• Jag nyser när jag tar på sammet
• Min mamma är den person som står mig allra närmast.
• Jag ryser utav tanket på att bita i tyg.
• Jag hatar att vara kladdig, speciellt på händerna, klarar knappt av att ta handkräm går jämt och tvättar av det nästan direkt!
• Jag känner mig ganska sällan hungrig och om jag är själv glömmer jag lätt att äta och när jag inte har ätit så blir jag på ganska dåligt humör, så jag kan behöva bli påmind om att äta ibland. 
 

Vinnaren - E.L.F tävlingen

Jag har nu dragit vinnaren utav E.L.F tävlingen och vinnaren blev en tjeje som heter Sandra (jag har mejlat dig)!
 
Så ett stort grattis till dig och till er andra så önskar jag er massa tur på nästa tävling, för det kommer ju komma fler!

Favorit frukost:

Jag hinner inte alltså äta frukost på vardagar eftersom jag för det mesta har ganska bråttom iväg till bussen, men när jag väl hinner äta frukost så är detta mitt första val, det är helt klart favoriten, just nu iallafall, jag lär tröttna snart, jag är en riktig periodmänniska när de kommer till mat haha. 
 
Iallafall, jag fick lite frågor igår ang vad denna frukosten bestod av så tänkte svara på det nu även om det är super enkelt hehe.
 
 
Det är alltså:
 
- Turkisk yoghurt
- Honung
- Smälta hallon

Svarar:

Kan inte du fixa ett inlägg med avslutningsklänningar? Gärna hemsidor med snygga klänningar också? Jag har faktiskt redan gjort ett för inte så länge sedan, de hittar du här. Annars finns de fina klänningar på t ex Asos.com och Nelly.com
 
Är den lemon pie smaken på loka god? Njee, ag tycker inte att den var speciellt god faktiskt men smaken är som baken. Jag ska testa de andra smakerna också, har hört att någon utav dom ska vara jätte god haha.
 
 
vad är det du jobbar med på mässan? säljer du grejer i en monter eller vad är det du gör? Jag stod i en monter på mässan!
 
 
vet du vart man kan köpa vs-produkter i stockholm? Alltså, jag bor ju i Göteborg haha.. Men på Arlanda har dom väl en liten affär, annars vet jag inte.
 
 
vart har du köpt jeansen och vilken storlek? Jag beställde dom från Nelly.com för ca ett år sedan, har storlek 24 på dom!
 
 
vilken färg tycker du är snyggast på dom låga primeboots med stjärnan där fram? Jag tycker beiga är snyggast!
 
 
Hur har du fått katalogen hem? Jag vet faktiskt inte riktigt, efter att jag beställt saker där ifrån har dom börjat skicka hem en katalog till mig någon gång i månaden typ!
 
 

Tränat

Nu har jag tränat i ca en och en halv timme och jag är helt död i kroppen, speciellt mina armar. Men känns liksom ädå skönt för det är ju de som är meningen. 
 
Nu ska jag ta en lång dusch och sedan lägga mig och kolla på tv och skära upp lite frukt. Detta har vart en typisk söndag för mig, jag är för det mesta bara hemma och tar de lungt på söndagar, ibland träffar jag ronni och ibland tränar jag lite. Mne de är för de mesta de, tycker att de är skönt att varma ner lite på söndagar liksom, ladda om inför en ny vecka typ, haha usch va töntigt de lät.

27/4


Godmorgon!

 
Jag vaknade hyffsat tidigt imorse eftersom jag skulle säga hejdå tilla mamma som åker till Holland idag. Sedan så har jag bara legat i sängen och kollat på tv typ. 
 
Jag har precis fixat lite frukost, detta har blivit min nya favorit frukost nu. Men de är så himla mättande verkligen, vilket i och för sig är bra. 
 
Nu ska jag snart börja städa lite i mitt rum och sedan får jag se vad jag ska hitta på!

Helt slut

Jag är slut i hela kroppen nu och orkar knappt lyfta ett finger. 
 
Ronni sov här igår och vi somnade hyffsat sent för att sedan behöva gå upp halv åtta, stressa som bara den och ta bussen in till mässan. Där jobbade jag och gick runt i 4/5 timmar. Man kanske inte kan tro det men man blir hur trött som helst utav det, det är ju hur mycket folk som helst osv..
 
Sedna på vägen hem fick jag verkligen kämpa för att hålla mig vaken, nu kom jag precis hem iallafall och har precis ätet middag. 
 
Föresten så har jag fixat lite korta filmsnuttar från min dag idag som kommer upp imorgon!
 

På hästmässan

Jag har var här sedan kvar över nio tror jag och jag ska snart börja dra mig här ifrån tror jag! Den har kommit fram flera stycken söta läsare så de har vart super roligt!

Jag börjar åka här ifrån om kanske en kvart och då åker jag troligtvis in till stan en snabbis!


Hästmässan

Som många utav er säkert nu så är hästmässan igång nu i svenskamässan. Och imorgon ska jag dit och jobba. 
 
Jag kommer inte vara där hela dagen men kanske mellan 3-5 timmar eller liknande. Jag går dels dit för att jobba med också för att jag tycker att det är kul, tycker att det är roligt att gå runt där och kolla typ, när jag var mindre åkte jag dit med mamma när den öppnade på morgonen och gick sedan runt där tills de stängde haha. 
 
Jag kommer alltså jobba i en monter där men även gå runt lite på mässan. Om någon utav er är där imorgon och ser mig så får ni jätte gärna komma fram och hälsa, vore super roligt!
 
 
 

Simlpe

Såhär såg jag ut idag, väldigt enkelt och skönt, helt klart dom skönaste jeansen föresten dom är från G-star och är de skönaste jeansen jag har. 
 
Sedan hade jag bara en grå t-shirt, converse, min klocka och min jacka från Jofama by Kenza. 

A hot summer day

 
Untitled #142

Ett nytt försök -

 
Nu har jag gjort ett nytt försök till att hitta en bra balklänning, den förra passade som sagt inte och snart börjar de bli dags (okej, de är en månad kvar typ..).
 
Så jag hoppas som sagt att denna är bra nu, den ser jätte fin ut på bilden, vill dock inte lägga ut en bild på hela ännu, men de är en liten sneakpeak iallafall. Man ser ju ändå lite, eller?
 
 

4 från idag +

Tanken var att jag skulle försöka ta lite bilder från min dag eftersom ni brukar uppskatta det. Men det var så hila tråkigt väder och jag glönde helt av så de blev bara dessa 4. 
 
På första bilden ser ni iallafall min frukost (Ser sjuk äckligt ut, är inte så bra på dedär med matbilder), andra bilden är Ronni påväg in till stan, vi var där och åt lunch + fikade en snabbis efter skolan, så himla mysigt!
 
Och de två sist bilderna är från bussen påvägen hem, jag tycker faktiskt att det är mysigt att åka buss när de regnar ute (bil också för den delen), typ lyssna på musik samtidigt. Känns skönt och mysigt på nått sätt. 
 
Vi hade ju föresten två nationella idag, hur gick de för er som gjorde dom? För mig gick de helt okej, jag tycker dock att man hörde lite dåligt på lyssningsdelen, de var liksom mycket bakgrundsljud. Men de gick helt okej ändå, engelska är inte de nationella som jag vart mest nervös över, de måste nog vara spanskan, de är nästa vecka..

Sorry..

Jag har bloggat dåligt det sista men de blir bättre, hold on.
 
Jag åkte hem från skolan innan sista lektionen idag eftersom jag mådde så himla illa, jag var helt grön i ansiktet. Då gick jag direkt hem och la mig, efter ett tag somnade jag och sov någon timme och efter att jag vaknat mådde jag lite bättre men de har ändå inte vart helt 100 liksom. 
 
Men nu har jag fått i mig lite mat iallafall och ska sätta mig och kolla balklänningar för 1000de gången..

No makeup -

Kollade runt lite på Weheartit igår kväll och snubblade över dessa bilder på några Victoria's Secret modeller utan smink. Jag tycker att de är sjukt stor skillnad, ag hade t ex väldigt svårt att känna igen Rosie Huntington-Whiteley i mitten på mittenbilden, desamma med Candice på samma bild.
 
De är verkligen helt sjukt vad man kan göra med smink, man kan ändra nästan allt med hela sitt utseende liksom. Hade gärna vart bättre på smink osv, de kan ju som sagt göra så så mycket för utseendet, de ser man ju speciellt på dessa bilder.
 
Jag är i och för sig inte den som gillar att gå runt emd massa fondation osv för jag tycker att de känns så himla kladdigt och jobbigt på något sätt..
 
Men någon gång hade det vart roligt att bli sminkad utav någon som är riktigt duktig och jobbar med det bara för att se hur stor skillnad de kan göra liksom. 

Godmorgon!

Jag har haft en lång sovmorgon idag, vi börjar inte förens tjugo i elva. Så himla skönt!
 
Jag vaknade runt nio tiden och då fixade jag lite frukt och sedan har jag legat och kollat på tv fram tills nu. Egentligen så var tanken att jag skulle iväg till gymmet men jag vaknade lite väl sent för det. 
 

..

Usch fick lite tråkiga nyheter för en stund sedan så jag är inte på de bästa humöret just nu och hela kvällen har vart lite rörig känns de som. 
 
Men jag ska försöka att uppdatera er så bra som möjligt imorgon iallafall!

Nu:

 
Jag blev precis insläppt i mitt hus nu och ligger och bläddrar i Victoria's Secrets katalogen som landade i min brevlåda förra veckan och äter lite frukt. 
 
Idag var vi på teater med skolan så vi slutade vid klcokan fyra och jag var hemma runt kvart i fem och då hade min mobil vart död i ca en två timmar och jag hade ingen nyckel och såklart var ingen hemma. Men dom tur var så låste jag inte lilla huset imorse så jag gick in och la mig där och kollade på lite How I met your mother tills mamma kom hem. 

Svarar:

Varifrån är Ronnis sandaler? Hur mycket kostade strumporna som han har i sandalerna? Har du stylat honom Alexandra? Vet inte om denna kommentaren var seriös men jag svarar ändå haha. Ronni har inte sandaler på denna bilden, de är bara strumpor och jag har ingenaning om vad dom kostar. Och nej jag har inte stylat honom utan han valde kläder själv.
 
Varifrån kommer jeansen du har på dig på bilden tillsammans med din Jofama jacka? Dom är från Ralph Lauren Denim and Supply.
 
 
Kan du lägga ut recept på reeses? Jag kan de inte i huvudet, googla de!
 
 
Vad köper man reese's? På nedervåning i NK eller Coop, ica osv.
 
 
vad är din kik? Kan man ställs frågor där? alexandraap heter jag där! Ja de är klart man kan!
 
 
 Vad brukar ni göra på thejmiddagarna? Olika, äta, prata, köra lekar osv!
 
 
Har ni tjejmiddag varje helg? Njee, inte varje helg men de hade varit kul att ha de!
 
 
Tycker du minnetonkas är snyggt? Aaa!
 
 

Tävling - E.L.F

Jag tänkte nu starta en tävling i samarbete med E.L.F, som jag förra veckan fick hem produkter utav som jag förövrigt är otroligt nöjd med. 
 
Ni har nu chansen att vinna Brightening Eyeshadows, Glossy Gloss och Baked Blush, de alltså de tre produkterna som ni ser på bilden. Måste säga att jag tycker att det jag testat utav deras smink är väldigt bra och jag tycker att de ni har chansen att vinna ser asnice ut, hade själv gärna velat ha de!
 
Tävlingsreglera är enkla de ända ni behöver göra för att få chansen att vinna är att gå in på facebook och likea deras sida som ni hittar här  !
 
När ni är klara och gjort det så kommenterar ni detta inlägg med namn och mejladress samt att ni gjort de som krävs såklart! 
 
Sedan har ni chansen att vinna dessa produkter från e.l.f !
 
PS. e.lf. har även en beautyklubb på deras hemsida där man kan vinna produkter, få speciella rabattkoder mm. Den hittar ni här

Några från igår:


Godmorgon!

Jag hade en skit bra kväll till en början igår men tyvärr slutade den inte speciellt bra. Jag kan iallafall lägga ut lite bilder från igår om en stund, ska bara ladda över dom till datan och sånt. 
 
Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på tv och väntar på att mamma och pappa ska vakna så att jag kan få mig något att äta och sedan kanske åka iväg till gymmet. 

Lördag:

Vid kanske tolv åkte jag iväg till frölunda torg med mamma och pappa, för att kolla efter ett par jeans som dom tyvärr inte hade där. Då åkte jag till gymmet där jag tränade ca en timme och en kvart sedan åkte jag hem och satte mig ute i solen med en skål bär. 
 
Just nu ligger jag inne framför tvn och ska snart välja kläder inför ikväll. Just nu är jag hur trött som helst så jag ska samla på mig lite krafter så att jag är pigg tills senare!
 

Igår:

Igår efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp en tjej i stan. Sedan åkte jag hemåt för att byta om och sedan åkte jag nästan direkt iväg till Ronni. 
 
Jag var där vid kvart över 6 ungefär och då tog vi de lungt en stund och sedan satta vi igång med att bara Reese's, så himla mysigt verkligen! Sedan blev de pizza och sedan blev de Transformers och reese's, en riktigt onyttig kväll blev de haha! 
 
Sedan somnade vi ganska tidigt och vaknade upp vid 8 och åt frukost sedan vid nio åkte Ronni till sin träning och jag hem till mig, så nu kom jag hem för en liten stund sedan och funderara på att åka till gymmet nu. 
 
 

Helgens planer än så länge:


Presenter från Ronni

 
Lovade ju er att visa vad jag fick utav Ronni nu när han kom hem. 
 
OCh jag fick denna  + 4 par trosor, allt var från Victoria's Secret, så himla fint verkligen, blev hur glad som helst verkligen!
 
Som ni ser på bilden så är de tre bodylotions och tre bodymists. Love Spell, Pure Seduction och Amber Romance var de, alla luktar så himla gott, Pure Seduction är ju favoriten sedan innan så de är perfekt med lite påfyllning liksom, sedan luktar även dom andra hur gott som helst såklart!
 
Tack så himla mycket älskling, du är bäst♥

Gårdagens - Cozy

 
Jeans - Dr.Denim    //      Linne - Zara    //     Kofta - River Island     //    Skor - Ash

Badat + balklänning

 
Tog ett långt bubbelbad förut, satt tills mina händer blev helt rubbiga. 
 
Efter det gjorde jag lite middag till mig själv och nu har jag suttit och kollat lite balklänningar, jag fick föresten hem den jag beställde för någon vecka sedan igår, den var alldeles för stor, så himla tråkigt verkligen för annars var den hur fin som helst! 
 
Tror dock jag har hittat en ny som jag funderar på att beställa, det är ju så himla svårt det där med storlekar, och är det bara jag eller är Forever Unique klänningar stora i storleken? och är de någon som har koll på om dom gör klänningar i strl 4? För jag ahr än så länge baar sett i storlek 6 som minst..
 

Nu:

Nu är jag precis hemma från gymmet, så himla skönt att träna, så skön känsla efteråt verkligen! Ska försöka träna minst 2 gånger/vecka iallafall.
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag kanske ställa mig tillsammans med mamma och baka haha mysigt nu när de är sånt väder som de är idag, helt grått och regnigt. 


E.L.F

 
Igår fick jag hem ett litet paket från e.lf. Jag har hört väldigt mycket bra om deras smink så de var verkligen hur kul som helst! 
 
Som ni ser på bilden fick jag hem en ögonskugga, en rouge, ett läppstift och en klubba hehe. Ska testa de så snart som möjligt och berätta för er vad jag tyckte om det! 
Men som sagt så har jag hört väldigt mycket bra om märket så de ska bli extra roligt!

Tisdagens:


Linne - Wildfox        Jeans - Dr.Denim       Skor - Ash      

...

Jag vet att min blogg inte direkt är som bäst nu men jag har just nu inte jätte mycket blogglust. 
 
Jag kommer försöka uppdatera mer och även byta design igen då denna inte blev som tänkt! Det blir roligare att blogga när amn har en design som man gillar tycker jag, så de ska fixas så fort som möjligt verkligen.
Annars så ska som sagt uppdaten bli bättre snart men det har vart mycket i skolan nu osv.
 

16.34

Nu kom jag hem för ett tag sedan och ska snart träna en stund tänkte jag. 
 
Igår åkte jag hem till Ronni efter skolan (han kom hem igår) så de var hur kul som helst. Han hade köpt jätte fina presenter till mig som jag kan visa er senare eller imorgon, världens finaste kille verkligen!
Iallafall så kom jag till honom vid 5 ungefär och så pratade vi och myste bara typ fram tills halv sju så vi åt middag och sedan var tanken att vi skulle kolla på film, men han var ju så trött efter flygning + bussresa osv så den fick jag stänga av vid halv nio hehe. 
 
Det var iallafall hur mysigt som helst! Sen nationella idag gick okej, tycker dock att det var ganska mycket svårare än de igår..
 

Mina favoriter:


Smink:

 
Fick en fråga om hur jag sminkar mig till vardags. Och använder för de mesta de ni ser på bilden över. 
 
Ett puder som jag tror är köpt på Lindex och ett från Elizabeth Arden, jag är inte så himla noga med vilka märken de är på sminket, jag har liksom ingen koll och jag är ingen expert så jag märker ingen skillnad. 
 
Iallafall till vardags sminkar jag mig alltså bara med puder så, jag har oftast ganska bråttom på morgonen så jag hinner liksom inte sminak mig så mycket, jag sover hellre några extra minuter!

Sommarlov - 57 dagar kvar


nu:

Jag hade tänkt att plugga en del när jag ändå vart hemma idag men de visade sig att mitt häfte var borta så de blev inte mycket med det. Istället har jag läst en bit i engelskaboken som ska vara klar på onsdag, har nog aldrig läst en bok såhär snabbt i hela mitt liv, började i fredags och jag är snart klar. 
 
Iallafall, den nya designen, den är inte helt färdig, jag ska byta några bilder som jag inte tyckte blev så bra och så. Den kommer iallafall bli helt klar snart tror jag!

Svarar:

när ni ha typ tjejmiddag eller så, betalar en då? Eller delar ni upp allt? Den som har middagen står för förberedelserna och maten, vill man ha något annat står man själv för det oftats.
 
Har du blekt dina tänder? Nej, det har jag inte gjort.
 
 
Hur är kenza jackorna i storleken? Kan du ha en tjockrtöja under din? Jag tycker att dom är ganska vanliga i storleken, och ja jag får plats med en tjocktröja under.
 
Kan inte du visa din balklänning? Jag har inte ens någon balklänning än haha, jag har ju dock beställt hem en som jag ska kolla på. Men jag kommer inte lägga ut bild på den innan balen troligtvis. 
 
Längtar du till marbella? Ja, kommer bli så himla skönt att komma iväg till solen!
 
Ditt starkaste ände i skolan? SO tror jag!
 
Har du löshår? Nej, det har jag inte.
 
Vad äter du till frukost? Olika, ibland inget, ibland, frukt, ibland ägg typ. På skoldagar blir de oftast inget eller frukt.
 
Någon mat du inte skulle kunna leva utan? Pasta!
 
Kan du göra ett inlägg om din träning? Vad du gör på gymmet typ? haha jo, men alltså jag är inte speciellt bra..
 

Lördagens:

Såhär såg jag ut i lördags på middagen vi var på hos Amelia. Fick en del frågor ang linnet, och de är från Religion. Och de köpte jag för nästan ett år sedan tror jag men de kanske finns kvar elle så finns de liknande linnen, jag är nästan helt 100 på det. 
 
 

Godmorgon!

 
Vaknade idag och mådde inte så bra så jag bestämmde mig för att stanna hemma. Skulle vara jobbigt att sitta och vara sjuk på nationella imorgon och i övermorgon så jag ska försöka bli lite bättre idag. 
 
Sedan så är det väldigt mycket i skolan nu och det är därför min uppdatering vart lite sådär, men de kommer att bli bättre när det lugnat sig lite. 

Några från igår:

 
 
Igår var jag som sagt på middag och min kompis Amelia, hade hur roligt som helst verkligen! 

Gårdagens:

T-shirt - Zara    //    Jeans - Ralph Lauren    //    Jacka - Jofama by Kenza     //    Skor - Converse

Gör oss iordning:

Är hos Saga nu och gör oss iordning, vi ska snart börja åka iväg mot en kompis på middag, ska bli så himla roligt verkligen!
 
Jag tar med mig kameran och så, så förhoppningsvis kommer de upp någon/några bilder imorgon! Hoppas ni får en asbra fortsättning på er lördag!
 

3 från idag


Skolavslutning:

 
Untitled #141
Även om jag själv inte tycker att det är med skolavslutnings klänningar är så viktigt så var det några utav er som ville att jag skulle tipsa om några som jag tycker funkar. 
 
Och här är fem stycken som jag tycker är fina, alla förutom den rosa finns på Nelly.com, den rosa är från Zara.
 
Som sagt så brukar jag inte tänka jätte mycket på vad jag ska ha på mig, utan jag bestämmer liksom typ dagen innan och tar bara något hemma, tycker att shorts och en fin blus funkar lika bra som klänning om man inte har någon klänning man vill ha. 
 
Jag hade på mig denna klänningen förra året på min skolavslutning:

Godmorgon!

Jag vaknade vid tio idag vilket är hyffsat sent för att varam mig, jag har dock vaknat ett antal gånger inatt.
Egentligen har jag sjukt mycket plugg att göra denna helgen, jag ska läsa ut en bok som jag började med igår + svara på massa frågor om den och sedan måste jag plugga geografi till nationella då vi inte jobbat med de som troligtvis kommer på provet sedan sjuan och jag kommer inte ihåg något. 
 
Men nu ska jag iallafall äta frukost och sen kan jag uppdatera er lite mer om vad jag ska hitta på idag och så!

Saknar dig älskling!

5

Men kom igen? 2000???? -.- Det är verkligen helt omöjligt att göra er alla nöjda. Det är omöjligt för mig att hitta kläder som passar alla i både stil och prisklass. Alltså jag har ju ingenaning om vad ni har tänkt er att lägga på en klänning så jag utgår från de jag tycker är snyggt.
 
När köpte du din jacka på Zara och vet du om den finns kvar? Jag köpte den i höstast, den tog slut i min storlek i göteborg så min är faktiskt köpt i Marbella. Tror tyvärr inte den finns kvar..
 
 
Har du hittat din skolavslutningsklänning? Tycker du att man kan ha en lång vit klänning när man går ut nian? Nje, alltså jag tycker inte detta med avslutnings klänning är så himla viktigt.. Brukar bara ta något jag har hemma typ! Men ja, de tycker jag att man kan ha!
 
 
Är allt i Juicy bloppisen sålt? Ja det är det! Har två tröhor jag funderar på att sälja, tror jag ska vänta ett tag med de bara.
 
Vilket gymnasium kom du in på? Jag kom in på Sam!
 

Två fina +

Tycker att dessa klänningar från Forever Unique är så himla fina verkligen! Helt perfekta till balen föresten! 
 
Funderade själv på att ha någon utav dom, men jag hittade inte den blåa och den rosa hittade jag inte i min storlek. Tror att dom ligger någonstans runt 2000 kr. 
 
Jag tycker att den är finast i blått, men den är superfin i rosa också!

Ang min konfa klänning

Jag känner att de blir lite väl mycket bloppis på bloggen just nu, ska tagga ner lite på de nu tror jag, haha. Känns som att de blir lite tråkig läsning för er som faktiskt inte är intresserade. 
 
Men iallafall ang min konfaklänning:
 
Jag är fortfarande inte helt 100 på om jag vill sälja den, den är ju så himla fin verkligen.. 
Men eftersom de var ganska många som var intresserade så ska jag tänka på det. Eftersom den troligtvis mest kommer att bli hängandes hemma hos mig. 
 
Den var storlek XS när jag köpte den och jag har sytt in den mellan 5-10 cm. Och den är från märket Forever Unique och kostade runt 3000 kr när jag köpte den. Sedan har jag ju lagt upp den, sytt in den osv vilket också kostar såklart. Och jag tänker därför (ifall jag vill sälja den) inte sälja den för under 1600 kr. 
 
Som sagt jag ska tänka på de, men dom som fortfarande är intresserade kan kontakta mig på min mejl ([email protected]), via facebook (alexandra pallvid) eller kik (alexandraap).
 

NU:

Jag kom hem för ett bra tag sedan nu, jag har bara legat hemma och ätit smet och gottat mig sedan dess. Jag hade tänkt att åka iväg till gymmet men så blev det inte då jag har så himla ont i magen.
 
Annars så är jag på toppen humör, tror att fysik labben gick helt okej, tycker inte att det var allt för svårt, dock betyder ju inte det att jag kommer få skit bra eller så, men de kändes bra iallafall! 
 
Ang min konfa klännin så kan jag göra ett inlägg om den senare, har fått en massa med frågor så jag tänkte svara på alla i ett inlägg! 
 

Så jävla roligt

 
 
 

BLOPPIS - Juicy Couture

 
Juicy Couture - Strl S - Säljes för 300 kr
Köpt för ca två år sedan. Använd någon enstaka gång. Köptes för 1195 kr
 
 
Juicy Couture - Strl S - Säljes för: 200 kr
Köpta för två - tre år sedan, använda någon gång. Köpta för 1100 kr
 
 
Juicy Couture - Strl P/XS - Säljes för: 500 kr
Köpte för två år sedan, använd någon enstaka gång bara. Köptes för 1390 kr
 
Det är först i kvarn som gäller

Onsdag

Jag slutade vid två idag, har tydligen sjukt mycket i skolan nu vilket jag inte fattat förens idag.. Vi har en inlämning, två provn och en stor läxa bara tills imorgon. Jag har iallafall precis blivit klar med min bokrecension vilket känns väldigt skönt!
 
Annars har jag faktiskt hunnit med både att träna och att beställa hem en klänning som jag funderar på att ha på balen. Den ska komma någon gång i nästa vecka tror jag, längtar hehe. 
 
Nu ska jag iallafall ställa mig och ta lite bildr på kläder som jag funderar på att sälja, bland annat lite grejer från Juicy, kanske kommer upp något utav det imorgon!
 

Några svar:

undra om du kunde göra ett inlägg om bra kläd sidor på nätet som man kan beställa från? Jag handlar mest från Nelly.com och Asos.com! Dom tycker jag är dom bästa iallafall!
 
vart köper man b Loved skjalar i Göteborg ? Ibland förstår jag inte varför ni frågar mig sånt här? Alltså det är ju bara och googla det. Jag har liksom inte ens en sån.. Haha men dom har iallafall funnits på Raglady, vet inte om dom fortfarande finns kvar.
 
 
Kan inte du visa snygga väskor som inte kostar så mycket? Jo, kan fixa ett inlägg!
 
 
Tror du att du skulle kunna visa hur dom vita från rare ser ut på? Ja, här är en bild från marbella när jag använde dom!
 
 
Vilken färg på "puff" jackorna tycker du är snyggt? Typ udda som röd,grön kanske orange? Alltså jag hade nog köpt en vit, men jag har inte riktigt koll på vilka färger det finns.. men en stark färg är alltid nice, men de kan bli lite svårt att matcha, det är värt att tänka på. 
 
Hur gjorde du för att göra klänningen kort? Jag lämnade inte den till en skräddare, har fixat både de ena och det andra med den, sytt in den osv. Men jag blev väldigt nöjd med den! Funderar dock på att sälja den.. Någon som skulle vara intresserad? Det är ju en perfekt konfirmations eller balklänning!
 
 
Dina ash e helt slitna , inte dags att slänga eller? Dom är slitna när man köper dom, men såklart har dom blivit mer slitna med tiden men de passar liksom in, dom ska ju vara slitna.

Gör egna hårinpackningar:

Hittade en liten bok med massa skönhetstips i mitt rum när jag städade här om dagen och hittade några sidor med en massa hårinpackningar som man kunde göra hemma, de fanns hårinpackningar som skulle hjälpa mot typ allt. Jag har själv inte testat någon så jag garanterar inget! Men här är iallafall tre utav dom som fanns:
 
För extra klans:
Du behöver: 
1 dl naturel yoghurt
1 dl mandelolja
eventuellt några droppar eterisk olja
 
Blanda samman alla ingredienser. värm föriktigt i en kastrull eller i mikron. Massera sedan in inpackningen i hår och hårbotten och gör en turban med en varm handduk.
Låt verka 1-2 timmar, skölj sedan ut ordentligt!
 
Mot kluvna toppar: 
du behöver:
1 dl olivolja
några droppar etiskolja
 
Blanda ingredienserna, massera in i håret, speciellt topparna. Linda därefter håret i en varm handduk, och låt verka i 1 timme, skölj ut ordentligt.
 
Stimuletra hårväxten:
Du behöver:
3 msk olivolja
1 liten palsternacka, finhackad
1 tsk krossade palsternackfrön
 
Koka ihop alla ingredienser i ca 5 min och filtrera sedan massan. Massera sedan in massan i hårbotten och låt det sitta i i ca 15 min. Tvätta sedan ut de och schamponera håret som vanligt.
 

BREAKFAST TIME +

 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens:

 
Jeans - Dr.Denim // Tröja - köpt på fiorucci (ingenaning om märket) // Jacka - Zara // Skor - Ash

Ang mina kollage

Jag la upp ett inlägg (igår tror jag) om nu man kan matcha låga beiga primeboots och en utav jackorna där var väldigt dyr och de reagerade några på.
 
Jag har sagt detta innan men jag säger det igen, när jag lägger upp mina kollage så gör jag dom på polyvore, jag kollar inte vad saker kostar, vilka märken de är osv utan jag tar det jag tycker är snyggt och passar och jag menar inte när jag gör mina kollage att ni måste matcha med exakt dom plaggen utan man kan kanske få lite inspiartion och hitta liknande plagg. 
 
Så igen, jag menar inte att de ska vara exakt dom plaggen på bilden utan man kan hitta liknande i andra affärer. Jag tar det som finns på Polyvore och det jag tycker är snyggt, om ett plagg är väldigt dyrt så finns de säkert billigare liknande någonstans. 
 
Untitled #139

DR. DENIM

Fick en fråga om jag kunde göra ett inlägg om min Dr.Denim jeans. 
 
Och jag har svarta, vita, silvriga, gråa, fläckiga och zebra! Och de är mina absoluta favoritbyxor dom är så himla sköna. Typ som leggings. 
 
Jag har haft typ 6 par svarta eller något sånt eftersom färgen försvinner, men så blir de ju alltid med svarat byxor. Jag tycker dock ändå att dom håller hyffsat bra med tanke på att dom kostar typ 300 kr eller något sånt. 
 
Jag är någonstans mellan 160-165 cm lång och har storlek xs på mina!

Breakfast:


Vad vill ni se mer av?

Tänkte fråga er vad ni vill se lite mer utav i min blogg, alltså vad ni tycker är roligast att läsa om?
 
Kommentera vad ni vill läsa om så ska jag göra mitt bästa för att se till att de kommer upp. 
 
Sedan kan vada vad som helst, tränings tips? mer kollage? mer outfits? mer inlägg där jag svarar på era frågor?
Vad som helst verkligen! Se till att kommentera detta för annars är de väldigt svårt för mig att veta vad jag ska blogga om.

BLOPPIS - SHORTS

När jag rensade min garderob så hittade jag tre shorts som jag inte längre vill ha kvar och jag tänkte därför sälja dom här på bloggen i en liten bloppis!
 
Denna gången är det ingen aktion utan det är först i kvarn som gäller! Så om ni är intresserade utav något hör av er till mig på kik: AlexandraaP, Facebook: Alexandra Pallvid eller mejla: [email protected]
MET - 500 kr / Storlek - 28
Köpte dom för ca två år sedan i Marbella och dom är som sagt från märket Met för ca 1400 kr. Aldrig använda pga väldigt fel storlek.
 
RARE -600 kr / Storlek 25
Köpa inne på Fiorucci för ca två år sedan om jag inte minns helt fel. Har nitat dom själv och dom är använda en gång. Köpa för ca 1200 kr tror jag!
A&F - 200 kr / Storlek - 0/XS
Beställda från A&F's hemsida för några/något år sedan. Köpta för ca 500 kr, och är använda 1 gång. SÅLDA

4 olika sätt att matcha låga beiga Primeboots:

 Fick ett önskemål om att jag skulle visa lite olika sett som akn kunde matcha låga beiga Primeboots eftersom jag sa att jag tycker att dom är dom snyggaste utav de låga. 

Så jag tänkte att jag kunde visa hur jag tycker att man kan matcha dem nu till våren/sommaren, börjar bli riktigt sugen på dem föresten.. Ska kanske åka in till stan någon gång i veckan och testa ett par, jag är ju så himla nojig med att jag tycker att fötterna ser stora ut i den modellen på skor, samma var det ju med låga ugg's.
Untitled #140
Untitled #139
Untitled #138
Untitled #137

17.44

Jag har precis kollat klart på Grease nu, haha det var så himla länge sedan jag såg den. Iallafall så är det de jag har sysslat med sedan jag kom hem typ, jag har hunnit med att äta, kolla runt på lite moppar (hittade en as nice moppebil med cab och allt, vore ju drömmen) 
 
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag försöka lägga mig rätt tidigt idag eftersom det är dags för skola imorgon..!
 
 

MOPPEKURS

Jag har glömt av att berätta att jag vart på moppe kurs, hela dagen igår och tre timmar idag. 
 
Jag kände ju innan att jag inte ville ta moppe kort och att jag inte riktigt har något behov utav moppe därför blev de så himla sent dehär med kursen haha. 
Men på senaste tiden har jag börjat tänka lite på hur skönt det vore med en moppe, så jag och saga bestämde i början utav veckan att vi skulle boka en kurs så de gjorde vi. 
 
Igår hade vi teori hela dagen, och idag körde vi två - tre timmar och sedan hade vi grupparbete. 
 
Jag är verkligen pinsamt dålig på att köra moppe, dock blev de bättre i slutet, men det där menatt köra mellan konor gick lite sådär kan man ju säga. 
Jag får se lite hur de blir med det här med moppe, men hur som helst så är de ju bra att kunna köra + att man blir mer trafikvan och lär sig körreglerna inför när man ska börja köra bil. 
 
Själv är jag mest sugen på en moppebil, men så blir det troligtvis inte haha. 
 

Konfirmation:

De börjar närma siog konfirmationen för dom som konfirmerar sig iår och de har börjat ramla in en hel del frågor så jag tänkte svara snabbt på fyra frågor som kommit in mest:
 
Vad ska man önska sig? Jag önskade mig ett diamand kors utav mina föräldrar och sedan önskade jag mig pengar och smycken. Man får ju verkligen önska sig precis vad man själv vill och jag är inte rätt person att avgöra vad du ska önska dig, men jag tycker att man ska önska sig något som man kan ha kvar hela livet utav sina föräldrar och släktingar. Liksom inte typ kläder som man använder någon säsong och sedan så slänger man de. 
Sedan så ville mina släktingar, typ farmor och farmor, oma osv ge mig något sånt alltså något som är ett minne eller som jag kan ha livet ut. 
 
Annars tycker jag pengar är en present som alltid funkar, då kan man liksom välja själv vad man vill ha. Pengar och presentkort, smycken är bra grejer att önska sig utav kompisar typ ett Marc by Marc Jacobs armband!
 
Vilka ska man bjuda? På min konfirmation hade jag min släkt och min släkt från holland och Victoria och hennes familj och Ronni! Men det är ju väldigt olika, vissa har ju hur mycket kompisar som helst, andra har inga osv. Så man gör ju helt och hållet som man vill med det. Det finns inget rätt eller fel liksom.
 
Vad ska man ha för klänning på sig? Jag hade denna ↑ den kommer från Forever Unique, men var en långklänning från början. Hur som helst så är det precis som allt annat något som ni själva ska bestämma, vad ni känner er bekväma i osv. 
Men jag tycker att man ska ha en vit klänning (inte för att de syns under kåpan men ändå haha. Jag tycke dock att man kan ha små detaljer eller så på den. Men jag föredrar vita konfirmationsklänningar och sedan vilken typ utav klänningar man har väljer man också själv. 
Jag tycker inte man ska ha långklänning, de känns överdrivet. Men sedan tycker jag man kan ha lite allt möjligt dock ingen svart.
 
Vad ska man ha för skor? Jag hade klackar, men alltså de beror på vad du känner dig bekväm i (igen haha). Sedan också vad som passar din känning bäst typ. 
 
 

Sommarjobb och sommarplaner:

Antar att det är många som längtar till sommaren och värmen nu, precis som jag gör. Detta märks då de börjat rulla in lite kommentarer ang vad jag ska hitta på i sommar, om jag har några planer, sommarjobb osvosv.
 
Det är ju fortfarande några månader kvar till sommarlovet (två ungefär tror jag va?) så jag har inte planerat speciellt mycket än. 
 
Men säkert än så länge är iallafall att jag ska till Marbella, den resan bokades (om jag inte har helt fel) igår. Och vi åker ner den 14 Juni och jag har en biljett hem fem veckor senare, men beroende på om någon kompis kommer ner och vad jag känner för när jag väl är där så kan jag åka hem en vecka tidigare eller senare. Vilken lyx egentligen att kunna åka iväg till värmen och stanna där hela sommaren om man nu skulle vilja.. Är så himla glad för att vi har huset i Marbella, är så himla många fina minnen där och de är perfekt där på sommaren!
 
Iallafall, än så länge har jag inte planerat att någon kompis ska ner, men de kan ju ändra sig. 
 
Sedan så ska jag på PSG - Madrid matchen i Ullevi i juli tillsammans med Ronni, ska vli jätte kul verkligen!
 
Och ang sommarjobb så vet jag inte riktigt, jag tycker att det hade vart jätte kul med ett sommarjobb, men jag vet inte hur det blir med det eftersom vi är i Marbella och sånt. Men ska se om jag kanske kan få ett sommarjobb där nere!
 

6 APRIL

Jag kom precis hem nu och funderar på om jag ska åka iväg en snabbis till gymmet, jag har vart sjuk hur länge som helst nu + haft migrän så har inte kunnat träna. 
 
Men de känns bättre i huvudet  nu så jag funderar på att åka iväg en snabbis. Annars så var det tänkt att vi skulle fira min pappa ikväll, men jag vet inte om det blir så längre, så jag får se lite vad jag ska hitta på!
 
Ronni åker ju til Abu Dhabi idag också.. Kan säga att jag är sjukligt avundsjuk, hade gett min vänstra arm för att komma iväg till 30 grader och sol.
 

Wantie - MISSONI

 
Untitled #135
Något som jag tycker är väldigt fint och som jag gärna skulle vilja ha i min garderob är en tunika från Missoni. En som man kan ha på sommardagar, till stranden osv. Såg massa springa runt med det i Marbella förra sommaren och det de är så himla fint och enkelt liksom. 
 
Om jag skulle köpa en någon gång så skulle jag troligtvis köpa en i blåa och gröna nyanser eller någon med rosa. 
Tycker att blåa och gröna nyanser är så himla fint och somrigt, men rosa är alltid fint enligt mig (inte för mycket dock)
 

SUMMER

 
Untitled #134
 

Rörlig/icke rörlig header?

Håller på och bestämma lite hur min nya design ska se ut just nu.
Vad tycker ni? Rörlig (byter bild) eller inte rörlig? Hjälp till att bestämma vore jätte bra om så många som möjligt kunde svara!
 

Videos?

Fick en fråga ifall jag kunde göra lite fler videos, och jag tycker faktiskt att jag har blivit bättre på att lägga upp videos här på bloggen, innan i julas hade jag inte lagt upp en ända och nu har jag säkert lagt upp 10 stycken. 
 
Men jag tycker att det verkar som att ni uppskattar det vilket gör det väldigt roligt. Dock tycker jag att det är väldigt svårt att vara naturlig framför kameran, typ i videobloggar då, vilket de som känner mig säkert märker. 
 
Hur som helst, har ni några önskemål på vad jag kan göra för videos?

Godmorgon från oss


Nu åker jag mot Ronni!


Svarar:

Vart har du köpt jackan? Jackan är köp på Zara för kanske ett halv år sedan!
 
Vilket är ditt bästa tågminnne? Haha, jag har åkt tåg två gånger i hella mitt liv, så jag kan inte direkt säga att jag har några speciella tågminnen.
 
 
Kan du skriva vart kläderna kommer ifrån? Självklart!
Tröja - American Vintage   Jeans - Dr.Denim    Jacka - Zara    Skor - Ash
 
 
kan du inte göra ett inlägg om hur du nopprar dina ögonbryn? :D och vilken ögonbryns penna du använder? jag nopprar inte på något speciellt sätt faktiskt, tar bara på undersidan. Sedan så använder jag inte heller någon ögonbrynspenna eftersom jag har naturligt ganska mörka ögonbryn så tycker jag inte de behövs. 
 
 
Vart har du köpt dina VS bikinis? De flesta är köpta från deras hemsida, men några är köpta i deras affärer.
 
Kan du visa alla dina VS bikinis? Ja, visst, de kan jag nog fixa någon dag nu!
 
om du fick ett par låga primeboots, de med stjärnan, skulle du valt de beiga då eller de bruna? Jag skulle ta beiga, alla gånger, tycker dom är snyggast!
 
 

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sedan och har hunnit äta frukost och kolla lite bloggar. Idag ska jag troligtvis träffa Ronni, han åker imorgon nämligen. 
 
Jag är jätte jätte bak sugen så får se om jag ska baka något haha.. Hur som helst så känns de bättre i huvudet nu! Jag har fortfarande ont men inte på samma sätt som jag hade igår vilket är skönt!

Migrän

Ligger i sängen med migrän nu. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta mina tabletter..

Hoppas att ni förstår varför uppdateringen har vart lite sisådär


Dagens:


Favorit bikinis - TOPP 6

1. Victoria's Secret      2. Victoria's Secret     3. John Galliano    4. Victoria's Secret    5. Victoria's Secret    6. Victoria's Secret
 
Någon ville se mina favorit bikinis och här är dom, de flesta är från Victoria's Secret så man kan ju dra slutsatsen att de är mitt favorit märke när de kommer till bikinis, haha. 
 
 
 

Svarar:

Vad tycker du om Rudebeck? Skolan? Människorna osv? Känner du någon som har sökt dit? Jag vet inte mycket om Rudebeck, jag har inte vart där coh kolalt eller något sånt. Så jag vet tyvärr inte, men vad jag har hört så är det en väldigt bra skola med studieinriktade elever vilket är bra! 
Jag vet inte vad jag tycker om människorna, jag känner inte så många där ifrån tror jag, men jag antar att människorna där är som på vilken annan skola som helst. 
Och ja, jag känner en del som faktiskt sökt dit!
 
skulle du kunna ha denna klänningen : http://kenzas.se/2011/08/19/gala-outfit/ 
Som skolavslutningsklänningen detta året, många hade den förra året, är den "ute" och varför och varför inte skulle du kunna ha den ?
Jag skulle inte ha den som skolavslutnings klänning iår, men de betyder ju inte att du inte skulle kunna ha den. Jag vill inte ha den eftersom jag tycker att det är lite tråkigt att ha samma saker som alla andra. Men som sagt dne är fortfarnde jätte fint så du kan såklart ha den!
  
vad tycker du om rosa byxor? Typ i den färgen du har. Kan man använda dom i år, ska du göra de? Hur matchar man dom snyggt tycker du? Jag tycker att det kan vara skit snyggt, och jag tycker såklart att man kan använda dom iår och jag kommer troligtvis att göra de någon/några gånger, färger är skit snyggt på våren/sommaren tycker jag. Jag tycker man matchar dom snyggast med en vit topp.
 
 
Untitled #133
hur man matchar den vita "puff" jackan från LINDEX? Jag tycker att den är väldigt lätt att matcha, det är trots allt en vanlig vit jacka, den funkar till allt! 
 
 
Är det du på bilden för reklamen av magic brush? http://www.magicbrush.se/ ?? Ja det är jag, dock är bilden några år gammal. Men bilden togs för att vara med där och dom har alltså inte snott den som någon trodde!
 
 

Godmorgon

Igår hade jag verkligen inte tid att blogga, jag gick över till saga runt 12 och så bokade vi en moppekurs, sedan åkte vi in till stan där vi först satte oss på Condeco och sedan gick till Vasa Sushibar, där wsatt vi ett bra tag innan vi började dra oss mot bion.
 
Bion slutade runt kvart i nio så vi var hemma vid halv tio ungefär. Så jag hann inte blogga..
Men uppdateringen blir bättre idag! 
 

Telling the truth - x5

 
Jag hade aldrig åkt tåg innan i lördags, de var alltså första gången! Har alltid flugit eller bilat innan. 
Jag får jätte ofta fläskläppar utan att jag gjort något, typ när jag kollar på tv så kommer de bara helt plötsligt. Har hänt hur många gånger som helst, dock går de över efter en stund.
 
Jag kan typ inte sitta helt stilla, jag håller alltid på att pilla med något eller skakar med benen typ. T ex när ajg sitter vid matbordet coh har ätit upp så håller jag verkligen alltid på med något, de kan vara saltet, glaset eller vad som helst men jag måste alltid ha något att pilla med eller röra mig på något sätt. 
 
Jag kliar alltid upp sårskorpor och kliar på myggbett list de blöder, därför har jag också en hel del ärr på kroppen, de flesta har dock bleknat så dom syns inte så mycket, tur det.
 
Jag har haft tre hamstrar, Mimmi, Musse och Knutte. Sedan har jag haft miljader med fiskar (dom fick typ ungar varannan dag så dom tog liksom aldrig slut), jag har också haft hoppandebönor, en groda, och två ålar hehe. 
 
 

Godmorgon!

Blev ni nöjda med de tidsinställda som jag fixat tills i förrgår och igår? Jag tycker iallafall att det blev bra!
 
Tåget i lördags gick vid 16.00 från Göteborg och vi var famme någon gång runt 19 i Örebro tror jag. Då åkte vi hem till Johan (Ronnis systers pojkvän) där vi åt en jätte god middag och efterrätt. Sedan kollade vi på film och hade de mys hela kvällen, när filmen var slut som somnade vi direkt. 
 
Och morgonen efter vaknade alla ganska tidigt, så åt vi frukost och fixade lite innan vi åkte iväg mot vattenpalatset, där vi spenderade några timmar. Det var hur kul som helst, men har en miljon blåmärken nu och världens bula på huvudet, haha.
 
När vi ahde badat och bastat klart så gick vi iväg och åt, sedan kollade vi på slottet och sen blev de fika och så avslutade vi med lite bowling. Sedan gick vi hem till Johan och kollade på film, då var jag hur trött som helst verkligen och sedan 19.20 gick tåget hem till Göteborg igen!
 
Vi var framme i Göteborg runt 22, och så körde vi hem Ronni innan vi åkte hem. När jag kom hem satte jag på en film som jag somnade till, var helt slut.
 

RSS 2.0