Nyår klänning?

 
Ni verkar vilja att jag ska fixa ett inlägg där jagtipsar om lite nyår klänningar, det ska jag göra snart , jag lovar!
 
Jag har tänkt lite på vad jag ska ha för nyårs klänning och det finns så himla många fina! Jag beställde ju hem denna klänningen från Rebecca Stella för Nelly.com för mer än en månad sedan, men jag beställde den i svart vilket jag ångrar lite, jag skulle nog vilja ha den i guld, den tycker jag är den finaste utav alla färger. 
 
Jag tänkte först ha den som nyårs klänning men de känns som att det är väldigt många som ska ha den. Så jag tycker att det blir tråkigt, så jag ska beställa hem någon annan klänning nu snart som inte är like, vanlig typ haha!
 
Men jag gör iallafall ett inlägg till er i helgen!

Imorgon är det December

Kan ni förstå att det är december imorgon? Det är snart julafton, längtar ni? Åh jag längtar så jag dör!! Det ska ju snöa snart också, det kom några flingor igår såg ni det? 
 
Jag ska nog snart börja sätta upp julbelysningen i mitt rum, det är så mysigt. Och på söndag är det ju först advent! Jag tycker alltid att efter första advent så flyger tiden fram tills julafton iväg! 
 
Nu när det är december eller ja imorgon, så börjar ju julkalendern också, jag har en choklad och en presentkalender, varje år, hehe. Jag älskar verkligen julen, det är de mysigaste som finns nästan.

:

Untitled #107
 
Finfint

Strömavbrott

Vi har haft strömavbrott ett bra tag nu, det är därför jag inte har bloggat. Min data och mobil har varit döda.

Jag kollar på Revenge nu iallafall! Jag bloggar mer senare eller imorgon


Visste ni att..?

Visste ni att jag var en riktig häst-tjej innan. Jag var i stallet hur mycket som helst innan, jag var där säkert fyra gånger i veckan om inte mer. (jag hade ju en hel del tennis också annars hade jag säkert vart där ännu mer..) Jag red från när jag var 4 år tills jag var 12 ungefär tror jag. 
 
Men vet ni vad jag gjorde igår? Lite otippat kanske men jag åkte iväg och red, jag tog en privatlektion haha. Men det var riktigt roligt, lite ovant var det eftersom jag inte ridit på ca 3 år men det gick väldigt bra ändå tycker jag, man får ju tänka på att jag inte är van. 
 
Jag ska nog ta en till privatlektion snart bara för skoj skull, jag har alltid gillat hästar, gör ju fortfarande de så varför inte..? 

Svarar!

 
Untitled #105
 
va kostar dom på bilden? vilket färg tycker du är snyggast? Jag tror dom kostar runt 1500 kr, jag är inte säker! Och jag skulle nog välja dom svarta faktiskt.
 
Vad är det du har på läpparna? Det är idomin, jag har det på läpparna på kvällarna och när jag bara är hemma eftersom jag har torra läppar och det gör dom mjuka.
 
Vad fick du av honom då? Åh, jag fick en jätte fin t-shirt, älskar den! Jag visar er snart okej?
 
Jag läste förut att du fick en svart belstaff jacka i present, och jag undrar ifall du vet vilken hemsida/affär den är köpt på? Ja, jag fick ju den i födelsedagspresent, den är köpt inne på Fiorucci! Jag tror att den har funnits på Nelly.com också men jag är inte säker! Det är väl en vår/sommar modell tror jag.
 
Ska ni inte praoa nu i nian? Jag vet inte men jag tror inte att vi ska göra det!
 
vart köpte du halsbandet? Det är från Zara!
 
kan du inte börja lägga ut dina outfits som du gjorde varje dag förut? Ja, eller alltså det är såhär att när jag lägger ut som mest outfits är på våre/sommaren eftersom det är ljust på morgonen då (jag tar bilderna innan jag går till bussen) och nu är det för mörkt på morgonen så jag akn inte ta bilderna då, och när jag kommer hem glömmer jag alltid men jag ska bättra mig, såklart!
 
kan du inte ha en frågestund? Om ett tag!
 
 

Önskelistor..?

 
Untitled #106
Jag har ju skrivit några inlägg om vad man kan ge andra i present och igår fick jag frågan om jag kunde göra ett inlägg om vad man kunde önska sig. Egentligen är det ju lite samma sak som vad man kan ge till någon fast tvärt om liksom hehe. 
 
Jag har ingenaning om vad jag ska önska mig men jag har ändå fixat ihop lite grejer som jag tycker att man skulel kunna önska sig. 
 
1. Ugg's, det är ju dom perfekt vinterskorna och också snygga till sommaren + det finns många olika färger och modeller. Så amn kan aldrig ah för många typ! Om du ska önska dig ditt första par tycker jag att du ska köpa någon vanlig färg som brun, beige, svart eller grå, dom mellan låga. Men om du redan har några tycker jag du ska satsa på färgglada i antingen den mellan låga modellen eller den lägsta!
 
2. Primeboost eller Ash boots. Det är snyggt och funkar till allt. Det är liksom perfekt med boots, på hösten eller vintern när det är för kallt för Converse och sånt. Ska du köpa Primeboots tycker jag att du ska köpa dom bruna vanliga, eller med runda nitar på hälen, och om du ska köpa Ash tycker jag nog dom på bilden!
 
3. Klocka, jag iallafall har som ni säkert märkt blivit galet sugen på en klocka, det är sjukt snyggt! Jag tror jag vill ha en guldig isåfall, jag har typ silver på alla smycken så det skulle vara roligt med lite förändring. Marc By Marc Jacobs har som sagt snygga klockor!
 
4. Mjukis dressar, antingen från Victoria's Secret eller Juicy Couture tycker jag. Juicy är lite lättare att få tag på om man är i sverige, men Victoria's Secrets dressar känns lite mer "ovanliga" eller det känns lite som att alla har Juicy dressar och det är svårt att hitta någon speciell. 
 
5. Träningsbyxor. Victoria's Secret har snygga och sköna träningsbyxor och eftersom det blir roligare att täna om man har fina träningskläder (tycker jag) så ska man unna sig det. + Dom funkar sommysbyxor med typ, har dom på mig jätte ofta när jag bara är hemma och myser typ!

Elektroner, protoner, atomer och molekyler

Usch, jag har pluggat en och en halv timmes kemi idag och jag är helt slut i huvudet nu. Jag förstår det verkligen inte, det går inte in i mitt huvud, det är alldeles för mycket att hålla koll på..
 
Har ni haft en bra dag? Det har jag faktiskt förutom kemin då, jag har tagit det ganska lungt, jag kom hem vid fyra ungefär och då kollade jag på ett avsnitt av Pretty Little Liars, men någon var ju tvungen att kommentera och förstöra hela serien för mig, tack för de.. Haha

Beats

 
Untitled #105
 
Någon undrade vad jag gav till Ronni i 2 års present, och jag gav honom ett par Beats, han hade nämligen önskat sig det så det var prefekt.
 
Jag tror att dom flesta killarna hade blivit glada för det så det skulle ju funka kanon som en julklapp till pojkvännen, någon killkompis eller typ sin bror. Dom finns att köpa på bla Siba, där köpte jag dom jag gav, emn det finns säkert like överallt, jag har inte så bra koll. 
 
Men det är hur som helst ett litet tips från mig, jag får ju en del frågor om julklappar till pojkvänner osv (vilket jag förstår det är sååå svårt..)

Right now

Jag har som jag nämnt fastnat för Pretty Little Liare, tror jag är på 15 avsnittet nu, eller kanske 17 nåonstans där emellan iallafall! 
 
Så jag har legat och kollat på ett par avsnitt nu, jag skulle egentligen pluggat kemi idag, men det blev såklart inte så. Jag har ett stort pårov (två timmar!!) på torsdag.. Men jag pluggar ordentligt imorgon istället antar jag. 
 
Iallafall är det någon utav mina läsare som kollar på Pretty Little Liars? Vad tycker ni om det isåfall?
 

26 November 2012

Jag blir så himla trött utav det här värdet, jag klarar knappt av att hålla mina ögon öppna utan  jag har sovit en stund nu. 
 
Iallafall ska jag snart fixa en ny design, som jag tog upp för ett tag det kommer snart att komma igång sedan får vi se hur lång tid det tar innan den blir färdig. Jag längtar iallafall, det ska bli roligt med lite förändring! Eller vad tycker ni?
 
Jag längtar så jag dör till jul också, ska snart börja pilla lite på en önskelista, det börjar ju snart bli dags!

Önskerubrik

"Mitt lilla hus"
 

Igår när jag nämnde mitt lilla hus så blev en del lite nyfikna. Så jag tänkte berätta lite om det även om jag redan gjort det en gång, det gör inget!
 
Det är iallafall då ett litet hur (haha) som ligger i våran trädgård, det är då mitt, där kan jag vara när jag ska sova över med kompisar eller vill vara ifred, vad som helst typ. Men det är så väldigt litet som jag sa. 
 
Jag har en säng, tv, Mario kart, och ett mini kylskåp där inne, så man kan ju sova där och så vilket jag brukar göra när jag har kompisar hemma. Det är alltså egentligen inget speciellt, men det är väldigt mysigt att ha det.
 

Love

Är ni arga på mig nu för att jag inte har bloggat ordentligt? Jag har haft fullt upp kan man säga. Jag och Ronni har firat våran två års dag nu lite i efterskott, vi har vart på bio och ätit thai. Vi har sett både Breaking Dawn och Skyfall, tycker att båda var skit bra men skyfall var ändå bättre, även om jag älskar Twilight filmerna.
 
Jag har iallafall haft en jätte mysig helg, men min underbara pojkvän! Kolla va perfekt allt var igår kväll när vi kom ut till mitt lilla hus!!

Minnetoka's

 
Untitled #103
 
Jag kom och tänka på en sak när jag såg dom här skorna på ett par utav mina kompisars blogg. Jag tycker dom är sjukt snygga, jag var sjukt inne på att köpa ett par låga i sommras, emn jag valde mellan dom och dom typ från LdiR (heter det så?) och jag kunde inte välja så tillslut blev det inga utav dom haha. 
 
Jag har typ aldrig sett någon med dom höga, men dom är sjukt snygga, jag tror dock att jag bara skulle använda dom till shorts, inte långa byxor, eller jag vet inte. Men dom är sjukt balla iallafall tycker jag! 
 
Vilka tycker ni är snyggast de höga eller låga?

| Nice watches |

 
Untitled #104
Jag börjar bli lite sugen på en klocka nu, jag tror att jag ska önska mig en i julklapp, kanske? Jag vet inte vilken bara, jag vill nog ha en guldig iallafall, tror jag!
 
Jag tycker att det kan vara sjukt snyggt med en snygg klocka, speciellt på sommaren (som allt annat) jag tycker typ att allt är snyggare på sommaren, nästan iallafall. 
 
Jag hade alltid klocka på mig när jag var mindre, haha, tog aldrig av den, dock var det mer för att hålla koll på tiden och inte för att det var snyggt. Men jag tröttnade på den tillslut, minns att jag fick sjunka klockränder på sommaren i marbella.

Pretty Little Liars

Jag har legat och kollat på Pretty little liars hela dagen, jag kollade på något avsnitt igår och jag är helt fast hehe. De är sjukt bra verkligen, jag ska titta på något avsnitt till och sedan ska jag hoppa in i duschen. 
 
Nu när desperate housewives har slutat så förljer jag ju bara Revenge så jag är glad att jag hittat en ny serie att följa, hehe det är alltdå mysigt att sätta sig någon vardags kväll, äta popcorn och kolla på någon bra serie!
 
Tumblr_mdneexz8bt1rlq4tlo1_500_large

Så j*vla happy

Jag är på så himla bra humör, jag dör! Det känns som att det äntligen har börjat gå lite min väg i skolan typ haha. Nej men jag gjorde ett skit svårt läsprov i spanskan, och jag var 100% säker på att jag skulel få F (ja jag är så dålig på spanska) Men de fick jag inte så de känns jätte skönt. 
Jag har verkligen kämpat så himla mycket med spanskan den här terminen, jag har liksom vara fått A och B och ett D på allt innan så ett F skulle liksom förstöra allt haha men de gick ju bra, jag fick D+ så jag är happy som sagt..
 
Sedan fick jag B på en annan spanska grej och massa, wiiie
 

I skolan

Jag hade inte tid att blogga igår, jag hoppas att ni förstår!

Så jag tänkte att jag kunde slänga upp ett inlägg från mobilen nu även om jag vet att de flesta inte tycker att det är lika bra.

Jag sitter iallafall i skolan nu och har precis haft redovisning, det gick helt okej tror jag!
Jag slutar klockan fyra idag, och jag ska nog hem direkt men jag får se lite!


So true


Jag hoppas att ni förstår.

Det är såhär att jag har just nu väldigt mycket i skolan, jag har ett stort musikprov imorgon som jag började plugga till idag (smart..) och sedan har jag också massa annat. 
 
Men jag har försökt att ta tag i musiken idag, det är väldigt mycket så jag har inte haft någon tid att blogga. Men jag kommer komma tillbaka imorgon, men massa inlägg, jag hoppas att ni förstår att det ibland kan vara svårt att få ihop allt med bloggen och skolan, och skolan går ju först.

Julklapps tips

Till syster, kompis eller flickvän

Jag la ju upp lite tips om vad man kunde ge sin pojkvän och det var väldigt uppskattat, jag förstår det, jag själv älskar att se sånna inlägg på bloggar eftersom jag alltid har så himla dålig fantasi när det kommer till sånt så det är roligt att få lite tips. 
 
Untitled #101
 
1. Parfymer och krämer, det funkar alltid, body splash från Vs är alltid väldigt uppskattat, dom luktar super gott ju! Sedan finns det bodybutter på The Body Shop som luktar jätte gott, det är också något som funkar fint. Annars köp bára någon parfym som du vet att hon gillar.
 
Untitled #102
 
2. Nagellack, man kanske inte alltid vill eller kan lägga jätte mycket på en present då är ett nagellack bra, det finns ju hur snygga nagellack som helst och nagellack är ju hur snyggt som helst.Man kan aldrig ha för många!
 
Untitled #100
3. Accessoarer, Marc by Marc Jacobs är alltid uppskattat. Dom har ju allt från mobilskal och armband till väskor liksom. Man behöver såklart inte köpa från Marc by marc jacobs men dom har väldigt fina grejer. T ex en klocka, armband, modilskal, necessär är alltid bra presenter. 
 
 
 

One more wish!

"saker som jag inte gillar eller som stör mig (beteende)"
 

1. Folk som pratar om pengar, att dom ska få hur mycket saker som helst, att dom ska resa massa och sånt. Sånt som aldrig händer, säger tex "Jag ska få en Belstaff jacka, ska få den om en vecka!" pratar om det hur mycket som helst och sedan så skjuter man bara på de mer och mer tills det visar sig att man faktiskt inte fick den där jackan. 
 
2. Sånna som håller på och fjäskar hur mycket som helst i verkligheten, sedan snackar som hur mycket skit som helst när man inte är med. Eller skriver hur mycket skit som helst på sms eller så. Det stör mig verkligen, det är så himla lätt att se igenom. 
 
3. Folk som håller på att pika till folk i tex blogginlägg. Om man tex bloggar om något som någon annan har och säger aa de är fult. Det kan ju vara en tillfällighet, att man har just den grejen, men om det händer upprepade gånger så är det konstigt tycker jag, lägg ner liksom det är bara töntigt, tyder på avundsjuka tycker jag. 
 
3. Statuskåta människor, sånna som bara är ute efter status och är beredda att göra typ vad som helst för att få vara med dom som har "status". Usch det är så himla töntigt, man ska väl vara med dom som amn har roligt med liksom.
 
4. Sånna som hittar på och överdriver, Alltså som vill få allt att låta spännande och roligt och därför hittar på massa grejer som har hänt eller som man gjort. Det behöver inte vara stora grejer men det är bara något som stör mig eftersom man förstår direkt när någon man känner överdriver eller hittar på, man får ju tänka lite på vad som låter troligt också när man överdriver saker så att det inte låter helt baklänges.
 

2 år

Jag och Ronni har ju två år idag! Det känns helt sjukt, två år är riktigt lång tid!!
 
Men det är skit roligt verkligen, min älskade prins hehe. Tiden har gått så himla fort, och jag är verkligen så himla glad som har en pojkvän som också är min bästavän, åh!

Iallafall, jag fick lite frågor om detta har om dagen som jag tänkte svara på nu!
 
Hur ska ni fira eran 2 års dag och när? Eftersom det är tisdag idag (inte den bästa dagen att göra något speciellt på) så skjuter vi upp det lite, jag vet inte om det blir någon dag i veckan eller om det blir i helgen. Men någon gång blir det iallafall, och jag har ingenaning om vad vi ska hitta på, något roligt iallafall!
 
Hur brukar ni fira era "dagar"? Det är väldigt olika. Vi firar inte precis månadsdagar längre eller vad man ska säga. Men när vi hade ett halv år så gick vi på picknick vid havet, när vi hade vart tillsamans 1 år så gick vi på jul på liseberg, bio och åt tror jag! Vi har gjort massa olika!
 
Brukar ni ge presenter? Ja, eller som på den över inte på månadsdagar eller vad man ska säga. Typ på årsdagarna och halv år brukar vi göra det. Men gud va svårt det är hehe!!
 
 

Barndoms vänner

Fick en fråga om vilka barndoms vänner jag fortfarande umgås. Men och dom jag fortfarande har bra kontakt med är nog Hanna, Victoria och Saga. Dock ungås jag ju inte så mycket med Hanna eftersom hon inte bor i Göteborg men vi ses ibland på sommaren och så!
 
Victoria och Saga är jag ju fortfarande väldigt mycket med. Vilket är jätte roligt. Så himla roligt att ha vänner man kännt hela livet, man känner dom hur bra som helst typ, men det är ju dock lite lättare att man börjar bråka och allt sånt, hehe. Men det löser sig alltid, mina underbara friends. 
 
Men det är nog bara dom som jag kännt hela livet som jag fortfarande umgås med tror jag. 
 

Vart jag gör mina "schema" bilder

Det har jag fått frå´gor om många gånger och jag har alltid tänkt att jag ska göra ett inlägg om det men sedan så glömmer jag alltid bort.. Förlåt hehe! 
 
Men iallafall, jag gjorde först bubblorna och skrev Fredag, Lördag, Söndag på picnik eller vad det nu hette, men jag trår tyvärr att dom har stängt ner det(?)
 
Sedan skriver jag vad jag ska göra tex vara med ronni, och lägger in bilder på Picasa 3. Alltså är det inte så svårt, gå bara in på någon fotosida och fixa mallen (bubblorna och vilka dagar du vill ha med) sedan sparar du bilder och går in på Picasa 3 om du har det (annars funkar vilket annat fotoprogram som helst) och lägg in alla bilder, text du vill ha med!
 

Två dagars schema

 
Jag har ganska mycket i skolan som jag sagt 100 gånger, och denna veckan har jag ett stort musikprov som typ avgör hela musikbetyget. Men ändå, jag tror att denna veckan kommer bli jätte bra. Jag är bara på allmänt bra humör. 
 
Framförallt kanske för att jag och ronni har 2 år! Han ni förstå de? Två år, det är sjukt länge. Jag kan inte ens fatta att vi redan vart tillsammans så länge, det är skit kul!! 
Sedan ska jag göra lite annat i veckan också, men ni lär se de när det kommer hehe.

Different Styles

 
Untitled #99
 
Untitled #99 by hejsanalex featuring lipsy

18/11

Har mejlat lite fram och tillbaka nu om en rolig sak, får se om det blir av eller inte men isåfall kommer ni självklart att få ta del av det! Aaaa så himla roligt!
 
Jag tänkte träna idag, men gymmet ligger så himla jobbigt så jag tror inte att jag orkar. Istället ska jag försöka plugga lite spanska, jag har redan hunnit spela och skicka in en inlämning till spanskan så det känns bra, skönt att ha det gjort typ.
 

Gamers

Jag och ronni har spelat Mario Kart hela morgonen, haha. Det är så bimla roligt tycker jag!
Men jag föjlde han till bussen för ett tag sedan nu. Så nu ska jag nog lägga mig och plugga lite sedan får jag se vad jag ska göra. 
 
Helgen har gått så himla fort och de känns bara som att den vart kortare eftersom jag var i skolan igår också haha..
 
 

Oj va roligt jag ska ha nu

Jag har vart iväg och köpt ett Wii nu, haha ska sätta mig och spela Mario kart så fort jag kommer hem! Jag kanske är lite töntig men det är så jävla roligt!


Lunch på Vasa Sushi

Jag kom hem för ett tag sedan. Våran redovisning imorse gick helt okej, haha gud va nervös jag var.. 
 
Sedan åkte jag in med lite kompisar och åt lunch på Vasa Sushibar, satt där och pratade ett tag innan vi började tra oss hemåt. Jag kom hem vid kanske halv två - två tror jag. Jag har inte hunnit med att göra någonting utan jag är helt slut efter att jag gick upp så tidigt imorse, när var jag uppe egentligen 7.45 eller något sånt..
 

Planer, idag och imorgon


FML

Idag har vi SA redovisningar i skolan för föräldrarna, så vi ska vara i skolan klockan tio, på en lördag. Och som om inte de kändes tillräkligt jobbigt redan så ringde min klocka en timme tidigare än den skulle ha gjort. Jag tänkte inte på att kolla vad klockan var så jag började dra på mig mina kläder, sminka mig osv. Sedan gick jag inväg till busshållplatsen och när jag kom dit så tränkte jag att dte var konstigt att saga inte hade kommit typ så kollade jag på klockan så var det 8.21, bussen skulle gå 9.21. hahah jag orkar inte.
 
Men nu har jag vart hemma ett tga och ätit lite, tryckt i mig lite godis. Och nu ska jag snart iväg igen, på riktigt. 
 

När räcker det?

"typiskt rikmansbarn/bortskämd unge som inte kmr ihåg vart hon beställer sina kläder."
"Jävla rikemans barn"
"Du är så himla bortskämd jävla rikemansbarn" 
"Usch jag äcklas av dig, du får allt serverat på silverfat, bortskämda unge"
"Räcker det inte med att du redan är stenrik och har allt ett barn kan önska sig?!! Jävla bortskämda diva, du tror att allting ska serveras på silverfat till dig usch för sånna personer. Sluta skriva hela tiden om dig sj och vad du önskar din själviska diva. Du borde skickas till Afrika och se hur barnen har det där så du lär dig en jävla läxa"
 
Jag orkar egentligen inte bråka med er om vad ni kommenterar osv, men ibland blir det lite jobbigt. Jag vill helst inte ha så mycket nagativt på min blogg, jag vill egentligen bara ha roliga, positiva grejer osv på min blogg. 
 
Men idag har det blivit två sånna här inlägg men alltså har ni ingen gräns? Förstår ni inte att ni inte kan hålla på att slänga ut er vad som helst. Det räcker nu, dom som tycker att jag är en bortskämd diva kan sluta läsa min blogg, eller bara hålla det för sig själva så är jag väldigt nöjd, tack och hej, vi hörs imorgon!
 
Eller juste jag måste också säga tack till alla läsare som är helt underbara mot mig, som kommenterar fina kommentarer, som skriver till mig, som kommer fram på stan osv, ni är bäst!

Nu är det er tur att svara! :)

På vilket sätt är jag dryg när jag svarar på kommentarer och skriver mina inlägg? 
Fick några kommentarer om det förut och jag vill bara veta varför ni tycker dit för jag tror isåfall ni tolkar det fel, jag menar aldrig att vara tyken. 
 
Men ja berätta för mig varför ni tycker jag är tyken och dryg.
 

One wish

"Saker som förstör en blogg"
 

En önskan var saker som förstör en blogg, allatså saker som jag tycker är tråkiga att läsa om, eller som jag tycker gör en blogg sämre.
 
1. Tråkig deign, en enkelt desig är bra, men den får inte vara för tråkig, tex en utav de färdiga gratisdesignerna här på blogg.se förstör hela bloggen. 
 
2. Inga bilder, Det är så himla tråkigt med bloggar som inte har några bilder i sina inlägg, allt blir färglöst och tråkigt. 
 
3. Citatbilder, det är väldigt många som lägger upp en massa citat bilder, jag gör det också ibland. Men hela inlägg med typ 10 citatbilder ofta tycker jag blir väldigt tråkigt. Det är inte roligt att läsa (min åsikt)
 
4. Dålig attityd, tex när man får kommentarer så svarar man jätte drygt mot sina läsare, är tyken osv. Det är Onödigt och töntigt.
 

Färgglada ugg's

 
Untitled #98
Något som jag vill ha är ett par färgglada ugg's, det är såp himla fint, framförallt till våren/sommaren. Dock är det ju en bit bort.. 
 
Jag har ju ett par lilablåa med knapp, minns ni? Men jag skulle gärna vilja ha de röda som är på bilden, jag tror att dom skulle vara skit snygga till bruna ben, hehe. Jag har som ni kanske märkt redan börjat längta efter sommaren, thank god för att jag ska till värmen i jul! Vad hade jag gjort annars? 
 
Sedan tycker jag också att dom blå på bilden är skit snygga, men lite för lika mina lila/blå känner jag. Om jag köper ett par uggs snart igen blir det förmodligen de röda, elelr grå jag vet inte!

Revenge

Jag har laddat upp med lite popcorn nu inför Revenge. Åh bästa serien. 
 
Annars så är det ju snart helg vilket är väldigt skönt! Längtar efter att få sova ut ordentligt, det får dock bli påå söndag eftersom jag måste gå upp tidigt då jag ska vara i skolan klockan tio på lördag.. Jag berättar mer om det senare!
 

Summer i miss u already


Ang min pälsjacka

Jag har fått lite frågor nu efter att jag har börjat använda min pälsjacka igen, ang vart den är ifrån osv.
 
Och anledningen till varför jag inte svarat på frågorna är först och främst för att jag redan skrivit det 100 gånger, men också för att den inte finns och köpa här i Sverige, den är nämligen köpt i New York. Så den finns inte här i sverige, men man kan säkert hitta något liknande om man letar, men jag har faktiskt inte sett det så jag kan tyvärr inte tipsa er om varf det finns liknande att köpa. 
 

Wishes

Julklapp till pojkvännen
 
Untitled #97
Jag tycker att det är så himla svårt att köpa presenter till Ronni, jag har aldrig någon aning om vad jag ska köpa..
 
Men här är iallafall lite tips som jag tycker alltid funkar att köpa till sin pojkvänn, oavsett om det är julafton, födelsedag, årsdag eller så.
 
Tröjor - En t-shirt eller en tjocktröja, det kan man helt enkelt inte ha för många utav. Köp någon som du antingen vet att kan vill ha eller någon som du tycker är snygg och som du tror att han gillar. Många utav mina presenter har varit bla tröjer.
 
Parfymer -  Det bästa som finns är ju typ när killen luktar gott och en parfym känns lite som en klassiker, det funkar alltid precis som tröjor liksom. Det finns ju hur många som helst som luktar gott, ett tips är One Million, den luktar så himla gott!
 
Presentkort - Om man är lite osäker på storlek eller vad för kläder killen gillar så är ett presentkort alltid safe. Då kan det inte bli fel liksom. Köp ett presentkort på hansfavoritaffär så får han själv välja vad han vill ha! Tyvärr kan det kännas lite tråkigt att få ett presentkort.
 
En upplevelse typ - Åk på en mini resa, till t ex Stockholm och var där i en eller två nätter. Eller bjud på middag, eller gör något du vet att han velat göra. Något som ni kan göra tillsammans, som att gå på en konsert eller liknande!

Im having a good day!

Nu har jag ännu ett prov avklarat, hehe skönt. Efter skolan åkte jag iallafall in till stan med antonia och victoria, så gick vi runt, kollade i affärer och så gick vi runt och letade mat ställe typ.
 
Sedan mötte jag upp Ronni och så gick vi och åt sushi, haha, satt där och pratade och så ett tag innan vi bestämde oss för att gå. Så då tog jag bussen hem. Helt sjukt hur tidigt det blir mörkt nu föresten? Har ni också tänkt på det? Det börjar bli mörjkt vid fyra typ ju..
 

Help wanted

Det är många som har sagt att min blogg är seg, alltså att den tar lång tid att ladda upp, jag vet inte riktigt om det är så för mig (min data har börjat bli ganska seg över huvud taget nu) Men eftersom det var många som sa det så måste det ju vara så.
 
Men jag har verkligen ingenaning om varför det är så? Så är det någon som vet vad det kan vara eller som vet hur jag ska fixa det så kan ni jätte gärna kommentera det här eller skriva till mig på facebook, Alexandra Pallvid.
 

YOUR WISHES

"Dream life"

Jag vill så himla mycket typ. Jag vill gå klart gymnasiet här i sverige, sedan kanske åka utomlands ett år, jag vet inte. Men det vore så himla skönt att resa runt till massa olika länder, och bara ha de bra typ, inte ha så mycket att tänka på typ. Jag vill lära mig surfa, träffa massa coola djur och sånt också hehe.
 
Eller så vill jag bara köra klart hela skolan snabbt, det känns som att det är lättare så, det känns lite som att om man tar ledigt ett år så kommer man bara skjuta upp det.
 
Men sedan vill jag ha ett asbra jobb, egetföretag tror jag. Så vill jag tjäna bra med pengar så att jag inte behöver jobba hela mitt liv eller vad man ska säga. För jag vill kunna resa osv. 
 
Sedan så vill jag ju ha en awesome man och barn också. Bo i ett fint hus, fina bilar, fina kläder, roliga resor osv. Jag känner verkligen att jag måste kunna resa, jag tycker att det är jätte viktigt, för man typ kommer bort från all stress och allt som man kanske upplever hemma, man kan bara ta de lungt och ha roligt typ!
Z0xfjts3lok_large
Tumblr_mba5rsapdy1rueqolo1_500_large
Tumblr_mcqpekrua61rn72zno1_1280_large
Tumblr_m5tzffjfqe1qb4r43o1_500_large
 

Matching Primeboots

 
Untitled #96
 
Det var ett par läsare som kontaktat mig och som uppskattat mitt inlägg som jag gjorde igår om hur man kan matcha Ash boots. Några bad mig också tipsa om hur man kan matcha bruna Primeboots, och självklart!
 
Dock tycker jag att precis som med Ash så passar de till de mesta. Jag tycker dock att Primeboots passar bättre till klänningar än vad Ash. Eller snyggare till bara ben över huvudtaget. Så om man är ute efter boots som man vill ha på sommaren också så skulle jag nog välja Prime!
 
Sedan så tycker jag nog att bruna primeboots är snyggast även om jag kan tycka att brunt är lite sådär till svart.. Men det kanske bara är jag? Annars tycker jag att Prime passar till nästan allt som sagt!

Nicki is that really you?

 

How to match

 
Untitled #95
 
JAg fick en kommentar utav en läsare som bad mig lägga upp hur man kan matcha de olika modellerna av Ash boots. Så jag fixade ihop en liten bild. 
 
Men helt ärligt, jag tycker att dom passar till de mesta, jag har liksom mina till typ allt. Så dom är absolut inte svår matchade, inte allt. Det är ju vanliga boots med nitar liksom. 
Läsaren frågade också om de är värt att köpa dem nu, och ja det tycker jag absolut att det är. Dom är ju jätte tåliga precis som Primeboots och funkar ju perfekt även på vintern. Sedan så passar dom ju till nästan allt så man kan använda dem mycket!

Make a wish

Något som alla bloggare kör just nu är ju "Önskerubriker" det innebär att ni kommenterar något som ni vill att jag ska skriva om, det kan vara vad som helst t ex framtids drömmar, mitt rum, outfits osv osv. 
Sedan så gör jag då ett inlägg om detta som ni kommenterar.
 
Jag tycker att detta är en roligt grej, så jag tänkte att jag skulle köra på det jag med. Så kommentera detta inlägg med vad som helst som ni vill att jag ska göra ett inlägg om, det kan vara vad dom helst!

..

Har precis pratat med en läkare så nu håller jag på att ta prover.

Sedan ska jag iväg till skolan men det var väldigt skönt med lite sovmorgon idag faktisk!
Hoppas att det här går fort för jag satt och väntade typ en timme förut, och de orkar jag verkligen inte göra igen.. Haha


BAHAMA BREEZE +

 
Ligger i badet nu och lyssnar på musik. Ska snart sätta på ett avsnitt av How I Met your mother, så ska jag kolla på det tills vi skall äta, skönt! 
 
Perfekt med ett varmt bad nu efter en måndag i skolan!

Fresh to death

Som ni kanske förstod så gjorde jag inte några tidsinställda efter att jag kom hem igår. Jag hade helt enkelt inte tid, det kom saker iväg en som gjorde att jag fick åka iväg igen och lita runt efter massa och inte var hemma förens kvart över tio och då var jag inte sugen på att sätta mig med det.
 
Men iallafall jag är hemma nu, jag ska snart hoppa in i duschen, sätta i en hårinpackning, raka benen, smörja in mig osvosv. Jag tycker att man känner sig så oräsch på hösten/vintern.. 
Jag har också planerat att göra lite tidsinställda inlägg till er, som ska komma upp imorgon, har ni några förslag?

Landvetter!

Nu har jag precis vart och hämtat pappa på Landvetter! Det är ju farsdag och allt idag så vi har bakat tårta som står hemma och väntar på oss!

Sedan ska jag fixa lite inlägg tills imorgon!


Ett klipp

 Någon bad mig lägga upp ett klipp från Victoria's Secret Fashion show, helt ärligt tycker jag att ni kan söka runt själva, det får jag jag göra och det går ju bra eller hur? 
 
Men visst är det drömmen att gå där, tror alla tjejer drömmer om det även dom som säger att dom inte gör det hehe..

| Wanties - Victoria' Secret |

 
Untitled #94
 
Untitled #94 by hejsanalex featuring a travel perfume

Victoria's Secret Fashion Show 2012

Åh för några dagar sedan var ju Victoria's Secret Fashion Show! Jag har legat och kollat på massa klipp hela morgonen haha. Dock har jag inte lyckats hitta en film på hela, men jag antar att det kommer. 
 
Justin Bieber, Rihanna och Bruno Mars var ju där och sjöng iår! Det är ju verkligen drömmen att gå där, det verkar så jävla kul hehe, man blir sjukt snyggt sminkad och får ha skit snygga grejer på sig hehe.
 
Min favorit är helt klart Candice!
 

11/11

Har precis tagit lite frukost och sitter och kollar på lite klipp från castings till Victoria's Secret fashion show och lite backstage videos typ. AAH jag vill ocksåååå haha. 
 
Jag ska börja kolla runt efter lite julklappar som jag ska önska mig, jag har ingenaning om vad jag vill ha typ. Tycker att det är jätte svårt, när man var mindre var det så himla lätt, man fick ju hem en såndär leksaks katalog och så kryssade man för det man önskade sig heheh. Jag har ingenaning om vad jag ska önska mig verkligen, har ni några bra förslag?

21.13

Jag har så himla mycket i skolan just nu, jag hade egentligen tänkt att plugga lite igår, men jag var ju med ronni så det blev inte av. Så nu ska jag sätta mig och göra lite SO och skriva lite på en redovisning, känns inte som den roligaste lördagskvällen precis haha.. 
 
Men jag måste verkligen plugga idag och imorgon, jag ska liksom ha prov första lektionen på måndag och sedan redovisning.. sedan har jag svenska prov på onsdag osvosv.
 
Jag är jätte ledsen att de blir så himla mycket om skolan just nu, jag ska försöka sluta så mycket om det hehe.
 
haha..

love 2 u

Jag har verit i stan idag en stund, träffade på några söta bloggläsare, så himla roligt! Jag fick doch inte med mig något speciellt. Men det var ändå mysigt att gå i stan. Har ni vart där på kvällen de senaste? Dom har ju satt upp alla jullampor! Så himla mysigt!
 
Men nu ska jag lägga mig och kolla lite på film sedan får jag se vad jag gör, jag mår inte så bra, ska kolla upp de på tisdag!
 
 

Ronnis 10 svar!

är det svårt/jobbigt att hinna få tid för alexandra? Går fotbollen först?
 Det är lite svårt att hinna med ibland men så fort jag får tid från träningen försöker jag vara med henne. Men jag tycker att den tiden vi är med varandra blir bättre, eftersom då tar vi mer vara på tiden med varandra. Ja fotbollen går före alla mina kompisar mm.
har dina kompisar eller "håller" dina kompisar på mycket för att du är tillsammans med alexandra?
 Nej det gör dom inte.
hur ska man vara som tjej mot en kille? Hur ska man börja "ragga" på en kille?
 Le mot honom, var extra snäll mot honom och försök vara lite flörtig mot honom. Visa att du är intresserad helt enkelt.
är dina kompisar avundsjuka på dig som är tillsammans med alexandra?
 Det får du fråga dom faktiskt.
kommer du bra överrens med alexandras familj?
 Ja dem är helt underbara!
Vilka tre yrken tror du skulle passa alexandra bäst och vilka TROR du att hon helst skulle vilja ha? 
Modell tror jag skulle passa alexandra bra även om hon är lite kort så tycker jag att hon har utseendet för det. Sen vet jag också att ett av hennes drömyrken är att vara delfinskötare eftersom hon tycker om djur så mycket.  
Vad är de som irreterar dig mest när alexandra gör?
 Att hon har väldiga humörsvängningar hahaha
tycker några av dina kompisar att Alexandra är snygg?
 Ja alla.
vad tycker du en tjej är snyggast i för kläder(tex tighta jeans, killig stil, flickigt med kjol osv)?
 Tycker det är riktigt snyggt med tighta vaxade byxor.
Vad är det bästa med Alexandra?
 Att hon alltid får mig på bra humör och att hon är en av mina absoult bästa vänner.

Påväg hem!

Nu sitter jag på bussen påväg hem, jag skulle egentligen åkt med Ronni när han skulle klippa sig men jag missade bussen de blev inte så.

Men jag tror att kan kanske kommer till mig senare! Så de blir bra ändå!


Svar!

du accepterar ju inte mig och min kompis på fb? Nej, jag accepterar inte alla som lägger till mig utan bara dom jag känner, så om ni är bloggläsare och vill lägga till mig kan ni alltid skriva ett meddelade till mig och säga de typ så kommer jag acceptera! Annars går det ju bra att skriva till mig även om jag inte har accepterat! 
 
Hur kommer vädret vara i Israel under vintern? Jag tror att det ska vara fint, jag har ju aldrig vart där men just nu är det typ 28 grade så hoppas att det håller i sig!
 
 
Var i Israel ska du vara och vad har ni planerat att göra?? Jag kan göra ett inlägg om de när jag vet lite mer, för just nu har jag inte så bra koll hehe.
 
 
Du går ju på sam? Känner du Vanessa Wilson eller Jennifer Sandsjo? Och vad tycker du om dem? Ja, jag går på sam! Jag känner inte Vanessa så jätte bra men jag har ju liksom pratat med henne och så, jag tycker hon är snäll, och Jennifer känner jag inte tyvärr, men hon verkar jätte snäll och rolig!
 
 
jag undrar bara, du har väll en lite sne tand? Typ framtanden? Om inte jag har helt fel nu hahah! Men
iaf, ska du ha tandställning eller fixa det på något annat sätt? Ja så är det, min ena framtand ligger lite bakom den andra efter AE lägret hehe.. Jag vet faktiskt inte, jag vill gärna fixa den på något sätt men jag vet inte.
 
Vad heter sidan man kan köpa juicy? JuicyCouture.com
 
 

Vad tror ni?

Det här med att jorden ska gå under nu snart 2012, i December den 21 eller något sånt har jag för mig? 
 
Det var väl typ mayaindianerna som sa det? Deras kalender tar ju typ slut då. Jag har dock inte sett filmen 2012, jag vill inte oroa mig mer, jag är ganska lätt att påverka när det gäller sånt jag blir lätt jätte rädd typ, likadant med sjukdomar och sånt. 
 
Jag googlade runt och kollade vart folk skrev om det och så, det är väldigt blandat vad jag har sett, jag har sett några som tror att den går under och menar att alla naturkatastrofer är en början, vissa tror att något liknande de som hände dinosaurierna kommer händ, vissa tror inte alls på det. 
 
Jag vet inte vad jag tror riktigt, det har ju vart en del datum då jorden kommer gå under och inget har hänt. Vad tror ni?

Weeey paket!

Åh inget lyser upp en regnig tråkig skoldag som ett paket (skoja haha) nej men seriöst. De kan verkligen göra min dag när jag ligger och pluggar eller nått och sedan kommer mamma in med ett paket som kommit på posten.

Iallafall fick ett paket från VS, kul! Bl.a. en ny bikini till Israel! Jag kanske visar er någon dag annars får ni se i Israel!


Helg, helg, helg!!

Imorgon är det redan fredag, helg igen, ååh va skönt jag dör! Jag tycker verkligen att veckorna går så himla fort nu, det är snart jul typ. Nej, det är typ början på November men det är ju inte alls långt kvar. 
 
Jag har också tänkt att ta tag i min träning (för 100000 gången haha!). Men den här gången har jag faktiskt satt ett datum hehe, så himla töntigt. Men jag ska iallafall börja träna den 27/11 haha! Alltså då ska jag försöka gymma och sånt. Men får se hur det går, jag vill gärna känna mig smal och så när jag ska till Israel nämligen haha. (så töntigt jag dör..) 
 

Kontakta mig:

"Har du Kik? om du har är de okej att skriva till dig där då? hur kan man annars kontakta dig?"

Ja, jag har Kik, jag heter AlexandraaP där eller Alexandra Pallvid och ni får jätte gärna skriva till mig om ni har frågor eller nått sånt. Sedan kan ni alltid kontakta mig på Facebook, Alexandra Pallvid där med, eller mejla mig på [email protected]. Ni kan också följa mig på instagram, där heter jag också alexandrapallvid !

| Sanningar |

Jag älskar hästar, tycker att det är skit kul att rida, haha.
Jag skulle vilja börja i någon sport, men vet inte vilken + det känns som att man inte hinner de typ när det är så mycket i skolan.
Jag älskar att gå runt i mjukiskläder, men går typ aldrig ut i de, eller alltså tex i stan eller skolan.
Jag skulle vilja vara lite naturligt brunare, Rihannas hudfärg är perfekt enligt mig.
Jag älskar Center, M&M och Maltesers, köper alltid det om jag inte köper lösgodis. 
Mitt mål är att höja mig 50 poäng innan jag går ut 9an, good luck. 
Jag går alltid ner i vikt under sommaren, inte så mycket men ändå why? 
När jag lyssnar på musik själv lyssnar jag alltid på typ ganska lugn musik. 
Jag somnar jätte lätt när jag åker bil, buss osv. 
Jag tycker att det är jätte roligt med typ bilar och båtar (har sagt det innan, jag vet)
Jag skulle döda för Candice Swanepoel utseende. Hon är lätt den snyggaste VS modellen tycker jag.
 
 
 

Awkward

Har precis kollat på Awekward. Ligger i sängen nu med hela ansiktet dränkt i funktkräm typ, haha. Jag lär vakna upp imorgon med 100 finnar men jag seriöst torkar ut. Jag orkar inte, det blir alltid så för mig när det är kallt, jag får massa jätte jätte torra fläckar i hela ansiktet, varför liksom?
 
Men det är synd att klaga även om det är lite jobbigt, minns förra vintern, jag var så himla torr i ansiktet (därav mina pigment fläckar i ansiktet som syntes i sommras) alltså det var så himmla torrt, runt min mun, alltså när jag drack vatten eller duschade eller må något sätt fick vatten på de torra så blev det helt rött, åh de var så jobbigt.. Man kände sig så himla ful.. haha!
 
Vet inte om man ser så tydligt på bilden för jag tror jag lyckades dölja de ganska bra på bilder, och med smink typ. Men om man kollar noga så ser man lite, eller jag ser lite iallafall!

Frågar er igen!

Idag slutade jag tidigt men jag orkade ändå inte åka in till stan, min mamma var i stan så jag bad henne kolla efter jeansen istället. Tror hon kommer hem snart så får se ifall hon hittade dom.
 
Jag länkte på det här med ny design och jag funderar på om jag ska vänta med det tills det är snö och så och göra en riktigt julig designt, vore inte det mysigt? Dock skulle väl den vara ganska kortvarig eftersom den troligtvis kommer kännas lite fel någon vecka efter jul och då får det väl bli en ny igen haha. Men låter det bra eller hur vill ni att jag ska göra? Haha förlåt för att jag frågar er hela tiden men jag vill att ni ska liksom vara med och bestämma.

Israel!

Jag har ju nämnt ett par gånger att jag ska åka utomlands till julen. Och nu är allt bokat och så så jag tänkte berätta för er. 
 
Jag ska till Israel med Ronni och hans familj i tio dagar tror jag det var, aaaaah so excited (haha)!!  Nej men det ska faktiskt bli skit kul, jag längtar så himla mycket! Jag åker den 27 December så jag är hemma på jul, perfekt, jag har ju sagt att jag gärna skulle vilja fira julafton hemma iår! 
Jag tror att jag kommer hem 7 Januari eller något sånt! Men jag kommer inte ha med mig datan dit, jag hoppas att ni förstår det. Men jag kommer självklart att göra massa tidsinställda inlägg som kommer komma upp hela tiden så bloggen inte blir lidande!
 

yumyum

 
När jag var påväg hem från Köpenhamn så stannade jag ju i Helsingborg i någon timme. Då åt jag bla på min favorit restaurang där nere, hehe inte för att jag är där så ofta men.. Haha hur som helst jag äter alltid där när jag är där, nu låter de som att jag är där typ all the time, men så är det inte men dom gångerna jag vart där så har jag ätit där, de låter bättre!
 
Egentligen är det ju inget speciellt utan jag äter liksom typ skagenröra på typ rostat bröd haha, men de är tusen gånger godare där än när man gör de själv, tycker jag. Sedan så äter jag alltid carpaccio när jag är där också, det är såå gott tycker jag! Restauranden heter Lagermarks eller något sånt tror jag!
 
Anledningen till att jag skrev detta inlägget är för att jag fick en fråga ang varför vi stannade i Helsingborg på vägen hem. Och det var alltså till största delen för att äta lunch på denna restaurangen typ haha. Gud vilket ointressant inlägg haha jag dör..

Hello

Åh, jag har hamnat i matkoma ni efter att ha ätit vääldigt mycket middag, haha. Det känns seriöst som att jag inte kan röra mig typ haha! 
 
Imorgon har jag ju som sagt matteprov, så jag har pluggat lite till de, jag hoppas på att man kommer få typ en formeltabell eller nått när vi gör provet, för jag kommer aldrig lära mig de utantill.. 
Efter skolan tror jag att jag ska in till stan en snabbis, ska köpa ett par jeans hade jag tänkt, wiiiiee.
 

6/11

jag åkte hem från skolan innan sista lektionen eftersom jag mådde dåligt. Så jag kom hem vid tre tror jag ungefär. Efter det har jag kollat runt på lite olika sidag, hittat lite grejer som jag funderar på att beställa hem. 
 
Jag ska snart sätta mig och plugga lite matte, jag har ett prov imorgon och jag förstår ingenting.. Vi har prov på typ volym, det är jätte svårt tycker jag. 
 
Annars så händer det lite olika saker just nu, jag har bokat resan till jul (!!!) och ska till doktorn någon gång nästa vecka tror jag, är så nervör.. Hur som helst så kommer jag att berätta om min resa som jag ska göra i jul imorgon eller någon dag snart! 
 

Svarar!

Tycker du bruna primeboots e fula? Eller kan du tänka an ända de oavsett om de är klumpiga ? Nje, verkligen inte. Jag tycker primeboots är skit snyggt! Det är bara de att jag inte känner mig bekväm i dom eller jag gjorde inte de när jag senast använde mina, så för typ två år sedan haha. 
 
Kan du göra ett inlägg med tips på vad man kan önska sig i julkapp/födelsedagspresent? Ja, såklart! Jag fixar det om ett tag, kan göra typ lite julklapps tips till pojkvännen, kompisar osvosv lite närmare jul, eller typ i början av December typ!
 
har du bytt stil på rubrikerna i menyn? varför? Nje, eller när menar du? jag har aldrig fixat med mina designer själv så jag vet inte, tyvärr.
 
 
men hur får alla tag på folkdräkter? har skolan dräkter till alla elever eller va? Skolan har inte folkdräckter till alla, men skolan lottar ut typ 8 dräckter eller nått sånt till varje klass, dom som inte får en utav skolan får antligen hyra eller låna utav någon som kanske har en. Vissa har också egna hemma!
 
 
Ska till stockholm snart vet du några bra affärer där? Åa jag kan inte stockholm så bra om jag ska vara ärlig.. Men Hollister antar jag och typ Mathilde tror jag den heter? Den hade väldigt fina grejer!
 
 
vad kostade dom? och var köpte du dom? Det står klart och tydligt i inlägget att jag inte minns vart jag köpte dom men jag har istället länkat till en annan sida där ni kan beställa dom. Snälla läs.
 
 

| COZY WANTIES FROM JUICY COUTURE |

 
Untitled #93
 
 

En och en halv timmes spanska..

Jag har suttit med spanskan i en och en halv timme nu. 
 
Helt ärligt jag har så himla mycket i skolan att jag inte vet hur jag ska hinna med något, jag förstår inte hur jag ska få ihop allt. Hur jag ska ha tid och blogga osv. Nästa vecka har jag liksom typ två provn och tre eller två redovisningar. Åh. 
Men jag kommer få de att gå ihop på något sätt! De blir alltid lite tid över. 
 
Iallafall jag fick sluta lite tidigare idag, eftersom våran spanska lärare aldrig kom. Skönt hehe, dock har jag ju ändå pluggat spanska ända sedan jag kom hem..
 

Design

Jag tycker att min design börjar kännas lite somrig nu, det är ju trots allt inte sommar längre. 
 
Så eftersom designen är något som ni får ta stor del av när ni läser min blogg så tänkte jag fråga er. Hur vill ni ha den nya designen? Vilka färger? osvosv.. Eller vill ni ens ha en ny design?
 
Säg vad ni tycker!

| Vinter |

Åh nu längtar jag så jag dör efter snön och julen nu! Jag längtar redan efter jullovet, haha! Men det är inte så långt kvar nu, jag tror det är typ en månad och två veckor eller nått? 
 
Men sista veckan i skolan är alltid jätte slapp så de är ju jätte skönt. Sedan så kommer vi ju ha lussedans och lussefest, åh ahha jag längtar till de också, tycker att det är jätte roligt faktiskt. För er som kanske inte vet vad det är så är det en tradition på samskolan där alla har folkdräckt och har lärt sig en folkdans så typ dansar man för föräldrarna och så! 
 
Sedan så hoppas jag verkligen att det blir en jul med massa vit kramsnö iår! Så man kan göra snögubbar, ha snöbollskrig och så hehe. 
 
Jag har liksom redan tröttnat på hösten nu, den är liksom inte mysig längre, det är för kallt för att vara höst tycker jag, på hösten vill jag liksom ha skinnjacka men nu måste man sedan ha vinterjacka.. + att det bara regnar. Så nu vill jag bara att de ska bli riktig vinter med julbak, snö, varmcholkad och mysiga fikor.
 
Men det känns ändå som att man alltid har lite för höga förväntningar på vintern, man tycker att det är fint i en vecka sedan blir det slask och is istället och då vill man bara ha vår och sommar haha!
 

17.51

Jag är verkligen helt slut, jag tog upp matteboken förut och tänkte plugga lite men jag somnade direkt. Så nu har jag sovit i ungefär två timmar. 
 
Men nu är ju lovet slut om bara några timmar, nu får man se fram emot jullovet istället. Någon som vet hur långt det är kvar? Lite mer än en månad väl? typ en månad och två veckor eller nått kanske, jag vet inte! Men det är ju iallafall inte så himla långt. 
 

Home

Igår åkte jag in till stan och mötte upp Ronni som jag skrev, vi åt middag på Jensens och sedan mötte vi upp hans syster och hennes pojkvänn och så gick vi och köpte godis + hyrde film och så gick vi hem till henne. 
Så kollade vi film hela kvällen, jätte mysigt!
 
Vid tolv ungefär åkte jag och Ronni hem till honom och sov där! Vi vaknade runt tio och då åt vi en jätte god frukost. Sedan hämtade mamma mig vid halv ett, så nu är jag hemma igen!

Påväg in till stan!

Sitter på bussen nu påväg in till stan där jag ska möta upp Ronni för lite middag och sedan får vi se vad vi ska hitta på!

Först var planen att gå på bio men de visade sig att alla platser var slut på alla bios typ. Sedan tänkte vi bowla men då fanns det ingen ledig bana haha, turen är inte med oss idag..


Bra's

Untitled #91
 
 
För ett tag sedan typ i vintras så var det ett himla tjat om dom där med massa stenar och paljetter typ. Nu har det lagt sig lite tycker jag det känns som, jag har ju själv två stycken, en silvrig och en turkos. Jag minns hur sura ni blev på mig för att jag inte sa vart dom var ifrån, men helt ärligt jag visste ju inte. Det var någon jätte random sida som jag inte kom ihåg namnet på.. 
 
Men nu har jag iallafall sett att några bloggare nämnt dom helt nitade bharna (dom två längst upp till vänster). Dom finns ju lite här och var och är inte speciellt dyra heller har jag sett, vilket är bra såklart! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom helt ärligt, dom kan väl vara balla under kanske någon transparant skjorta eller så, men jag kan inte sluta tänka på att de måste se lite konstogt ut under de man har över, jag menar nitarna står ju ändå ut en bit..
 
Iallafall jag tycker den längs ner i mitten var väldigt fin, till typ en sån där kjol som är hög i midjan och har en volang över magen typ vet ni vad jag menar? 
 
Iallafall det jag egentligen tänkte göra detta inlägget för var helt enkelt att skriva att jag hittat en sida där man kan köpa en sån bh som jag har! Även om många säkert redan hittat den. Men ni kan köpa dom här!
Det var dock inte där jag köpte mina.
 
 
 

| Tips - Hörlurar |

Igår fick jag hem ett litet paket, det var då en hemsida som hade skickat mig ett par hörlurar! 
 
Så jag tänkte tipsa er om den sidan där ni hittar dom. Dom säljer alltså hörlurar som på samma gång är halsband, vilket gör de både snyggare och bekvämare eftersom man då har med sig hörlurarna överallt! 
Men dom säljer också hörlurar som är trådlösa, hur dom fungerar vet jag inte men det verkar väldigt praktiskt eftersom man slipper sladdarna. 
 
Iallafall det finns flera olika halsbandmodeller så jag tror alla kan hitta något dom gillar. Sedan är också hörlurarna skit bra! 
 
Sidan hittar ni här
 

Svarar!

Har du format dina ögonbryn själv eller har du gjort det på salong? Jag har format dom själv, jag har alltid nopprat mina ögonbryn själv. Känns bättre eftersom bara jag själv vet exakt hur jag vill ha dom. Det är så lätt att det blir fel om man överlåter det till någon annan. 
 
Har du så gröna ögon som på din header? Eller är dom redigerade? Mina ögon byter färg eller dom skiftar typ. Men mina ögon i headern är inte redigerade så jag antar att jag har så gröna ögon ibland.
 
Kan du visa vad du köpte i köpenhamn? Ja, kanske! Men jag köpte inte jätte mycket, mest underkläder sedan köpte jag väskan och lite annat, men jag kan visa er någon gång!
 
vad tycker du om dolemite jackor ?? Menar du den jackan som var väldigt populär förra året? Isåfall tycker jag att dom är snygga, men det är väldigt många som har dom vilket jag tycker är lite tråkigt när man köper en ny jacka. Men dom är snygga!
 
 
Vad är det som händer på den tredje bilden? Haha, det var såhär att på hotellet så var det massa människor som jobbade med att typ underhålla gästerna (dom rödklädda), dom startade tävlingar och var sociala typ. Så hade dom en tävling och så ville dom att jag skulle vara domare på en tävling så då var jag det.
 
 
Vad tycker du om hollies jackor? Jag tycker att dom är jätte snygga, verkligen! Men det känns som att alla har den också. Så jag skulle inte köpa den.
 
 
Tycker du om Abercrombie & Fitch? Helt ärligt så tycker jag att A&F och Hollister är väldigt överskattade. Dom gör jätte mysiga och sköna hoodies och myskläder typ men that's it. Jag har själv grejer från båda märkerna och jag går in i affärerna och kollar och köper grejer när jag är där. Men jag tycker inte att de är så fantastiskt som alla säger.
 
När började du och ronni sova över med varandra? Vilken klass gick ni i då? Vi gick väl i sjuan tror jag! Vi började väl sova över efter någon/några månader tror jag. 
 
 
 

Lördag

Åh, det är redan lördag.. För en vecka sedan såhär dags så hade man hela lovet kvar och nu börjar skolan igen om två dagar.
Det blir ingen mjukstart i skolan för mig utan jag har matteprov redan på onsdag, ångest. Det känns som att vi hade matteprov precis? Jag är heller inte jätte bra på matte. Så jag ska försöka plugga så mycket som möjligt dock tycker jag inte att man kan plugga till matteprov, eller jag har aldrig gjort det iallafall.
 
Men nu ska jag inte skriva mer om skolan idag, en del tycker att det är ganska tråkigt och en del vill att jags ka skriva mer om de. Haha! Jag ska iallafall försöka skriva så lite om de som möjligt. 
 
Nu ska jag snart äta lite frukost och sedan ska jag troligtvis iväg till gymmet, jag vet inte riktigt..

Gäster + X Factor

Vi har lite gäster här nu så vi har ätit en jätte god middag och nu i väntan på efterrätten kollar jag lite på X Factor. Det är lite tråkigt för vi äter alltid precis när X factor är, så jag har nog inte sätt hela en ända gång. Nu är de väl inga kvar som ska sjunga, eller? haha..
 
Ah iallafall, nu ska jag kolla och sedan blir det som sagt efterrätt. Jag är helt slut nu, jag har mått så himla dåligt idag och har proppat i mig jag vet inte hur många smärtstillande tabletter, haha. Men de känns lite bättre nu iallafall! 
 
Bild från två år sedan

Kroppsideal.

För några dagar sedan svarade jag på en fråga om min drömkropp, jag la då upp lite bilder på kroppar som visar ungefär hur min drömkropp ser ut. Det var några som reagerade starkt på bilderna, tog bort några kommentarer som jag inte ville ha kvar av olika anledningar men iallafall.
 
Det här med kroppsideal, jag tycker såklart att alla ska få se ut precis hur dom vill så länge som dom mår bra, alla är "byggda" på olika sätt, vissa är långa vissa är korta, vissa har storahöfter och andra har det inte osv. Bilderna jag valde har inget med det att göra utan frågan var hur min drömkropp ser ut, inte något annat.
 
Och jag tycker att det är snyggt att vara "curvy" tex Kim Kardashian tycker jag har jätte snygg kropp, hon passar i den, det är bara det att jag inte skulle känna mig bekväm i den, det vet jag.
 
Iallafall, tänkte fråga er nu, vilken utav dessa kroppar tycker ni är snyggast? Hur ser erat ideal ut?
 

This made my day better

 
Jag mår inte helt hundra nu, jag nämnde ju igår att jag har extremt ont i magen. Det har såklart inte gått över än, känns lite små trisst nu när det är lov och allt (lite fuck my life typ..) men jag får glöra de bästa av det, om det går haha! 
 
Men iallafall jag har som turen att inte ha en konstant värk, utan de kommer och går typ. Men detta gjorde iallafall min dag bättre efter att Ronni gått, alltid så himla tråkigt att vara själv även om man mår dåligt, men jag fick iallafall hem två paket, ett från Nelly.com och sedan en överraskning, roligt! Jag kan visa er senare!

To make a mistake is only human


2 November

Ronni gick vid halv tolv tror jag? Något sånt iallafall. Vi har kollat på The dark knight hela morgonen, sist vi skulle se den så gick det vara att se halva, så himla irriterande.. Vem vill se bara en halv film? Man måste ju liksom ha nästa del. Ja, haha iallafall!
 
Den var jätte bra! Nog om det, jag ska göra lite pannkakor nu och ta lite nutella och jordgubbar till, åh! 

Ronni är hääär

Ronni kom till mig för någon timme sedan, han har vart i Norge sedan i måndags, så det var jätte mysigt att han kom såklart! Nu har vi iallafall ätit tacos och om bara några minuter börjar Revenge, best ever!! 
 
Så jag ska sätta mig med en stor bit cheesecake och kolla på de, perfekt! Ronni sover här inatt, så han får också kolla på Revenge, tror jag, får se vad han tycker om de, men det är typ bästa serien, seriöst så han måste gilla den.. Haha. Jag hör av mig lite senare eller imorgon!
 

Omg..

 
 
Ni måste kolla på detta!

Outfit från igår!

 
Tröja + halsband från Zara // Byxor från Gina Tricot // Skor från Jeffrey Campbell 

Harry Potter maraton!


Älskar min nya väska!


Borta bra men hemma bäst

Jag kom hem runt fyra-halv fem tiden igår. Jag var verkligen helt slut då haha! Vi hann med väldigt mycket igår så de är inte så konstigt. 
Först gick vi ju i stan i Köpenhamn, sedan körde vi iväg till Helsingör där vi gick runt i stan ett tag. Och efter det tog vi färjan över till Sverige, väl där så åt vi lunch och gick runt i stan i Helsingborg, haha! 
 
Och efter det så åkte vi mot Göteborg. Men det var verkligen en jätte lyckad liten resa, hade jätte roligt och mysigt! 
 
Imorse vaknade jag tidigt som bara den utav att min lilla mage gjorde ont som fan.. Så jag har tagit massa smärtstillade tabletter och grejer nu, men de blir fan inte bättre. Hatar dom här dagarna haha, några dagar i månaderna som fan är dom värsta, kan knappt gå liksom.

RSS 2.0