert inte haft de vänner jag har idag och jag skulle heller inte vara lika bra i skolan!

Vad är du nöjdast över på din kropp?
Jag vet inte, min mage kanske, ibland.


Vad är du minst nöjd över på din kropp?
Mina ben tror jag!

Om en bloggläsare kommer fram till dig och vill ta foto och sånt, skulle du tycka att det var löjligt?
Vekligen inte, det har faktiskt hänt att folk kommit fram och hälsat eller tagit en bild, det är jätte roligt och jag blir skit glad!

Vad är din favoritmat ?
Oxfilé med någon god potatis till eller skaldjur!

Har du nån gång blivit riktigt sårad av en elak kommentar?
Ja, de har jag. Av någon anledning tror några av er att det är okej att sitta där bakom skärmen och skriva elaka kommentarer till mig, jag läser alla mina kommentarer och jag tar åt mig det gör jag!

Vad har du för tankar och förhoppningar om bloggen?
Jag har nog inga riktiga tankar för bloggen, jag bloggar inte för att bli nya Kenza eller liknande men det är klart att det hade varit jätte kul! Jag vill självklart att min blogg ska bli större och växa, det skulle kännas dumt att lägga all denna tid på bloggen om jag inte hade velat det!

tror du dina läsare kommer stanna?
Jag hoppas att mina läsare stannar och jag tror faktiskt att så länge jag uppdaterar och så så kommer mina trogna läsare stanna!


kommer du få mer och mer med tiden eller kommer dina läsare minska?
Om jag fortsätter blogga så tror jag absolut att de kommer att öka, kanske inte till några super stora siffror men iallafall typ några hundra.

Bästa och sämsta ämne i skolan?
Mitt bästa ämne måste nog vara SO, det är nog mitt ända bra ämne skulle jag tro haha.. Mitt sämsta är helt klart spanska!

Hade du en period då du lyssnade på sofijah mycket?
Nje, aldrig mycke men jag lyssnade på henne lite när alla andra gjorde de!

Tänker du på din kropp, och din vikt ofta?
Ja, de gör jag, varje dag

Vilka länder har du varit i?
Dom jag kommer på nu är Spanien, USA, Mexico, Danmark, Tyskland, Norge, Italien, Aruba, Guadeloupe, Holland, många utav länderna har jag varit i flera gånger sedan så har jag säkert varit i fler också.

Hur ofta/sällan äter du godis?
Jag skulle nog säga att jag äter godis varje dag.. Inte en hel godispåse men iallafall några godisar eller chokadbitar, inte bra!


Är du stolt över ditt eget utseende?
Inte stolt, men ibland tycker jag att jag ser bättre ut än vad jag gör andra dagar! Jag går inte precis runt och tycker att jag är skit snygg, för de är jag inte enligt mig.

Tycker du att det är viktigt med att den som du umgås med har märkes kläder och status?
Nej, jag bryr mig inte mycket om sånt utan jag bryr mig bara om hur dom är.

När började du umgås med Ronni?
Vi började prata och så i i slutet på Oktober eller början utav November 2010!

Vad ska du gå på för gymnasium?
Jag ska göra så gott jag kan för att komma in på sam, jag ska verkligen kämpa haha!

Skulle du kunna tänka dig att gå på en annan skola en Sam? I så fall vilken?
Ja, om jag inte kommer in på sam så kanske jag skulle gå på Sjöllins tror jag!

Skulle du kunna tänka dig att vara nära kompis med en 98:a?
Självklart!

Kollar du på GG ?
Jag kollar faktikst inte på de !

Blir du och dina kompisar fulla på fester ?
Jag brukar inte dricka så mycket!

Hur tror du ditt liv ser ut om tio år ?
Oj, då är jag 25? Jag hoppas på att jag har en bra utbildning, och bor i en fin villa eller lägenhet. Sedan skulle jag vilja vara iallafall förlovad, ah jag vet inte riktigt än!

Dröm planera förrutom modell osv ?
Ha ett skit bra jobb och tjäna massa pengar så att jag kan resa och göra roliga saker med min familj och vänner!

Vill du studera här eller utomlands ?
Ja, de tror jag nog att jag vill göra, kanske! Ett år eller liknande!

Vart hittar du mode inspiration?
Jag vet inte, jag ser ju folk på stan, i skolan, på bloggar och sånt som jag tycker är snyggt så jag antar att man blir lite inspirerad utav det!

Du är mycket smalare nu än när du startade bloggen, har du haft ngn speciell diet eller något du kan tipsa om?
Ehm, jag är inte rätt person att fråga om bantningstips, skulle inte ta upp det är i bloggen även om jag skulle haft de, vilket jag inte har! Jag går inte på någon diet, verkligen inte.

från vilka länder kommer du ifrån?
Sverige, holland och italien

vrf är du emot märkeskläder? de är endå fejk hela högen och av samma material och alla fula designers säljer allt så jävla dyrt och alla från näset och hovås tror att de är skit coola bara för att de bär det, synnnddd man a ni är inte
haha fattar inte vad du menar överhuvudtaget..

hur mycket kostade dina skor från ash?
runt 3000 tror jag!


tycker du att det är tidigt om man använder jeffrey campbells (lita) om man är 98?
Jag vet inte, jag tycker det beror lite på hur mogen man ser ut, det finns ju 98or som ser ut att vara 15 eller liknande och isåfall tycker jag att man kan göra det men sedan finns de ju sånna som skulle kunna vara 10 och nje då tycker jag man ska vänta tills man växt till sig!

gör du ögonfransförlängning varje månad? och hur mycket går på?
Nej det gör jag inte, jag har ju bara gjort det två gånger och den första gången var i December!


vad heter dina närmaste tjej vänner?
Victoria, Fanny, Saga, Sofia och Antonia

hur mycket brukar du shoppa för i månaden?

Ingenaning, det beror nog på lite.

ÄLSKLING DU HAR BLIVIT EN TJOCKIS


Sitter och kollar på "Älskling du har blivit en tjockis" nu, någon som har sett de innan?
Jag har faktiskt kollat på de ett par gånger, tror väl att det har varit tre avsnitt än så länge, eller? Isåfall har jag sett alla.

Det är väl inte precis de bästa programet, det är inte så roligt att kolla på. Men dom är ju ändå sjukt duktiga, förra veckan var det en som gick ner, jag tror det var 19 kg på 7 veckor eller vad det är! Det är helt galet!


Måndag!

Nu ska jag snart börja sätta mig med spanska och so, har en hel del att plugga..

Sedan jag kom hem har jag nog bara ätit tror jag, hann inte ta någon frukost och åt heller inte någon lunch så jag var skit hungrig när jag kom hem! Ställde mig och gjorde lite pasta och sedan tog jag jordgubbar och mango!

Är helt slut eftersom jag fick gå upp så himla tidigt imorse! Klockan 6 är fan inte okej..

PEPPARSPRAY

Efter att jag la upp bilden på de jag hade i min väska så var det ett par styckjen som undrade vad de glittriga jag hade var för något. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra ett inlägg om de och berätta det för er!

Det är iallafall en pepparspray, det är en sån som gör så att man inte kan se på ett tag utan man blir också helt rosa i ansiktet om man blir parayad utav den. Färgen går inte att tvätta bort på 1 - 2 veckor. Det är ju för att om de skulle vara så att man blir överfallen och sprayar personen så ska polisen kunna hitta den lättare, eftersom den är helt rosa så är det ju inte så svårt!

 


SVAREN, DEL 2!

Köper du oftast från Topshop?
Nej jag köper inte grejer på TopShop så ofta men det händer väl ibland, de kan ha jätte fina saker!

Vad tycker du om AnaGina?
Jag vet inte, jag kollar aldrig på hennes videos eller program eller blogg, har typ aldrig gjort de. Så jag tycker inget speciellt om henne.

Är Ronni helsvensk?
Nej han är lite från Ungern, Polen och Israel också!


Tänker du på att inte ha samma kläder två gånger i rad?
Nje, jag går ju inte runt och tänker på det. Men de brukar inte bli så att jag har samma kläder två gånger irad, känns lite tråkigt, sedan så blir ju kläderna smutsiga och så.

varför skäms du över att säga vad dina föräldrar driver för företag?
Jag skäms absolut inte! Jag är bara inte så insatt i allt va dom sysslar med, sedan så ville som heller inte att jag skulle skriva så mycke om deras jobb och så i bloggen.

Jobbar dina föräldrar mycket?
Nje, inte jätte mycket, min mamma, jobbar bara hemifrån när hon väl jobbar!

Din förebild?
Min mamma, och ah jag har inte så mycke förebilder

Favorit fotbollsspelare?
Ronni, haha! Men om jag ska välja bland dom kända så är väl Messi bäst? Haha jag är inte så insatt precis.

Syskon?
Jag har en halvbror, Marcus heter han!


Vad tycker du om Tyra Sjöstedt?
Jag läser inte hennes blogg så jag har bara sätt henne i kenzas blogg typ.

vad är det dyraste du har köpt?
Min Louis Vuitton väska tror jag!

Vart gymmar du?
Träningsverket

Hur mycket kostar det att gymma där?
Ingenaning faktiskt

Har du gymkort?
Ja det har jag!

Vad sa du till dina föreldrar första gången du hade en kille? Asså typ första gången han skulle
komma hem till dig och sånt?
Jag har en väldigt bra relation med mina föräldrar så när jag har kille, så har dom vetat de, så de har inte vart några konstigheter!

Gifta dig med en rik kille eller jobba dig rik?

Både och!

Tränar du något (sport/gym)?
Någongång i månaden om jag orkar...

Har du en kusin som bor i Stockholm? (Det finns en tjej som går på min skola och hon är jättelik dig!)

Nej, jag har faktiskt inga kusiner, så hon är nog bara lik mig isåfall!

Kan du visa hur din garderob/garderober ser ut (inne)?

Ja det kan jag, den är inte så speciell men självklart!

pratar du med mycket dialekt från Göteborg?
Nje, jag tycker inte de. Isåfall vääldigt lite!

varför vill du opperera din näsa?

För att jag har en knöl på den som jag inte gillar, sedan så är den ganska bred också.
image description

vilken är din favoritmascara?
Jag vet inte, jag har nog aldrig haft någon favorit, jag tar de jag hittar typ.

har du nån gång vaxat dig, gjorde det ont?
Jag har vaxat mina ben en gång på en salong och de gjorde jävligt ont, men det var värt de, man har silkes lena ben i typ en månad efter!

So


BACK TO SCHOOL

Har lyckats vakna till liv lite nu iallafall, kan knappt hålla ögonen öppna.. Men det börjar bli dags att klä på sig och dra sig mot bussen så det är ju b ara att bita ihop!

Första morgonen när man måste gå upp tidigt efter lov är ju de värsta som finns. Hade vart riktigt skönt med en sovmorgon nu, och börja kanske halv tolv hehe..


SUNDAY



Åh, jag skulle göra vad som helst för att komma tillbaka till Mexico nu. Hela lovet har de ju varit skit väder här hemma. Man blir ju så himla trött när de är grått och regnigt. Man orkar ju inte göra någonting.

Men idag och igår har dte varit helt okej eller vad tycker ni? Imorse hade vi 16 grade i solen hos mig. Det blåste ju tyvärr så det blev lite kallare, men man kan inte klaga när vädret väl är med en!

I min väska!

Dehär hittar man oftast i min väska, när jag är i skolan har jag självklart en massa böcker och papper i den också, men det antar jag att ni inte vill se, det är ju inte så roligt. Och ja, ni ser ju vad de är för något så det antar jag att jag inte behöver skriva.

Men jag letar hur som helst efter en ny väska, jag har ingenaning om vad jag vill ha för någon men hälst vill jag ha en ganska stor iallafall, för jag måste få plats med alla böcker och sånt. Kanske någon stark färg som orange? Turkos? eller rosa? Jag får se!

 


VIDEOS?

Skulle ni vilja ha videos från när jag var liten, märkte att de var några som ville de när jag pratade om det.

Skulle isåfall kunna klippa lite så att ni skulle kunna få se några små snuttar från ett klipp, hade ni velat de? Blir inga långa klipp isåfall men några små kanske.

Ska bara försöka komma på hur man gör, jag har aldrig vart speciellt bra på de tekniska om man säger så..


BRÅTTOM

Jag cyklade precis med ronni till bussen, så jag kom precis hem!

Egentligen har jag lite små bråttom så jag måste börja göra mig iordning men jag ska fixa lite inlägg till senare tror jag. Jag får helt enkelt se om jag hinner annars får jag bogga så bra jag kan ändå.
Om en timme ska jag sitta på bussen och jag har inte ätit, eller något. Aja de lär lösa sig eller hur?


APRIL FÖRRA ÅRET


SUMMER!

Untitled #25

Untitled #25 by hejsanalex featuring a racerback tank

SVAREN, DEL 1!

Bästa/närmsta vänner?
Jag har ganska många nära kompisar faktiskt, men några är typ Ronni, Victoria, Fanny, Saga, Sofia, Antonia och ja, några fler!

Hur mycket kostade din glittriga bh? Om du minns det
Jag minns tyvärr inte de, 500-700 kr tror jag !


kan du inte lägga upp fler tips på outfits?
Jo, antar att du menar collage? Självklart kan jag göra det isåfall!

vet du vem isabelle voeler är?

Nej, jag har faktikst ingenaning om vem det är.

kan du inte göra en video där du vissar vad du oftast har i din handväska?
Ehm, jo de kanske jag skulle kunna göra, kanske kommer i bilder istället, jag får se!

Vad är det för företag din pappa äger?
Han driver två företag, vad det är spelar egentligen ingen roll.

hur ofta har du idrott i skolan?
En gång i veckan, i kanske 100 minuter eller något !

kan du tipsa om snygga bikinisar, inte bara ifrån victorias secret?
Ja, självklart! Jag ska försöka göra ett inlägg om det så fort så möjligt! Påminn mig!

varför svarar du på vissa frågor tex '' förstår inte varför det skulle vara intresant för er''
om bågon har frågat en fråga så tycker väl den personen att det var en intresant fråga?
Det är inte tyket menat men vissa saker vill jag helst inte nämna i bloggen. T ex när någon frågar vad mina föräldrar jobbar med, vad för företag de driver osv. De är sånt som ni helt enkelt inte har med att göra. Jag menar som sagt inte detta på ett tyket sätt!

Hur mycket kostade din Louis Vuitton väska? Hittar inte på deras hemsida
De vet jag inte jag har helt enkelt inte koll. Men gå in på deras hemsida, kolla på handbags och så multicolor och så bläddrar du lite så ska du nog hitta den!

Brukar du vara i backa?
Nej, de brukar jag inte

Gillar du fotboll?
ja jag gör faktiskt de, ibland! Jag tycker att det är roligt att kolla på, eller ja lite större matcher då, sedan så är de faktiskt kul att spela också!

Har ni något sommarställe?
Ja, vi har ju ett hus i Marbella! Så ser det ut!

Har du varit i Turkiet och vad tyckte du om det isf?
Nej, jag har faktiskt aldrig varit där, men det ska vara jätte fint har jag hört!

Har ronni en bra relation till dina föräldrar?
Jag är väl inte riktigt rätt person att svara på de, borde ju egentligen fråga honom. Men mina föräldrar älskar honom haha!

Hur mycket kostar din vs bikini? I svenska kronor alltså
Jag har ju flera men jag antar att du menar den senaste jag fick hem? Jag kollade på sidan och den kostar ungefär 556 kr utan tull och sånt då!


Vart har du köpt ditt lil Wayne linne?
De är från Modekungen, jag tror att de fortfarande finns att beställa hem!

Äter du på mc?
Ja, de gör jag, inte så ofta men det händer!

Tror du på ett för alltid mellan dig och ronni?
Jag hoppas verkligen på de, jag skulle verkligen vilja vara med han hela livet om det skulle vara som det är nu.

Är det inte tråkigt att inte ha nÅgra syskon?
Ne, jag vet ju inte riktigt hur det är att ha syskon så jag har liksom inget att jämföra med! Men jag hade en massa barndomskompisar som var som syskon för mig när jag var liten t ex Saga!

Du svarar oftast väldigt drygt på dina läsares frågor, varför de?
Jag har aldrig tyckt att jag är dryg mot er läsere när jag svarar på era frågor! Om ni uppfattar det som dryga svar så tror jag att ni tolkar det helt fel, jag älskar mina läsare!

Tjänar du pengar på din blogg? Hur mycket?
Ja det gör jag

Gillar du Gina tricot
Jag har hittat saker där lite då och då, jag har absolut inget emot den affären, ibland kan man hitta riktigt snygga grejer! Dom har skit bra trosor t ex haha!

Vad är det bästa med din pojkvän?
Hans personlighet, är den snällaste och roligaste jag känner! Men hans utéende är ju också oslagbart!


Kan inte du lägga ut några videos från när du var liten?

Jag tänkte faktiskt göra det igår, men jag måste hitta något bra program där man kan redigera filmer i, klippa i dom och så, så att man väljer ut vad man vill ha med liksom hehe. Har ni några tips så är dom mer än välkomna!


Vad kostade boyfriend jeansen?
1199 kr kostade dom!

Ska du inte byta design snart?
Jag är faktiskt väldigt nöjd med den jag har nu, men om det är något ni skulle vilja ha så skulle jag självklart kunna fixa det!

hur länge hade du och ronni varit tillsammans när han åt middag med din familj första gången?
Kanske i någon vecka, kanske två? jag vet inte riktigt faktiskt. Men jag minns de så himla väl, haha usch fan va pinsamt det var..

Tänker du på din vikt nu för tiden?

Jag skulle vilja säga att jag inte gör det men det gör jag.


Glöm inte att fortsätta fråga frågor, frågestunden hittar du här!

13/4

Kunde sova lite längre idag, väldigt skönt faktiskt, kan väl inte direkt säga att jag sov länge men ah.

Vet inte riktigt vad som händer idag, jag får se lite senare. Tänk att de redan är fredag? Lovet är snart slut.. Usch sedan har vi inte lov förens sommarlovet ju, fan.. Men det är inte så långt kvar om man tänker efter!

Just nu håller mamma på att bakar, haha klcokan kvart över tio på morgonen, men ja, haha så jag ska gå ut och ta mig lite smet tror jag!


GYMMAT

Jag har varit på gymmet en liten stund idag, kanske en timme. Känns jätte bra nu i efterhand. Men jag kan säga att de inte var speciellt kul när jag väl var där, höll på att dö. Måste verkligen komma igång med träningen, min kondition är fan inte okej.

Annars ska jag snart äta hoppas jag, jag blir skit hungrig när jag väl har tränat.


WANT!


Om igår!

Jag åkte ju hem till ronni igår, vi hade ju inte träffats på lite mer än en vecka så det var skit kul, verkligen! Har saknat min prins riktigt mycket!

Först var vi hos honom någon timme, kanske två? så kollade vi på film, pratade och så! Sedan tog vi en spårvagn in till stan och åt en god lunch på Vasa Sushibar! Efter de började vi dra oss mot bion vi såg American Pie, tycker att den va riktigt rolig, men dom andra är lite bättre!

Sedan så åkte vi till Jensen's så åt vi igen och sedan vid klockan åtta började jag dra mig hemåt eftersom han hade något med fotbollen!


TORSDAG

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har knappt kunnat sova alls, jag har börjat vakna jätte tidigt igen och jag drömmer jätte obehagliga och jobbiga drömmar, haha töntigt jag vet.
Men hur som helst så har jag inte sovit bra på ett tag så jag är helt slut, jag orkar knappt hålla mina ögon öppna.

Jag ska göra mig lite frukost sedan på jag se vad jag hittar på idag, har inte kollat vad de är för väder riktigt men jag antar att det är som de varit de senaste, väldigt grått typ..?


I stan

Jag har varit med Ronni hela dagen och är de fortfarande, nu är vi i stan och kollar efter lite kläder!

Tänkte berätta lite mer om vad vi gjort idag när jag kommer hem, de låter väl bra?


GÅRDAGENS


Såhär såg jag ut igår, väldigt slappt! Man ser inte linnet så bra på bilden men det är hur som helst köpt i Marbella. Sedan hade jag också en halsduk eftersom det var ganska kallt igår faktiskt. Det spöregnade ju också, så det var inte direkt väder som var lämpat för att gå ute i.

Jag hade mina jeans som jag själv gjort hål i från G-Star!

FRÅGESTUND

Kör igång en snabb frågestund nu eftersom det var någon som bad om det!

Fråga hur mycket ni vill, allt ni kommer på. Så ska jag svara helt ärligt på alla era frågor! De första svaren kommer troligtvis redan imorgon om ni har tur.

Så fråga allt ni undrar eller vill veta nu så vet ni helt säkert att ni får svar!


NYTT - JEANS


Jag har äntligen hittat ett par boyfriendjeans som sitter iallafall ganska snyggt! Är skit glad, passar ju perfekt till en dag när man bara känner för att ha på sig något slappt.
Dom vita jeansen ska jag dock byta mot en mindre storlek, dom var väldigt stora så jag ska byta dom någon gång i veckan!

Båda jeansen är från D.O, Design Only. Boyfriendjeansen kommer från Ralph Lauren och de vita är från G-Star!

RONNI

Nu ska jag snart börja åka mot Ronni, åh va jag har saknat honom, sjukt! Den är ju inte precis bra väder idag heller så jag tror att vi kollar på någon film eller något sånt, man är ju inte så sugen på att gå ner på stan..


11 APRIL

Idag var jag verkligen uppe med tuppen, haha! Jag vaknade klockan åtta utav att pappa gick utanför mitt fönster, så var jag jätte pigg när jag vaknade så jag gick upp och gjorde pannkakor haha.

Så nu har jag precis ätit typ 20 pannkakor om inte mer, nu ska jag lägga mig i sängen framför tvn och smälta maten hehe. Ska vänta på att ronni hör av sig, wiie !

TOG BORT BILDEN

HOMEVIDEOS

Sitter i soffan och kollar på lite videos från när jag va liten, alltid lika roligt!

Jag har kvar nästan alla mina barndomsvänner så de är kul att kolla på!


JUICY COUTURE

Untitled #24


SVARAR!

Vad har du för betyg?
Jag vet inte vad jag ligger på just nu, men jag tvekar på att jag har höjt mig sedan i höstas, hehe. Så 1 A, 2 B, 2 eller 3 C, och resten D och E

Ser du ner på dom som har dåliga betyg?
Verkligen inte, jag har själv inte speciellt bra betyg så, haha. Nej, men även om jag hade varit ett A barn med A i alla ämnen så skulle jag aldrig se ner på sånna som har sämre betyg!

vad är det du har hört om ricinolja som är så dåligt?
De dåliga jag har hört om de hörde jag här på min blogg, eller aah de var folk som kommenterade och så, så jag vet inte om allt stämmer. Men typ att håret blir tunnare för att man tappar hår utav de, att de blir fett osv.

skulle kunna ge en lite bättre bild på dina blåa converse med typ prickar på?
Självklart, men det är inte prickar utav deär stjärnor!


Ska du ha höga klackar på skolavslutningen?
Jag vet faktikst inte än, om jag ska ha samma klänning som jag ska ha på min konfirmation så ska jag ha det, tror jag. Den klänningen passar bättre till klackar.


Kan du visa din konfirmationsklänning?

Ja, men jag tänkte visa den när de börjar närma sig, jag ska konfirmera mig den 29 april tror jag, så det är ju inte alls långt kvar! Jag är verkligen jätte nöjd med den!

VAR MED OCH TYCK TILL

Eftersom det är ett par stycken som klagat på min updatering så tänkte jag göra något åt de nu. Men jag har just nu en sån period så jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om, jag får ingen  insperation, haha.

Så om ni vara väljer vad ni vill se mer utav så fixar jag de! Jag behöver bara veta vad de är ni vill se, för jag vet ju inte riktigt de.

Om det är något ni vill ha mer utav som inte finns i omröstningen så kan ni självklart kommentera!

Omröstningen Vad vill ni se mer utav på min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Mot stan!

Nu är vi påväg in till stan! Ska som sagt lämna in min klänning och sedan blir de troligen en lunch också! Jag får helt enkelt se.

Vädret är väl inte riktigt lämpat för att gå runt i stan men de får gå helt enkelt! Skulle egentligen vara mysigt med en bio kanske? Jag får se haha


Godmorgon !

Nu har jag börjat vakna till liv lite iallafall. Ska försöka ta mig upp och göra lite frukost, jag är jätte hungrig så kanske ska göra pannkakor? Jag får se helt enkelt!

Idag ska jag in till stan och lämna in min konfaklänning till skräddaren, igen.. Sedan så ska jag troligen äta lunch med mamma också, mysigt. Sedan kanske vi går i lite affärer också, är så himla sugen på att börja köpa lite mer vår/sommar kläder!


JOBBAT

Jag har inte haft tid att blogga helt enkelt. Jätte tråkigt, men jag har inte varit hemma.

Jag har faktikst vart och jobbat, haha de trodde ni inte va? Men jag har faktiskt vart på min pappas företag, packat massa varor och lyft lådor.
Det var jobbigare än vad man kan tro faktiskt är helt slut nu.. De har ju vart så himla tråkigt väder också, jag blir faktiskt trött när de är sånt här väder. Hoppas att det är finare imorgon när jag ska ut och springa i stan!


11.00

Åh, va skönt att det är måndag och man för en gångs skull kan sova ut! Jag tvingas ju alltid gå upp klockan 6 annars..

Tänkte gå ut och jogga när jag vaknade men vädret var inte riktigt med mig, det är snöblandat regn här. Usch är inte alls sugen på att ens sätta min fot utanför dörren. Jag hatar när det regnar. Då gräver jag helst ner mig under täcket hela dagen och väntar på att de ska sluta haha.

Men jag kanske ska till gymmet iallafall, tvekar lite på de men man vet ju aldrig!


HAVING A BAD DAY

I torsdag missade jag Revenge så jag ligger och kollar på det just nu, älskar programet verkligen!

Idag mår jag inte speciellt bra, jag har så ont i magen att jag knappt kan röra mig och sedan så är jag också väldigt nere, haha uscha va töntigt de låter. Men jag känner mig väldigt ledsen, haha.

HAHA ser väldigt sur ut på bilden, men ah

Påskfirande!

Igår kom min storebror Marcus hem hit eftersom det var både pappas födesledag och påsk. Så vi firade båda i ett kan man väl säga?

Dagen började att vi åkte ner till blomstermåla och åte en supergod lunch och sedan gick en promenad vid vattnet, vilket var lite kallt men väldigt mysigt! Efter det åkte vi iväg och köpte en tårta, en jätte fin påsktårka med massa söta harar och kycklingar på!

När vi kom hem så blev det dags för påskäggsletande hehe, alltid lika mysigt tycker jag! Fick säkert två kilo godis så jag lär rulla fram ett bra tag framöver nu!

Sedan bjöds det på hummer till förrätt och oxfilé till huvudrätt, underbart! Så satt vi och åt och hade det mysigt. Det är inte jätte ofta mracus är hemma så det är såklart väldigt roligt!


FILMTIPS - THIS MEANS WAR

I torsdags tror jag att det var? Hur som helst så var jag på bio och såg den här filmen, "This means war"! Den var faktiskt sjukt bra, verkligen! Jag skulle lätt kunna se den igen.

Den handlar om två CIA agenter, som är bästavänner och allt sånt där, dom är jätte nära och så! Den ena är en sån som kan få typ vem han vill och den andra har ett barn och är skild. Så den skilda killen, Tuck som han heter i filmen bestämmer att han vill börja dejta, då träffar han denna tjejen. Lite senare samma dag träffar hans bästa kompis, FDR också henne, så börjar båda dejta samma tjej.

Som ska då alltså se vem som kan få henne, så dom förstör för varann osv. Den är hur som helst väldigt bra!


8/4

Vad jag ska göra idag är ganska oklart just nu, men jag är väldigt trött så jag tror att jag stannar hemma idag, kanske går ut och joggar eller något men jag får se helt enkelt!

Det var någon som undrade om jag använder ricinolja och nej de gör jag inte, jag testade en gång sedan sa alla att det inte var bra så jag vågade inte fortsätta, hehe.
Det var också ett par som tyckte att jag var tyken och dryg i inlägget där jag svarade om tullen. Helt ärligt så ser jag inget drygt i de inlägget utan man kan tolka de som man vill. Det var inte menat tyket och jag är taksam för mina läsare.


GOODMORNING SUNSHINES!



Nu är de söndag då, så jag får se lite vad som händer, kanske drar en sväng till gymmet eller in till stan? Eller så blir det bara att vara hemma och ta de lungt? Jag får helt enkelt se! Men som ni kanske har märkt så har jag haft värsta familjehelgen haha. Vart med familjen exakt hela helgen, mysigt haha.

Nej men jag älskar att ungås med min familj, det är jätte mysigt! På tisdag ska jag troligtvis in en sväng till stan med mami, jag måste lämna in min konfaklänning till skräddaren, igen! Den var fortfarande inte helt bra nämligen, haha!

SVAR - TULLEN

Detta är absolut sista gången jag tar upp det här med tullen från Victoria's secret.

Jag har gjort hundratals inlägg när jag svart på just sånna frågor. Och jag börjar nästan undra om ni ens läser min blogg eller om ni helt enkelt bara kollar på bilderna. T ex när jag lägger upp en outfit så skriver jag vart tröjan, byxorna och skärpet är ifrån sedan frågar någon vart skärpet är ifrån? haha vafan?!

Hur som helst, jag har inte koll på vad tullen blir, jag kan det helt enkelt inte i huvudet, jag är ingen expert. Men jag gjorde ett inlägg för ett tag sedan då jag svarade på en massa frågor om just Victoria's secret, storlekar, tull osv. Just nu har jag inte tid att leta upp inlägget men om ni går in i kategorin "svar på tal" och backar ett par sidor så kommer ni antagligen hitta de!


Blomstermåla

Sitter och äter en senlunch på blomstermåla, med familjen! Mysigt! Så vi firar pappas födelsedag!

Senare ska vi åka hem och äta en god middag också, lär vara helt proppmätt!


LOVE PINK



Igår drog jag på mig ett ar utav mina älskade svarta jeans från Cheap Monday, vet inte hur många likadana par jag har egentligen, minst fyra stycken! Sedan satte jag också på mig min nya T-shirt från Victoria's secret.

Och eftersom det var lite små kallt så drog jag faktiskt fram min pälsjacka igen, ingen idé att bli sjuk, har jag redan börjat bli lite snuvig.

Om igår!

Eftersom uppdateringen inte precis var på topp så tänkte jag berätta lite om vad jag sysslade med hela dagen!

Halv ett sprang jag över till saga och då gick vi tillsammans till bussen och åkte in och mötte antonia, victoria, fanny och desse på egg&milk. Vi möttes där klockan ett och så var vi där till kanske halv tre?

Vi åt brunch där, american pancakes blev det för min del. Jag hade faktikst aldrig ätit där innan men det var jätte gott, verkligen! Men det var väldigt mycket folk så det tog ett tag innan man fick sin mat.

Sedan där vid halv tre så var jag tvungen att börja dra mig hemåt, eftersom vi skulle få gäster som skulle komma runt fyra. Så när jag kom hem hade de redan kommit!
Vi åt middag och sånt sedan så gick dom hem vid kanske två?


NYTT - VICTORIA'S SECRET



GRATTIS PAPPA!



Grattis världens bästa pappa, jag älskar dig!

Skärpning!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag blev väckt klockan åtta utav att ronni smsade mig, haha. Han är ju i Italien nu så de är helt okej att han väckte mig faktikst, min prins!

Igår hade jag inget internet på hela dagen så jag kunde tyvärr inte blogga. Men idag ska de bli betydligt mycket bättre uppdatering, jag har en hel del inlägg som jag ska fixa åt er och det kommer bli jätte bra!

Märkte ni föresten att det snöade igår? Det gjorde jag iallafall, och fyfan, jag håll nästan på att börja gråta, det ska ju bli vår nu..


Förlåt!

Har inte haft något internet på hela morgonen så jag har inte kunnat blogg! Jag bloggar mer när jag kommer hem, med en massa roliga inlägg!


Varför jag var hos doktorn igår:



Det var några som undrade vad jag gjorde hos läkaren igår. Och det var inget allvarligt. Jag fick operera min tumme, eh aah, haha! De är faktikst sant, men det ska inte vara någon fara nu tror jag.

Ska tillbaka dit för att kolla något, det var något om att man kunde få blogförgiftning också, tror att det var de jag skulle kolla. Hoppas på det bästa nu, för blodförgiftning är inget jag är speciellt sugen på just nu.
Annars är det inte mycket att klaga över, haha!

Gårdagens:


Igår hade jag på mig dehöär och jag fick då också en fråga om vart jeansen var ifrån, och dom är från G-star! Hålen över knäna var inte där från början utan från början så var det bara lite slitet över knäna, men jag drog sönder det så att det nu är över hela knäna.

Men det var ett tag sedan jag köpte dom, kanske ett år sedan? har använt dom kanske en eller två gånger innan igår, hade helt glömt bort dom tills jag hittade dom när jag rotade runt i min garderob efter ett par jeans igår!

Tröja - Nelly.com     Jeans - G-star       Skor, Converse

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNINGAR

Untitled #23
Ganska enkla klänningar, mest utav allt är det för att jag inte brukar ha någon sådär jätte speciell klänning, jag brukar köra på en ganska enkel. Sedan så kan man nu ta en enkel klänning och låta skorna göra det hela, eller hur? En enkel vit klänning t ex till en par oranga klackar!

Om ni vill att jag ska göra ett inlägg med lite mer festliga klänningar eller vad man ska säga så kan ni säga till så ordnar jag de gärna!

Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

Untitled #23 by hejsanalex featuring mini dresses

GREYS ANATOMY

Håller på att fixa lite nu, plockar lite i mitt rum. Ligger alltid tusentals småsaker på mitt golv.

Men nu ska jag sätta på Greys Anatomy, har precis börjat kolla på de eftersom jag inte har kunnat göra det innan, jag är väl lite utav en hypokondriker. Tror alltid att jag har/kommer få alla sjukdomar i programet hehe.
Hur som helst så är det väl något man bara får tänka bort antar jag? Man kan ju inte gå runt och tänka så hela tiden, även fast jag gör de. Haha.


hejhejhejhej

Jag kom hem för lite drygt en timme sedan, fick sitta och vänta i kanske en timme innan det blev min tur. Väldigt jobbigt, eftersom jag har sånt otroligt dåligt tålamod så höll jag nästan på att gå därifrån, men jag blev iallafall övertygad att jag skulle stanna, så det gjorde jag!

Dom tror att dom fixade de, men de var lite olkart, jag har väldigt ont just nu iallafall.

Men till något kanske lite roligare, jag fick ett sms om att jag hade fått ett paket ifrån USA så de ska jag åka och hämta imorgon efter skolan, vad tror ni att det kan vara?



FRÅN MEXICO

Någon ville att jag skulle lägga upp lite bilder från Mexico som jag inte lagt upp innan, så har kommer det ett par stycken, jag har inte riktigt koll på vilka som jag har lagt ut men jag ska göra mitt bästa!


Väntar

Nu sitter jag och väntar på att de ska bli min tur att gå in till en doktor, jag tror nog att de kommer att gå fort och förhoppningsvis kan dom fixa de!


Tycker ni fortfarande vitt?


Så här skulle min blogg se ut om jag hade vit bakgrund! Själv tycker jag att det ser lite tråkigt ut, lite tomt.
De är inget som håller ihop de eller vad jag ska säga. Så jag är lite tveksam faktiskt.

Vad tycker ni? Tycker ni fortfarande vitt, som de flesta ville igår när jag frågade? Isåfall ängrar jag självklart!

06.45

NU är de onsdag, haha. Ah, de blev ju lite fel med rubriken där igår som jag tror att ni märkte, men jag gick verkligen runt hela kvällen innan och hela morgonen att det var onsdag, haha.

Det är snart lov nu också, har ni några planer för vad ni ska hitta på? Vi har pratat lite om att åka upp till stockholm i kanske två dagar eller liknande men inget mer, lite tråkigt. Men papi fyller år och han måste jobba så vi ville vara hemma på hans föddelsedag så han inte behövde vara själv. Vi får resa till värmen någon annan gång!

image description

PLANS

Sitter och väntar på att ronni ska ringa nu, ska bestämma lite för ikväll tror jag, får se om jag ska träffa honom eller hur det blir.
Kväll kommer både Top modell och desperate housewives, underbart eller hur? Så jag får helt enkelt se ifall det blir en hemma kväll framför teven eller om jag ska iväg och träffa Ronni, isåfall får jag se reprisen på söndag eller när dom nu går!

Svart/ vit bakgrund?

Ska jag ha svart eller vit bakgrund på min blogg? Funderar på att byta till vit, de känns lite mer sommrigt eller vad tycker ni?

Det var iallafall ett par stycken som verkade vara lite sugna på de när jag frågade någon gång i förra vecka! Ni får såklart bestämma så var med och säg vad du tycker nu!


Väntar

Sitter och väntar på Ronni nu, han åker imorgon så jag ska säga hejdå och så! Har väntat i typ en kvart nu så nu får han snart komma hit.

Jag hade egentligen gjort två till tidsinställda som skulle ha kommit upp idag men jag tror jag råkade göra så att dom kommer upp imorgon, så jag fixar de när jag kommer hem!


Take care of the ones you love


ONSDAG

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår lite sådär, jag är riktigt allergisk, och upptäckte precis att vi inte har några allergipiller kvar här hemma.

Men det får helt enkelt funka, jag ska snart börja göra mig iordning, igår satt jag exakt hela dagen med ett spanska arbete, och sedan var jag på utvecklingssamtal så jag hade inte tid att blogga, men idag blir det bättre, jag lovar!

Lördagens!



Såhär såg jag ut i lördags när jag åkte ner till stan! Drog på mig ett par svarta jeans från Cheap Monday och en tröja som jag nästan glömt bort från Acne, till de hade jag min pälsjacka eftersom det faktikst var lite snå kallt, även om de inte ser ut så på bilderna.


GODMORGON

Känns som att jag har sovit max tre timmar inatt, är hur trött som helst. Men de får väl funka på något sätt!
Jag ska börja göra mig iordning och sedan så börjar jag bra mig iväg mot bussen.

Senare ikväll, klockan halv åtta tror jag (?) så ska jag iallafall på utvecklignssamtal, så ah. Lite segt är de ju att åka in till skolan sådär vid åtta tiden, men de blir säkert bra!


1 APRIL

Har ni blivit lurade idag, det är ju 1 april? Jag blev faktiskt lurad nästan direkt när jag gick upp imorse, haha.

Hur som helst så har jag inte gjort jätte mycket idag men det har ändå vart en super mysig dag! Tänkte berätta lite mer om den imorgon, de blir väl bra? Är verkligen sjukt allergisk nu också, vet inte riktigt vad de kan vara.. Har pollensäsongen börjat än? Jag mår iallafall inge vidare just nu, de kliar i ögonen och i näsan och jag nyser hela tiden.

Men hur som så har jag bortsätt från de haft en väldigt bra dag!

Påväg hem!

Sitter på bussen och är snart hemma! Så jag tänkte att jag skulle blogga lite mer då! Kanske lite om vad jag har gjort idag och så, jag får se!


Vart allt kommer ifrån!



Några ville att jag skulle skriva vart allt kommer ifrån, så självklart!

Båda byxorna kommer ifrån Gina Tricot, det gör också den vita t-shirten.
Pyjamasen kommer ifrån H&M och linnet i mitten med en rosett kommer från Zara.
Den aprikosa tunikan kommer från någon affär i nordstan så jag inte minns namnet på!

Svar!

tycker du man kan använda jeffrey campbell lita i svart med träklack i skolan?
Ehm, helt ärligt skulle jag nog faktiskt inte använda Jeffrey Campbell skor i skolan, men de finns ju inget som säger att man inte kan göra de, så jag tycker att man kan göra lite som man vill

skulle du köpt Jeffrey Campbell spike om du inte fått dom av din kille?
Ja, de tror jag nog att jag hade gjort!


skickar VS till Sverige?
Haha ja, de gör dom!

Vad hade du för bh under?
Jag hade ingen bh under, jag hade istället nipple covers!


vart kommer tröjan ifrån?
(tröjan på bilden över)
Den  köpte jag å Zara för ganska länge sedan

BILDER FRÅN LÄGRET DEL 2


Söndag!

Helgerna går så himla fort och imorgon är det skola idag. Jag är inte alls sugen på att gå dit, jag vill sova ut!
Men på torsdag får vi påsklov, underbart eller hur? Jag har inga planer än så länge men jag hoppas på att vi reser någonstans men de verkar inte som att de blir så tyvärr.

Nu ska jag snart iväg till kyrkan för min sista gudstjänst, skönt!


RSS 2.0