Åh!

Eftersom jag inte har bloggat så mycket under helgen så har jag heller inte hunnit berätta vad det var jag gjorde. Egentligen var det ingen stor grej eller så, vilket jag sa. 
 
Men vi var iallafall iväg och kollade på en liten valp! Men tyvärr så blir det ju inget med det då det visade sig (inte helt oväntat) att min pappa var allergisk. Han är trotts allt pälsallergiker haha. 
Iallafall den var så himla söt, jag tror att den var 6 veckor, så himla liten och gullig! 
 

Godmorgon!

 
Åh förlåt, jag bloggade inte en ända gång igår. Men jag hade absolut inte tid. Jag stressade så mycket så att jag höll på att dö typ haha. Ronni sov hos mig från fredag till lördag så på morgonen var jag med honom! Sedan åkte vi in till stan, fick med mig en klänning, en tröja och lite smått. Jag är så himla glad för att de finns öppet köp eftersom varken klänningen eller tröjan passade haha. 
 
Jag kom hem från stan runt två och redan vid halt tre skulle jag vara hos saga. Så skulle jag duscha och allt innan.. Men så valde vi kläder och så sedan åkte vi till amelia och så åt vi, gjorde iordning oss osv! Sedan bar det av till själva tjejmiddagen hos Sofia, jag lägger upp bilder senare!

Planer inför helgen!


Why not keep it simple?

 
Untitled #67
 
Untitled #67 by hejsanalex featuring a sequin sweater

Jag berättar ikväll/imorgon

Det var ju ett par stycken som blev väldigt nyfikna på vad det var jag görde i tisdags. Vissa blev till och med lite sura när jag inte sa.. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde berätta för er, men jag gör det inte nu utan ikväll eller imorgon eftersom jag inte hinner ladda över bilderna nu. 
 
Som sagt så blir det inget av de tyvärr, eller de är ju lite skönt också. Men hoppas ni blir glöada nu när jag snart ska berätta.

Plugga, plugga, plugga.

Usch jag har pluggat i stort sätt hela dagen efter att jag kom hem + att jag har så himla ont i min arm, jag tog ju spruta igår. Jag vet inte vad det är men jag svullnar alltid upp på armen och har omt i typ en vecka, medans vissa knappt merker av det.. 
 
Men jag har iallafall pluggat, jag har nämligen hemkunskaps prov imorgon, de avgör typ 98% utav mitt slutbetyg i hemkunskap så jag behöver verkligen få bra på detta men det är så himla svårt och jag började plugga idag.. 
 
Men jag fick tillbaka ett So prov igår som jag fick A på, jätte skönt, haha jag hade förväntat mig ett D, så dåligt tyckte jag att de kändes så jag blev väldigt lättad, haha. 
 
Jag ska inte skriva mer om skolan nu, det är tråkigt förlåt.

Filmtips | Killers

Minns ni i söndags när jag skrev om filmen jag hade sett? Tänkte tipsa er om den, om ni inte redan sett den då! 
Den var så himla bra och jätte rolig också, skrattade mig typ igenom hela filmen. 
 
Den handlar typ om en tjej som åker på semester med sina föräldrar och så har hon nyss gjort slut med sin kille och så. Så träffar hon en kille där, så börjar dom dejta osv. Men han är typ yrkesmördare eller något sånt, och de vet ju inte hon men så flyttar dom ihop och så får hon reda på de och ah!
 
Den är skit bra, ni som inte redan sett den borde verkligen se den!
 

4 snabba

vart kan man köpa MissMe jeansen? På Tara vet jag att man kan köpa dom, dom har funnits på D.O osv också, men jag vet inte riktigt, Nelly.com har haft också!
 
Vet du vad en fransk Manikyr kostar ungefär? Det är nog ganska olika, jag har inte så bra koll på de tyvärr. Men de beror på om du vill göra de på dina egna riktiga naglar eller om du vill bygga naglar. På dina naglar kanske de kostar runt 150 - 200 kr (jag bara gissar nu) om du bygger kanske de blir runt 350 - 400 kr om du bygger med akryl typ.. men de beror ju på vart man går!
 
var har du köpt din moncler jacka? Jag svarar på denna frågan om och om igen.. haha! Men jag köpte den på NK i stockholm, för jag antar att du menar den kan köpte förra året och inte den gammla?
 
 
Hur lång är du? mellan 161 och 164cm haha! De blir olika hela tiden typ.
 
kan inte du blogga om dina vardagar? Vill ni verkligen de? Jag tycker att de är de tråkigaste att läsa om på en blogg faktiskt.. Men de kan jag väl göra om ni vill de, jag får se!
 
 
 
 

Missoni for Lindex

 
Vad tyckte ni om kollektionen som Missoni gjorde för Lindex? Jag tyckte att de var lite synd att dom gjorde en höst/vinter kollektion, skulle hellre vilja att dom gjorde en vår/sommar kollektion, det är ju mycket finare färger då!
 
Jag tycker väl att den var sådär, inte så himla mycket snygga grejer tycker jag, mest eftersom färgerna var så tråkiga kanske. Men jag har faktikst köp ett par mjukisbyxor där ifrån! Dom är hur sköna som helst, haha.
 
Vad tycker ni om kollektionen?

Onsdag

Jag tog min sista spruta idag mot livmoderhals canser. Den gjorde så himla ont men det känns verkligen skönt att ha det gjort nu! Jag blir dock alltid lite dålig efter sprutorna. Jag mår illa, blir snurrig, matt osv osv. Usch kändes nästan som jag skulle svimmanär jag var i stan idag.
 
Jag fick iallafall med mig lite saker hem, jag får se om jag lägger upp det eller inte, imorgon blir det isåfall! Men jag köpte bla lite smink, har för första gången tagit slut på ett helt puder haha, eller de gick sönder och trillade ut men den är verkligen heelt slut. ah

Blablabla..

Alla hade tyvärr svarat fel på vad jag skulle göra igår. Mne gud vilken bra fantasi ni har haha. Ni kom med massa olika idéer på vad jag skulle göra. 
Någon trodde att jag skulle på intervju för något tv program, någon trodde att det hade med modell saken att göra (jag har fortfarande inte hört av mig till dom), någon trodde att jag skulle klippa mig osvosv. 
 
Jag kanske berättar någon gång vad de var jag gjorde, men det var inget speciellt. Och det kommer inte bli av, både tråkigt och skönt. 
 
Men på tal om att klippa mig så ska jag faktikst göra de snart, nästa onsdag tror jag! Åh jag vill inte, jag blir så ledsen när jag klipper mig, haha varje gång. Men de behövs! Ska troligtvis bara ta topparna, men jag är lite sugen på att testa någon nytt, färga de, slinga de eller något! 
 
Har ni några roliga förslag på hur jag kan klippa mig?

pixlr.com/o-matic/

Någon undrade vart jag redigerade bilden som jag la ut på min macka, i förrgår (haha). Och jag har redan skrivit ett inlägg om denna sidan men de gör inget. 
 
Jag kan ju nämna den igen, den är ju verkligen jätte bra! Den heter pixlr.com/o-matic/ ! Där kan man fixa olika effekter, ramar osv. Det är väldigt lätt att använda också! Så de är skit bra, jag tycker ni borde gå in och testa faktiskt!

Nu åker jag!!!!

 
Jag är tillbaka om några timmar, so excited!! Kan ni gissa vad jag ska iväg och göra? Om någon gissar rätt kan ni få en länkning till blogg/instagram hahah

25/9

Jag har vart is tan och ätit lite sushi med Ronni nu, åh sushi är verkligen en utav mina favorit rätter. Men vi hade jätte mysigt men han har match idag och jag ska iväg om ca en timme så vi kunde inte vara med varann mer är så. Men det var ändå väldigt mysigt!
 
Jag ska som jag nämnde lite högre upp iväg om ca en timme, jag skulle så gärna berätta mer om det för er men jag kan inte göra de eftersom det bara är typ 45% chans att det ens blir något vad det haha. Men om de blir av så kommer jag såklart berätta det och de kommer ni antagligen se en hel del om det i min blogg. 
 
Haha okej förlåt. Jag vet att man blir jätte nyfiken när man läser sånt på bloggar och att jag kanske inte borde ha nämn det över hubud taget men jag kan inte såta bli hahaha. 
Bilden är ifrån i lördags. Jeans -MissMe   Tröja - American Vintage   Jacka - Bestaff 

Outfit från igår!

 
Usch vad jag frös igår, det var ju riktigt kallt på morgonen och på dagen med för den delen. Jag hade bara ett linne och min tunna Belstaff jacka, den börjar bli för kall nu (om man inte har tjocktröja under) så jag längtar riktigt mycket efter min pälsjacka, den är på lagning nu, kaninpäls är ju väldigt ömtåligt och jag råkade dra sönder fickorna.. Men jag hoppas jag får tillbaka den snart!
 
Jag hade iallafall på min mina favorit byxor från förra hösten/vintern, minns att några läsare blev sura på mig för att jag hade dom för mycket, haha! Men dom är ju från Gina Tricot!
 
Linnet köpte jag när jag var nere i Marbella i sommras, minns inte om jag visade det eller inte? De är iallafall från Hollister! Tycker att färgen är jätte härlig, kanske passar bättre till sommaren eller när man är utomlands dock.

Belstaff ++

 
Untitled #71

Så bra humör!

Åh jag är på så himla härligt humör idag, jag är så himla glad. Fick lite halv bar nyheter idag, inget är bestämt eller så än men jag får veta imorgon eller i över morgon haha. Vad tror ni det är?
 
Iallafall jag är glad och jag har äntligen tagit tag i att uppdatera min mobil till ni vet den förra nya uppdateringen 4s typ haha. Jag såg dom nya smileysarna som alla fått nu när dom laddat ner den nyaste så jag bet as motiverad hahaha! Nej men ah, den verkar bra så de blir jätte bra! Nu börjar ju X-factor så jag ska se de!
 
Bilden är från innan vildmarksleden.

yumyum♥

 
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, jag har så himla mycket i skolan just nu, det är verkligen jobbigt. Men iallafall jag har tagit mig en macka med hagelslag (choklad strössel som man har på mackan i holland) åh de är så gott. 
Om ni någon gång är i holland eller i någon affär som har det, köp det! De är så himla gott! 
 
Jag ska ta lite bilder på de jag hade på mig idag också. Tråkigt att det är så kallt ute, jag försöker intala mig själv att jag gillar hösten men de gör jag verkligen inte haha. Jag gillar bara kläderna.. 
 

Back & Gold

 
Untitled #70
 
Untitled #70 by hejsanalex featuring platform booties

Klippa och klistra!

 
Har suttit nu en liten stund och klistrat in tile bilder osv i en liten bok, ska ha den till spanskan som vi har inlämning på imorgon! 
 
Jag är så himla trött så jag tog en liten power nap förut, så himla skönt fast man är så förvirrad när man vaknar, eller jag iallafall, tror jämt att de är morgon och att jag ska iväg till skolan.. Men nu ska jag fixa lite i min garderob, jag ska ta någon dag och bara slänga ut alla sommarkläder, de verkar inte som att jag kommer få någon mer användning för dom iår tyvärr. Då blir de ju mer plats för höst/vinterkläder! Jag orkar inte göra det idag haha men ah.

"skulle jag få låna några utav bilderna på dig som du lagt upp?"

Okej nu ska jag svara på en fråga som jag fått ett par gånger det senaste. 
 
Det är ang om man får ta mina bilder. Oftast handlar det om att de vill göra ett inlägg om mig eller något sånt. Idag t ex fick jag ett mejl från en tjej som ville göra en idolbild och undrade då om hon fick ta några bilder från min blogg till det, självklart får ni det om de handlar om någon sånt
 
Ah det är helt olika vad det handlar om. Iallafall, ni får gärna låna mina bilder på mig om ni ska göra ett inlägg om mig, idolbild, något på instagram eller vad det nu kan vara. Så länge ni inte använder bilderna på fel sätt, t ex uppger er för att var jag osv. 
 
Så ni får gärna låna mina bilder om ni vill, men då vill jag gärna att ni hänvisar till min blogg på något sätt! 

Om igår

Igår hade jag ingen blogglust över huvud taget, jag var helt deprimerad.. Haha på riktigt. men jag åkte in till frölundtorg och fixade naglarna, fixa inte era naglar där! Mina naglar blev jätte dåliga, och dom gjorde inte ens likt som jag ville ha trots att jag visade bild osv.
 
Då blev jag iallafall på ännu sämre humör haha så jag satt i typ en och en halv timme och försökte få bort dom och nu är mina riktiga naglar helt förstörda.. Ah men så kom min prins hem till mig och då blev jag på bättre humör!
 
Så åt vi middag, och sedan kollade vi på film osv. Hade jätte mysigt!
 
Nu har han precis åkte hem men vi har hunnit äta lite frukost osv. Åh va jag älskar honom ♥
Vi såg en asbra film nu på morgonen också! Den var hur bra som helst verkligen, jag kan berätta mer om de senare!

Jag vill resaaa..

Åh, jag är så himla sugen på att åka iväg och shoppa, typ till London. Kanske över en helg eller något sånt, de hade vart perfekt!
 
Vi skulle ju egentligen åkt till New York nu på Höstlovet, men de blir inte så tyvärr. men vi har bokat biljetter nu iallafall, och hotellet vi ska bo på är så fint och ligger helt perfekt. Dock ska vi inte åka förens i Februari..
 
Vitcoria's secret har ju öppnat sin affär i London nu också, det är väl kanske egentligen därför jag vill åka dig haha. Har någon vart inne i derar affär där? Vart den stor?
Men jag får helt enkelt se om det blir någon tripp till London eller inte, men det hade vart underbart!

Juicy Couture | Tracksuit

 
Untitled #69
 
 
Jag fick en fråga här om dagen av någon gullig läsare som tydligen skulle köpa sin första Juicy dress och undrade då vilken modell jag föredrar. 
 
Jag gillar byxorna med fickor mest! Jag tycker att det är de snyggaste trots att jag har några byxor utan fickor men köper jag nya så köper jag med fickor. Sedan så tycker jag att det är snyggaste med den modellen som är tight över låren och sedan blir vidare där nere vid fötterna. Det finns ju medeller som är lite slappare, som inte sitter mot huden utav bara är helt raka, men jag föredrar helt klart dom som är lite tightare över låren som sagt!
 

Gooodmorgon mina kära läsare

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag vaknade som vanligt hyffsat tidigt och har spelat Quizkampen hela morgonen. Haha, har spelat med ett par läsare osv, jätte roligt!
 
Jag har inte precis några planer för idag, jag är lite sugen på att åka och fixa mina naglar..? Men jag vet inte riktigt, naglarna blir ju så himla slitna när man tar bort dom byggda.. Jag får se. Annars är jag lite sugen på att åka in till stan och kolla i affärer? Känns som att det var länge sedan jag var och shoppade? 
Jag har sett en jätte snygg klänning inne i stan som jag skulle vilja prova. 

Quizkampen!

Någon undrade om jag spelar Quizkampen och ja, jag började för någon timme sedan haha.
 
Ni får såklart gärna spela med mig! Alexandra.pallvid tror jag att jag heter där!

Feathers

 
Untitled #68
 
 
 
För ett tag sedan så hade typ alla fjäderörhängen, jag har också några stycken. Men jag tycker fortfarande att de kan vara skit snyggt, jag satt och bläddrade bland lite bilder på Weheartit.com och så såg jag en bild på ett par som var såå fina. Mina har bara blivit hängande nu sedan typ nyår. Men nu har fjädrarna på mina börjat trilla av (de gör dom ju väldigt lätt) så dom är inte lika fina längre.
 
Jag är iallafall ganska så sugen på ett par nya, tycker att dom här var så fina, speciellt dom bruna typ och de orangea! Så himla fina!


Våran dag!

Idag har vi på Samskolan gått vildmarkleden, vi går ca en mil tror jag det är. Men de gick fort, vi fick sovmorgon till elva, började gå vid kanske halv tolv och var framme vid två. Vi hade verkligen tur med vädret också, för nu vräker det ju ner regn. Vi klarade oss bra och fick bara ett par droppar på oss!

det är ju också min och Ronnis dag idag, ett år och tio månader eller 22 månader om man hellre vill säga så. Sjukt eller hur? Haha! Men eftersom vi hade vildmarksleden så har jag knappt sett honom på hela dagen, eller ju en gång men då hann vi knappt hälsa, jaja. Men det är ju ändå roligt!
 

ASOS.COM

 
Untitled #66
En sida som jag tycker är väldigt bra är Asos.com. Innan föredrog jag alltid Nelly.com men dom levererar inte lika snabbt längre så jag tycker inte att de är lika bra längre. Jag beställde ju som sagt hem lite grejer från asos här om dagen, tror det ska komma idag eller imorgon!
 
Jag ska försöka visa er när jag får hem det! Men jag slängde iallafall ihop ett collage med lite snygga accessoarer och skor som man kan hitta på asos, eller klicka på bilden så får ni en direktlänk till grejerna!

Dream hair


 
 
Åh Miley hade verkligen det finaste håret innan hon klippte av det! Det är verkligen mitt drömhår! Typ sista säsongen utav Hannah Montana (haha) så hade hon så himla fint hår.
 
Om jag hade orken att fixa mitt hår varje morgon så hade jag garanterat skaffat löshår, lockat håret så att de liknade hennes hår, haha. Men ah. Hon har ju klippt av de nu, kort och blont typ. Tycker det var så himla mycket finare innan hon klippte av de.
 

Lovely ugg's

 
Untitled #65
 
 

Sorry.

Uppdateringen imorgon blir bättre, jag har fixat ett par tidsinställda osv. Ska göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad men jag har liksom ingen blogglust just nu..

Ronni svarar!

är ditt förhållande med ronnie verkligen lika bra som de har vart innan? Jag och säkert fler tycker att de verkar som om ni börjar glida isär typ?? tråkigt isåfall, kan du inte be ronnie svara?? hans åsikt skulle vara rolig att se!!


Jag tycker inte att vårat förhållande är sämre än förut snarare bättre, den tiden vi är med varandra nu för tiden tycker jag är mycket mer kvalite i eller vad man ska säga, dock så är det så att vi inte kan träffas alls lika mycket som förut pga att jag tränar alla dagar i veckan. Det kan se så ut att vi glidit isär bara för att vi inte är med varandra lika mycket längre men så är inte fallet, min åsikt. / ronni
 

A/Q

Untitled #63
Vilken storlek på bedset från ska man ta det finns ju twinsize och queensize? Jag beställde båda eftersom jag inte visste vilken storlek jag skulle ha, men eftersom jag har en vanlig säng och en dubbelsäng så blev det ändå bra. men jag har inte koll på vilden som har vilken men googla runt lite så blir de nog bra!
 
Vill du ha Iphone 5 när den kommer ut, i så fall vilken färg? Jag vet inte, kanske isåfall tar jag väl den i svart, eller jag antar att det är den som kommer ut först eftersom de brukar vara så? Svart tycker jag är snyggats också!
 
Gillar du godiset M&M´s? Ja, de är en utav mina favopriter haha!
 
 
Untitled #61
vad hittar du jeansen och den rosa tröjan? Klicka på bilden så får du hittar du en direkt länk där till vart plaggen är ifrån!
 
Har du we heart it hemsida? Nej det har jag inte men jag är inne och kollar ganska ofta, typ söker runt och så. De finns ju väldigt fina bilder där!
 
Tips på bra bloggnamn? Bloggnamn har jag nog inga tips på haha, jag heter ju liksom HejsanAlex, de är ju inte precis det bästa,
 
Väskan du har från modekungen med fransar på, är den bra? Jag menar är den stor och rymlig? Tål den ha dator och massa skolböcker i den? Tycker du att man kan ha den som skolväska?
Jag använder den inte längre, den slets jätte snabbt och jag tycker inte att den är snygg längre. Jag rekomenderar den inte, den var bara jobbig att lägga ner och ta upp böcker ur osv + att dne inte ör så stor.
 
 
Untitled #64
Vad tycker du om dessa ryggsäckar? Helt ärligt så gillar jag inte ryggsäckar speciellt mycket- Men ska man ha en ryggsäck så funkar dom väl, dom är ju ganska basic.
 
tycker inte du att det är lite mycket att lägga nästan 10.000 på en jacka? Antar att du menar Moncler jackan som jag bloggade om? Alltså jo de beror på, de handlar ju om kvalite osv. Sedan så kommer jag ju kunna ha min Moncler jacka i flera år och inte tröttna på den dom är ju typ klassiker haha, ah men en jacka från tex Zara eller så slits mycket snabbare + jag skulle tröttna på den,

Höstjackor - Jofama by Kenza

 
Untitled #62
 
 
Alla dom här ajckorna är från Jofama by Kenza, men jag tycker att dom är skit snygga + att dom är lite varmare än de andra skinnjackorna så dom kanma ha på kallare höst dagar/kvällar!
Mina favoriter utav dom på bilden är nog den på nedersta dagen med svart päls och för på översta dagen med svart päls också.
 
Dock tror jag inte att jags ka köpa någon utav dom här jackorna men jag tänkte bara tipsa er eftersom ni bett om de!

Plugga, äta, blogga, plugga

 
Det blir en hel del plugg nu. Jag ska försöka att inte nämna det så mycket i bloggen, men det är svårt, det blir ju lätt så när de är mesta delen utav min vardag just nu.
 
Men jag har precis ätit nu iallafall! Jag kanske ska sova hos Ronni inatt men jag får se lite, han skulle hara av sig efter sin träning så jag får se då helt enkelt! Annars sover jag hemma. Men jag får som sagt se. Jag glömde helt bort att beställa hem kläderna igår så jag ska göra det nu istället, hoppas att jag får bhem det innan helgen!!
 

 
Untitled #61
 

Svarar!


Lottar du ut den svarta jofama jackan? Haha, nej det gör jag inte. Jag tycker att de är lite roligt att ni tror att jag har någon sorts försäljning här på bloggen typ, när jag skrev vilka uggs jag har så var dte någon som frågade om hon fick köpa ett par, när jag la ut en bild på två juicy tröjor så var det samma sak. Jag kommer iallafall inte lotta ut min jacka, isåfall säljer jag den.
 
vad tycker du om cindstory tröjorna? dom med vingarna? Dom är fina, jag har en själv, men jag vet inte om ajg ska behålla den eller lämna tillbaka den. Jag får helt enkelt se!
 
 
Kan du tipsa om några snygga höst/vinter jackor? Jo, vinterjackor tar jag lite närmare vintern men höst kan jag väl ta snart!
 
 
vad kostar en moncler? Gå in på deras sida och kolla! Här hittar du sidan!
 
 

Har du använt ricinolja? ditt hår har växt jättefort! Nej jag har jag inte gjort jag tänkte att jag skulle göra det men så blev det aldrig av, mitt hår har alltså växt av sig självt, vilket jag är väldigt glad för!
 
 
kan du visa en bättre bild på din Missoni sjal? Ja absolut, jag kan göra det någon dag snart!
 
 
när ska du svara på dom andra frågorna i frågestunden? Jag vet inte om jag ska göra det, de flesta frågorna är ju dom samma som alltid, men om ni har någon fråga som ni frågat och verkligen vill få svar på så kommentera så svarar jag!
 
kan du inte lägga ut massa gamla haders? Jag tror inte att jag har alla, men jag ska kolla!
 
 

Ser ut som mashmallows när man stoppar in de i mikron! Vad är de?Kan du skriva recept? Det är maränger! Jag tror inte jag kommer lägga ut receptet, det är jätte lätt så bara googla det! 
 

Ointressant inlägg, i guess

Jag har bara vart hemma idag, fixat lite med min spanska inlämning eller ja bilderna då. Annars har jag bara kollat på How I met your mother och ätit massa gott, jag har ätit konstant hela dagen, inte så bra haha. 
 
Men imorgon är det ju skola igen så jag ska ta och fixa något inlägg som kan komma upp. Sedan är det väl X-factor idag, eller?
 

It's a fact

Jag har äckligt dåligt tålamod, jag blir rastlös jätte lätt | Jag vill ha sånt hår som Miley hade innan hon klippte av det, det var helt perfekt | Jag har jätte svårt för att koncentrera mig. Jag har jätte svårt att plugga eftersom jag blir distraherad så himla lätt Jag vill höga mig med 40 poäng i skolan innan sommaren | Jag är typ hypokondriker, jag kan var helt förstörd i flera dagar för att jag tror jag har någon sjukdom, hahaNär jag har ätit mycket och känner mig uppsvullen så lägger jag mig alltid på mage (om jag är hemma) eller trycker in magen typ med händerna (om jag inte är hemma) inte för att de hjälper men de känns bättre typ |
 

Världens största gottegris..




14.34

Jag är så himla trött idag, jag ska ta mig lite glass och sätta på How I met your mother. Mysigt ändå. Söndagar är ju en sån där mys dag, tycker jag iallafall.
 
Sen ska jag nog skriva ut lite bilder som jag ska ha till spanskan, vi håller på med en inlämning, vi ska skriva om en resa. Så jag ska skriva ut lite bilder från mexcio hade jag tänkt! 
Jag ska iallafall beställa hem lite grejer från Asos, har hittat jätte fina grejer!

Scones

 
Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra och vaknade inte förens vid tio vilket är typ bra för att vara mig. 
 
Jag hade egentligen planerat att gymma idag men de blir troligtvis inte av eftersom jag är helt slut haha. Jag hade planerat att plugga idag, jag har nämligen inlämningar och prov i veckan. Men jag verkar ha glömt mina böcker i skolan (Så typiskt mig..) så jag får väl plugga ordentligt i skolan. 

One day..











Jumpsuit- Victoria's Secret

Fick hem en liten jumpsuit från Victoria's secret här om dagen. Typsikt att jag inte fick den förens nu när sommaren är över, jag beställde den trots allt innan Marbella i början utav sommaren..
 
Men den får jag väl ha om det blir någon resa till något varmt land snart. Kanske på sportlovet eller nått? Den är iallafall jätte söt tycker jag, så himla flickig och somrig! Helt underbart till en fin solbränd hy! Åh haha trots att jag sagt att jag längtar efter hösten så vill jag ändå iväg till värmen, jag saknar de redan..
 

Ang min Moncler jacka


Är din moncler varm nog för den kalla vintern? Ja, jag tycker det! Jga klarade mig ju bra förra vintern!
 
Så undrar om den är värd pengarna?!  För den ser liksom inte ut att vara så tjock. Om man jämför med t.ex. Canada goose. Den är absolut värd pengarna tycker jag! Moncler gör enligt mig dom allra snyggaste och bästa vinter jackorna. Den kanske inte är lika tjock som Canada goose jackorna men min jacka är ju en dunjacka vilket är varmt! Jag tycker bara det är snyggt att den inte är så trock så att man ser ut som ett hus när man har på sig den..
 
Vart köpte du din moncler jacka? Jag köpte den på Nk i stockholm!
 
vad är det för modell på moncler jackan ? Jag vet inte just nu, men jag tar reda på det! 

Lördag!

Nu ska jag snart åka in till stan och lämna in min mobil på lagning tror jag. Kommer bli skönt att ha en mobil där kameran funkar, mittknappen funkar och som inte stänger av sig hela tiden haha.

Får se om jag ska ta det idag eller imorgon, jag vet inte. Men annars så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske åker in till stan eller något. Jag får se helt enkelt! Jag mår iallafall bättre än vad jag gjorde igår och i förrgår, jag har inte onbt i magen längre så det är jätte skönt!

Cookiedough recept!

 
170 g Smör
170 g Socker
150 g Brunt socker
100 g Mandelmjöl
100 g Mjöl
2 tsk Vaniljessens
2 msk Mjölk
200 g Chokladknappar
 
Gör såhär:
Börja med att blanda ihop smör, socker och brunt socker och blanda ordentligt. Tillsätt mjölk och vaniljessens. När du har blandat de ordentligt ska de vara lite "fluffigt". Då tillsätter du mjör och mandelmjöl. Blanda då så att det inte finns några klumpar. 
När du är klar med det heller du i shocklad knapparna! Och så är du klar.

Svarar!


Vilka är dina favorit uggs? Dom jag tycker är finast är nog dom blå/lila kanske, men dom jag använder mest är dom bruna och dom svarta just nu.
 
kan jag få köpa dina mörkbruna uggs? Nej, jag säljer inte dom tyvärr.
 

Vad tycker du om moncler jackor? Jag tycker dom har skit snygga jackor, jag har haft deras jackor ett tag nu, som är skit snygga! Jag köpte ju en ny förra vintern, älskar den! Ska troligtvis ha den i vinter också!
 

vad har du på läpparna så de blir typ lite vitare? Jag brukar sova med idomin på läpparna så att dom blir mjukare, på bilden hade jag glömt att ta bort de hehe.
 
vilket tränar du på? och är det typ rent och fräscht där? Jag tränar på Träningsverket, jag tycker att de är jätte bra, stort osv. Jag tycker att de är fräscht!
 

Vilka är dina favorit victoria's secret bikinis? Min favorit är nog den jag köpte senast, den är så färgglad och fin!
 

hur många jofama jackor har du? använder du inte din andra jofama by kenza? vfr? Jag har två från Jofama by Kenza, en röd och en svart. Den svarta köpte jag för ganska länge sedan och den använder jag inte längre. Men den röda köpte jag i våras och den kommer jag använda. Jag hade en rosa innan också emn jag sålde den, tyckte att den var svårmatchad. i och för sig så är inte rött mycket lättare att matcha.
 
Har du och Ronni någon gång vart nära på att göra slut? Nej det har vi inte, som tur är. Vi har ju bråkat såklart men de har aldrig vart så seriösa eller stora bråk!
 
 

Studiedag!

 
Åh va skönt det är att ha studie dag. Dock så kan jag aldrig sova ut när jag ska chansen utan jag var uppe redan vid kvart över åtta. Men jag kunde ligga och dra mig i sängen ett tag vilket alltid är skönt.
 
Redan vid nio var jag iallafall på gymmet. Tränade i drygt en timme, sedan var jag helt slut, svettig som bara den så nu har jag hunnit ta mig en dusch och äta upp en massa godis, bra, precis efter att jag har tränat haha.
 
Men jag har ont i magen, jag förtjänar det! Jag nämnde ju igår att mitt finger gått ur led också. Haha usch de är så vidrigt, toppen eller vad man ska säga på fingret är helt sne. Vet inte vad jag ska göra med de, ska jag bara låta de vara?


De syns mer i verkligheten haha..

Hej hur mår ni? Jag mår sådär. Jag har haft så himla ont i magen hela dagen + att jag inte haft någon vidare bra dag annars heller, jag har kännd mig ful och äcklig, mitt finger har gått urled så jag har lite ont i de osv.
 
men ah, som sagt jag har ont i magen, så direkt när jag kom hem från skolan så slängde jag mig ner i sängen, jag har verkligen så ont så att jag knappt kan stå. De brukar vara så för mig första dagen så för hoppningsvis så är de bättre imorgon!
 
Såg föresten att ni ville att jag skulle lägga upp receptet på Cookiedough som jag la upp en bild på förut. Jag fixar de kanske imorgon!
 
Haha blött hår, halv blek,trött och hungrig..

Cookiedough


Mina Uggs

 
Untitled #60
Någon undrade på frågestunden om jag kunde visa mina uggs så jag tänkte att jag lika gärna kunde ta upp de i ett inlägg. Alla mina uggs är från Ugg Australia. Så jag har dom som är på bilden + ett par knähöga.
 
Dom rosa som är på bilden ser dock lite konstiga ut, på alla babyrosa uggs jag har sett så har det vart grå sula, det är de på mina med. Men jag hittade ingen annan bild så den fick duga.
 
Några utav mina par är dock väldigt slitna, dom rosa och dom höga beiga tex. Men de blir ju så för man använder dom i stort sätt hela vintern, i alla väder typ.

instagram @Alexandrapallvid

Det är fortfarande hela tiden folk som frågar om jag har instagram. Och jag har nämnt de ett antal gånger nu men det är okej, de gör inget.
 
Jag skaffade de precis innan jag åkte till Marbella senaste gången så jag har hunnit lägga upp lite bilder nu! Ni kan iallafall följa mig där! Jag heter AlexandraPallvid

Beige och svart



Såhär såg jag ut igår när jag gick iväg till skolan. Jag hade på mig min beiga tröja från Acne, köpte den inne på D.O för typ ett år sedan. Sedan så hade jag mina svarta Dr Denim jeans och mina beiga skor från Top Shop.
Till de hade jag mitt skärp från Nolita och min Belstaff jacka!
 
Åh vad man ser att hösten är här. Till och med löven på träden börjar bli orangea.
 
 
 

Sleepy

 
Åh de är så himla skönt att inte behöva hålla på och sminka sig eller ta bort sminket på kvällen. Jag använder typ aldrig mascara längre, inte ens när jag inte har förlängda ögonfransar och det är just för att jag tycker att de är så jobbigt att ta bort tycker jag. Jag har blivit så himla lat med sånt.
 
Men nu har jag poppat popcorn och ligger och kollar på Jersey Shore! Jag är helt slut av någon anledning, antagligen eftersom jag tränade lite innan jag är ju inte direkt van vid det längre haha.
Jag ska nog krypa ner i sängen tidigt ikväll. Jag har studiedag på fredag också, så man kan säga att imorgon är som fredag typ. Skönt!

12 September

Det blev bara en halvtimme på gymmet idag, men det är bättre än inget iallafall. Jag har avrt så himla trött hela dagen så jag är glad att jag över huvud taget lyckades ta mig dit.
 
Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga lite spanska och musik hade jag tänkt. Jag har skurit upp lite frukt också som jag ska äta under tiden. Man blir ju väldigt hungrig efter att man har tränat, även om jag inte tränar så läge eller mycket. Så jag lägtar redan efter middag, haha.

Träna!

Jag säger ju alltid att jag ska börja träna men det blir liksom inte riktigt av. Men nu ska jag ta tag i det, jag ska träna iallafall en gång i veckan helst två. Kanske typ en på onsdagar och en på söndagar? Eller bara på söndagar eller bara på onsdagar haha ah jag får se helt enkelt.
 
Innan så har jag alltid sagt att jag ska sluta med onyttigt dvs godis chips, kakor osv. Men de kommer aldrig gå haha så men kanske ska äta lite mindre utav det iallafall. Men de viktigaste för mig är att jag iallafall tränar.
 




SVAREN DEL 2

Favorit sak? Ehm, jag har nog ingen favorit sak, eller jag förstår inte vad du menar.
Sväller din mage så fort du har ätit något? Ja de gör den, haha men olika mycket beroende på vad jag äter såklart. Tex kolsyra får min mage att svälla jätte mycket, det är ju i och för sig ingen mat men ändå.
Favorit tröja och byxor? Jag har nog ingen favorit tröja, kanske mina american vintage då, eftersom dom är så enkla att använda! Favorit byxor är mina svarta Dr Denim jeans eller mina MissMe jeans.
Vilken hårfärg på killar gillar du mest? Mörkt hår tycker jag absolut är snyggast på killar!
Vad har du för plattång, är den bra, hur mkt kostar den? Jag har en som jag köpte i Marbella för två år sedan, jag minns inte vad den kostade men runt 1000 skulle jag gissa på. Dock så plattar jag ju sällan håret (aldrig typ..) eftersom jag har naturligt platt hår.

Favorit land? Åh jag vet inte, spanien eller Usa kanske! Jag vill egentligen säga Mexico också eftersom jag hade de så underbart där men jag kan inte säga att jag gillar själva landet så mycket det är ju väldigt fattigt, och typ lite farligt (haha) jag gillar nog bara hotellet vi var på helt enkelt.
Bästa egenskapen hos ronni? (bara en) Åh, han har så många bra egenskaper, han är ju min bästavänn.. ehm hans humor kanske, att han alltid får mig på bra humör!
Har du något gant plagg? Vad Isf? nej de tror jag inte att jag har!
Vad brukar du göra när du kommer hem från skolan? När jag kommer hem? jag brukar blogga, plugga, kolla tv, sova, äta haha!
Vad är det bästa/ sämsta med att bo där du bor? De bästa är väl att de är nära havet, det är ganska många utav mina kompisar som bor här elelr i närheten + jag tycker att de är väldigt fint här hehe. De sämsta är väl just nu att de är så långt till stan och skolan.
vart köpte du din beiga american vintage tröja? I stockholm, minns inte vilken affär.
känner du marie linhem? vad tycker du om henne? Nej, jag känner inte henne, jag har aldrig träffat henne så jag tycker inget om henner.
vilka är dina absoluta VS-bikinisar? Jag kanske är dum, men jag förstår inte frågan..
vad tycker du om platå-converse? Jag vet inte, jag föredrar vanliga, men de kan vara snyggt på vissa, ibland typ.
Vad har du för betyg i skolan? (om du inte vet kan du titta upp det) Jag har 230 poäng om man inte tar bort ett betyg och 220 om man tar bort. Jag får alltså jobbar hårt nu i nian!


Vilka är du med på frititiden? Du skriver aldrig om dem typ.. Mest Ronni, sedan är jag väl med typ Saga, Fanny, Victoria, Sofia osv, jag tänker inte räkna upp alla namn.
Är det inte jobbigt att gå i en skola där ALLA ser likadana ut från topp till tå? Alla ser inte likadana ut, de flesta har lika stil men de finns ju som på alla andra skolor olika stilar, kanske inte lika mycket bara.
Vad har du för musiksmak? Väldigt blandad jag lyssnar på typ vad som helst.
Har du bra självförtroende? Om du har det, varför? Nej det har jag inte, men de har blivit bättre jag vet inte varför, men de är jag glad för!
Tycker du att du har en orginell klädstil? Haha nej det tycker jag inte halva göteborg går ju typ klädd såhär.
Hur många läsare har du/besöksrekord (du kan ju titta upp det och inte säga jag vet inte) Rekordet på unika är väl typ 1800 eller något sånt!
Har du komplex, isf vad? Min näsa, mina öron, mina ben, min mage haha ah you name it.
Är du nöjd med ditt utseende? Nej, men jag tycker såklart att de kunde vart värre. Man ska inte vara för kräsen


Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest är väl kanske att jag är väldigt glad av mig typ. Minst är väl kanske mina humörsvängningar, haha dom är hemska speciellt under lingonveckan, fråga Ronni haha.

TV KVÄLL

Nu ska jag snart svara på frågestunden hade jag tänkt sedan blir de tacos, åh va gott. Sedan så blir det lite utav en tv kväll, först ska jag kolla klart på snövit och sedan blir det  Svenska Hollywood fruar. De har föresten blivit så mycket roligare tycker jag, Maria är ju så himla underbar!
 
 

Svarar lite snabbt.

 
De har blivit en hel del frågor ang om jag dricker eller inte. Och jag har ju redan svarat på de, men en del verkar ha lite svårt att tro på mig. Det är faktiskt så att jag inte dricker. Och bara för att det stod sprit på bordet så betyder det inte att jag dricker.
 
Jag tänkte bara svara på den frågan så slipper vi ta det igen. Jag ska ta del 2 på frågestunden när jag kommer hem tror jag!
 

Hösten är här!

 
Untitled #59
 
Untitled #59 by hejsanalex featuring brandy melville

Godmorgon!

Uppdateringen igår var inte så bra, det vet jag. Men idag blir det bättre! Jag har iallafall en halv timmes sovmorgon idag så jag är glad haha.
 
Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor och skära upp jordgubbar. Jag är så hungrig så jag typ dör, haha. Idag slutar jag vid fyra tror jag, sedan åker jag väl direkt hem tror jag, och då ska jag sätta mig och plugga lite hade jag tänkt.
 

Några bilder från i lördags!






 

SVAREN DEL 1

Hur är du mot folk i t.ex skolan? Helt ärligt? Är du bara trevlig mot folk som är populära eller försöker du tänka på alla de andra oxå? Har hört att du inte är så trevlig, men jag har ju aldrig träffat dig så jag vill veta hur det är egentligen. Jag försöker vara trevlig mot alla, jag tror att jag är det också. Jag är såklart trevlig mot vem som än kommer fram till mig om det då inte är något som personen gjort mot mig, men då har man ju iallafall en anledning. Jag fick höra ofta när jag gick i 6an att folk hade hört att jag var bitchig osv, emn jag har inte hört det på länge nu, jag är absolut inte bitchig, jag har trots allt vart väldigt blyg så jag är inte den som börjar tjaffsa precis.
 
Vad är du "stoltast" över på din kropp? Välj tre saker! Ehm, ska jag vara ärlig. Jag är inte stolt över något på min kropp inte över huvud taget. Jag skulle vilja ändra och förbättra allt.
 

Lägger du fram outfits dagen innan eller tar du bara på dig något samma dag? Innan la jag alltid fram kläder dagen innan, men jag har slutat lite med de, jag vet inte varför. Men ibland om man t ex köper något nytt så kanske man vill använda de och då lägger man kanske fram outfiten dagen innan!
 
Tipsa om finaste vinterjackan i år? De gör jag nog lite senare, när vintern är närmare! Men Moncler är min favorit just nu!
 

Hur får du och Ronni det och funka när han tränar så mycket? Ja.. Alltså han tränar mycket det gör han ju. Men vi har tur att vi går i samma skola så vi ses ju där, och så brukar har ha tid för mig en dag på helgen också. Då brukar vi ju vara med varann, men vi kanske inte är med varann så mycket som jag egentligen skulle vilja, men de funkar bra ändå, fotbollen går först, jag skulle ju aldrig vilja att han slutade med de. 
 
Och hur mycket tränade du innan för att få kroppen du har nu? För några år sedan spelade jag väldigt mycket tennis, emn de kan ju knappas spela någon roll nu. Så Ingenting, min kropp är inte fin just nu, känns som att jag gått upp typ 2 kilo på en vecka haha.. Men jag sak inte klage. Mina tips är iallafall att ha de som en vardagsrutin att göra situps när du vaknar eller när du ska lägag dig, det behöver inte vara många men några!
 
Äter du mycket onyttigt? Hela tiden, men jag ska skärpa mig nu..
 
Vad är de 5 hetaste märkena till hösten/vintern i ordning? Åh, va svårt jag vet faktiskt inte, jag får tänka lite på de..
 
Tycker du de e snyggt med korta primeboots även till vintern för de e ju egentligen inte riktigt boots då ju men tycker du man kan köpa såna istället för boots då? Menar du de allra lägsta? Isåfall så ja jag tycker väll att det är snyggt även till vintern men de kanske inte är så praktiskt när de är snö och så ute, tror man kommer få i de i skon väldigt lätt!
 
Tycker du att man kan va fin trots att man e blek? Eller tycker du de förstör ens utseende? Jag tycker absolut att man kan vara snygg utan att vara brun, det är ju helt olika från person till person, men jag tycker t ex att jag är snyggare när jag är brun, men t ex Megan Fox, hon är ju ganska blek men hon är ju skit snygg iallafall!
 
Ja e rädd att min kompis har anorexia, vad tycker du ja ska göra? Känns som du vet de eftersom du själv haft de.. Åh va hemskt, men jag vet inte riktgt, det är så himla olika från person till person hur man vill att folk ska hjälpa.. Men prata med henne, och om de blir allvarligt så prata med någon vuxen typ hennes föreldrar.
 
var har du köpt american vintage tröjorna? En köpte jag i stockholm när jag var där, några har jag köpt på D.O, någon på Fiorucci och nelly.com typ!
 
Känner du Louise engelbrektson, jennifer sandsjö eller någon annan 98? Skulle du kunna va med 98:or? Nej jag känner inte dom tyvärr. Ja, såklart att jag skulle vara kompis med 98or!
 
Är det okej för dina föräldrar att du dricker eller bryr dom sig inte? Jag dricker ju inte.
 

höst/vinter mode? Höst alla gånger!
 
kan du berätta lite mer om erat hus i marbella? Jag vet inte vad jag ska berätta, min farmor och farfar köpte det när min pappa var hyffsat liten, så byggde dom ut det och allt sånt, de är tre våningar haha ehm. Jag vet faktiskt inte vad du vill att jag ska berätta..
 
Tränar du ofta? Går du på diet elr har du bara väldigt svårt att gå upp I vikt? Din kropp e perfekt!
Åh tack men min kropp är långt ifrån perfekt! Jag tränar inte ofta, men de händer, isåfall är det kondition jag kör och situps ibland när jag är hemma! Jag går absolut inte på diet, men jag har inte heller svårt att gå upp.
 
Hur ser man äldre ut? Jag har aldrig haft något problem med att jag viljat se äldre ut så jag vet inte.
 

bio?

Nu är jag precis hemma från att ha fixat mina ögonfransar, blev jätte nöjd, så jag är glaad! Haha men nu ska jag göra mig lite pannkakor och sedan ska jag se om jag ska hitta på något med ronni eller hur det blir.
 
Jag är sugen på bio, tror jag nämnde de igår. Och den nya Bourne filmen går ju nu, jag älskar ju dom gamla eller vad man ska säga, men de är ju inte samma skådispelare nu som det var i dom, tyvärr. Han var ju så jävla bra och det blir aldrig samma sak eller lika bra när dom byter ut skådisar.. Jag får se om jag ska ta och se den snart eller idag!

Lets go!

Åh just nu är jag så himla trött. Men jag ska snart hoppa in i bilden och åka iväg, på ett sätt är de skönt att få det gjort tidigt men samtidigt är de ju lite jobbigt nu när man måste gå upp, men det får man väl ta!
 
Vill ni se bild senare på hur de blev? Eller ska vi strunta i det, ni lär ju ändå märka de, eller? Jag kommer flresten blogga om igår när jag kommer hem, lägga upp lite bilder (jag kom ihåg kameran denna gången) och sånt.
 

Svarar på en snabb fråga!

"Jag såg dig igår på nattstads hemsida, typ under bloggsverige, där typ senaste inlägg från populära svenska bloggare, varför var du med där? du bloggar ju inte på nattstad? Jag printscreemade de och skickade bilden på din mejl"
Jag är inte så insatt i hur det där med nattstad och alla grejer där fungerar. Men jag gick in och kollade och såg att mitt inlägg var där, dock har det inget med vart man bloggar att göra (vad jag förstår iallafall, eftersom jag var med) utan de handlar om hur många prenumenanter man har på blogkeen. Jag är ju medlem där, har dock inte vart inne där sedan jag blev medlem och har ingen aning om hur det funkar!
 
Hoppas du fick svar på din fråga!
 

LOVELY

Såhär ser mina planer ut. Jag ska på tjejmiddag idag, känns som att det blivit väldigt mycket det senaste? men det är bara roligt! Men dock blir det lite klädångest, man vet liksom inte vad man ska ha på sig längre, jag har typ inga bra kläder kvar att ha nu, kan mansäga så? Men jag fixar något!
 
Dock ska jag upp redan vid åtta imorgon eftersom jag ska fixa mina ögonfransar inne i stan vid tio. Jag lär vara helt död när jag vaknar. Men jag ska försöka se till att komma hem hyffsat tidigt så jag får lite sömn iallafall. Jag kan inte sova medans hon sätter fransarna tyvärr, jag vet inte varför, eller dels är det för att hon hela tiden pratar med mig. Men hon är väldigt trevlig så det är i och för sig inget som gör något!
 
Sedan ska jag troligtvis träffa ronni, får se vad vi hittar på för roligt, jag är sugen på bio, men vi får se!
 
 

Hurtig idag

Nu är jag precis hemma från gymmet. Jag får varje gång jag nämner att jag ska till gymmet frågor ang vad jag tränar där och just nu tränar jag kondition bara, så jag springer och kör crosstrainer!
 
Nu ska jag göra mig en macka och lite sånt sedan vid typ kvart över två ska jag ut på en powerwalk med Saga, haha. Idag känner jag mig väldigt hurtig, de var länge sedan. Jag lär vara helt slut efter det.. Men då får jag ta och rycka upp mig för jag ska ju på middag ikväll!
 

Världens snällaste mamma!

 
När jag vaknade imorse så hade mamma redan fixat iordning en god frukost, världens snällaste! Så vi har precis ätit, frukt är typ de godaste som finns, nästan!
 
Men nu ska jag ligga och dra mig lite i sängen, smälta maten typ haha. Sedan ska jag iväg till gymmet. Usch jag är egentligen inte precis sugen på att träna nu om jag ska vara ärlig men jag ska släpa mig dit i vilket fall som helst. Känns alltid skönt efteråt!

Helg!

Hej, hur mår ni idag? Skönt med helg va? Jag mår jätte bra men är dock lite små trött. Jag vill helst bara sova nu.. haha.
 
Jag har ju haft en ganska lång skoldag idag, redovisning och så. Men de kan gått bra, jag fick i mig lite sushi till lunch också. Dagen blir mycket bättre + känns kortare när man hinner åka in till stan och äta lunch. Men tyvärr har vi inte speciellt många långa raster på schemat just nu..
 
Till något helt annat, haha. Jag är så sugen på att gå på liseberg, jag kollade igenom massa bilder från när jag gick i 6an förut, då var jag på liseberg hela tiden och jag blev så himla sugen på att åka dit, vinna lite godis, åka favoriterna, dricka ben & Jerry milkshake osv haha. Åh. Jag får se, de stänger ju snart, eller? Men sedan öppnar ju jul på liseberg om inte så lång tid, vilket är mysigare!

Tips- Glosis

Detta kanske är ett lite tråkigt tips haha. Men de är faktikst väldigt bra! Jag nämnde ju detta programet i början av veckan och då var de några som undrade vad det var och så, så tänkte att jag kan lika gärna tipsa om de!
 
För något år sedan laddade jag ner ett jätte bra program där man skriver in glosor, så skriver man först dom på de språket man vill lära sig och sedan på svenska. Sedan så trycker man på "förhör" och då kommer ordet upp på svenska så får man skriva de på de andra språket. haha ah, det är jätte bra! När man svarat på alla så får man betyg osv så att de blir lite roligare!
 
Jag tror att man bara säker på glosis så kommer de upp!

Frågestund!

Jag har som jag skrivit innan lite dåligt med insperation när de gäller bloggandet just nu. Så jag tänkte att en frågestund skulle sitta fint.

Jag avslutar den redan imorgon! Försök att fråga frågor som jag inte svarat på 1000 gånger nu! Ta vara på detta nu så får ni ett garanterat svar på era frågor!

Welcome home!



Åh vilka underbara hus, vore drömmen att någon gång bo i ett liknande hus. Tänka att vakna upp i den sängen (bild 3) varje morgon, de hade ju vart de bästa!



 

Sushi och cheesecake!

Slutade vid tre tiden idag tror jag och då hämtade mamma upp mig och så åkte vi snabbt in till stan, gick i typ tre affärer. Sedan hem igen! Fick dock ändå med mig lite, bland annat ett par jeans och tre toppar! Ni lär se de snart, kommer säkert att hinna använda allt innan helgen är slut.
 
Men jag är jätte nöjd iallafall! Nu ska vi snart äta sushi och sedan baka cheesecake tror jag. Haha yummi! Älskar att baka, de är så mysigt, jag längtar efter vintern när de liggen snö ute och man står och bakar lussekatter ååh!

Jackor!

 
Untitled #58
 
 
 
 
 
Jag har ju försökt att göra lite utav de inlägg ni bett mig om att göra, jag tipsade ju om skor igår osv. Några ville också att jag skulle tipsa om jackor. Alltså jag är så himla dålig på att tipsa om kläder osv...
 
Men jag tycker iallafall att en skinnjacka är givet för hösten. En svart skulle jag nog satsa på eftersom de passar till allt. Jag har ju en röd, men de blev jätte jobbigt att matcha till den så jag köpte min svarta belstaff jacka. Alltså man måste nästan ha en svart jacka också om man vill ha en jacka i en lite "roligare" färg som tex röd. För annars kan man inte använda några kläder typ..
 
Sedan så tycker jag att Belstaff jackor är jätte fina, dom gör ju lite olika modeller, min är ganska tunn så den kommer jag frysa i när de blir lite kallare. Men dom har ju den med päls ni vet? Den är ju så himla fin!



Svarar!

Vad tycker du om Dr martens? Helt ärligt, jag tycker inte att dom är speciellt snygga.
 
När ska du till New York? På höslovet är de tänkt! Åh av jag längtar!!
 
Är det försent att köpa prime? Nej det tycker jag inte, det är väl aldrig försent att köpa de!
 
Untitled #54
Vad heter sidan där man hittar dom shortsen? Åh va irriterad jag blir haha. Jag skrev i inläget att ni hittar dom på Juicy Couture's hemsida, snälla kan ni läsa inläggen ordentligt, speciellt om de är något ni undrar!
 
Har du urbanears? Isåfall vilken/vilka färger? Ja, jag har två par. Ett par turkosa och ett par vita. Använder dock bara dom vita när jag tränar, annars föredrar jag små hörlurar eller vad man ska säga.
 

Candice Swanepoel

 
Åh, jag skulle verkligen offra min arm för att få vara lika vacker och ha lika dan kropp som Candice har. Hon är helt klart den snyggaste victoria's secret modellen, om man frågar mig!

Någon som vet när Victoria's secret Fashion show är? Den brukar väl vara i början utav december någon gång? Åh vad jag längtar!! Haha

Grattis Mami!

Idag fyller min underbara mamma år! Så jag har avrt och köpt en lite present till henne och så köpte jag två cupcakes nere på NK också! Sedan så gjorde jag lite frukost på sängen till henne också, haha.
 
Åh min mamma är verkligen världens bästa, jag älskar henne över allt annat! Bästa mamman i hela världens, trust me!




Glosis

Efter skolan åkte jag ion jätte snabbt till stan och köpte en present och så. Nu är ajg iallafall hemma och koller på att göra pasta.
 
Så jag sak snart sätta mig med spanskan. Jag måste verkligen börja plugga ordentligt nu. Men jag tycker att de är så tråkigt att plugga när amn inte kan något haha. Men jag ska sätta mig och skriva in alla glosor på Glosis, haha använder alltid de när jag ska plugga glosor! De är faktiskt bra!
 
Ah men Jag kommer uppdatera er snart igen, med ett förhoppningsvis lite roligare inlägg haha!

Tack till Uffessakerochting.se



 
Jag fick hem skickat lite saker från Uffessakerochting.se igår. Bla plast skydd till min mobil, fram och baksidan faktiskt! Sedan fick jag ju som ni ser också hörlurar, usb stadd, och en typ laddare!
 
Så himla bra grejer, jätte kul att få hem grejer. Speciellt när det är så bra grejer! Jag som ville ha nya hörlurar också så det är ju perfekt! De finns ju föresten massa olika färger på v anliga iphone hörlurar där, de blir ju lite roligare om dom är färgglada, tycker jag iallafall!  Jag rekomenderar verkligen sidan, det är sjukt snabb leveranstid, bra grejer + bra priser!
 
Uffessakerochting.se

Shoes!

 
Untitled #45
Untitled #57
 
 
 
Ni bad mig ju tipsa om lite höst skor också. Det har jag egentligen redan gjort (bilden överst är från  andra gången jag tipsade) men det är ju lätt att glömma bort och missa de så jag tipsar er lite igen, denna gången med mer skor! Som vanligt så kan ni klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!
 
Själv kommer jag använda mina beiga från Top Shop, mina Ash med nitar, uggs och kanske om jag köper ett par stövlar eller några andra skor jag vet inte riktigt! Men jag älskar iallafall mina skor från Top Shop, dom är så himla snygga, jag köpte ju redan när jag var i spanien första gången i sommras så jag har hunnit slita lite på dom, men de tycker jag inte gör något! 

Wanties by Jeffrey Campbell!

 
Untitled #56
Untitled #55
 
 
 
 
 

Juicy Couture - Cozy

 
Untitled #54
Något som jag alltid gör när jag kommer hem från skolan, från stan eller vad som helst är att slänga på mig mjukis kläder. Jag skulle aldrig gå runt hemma en hel dag i jeans, om jag inte är med någon då. Jag tycker det är så himla obekvämt.
 
Såg dom här jätte söta shortsen från Juicy Couture här om dagen också. Dom ser juså sköna ut och tycker att dom var jätte fina, för att vara mjukis shorts då. Undra om dom finns kvar när jag åker till New York, det är ju trots allt ett tag kvar.. Annars kanske man ska beställa hem dom? Tror dom kostade typ 250 kr ungefär, jätte bra pris ju, det är ju vad ett par shorts kostar på typ Bikbok, Gina Tricot osv också typ. Ni kan hitta dom på detas hemsida!

Snart är hösten här!

 
Untitled #53
 
 
 
Åh va man nästan längtar till hösten nu, det är ändå inte tillräkligt varmt för att gå i shorts så då kan de lika gärna bli höst, tycker jag då!
 
Jag älskar hösten, speciellt kläderna, tycker att de är hur snygga kläder som helst på hösten! Snygga skinnjackor, tighta jeans, stora tröjor, boots osv.
 
Dock så är ju vädret inte alltid så roligt, de brukar ju vara ganska regnigt och blåsigt typ. Men det är ändå mysigt på sitt sätt trots att jag kommer längta (som alla andra) efter sommaren efter typ två månader med kyla, haha. 
 
Nu till hösten kanske jag köper någon ny skinnjacka, eller om jag ahr min röda, den "gamla" svarta och min Belstaff, de kanske egentligen räcker. Men Belstaff jackan jag har är inte så varm så man lär frysa ordentligt i den i oktober osv. Jag får se, någon ville ju att jag skulle tipsa om höst jackor, så jag får göra det någon dag!

Hjälp mig lite är ni gulliga!

Igår frågade jag ju vad ni ville att jag skulle blogga om, de minns ni säkert. Ah iallafall så kom de in lite oliak förslag, bland annat videobloggar (som vanligt haha), några ville att jag skulle lägga upp lite snygga höst kläder (de kommer) och andra ville ha kärleks tips och ville ha tips på hur man får ett förhållande att hålla.
 
Med videobloggen, ah jag får se med det. Någon gång kommer jag absolut göra de, eller troligtvis kanske är bättre att säga. Men isåfall blir de ingen lång och kanske om ronni ställer upp med mig (haha snälla ronni? haha) Men som sagt vi får se!
 
Höst kläder osv kan jag läga upp redan lite senare idag, tycker dock att jag visar en del kläder i bloggen redan, är de lagom eller vill ni se mer?
 
Sedan kärlekstips och tips på hur man får förhållanden att hålla. Haha jag är inte bra på sånt, trots att jag har världens underbaraste kille och vi har vart tillsammans länge så kan jag inga tips. Det gäller väl helt enkelt bara att passa ihop, att man kan ha roligt tillsammans osv!
 
Men jag behöver mer tips på vad ni vill läsa om i bloggen! Vad är roligt vad är tråkigt, vad vill ni ha mer av och vad vill ni ha mindre av? Ni bestämmer!


om igår!

Igår så kom Ronni hit efter han hade spelat en match, dom vann föresten med 3-2 så himla duktiga!
Så kom han så satte vi på den första Batman filmen, Batman begins ni vet! Jag såg aldrig där när jag bloggade om de, jag tänkte ju göra de men jag är så himla mesig ch ville inte vara rädd när jag skulle sova.
 
haha så jag såg den igår med Ronni istället, vi hann dock inte se klart den men de får jag väl göra någon dag snart, tycker iallafall att den var bra de jag har sett utav den då! Men jag blev så himla ledsen när Batmans föräldrar blev skjutna, haha de gjorde lite ont i hjärtat.
 
Sedan så åt vi en god middag, grillat åh, de är typ de bästa som finns! Och sedan blev det mer Batman innan de var dags att sova för oss. Jag är verkligen så himlahimla glad att jag har min älskade prins, han är bäst!

Ge mig idéer!

Usch idag blev de dålig uppdatering, igen. Men i går var de väl bara iallafall? 
 
Iallafall jag tänker göra ett inlägg lite senare där jag berättar lite om igår, de blir väl bra? Idag har jag inte hunnit annat än att vara i skolan. De har vart en så lång dag, kändes som en evighet.. Speciellt eftersom vi inte hade lunch förens typ tjugo över tolv, då är man ju lagom hungrig liksom haha.
 
Men nu är jag hemma, jag ska sätta mig med lite engelska och matte hade jag tänkt! Ska fixa ett par inlägg tills imorgon också, några bra förslag??


Tips - Fotoredigering

Jag har flera gånger fått frågan vart jag fixar mina bilder och jag har då svarat att jag ska gör a ett inlägg om det så jag tänkte göra de nu. Dock är de inga speciella sidor och ni känner troligtvis redan till dom men jag kan skriva det ändå!
 
Först och främst så använder jag Picasa 3 som man laddar ner gratis till sin dator. Där beskär jag mina bilder, fixar ljuset osv. Det har jag använt mig av väldigt länge, i flera år typ. Jag rekomenderar det verkligen, det är hur bra som helst och enkelt att förstå hur man gör!
 
 
Sedan så ibland på vissa bilder använder jag mig utav en annan sida som är online, pixlr-o-matic heter den! Det använder jag mig inte utav så ofta men de händer att jag gör det. Jag har t ex använt den sidan när jag la upp bilden med massa fåglar på typ. Denna finns också som app till mobilen!

Svarar!

 
Untitled #52
vad tycker du man kan matcha till en vit , långarmad american vinetage? Tycker du det passar med bara svarta jeans och primes? En vit American vintage tycker jag inte precis är svår matchad. Den passar ju till allt. Svarta jean, blåa juans, boyfriend jeans, färgglada jeans. Osvosv, man kan ha den till vad som helst typ.
 
Tycker du att man kan ha easytones till idrott? När tycker di man kan använda dom? Ja, de kan man väl. Jag har själv ett par men jag använder dock inte dom på gympan av någon anledning!
 

tycker du att byxorna från dr denim har hållt samma färg som när du köpte dem? Ja dom håller färgen jätte bra, tycker jag iallafall! Innan köpte jag nya svarta jeans typ en gång varannan vecka för att dom blev gråa men dom här håller sig jätte bra!
 
Har du gått ner i vikt? Nje de tror jag inte, inte speciellt mycket iallafall, men lite kanske jag har gått ner om jag har tur.
 
 

Sova, sova, sova

Jag fårstår inte varför jag varje helg envisas med att vakna så himla tidigt för de är ganska tydligt att jag behöver sova eftersom så fort jag lägger mig i sängen på dagen så somnar jag. Nu har jag nämligen sovit sedan jag skrev de senaste inlägget..
 
Ja men de är väl bara bra antar jag, att få lite extra sömn. Jag får se vad jag ska göra nu, om jag ska städa mitt rum (vilket verkligen skulle vara bra) eller om jag ska sätta mig med lite läxor. Jag vet inte riktigt faktiskt.

Uffessakerochting.se

Tänkte att jag skulle tipsa er om en jätte bra sida, nämligen Uffessakerochting.se! Där hittar du allt från Iphone tillbehör till accessoarer!
 
Allt är till väldigt bra pris och man kan t ex beställa hem iphonehörlurar i olika färger för bara 99 kr. Och sedan finns de en massa fina olika skal till olika mobiler, jag såg att de fanns skal för bara 49 kr till Iphone 4, sjukt bra pris eller hur?
Jag tycker absolut att ni ska gå in där och kolla vad ni kan hitta, det är föresten gratis frakt också + att man få en sakerna hur fort som helst, det ska gå på bara 1-3 arbetsdagar!
 
Klicka på bilden för att komma till sidan!

Söndag!

Igår hade jag jätte kul på middagen men tyvärr så glömde jag bort att ta bilder.. Åh va tråkigt eller hur.. Men jag kan tyvärr inte göra något åt de just nu. Men nästa gång ska jag se till att ta mycket bilder iallafall.
 
Jag har vart vaken ett tag nu så jag har legat och kollat på tv + druckit Oboy haha med typ dubbelt så mycket oboy som mjölk, jag är så himla sötsugen.
Idag ska jag vara hemmaoch plugga, kanske åka och köpa lite godis också haha sedan tror jag att ronni kanske kommer till mig senare idag, jag får se.
 

Snart går jag!



Nu ska jag börja gå mot Saga snart, ska göra mig iordning och så där. Sedan så åker vi då tillsammans till middagen.
Jag ligger dock fortfarande i sängen i mjukiskläder och har ingenaning om vad jag ska ha på mig, blir troligtvis något enkelt, förra helgen hade jag ju på mig min klännin från GinaTricot, något sånt har jag inte tänkt ha på mig idag. Tror jag tar vita jeans och någon topp, kanske klackar? Jag får se!
 

15.54

Jag kom precis hem från frölunda nu så jag var där ett tag. Hittade dock inget så blev lite besviken men jag hann med en fika och så. Fick iallafall med mig de jag letade efter där haha nämligen en deo haha.
 
Nu ska jag välja kläder inför ikväll, ingenaning om vad jag ska ha på mig än så länge.. Men jag löser det. Och jag visar er bilder senare eller imorgon, tar ju med mig kameran dit som vanligt, bra va? jag vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, men jag får se om jag slänger upp något inlägg här då eller om de får bli imorgon istället.
 
Men jag hör av mig innan jag åker också!

Visste ni att..?

En giraff kan springa i 57 km/h?
 
Boxning är den vanligaste sporten i filmer?
 
De finns två golfbollar på månen?
 
En kackelacka kan leva tio dagar utan sitt huvud innan den svälter till döds?
 
Om man bankar huvudet mot väggen förbränner man 150 kalorier per timme?
En sjöstjärna kan vända sin mage ut och in?
 

Lördag, helg, underbart

Jag har precis ätit en stor frukost och ska snart klä på mig och åka iväg till Frölundatorg. Haha jag är nämligen helt desperat efter en bra deo.. Jag glömde min i gympa påsen i skolan och den har har hemma luktar värre än svett.
 
Så ska åka iväg och köpa en bra + kolla i lite affärer. Sedan får jag se vad jag ska göra men jag ska iallafall som sagt på middag ikväll.
Så de blir mysigt dock är inte det förens typ sju så ah. Jag får helt enkelt se vad jag ska göra innan dess, de beror ju på när jag kommer hem också.
 

RSS 2.0