3 Svar:

Detta är en klänning igentligen, bara så att du vet.
Nej, det är en långkjol.
 
Vad du köpt dina vita dr.denim jeanse? Jag köpte mina på Fiorucci!
 
 
Vart köpte du dina nipplecovers och för ungefär vilket pris? Samt hur sitter de på, sitter de på bra? Jag köper mina på Cubus, ingen aning om priset, men de är som tunna klistermärken så dom sitter bra.
 
 

Gårdagens:

Tröja - Woldfox // Shorts - Abercrombie & Fitch // Linne - H&M // Skor - Converse // väska - Louis Vuitton 
 
Såhär såg jag ut igår, det var ju verkligen hur varmt som helst igår, sp de var nästan lite varmt att ha på sig den tröjan, även om den är hur tunn som helst. 
 
 

PERFECTION


Waiting

Gud va varmt det är ute nu! Jag har suttit ute i stort sätt ända sedan jag kom hem, hur skönt som helst verkligen!
 
Jag har iallafall precis kommit hem nu och jag ligger i min säng och väntar på att Ronni ska komma, han lär komma om kanske en timme så skall han sova här, mysigt!
Imorgon är det ju redan fredag och i helgen har jag två middagar jag ska på båda på samma dag dock, men det skall bli hur roligt som helst! Sedan är det typ sommarlov eftersom vi inte har några lektioner typ.

Svarar:

vad heter modellen på din LV? Neverfull, medium har jag få den också.
 
vart köpte du boyfriend jeansen? Jag vet att dom är från Ralph Lauren men vart köpte du dom? Köpte dom för drygt ett år sedan på D.O
 
 
när hade du anorexia ? 6an
 
 
Vart är "73" tröjan ifrån? Bikbok
 
 
Vad har du under den tröjan ? Tejpat
 
 
Den blusen du har på dig, finns den i andra färger? Vilken är snyggast tycker du? Ja, den finns i andra färger, vet dock inte vilka, men jag tycker den gröna är finast!
 
 
Vart är leggingsarna ifrån? Beställde dom från Nelly.com i höstas!
 
 
Kan du tipsa på balklänningar, kanske någon liknade din? Jag har redan tipsat om det en massa gånger, men jag kanske gör det igen!
 
 
Har du guldpass för du åker ganska mycket dit? Haha nej jag har inte guldpass, jag har inte planerat att gå dit så ofta som det har blivit, men jag har inträderskort.
 
 
Hur lång tid tog det och få hem kjolen? 1-2 veckor!
 
 
Är vita dr denim jeans genomskilniga? Nja, kanske!

Långkjol - Kappahl

 
Igår inne i stan fick jag bla med mig denna långkjolen hem. Från Kappahl faktiskt, brukar aldrig gå in där, men tycker att denna kjolen var hur fin som helst!
 
Ett riktigt kap var det också då den bara kostade 249 kr! Dom har också en jätte fin klänning is amma tyg, dock fanns den tyvärr inte i min storlek, annars hade jag troligtvis köpt den. SÅa härligt med sommarkläder! 

NU:

Efter skolan idag åkte jag in tills tan och gick runt ett tag, fick med mig bla en kjol och en klänning hem. Dock ska klänningen tillbaka. Den var alldeles för stor, fick ta en storlek större än vad jag brukar ha eftersom min storlek  var slut, jag trodde att de skulle funka eftersom klänningen ändå var slapp, men de såg inte alls bra ut så den får åka tillbaka. 
 
Annars ska jag snart äta, är så himla hungrig. Har äntligen kommit in på min mejl också, har inte kunnat komma in på den på typ två veckor, så jag ska svara på lite mejl nu också, förlåt att de har dröjt.
 

Fler bilder från i lördags:

Lånat bilderna utav Julia, Nattstad.se/juliamalmsten

Blandade outfits:


Wiii!

Jag var ju som sagt iväg och testade min balklänning idag, som ni säkert vet så var den inne för att läggas upp och sys in. Den var helt perfekt, först såg den lite kort ut när jag såg den på galjen men de var inte likadant på så det var väldigt skönt. 
Hade ju blivit himla jobbigt om den var för kort.. 
 
Eftersom den var bra så tog jag med mig den hem idag, åå! Nu längtar jag ännu mer till balen, de börjar ju dra ihop sig nu, det är exakt en vecka kvar imorgon! Dock är det ju egentligen balen i 3an som  är den riktiga, men tror detta blir kul också!
Vill egnetligen visa klänningen för er nu men jag ska vänta till balen.. Då ska ja försöka ta en massa bilder!

Svar:

vad är der för program du gör dina videos på? Jag gör mina videos i iMovie
 
Kan inte du tipsa om några bra klädaffärer i sthlm? Eftersom jag bor i göteborg så har jag inte så bra koll på affärer i stockholm, jag är inte där så ofta. Men typ Hollister, Mathilde eller vad de nu var är typ dom jag vet haha.
 
 
vad tänker du ha till kjolen? Jag gjorde ett kollage på hur amn kunde matcha i inlägget du kommenterade, men jag tycker nog nästan att man kan matcha en jeans kjol till vad som helst, typ samma som man kan matcha till jeans/jeansshorts liksom!
 
 
tycker du barbour jackor är snygga? tycker du det bara är snobbar som har dom? Nej, jag tycker inte de är bara snobbar som har dom, eller jag tycker liksom inte att man kan sätta en sån stämpel på ett märke.. Men jag skulle själv inte köpa en men den kan säkert vara skit snygg på andra.
 
 
vad Ronni tycker om din blogg? JAg vet inte, tror inte att ahn tycker något speciellt om den, eller hanhar sagt åt mig några gånger att han tycker att dte är jobbigt att jag måste blogga och att jag kanske skulle sluta haha. Men jag tror väl han tycker att de är kul/skönt att kolla min blogg när jag är bortrest typ så han får veta lite vad jag gör och så!
 
Va de en Loka vagn som delade ut smakprover? Ja, as nice hehe.
 
Är du på fester mycket? Nje, eller jag skulle inte säga att jag festar mycket, men jag festar väl inte lite heller, haha jag vet inte, kanske inte jätte mycket. 
 
 
vad heter låten? "You're my only shorty" - Demi Lovato
 
 
Hur gick det med ditt moppekort? Haha, aah.. Jag har inte bokat uppkörning än men skall ta tag i det snart tror jag, jag har ju haft sjukt mycket i skolan och inte haft tid. 
 
 
kan du visa hur man kan matcha de svarta Dr. Denim shortsen? Ja, de kan jag göra. Men egentligen så är det bara att matcha dom som man matchar svarta jeans! Men jag kan säkert göra ett inlägg snart ändå!
 
 
När du har beställt från VS hemsida, har du varit tvungen att betala tullavgift? I så fall hur mycket kostade det? Man får alltid tull på de (det har jag iallafall fått) hur mycket tull det blir beror på vad du beställer. De brukar bli ungefär hälften av det totala priset du handlar för ink frakt. Så om du handlar för 1000 kr kan du räkna med ca 500 kr i tull och moms.
 
 
hur ofta är du med Ronni? 1-2 gånger i veckan typ.
 

 
när ska du visa bättre bilder på din herve leger klänning? Hade inte koll på att ni ville se det, men jag kan säkert fixa bättre bilder snart, troligtvis när jag använder den någon gång.
 
 

Yesterday - Blue/white

 
Jeans - Dr.Denim // Tröja - Zara // Skor - Converse // Klocka - Michael Kors // Väska - Louis Vuitton

Godmorgon - Tisdag

Jag vaknade för en stund sedan, eftersom jag har sovmorgon idag så går inte min buss förens om en timme. Jag ska bara hinna med att äta, skriva en so grej som vi har tills idag och klä på mig och så då. Det blir ingen powerwalk för min del eftersom det regnar..
 
Tisdagar är nog vår skönaste skoldag vi har typ inga jobbiga lektioner allt, hur skönt som helst. Efter skolan idag skall jag antagligen in till stan och testa min balklänning! Jag hoppas verkligen att den blev bra nu!! Antagligen tar jag ju med mig den hem idag, om det är något som inte är bra så måste den stanna där och då blir det ju lite bråttom eftersom balen är om 8 dagar. Får hålla tummarna för att den är bra nu!
 

Godnatt!

Jag ligger i min säng och kollar på tv nu och skall snart sova tror jag. Imorgon har jag sovmorgon till 10.40 hur skönt som helst. Jag hade tänkt att åka och träna innan skolan då men de går inte nu så jag funderar på att gå en powerwalk innan skolan eller nått, det beror på när jag vaknar och vädret såklart!
 
Nu ska jag bara upp och tvätta ansiktet och sedan ska jag försöka sova!

Gårdagens:

 
Igår var jag inte hemma mycket, först åkte ajg ju och tränade, sedan fixade jag mig på 20 minuter och sedan bar det av in till stan för morsdags lunch. Efter det mötte jag upp Ronni och sedan mötte vi upp Victor och Andrea så gick vi på liseberg (jag är där varje helg nu.. haha, ska nog inte gå dit på ett tag nu tror jag). Efter liseberg typ åtta eller sju(?) så åkte jag och ronni och åt middag med hans familj!
 
Iallafall så invigde jag min jeans kjol från Hollitser. Och eftersom det var så varmt så behövde man ingen jacka, skönt! 
 
Ni som undrade hur den sitter på ser ju de på bilderna. Tycker den sitter bra, känner mig dock liite obekväm i jeanskjol, känns som att man visar hela rumpan när amn suttit ner och reser sig haha.

Morsdag lunch - Gothia Towers


Några utav alla bilder från i lördags:


Jeanskjol - Hollister

Hollister - 46 Euro
 
Här om veckan fick jag hem denna jeanskjolen från Hollister. Tycker att det är hur fint som helst att ha jeanskjol, speciellt nu när det börjar bli sommar. 
 
Jag har fått lite frågor ang Hollisters och Abercrombie & Fitch's storlekar. Och jag har faktiskt ingen aning om vad t ex 1 motsvarar för storlek. Men man hittar de nog ganska lätt på google. Jag har iallafall 0 på min kjolfrån Hollister och då står det 0/w 24 iallafall. På mina shorts från Abercrombie & Fitch har jag också 0!
 
Men om du är osäker på vilken storlek du ska ta så googla de! 
Untitled #154
 

Morsdag - Lunch

Jag kom hem för 20 minuter sedan och har precis duschat och håller på att göra mig iordning. Jag skall iväg om en liten stund och äta lunch emd min mamma coh pappa, morsdags lunch, mysigt!
 
Senare kanske jag ska träffa Ronni och kanske några andra och så får vi se vad vi skall hitta på. Men vädret är ju hur fint som helst så förhoppningsvis spenderar jag hela dagen utomhus. 
 
Grattis/glad morsdag världens bästa mamma♥

25 Maj - 2013

 


Mot gymmet

NU skall jag åka iväg till gymmet och träna så jag kommer hem om ca en och en halv timme eller så! 
 
Jag har faktiskt förberett en del inlägg som kommer komma upp idag. Så jag hoppas att det blir bra. Söndagar är typ den dagen i veckan då det är lättast att blogga. Man har oftast saker/bilder att blogga om från gårdagen + att söndagar är en ganska lugn dag för min del och den brukar gå åt att plugga/blogg/träna/kolla tv typ. Så man har ganska mycket tid. 
 

Godmorgon!

Jag hade en hur bra kväll som helst igår. 
 
Fanny och Vanessa kom hem till mig runt fyra som jag sa och så gjorde vi oss iordning och åkte iväg mot middagen. På vägen dit så mötte vi upp några kompisar som vi åkte tillsammans med. 
 
Vi var där runt 18 och så åt vi god mat och hade presentöppning och sånt. Det avr en väldigt lyckad middag tycker jag! Vi satt ute och åt och man frös ingenting, hur härligt som helst!
 
Senare åkte alla vidare och dom som jag åkte med hamnade i Brottkär, sedan blev allt väldigt rörigt och min kväll avslutades hemma hos Isadora med lite kompisar, jätte mysigt!
 
Kommer mer bilder senare!

min dag, so far

Jag kom hem för en liten stund sedan, känns som att jag har vart ganska effektiv idag, jag har både hunnit gymma och vara inne i stan + äta lunch. 
 
Vid fyra någon gång så kommer Vanessa och Fanny hit så skall vi göra oss iordning tillsammans och vid 18 skall vi vara på middagen, blir jätte mysigt verkligen!
Så just nu ligger jag bara och väntar på att dom skall komma typ. 
 

Shorts:

One Teaspoon (nitat själv) // Levis (slitna + nitade av någon tjej)
Abercrombie & Fitch // Victoria's Secret
 
Zara //
H&M // Hollister
 
Zara //
Zara// Zara
 
Dr.Denim //
One Teaspoon // ??

Idag:


Nu:

Som jag skrev förut så åkte jag in till stan med Fanny och Saga efter skolan, där vi var till halv fem kanske. Jag fick med mig en topp/blus hem från Zara, min favorit affär, helt klart!
Jag visar den imorgon, sak troligtvis ha den på middagen imorgon så ni får se den då!
 
Ikväll ska jag nog bara vara hemma coh ta de lungt typ, är sjukt trött, har sovit så dåligt de senaste..
Föresten vad tycker ni om den nya designen? Är mycket nöjdare med den här en den förra iallafall!
 

I stan!

Jag är i stan med Fanny och saga och har precis fixat present till en kompis som har middag imorgon, ska bli hur kul som helst!

Nu ska vi äta lite och sedan ska vi förmodligen åka hem. Men jag bloggar direkt när jag kommer hem!


Gårdagens:

 
Tröja - Victoria's Secret // Jeans - Dr.denim // Jacka - Belstaff // Skor - Ash

23 Maj

 
Jag åkte direkt till gymmet efter att jag slutat idag igen. Jag har sett att några utav er vill veta vad jag gör på gymmet, alltså hur jag tränar typ. Jag får se om jag fixar något inlägg eller nått någon gång, dock är jag ju inte något proffs och gör liksom inget speciellt, men jag får se helt enkelt. 
 
Jag ska snart hoppa in i duschen nu och senare kommer Ronni hit, så ska vi åka och hämta thaimat och så, mysigt!

Once again:

Jag tänkte fråga er ännu en gång, nu när de gått ett tag så kanske ett par har ändrat sin åsikt åt antingen de ena hållet eller det andra och jag tycker att det är roligt att se om de blir någon förändring liksom. 
 
Så, vad tror ni om mig? Hur tror ni att jag är som person? Tror ni att jag är snäll, dryg, glad, deppig eller vad som helst, jag vill veta vilken uppfattning ni har fått utav mig genom min blogg och jag tycker att det vore hur roligt som helst om så många som möjligt av er kunde svara!

5st


Tränat:

Jag åkte direkt efter skolan iväg till gymmet och tränade ca en timme, nu har jag vart hemma en stund och har hunnit få i min lite mat. 
 
Så nu ska jag sätta mig coh skriva ut lite bilder från min Mexico resa förra julen som jag ska använda till ett bildarbete, vi ska göra ett kollage där vi typ kombinerar bilder, tex och måla. Så de ska jag bara göra klart tills imorgon, de är ju inte så himla jobbigt egentligen, det är väl mer mysigt att sitta och pyssla, hehe. 
 

Jackor:

 
Untitled #153
Jofama by Marie Serneholt // Rock'n blue // Rock'n Blue 
Muubaa // All Saints // Zara

Här är 6 stycken jackor som jag tycker funkar jätte bra till våren/sommaren iår. Sedan finns de ju såklart hur mycket fler som helst t ex Belstaff har väldigt fina jackor tycker jag. 
 
Jag själv använder mest min jacka från Zara (det är min favorit), min röda från Jofama by Kenza och min Belstaff! Fast de senatse har jag inte ahft någon ajcka eftersom det vart så himal fint väder eller iallafall varmt, så de har ju vart hur skönt som helst!

Kom med förslag

 
Ronni kom hit i typ fem minuter förut för att hämta en bok, kul att träffa han eftersom han har vart borta i drygt en vecka. 
 
Nu ligger jag och kollar på How I met your mother! Så himla skönt, vi har knappt något i skolan just nu. Har ni några önskemål på vad jag kan blogga om? Nu när jag har lite mer tid så kan jag ju lägga mer tid på bloggen liksom! SÅ kom gärna med förslag!

En grej..

Jag har sett att folk kommenterar med min bloggadress och namn på olika bloggar och det tycker inte jag är okej, som ni säkert förstår haha, jag har liksom fått kommentarer från "mig" på min egen blogg, ahah då akn jag inte annat en skratta.. 
 
Jag själv har typ aldrig kommenterat en blogg i hela mitt liv, förutom mina vänners någon gång kanske. Men jag har sett att kommentarer från min bloggadres har kommit upp på ställen där jag verkligen inte kommenterat och liksom det är inte jag som har skrivit det så de är lite jobbigt. 
 
Jag vill bara att ni som kanske fått kommentarer från min adress/mitt namn ska förstå att dte inte är jag som skrivit och ni som håller på att kommentera med mitt namn ska sluta. 
 

Outfit:

 
Dagens: Linne - Asos.com // Jeans - G-star // Skor - Converse

Några svar:

Har du sålt din klänning från Gina Tricot exclusive collection ännu? Om inte, är den fortfarande till salu? Den är såld, för ett bra tag sedan faktiskt tyvärr.
 
Vilken sida har ni bokat från? och vilket hotell? Antar att du menar marbella resan? Jag har ingen aning om vilken sida vi bokat biljetter ifrån haha, men vi har hus där så bi bor inte på hotell.
 
 
Vart ligger marbella? vilket land? Marbella ligger i Spanien!
 
 
hon på sista bilden till höger om dig är det vanessa todström? Ja, det är de!
 
 
kan du inte länka lite låtar? typ som du har när du tränar, eller sitter på bussen? har du ingen spotifylista och länka? Jo visst, jag kan göra det någon gång, dock lyssnar jag på väldigt blandat och ahr knappt en spotify lista, jag lyssnar på Starred typ, så de är liksom jätte blandat, men jag kan fixa en lista så länkar jag den!
 
 
är frukten god? hur smakar den? Nje, jag tycker inte den var god, jag tycker knappt att den smakade något, den finns att köpa på ica och coop (de var någon som frågade)
 

16.06

Vi har som sagt haft idrottsdag idag. Jag tycker att de har vart väldigt lyckat och jag har haft en bra dag. Fick en fråga om jag kunde gå in lite mer detaljerat på vad det var osv och ajg tar de ikväll för jag hinner inte nu. 
 
Men jag ahr iallafall haft de jätte bra och de gick helt okej att rida, fick faktiskt rida en häst som jag var skötare på när jag var mindra hehe. Tycker att dte är så mysigt med hästar verkligen, är nästan sugen på att börja igen..

Countdowns:


14 dagar - Skolbal
 

20 dagar - Fyller år
 

22 dagar - Skolavslutning
 

25 dagar - Marbella

912 dagar, 30 månader, 2 och ett halvt år

Minis hehe

Godmorgon!

Idag har vi idrotts dag och de börjar klockan tio med orientering, sedan fick man välja mellan flera olika aktiviteter, eller sporter då. Så jag valde ridning, vi ska faktiskt åka till samma ridklubb som jag red på innan och som jag tagit några lektioner på för inte så länge sedan. 
Så det ska bli skit roligt!
 
Annars så håller jag på att klä på mig nu, ska åka om drygt en timme och ska fixa matsäck och sånt också! 
 

Filmtips - Safe Haven

 
Jag såg Safe Haven igår kväll och den var verkligen hur bra som helst jag rekomenderar den verkligen!
De är Nicholas Sparks som har gjort den, han har även gjort The Notebook och Dear John, tycker verkligen att han gör skit bra böcker, som sedan filmer baseras på. 
 
Jag kollar inte speciellt mycket på film egentligen så varje gång jag ser en ny blir det typ en favorit film, haha så var det även med denna, hur bra som helst! Dock tycker jag slutet var lite sådär, de blev lite förvirrande och det var bara onödigt typ. Men annars var den hur bra som helst verkligen!
 
Tycker absolut att ni ska se den!
 

Jukebox +


Gårdagens:

Shorts - Zara // T-Shirt - Zara  // Skor - Converse
 

Såhär såg jag ut igår när jag skulle åka iväg mot liseberg. Det var ju verkligen hur varmt som helst. Typ 25-30 grader eller nått. Jag tyckte nästan att det var skönt med lite småregn lite då och då. 
 
Hur som helst, shortsen köpte jag på Zara för drygt ett år sedan, så jag tror tyvärr inte att dom finns kvar, men de kan säkert komma in något liknande.

Hemma från liseberg

Jag kom hem för ett tag sedan, jag och Hanna har hunnit kolla ett avsnitt av PLL bara!
 
Hade iallafall en väldigt bra dag på liseberg, de var ju hur varmt som helst. Sedan spöregnade de ju i typ fem minuter och efter det blev det några små skurar bara. De var faktikst inte alls mycket folk, trodde att det skulle vara mer eftersom de var så himla fint väder. Vi kom iallafall hem med tre stjärnvinster och en hel del småvinster. 
 
En bild med några bloggläsare som kom fram och hälsade, så himla roligt! Kul att ni skickade bilden till mig också, tack!

Summer

 
Untitled #152

Untitled #152 by hejsanalex featuring silver sunglasses
Untitled #151
 
Untitled #151 by hejsanalex featuring h&m shorts

Spikes

Pierre Balmain // Jeffrey Campbell // Nelly.com // Steve Madden

Samlade ihop lite skor och här ser ni några utav mina favorit skor (när de inte gäller vardags skor då, då är de typ converse hehe). Kan dock säga att dom ända utav dessa skorna som är bekväma är Jeffrey Campbell skorna, haha. 
 

Skin care

 
Jag berättade ju här om veckan, att jag vart och gjort en ansiktsbehandlig samt köpt med mig en ansiktstvätt och en ansiktskräm. 
 
Jag har som jag sagt innan väldigt torr hud i mig själv, därför fick jag stora torrfläckar förra året (ni som läste min blogg i sommras minns säkert att jag var helt fläckig i ansiktet?) så jag har fått en kräm som ska passa min hud och så. Hoppas att de hjälper, jag ahr än så länge inte sett så stor skillnad, först upplevde jag det som att min hud blev sämre, men de vände och igår tyckte jag att den såg bättre ut haha. Vi får se om de blir något bra resultat!
 
Jag har vart så himla slarvig med sånt här innan, är väl egentligen de nu med (jag glömmer av hela tiden haha) men jag ska försöka bli bättre nu!

Dagens planer

Jag vaknade för ca en timme sedan utav att mina typ lampor i saket tändes, dom går på timer. Så efter det kunde jag inte somna om, jag somnade hyffsat tidigt igår så de är inte hela världen. 
 
Jag funderar på att gå en liten promenad snart, jag tror inte jag hinner åka till gymmet nämligen innan vi ska träffa Hanna och hennes familj. Men jag får se.
 
Annars ska jag iväg till liseberg idag med hanna coh hennes familj så. Så där kommer jag spendera min dag! Om någon av er ser mig så får ni jätte gärna komma fram och häls, blir så himal glad när ni gör det, det är hur roligt som helst!

Hej hopp

Jag kom precis in nu, har suttit ute i solen en stund och kollat på de nya Vampire Diaries avsnittet och läst lite bloggar. De är ju helt stört hur varmt det är nu. Sitter typ och lökar haha, nej men seriöst, de är hur varmt som helst verkligen!
Man ska dock inte klaga, de här har man  ju gott och längtat efter så himla länge!
 
Nu ska vi iallafall snart äta middag, kräftor, så himla gott de var verkligen ett bra tag sedan jag åt det nu. Och på tal om mat, tydligen stör ni er på mina inlägg med matbilder, typ frukost osv. Och jag äter helt enkelt det jag tycker är gott tills jag blir mätt. Jag förstår inte hur ni kan bli irriterade och provocerade utav det? Men hur som helst så säger jag förlåt för det och jag hoppas att vi kan släppa allt dehär med vikthets runt min blogg, jag kommer fortsätta blogga som jag gör, tränar jag så kommer jag blogga om det liksom men de senaste har det vart lite väl mycket tjaffs om det så jag hoppas att det kan lugna sig ett tag framöver nu.

Planer:


Nytt på Blogg.se

Ni som bloggar på blogg.se har säkert sett att det kommit en hel del nya funktioner? Dock måste man ju ha PRO för att kunna använda dom flesta utav dom. Det är ju bara ett sätt att tjäna pengar på från deras sida, men jag tycker ändå att det hade vart roligt att ha koll på var mina läsare kommer ifrån, om jag har några läsare som inte bor i sverige (haha de tror jag dock inte haha) men de hade vart roligt att ha koll på vart ni bor osv. 
 
Jag blir faktiskt lite små sugen men ajg vet inte riktigt om ajg tycker att det är värt. Dock får man ju också en egen domär när man köper de, så då skulle de ju bli Hejsanalexs.se typ. Men haha jag får se helt enkelt, jag lägger nog hellre pengar på annat, men jag får se jag kanske blir super sugen på de coh fixar de hehe. 
 
Ni som bloggar på blogg.se, har ni PRO? VAd tycker ni om dom nya funktionerna?

Wantie - Iphoneskal

Jag har blivit lite småsugen på att sånt här skal efter att ha sett hur mycket bilder som helst på dem på olika hemsidor. Jag använder ju inte så mycket skal, men jag borde nog börja göra det så att sprickan inte blir ännu större om jag tappar den igen. 
 
Tycker iallafall att dessa var lite roliga och fina. Så ska se om jag hittar dom någonstans så kanske jag beställer hem dom.

Fruskost +


Finito

Nu är jag äntligen klar med allt plugg. Jag borde egentligen plugga mer, men nu orkar jag verkligen inte mer. 
 
Imorgon är de biologi prov och efter det har vi inte alls mycket kvar i skolan. Så jag kommer kunna göra fler och roligare inägg till er eftersom jag kommer ha mer tid. Hur skönt som helst! De kommer bli hur bra som helst!

Tordag:

Idag i skolan hade vi två provn mattenationella (hoppas de gick bra för alla som gjorde de!) och musik. Usch jag kan säga att musik provet var ett utav de sämsta proven jag någonsin gjort haha, jag blir förvånad om jag blir godkänd. 
Matteprovet gick helt okej (bara för att jag säger de så kommer de gå åt helvet nu.) tycker att de känder bättre en dom vi gjort innan iallafall!
 
Nu håller jag på och hjälper mamma och baka, eller ajg smakar på smeten, har tagit en paus från påluggandet nu en stund iallafall!
 

6 Bikinis - Victoria's Secret

 
(ni hittar alla på Victoria's Secrets hemsida)
 
Här är 6 st av mina favoriter från Victoria's Secret just nu. Tycker att dom är så himal fina, ska se om jag beställer hem någon/några nya tills innan sommaren. Isåfall blir det troligen någon utav dessa.

Svarar:

Vart är tröjan ifråån ? Jag köpte den på Fiorucci i sjuan tror jag hehe.
 
vart har du köpt byxorna? kan du svara så snabbt som möjligt? Dom är från Bikbok.↑
 
svara ärligt nu, vilka har du varit tillsammans med? Ronni är mitt första seriösa förhållande.
 
 
vet du någon hemsida där dom säljer michael kors Hamilton som kissie har ? Nje, jag har inte kollat efter den så jag ahr inte koll, men googla!

kan du inte tipsa om sidor där dom säjler michael kors väskor och klockor ?
 Jag vill inte vara otrevlig nu, men de går 100 gånger snabbare för er att bara googla sånna här saker!
 
Vilken storlek laddar du upp dina bilder i? 800, svarade precis på denna frågan.
 
Var är skorna ifrån? Pierre Balmain
 
Har du sätt spring breakers? Isåfall kan du tipsa vad man kan se den? Nej de har jag inte, och jag vet inte vart man  kan se denheller tyvärr. Googla här också!
 
 
Är dr.denim Jeanse normala i storleken? Ja, de tycker jag, dom är väldigt töjbara, sedan så blir dom lite större när man tvättar dom tycker jag.
 
 
Vart är detta påslakan ifrån? Köpte dom för aslänge sedan, H&M tror jag!
 
 
vad heter låten? Undressed - Kim Cesarion
 
 
Skulle du rekommendera nipple covers eller tror du freebra är bättre..? Jag föredrar nipplecovers, men de beror ju liksom på, om man vill ha lite push och mer stöd så är de ju mycket bättre med freebra, för nipplecovers täcker ju verkligen bara, de stöder inte eller så.
 
 
Jag undrar vad du tycket om Sigrid Rudebecks? Något du har funderat på? Jag har inte vart där, men jag har hört att de ska vaar en skit bra skola med väldigt studieinriktade elever och hög konkurans typ. Jag har inte tänkt på de så mycket faktiskt, emn skolan är säkert skit bra som sagt!
 
 
Tror du att du kommer in där du vill gå? Jag hoppas verkligen verkligen att jag gör det!
 
 
Stämmer snobb ryktet på SAM? Typ att alla dämmer efter vad du har på dig, hur rika dina föreldrar är, vart ni åker på semester osv? Nej, de tycker jag inte att det gör. Jag har iallafall aldrig upplevt det så, och de är verkligen inte så att alla har märkes kläder hela tiden, min favorit affär och många utav mina kompisars är liksom Zara, och jag har aldrig kännt att någon blivit dömd pga de eller att jag blivit det.
 
 
Känner man sig inte väldigt naken i nipple covers? haha, några utav er förstod inte att man har en tröja över, vilket man såklart har. Jag går ju såklart inte bara runt i nipplecovers och jeans liksom haha. Jag tycker inte att man känner sig naken med en tröja över iallafall.
 
 

nu:

Jag har precis lagt mig i sängen nu och ska alldeles strax börja plugga lite. Jag får prioritera biologin framför musiken nu känner jag eftersom jag var så sen ute med att börja plugga. Så nu ska jag sätta mig och skriva en sammanfattning på alla sidor haha, om jag nu orkar de. 
 
Sedan får jag se hur mycket musik jag orkar plugga. Jag vill verkligen åka iväg och träna men vi har så sjukt mycket i skolan nu så jag är tveksam på om jag hinner de, känns lite tråkigt. 
 

B/W

 
T-Shirt - Fiorucci (fått av ronni) // Jeans - Dr.Denim // Skor - Uggs // Jacka - Zara
 
Såhär såg jag ut innan jag gick iväg till skolan igår. Jag var tvungen att ha uggs då jag fått världens skoskav utav skorna jag hade i förrgår, så himla typiskt. Får alltid de utav ballerinaskor..
Men jag har verkligen inget imot att ha uggs, tycker att de är världens skönaste skor, som tofflor. 
 

10 / Ronni


Jag tänkte att eftersom ni brukar uppskatta sånna här inlägg med grejer om mig så kunde jag be någon annan göra ett likadant inlägg med grejer om mig, så att ni för hör lite grejer om mig från någon annas perspektiv liksom. Och denna gången frågade jag Ronni, och han var gullig nog att göra det efter en hel del tjat haha. 
 
 Alexandra nynnar alltid när hon inte har något att säga
◊  skrattar lite och säger aa när hon inte hört vad man sagt
◊  kan inte kolla när man spottar efter man borstat tänderna
Alexandra kan aldrig erkänna en förlust
 Alexandra ligger ner så låter hon alltid när hon vrider sig
Alexandra kan skratta ena sekunden och gråta i andra, den tredje sekunden kan hon vara glad igen
◊ Alexandra säger aj innan det händer något
 Alexandra blir jätte tjurig när hon inte fått i sig tillräckligt med mat
 Alexandra frågar mig om t.ex vilken tröja hon ska ha och när jag väljer en så tar hon den andra bara för retas
◊ Alexandra kan inte sitta still, måste peta på något hela tiden (damp?) :D::D:DD

21:20

De blev inte speciellt mycket plugg, jag satte mig och fixade färdigt ett bildkollage istället för att göra de som jag kanske egentligen borde ha gjort haha. Jag känner mig så himla omotiverad att plugga nu, jag förstår verkligen ingenting på de vi har i musiken nu, och inte i biologin heller, tycker de är för mycket små saker, nerver och sånt att hålla koll på, det blir rörigt, hehe. 
 
Annars så ahr jag ätit thai och kollat lite på tv, ska gå och lägga mig tidigt idag för jag är hur trött som helst verkligen!

Nu står plugg på schemat

Jag kom hem för en stund sedan nu och har tagit fram lite M&Ms som jag ska äta medan jag pluggar. Jag har tre väldigt viktiga prov kvar denna veckan, och eftersom jag inte börjat plugga riktigt än så måste jag sätta lite fart nu.. 
 
Annars så får jag se lite vad jag ska hitta på, om jag åker till gymmet eller något senare, de tror jag i och för sig inte, men kanske. 
Föresten, ni som tog kort med mig här om dagen när jag var på liseberg, ni får jätte jätte gärna skicka bilden till mig på kik eller nått!Kik: Alexandraapallvid Mejl: [email protected] 

Gårdagens:


Zara, H&M, Gina Tricot

 Jag fick en fråga ang ifall jag kunde tipsa om snygga kläder från H&M, Gina Tricot och Zara. Och det är klart! Dock finns de inte så mycket kläder från t ex Gina Tricot på Polyvore och då blir de ju lite svårare. men jag har iallafall fixat några små kollage!
 
 Gina Tricot
Untitled #149
 
Zara
Untitled #148
 
H&M
Untitled #147
 

Pepe Jeans - Pimlico

 
Här om dagen fick jag hem dessa jeans från Pepe Jeans. Minns inte ens när jag beställde dom? Säkert två veckor sedan, sjukt långsam leverans var dte iallafall.
 
Dom är helt sjukt sköna, jag har velat ha ett par bootcut jeans ett bra tag nu men inte orkat kolla efter det, jag tycket typ att dte är de tråkigaste som finns att köpa jeans, det är så himla jobbigt på något sätt, iallafall så beställde jag dessa. Dom var lite mer utsvängda än jag hade tänkt mig men jag tycke rinte att dte gör så mycket, jag är inte allt för petig med sånt.

12 Maj 2013


Snabba svar:

Var kan man köpa sånna armband? Man kan köpa dom i Hermes butiker, finns t ex i Stockholm. Annars hittar du det på deras sida, klicka här för att komma dit!
 
Är ditt äkta? Ja, de är de!
 
Vilken storlek hade du på den river Island koftan? XS har jag för mig. Men jag förstår helt ärligt inte varför ni frågar mig om vilka storlekar jag har, jag fattar om ni frågar om dom är små/stora i storleken osv men vilken storlek jag har måste ju vara helt meningslöst för er att veta. Men den är vanlg i storleken så ta din vanliga storlek!
 
vilken storleken hade du på dina dr.denim jeanse de svarta och zebra hade du xxs,xs eller s? Jag har XS på dom!
 
 har du tagit moppe körkort än? eller håller du fortfarande på? Nej det har jag inte, skulle kört upp förra veckan men var tvungen att avboka eftersom vi hade nationella. Jag ska ta tag i det snart!
 
 vad använder du för redigeringpogram ? Picasa 3
 
vad är nipplecovers? Är det istället för free bra? Hur använder man det, vart köper man, sätter på? Ja, dom som jag använder är köpta på Cubus och de är som små tunna klisermärken som är formade som blommor haha. 
 
 
Vad ska du ha för avslutningsklänning? Ingenaning, vet inte ens om jag ska ha någon klänning, jag får se lite helt enkelt!

H for Hermés

 
Fick ett nytt armband här om dagen, gissa om jag blev glad? Jag tycker att Hermes gör så himla snygga armband verkligen! 
 
Denna gången var det ett bredare armband vilket jag har velat ha länge, jag har sedan innan tre stycken tunna men tycker att det är kul med lite variation. Jag är iallafall verkligen hur nöjd som helst med detta armbandet, tycker att de är så fint, kommer använda de en hel del framöver!

Liseberg

Nu är jag och Ronni påväg in till Liseberg. Ska bli jätte mysigt, jag ska försöka ta massa bilder och sedan så kommer de även komma några tidsinställda, så de blir bra!
Om någon utav er ser mig så får ni jätte gärna komma fram och hälsa, hehe!


DIY - Fläckiga jeans

Hittat här
 

Harry Potter

Ronni kom hit för ett ganska bra tag sedan. Då åkte vi direkt till ica, sedan när vi kom hem igen så upptäckte vi att Harry Potter gick på 5an så den har vi kollat på nu, eller jag ligger själv och kollar på den nu medan Ronni är ute och pratar med min pappa!

Idag blir de grillat här hemma iallafall, så himla gott, det är verkligen vår på riktigt nu!
Imorgon ska jag och Ronni kanske iväg till liseberg, mysigt! Om det blir så eller inte beror på vädret och om vi orkar hehe.

Nu:

 
Jag kom hem från gymmet för drygt 40 minuter sedan. Kollade på det nya Vampire Diaries avsnittet samtidigt som jag gick, det var hur bra som helst verkligen! Tiden går så mycket snabbare när man kollar på någon bra serie samtidigt som man tränar!
 
Jag har precis ätit nu och ska hoppa in i duschen nu, sedan ska jag ut och lägga mig i solen och plugga tror jag!

Torsdagens:


Jeans - G-star      Linne - Asos.com

Lördag - 11 Maj

För det första så vill jag bara tacka för alla stöttande kommentarer, många utav er är verkligen helt fantastiska så det är väldigt snyd när folk som inte verkar ha så mycket i huvudet kommer och förstör. Många förstår inte vad anorexia är och hur de "fungerar" och ger därför ganska konstiga kommentarer till det hela, men jag förstår att man inte kan förstå om man inte vart där själv. Jag är iallafall väldigt tacksam för alla fina meddelanden, kommentarer osv som jag får och jag blir hur glad som helst!
Sedan så är de ju självklart att folk har delade åsikter, de är ju något man bara får ta helt enkelt. 
 
Men nu släpper jag det och jag hoppas att jag inte behöver ta upp det igen. 
Igår gick jag iallafall till Saga vid sju tiden och så hade vi köpt massa gott så vi satt och åt framför Alex VS Alex haha, sedan kollade vi även ett avsnitt av Revenge och kollade på en film. Jag kom iallafall hem runt halv två och hade en hur mysig kväll som helst!
 
Nu ska jag snart iväg till gymmet tror jag och sedan får jag se vad jag hittar på idag!

--

 
Jag vet inte riktigt vad som hänt men ni har både blivit sämre på att kommentera och nu förtiden är typ 97% av alla kommentarer elaka. 
Ni är negativa till allt jag gör just nu, hur jag skriver mina inlägg, vad jag skriver, vad för bilder jag lägger ut, vad jag äter, hur jag står på mina bilder osv.
 
Jag kan liksom inte göra någonting utav att de trillar in kommentarer om hur jag gör bort mig, och hur pinsam jag är, hur min kropp är ful på olika sett, antingen är jag för smal eller för tjock, jag har stora lår, man ser min ryggrad när jag sitter ner, de räcker. Gränsen för mig gick idag när jag såg att kommentarer från igår samt en som jag precis fick, många utav er som läst min blogg länge vet att jag haft anorexia, jag vill inte ha kommentarer om hur ful min kropp är, hur stora lår jag har osv, de kanske är sant men jag vill inte höra de isåfall, ni kan säga nästan vad ni vill, men när de kommer till kommentarer om min kropp så drar jag gränsen. 
Och till den som skrev att anorexia skulle göra mig gott, du är verkligen dum i huvudet. 
 
Sedan vill jag tacka mina helt underbart fina läsare som försvarar mig mot alla elaka kommentarer och som skriver fina meddelanden till mig! De betyder såå mycket verkligen!

Några från igår:


Svarar:

Ska du köpa guldpass på Liseberg? Nej, det ska jag inte ha!
 
 vilken storlek du har på dina bilder, om du laddar upp de i 800 eller 900 px ? Jag laddar upp dom med 800 px!
 
 
Vart är den vita med massa volanger ifrån? och den bruna leopard? Den vita är från Panos Emporio, och den bruka loeparden är ifrån New Yorker.
 
Vem är det som brukar ta dessa bilder på dig? Olika, ofta självutlösare, annars min mamma eller kompisar!
 
Är de en långärmad eller kortärmad american vintage? När och var köpte du den? Den är långärmad och köpt på nelly.com i höstas.
 
Vad hade du under? Jag hade nipplecovers, jag knöt dock snörerna så att de inte blev lika öppet.
 
hur sitter free bras egentligen? känns det inte konstigt och som att de ska åka av? Jag har bara använt de en gång, föredrar nipplecovers. Men jag ahde det igår och de satt helt okej, i slutet på kvällen började den trilla av, men jag vet inte om  de beror på hur jag satte på den eller nått.
 
Tror du någon kommer att ha samma balklänning som dig på din bal? Nej de tror jag inte, skulle bli väldigt förvånad om någon hade en exakt likadan.
 

Godmorgon - Fredag

Igår åkte jag ju hem till några vänner på middag, och där var jag hela kvällen och hade hur mysigt och roligt som helst! 
Jag kom hem en stund efter ett tror jag, sedan somnade jag vid två ungefär och vaknade vid kvart över åtta idag, usch.. 
 
Nu är jag ju iallafall vaken och ligger i min säng och kollar lite på tv, jag ska vänta på att mamma och pappa ska vakna nu, då ska jag iväg till gymmet tror jag!
Ska ladda över bilderna från igår och se om några blev bra också, isåfall kommer det upp senare!

Getting ready ++

 

9 MAJ

Jag kom hem från gymmet för kanske en halv timme sedan. Där var jag i ca en och en halv timme. Så him la skönt att få röra lite på sig så att man kommer igång lite, jag tänkte först gå ut och gå vit havet, men efter att ha kollat ut och sett hur vädert var så bestämde jag mig för att åka till gymmet istället!
 
Hur som sså ska jag ta det ganska lungt idag, kanske plugga lite, och senare ikväll ska jag iväg på en middag, hur mysigt som helst!

DIY - miu miu's

 
Inlägget hittat här

LÅNGHELG

 
Nu är det äntligen långhelg, hur skönt? Hade helst velat vara någonstans utomlands i värmen nu men det blev inte så denna gången och det ser ju inte ut att bli sådär jätte fint väder här hemma vilket är lite tråkigt. Men man får göra de bästa utav det ändå!
 
Nu ska jag iallafall ställa mig och göra frukost sedan ska jag klicka hem lite saker från nelly.com, bland annar en skit fin bikini, måste bara kolla om den finns kvar i min storlek, hoppas hoppas!

Dagens:

 
Jacka  - Belstaff // Jeans - G-star   // Tröja - American Vintage // Skor - Converse

Ansiktsbehandling

Jag har precis kommit hem, direkt efter skolan åkte jag iväg och gjorde en ansiktsbehandling (haha) mest för att det är skönt, men också för att få lite bra tips om hur jag ska sköta min hud och vilka krämer jag ska använda osv.
 
Så jag köpte med mig en ansiktstvätt och två krämer. Då de kommer säkert bli jätte bra, jag har ju väldigt torr hud i mig själv så jag behöver smörja in den ganska ofta.
 

Trolig favorit i sommar

 
Jag invigde detta linnet igår, när det var riktigt sommarväder, perfekt! Tror att jag kommer använda detta linnet en hel del i sommar, de är väldigt enkelt men ändå fint typ. Sedan så är de ju väldigt lätt att bara slänga på sig när amn inte vet vad man ska ha på sig eftersom de passar till typ allt!
 
De kommer från Abercrombie & Fitch och jag köpte det när jag var i New York!

Promenix

 Förut åkte jag iväg till gymmet, väl där och nere i omklädningsrummet insåg jag att jag glömt sportbhn.. Så då var dte bara att vända hem igen och istället gick jag en promenix i ca en timme och kom precis hem. Gick vilse en stund i Brottkärr innan jag hittade ner till havet och kunde börja gå hemåt. 
 
Nu väntar middag och sedan ska jag ta mig en lång dusch. Imorgon är sista dagen innan långhelg, hur skönt? 

Coming soon..

Nu är en ny design påväg och den lär snart komma upp. Ååå va jag längtar! Jag trivs som sagt inte riktigt med denna och det är 1000 gånger roligare att blogga när man har en design som är fin och man trivs med, så för hoppningsvis kommer denna bli skit bra!

Den kommer förmodligen vara ganska lik den gamla, mer än så vet jag inte riktigt än. Men jag tror att det kommer bli hur bra som helst verkligen!
 

VÅR/SOMMAR SKOR

 
Untitled #128
Untitled #146
 

Svarar:

Vart är den hallonröda/coral färgade med pärlor och detaljer ifrån?Den är från Victoria's Secret
 
Varifrån den längst till vänster 2 nerifrån är från? Den är också från Victoria's Secret
 
 
Ska man ha med sig typ en dejt till balen eller? Man får göra som man vill emd det tror jag, men jag tycker att det blir roligare om man går med någon och jag ska gå med Ronni, ganska självklart kanske haha.
 
 
Är det resår eller dragkedja i midjan på din kjol med pärlor och pajetter ifrån Zara? Det är resår!
 
 
vart kan man köpa mackarones i sverige? De finns att köpa på massa ställen, lite överallt typ. Caféer, mataffärer, NK tex
 
 
Du skrev för någon månad sedan att du skulle lägga till några skolor i din gymnasiumlista vilka fler skolor ska du söka till än Sam och Sjölins? Jag vet faktiskt inte, jag vet inte om jag ska lägga till några skolor eller inte eftersom jag inte vet vilka det skulle vara..
 

vart har du köpt dina nike skor?
 Dom är köpta på XXL
 
 
min kompis ska konfirmera sig snart och jag undrar om du skulle kunna tipsa om nått fint, Jag funderar på klänning, kan du tipsa mig? Kan jag ha en vit klänning? Ja, det tycker jag aboslut att du kan ha! Man behöver ju inte vara jätte överdrivet fin, de räcker ju liksom med en fin klänning.
 
 
Vet du vem Melina är? Hon som har en blogg på nattstad. Typ /sofias . Tycker du hon verkar bitchig som på bloggen ? JAg har aldrig vart inne på hennes blogg innan, men jag har sett henne någon gång på Jennifers blogg tror jag.
 
 

- Stor frukost -


mat, mat, mat

Gud va fint väder det är idag, så himla härligt verkligen! Jag har suttit ute en stund nu och läst lite spanska. Men nu har jag precis gått in för att fixa iordning lite mat, är så himla hungrig. 
 
Sedan tänkte jag fixa lite tidsinställda inlägg tills imorgon osv. Sedan funderar jag på att åka till gymmet lite senare, jag får dock se om de blir av eftersom jag har en del att göra här hemma. 

Plugg..

Jag kom precis hem nu, idag har jag haft både en engelska redovisning och spanska nationella, idag hade vi hör, och det gick väl helt okej, jag har dock inga speciella förväntningar på hur resultatet kommer vara. 
 
Iallafall, jag ska nu sätta mig och plugga lite spanska och sedan kanske lite matte, vi har ju mattenationella imorgon också. Så sjukt mycket i skolan nu, och nästa vecka kommer vara ännu värre.
 

Ur min garderob - Bikinis

 
Har är största delen utav mina bikinis, dock är det några som inte är med då jag inte hittade dom när jag skulle ta bilden. 
 
Som ni säkert vet/märkt när ni läst min blogg, så älskar jag bikinis, det är något som jag tycker är så himla roligt att köpa, de är nog det jag tycker är roligast att köpa till och med. 
De har ju väldigt mycket med somamren att göra så jag antar att det är därför. Sommaren är absolut min favorit årstid, ingen tvekan om saken. 
 

Ps. I love you

Jag har precis kollat klart på Ps. I love you, tycker att den var bra men jag hade nog förväntat mig att den skulle vara bättre liksom. Jag satt dock och storgrät igenom hela filmen. Jag tycker bara att den var sorglig, de hände liksom inte speciellt mycket, det var bara sorgligheter typ haha. 
 
Fast jag tycker typ ändå att den var bra, den var så himla fin typ. Okej haha herregud.
 
 

Balklänningar:

Jag får ofta frågan om jag kan tipsa om balklänningar och det har jag redan gjort en gång men ajg kan göra det igen. 
 
Alla ser ju liksom olika på balen, vissa är otaggade och tycker inte att de är någon big deal, och då kanske man inte går in för det lika mycket och inte vill ha en så speciell klänning.
Medans andra tycker att det ska bli hur kul som helst och är astaggade och vill ha den perfekta klänningen. 
 
Jag själv är tycker att det ska bli hur kul som helst och kommer nog gå in för det ganska ordentligt även om de bara är 9ans bal liksom. 
Jag har hört många som är lite negativa till de hela och tror att de kommer vara hur tråkigt som helst, men jag tror lite att det blir vad man gör det till.
 
Jag fick föresten hem min balklänning i veckan och jag lämnade in den häromdag för att den skulle sys om! Ååå.. Ni får se den på balen, så ni får tyvärr vänta ett tag. 
 
Jag har iallafall gjort två kollage, de första är alla klänningar från Forever Unique, och på de andra är de lite blandade märken men alla ligger på ett pris under 1000 kr.
 
Untitled #144
 
 
 
 
Untitled #145
 

Efter gymmet:

 
Jag kom hem för ca fem minuter sedan och har hunnit fixa iordning lite att äta nu innan jag hoppar in i duschen. Mitt lilla mellanmål idag består utav två passions frukter, jordgubbar och lite gojibär som ni ser! Frukt och bär är något som jag nog inte skulle kunna leva utan, äter de typ varje dag. 
 
Hur som helst så ska jag äta detta sedan ska jag sätta mig och plugga lite, kanske ska sätta mig ute eftersom det är så himla fint väder!

Godmorgon!

Nu ska jag iväg till gymmet och träna i någon timme sedan, måste jag städa mitt rum och har en hel massa plugg också! 
 
Ni kom inte med så värst många förslag på vad jag kunde blogga om men det var ju ändå en del liksom och jag ska försöka hinna med något/några av förslagen idag!
 

Vad jag gjorde på Valborg:

Jag har fått lite frågor ang vad jag gjorde på Valborg så jag tänkte svara på det nu, bättre sent än aldrig, eller hur?
 
Jag mötte upp Saga runt fyra och så gjorde vi oss iordning tillsammans i kanske en timme, lite mer. Sedan började vi gå mot bussen och eftersom alla bussar och spårvagnar gick jätte konstigt då så kom vi ca en timme försent till middagen vi skulle på. 
 
Men väl där så var det hur roligt som helst, med massa god mat och mina fina bästisar. Så där var vi en bit in på kvällen innan vi åkte till en kille i hovås där vi spenderade resten utav kvällen, jag var dock tvungen att åka hem tidigt. 

Mne jag hade en hur bra Valborg som helst iallafall! Tyvärr tog jag inga bilder, men här är iallafall bilder på maten haha.

Hos Saga:

Jag och saga tog en promenad till Ica förut och köpte med oss frukt och vitchoklad, och nu sitter vi och äter och kollar på Catfish!

Ska hem snart för ikväll får vi gäster!


Nike Dual Fusion Tr


Mot gymmet:

 
Eftersom jag ären morgonmänniska så tycker jag att dte är skönast att träna på morgonen, då får man det gjort liksom, och jag är ju ändå uppe så varför inte? Sedan är det ju ett stort + att det inte är så mycket folk på gymmet.
 
Nu ska jag iallafall åka iväg mot gymmet då som sagt! Jag hör av mig efter!

Nya tag!

Nu ska jag försöka ta tag i min blogg igen! Ska försöka göra minst fem inlägg varje dag, försöka ta mer outfit bilder osv osv. 
 
Nu när våren är här så kommer de vara både lättare och roligare att fota, så ska försöka ta så många bilder som möjligt under min vardag, göra mer varierade inlägg osv. 
Jag vet ju själv att min uppdatering vart kass, men jag har vart inne i en liten bloggsvacka kan man säga + att min design gör mig ganska otaggad då jag inte alls trivs med den.
 
Men nu ska de bli nya tag! Kom med massa förslag om vad ni vill se för inlägg så fixar jag det!

Gissa vad jag var och hämtade igår?


2/5

Jag kom hem runt tjugo i fyra idag och då åkte jag direkt till gymmet där jag var i typ en timme och en kvart! Så nu har jag vart hemma ca 40 minuter och har hunnit få i mig lite frukt och väntar på mat, vi ska grilla, så himla gott verkligen! De måste vara favoriten!
 
Sedan så har jag fått hem lite paket idag som jag kanske visar er om ett tag!
 

Heels

 
Untitled #143
 
Har det senaste fått flera frågor ang om jag skulle kunna tipsa om snygga klackar som man kan ha till sommaren, konfirmationen, avslutninge, balen osvosv. 
 
Och jag tycker att det helt och hållet hänger på hur klänningen ser ut. Man matchar ju skorna efter klänningen eller det gör iallafall jag.
Men jag satte iallafall ihop ett litet kollage med lite snygga klackar. Jag har själv paret längst upp till vänster dock i en annan nyans tror jag, dom är så himla sköna så dom rekomenderar jag verkligen!
 
(klicka på bilden för att se vart allt är ifrån)

Gott från Holland:

Mamma kom hem från Holland igår kväll och hade köpt med sig massa gott hem!
 
Hon fick med sig lite olika varianter på hagelslag (typ chokladströssel som man kan ha på mackor/glass mm), både vanliga alltså mjölkchoklad, en med både vit choklad och mjölkchoklad och en med bara vitchoklad som ska vara XXL size på själva strösslet.
Hagelslag brukar verkligen gå åt här hemma, de är så himla gott och jag vet inte om de finns att få tag på i sverige? Men jag tror inte de så när någon från släkten kommer hit/är där brukar den få köpa med sig ett litet föråd till oss!
 

"Godmorgon"

Jag vaknade redan vid sju imorse för att sedan gå upp och äta lite oc h sedan somna om och vakna vid fem i tolv. 
 
Så nu har jag hunnit äta frukost och skrivit ett engelskatal som jag ska hålla på måndag. De är så himla fint väder så jag funderar på om jag ska ut på en promenix eller något, jag skulle verkligen behöva plugga vilket jag också ska göra. Vi har ju nationella i spanska imorgon..
 

RSS 2.0