HEJSANALEX.SE

Nu byter jag äntligen protal! Från och med nu hittar ni mig på Hejsanalex.se alltså samma som innan förutom att s:et på slutet är borta nu. Så det blir lite mindre krångligt för er!
 
Jag hoppas att alla följer med mig nu när jag byter portal och jag förstod såklart att några av er skulle bli ledsna/sura över att jag byter, men ni måste förstå att jag vill att min blogg skall bli större och utvecklas. Och i detta läget känner jag att blogg.se inte har något att erbjuda mig. 
 
Så jag hoppas att ni förljer med mig till den nya portalen! Där finns alla mina inlägg sedan jag började blogga och jag kommer att uppdatera precis som vanligt om inte bättre?! 
 
Här hittar ni min nya blogg
 
 

TRAINING - BUTT ON FIRE

Här om dagen när jag kollade på lite bilder på Weheartit, så såg jag den här bilden. Och var såklart tvungen att testa övningarna även om jag testan några av dom innan. 
 
Men tänkte att jag skulle tipsa er om dom även fast många av er säkert redan testat dom. Men dom är hur bra som helst och gör man dom rätt så känns det rejält. 
 
Eftersom ni sagt att ni gärna vill att jag bloggar mer om träning osv så kändes det passande. Ska se om jag kan smyga in lite olika tränings tips ibland, inte för att jag är något proffs men ni kanske tycker att det är roligt ändå?

TILL SALU - GIENCHI

 Nu är det så att min kompis Ingrid säljer sina Gienchi så jag tänkte att kanske någon utav er skulle vara intresserade? 
 
Skorna är använda ganska mycket men i bra skick och slitningarna på skorna är modellen, de var alltså så när man köpte dom. 
 
Strl: 37 men funkar även för en 38'a
Skick: Bra
Köpta för: ca 2000 kr
Priset börjar på: 900 kr

Om ni är intresserade kontaktar ni Ingrid antingen på Facebook -  Ingrid Crapon de Caprona
eller på hennes modil - 0725330355

Ordning och reda

Visst ser det så himla mycket fräschare ut när man precis städat sina hyllor/sminkbord osv. Jag stökar alltid ner mitt sminkbord på två två dagar, och då blir det ju hur ofräscht som helst, men de är så himla fint när man precis har städat!

Ska verkligen bli bättre på att hålla ordning och städat i mitt rum. Speciellt på sminkbordet eftersom det inte är bra om sminket blir smutsigt för de kan ju göra så att man får dålig hud osv..
 
Föresten, fick en fråga ang vart mitt sminkbord kommer ifrån, och det är från Ikea!

Godmorgon - Förändring

Det kommer att ske en stor förändring idag, jag ska nämligen byta bloggportal. Detta har jag ju nämnt innan för er att jag skall göra men nu blir det äntligen av! 
Jag kommer att byta domännamn och troligtvis. Men jag hoppas att de flesta av er följer med mig iallafall. Jag tror nämligen att det kommer bli ännu bättre där!
 
Nu ska jag iallafall börja åka iväg mot skolan, ronni som här inatt så jag missade min buss! 
 

Stresss...

Hej på er! Jag kom precis ut ur duschen nu efter att ha stressat hem från gymmet haha. Idag blev en ganska stressig dag för mig helt enklet, efter skolan åkte jag till gymmet och tränade i lite mer än en timme. Sedan sprang jag för att hinna till bussen. 

Nu kom jag hem för ca 20 minuter sedan och har redan hunnit duscha. Nu ska jag bara torka mitt hår, klä på mig och göra mig iordning samt fixa lite saker med bloggen. Ni kommer märka av det så snart det är klart. Sedan ska jag iväg på födelsedags firande för Ronni's syster så de ska bli jätte mysigt! Ska vara där om mindre än en timme, så det är väldigt stressigt..
 

Bilder från i lördags - The Great Gatsby

 Bilderna är tagna av Hanna

Min outfit i lördags:

Klänning - Asos      Armband + Hårband - Glitter    Skor - Louis Vuitton
 

HISS - IVYREVEL

Kjol - 599 kr     Tröja -  649 kr     Linne - 499 kr

Igår släpptes den nya kollektionen av IvyRevel som många utav er säkert redan vet. Jag minns att när den första kollektionen släpptes i sommras blev jag lite besviken, de var liksom inget jag riktigt fastnade för och inget som var så himla speciellt typ. 
 
Men jag blev väldigt positivt överraskad när jag kollade in alla kläderna igår. Tycker att den stickade tröjan i mitten ser så himla mysig ut verkligen. Dock vet jag inte om jag hade använt den, jag trivs inte så bra i sånna lite längre tjockt-stickade tröjor.. Men det kanske ändrar sig? Denna är iallafall hur snygg som helst enligt mig!
 
Sedan tycker jag även att skinnkjolen som är på två av bilderna är as snygg och även linnet tycker jag var lite ballt. 

Min dag igår - Video


Stylepit.se

Nike Free run - 1069 kr 899 kr , UGG Australia Mini - 1799 kr , Converse - 699 kr 589 kr
 
Här om dagen var jag inne och kollade runt på lite olika hemsidor och så kom jag in på denna, Stylepit.se.
Och dom har en hel massa olika märken och även en hel del grejer på rea, jag hittade t ex Nike Free run på rean och Converse, jätte värt tycker jag. Att köpa Converse på rean måste ju vara de smartaste, eftersom dom alltid kommer att funka, de är liksom skor som kommer vara "inne" i alla år (tror jag). Och man sliter ju på dom ganska snabbt. 
 
Sedan har dom även Ugg Australia Mini, älskar dom och har sett att många andra också gör det. Dom är ju så himla fina! Dom fanns även i andra färger!
 
Klicka på länkarna under bilden för att komma direkt till skorna!

Svarar:

vart är sjalen ifrån? Den är från Louis Vuitton!
 
var ni i kullavik igår? Nej det var vi inte.
 
Vad tycker du om höga primes? Jag tycker att det kan vara hur snyggt som helst, har sett väldigt många på stan osv som har det och de är jätte snyggt tycker jag.
 
 
kan inte du ha veckans blogg tävling snart? Jo de skulle jag kunna ha! Påminn mig!!
 
 
Vart kan man köpa den? Pris? Man kan köpa den på Apoteket för ca 115 kr!
 
 
var kommer din klänning ifrån? Den är från Herve Leger.
 
 
Hur hade ni tänkt lägga upp bloppisen då? Stå mitt i stan med bord typ? Nej, man kanfår inte bara ställa upp ett bord hur som helst inne i stan och sälja osv så vi ahde självklart tänkt att ha de i någon lokal. Vi har faktiskt pratat en hel del om detta och mer info om det kommer!
 
Har någon/några gånger sett dig åka på 16 bussen till marklandsgatan men vissa gånger har du även åkt hela vägen mot tolvskillingsgatan eller fyrktorget, vad brukar du göra där? Jag tror nog faktiskt att du kan ha sett fel, eller trott att det är jag fast det inte är det liksom. Jag har säkert tagit den några gånger till markland för att ta 58an där ifrån. Men ajg har aldrig åkt vidare efter det vad jag vet iallafall.
 
 
Vet du om det finns Primeboots i Marbella? Nej, de vet jag faktiskt inte!
 
 
Tycker du svarta glittriga uggs är fina? Ja, jag har ju dom själv hehe.
 
 
Hur mycket kostade din Herve Leger? Jag har svarat på detta ganska många gånger nu och jag tänker inte gå ut med vad den kostade, men om ni jätte gärna vill veta så gå in på deras hemsida, så hittar ni liknande.

Fredagens - Outfit

Jeans - RaRe  //  T-shirt - American Vintage  //  Jacka - Zara  //  Armband - Treasure Island  //  Skor - Converse
 
 

Godmorgon!

Jag vaknade tidigt, och sedan dess har jag bara legat framför tvn. 
 
Jag hade iallfall en jätte bra kväll igår, det var ju som sagt Gatsby tema och alla var så himla fina och hade jätte bra kläder osv. Så de var jätte roligt! Louise hade fixat hur fint som helst också, jag har lite bilder på allt som jag kan visa er senare! Men jag tog inte så mycket bilder under själva middagen men det gjorde andra så när jag får tag på dom bilderna så lägger jag ut dom!
 
Nu ska jag åka iväg till Ronni och så ska vi åka på förlovningslunch!
 
 

My day so far:

Jag vaknade imorse och då åkte jag med och lämnade ronni på hans träning och sedan åkte jag till gymmet. Och var där i ca 1.5 timme. 
 
Sedan åkte jag med mamma till frölundatorg en snabbis för att handla lite inför kvällen. Efter det åkte vi hem och åt lite. Efter att jag vart hemma lite mer än en timme så åkte jag i väg till gymmet för träning nr 2 för dagen. De var verkligen så himla skönt! Hade lätt velat träna mer idag ifall jag hade haft tid. 
 
Efter det så åkte jag hem och duschade, satte på mig mjukiskläder och åkte till frölundatorg igen för att jag glömt köpa en grej, haha fy va jobbigt. Och nu kom jag hem för inte så länge sedan och ligger bara i sängen. Om lite mer än en timme så kommer Julia hit och sås ka vi göra oss iordning inför ikväll!
 
 

TIPS - HÅR

Tvätta inte håret varje dag
Tvätta inte håret varje dag utan gör de kanske 3 gånger/vecka. Håret behöver nämligen de naturliga oljorna vi har i hårbotten som schampoot annars tvättar bort.
 
Använd bra hårprodukter.
Använd hårprodukter som är anpassade för ditt hår. Och om du vill få längre och friskare hår så kanske det är värt att invistera i lite dyrare hårprodukter från bra märken?
 
Planera dina duschar.
Försök att duscha så att du hinner låta ditt hår självtorka, det är de mesta skonsamma för håret.
 
Låt ditt hår vila från värme.
Då menar jag alltså värmen från hårfön, locktång, plattång osv. Det sliter otroligt mcyket på håret så om du kan låta håret vila från de så är de jätte bra.
 
Borsta inte blött hår.
Borsta inte ditt hår när det är blött och var försiktig när du torkar det. 

The Great Gatsby / 20-tal

Ikväll ska jag iväg på en tjejmiddag till en kompis som fyllt år. Ska bli så himla roligt och de känns som att det faktiskt var ett tag sedan det var middag nu. Så detta var verkligen efterlängtat. 
 
Denna middagen har även ett Gatsby/20-tals tema. Så himla roligt tycker jag verkligen! Jag har inte sett filmen men jag har sett bilder, trailer osv. Så jag har fått en liten inblick i vad dom hade på sig iallafall! Och jag hade faktiskt en klänning hemma som jag aldrig använt och som passar ganska bra till temat. Så de är jätte skönt! 
 
Sedan var jag iväg efter gymmet och köpte ett pärlhalsband och lite armband också. Jag tänkte att ni kanske hade tyckt det vart kul att se min"outfit" för kvällen efter som det ändå är lite anorlunda tema, så de ska jag fixa innan jag går också!
 
 

vart på gymmet hela morgonen

 

REA PÅ MIINTO - SAVE THE DATE 25/9

Något ni verkligen inte får missa är att det miinto har rea den 25/9, alltså om bara fem dagar, nu på onsdag! Då har dom 20% på hela sortimentet i 24 timmar. Jag kan iallafall lova er att jag inte kommer att missa de. 
 
Dom har ju en hel del snygga kläder och en massa bra märken. Så man kan verkligen fynda! Om någon av er t ex funderar på att köpa Primeboots så är ju detta de perfekta tillfället, 20% blir ju faktiskt en hel del när det är så pass dyrt, så de är ju as bra!
 
Jag kommer att påminna er om detta precis innan så att ni inte råkar missa det, och då kommer även en kod som ni måste använda för att delta i rean!

Mina 4 favorit bloggar:

Julia's
Julia har ni ju sett en del i min blogg de senaste då vi har börjat umgås mer. Och många av er läser säkert redan hennes blogg. Men för er som inte gör det så är det verkligen ett tips! Julia är verkligen en super gullig och rolig tjej och hennes blogg är hur bra som helst! Hon har bra uppdatering, mycket bilder, bra tips  och massa annat roligt! 
 
Jennifer's
Även Jennifer har ni ju sett här i min blogg ett par gånger och många va er läser säkert hennes blogg också. Men för er som inte gör det så bloggar hon mestadels om vardag och mode. Hon har sjukt bra uppdatering verkligen och en massa fina bilder som hon faktiskt tar med sin mobil, de är helt sjukt för bilderna är galet bra!
 
Gertrude's
Gertrude är grymt hur trevlig och rolig tjej och hennes blogg är sjukt bra! Hon bloggar mycket om mode och tar alltid jätte fina bilder tycker jag och det är ju verkligen ett plus när de kommer till bloggar enligt mig. Hon kommer även med en massa bra tips och bloggar även en del om träning vilket alltid är roligt!
 
 
Elin's
I Elins blogg få man läsa om lite allt möjligt. Men framförallt så tycker jag att hon är väldigt öppen i sin blogg och skriver lite mer "deep" inlägg kan man säga. Hon skriver om massa olika saker som är lätta att känna igen sig i och skriver på ett väldigt bra sätt.

Söndags frukost

Pannkakor/american pancakes
Pannkakor och american pancakes är det ju faktiskt ganska stor skillnad på. Det är ju inte alls samma sak. Det är ju en smaksak vad man gillar bäst. Jag vet faktikst inte vad jag föredrar. Men hur som helst så kan man ju göra de man tycker är godast och ha en massa olika tillbehör som socker, kanel, sylt, nutella, bär osvosv. En perfekt söndagsfrukost tycker jag!

Bagel med massa olika pålägg
En bagel med favorit pålägget kan ju vara hur gott som helst. Jag tycker att det är viktigt att bagels är ganska färska när man ska äta dom, det blir ju mycket godare då! 

Croissanter
Det åt vi alltid när jag var liten, jag var helt galen i chokladcroissanter när jag var liten. Tycker fortfarande att det är hur gott som helst verkligen! Sedan finns det ju även vanliga som man kan köpa och ha andra pålägg på och man kan köpa en mix och göra som själv, eller baka från grunden såklart. Hur som helst så är de så himla gott.

Scones
Scones är så himla mysigt, då kan man ju göra baket innan till en mysig grej. Jag tycker att scones är sjukt mättande men så himla gott. Jag brukar ha ost och sylt på när jag väl äter det! Men man kan ju ha på vad man vill!

Internationella läsare

Minns ni när jag i sommras bloggade om mina "intrenationella läsare"? Haha gud va töntigt det låter egentligen. Men självklart förstod jag då att stora delar av dom var mina svenska läsare som var ute och reste. Men nu måste det vara betydligt mycket mindre som är ute och reser, eller? Men det är säkert ganska många som är ute och reser nu med, men betydligt mindre. 
 
Tycker iallafall att detta är så himla häftigt, jag har liksom fått ett mejl av en tjej från London som läser min blogg, jag har fått kik-meddelanden från någon läsare i spanien osv. Även utav svenska läsare som flyttat till utlandet och berättat att deras kompisar läser min blogg osv. Så himla häftigt tycker jag!

I skolan

Sitter i skolan nu och har ea så jag och Julia sitter och gör matte. Vi har en jätte skön skoldag idag, vara två lektioner kvar sedan slutar vi och då ska jag in till stan! 

Senare ikväll tror jag Ronni kommer hem till mig och sover över så de blir jätte mysigt! 



Heeej

Efter skolan idag åkte jag ens snabbis in till stan med saga och kollade lite. Men jag började åka hemåt ganska snabbt, jag var verkligen så trött, det blir jag i och för sig alltid när jag åker buss. Men denna gången var det sjukt, jag fick ställa mig upp typ två hållplatser innan jag skulle av för att jag inte skulle somna och missa min hållplats haha!
 
Nu är jag iallafall hemma och har vart det ett ta. Så nu har jag till och med hunnit fixa några inlägg som ska komma upp imorgon, känns jätte skönt! 
 
Föresten, gud va roligt att ändå de flesta som kommenterat inlägget ang bloppisen hade velat komma!! Blir så himla glad! Förhoppningsvis har vi den inom en månad, de hoppas jag iallafall!
 
 
 

JOLLI

Minns ni att jag för ett tag sedan bloggade om ett gäng klockor som jag hade fått hem från märket Jolli? Jag lovade er ju bättre bilder och de har tagit lite längre tid än jag hade tänkt att ta bilder. Men här om dagen tog jag äntligen tag i det och gick ut och tog lite bilder. 
 
Dom är ju sjukt balla, och som jag förklarade då så kan man mixa och matcha olika färger precis hur man vill! Och de gör ju att de finns en kombination för alla outfits!

ALL BLACK

På hösten så trivs jag bäst i svart tror jag. Min "höst-garderob" består mest av svarta, gråa och beiga kläder tror jag faktiskt.
 
Jag tycker att det är så himla snyggt med helsvarta outfis, sedan om man kanske tycker att det är tråkigt så kan man ju lägga till någon färgglad accessoar om man vill det. Eller varför inte en massa smycken? Jag har de senaste börjat gillar guld mer och mer, innan föredrog jag silver, men nu tycker jag nästan att guld är snyggare. 
 
Helsvarta outfits känns så himla höstigt och det är så snyggt och stilrent enligt mig, älskar det!
 
 

BLOPPIS?

Ni som läser Julia's och Jennifer's bloggar har säkert inte missat att vi som var och lunchade tillsammans (Jag, Julia, Jennifer, Gertrude och Elin) haft lite tankar på att ha en gemensam bloppis.
 
Någonstans i stan så att ni får komma dit och köpa grejer, och då får ni ju även chansen att träffa oss. Eftersom många frågat om läsarträffar så är ju detta ett perfekt tillfälle, eller hur? Och om inte den delen intresserar er så är det ju alltid nice att funda på massa kläder, eller hur?
 
Jag har iallafall tyckt att det hade vart jätte roligt att få träffa er!! Och jag har samlat ihop en massa grejer som jag skulle sälja isåfall, från bla American Vintage, Victoria's Secret och Hollister!
 
Frågan är ju bara hur många av er som är intresserade av detta.. Skulle ni komma dit? Vi behöver ju såklart veta ifall våra läsare är intresserade innan vi sätter igång och planerar allt för mycket. 
 

På väg till skolan

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Idag är våran dag ganska skön och vi slutar vid tre tror jag om jag inte har helt fel nu.

Kollade föresten på vad ni hade svarat i omröstningen igår, och de flesta använder min domän, vilket jag blev väldigt glad över! Jag skulle uppskatta om ni som inte redan gör det börjar med det, om det är jobbigt att Hejsanalexs.blogg.se kommer upp först när ni söker så kan ni radera eran historik och sedan söka på hejsanalexs.se då kommer det komma upp först i fortsättningen! 

Anledningen till att jag vill att ni gör det är för att underlätta för er, jag ska nämligen snart byta portal och då följer min domän med så de blir ingen jobbigt ny bloggadress för er att komma ihåg men ni måste ju börja använda min domän då såklart! 

Hoppas verkligen att ni stöttar mig i mitt beslut och att ni är glada för min skull!



Hur söker ni för att komma in på min blogg?

Jag skaffade ju min domän (hejsanalexs.se) för några månader sedan och jag har gått runt och tänkt lite på hur ni egentligen söker för att komma in på min blogg. Använder ni min domän eller går ni in på min blogg med hela adressen (hejsanalexs.blogg.se) ?
 
Så jag tänkte att jag skulle göra en liten omröstning för att kolla hur ni tänker kring det och hur ni gör. Jag hade uppskattat om ni använder min domän, eftersom den alltid kommer att följa med mig oavsett vilken portal jag bloggar på, så det underlättar ju för er om jag skulle byta portal. Hade uppskattat om så många som möjligt svarade!

Omröstningen Hur söker ni för att komma in på min blogg? finns på fnul.se...
Ställ frågor till dina besökare! (Det är gratis och ingen registrering krävs)


Just nu:

Tanken var först att jag skulle träffa Ronni idag, men nu har det blivit lite ändrade planer så vi ska ses på fredag eller söndag istället. Så jag ska spendera min eftermiddag med att göra en massa inlägg åt er som jag kan spara, sedan plugga en del. 
 
Ska svara på ett par mejl nu också, det är verkligen så himla kul tycker jag. Kollar min mejl hela tiden nu för tiden för att se ifall de har trillat in några mejl. Blir alltid lika glad när de gjort det!
 

SNEAKERS

Den modellen på sneakers på den översta bilden med inbyggd klack (vad heter den nu igen?) har jag tyckt är snygg hur länge som helst, köpte mig ju själv en variant på dom från Top Shop förra året. Och dom har jag använt lite i år också, men nu är dom på gränsen till att vara för skabbiga alltså, dom har blivit så slitna. 
 
Snyggast nu tycker jag att dom från Isabel Marant är. Så jävla balla. Men jag vet inte om jag själv hade gått och köpt mig ett par, för vet inte hur mycket jag egentligen skulle användit dom, även om dom är sjukt balla. 

Sedan Nike Air max, dom har ju blivit så himla omtalade på senaste tiden. Tycker att man kan läsa om dom på varje blogg inprincip. Jag har också fått en masa frågor om dom, vart dom finns att köpa, om jag tycker dom är snygga, om dom är billigare i Marbella, osvosv. 
 
Och som jag har förstått det så har folk vääldigt blandade åsikter om dom här, vissa tycker att det är de fulaste dom sätt andra tycker att dom är dö snygga. 
 
Jag tycker att dom kan vara snygga, men framförallt är dom nog super bekväma, de brukar ju sneakers vara. OCh jag har faktikst blivit lite sugen på ett par. Så vi får se om jag skaffar mig några eller inte.

Plans:

Såhär ser planerna ut för min del idag. Jag har den skönaste skoldagen på hela veckan, onsdagar har alltid vart min favorit dag utav skoldagarna. Vi har bara två lektioner, matte och gympa. Så vi slutar ca 11.40 hur skönt som helst! 
 
Sedan har jag en hel del plugg som jag måste ta tag i, jag har inte riktigt kommit in i alla "skol-runtioner" efter sommarlovet än. Så de måste jag ta tag i. 

Annars har jag inte så mycket mer planer inför dagen än så länge. Men de kanske dyker upp något!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Jag vaknade tidigt av mig själv, eller av regnet rättare sagt. De regnar ju sjukt mycket nu. Men hoppas att det hinner sluta eller iallafall lugna sig tills jag ska gå iväg. Annars blir man ju pisse blöt haha. 
 
Jag kommer lägga ut mina "planer" för idag lite senare så jag berättar om de då istället för nu. 
 
Jag är så himla taggad på bloggen nu, de känns så himla roligt och bra allting! Massa pussar och kramar till er, mina finaste läsare!

Nu:

Hej på er! Jag har precis pratat klart med Ronni nu, vi pratade i lite drygt en halv timme. 
 
Jag har ju vart hemma hela dagen eftersom jag vart sjuk och nu känner jag mig otroligt rastlös. Två dagar hemma i sängen sjuk är för länge, jag klarar inte av det haha. Men jag känner mig mycket bättre nu så det är ändå vart det. 
 
Jag sov säkert tre timmar idag, mitt på dagen. De behövde jag nog för när jag vaknade mådde jag bättre och jag har sovit så himla dåligt det senaste. Nu ser jag fram emot resten utav denna veckan och hoppas att jag blir helt frisk snart så att jag kan träna ordentligt.
 

15.20

Blogg.se har krånglat lite under dagen och jag vet inte riktigt om det är helt löst ännu? Det fungerade nämligen inte att göra inläggen som man ville ha dom och de gjorde mig lite irriterad eftersom dom blev ganska fula och man kunde inte gör mellanrum mellan raderna osv. 
 
Jag är ju sjuk då och har bara legat i sängen och sovit från och till hela dagen. Men nu tänkte jag ta tag i mig själv och plugga lite!

Detta äter jag oftast till frukost innan skolan:

Jag får en massa frågor om vad jag äter till frukost hela tiden, på bloggen, mejl, kik osv så jag antar att det är något som ni tycker är intressant. Kanske för att ni behöver tips om snabba frukostar som passar på skoldagar? Eller så tycker ni bara att det är intressant. 

Jag tänkte iallafall att jag kan lika gärna dela med mig av det lite snabbt nu. Jag försöker äta frukost varje dag innan skolan, men ibland blir det för stressigt och då hinner jag helt enkelt inte. 
Omelett
Då har jag i två ägg, antingen bara vitan, vitan och en gula eller hela båda äggen, det är olika helt enkelt. Sedan brukar jag ha antingen bara salt och peppar eller salt, franska örter och lite andra kryddor. Även de verierar lite. 

Turkisk yoghurt, hallon och honung
De tar jag turkisk yoghurt och lite honung och en massa frysta hallon som jag värmt innan så att dom liksom är smälta, de tycker jag är godast. Gillar inte alls att äta frysta bär om dom inte är tinade först, de isar så i tänderna.

Kokt ägg och bär/frukt
Ett kokt ägg och lite tinade hallon eller färska bär eller frukt är jätte gott tycker jag. Passionsfrukt, jordgubbar, blåbär, mango, vattenmelon och ananas är mina favoriter när de kommer till frukter.

Filmtips - A walk to remember

 De flesta utav er här säkert redan hört om dne här filmen, A walk to remember, men alla kanske inte sett den? Det hade iallafall inte jag gjort förens här om dagen. Så jag tänkte faktiskt att jag skulle tipsa er om den trots att den är ganska gammal (tror dne kom ut 2002). 
 
Om ni gillar filmer i Last Song-stuket så kan jag nästan lova er att ni kommer att gilla denna! Den är ju lite i samma stuk kan man säga. Och den var verkligen hur fin som helst! 
 
Jag grät floder i slutet och kommer garanterat att se den igen! 
 
Här är trailen för er som kanske vill se den: 

Godmorgon - Sjuk

Jag åkte hem från skolan igår vid elva för att jag var sjuk. Och känner mig inte så mycket bättre idag så jag stannar hemma idag också. 
Lite små tråkigt är det allt att vara hemma sjuk, det funkar liksom en dag men sedan blir man ju sjukt rastlös verkligen. Men jag ska spendera min dag i sängen och göra mitt bästa för att bli frisk, vill så himla gärna kunna träna och så hehe. 

Så skönt!

Nu har jag precis hämtat min mobil som har vart på lagning, som jag skrev här om dagen så gick ju micken sönder och jag övervägde att köpa en ny.
Jag bestämde mig istället för att lämna in den på lagning så att jag kan köpa en 5s när den kommit ut!
Så nu har vi lagat kameran, baksidan, micken och mittknappen haha! De var alltså en del som behövde bytas, men nu är den nästan som ny! Jag har ju haft denna sedan vintern i sjuan, så de är ett bra tag nu! 
Så himla skönt att framförallt micken och kameran fungerar. Nu kommer jag kunna blogga från mobilen om de skulle behövas osv!

Svarar:

Kan man ha belstaffjacka i vinter? En sådan med päls eller är det omodernt? Ja, de kan man aboslut! Men jag skulle inte köpa en eftersom jag inte passar i dom tycker jag.
 
vad tycker du om fiorentini baker skorna? Jag vet faktiskt inte riktigt.. Jag tycker att dom kan vara as balla, men jag hade nog själv inte användit ett par.
 
Vart åt ni? Vi åt på Deli and Coffe tror jag att de heter. De ligger vid saluhallen och man får göra sin egen sallad, hur gott som helst tycker jag!
 
 
om man ska köpa sina första uggs tkr du att man kan köpa svarta jätte låga då eller är de osmart? Nej jag tycker inte att det är osmart, köp dom du tror att du kommer att använda mest. Det är ju liksom ingen annan som kan avgöra om de är värt eller ovärt.
 
 
Vad tycker du om höga primes? Jag tycker det kan vara jätte fint!
 
 
Hur många gånger i veckan tränar du? Har du nånsin testat PT? Jag tränar väldigt olika, jag har liksom inget schema eller någon rutin som jag följer. Utan jag tränar när jag känner för det och det är väldigt olika, vissa veckor blir de 4-5 ggr andra blir det 1-2 ggr liksom. Jag har faktiskt aldrig tränat med pt, men funderar på att göra de någon gång bara för att lära mig lite och så.
 
 
tvättar du alltid håret efter träning? Hur gör du i sånnafall för att undervika att det ska bli slitet? Jag tvättar nästan alltid håret efter, inte med schampoo och balsam dock utan bara med vatten, jag tvättar med schampoo och balsam ca 4 ggr/vecka.
 
Vilken storlek på din herve Leger? Jag har storlek XS på den!
 
 
vart i stan ligger wasabi? och är det buffé eller hur funkar det där? De ligger vid biopalatset! Det är ingen buffé utan en vanlig estaurang där man beställer, dom har thai, sushi och sallad!
 
 

TIPS - Mot finnar

Ett utav mina bästa tips för att få bort finnar måste vara Basiron!
 
Testade de för ca en en vecka sedan första gången och måste säga att de funkar hur bra som helst, på mig iallafall, men jag har även hört det från andra håll så jag tycker verkligen att det är värt att testa, 
 
Man bara tar en liten klutt på finnen innan man ska sova och sedan är den mycket bättre på morgonen. För mig funakde de jätte bra och det är verkligen ett tips från min sida till er!

Details

Något jag verkligen fått upp ögonen för och tycker är så himla snyggt är små smycken, som ringarna och halsbanden på bilderna. 
 
Jag vet inte själv om jag hade satt på mig en massa ringar sådär, även om jag tycker att dte är sjukt snyggt så kanske jag hade känt mig lite obekväm i det? Men vad vet jag, jag har ju inte testat, så jag kanske skulle stormtrivas i de?
 
Sedan tycker jag sådanna halsband är så himla fina, det har jag sagt innan, men med smala kedjor och någon liten detalj, det är så snyggt tycker jag, även på armband. 

Min dag:

Jag åkte in till stan tillsammans med Saga runt två och vid halv tre så mötte vi upp två kompisar från våran gamla klass! Så de var en liten reunion kan man säga, hehe. Så vi gick och satte oss på Condecco och fikade och pratade. 
 
tycker att det var jätte roligt att träffa dom igen, har inte träffat johan sedan skolan slutade i juni liksom. 
 
Men nu har jag vart hemma i några timmar och har hunnit äta middag och allt. Så nu ska jag sätta mig med lite plugg och sedan ska jag sätta på en film tror jag!
 

Tips till bättre naglar:

 - Byt ut din gamla nagelfil mot en glasfil. Med en glasfil kan du fila nageln åt båda hållen tillskillnad mot den vanliga "sandpappersvarianten" och den motverkar att naglarna skivar sig och går av.

- Vatten gör naglarna sköra.Tvättar händerna gör du många gånger varje dag.  Att dagligen använda en nagelbandsolja är därför en mycket en god vana.

- Använd enbart acetonfri nagellacksremover!

- Använd alltid ett ofärgat baslack innan du målar dina naglar. Det skyddar nageln mot missfärgningar.

Undvik också att använda nagellacksremover allt för ofta. Max en gång i veckan men gärna ännu mer sällan.

Se till att äta näringsrikt och ha en sund livsstil! Naglarna påverkas naturligtvis mest inifrån. Undernäring och bantning kan få naglarna att sluta växa.

- Det finns speciella kosttillskott som är bra för både hår, hud och naglar. Ett är exempelvis Silica som sägs vara riktigt bra.


Så snyggt

Fräknar
 
Smilegropar
 
Nyckelben
 
Markerade kindben

Gårdagens outfit


Tröja - Zara    Shorts - One Teaspoon     Skor - Converse     Väska - Louis Vuitton

Godmorgon - Söndag

Godmorgon på er! Jag somnade hyfsat tidigt igår och vaknade väldigt tidigt idag kan man väl säga. Så jag har redan hunnit kolla klart på en film. 
 
Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv, och väntar på att mamma och pappa ska vakna så att vi kan äta frukost. 
En grej som faktiskt är lite jobbigt är att min mikrfonen på min mobil är sönder så jag kan inte prata i telefon.. Så jävla jobbigt verkligen. Jag hade egentligen tänkt att vänta tills 5s kommer ut, jag vill ju ha den guldiga. Men nu verkar det som att jag måste köpa en ny redan nu.
 
 
 
 

Bilder från idag:

Här är några bilder från idag, åt en lång lunch med Julia, Jennifer, Gertrude och Elin. De var verkligen jätte trevligt!

Gårdagens:

Linne - Gina Tricot   Jeans - Dr denim   Skor - Converse   Väska - Zara   Solisar - Rayban

3 från igår

Igår mötte jag ju upp Ronni i stan och planerna var lunch och bio men vi bestämmde oss för att hoppa över bion och åkte istället hem till mig. 
 
Sedan åkte vi och hyrde film, Django fick det bli! Hade inte sett den sedan jag såg den på bio, och de känns som att de var hur länge sedan som helst, vilket det var. Men den är verkligen hur bra som helst, hade kunnat se den flera gånger lätt. 
 
Ronni sov ju här inatt så de var hur mysigt som helst!

Mot stan!

Nu ska jag in mot stan och äta lunch med Julia, Jennifer, Gertrude och Elin. Ska bli jätte roligt verkligen! Kameran tar ja med mig så ska försöka ta lite bilder! Sen funderar jag på om jag ska träna efter när jag ändå är inne i stan? Men då måste jag ju såklart ta med mig grejerna nu, och det vet jag inte om jag orkar. 
 
Annars ska jag gå i någon affär snabbt innan jag åker hem tror jag. Zara är iallafall ett måste, känns som att det var evigheter sedan jag kollade där. 
 
 

Godmorgon - Lördag

Jag och Ronni vaknade vid halv nio eller ja vi ställde klockan. Och nu har jag och mamma precis kört Ronni till hans träning och jag kom precis hem!
 
Tanken var att jag skulle ha tränat nu på morgonen men ska istället träna senare idag! Eller om jag tar det imorgon? Jag får se lite! 
 
Hade ni någon otur igår föresten? De var ju fredagen den 13onde igår. Själv klarade jag mig undan utan någon otur!
 

+/- med hösten

+ Det blir skönare att sova
Haha, de tycker jag faktiskt verkligen. På sommaren är det så himla ljust och varmt, men på hösten/vintern så är det mörkt och svalt, och då sover man så himla mycket bättre! Man kan ju sova mycket längre på morgonen när man inte vaknar av att det är ljust och man kan gosa in sig i täcket för att det är så svalt, de tycker jag är så mysigt!
 
- Dagarna känns kortare
Det är ju jätte skönt att sova när det är mörkt men det är inte så himla gött när det är mörkt klockan halv fyra liksom. Så de är ju både bra och dåligt, men nästan mest dåligt för man akn ju ha gardiner som stänger ute solen när man sover om de skulle vara så haha. 
 
+ Det är lite "mysfeeling"
De tycker jag verklige, när de är lite grått väder, röda löv och mörkt och lite småkallt, perfekt för myskvällar i mjukisdressar framför bra filmer tycker jag. Även perfekt om man vill mysa till det och baka lite. 
 
- Man är inte ute lika mycket
På sommaren är man ju ute så himla mycket mer, på hösten/vintern vill man ju nästan bara vara inne för att det är så kallt/dåligt väder. Sedan på kvällarna så är det inte lika roligt att vara ute länge eftersom de blir så himla kallt. 
 
+ Snygga kläder,
På hösten har man nästan snyggast kläder, tycker jag! Speciellt på sen-hösten om man kan säga så. När man kan ha skinnjacka, halsduk och mössa. de är ju så himla snyggt och mysigt enligt mig! De längtar jag lite efter!
 
- Bilderna blir sämre
Detta är ju mest för att jag har blogg då men tänker jag på varje höst/vinter när det är mörkt ute är det ju så himla myckets vårare att ta bra bilder. Eftersom att de är kålsvart på morgonen och på eftermiddagen när man kommer hem typ. Så när man går i skolan blir bilderna så himla dåliga.

My three best dresses:

Konfa klänning - Forever Unique
Detta är klänningen jag hade när jag konfirmerades, tycker verkligen att den är så himla fin! Det var ju en hel del fix med den innan den blev som jag ville ha den, från början är dne nämligen en långklänning, så den behövdes sys upp och sys in ett antal gånger innan den passade! Men jag blev verkligen så nöjd, kunde inte vart mer nöjd med min konfirmationsklänning!
 
 Herve Leger
Denna klänningen köpte jag när jag var i New York i vintras. Jag har alltid dreglat över bilder på kändisar som bär klänningar från Herve Leger, tycker att deras klänningar är så stört snygga. Så för mig är det en dröm att äga en själv! Denna kommer ajg liksom kunna ha hur länge som helst, den är ju så himla enkel och kommer nog aldrig riktigt gå ur modet eller vad man ska säga. Love it!
 
 Balklänning - Forever Unique
Även min balklänning kom från Forever Unique, precis som konfaklänningen. Dom gör verkligen så himla fina och festliga klänningar haha. Även denna var jag hur nöjd med som helst, mins att jag först kollade på den i aprikos, emn den var slut i min storlek så fick ta den i rosa, men de var nästan lika bra, för jag älskar den! 
Men även denna var en långklänning från början, så denna har vi också fått sy in och upp en hel del! 

Mot stan!

Nu ska jag in mot stan och möta upp Ronni för lunch och bio tror jag att de blir. Är så himla sugen på thai så förmodligen blir det Wasabi! De är helt klart en utav mina favorit restauranger nu.
 
Men jag tar med mig kameran och förhoppningsvis kan jag knäppa några fina bilder som jag kan visa er ikväll eller i eftermiddag!
 

WRECKING BALL

Det har ju vart väldigt mycket snack om Miley Cyrus de senaste. Och jag förstår verkligen att många blir provocerade av hennes "nya stil". 
 
Jag har alltid tyckt att Miley är hur bra som helst (älskar Hannah Montana också haha) och jag tycker fortfarande att hon är sjukt bra, jag tycker att hennes senaste låtar är bra. Men de är ju en annan stil på dom än va de var på hennes låtar för något år sedan. Men som sagt jag tycker fortfarande att hon gör bra låtar, jag tycker att denna är jätte bra, men hennes senaste videos t ex "we can't stop" var väl lite överdrivna typ. 
 
Har ni hört hennes senaste låtar? Vad tycker ni om dom?

Studiedag

Idag har vi studiedag, så himla passande för jag hade inte orkat en dag till i skolan kände jag igår. Var så himla trött verkligen. 
 
Så nu ska jag åka iväg till gymmet och sedan ska jag hem och duscha osv. Och senare ska jag förmodligen träffa Ronni också. Annars får jag se, har inga andra planer. Men ska sätta mig och göra en massa inlägg åt er, blir så himla stressad när jag inte har en massa på lager, så de måste jag göra idag, gjorde fyra igår också! 
 

Torsdag

Idag efter skolan åkte jag och mötte upp mamma coh så åkte vi tillsammans till gymmet. Jag är verkligen helt död nu och vill inget hellre än att lägga mig och sova typ haha.
 
Annars så ska jag boka flygbiljetter ikväll, ska nämligen upp till stockholm om några veckor. Ska bli så himla roligt verkligen! planerar att springa in på Hollister och köpa något/några par jeans. Älskar dom jag beställde, skönaste jeansen! 
 
Två bilder från idag:
 
 

Svar:

Hur lägger du in mail, instagram och bloglovin ikonerna i din blogg? Jag har inte gjort min design själv så jag har tyvärr ingen aning.
 
Vad menas med kick-off ? Det är en fest för en bra start på de kommande skolåret typ!
 
 
hur mycket frakt är det om man beställer oå victoria secret?  Dte beror på vad man beställer, jag har inte koll på hur mycket det är men har gjort ett inlägg om de så sök i bloggen så kanske du hittar det!
 
 
vilket Nordic Wellness är det? Altså vart ligger det? De ligger i frölunda!
 
 
Får ni inga skoldatorer? Nej de får man inte på sam, tyvärr.
 
 
Går du på sam eller sjölins? Haha, jag går på Sam!
 
 
undrar bara hur du äter? försöker du vara nyttig? och tränar du? Jag vill inte blogga allt för mycket om kost/mat osv, för jag känner att det inte är så bra för mig, så jag kommer inte göra inlägg om de eller så, men jag tränar och de bloggar jag ju ganska mycket om.
 
 
Vilken storlek har du på din American vintage t-shirt? Jag har storlek S
 
 
Är dina ash boots stora i storleken? Jag tror att dom är ganska normala i storleken, du borde nog testa innan du beställer!
 
 
Var har du köpt kalendern på bilden? På Louis Vuitton's affär i Marbella
 
 

Tisdagens - Kickoff

Linne - Zara   Jeans - Dr.Denim   Skor - Jeffrey Campbell    Jacka - Zara

IPHONE 5S/5C

I förrgår så släpptes ju en nya Iphone 5s och Iphone 5c! Jag som är väldigt sugen på en ny telefon, ska nog ändå vänta tills dessa kommer till sverige. Någon som vet när dom skall komma hit? 
 
Jag kommer troligtvis köpa en guldig eller en svart när dom väl kommer hit. Men helst vill jag nog ändå ha en guldig. 
5c är ju i färg, men de tror jag tyvärr att jag skulle tröttna på lite, alltså färgen. Tror att den är kul i någon månad sedan vill man byta färg. Men jag tycker verkligen att de är en jätte rolig idé!

Godmorgon

Jag åkte till Ronni runt halv nio igår och sov alltså där inatt. Så de har vart jätte mysigt, var så himla trött igår så vi somnade ganska tidigt! 

Nu är jag iallafall på väg till skolan! 



Trött..

Efter skolan vid tjugo i tolv ungefär så åkte jag in till stan och mötte upp mamma så gick vi tillsammans till gymmet! 

Efter det nötte jag uppe en tjej som köpte en grej från bloppisen och sen hem, efter de har jag bara sovit haha! Jag är så jävla trött!



Håll träningsmotivationen uppe

Sätt upp rimliga mål
Det är så himal lätt att man sätter upp mål som är helt orimliga och som man inte kommer nå. När man inte når sina mål blir man så himla omotiverad (iallafall jag) och tappar lättare motviationen. Så sätt upp små mål, som är rimliga. Om amn når sina mål blir man mer motiverad.
 
Variera din träning
Gör inte bara samma sak hela tiden utan variera din träning lite. Dels för att man inte skall göra samma övningar varje gång för att kroppen "vänjer sig" och då tar det inte lika mycket tillslut men även för att man kan tröttna då och de kan bli lite enformigt och tråkigt. 
 
Gör något du tycker är roligt
Om man tycker att det är tråkigt att springa ute och att gå på gym så kan man alltid börja i någon sport det är ju verkligen ett roligt sätt att träna på för man tänker inte på att man tränar. Eller varför inte gå på pass? De finns ju hur många roliga pass som helst, sumba, core osv osv. Finns en massa bra!
 
Lägg upp ett mini schema
Lägg upp en liten plan för hur du tänkt att träna. Det kan vara ett litet vecka för två veckor framåt t ex. Även här ska du göra ett rimligt schema, för om du gör ett schema du inte kan hålla kan man tappa motivationen lättare. Säg att du t ex ska försöka träna två gånger varje vecka, eller röra dig (promenera/jogga) minst 20 minuter tre gånger i veckan. 

Celine

 Man kan inte annat än att älska dessa väskor! Tycker att dom är hur snygga som helst verkligen! Dom är så himla enkla men ändå skit snygga och passar verkligen till allt! 
 
Om jag själv någon gång skulle köpa mig en sånnhär väska så skulle jag välja någon utav färgerna på bilden över, dom är ju nästan lättast att matcha enligt mig, visst det är jätte coolt med en stark färg som rosa eller orange men hur mycket kommer man kunna använda den? Jag själv tror inte att jag skulle använda den så mycket iallafall, inte för att den inte skulle vart snygg utan för att kläderna måste matcha väskan!

Godmorgon!

Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, hur som helst så åkte jag först hem till Vera där jag var men lite kompisar och sedan åkte vi till Källaren där vi var ett tag innan vi började gå mot kickoffen, jag och julia tog sedan taxin hem runt halv ett. 
 
Nu har jag precis vaknat och är hur trött som helst haha. Idag ska vi ha gympa och springa typ 3 kilometer, så jag får se hur de går. Men vi har iallafall vara två lektioner idag och slutar sjukt tidigt så det är as skönt!
 

1 månad - 3 mål

Ta tag i skolan mer
Nu har skolan börjat ordentligt och jag känner att jag inte riktigt kommit in i rutinerna. Så de måste jag börja göra nu, i gymnasiet får man ju betyg redan i 1an som följer med hela vägen till 3an så man kan liksom inte slappa i 1an och 2an som man gjorde i 7an och 8an och sedan ta igen de i 3an som mangjorde i 9an.
 
Träna, minst tre ggr/vecka
JAg har satt upp personliga mål med min träning, och ett av målen är att träna minst 3 ggr/vecka. Så det tänker jag verkligen försöka hålla. 
 
Hålla bloggen igång ordentligt och ta outfit bilder oftare
Just nu det senatse så har de känts bra med bloggen, jag har liksom haft en massa idéer till inlägg och en massa med tidsinställda varje dag. Jag hoppas att jag kan hålla igång de! Sedan ska jag ta lite mer outfit bilder hade jag tänkt, men jag tycker ändå att jag blivit bättre på de, eller? Men minst 2 ggr/vecka ska jag ta outfitbilder är målet!

Två från igår:

 

TODAY:

Såhär ser mina planer för dagen ut än så länge. Ska antagligen åka in till stan en stund efter skolan innan utvecklingssamtalet, jag sluta 16 och hade vart tråkigt att vänta så länga i skolan liksom. 
 
Jag kommer inte vara hemma speciellt mycket idag, men som jag skrev innan så har jag fixat tidsinställda, bra va? Så bloggen kommer uppdateras som vanligt!

TREASURE ISLAND

Igår fick jag hem två nya armband från Treasure Island. Minns ni att jag bloggade om dom för någon månad sedan också? 
 
Iallafall tycker verkligen att ni borde gå in och kolla deras sida, dom har sjukt snygga armband verkligen, och det är så himla bra kvalité också. Nitarna på mina armband jag fick nu är liksom riktiga nitar och inte bara tunna och plastiga som de kan vara när man köper armband.
Sedan är dom som driver det så himla trevliga också, det är ju verkligen ett plus! 
 
Snart kommer deras höstkolletion ut också, längtar! Kommer säkert komma in en hel del nya snygga armband då! 
 

Morgonträning +

Jag åkte till gymmet vid sju ungefär och var där tio över, då tränade jag ca en timme och kom precis hem nu. Känns så himla skönt att ha tränat på morgonen, då har man gjort det liksom. 
 
Idag kommer jag nog ha ganska fullt upp som de verkar nu. Så mestadelen av inläggen kommer att vara tidsinställda. Men de gör väl inget? De lär inte bli så himla stor skillnad från i vanliga fall ändå liksom. Blogg.se har ju uppdaterat sin app nu också, den verkar verkligen sjukt mycket bättre! Så kanske slänger upp något mobilinlägg?  

Me gusta +

Torkad frukt
Jag har verkligen börjat tycka att det är så himla gott det senaste. Lika gott som godis men efter några bitar så blir det lite väl sött tycker jag men annars tycker jag de är hur gott som helst. Mina favoriter är torkade jordgubbar, melon och papaya!

 Bootcut jeans
Jag älskar bootcut jeans, tycker att de är hur snyggt som helst och de piffar verkligen upp en outfit. Jag ahr ju mina från Hollister och dom är jag hur nöjd som helst med, tycker att dom sitter perfekt och är lagom utvängda. Jag får panik när jag tycker att dom är för utsvängda så dom är alldeles lagom! Hur som helst så tycker jag att det är jätte snyggt nu i höst!

Svarar:

Vart beställde du dina hollister jeans? hittar bara fakesidor. Jg betsällde från deras egen sida, om du googlar holliser så kommer den upp!
 
Har du Uggs? Isf vart har du köpt dina sida/affär kostnad? Ja, jag har flera par ugg's! Jag har köpt dom på olika ställen, dom flesta är köpta i USA!
 
Det är ju Härlanda park? Bor 5 minuter därifrån! Vilken dag var du där? Ja det är de, vi var där på gympan, i onsdags tror jag det var!
 
Vart gör du dina fransar? Jag fixar dom på Jennie H men har svarat på detta en miljard gånger så om du vill veta något mer om de så kan du söka i min blogg för har gjort massa inlägg om de!
 
Vad har du för hårfärg? Vad heter den? Jag har aldrig färgat de eller så, detta är min naturliga, så jag vet inte vad den heter, brunt? Haha nej men jag vet inte faktiskt!
 
Min pojkvän har precis gjort slut med mig, hur kommer jag över honom? Åå va tråkigt att höra! Jag vet inte riktigt, men umgås mycket med dina vänner och din familj. Försök se till att sysselsätta dig och göra roliga grejer hela tiden så du tänker på annat typ!

Wish list:

Untitled #180
Jacka - Moncler  //  Solisar - Rayban  //  Mobil - Iphone  //  Jeans - True Religion  //  Skor - Ugg Australia  //  Tränings skor - Nike  // En resa
 
Detta är några utav mina "wanties" just nu. En ny telefon ska jag försöka fixa snart, min är värdelös just nu och kameran har vart sönder hur länge som helst, den har en stor spricka på baksidan, så de känns lika bra att skaffa en ny nu! Frågan är bara om jag vill ha en 5a? Jag har vart lite tveksam på de eftersom jag tycker att det är jobbigt emd laddare osv men nu lutar dte ändå åt de hållet. 
 
Sedan är jag sugen på en ny vinterjacka det är ju lite tidigt än men någon gång ska jag förmodligen köpa en ny. Annars har jag ju mina från förra året som duger mer än bra (mina två pälsar och min Moncler) men det är alltid roligt med nytt, jag har dumt nog börjat tröttna lite på min nuvarande moncler och hade gärna velat ha en ny, men vi får ju se hur det blir med de. 
 
Sedan så hade en resa till julen inte suttit helt fel, vill så himla gärna nera på jullovet, de står allra högst upp på listan!
 

Skoltips:

Använd kalander
Jag kan själv erkänna att jag är dålig på de, men förra veckan så började jag faktiskt skriva upp sakaer i min kalender. Det är hur bra som helst, man kan köpa en kalender eller så kan man skriva upp de i mobilen, vilket som är hur bra somhelst och det blir mycket lättare att hålla koll på läxor/inlämningar/provn! 
 
Anteckna 
Om man antecknar under lektionen så blir det lättare att plugga inför provn osv senare, eftersom man formulerar sig själv och då kan skriva på ett sätt som gör att man kanske förstår bättre eller tycker att det blir mer
intressant. Jag tycker också att jag lär mig mer när jag skriver ner det själv, men det är ju olika från person till person! 
 
Lyssna på lektionerna
Det låter kanske självklart att man skall lyssna på lektionerna, men jag vet ju själv hur jobbigt det kan vara på alla långa genomgångar. Men om man hänger med ordentligt på lektionerna så behöver man inte plugga lika mycket hemma, så de är ju verkligen ett plus. Om man då samtidigt antecknar så blir det ju ännu bättre.
 
Läs i omgångar
Om man ska läsa inför ett prov och man har många sidor, så brukar jag göra så att jag delar upp sidorna och läser i omgångar. Sedan gör jag också så att jag läser samma sida/stycke två eller fler gånger innan jag går vidare. Det kanske låter krångligt eller så men för mig funkar det bra, jag läser ett stycke tills jag kan det och jag kan förklara det utan att läsa innan jag går vidare. 
 

Ny vecka

Nu är de dags för ännu en skolvecka efter helgen. Tycker att helgerna känns så himla korta, dom är över så fort liksom. 
 
Iallafall, denna veckan har vi en del i skolan faktiskt, vi har haft de väldigt lungt de andra veckorna men nu börjar läxor osv komma. Så de är väl lite sådär, men de kommer ju såklart med skolan, de vet man ju. 
 
Nu ska jag klä på mig lite snabbt och sedan springa till bussen!
 

What to do

Nu har jag precis skrivit klart min SO redovisning så de känns jätte skönt! En sak mindre att tänka på liksom. Nu har jag bara spanskan kvar, sedan är jag klar, skönt!
 
Är så himla gotte sugen nu verkligen. Är jätte sugen på typ glass eller att baka något. Eller att gå på bio? De hade vart så mysigt. Får se om de blir något av de senare!
 

ALL FROM H&M HOME

Untitled #181
Inredning är något som är väldigt viktigt och hur roligt är det inte att ha ett rum som man är nöjd med och tycker är fint? Jag har hur mycket som helst som jag skulle vilja ändra i mitt rum, t ex måla om min fondvägg. 
 
Här är iallafall liite saker från H&M Home som jag tycker var jätte fina. H&m home har verkligen jätte fina grejer, jag har massa lakan, kuddar osv där ifrån. Så de är verkligen ett tils till er att gå in på deras sida och kolla om ni letar efter snygga inrednings grejer! 

Svar - Hollister

Vilken storlek tog du på dina jeans? Jag beställde 0-Short som dom skrev på sidan. Den motsvarar som ni ser på bilden 24/31
 
Hur var storleken? Dom passade mig perfekt. Och var lagom långa, jag är 166cm.
 
Vilken storlek har du på Dr.Denim? På Dr.denim har jag XS
 
Hur mycket kostade dom? Blev det någon tull? Nej det är ingen tull eftersom det är inom EU. Dom kostade 74 Euro
 
Hur lång tid tog det innan du fick hem ditt paket? Ca en vecka tror jag, kanske lite mer!

Godmorgon - söndag

Godmorgon på er! Igår kom jag och Julia hem runt halv två tror jag. Vi var som sagt först hos en kompis och sedan åkte vi vidare till en annan, jag hade iallafall en jätte bra kväll med mina vänner!
 
Nu vaknade vi precis och ligger och drar oss lite i sängen men snart måste vi gå upp eftersom jag ska vara inne i stan vid elva. 
Senare idag måste jag plugga, har en hel del att göra nu! Har skjutit upp de hur länge som helst så nu börjar de bli stressigt med ett arbete vi har och några läxor. 
 

Update:

Just nu gör jag ingenting men om ca 45 minuter så kommer Julia hit tror jag och så ska vi vara med varandra en studn och göra oss iordning och så, sedan ska vi över till en kompis där massa kompisar ska vara så de blir jätte roligt! 
 
Imorgon vid elva har jag en bokad tid för att fixa mina fransar. Under sommaren känner jag att de egentligen inte är så himla viktigt men nu när hösten börjar lite så tycker jag att de är skönt, då slipper man sminka sig lite och jag känner mig finare när jag har det! 
 
 

So Jolli - Mix and match

Jag fick hem lite klockor från Jolli här om dagen. Jag tänkte att jag skulle ta lite bättre bilder på dom och när jag har satt ihop dom och har på mig dom så att ni får en bättre bild utav klockorna (dessa bilder är värdelösa haha).
 
Men hur som helst, dessa klockor kommer från Jolli och är i gummi, dom finns som ni ser i hur många olika färger som helst. Och de bästa måste nog vara att man kan mixa och matcha dom hur man vill, alltså blanda olika färger osv. Så klockorna blir personligare och går att matcha till allt beroende på vilka färger man använder! 
 
Jag är hur nöjd som helt och kommer visa er bra bilder på klockorna så snart som möjligt, för hoppningsvis redan imorgon!
 

Stor förändring

Nu kommer de inom en snar framtid ske en väldigt stor förändring här på bloggen! Jag ser det som positivt, jag ser fram emot det och tror att det kommer bli hur bra som helst! Men samtidigt är jag lite små nervös, det är en stor förändring och jag vet inte hur ni kommer att reagera..
 
Men jag hoppas och att ni kommer att förstå, vilket jag tror att mina äkta positiva läsare kommer att göra! Men mer om de någon annan dag och när jag känner att jag har mer koll på läget liksom. 
 
Någon som kan gissa vad de kan tänkas vara?
 

Gårdagens - Simple

T-Shirt - American Vintage   Jeans - Hollister   Skor - Vans    Skor + Jacka - Zara

HELG

Ronni och jag satte klockan på kvart över åtta imorse eftersom han hade morgonträning, jag vaknade i och för sig lite tidigare. Men efter ett tag så gick vi upp och gjorde frukost. Nu åkte Ronni för ett litet tag sedan och jag ligger här och bloggar nu. 
 
Jag ska se om jag ska åka iväg till gymmet ett tag nu, är inte lika taggad på de när mitt älskade Träningsverket är stängt, haha.. Längtar som bara den efter att det ska öppna igen!! 
 

Today:

Efter skolan idag så åkte jag in till stan med massa tjejer från min klass och en massa andra tjejer som vi mötte upp i stan. Tanken var att vi skulle äta tillsammans allihopa men istället blev det så att jag och Saga gick själva till Vasasushi, men det var också jätte mysigt! 
 
Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på Ronni som kommer hit ikväll, vi ska ha släktmiddag eftersom mamma fyllde år igår. Så de blir jätte mysigt! 

Yves Saint Laurent

 

HOLLISTER - BOOTCUT

Minns ni att jag skrev förra veckan någon gång att jag beställt hem ett par jeans från Hollister? Hur som helst så kom dom iallafall hem för någon dag sedan. Är hur nöjd som helst med dom verkligen. 
 
Dom var precis som jag hade förväntat mig så jag kände liksom inte att jag blev besviken när jag fick hem dom. För så tycker jag verkligen att det kan vara ibland. 
 
Älskar bootcut jeans, tycker verkligen att de är hur snyggt som helst och någon man kan satsa på till hösten till er som ber om tips på snygga höst kläder. För bootcut jeans bassar till allt och själva "bootcuten" är liksom en snygg detalj som gör de lite roligare än ett par hel tighta (enligt mig)!

Jag vill lära mig..

Något som jag verkligen skulle vilja lära mig är att fixa mitt hår. Alltså göra fina frisyrer, locka de på olika sätt osv. 
Som det är nu så är jag värdelös på just det, locka hår kan jag verkligen inte göra, vet inte hur många gånger jag försökt på mitt hår men de blir aldrig bra, jag klarar att göra max 2 lockar, sedan går det inte mer. 
Och jag tycker verkligen att håret är så himla viktigt om man vill vara lite finare typ så gör håret väldigt mycket (enligt mig). 
 
Älskar lockigt hår dessutom och tycker att det är hur fint som helst så ska verkligen försöka lära mig hehe!

Its friday!

Godmorgon på er! Jag missade precis min buss så jag får ta den sena. Så nu hinner jag blogga lite snabbt innan jag måste gå, det måste ju vara ett plus iallafall. 
 
Idag är det fredag, och helg, hur skönt som helst även om jag har en del plugg som jag måste ta tag i.. Ikväll ska vi fira mamma som fyllde år igår! Ska blir hur mysigt som helst!
 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMI

 

American Vintage

Denna t-shirten fick jag hem idag från Miinto.se! Den är från American Vintage, som ni säkert förstår genom rubriken haha. 
 
Jag har tänkt på att köpa en vit american vintage så himla länge. Men funderat på om jag vill ha en t-shirt eller långärmad. Men tillslut så bestämde jag mig för en t-shirt (tycker att dom är lite bekvämare och jag har ju två beiga i långärmade. 
 
Denna kommer jag ju kunna använda till allt verkligen, en vit basic t-shirt funkar ju såklart till allt! 

I'm dead..

Jag är helt slut efter vildmarksleden idag, vi gick ca två mil i skogen. Mina ben värker och jag känner mig helt slut. Så nu ligger jag i min säng och kollar på tv. Först tänkte ajg att jag inte skulle orka röra mig på hela kvällen, att jag bara skulle ligga framför tvn i sängen. Men jag är typ träningssugen konstigt nog haha! Men till gymmet orkar jag verkligen inte åka så jag ska köra lite övningar här hemma hade jag tänkt. 

Sedan ska jag baka med mamma, myspys!
 
 

Några svar:

Vad du jag ska köpa uggs eller primeboots? Jag funderar på att köpa uggs nu och så kan jag köpa primeboots till våren sen men jag vet inte vad tycker du? Åå jag vet inte, men om du inte har något av det sedan tidigare och du gillar Primeboots så tycker jag att du ska satsa på dom, eftersom dom är användbara hela året (vilket uggs också är i och för sig men på våre/sommaren brukar ju ugg'sen vila)! Men om du ska köpa ett av dom nu och kommer kunna köpa något mer senare (till våren) så tycker jag ugg's nu och prime till våren tror jag!
 
Vilka jeans kan man matcha ldir skor i den färgen som du har till? Alla tycker ajg nästan, blåa, vita, svarta.. Ja alltså jag har lite svårt för brunt och svart ihop, men de funkar!
 
 
vart har du köpt träning leggingsen? Dom är från Stadium!
 
 
Vart är era jeans ifrån? Mina (leopar) är från Dr Denim, jag vet tyvärr inte vart vanessas är ifrån, men jag kan fråga om ni vill!
 
Några tips för att få så långt hår? Nje, alltså jag är såå dålig på sånt. Men jag har gjort ett inlägg med "hårtips" så gå in på tips och se om du hittar de!
 
 

Gårdagens:

Tröja - Zara  Jeans - Miss Me  Skor - Converse
 

LONDON - 29 -31 oktober

Jag har ju skrivit ett antal gånger att jag vill åka till London, de kan ni ju inte ha missat haha. 
 
Och här om dagen bokade i äntligen resan, blev så himla glad verkligen, ser fram emot det jätte mycket! Så vi åker på morgonen den 29onde Oktober och kommer hem på eftermiddagen/kvällen den 31 och jag inte har helt fel nu. Så det blir en liten weekend. Helt lagom tycker jag när man åker till London, iallafall vad jag har hört av andra, jag har ju själv aldrig vart där.
 
Det är ju inte ens så himla långt kvar tills vi åker, drygt två månader, lite mindre. Och tiden går ju så himla snabbt så förhoppningsvis flyger tiden fram tills dess!
 

Update:

Hej på er! Jag har precis kommit hem för kanske en halv timme sedan. Vi slutade tidigt idag och efter det åkte jag in till stan med Saga och Sofia och sedan åkte jag och mötte upp mamma och så åkte vi tillsammans och tränade. Träningsverket håller ju på att flytta nu och så länge så tränar jag på Nordic Wellness, jag föredrar verkligen träningsverket, saknar det redan haha, det var så himla mycket fräschare tycker jag.. Men förhoppningsvis så blir den nya lokalen ännu bättre! 
 
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och senare ska jag åka iväg till Ronni!

FOR THAT BEACHY LOOK

Här om dagen var jag på frölunda torg för att möta upp en tjej som skulle köpa en sak från bloppisen, och när jag väl var där så passade jag på att titta i lite affärer såklart. Och inne på H&M hittade jag denna, en saltvattens spray. Den ska gör så att man får lite beachy hair typ haha. Alltså så som man får på stranden ungefär. 
 
Så jag kunde inte motstå att köpa den, det är ju värt att testa iallafall eller hur?

Randig tröja

Untitled #179
 
Något jag införskaffade mig här om dagen är en randig tröja. Jag har tidigare vart väldigt trött på dom eftersom jag använde liknande så himla mycket i 6an (minns ni dom från Gina Tricot som alla hade?) 

Men nu börjar jag tycker att det är hur fint som helst igen, till ett par slitna boyfriendjeans eller liknande! Måste verkligen hitta ett par snygga ljusa boyfriendjeans, älskar dom från one teaspoon, tycker att dom är hur balla som helst, men vet inte riktigt hur dom ser ut på. 
 
Tycker iallafall att det hade vart en sjukt snygg outfit till hösten, boyfriendjeansen från One Teaspoon, en randig tröja och en sngg skinjacka!
 

Onsdag

Godmorgon på er! Jag har precis fixat frukost som jag ska äta nu lite snabbt innan jag börjar göra mig iordning. Onsdagar är helt klart våran skönaste dag i skolan, vi har mara matte och gympa! 
 
Efter skolan ska jag troligtvis in till skan och köpa lite grejer som jag ska ha med mig imorgon, vi ska nämligen gå Vildmarksleden då. Och för er som kanske inte vet vad det är (vilket inte är så konstigt) så är de en tradition vi har på Samskolan där alla klasser går ut och går i skogen. I år ska vi gå den långa rundan på ca 2 mil tror jag att det är!

Hej hopp!

Idag har vi haft vår längsta dag, slutade fyra. Och jag är helt slut nu, ska göra lite SO och sedan ska jahg bara ta det lungt resten utav kvällen! Skönt!
 
Annars åkte jag och några tjejer från min klass in till stan och åt lunch på Wasabi, så himla gott är det där verkligen! Och sedan har vi haft ganska slappa lektioner, vilket är skönt. Vi har inte fått så jätte mycket att göra i skolan än, vilket är skönt!
 

Tjejmiddag

Jag har fått en massa frågor ang vad vi gör på våra middagar, vad vi äter, vad man ska ha på sig osv osv! Så jag tänkte göra ett litet inlägg om det nu!
 
 
Maten:
Försök att se till att göra något som många gillar och som inte är allt för jobbigt och kräver alldeles för mycket fix, för det är ju tråkigt att behöva vara borta från middagen för att fixa maten. En klassiker är att köra på pastasallad och kyckligspett. Vet inte hur många middagar jag har ätit det på, haha! Men de är verkligen syper smidigt, pastasallanden är ju kall så den akn man förbereda. Och kycklingspetten sätter man ju bara in i ugnen en snabbis! Annars tycker jag att småplock är väldigt bra, de går ju också att förbereda liksom!
 
På mina middagar har jag haft Chiken Thai och Africana, det är också hyfsat lätt att förbereda och det är egentligen bara att värma och koka ris när det är dags.
 
Kläder:
Oftast så har vi inga speciella teman och då får man ju såklart ta på sig vad man vill, men man kan ju ändå prata lite med kompisarna och höra vad dom tänkt att ha på sig så man vet ungefär hur uppklädd man skall vara. Men på vissa middagar har vi haft teman, de kan vara att alla får en färg, maskerad, finklädd osvosv. Då är det lättare att veta vad man ska ha på sig kanske, eller vilka ramar man skall tänka inom liksom. 
 
På mina middagar har jag haft temat "finklädd" och maskerad fast med masker, inte dräckter!

Cozy

Kofta - Zara   T-shirt - H&M   Jeans - Dr.denim    Skor - Converse    Väska - Zara

MADLADY.SE

Igår fick jag hem ett paket från Madlady.se och i låg detta, en tjocktröja med skinndetajer och en jeansjacka! Och när jag var inne och kikade på deras sida igår så såg jag att dom hade fått in hur mycket nyheter som helst, så de tycker jag verkligen att ni borde gå in och kolla på!
 

Morgon på gymmet

Jag pallrade mig iväg till gymmet nu imorse och hann med att träna en timme, är helt död i mina armar nu kan jag säga, haha. 
 
Nu ska jag börja klä på mig och göra mig iordning lite snabbt innan jag ska åka iväg. Tack för era förslag igår på vad jag skulle kunna blogga om, jag ska sätta mig ner i eftermiddag och kolla igenom dom och fixa ett par inlägg, det blir nog hur bra som helst! 
 

Mys framför idol

Nu har jag precis fixat iordning en skål med jordgubbar, hallon och blåbär, gott! Ska sätta mig framför idol nu, tänkte att jag skulle passa på att blogga nu i pausen bara. 
 
Annars så är jag så himla taggad på att blogga just nu, de känns allmänt kul helt enklet och vill helst göra hur många inlägg som helst men skulle behöva lite hjälp med idéer! 
 
Har ni några bra förslag? Något speciellt nu skulle vilja att jag skrev om/tipsade om? Inga förslag är dumma, hjälp till nu så kommer bloggen bli bättre för er!
 

Höst-feelings

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en dag i skolan och en snabbis inne i stan. 
Idag så fick jag lite sovmorgon eftersom jag skulle till tandläkaren, hur skönt som helst. Så för mig så var dagen ganska slapp, jag hade bara en lektion innan lunch. Och på lunchrasten åkte jag, Julia och Vanessa till katrinelund där vi hälsade på Ronni och så. Sedan tog vi en promenad tillbaka till skolan. Vi gick genom en park/kyrkogård som ligger vid Sam, och de var fullt med gula/orangea/röda löv överallt på marken, fick verkligen höst-känsla!
 
Nu ska jag iallafall fixa något inlägg, svara på ett par mejl, har bland annat fått ett erbjudande från en bloggportal, spännande va?! 
 
En bidl på mig och Vanessa från idag!

Munsår - Tips (haha)

Fick en fråga ang ifall jag kunde skriva om vad man skulle göra om man fick munsår, om jag hade några tips för att få bort dom snabbt osv. Haha, och det är ju ett lite annorlunda inlägg, men de finns säkert någon mer än den som bad om det som uppskattar det så tänkte dela med mig av några tips!
Munsår:
Tro mig jag vet verkligen hur hemskt det när när man känner att man håller på att få munsår. Jag håll på att få det och då var dte panik verkligen, tycker att man känner sig så himla ofärsch och äcklig då typ. Men jag kände bara att de höll på att komma men de kom aldrig för jag håll på med de som bara den haha. 
 
- Isbitar, testa att ta en isbit och håll mot såret/där du tror såret kommer. Och håll den där ca 5-10 minuter. Upprepa detta men inte allt för ofta.
- Frysta tepåsar, blötlägg tepåsar och lägg dom sedan i frysen, efter ett tag när dom är frysta kan du ta ut dom och hålla dom mot såret. De ska vara lugnande och dämpa de typ. 
- Zovirax, åk till apoteket och köp Zovirax, tror inte att det är så jätte dyrt och en tub räcker länge. Så smetar du det över såret varannan timme eller något sånt. 
- Munsårsplåster, finns också att köpa på apoteket och ett paket räcker hur länge som helst. Dom är jätte bra för man kan ha dom på läppen utan att dom syns (om man inte står ganska nära då).
 

MILLION BABY

När jag var inne i stan här om dagen så köpte jag med mig denna parfymen hem. Älskar detas kill parfym och det har jag alltid gjort och deras tjej parfym var även den hur god som helst!
 
Jag var verkligen sugen på en ny parfym eftersom jag mest haft bodymists det senaste, och dte är verkligen inte samma sak eftersom det inte är någon kvalité på bodymistsen från VS, lukten försvinner på 5 minuter liksom. Så denna satt verkligen perfekt, den kommer från och med nu följa med mig i min väska. De värsta som finns är ju verkligen att känna att man inte luktar gott, så en parfym av något slag måste man alltid ha med sig!

A good workout

Här om dagen hittade jag denna videon, hon som ger instruktionerna har tränat/tränar bla Miley Cyrus! Jag var tvungen att testa dessa övningar och dom kändes verkligen, var hur jobbiga som helst. 
 
Och det som är så himal bra med dom är att man inte behöver åka till gymmet för att göra dom, utan man kan göra dom hemma. Hur skönt är inte de? Jag får ofta frågan om jag kan tipsa om övningar man kan göra hemma, och här är tre stycken som jag tycker är skit bra!

Hola amigos

Min dag har vart väldigt slapp idag, jag vaknade runt nio och runt 10 så vaknade Ronni och då fixade jag frukost till oss. Efter det så satte vi oss och kollade på Modig, och nu har vi äntligen sett klart den haha, tror vi har kollat på den vid 3-4 olika tillfällen nu. 
 
Efter ett tag så satte vi på ännu en film, som för övrigt var hur bra som helst, Warrior! Och vid tre så körde vi hem Ronni och sedan dess har jag bara legat och kollat tv och fixat ett par inlägg! 
 

So lazy

 

Svarar:

Bloggar vanessa igen? Skulle du isåfall kunna länka hennes blogg? Nej det gör hon inte tyvärr. Men om hon börjar någon gång så kommer jag absolut länka den!
 
Kan du tipsa om några snygga vinterjackor till vintern? Eller vad du tycker är snyggt? Ja de ska jag absolut gör men tänkte vänta ett tag, det är ju trots allt bara 1 september.
 
 
var är tröjan ifrån? Den är från H&M
 
Går inte du Sam? Jo, jag går på sam!
 
 
vad du gör på gymmet? Springer du bara i en timma eller gör du styrketräning på dom classiska maskinerna? Olika, men jag går oftast och sedan kör jag styrka på maskinerna eller på egenhand. 
 
 
Villken storlek har du på din LV? Jag tror jag har storlek MM
 
 
Har du breda höftben eller är du kobent? Haha, jag är varken eller. 
 
 
Tycker du att Liebeskind skärpen med spetsiga nitar är snygga? Ja det tycker jag!
 
 
Säljer du din nuvarande kamera då? Nej, det gör jag inte tyvärr.
 
 
hur länge har du o ronni varit tillsammans nu? Två år och snart tio månader om 20 dagar haha.
 
 
Tycker du att g-star jeansen är bra och håller/passar bra? Ja det tycker jag!

Godmorgon på er!

Ronni ligger fortfarande kvar ute i lilla huset och sover så jag ska snart gå ut dit igen eller om jag ska börja göra lite frukost. Iallafall så kom ronni hit runt 18 igår och så sov han här inatt, tanken var att vi skulle ha värsta myskvällen och äta massa gott emn när vi hade ätit middag så var båda så mätta så vi struntade i det, kanske tar det senare istället?
 
Idag är det lite oklart vad jag ska göra antingen ska jag till gymmet, plugga eller på en jobb grej haha de beror på! Men plugga det måste jag iallafall göra. 
 
Har föresten atgit lite bilder med den nya kameran nu, den är hur bra som helst enligt mig!
 

RSS 2.0