TODAYY

Vi åkte iväg redan vit halv ett idag för att åka in till marknaden. Väl där orkade vi inte ens kolla utan vi bara gick rakt igenom, de var för varmt och för mycke folk för att man skulle kunna koncentera sig.
Men vi hann iallafall se några jätte söta hund valpar som dom sålde där. Det är hundar som dom har hittat på gatan som blivit övergivna. Det var tre jätte söta valpar som dom hade hittat i en sopcontainer och dom var bara två månader gamla, ville bara ta med mig alla hem hehe.
 
Sedan så gick vi en runda inne på Corte och en i Marina Banus, sedan var klockan halv fyra och då var det dags för lunch. Så åt vi en god lunch i Puerto Banus.
 

SHOPPING I MARBELLA

 
 
Det är nåra som har velat att jag ska tipsa lite om bra ställen här i Marbella, restauranger, shopping, stränder osv. Och jag har tänk att jag ska göra de, jag tar de lite allt efter som jag kommer på saker att tipsa om helst enkelt. Men jag tänkte börja med att visa vart jag helst går och shoppar när jag är i Marbella!
 
Corte Ingles är ett väldigt stort shopping center som ligger bara någon minut ifrån Puerto Banus (alltså hamnen). Där kan man hitta allt skor, smycken, kläder, sedan har dom också en mataffär där man kan köpa allt, till och med dörrar och diskmaskiner haha. Sedan har dom också en avdelning men datorer, utemöbler, inredning osv.
 
Men jag går ju mest dit för kläder och skor då. Dom har ganska mycke bra märken, och de går nästan alltid att hitta något där.
Sedan så går jag också ofta till Marina Banus, det är ett lite mindre shopping center med ca 30 affärer tror jag. De ligger mittemot Corte Ingles och snäppet närmare Puerto Banus.
 
Där har dom bland annat affärer som Zara, Bershka, Pull and Bear, New Yorker. Zara här nere i Marbella är väldigt bra faktikst, tycker nästan alltid att man hittar något här, det gör man hemma med i och för sig men här känns de ändå lite bättre tycker jag. Även Bershka har ju väldigt fina grejer så de är värt att ta en titt tycker jag.
 
Sedan går jag alltid till hamnen också, alltså Puerto Banus! Där har många märken affärer, nästan alla stora märken som Louis Vuitton, Dior osv har affärer där. Även Belstaff har öppnat en affär där, tror det var ganska nyligen? Sedan finns det affärer som säljer märken som Juicy Couture också!
 
Det finns också ett shopping center som heter La Cañada här nere, det är ganska stort och har en hel del affärer. Dit åker jag dock aldrig, tycker det är för stökigt där, så de är jobbigt att gå där. Hörde också att de ska ha öppnat en Victoria's Secret affär där, tyckte att det var lite konstigt eftersom den som öppnar i London skulle vara den första i Europa, men det var tydligen inte Victoria's Secrets egen affär utan bara någon som köper in och säljer det där, var det någon som sa till mig.

MARKNAD

 
 
Nu bär det snart av mot en marknad som är öppen varje lördag som ligger bara några minuter både från där jag bor och från Puerto Banus, så det är perfekt!
 
Jag brukar nästan alltid hitta något där, det är mest bara skit, men det är ändå roligt att gå där, man kanske kan hitta lita armband eller något sånt om man har tur!
Efter vi har gått klart marknaden så ska vi gå vidare till Puerto Banus, Corte osv! Så de blir ännu en shoppingdag för oss!

30 JUNI

 
 
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, har lite bråttom jag ska iväg redan om en timme och då ska jag hinna göra något tidsinställt till bloggen också, och blogga innan jag går. Jag har heller ingenaning om vad jag ska ha på mig men de lär väl lösa sig, alla mina kläder ligger utslängda på golvet haha.
 
Jag satt uppe till typ en timme efter att alla hade somnat igår och fixade lite med bloggen, asså jag förstår verkligen inte stimallen, kodmallen eller vad de nu heter. Jag fattar inte ett skit haha. Men jag ska iallafall fixa en ny design om ett tag hade jag tänkt även fast jag trivs så bra med den jag har nu!
 
 
 

16.40

Herregud va varmt det är här, lätt 30 grader i skuggan, helt sjukt. Man svettas som en gris så fort man går utanför dörren haha. De var någon gång den här veckan som det skulle vara 30 grade på natten, förstår ni hur varmt det är här då? Jag tackar gud för att vi har en ny och bra fläckt här som gör så att de blir storm när man sätter på den på max. haha.
 
Men annars var nog detta en utav de skönaste dagarna på stranden, trotts att det är så himla varmt så fläcktade det skönt nere på stranden så de blev lite svalare vilket var bra. Sedan så var det vågor idag vilket gjorde de lite roligare att bada!
 

5 SNABBA OM MIG

 
- Jag har bloggat på den här bloggen i hela två år om ungefär en vecka.
- Jag gliar pillar alltid upp sår och om jag har myggbett eller liknande så kliar jag alltid tills de blöder.
- Jag har nästan aldrig nagellack, och när jag väl målat de så börjar jag försöka dra av de redan efter typ tio minuter, så det är ingen idé.
- Jag är en tävlingsmänniska, verkligen. När jag t ex jag och saga tävlade slutade de alltid med att vi blev skit sura och någon fick gå hem haha.
- Jag måste alltid ha något att pilla med, eller om jag sitter vid matbordet och har ätit upp så sitter jag alltid och pillar med nått, t ex saltet, min gaffel, eller ah vad som helst.
 

MOT STRANDEN

 
 
Nu åker vi iväg mot stradnen där vi stannar i några timmar. Ska försöka jobba lite på brännan hehe, får ingen färg alls, fick de typ första veckan men nu känns de inte så bra längre haha!
 
Hittade en jätte fin bikini igår i en affär vid strandne som jag ska kolla lite på idag, får se hur vi ska göra med den. Jag har ju egentligen bikinis så de räcker!
 
Untitled #40
 
Untitled #40 by hejsanalex featuring a triangle bikini

Godmorgon?

Vet inte riktigt om jag kan kalla det godmorgon när klockan är runt halv ett, haha. men nu är vi upp iallafall. Victoria ligger ute i solen och jag sitter här och försöker blogga lite.

Jag ska snart ut i solen till victoria hade jag tänkt, men jag klarar ju inte av att ligga där ute, de är för varmt helt enkelt.
Jag föredrar att vara på stranden faktiskt.


ÄLSKADE MARBELLA, HAHA

 
 
Usch idag mår jag inge vidare, jag har så ont i magen så att de inte är sant. Jag är yr också, så såhort jag reser mig svartnar allt framför mina ögon, haha de är faktiskt jätte obehagligt.
 
Men jag är på bra humör ändå, varför skulle man inte vara de egentligen. Vi har det ju så himla härligt här nere, sol varje dag, värme, jag får vara med min familj, en utav mina bästa kompisar är här, vi äter massa god mat. Jag har verkligen börjar uppskatta marbella mer nu, jag minns hur jag hatade detta förra året, man borde faktiskt ta vara på sånt här! haha.
 

NYTT - ARMBAND

 
 
I förrgår när vi gick runt i Puerto Banus gick vi också lite på en marknad som ligger i närheten. Då hittade jag detta armbandet, helt vanligt egentligen men de var väldigt fint på faktiskt.
 
Så för 6 Euro blev det mitt och fick följa med mig hem, billigt och bra haha. Men jag tror inte att det var så bra kvalite på de eftersom de första jag gjorde var att dra av en utav kulorna som ska sitta längst ut på snöret, men det gör ingen större skillnad så de är ingenfara!

ADIOS

 
Nu åker vi iväg mot stranden, hoppas på att få lite färg känner mig fortfarande ganska blek haha. Sedan hade jag ju velat att mitt hår bleks lite, de brukar ju göra de på sommaren, men har inte märkt så jätte stor skillnad, jag kanske kan visa er hur de ser ut lite senare när jag kommer hem!
 
Idag ska jag iallafall ta lite bilder till er, så att ni inte behöver få samma hela tiden.
 
 
 

GOODMORNING

 
Vi har precis varit nere och ätit frukost nu, jag har så ont i magen så det är inte sant. Fan.
 
Men annars är livet väldigt toppen här nere haha, vi ska ner till strandne idag igen. Sedan blir det förmodligen en liten sväng till Puerto Banus, det är alltid lika mysigt, ta en dricka, kolla lite på bilarna och båtarna, jag såg företsen att de låg en svensk båt på A-piren, haha blev jätte förvånad, hehhe. Ne men nu ska jag dra på mig en bikini och gå ut i solen!
 
Det var någon som undrade om jag fortfarande är i marbella, och ja de är jag! Jag kommer stanna här i lite mer än två veckor till!
 

VIVA ESPANA

Nu har hela familjen suttit bänkade framför fotbollen i två timmar blir det väl? Tycker att det är så himla tråkigt när matcher avgörs med straffar, det känns bara som att det har med tur att göra tycker jag. men det kändes ändå rättvist att spanien vann, hehe.
 
De ändå man hör när man går ut nu är massa skrik, tutande bilar och fyrverkerier, haha underbart!
 

ÅÅÅH VA GLAD

Jag satte mig direkt när jag kom hem och började leta bland bilder och i kodmallen efter vad de kunde vara som gjorde så att lösenords saken kom upp. Och efter ett tag så hittade jag den i kodmallen, det var mågonting men bakgrunden, tror jag? Men jag tog bort de så nu är allt löst skönt va?
 
Haha åh va skönt!

NYTT - CLAIRE'S

 
Inne i samma byggnad som Zara, Pull and Bear och massa andra affärer ligger (minns inte vad de heter men de ligger mittemot Corte Ingles) så ligger en affär som heter Claire's. Där säljer dom allt ifrån smink och nagelsaker till smycken, slingor till håret.
 
Dom har hur mycke olika saker som helst, iallafall jag köpte dom här två smink sakerna haha. Nej men ah, jag bryr mig inte så mycket om bra kvalite på smink eftersom jag knappt kan sminka mig typ. Men jag fick iallafall med mig dom här, det är ungefär fyra olika nyanser i varje låda, så man kan göra lite olika skuggningar typ. Om jag nu kan lära miv hur man gör haha.
 
Men dom var iallafall billiga, minns inte riktigt vad dom kostade men kanske 6 Euro eller nått!

VAD TYCKER NI?

Det kan inte ha varit någon som har missat att det kommer upp en lösenords grej när man går in på min blogg. Man kan trycka bort den, men jag tycker ändå att det är irriterande och det antar jag att ni också tycker.
 
Jag har letat bland alla mina upplagda bilder på bloggen och jag har ingenaning om vilken det kan vara. Det känns ganska omöjligt att hitta den faktiskt.
 
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är det någon som är jätte smidig på sånt här och vet hur man hittar bilden och kan hjälpa mig? Eller ska jag börja blogga på en ny blogg? Ska jag lägga ner det? Eller vad tycker ni?
 

27/6-12

Nu har vi vaknat till liv lite här i huset så snart ska vi gå ner för lite frukost.
 
Sedan bär vi av till stranden och så. Men nu har jag legat vaken i ungefär en timme helt själv så jag har försökt att fixa lite med bloggen, men jag verkar inte vara något vidare bra på sånt här. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
 
Hoppas ni har kanon väder hemma i sverige och har det jätte bra!
 

20.23

Vi kom hem runt halv sju idag, först var vi på stradnen idag, kameran var tyvärr död så det blev inga bilder. Men det avr helt kristallklart vatten idag, jätte fint verkligen dock är vattnet inte så jätte varmt här nere, men när man doppar sig så blir man van efter ett tag.
 
Vid klockan fyra ungefär åkte vi mot hamnen där vi gick runt och kollade lite, tog en dricka och gick lite på marknaden, hittade ett lite gulligt armband som jag köpta, jag kan visa er imorgon men det är egentligen inget speciellt!
 

SUMMER

 
Untitled #12
 
Untitled #12 by hejsanalex featuring a high heel

NYTT - BASIC

Igår när vi var och shoppade lite i hamnen. Jag lyckades då bara få med mig tre toppar som är väldigt basic, alltså inget speciellt alls med dom. Men det är trotts allt alltid bra att ha!
 
De rosa randiga linnet har jag nog mest tänkt att ha som sov/mys linne, typ när man har när man bara är hemma typ, sedan var det ett litet plus att man ser väldigt brun ut i de hehe.
 
Alla linnen är köpta inne på ZARA!

MOT STRANDEN

Nu åker vi iväg till stranden såp jag hör av mig lite senare, de komme rupp ett par tidsinställda tror jag också!
 

TISDAG

 
 
Idag blir det en tripp till strandne för lite sol, bad och strandtennis! Sedan kanske vi går en sväng i hamnen också, tar något att dricka och så, kanske går lite på marknaden?
 
Vi har iallafall precis ätit frukost nu och ska snart byta om till bikini och börja åka iväg. Jag hörde föresten att det skulle vara fint väder hemma i göteborg denna veckan? Gud va härligt för er, bättre att sommaren kommer sent än aldrig haha.
 

BILDER FRÅN IDAG

 

TODAAAY

Blev en shopping dag för oss som sagt, så vi gick runt i hamnen, Corte osv i kanske fyra. Sedan åt vi lunch på en ganska ny öppnad restaurang och det var hur gott som helst, verkligen!
 
Sist vi gick och shoppade så fick jag ju världens skoskav så jag orkade inte kolla så mycket, men idag så kunde man ta sig tid och kolla och så! Hittade lite bastoppar inne på Zara, och ett armband de var väl allt tror jag! Sedan så gick jag in på en utav mina favorit affärer från förra året och gud vilka klänningar dom fått in! Halva affären var typ fylld med klänningar från Forever Unique!

VICTORIA'S SECRET

 
Jag håller på att beställa hem lite grejer från Victoria's Secret nu. Åh va mycke fint man kan hitta där! Det är ju dock typ fyra veckor kvar tills jag kommer hem, så jag har tänkt att jag ska skicka grejerna till min moster som bor i New York så kan hon ta med dom till Sverige när hon kommer hit i Juli, de hade ju varit perfekt!
 
Det var föresten någon som ville att jag skulle tipsa om lite snygga bikinis från victoria's secret, så jag tänkte att jag kunde tipsa om ett par stycken nu. Hittar tyvärr inte så många som jag tyckte var så fina.

OFF TO PUERTO BANUS

Idag blir det en dag med shopping för min del, jag såg ju en jätte fin klänning på marknaden som jag ska kolla lite närmare på idag, dne såg dock väldigt stor ut, men ska se om dom kanske har en lite midre storlek.
 
Sedan blir det lunch i hamnen och så. Rean börjar ju den första Juli, så då blir de nog en hel del svängar förbi hamnen efter de. Men det är lite jobbigt att gå och shoppa när det är rea, allt ligger ju slängt i stora högar och alla sliter i alla kläder haha. Men vbissa affärer har redan nu börjat rea lite så man kankse kan fynda på nåpgot fint med lite tur!
 

CIAO AMIGOS

Jag vaknade för kanske en timme sedan, ganska exakt tror jag. Så jag ska snart gå ner och ta mig lite frukost, sedan får jag se vad som händer, jag tror att det blir antingen att shoppa eller stranden, kanske att vara hemma vid poolen? haha jag vet inte!
 
Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra för den delen heller, jag börjar känna mig lite deprimerad pga att jag i sömnen hela tiden kliar som fan i ansiktet så när jag vaknar har jag flagnat av halva mitt skin. Detta är väl tredje gången jag skriver om det så jag tycker att alla som skriver dryga kommentarer och frågar över varför jag är vit i ansiktet kan lägga ner nu.

24 JUNI

Nu har vi precis kommit hem från stranden och sedan så gick vi en liten sväng i hamnen, hittade en klänning som var verkligen hur fin som helst, ska tillbaka och titta på den på tisdag eller onsdag tror jag!
 
Föresten, när vi var på stranden idag, så låg vi och solade och helt plötsligt kommer en ambulans åkande, och så var de massa poliser och sånt som satt där man hyr vattenskotrar och så och massa människor runt om kring. Så gick vi förbi och så satt det en kille där med stödkrage för nacken och de bara rann blod från huvudet och munnen, då hade han blivit påkörd utav  en vattenskoter, stackarn! Tänk ångesten för han som körde på honom och såklart hur chockade båda måste blivit, ah fyfan.
 
Men vi hade för övrigt en väldigt bra dag på stranden!
 

STRAWBERRY DAIQUIRI


NYTT - LOUIS VUITTON

Det var många som var nyfikna på vad jag köpte inne på Louis Vuitton första kvällen jag var här. Och nu en vecka senare kändes det som att jag skulle visa så att ni slipper tjata för det blir ju jobbigt, både för er och för mig.
 
Jag köpte iallafall en väska, den som ni ser på bilden såklart då. Jag har tänkt länge på att köpa den väska och göra den personalized, det är när man beställer en väska, antingen på nätet eller i deras butik, så gör dom en väska i paris där dom handmålar in dina initialer och ett sträck eller vad man ska kalla de över mitten på väskan, sedan skickar dom den från Paris till en Louis Vuitton affär där man kan hämta ut den. Men iallafall, jag orkade inte vänta, det tar ju ett tag eftersom allt sker för hands, och jag behövde en väska ganska akut hehe.
 
Så de fick bli den här, modellen heter Neverfull och jag valde att ta den i storlek mediun, inte för stor och inte för liten helt enkelt.

HOLA

Nu har jag legat ute i solen i kanske en halv timme, det är sjukt va solen steker här, jag måste typ gå in var tionde minut för att svalka mig framför fläkten, haha.
 
Men nu ska jag snart gåp ut och lägga mig igen, eller jag får se. Om kanske en halv timme åker vi iallafall iväg till stranden, sedan kanske vi tar en  liten tur i Puerto Banus, för lite dricka och så, förra året gjorde vi det varje dag men iår har det inte blivit så mycket.

fml

Idag har vi varit här i en vecka, exakt! Känns som längre, men  tiden går så fort så ändå känns de kort, ah jag vet inte. Haha men de är alltid skönt att komma ner hit, slappna av och så haha, påriktigt, eller man stressar aldrig eller så.
 
Jag ska snart gå ner och smörja in mig, började flagnat igår eller i förrgår i pannan och nu under natten har jag kliat bort all färgen från hela pannan, tilloch med den lilla lilla färgen som jag lyckats få på mina pigmentfläckar är nu borta. Så jag är helt vit i hela pannan och delar utav ansiktet där jag också flagnat. Känns väldigt segt att vara vit i 90% utav ansiktet, fml
 

DET BLIR BÄTTRE IMORGON

Känner att jag har haft lite seg uppdatering idag, men jag ska försöka ta igen de imorgon. Har lite bilder från idag som jag kanske kan slänga upp, kan även fota de jag köpte första dagen, det är ju många som har velat se vad de var. Men jag har varit lite tveksam på ifall jag ska lägga upp de på bloggen eller inte, det är så många som blir sura och slänger anklagelser hit och dit när man visar vad man köper haha.
 
Men nu ska jag sätta mig och kolla egenom Victoria's Secrets hemsida lite, se om jag hittar något som man  är sugen på att beställa hem!
 

WITH AND WITHOUT MAKEUP

Jag minns för ett år sedan och när Victoria's Secret fashionshow var hur mycket jag såg upp till och hur mycke jag typ önskade att jag såg ut som Adriana Lima. Jag tycker verkligen att hon var helt perfekt, det är väl egentligen inte så konstigt för hon är ju tycker en utav världens vackraste människor, enligt typ alla haha. Ah iallafall, jag kollade alla bilder på henne, manssa intervjuer med henne och så, jag såg verkligen upp till henne som sagt. Sedan la det sig lite, jag ser inte upp till henne på samma sätt längre.
 
Men man blir ju kan ju inte låta bli att bli lite, jag vet inte vad man ska säga, förvånad när man ser dom här bilderna på henne, inte för att hon är ful, verkligen inte, men hon skulle kunna vara
vilken tjej som helst. Det är verkligen sjukt hur mycke smink och redigering kan göra för ens utseende!
 
Lite skönt känns det ju ändå att veta att inte ens Victoria's secret modellerna är helt perfekta utan naturligt. Det är ju lätt att man går runt och tror de.

VAD VILL NI ATT JAG SKA BLOGGA OM?


UNDER KUDDEN

Igår var de som sagt långbord nere vid poolen, sedan efter vi ätit var väl klockan kanske tio, då sprang vi runt och gjorde allt möjligt tills kanske klockan blev runt halv två. Och vid kanske halv tre somnade jag.
 
Plockade ni föresten sju olika sorters blommor och la under kudden? Det gjorde jag iallafall, gör det varje år! Så jag har sovit med mina sju olika sorters blommor under min kudde, och drömt som bara den, haha minns hela min dröm faktiskt, haha. Drömde ni om eran prince charming? haha
 
 

22 JUNI

Nu har jag duschat och börjar bli klar för lite midsommar firande, jag ska plocka fram något att ha på mig lite snabbt bara. Men jag har inte precis bråttom eftersom vi inte ska äta förens vid halv nio.
 
Dunderar på om jag ska ha på mig en mörkblå klänning som jag köpte på Zara precis innan jag åkte, har inte hunnit använda den än, så kanske ska passa på nu. Jag tror inte att jag har visat er den så de får jag kanske ta och göra snart. Måste också visa upp vad jag köpte första dagen, det blir jag ju påmind om hela tiden hä'r i bloggen och det ska jag fixa tills kanske imorgon?
 
 
 

MIDSOMMAR

Idag är det ju midsommar, det har nog ingen missat tror jag.
 
Själv har jag varit i Marbella varje midsommar utom två då jag har varit hemma och det var när jag var jätte liten. Så jag firar alltid midsommar här nere, det är hur mysigt som helst! Vi brukar duka upp ett långbord tillsammans med massa svenskar och norskar från området, så sitter vi och äter middag pratar. Sedan vid typ tolv så brukar vi eller ah typ alla barnen bada och så.
 
Hur brukar ni fira midsommar?
 

TIPS - LIP BALSAM

Untitled #39
Jag tänkte att jag skulle tipsa er om  ett jätte bra läppsyl, haha. Nej men på riktigt, jag har typ fem stycken sånna här små läppsyl, som alltid följer med mig. Jag köpte mina första när jag var i New York, då köpte jag typ sju stycken för jag hade inbte koll på om dom fanns i sverige.
 
Men det gör dom ju, dom finns bla att beställa hem från nelly.com för 89 kr. Sedan kan man också köpa dom på Kicks tex!
 

LETS GO TO THE BEACH

Nu ska vi dra oss iväg mot stranden, vi lär inte bli där så länge eftersom vi ska äta lite tidigare än vad vi brukar idag, men vi är väl tillbaka runt halv fem/fem.
 
Jag kommer försöka att ta lite fler bilder idag, och sedan kanske jag slänger upp vad jag ska ha på mig ikväll också lite senare, jag för se helt enkelt. Känner mig egentligen inte speciellt sugen på att blogga över huvud taget idag men ah.
 

hallihallå

Godmorgon har ni sovit gott? Jag ska iallafall gå ner och göra iordning lite frukost nu, sätta mig ute i de fina vädret och njuta lite.
 
Sedan tror jag att vi ska iväg till stranden men jag är inte helt säker men de vore väl konstigt om vi inte skulle de haha, det är ju stranden som gäller typ varje dag här nere.
 

21/6

Det är verkligen helöt sjukt hur fort dagarna går här nere dom bara flyger iväg, ändå känns ,det som att vi varit här nere i fleera veckor men vi har bara varit här i fem dagar, till och med första dagen kändes det som att man hade varit här i veckor, det beror nog på att man känner sig så hemma här tror jag.
 
Men idag var vi iallafall på stranden som vanligt och jobbade lite på brännan, badade spelade strandtennis och sånt!
 
Vad vill ni föresten att jag ska blogga om? har ni något ni är sugna på¨att läsa om?

NYTT - KLÄNNING

 
Hade heltr gjlömt av att visa er min  klänning som jag fick hem ungefär en vecka innan jag åkte, det var ju ett tag sedan nu. Minns ni den blåa klänningen? Jag fick dom iallafall samtidigt!
 
Så denna är brecis som den blåa från Asos, alltså ASOS.com, det var någon som trodde att det var en affär sist jag skrev om de så tänkte bara påpeka de. Den är så mycke finare i verkligheten men jag orkar inte ta en ny b ild, jag kanske gör det någon annan dag, detta är ju tyck världens slarvigaste bild..
 
Hur som helst så är den från ASOS.com, tyvärr minns jag inte vad de kostade

2 THE BEACH

Nu ska jag smörja in mig och sedan bär det av mot stranden!
 
Victoria ligger ute och pressar haha som vanligt, ska nog snart gå ut till henne men jag tycker att det är så himla tråkigt att sola asså verkligen sjukt tråkigt + att man blir helt svättig, haha ah, jag ska inte klaga. Men jag solar nog mycke hellre på stranden när vi kommer dit. Sedan får vi väl se om vi tar en svän g till stranden eller om vi åker hem till poolen efter!
 

TORSDAG

Känns skönt att kunna sova såhär länge faktikst, hoppas de håller i sig när jag kommer hem sedan också, hatar att vakna vid halv nio och då vänta i typ fyra timmar innan alla andra vaknar, de suger haha.
 
Idag ser väl dagen ut lite som vanligt för min del, strålande sol, klarblå himmel och så antar jag att de blir en tur till stranden för lite bad och sol, kanske en drink också, så de hade verkligen suttit fint haha! Idag blir det nog att sola ryggen för min del tror jag, änns som att den inte har fått någon färg över huvud taget..
 
Föresten så har min underbara kompis vanessa skaffat blogg igen! Ni hittar hennes blogg här!

En härlig dag på stranden

Idag har vi varit på stranden från halv ett till halv fem ungefär, det är ändå ett bra tag! Sedan åkte vi till Corte och köpte bland annat en ny fläckt, haha. 
Vi spelade lite strandtennis, gick en promenad, solade lite, sov lite en ganska skön dag på stranden faktiskt. Man börjar känna att brännan är på väg, sakta men säkert kommer den! Känns lite segt att jag inte får någonbränna i ansiktet, jag måste nämligen gå runt med 40 i hela ansiktet eftersom att i vintras så fick jag massa torra fläckar i hela ansiktet vilket nu då har blivit pigmentfläckar så jag måste se till att dom inte bilr röda för då kan dom bli störra och sitta kvar för alltid, fml.
 

1 år och 7 månader!

Gud var fort tiden går, känns som att de var typ någon vecka sedan jag skrev de senaste inlägget "1 och ett halvt år" haha, de går verkligen galet fort. Tänk att vi har varirt tillsammans i ett år och sju månader, det är nästan två år nu haha, åh!
 
Skulle verkligen vilja spendera våran dag tillsammans med min prins, men det går ju tyvärr inte jag är ju fyra timmar bort.. Men jag hoppas verkligen, verkligen att han kommer ner, isåfall kan vi ju fira de lite i efterskott eller så kan vi bara fira dubbelt nästa månad haha! Ni kan inte ens förstå hur mycket jag saknar honom, min bästavän! Han är verkligen en utav  dom bästa personerna i mitt liv, jag älskar han mest av allt, verkligen! Den finaste och snällast killen i hela världen! Hade verkligen velat vara med honom nu!
 

HISS | DISS

Minns någongång att någon sa att jag skulle köra hiss och diss lite oftare, det är ändå en klassiker när de gäller bloggar eller hur?


- Sommarlov, känns nästan givet att ta med sommarlovet nu när man har gått och längtat i ett halv år. Men sommarlov är ju de bästa som finns, det är ju hur skönt som helst verkligen och sommaren är ju bästa tiden på året. Man behöver verkligen inte tänka på något, man kan bara ta det lung och de behöver man ju verkligen efter ett år med messa plugg och så.

- Att bli brun,
de hör väl lite till de över egentligen men att få en snygg bränna är underbart. När man kommer hem från stranden, ska hoppa in i duschen, slänger av sig bikinin och så ser man vilken rand man har fått asså man blir ju helt överlycklig! Och man blir ju tusen gånger snyggare men en bra bränna, tycker jag iallafall.

- Nya blogg.se,
känns som att jag har tjatat lite om det nu här i min blogg, ska inte ta upp det något mer nu. Men iallafall så måste jag hissa de för jag tycker att det är sjukt bra!



- "kompisbloggar", eller jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, emn ni vet när man är t ex två kompisar som har en blogg tillsammans, alltså två som bloggar på samma blogg. Jag tycker verkligen att det är hur tråkigt som helst att läsa sånna bloggar, tycker att man ska blogga själv faktiskt det blir bättre då. Om man är två blir det lätt väldigt rörigt. Inget illa menat, de finns självklart undantag.

- Gästbloggar, länkbyten osv.
Det tycker jag också är väldigt tråkigt, folk som har helt okej bloggar så ska dom börja ha massa länkbyten, gästbloggar osv. Jag tycker verkligen att det är hur tråkigt som helst, typ gästbloggar, varför ska man göra de, eller någon gång ibland kanske man förstår men man är ju inte så intresserad av att veta vad gästbloggaren har gjort sopm kan vara någon man aldrig tidigare sett i bloggen tex.


LÖSENORD PÅ BLOGGEN?

Jag har fått lite kommentarer om att jag har en lite ruta som ploppar upp, alltså en sån där lösenordsruta, i den ska de tydligen stå "lalaasblogg" eller något liknande. Jag förstår inte varför det blir så riktigt, men det var iallafall så att hon som gjorde mina designer förut drev en blogg som hette typ lalaas. Jag mejlade blogg.se och frågade varför det blev så, då sa dom att det är för att jag har bilder på min blogg från en lösenordsskyddad blogg.
 
Jag vet inte vilka bilder det är som är från hennes blogg eller så, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har aldrig själv fått en sån ruta när jag gått in på min blogg.
 
Får man alltid en sån när man går in på min blogg? Om någon vet hur jag ska få bort de, får ni gärna tipsa mig!
 

UNDERBART

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit som en sten hehe. Sover alltid så himla bra här, jag vet inte varför men det bara är så, har alltid varit, de är typ för att de finns verkligen ingen stress här, inget man måste göra eller så. Vi kollar heller aldrig på tv eller något sånt här så man är typ bara allmänt social och om man vaknar klockan åtta då så finns de inget att göra.
 
Jag har iallafall precis vaknat till liv så ska snart gå ner och äta frukost, att äta frukost ute eller bara kunna äta ute typ hela tiden, är det bästa som finns, och jag tror nog aldrig att jag ätit inomhus här? Haha. Idag bjuder iallafall Marbella på en till dag med över 30 grader och strålande sol.
 

STACKARS SMÅ FOSSINGAR

Som jag skrev innan så åkte jag och victoria in till hamnen för lite shopping. Inte så lyckat för min del, kom hem utan någonting men det var nog mest för att jag fick sånt himla skoskav, så jag kände inte riktigt för att kolla på alla kläder.. Ni ska se mina fötter, jag har nog aldrig i hela mitt liv sätt såhär misshandlade fötter.. jag har stora röda märken över hela foten, skavsår på stortårna och lilltårna och hälarna, asså de blöder. fan.
 
Men vi hade roligt annars iallafall, vi ska nog öåka dit någon gång i veckan igen så jag kan kolla lite också.
 

MARIA - JUSTIN BIEBER




Jag har egentligen aldrig tyckt sådär jätte mycket om Justin Bieber men nu typ den senaste månaden när har har släppt massa nya låtar och sånt så har jag tyckt mer och mer om honom, han är ju väldigt duktig! Det var nog efter att han gjorde den där låten "Boyfriend" som jag började lyssna lite på honom tror jag.

Men den här låten hörde jag typ igår tror jag, jag har inte riktigt koll på hur ny den är eller så.. Men den är iallafall ganska bra tycker jag, den handlar om en tjej (hon Maria då), som sa att Justin Bieber var pappa till hennes barn och massa sånt för typ ett år sedan.

FÖR ETT ÅR SEDAN

För exakt ett år sedan så var jag ju också här nere i marbella, så jag hittade ett par bilder från den dagen. Då hade vi redan varit här i en vecka, nu har vi ju bara varit nere i tre dagar, så vi åkte ner lite tidigare förra året. Det var ju när Saga åkte med ner, hon var nere i en vecka tror jag? Ah, haha jag tycker inte att jag hade lyckats samla på mig speciellt mycket färg för att ha varit där i en vecka, utan jag var rätt blek tycker jag, haha.


MOT HAMNEN

Idag ska jag och Victoria tillbringa våran dag i hamnen och på Corte, det blir alltså en shopping dag för oss.

Shoppa är alltid lika roligt och speciellt när man reser för då är allt helt nytt eller vad man ska säga, när amn är hemma och går i stan har man ju sett allt tusen gånger men när man reser och går ut på den första shoppingrundan så är allt nytt.

Såhär ser jag föresten ut idag, eller nästan för jag har bytt till ett linne men annars ser jag ut såhär. Tänk att det är för varmt för att gå i t-shirt, sjukt!

19/6

Nu ska vi snart gå ner och äte lite frukost,l jag vaknade för kanske en timme sedan och har bara legat och dragit mig sedan dess.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men jag antar att det blir att shoppa eller att åka till stranden. Det är ju typ de man gör här hehe, men man ska inte klaga, de är ju så himla skönt här. Jag ska som sagt gå ner och äta nu så jag bloggar lite senare!


MÅNDAG

Nu har vi precis duschat och allt sånt, vi har verkligenn v arit ute vid poolen hela dagen! Vi har varit inne kanske max en halv timme på hela dagen, sedan klockan typ 12 då.

Men det är så himla härligt väder här som sagt, känns dumt att sitta inne då. Hur är vädret i sverige föresten? Springer ni också runt i shorts? Känns som att den svenska sommaren var där typ två veckor i Maj eller när de var och sedan tog de typ slut.. Men de kommer, såklart!


SVARAR ANG NYA BLOGG.SE

Varför har inte alla fått det?
Jag vet faktiskt inte varför inte alla har fått det. Det kanske är så att det bara är en test eller något sånt så att alla får det snart ifall allt fungerar och så, jag vet faktiskt inte riktigt.

Hur fick du det?
Jag fick det bara när jag loggade in så det var inget krångel med det.

Är det lika bra som de gamla blogg.se?
Ja, det tycker jag. Jag tycker nog till och med att det är bättre, inte av någon speciell anledning egentligen, det bara ser proffsigare ut tycker jag och allt är väldigt smidigt

Är det svårt att lära sig hur det funkar?
Jag tyckte att de var lite små krångligt i början, eller ja kanske första timman. Sedan så hade man lärt sig allt och då var det inte svårare än gamla blogg.se var. Men man får helt enkelt testa sig fram, allt är ju lite svårt när det är nytt!

GÅRDAGENS


Igår kväll åkte vi inn till hamnen för att gå runt lite och äta god mat. Man är ju redigt hungrig efter att knappt ha ätit på hela dagen!

Så först fick vi runt i kanske en halv timme kollade lite, fick även med mig en finfin grej tillbaka hem till huset så de kändes väldigt bra, jag visar er någon dag! Sedan så gick vi och åt på en utav mina favorit restauranger här i Marbella, dom har den godaste efterrätten där, den är helt sjuk!

Tröjan och shortsen jag hade på mig är från Zara och skorna har jag fått utav min underbara pojkvän, dom är från Jeffrey Campbell!

18/6

Efter vi hade ätit lite frukost så gick vi upp hit till balkongen där vi fortfarande ligger, och solar, lyssnar på musik och äter lite choklad. Åh de är så himla härligt här, solen värkligen steker så man typ känner hur färgen börjar komma, sakta men säkert haha..

Men nu tror jag vi ska gå ner och ta ett dopp i poolen, visst ser det härligt ut?!

GODMORGON

Igår var jag ju tvungen att gå upp klockan fyra och jag somnade klockan ett, sedan så sov jag en timme på planet och en halv timme på stranden. Så det var inte mycket sömn för mig så därför var det verkligen extra skönt att sova lite längre än jag brukar!

Men resten utav huset ligger fortfarande och sover, jag är alltid vaken först.. Så jag ligger här och väntar på att alla ska vakna så att jag kan få i mig lite frukost, känner inte för att gå ut och sätta mig helt själv heller. Jag kommer att blogga lite senare igen när jag vet lite vad som händer idag och så!


AAH VÄRLDENS GLADASTE


TODAY

Nu har jag precis smörjt in mig och är helt färdig, passade på att sätta i en hårinpackning, mitt hår blir så himla tovigt när jag har haft det lockigt, lite synd.. Annars älskar jag att ha lockigt hår annars men jag hatar när håret tovar och trasslar sig.

Men hur som helst så åkte vi ner till stranden idag, var där i några timmar och samlade på oss lite bränna och sedan låg vi och njöt i poolen ett tag! Åh, va härligt! Jag glömde helt bort att ta bilder idag tyvärr men det kan bero på att vi inte är så bruna än, haha. Men jag tar med mig kameran till hamnen, vi ska ut och äta ikväll så jag ska försöka få någon bild!


A TRIP TO NEW YORK

En till present som jag fick i födelsedags present är en resa till New York, vilket jag fick utav min moster som bor i New York. Jag fick inget bestämt datum på min resa utan jag får själv välja när jag ska åka. Men jag ska troligtvis åka på höstlovet, känns perfekt! På sommaren är det ju lite för varmt för att springa runt och shoppa i New York!

Så jag åker med min mamma tror jag! Åh jag längtar så att jag nästan dör. Jag har ju bara varit där en g¨ång tidigare, men den staden är sjuk!


OM I FÖRRGÅR

I fredags vid ungeför klockan tre var jag inne i stan och gick runt, köpte de allra sista som jag behövde inför min resa, strandklänningar osv! Sedan vid kanske kvart över fyra så mötte jag upp Ronni och så åkte vi in till Liseberg börj vi spenderade några timmar.

Vi åkte ingenting utan åt och gick runt och spelade istället, det var hur mysigt som helst. Dock kom vi inte hem med så mycke vinster utan det blev dara en stor Marabou, som jag eller som vi vann tillsammans, haha!

Sedan vid kanske halv åtta så var vi hemma igen och då bjöds det på grillat. Sedan satt vi bänkade framför matchen hela kvällen, Sverige förlorade ju tyvärr, men det var ändå en bra match. Haha...

Världens snyggate kille!

FRAMME


SISTA INLÄGGET FRÅN SVERIGE, KANSKE



Detta blir nog de sista inlägget innan jag sätter mig på planet till marbella skulle jag tro. Jag landar någon gång vid halv elva, så jag är hemma vid huset kanske vid halv tolv/tolv. Då slänger jag upp ett inlägg innan vi åker iväg till stranden och så har jag fixat några tidsinställda, de blir väl bra?

Har ni fortfarande förslag på tidsinställda som ni vill se så kan ni säga de så fixar jag det till imorgon eller i övermorgon! Detta komme ratt bli jätte bra haha.
Kommer längta ihjäl mig efter Ronni och alla mina kompisar, men jag hoppas fortfarande på att ronni kommer ner, hoppas hoppas!!!


16/6

Nu har jag nästan packat klart, känns helt sjukt att imorgon såhär dags så har vi varit en hel dag i marbella! Jag kan inte ens fatta att det är Juni? Haha aah, men jag ska packa det sista nu, sedan så väntar jag bara på att victoria kommer!

Men jag kommer att blogga mer senare eftersom jag inte bloggade imorse och så, så känns det nästan som att jag är skylldig er det haha!


PACKAR

Ronni sov över här inatt så åkte vi in till stan idag för en lunch och så gick vi runt lite så jag kom hem vid kanske tre, åh hatar när man ska säga hejdå.. Jag är en sån himla lipsill när det kommer till sånt, tårarna bara sprutar haha.. Vi kommer liksom inte träffas på fem veckor, blir så himla ledsen när jag tänker på det..

Men när jag kom hem så började jag riva ut kläder ur garderoben och började packa. Så nu ligger de kläder över hela golvet.. Man packar alltid hur mycke som helst t ex så ska jag ha med mig 15 bikinisar ner, men jag kommer ju aldrig använda alla, man får ju sina favoriter som man använder hela tiden!


SVERIGE - ENGLAND

Nu spelar snart Sverige mot England så jag och Ronni sitter bänkade framför tvn såklart! Hoppas verkligen att Sverige vinner denna matchen hehe.. Ska springa iväg och hämta lite Marabou snart också, man måste faktiskt unna sig.


LÄS DET HÄR!

Blogg.se har ju som jag skrev om igår uppdaterats och därav finns det en massa nya funktioner som man kan använda sig av.

Så det jag tänkte berätta, eller säga vara bara det att nu kan jag svara på era frågor och kommentarer i kommentarsfältet, bra va? Så om ni ställer någon fråga som inte är så viktig eller stor, jag vet inte vad man ska säga.. men som inte är värt att göra ett inlägg om helt enkelt, så svarar jag på den kommentaren i kommentarsfältet!

Jag kommer såklart fortsätta göra inlägg där jag svarar på frågor. Men detta gör det lättare för mig att hinna svara på fler kommentarer, så om ni frågar något så kan ni kika in i kommentarsfältet lite senare så kanske jag har svarat där!

LISEBERG?

Jag hade ju bestämt att jag skulle vara med ronni idag, och eftersom det verkar som att det ska bli helt okej väder idag så kände vi för att göra något utomhus. Första tanken var ju att gå och bada men riktigt så varmt är det ju inte, så de hoppade vi såklart över.

Jag ska iallafall först in till stan lite innan jag ska möta upp honom, kolla om jag kan hitta ett par snygga vita shorts och en till strandklänning kanske eftersom han ändå ska spela fotboll. Seddan vid kanske halv fyra eller något ska jag möta upp honom i stan och så får vi se vad vi ska hitta på. Verkar just nu som att vi ska till liseberg haha mysigt!



DENNA HELGEN


Såhär ser min helg ut än så länge! Lär bli panik packning mitt i natten på lördag typ.. Jag åker ju klockan typ fem på morgonen på söndag, så på söndag hinner jag inte packa. Sedan så är det ju alltid något man glömmer när man packar, ska kanske göra en lista på vad jag ska ha med mig?

Sedan så ska jag spendera lite tid med Ronni innan jag åker såklart, så jag ska träffa honom idag. Åh kommer inte träffa han på fem veckor kommer blir så himla jobbigt.. Så jag ska som sagt spendera lite tid med honom innan jag åker, kanske äta lunch eller något sånt!

Sedan på lördag ska jag antagligen träffa Fanny tror jag, kanske någon mer! Måste ju hinna säga hejdå till alla mina kompisar också..

10.00

Godmorgon, har ni sovit gott? Dom flesta utav er har säkert inte ens vaknat än? Men jag är som vanligt uppe med tuppen, vaknade för en halv timme sedan, men är redan hur pigg som helst haha.

Nu ska jag ut på en powerwalk igen, haha.. Måste vara lite tråkigt att läsa om eller? Jag ska lär inte vara såhär hurtig på typ ett år igen så ni får stå ut med att jag skriver lite om det just nu. Ska inte gå så långt, men det är ändå skönt att känna att man faktiskt har gjort nått haha.. Ah!


DUKTIG TJEJ

Nu har jag varit ute på en powerwalk igen, har faktiskt gått tre gånger nu på minder än en vecka, känns bra faktiskt. Idag gick jag själv så det blev inte så långt som jag gått dom andra gångerna men en liten bit gick jag iallafall, 3,5 km haha ah det är bättre än inget iallafall!

Jag har ju sagt hur länge som helst att jag ska börja träna osv och tycker iallafall att det känns som att detta är en början, haha jag går ju iallafall ut och gör någonting som är lite träning.


14/6

Nu är jag hemma igen, kom hem lite senare än tänkt kan man ju säga men, jag fick åka lite fram och tillbaka..

När jag var inne i stan så skulle jag ta upp min jacka ur väskan så trillade min mobil ut ur väskan (den trillade från kanske 20 cm över marken) och så gick den sönder. Så den gick inte att starta på flera timmar, fick gå runt i stan och fråga typ 20 pers om jag kunde få låna en telefon och ringa ett samtal innan någon sa ja. Hur svårt kan det vara att låna ut mobilen i en minut? Jag ska alltid göra det när någon frågar från och med nu.

Så åkte jag hem för jag skulle se om den började funka när jag laddade den och då började den att funka.. Fast den redan hade 99%, ah jag vet inte. Så när den började funka åkte jag tillbaka in till stan och köpte bland annat en strandklänning och ett linne.

SVARAR

kan du fråga dina föräldrar vart de köpte dom?
Man kan bara köpa Louis Vuitton på deras egna affärer så dom är från deras affär i marbella.


Vilken skostorlek har du?
Beror på väldigt mycket, oftast 36-37!

När kommer nästa del på ronnis frågestund upp?
Ronni bröt ju handleden och hade gips i fyra veckor vilket gjorde att han inte orkade svara på alla frågor, och nu känns det lite sent så jag tror att jag startar en ny om några veckor istället!

gillar du att gå på liseberg?
Nje, någon gång ibland kan det vara roligt. Tycker inte att det är så roligt att åka saker dock, men det är kul att spela tycker jag!


har du guldpass?

Nej, jag har inte guldpass

är det värt att ha guldpass tycker du?

Nje, det beror på, om man gillar att åka saker och planerar att vara där många gånger i sommar så är det ju värt. Om man bara ska gå dit några gånger, för konserter osv så kan man lika gärna bara ha inträdes kort eller vad det heter!

går du dit ofta?

Inte jätte ofta, men någon gång ibland!

TIDSINSTÄLLDA

Jag kommer ju som jag skrivit tidigare blogga helt som vanligt när jag är i Marbella, så det är inga konstigheter med det, men det skulle trotts allt kännas skönt att ha lite tidsinställda inlägg som kan komma upp när jag är på stranden och sånt, då har jag ju inte möjligheten att blogga.

Jag tänkte iallafall börja pilla med lite tidsinställda inlägg till första veckan. Så alltså typ sju stycken har jag tänk att jag ska göra. Sedan får jag väl ta det lite som det kommer och göra ungefär som jag gör nu, jag fixar för det mesta tidsinställda inlägg dagen innan eller kvällen innan.

Men jag tänkte iallafall fråga er vad ni är sugna på för inlägg? (Be inte om en videoblogg, för jag ska försöka fixa det men tjata inte!) Om ni inte kommer med några förslag så får jag helt enkelt ta en gammal hederlig lista (nivet en sån, dag 1, dag 2 osv) Och det är väl inte så roligt eller?


GÅRDAGENS


Såhar såg jag ut igår när jag åkte iväg mot kungsmässan. Det var ju faktiskt fint väder igår så passade på att ha shorts, det blev lite kallt när det blåste men det var inte så farligt alls.

Jag hade på mig en basic t-shirt från Zara och ett par shorts som jag köpte av någon tjej för ett tag sedan (det var många som frågade om vart dom kom ifrån så nu vet ni de). Sedan så hade jag ett par Converse till det, haha ser ni hur stora fötter det ser ut som jag har eller? Haha sjukt ju, men det är bara för att skorna inte är använda osv så dom är typ helt stela, eller ah!

NYTT PÅ BLOGG.SE

När jag loggade in förut så såg jag att typ hela designen på blogg.se hade ändrats. Haha jag blir alltid helt förvirrad när dom byter osv..
Men jag får väl antagligen testa mig fram lite tills jag blir helt säker på allt! Det här ser ju iallafall mycket proffsigare ut än vad de förra gjorde eller vad säger ni? Det ser ju också mycket modernare ut än vad det förra gjorde.

Jag tror faktiskt att detta kommer att bli skit bra! När man lär sig allt så kommer det ju såklart inte vara svårt över huvud taget men jag har alltid lite svårt för att lära mig sånthär när det är helt nytt!

Vad tycker ni andra som bloggar på blogg.se om det nya?



NU SKA JAG IVÄG

Nu ska jag skynda mig iväg, jag berättar lite mer om vad jag ska göra senare! Kommer förmodligen vara väldigt bra uppdatering här idag, så det blir ju bra eller hur?

Lär komma hem vi två tiden om jag inte hittar på något annat att göra !

KOM PRECIS HEM

Åkte iväg och köpte lite saker som jag behövde inför marbella. Var även hos en läkare och kollat en grej, fått ett recpt utskrivet osv så de känns bra, så att man inte behöver stressa med det!

Iallafall så åkte jag till Kungsmässan eftersom att jag ändå skulle byta en sak där, så jag kommer få åka in till stan imorgon eftersom allt inte fanns där tyvärr.. men jag fick med mig lite smått hem, mest underkläder så inget som är vart att visa upp här.

Om någon timme ska jag nog möta upp Saga för en Powerwalk, hehe!

NYTT - LOUIS VUITTON


Här är en till utav mina födelsedagspresenter som jag fick, ett par solglasögon från Louis Vuitton som jag fick utav mina underbara föräldrar! Jag har velat köpa nya solglasögon ett bra tag nu, ett par med brunt glas hade jag ju sagt att jag ville ha. Sedan typ förra sommaren så såg jag någon som hade sånna här glasögon och jag blev helt kär i dom, så jag visade ju dom och sa att jag önskade mig sånna, så då hade mina föräldrar fixat dom när dom var i Marbella i höstas, ååh!

Tycker att don är skit snygga, mycke snyggare än dom jag ville ha annars iallafall! De ballaste med dom är att man ser logotypen (heter det så?) i glaset när solen lyser på dom men när solen inte lyser på så ser man det inte, ah tycker att det är skit snyggt hehe!

SKOLAVSLUTNINGS OUTFIT


Såhär såg jag ut på min skolavslutning igår! Jag visade er ju klänningen någong gång i veckan som var och sa att jag kanske skulle ha den, så jag tog den, som jag skrev så älskar jag färgen, den är så himla härlig!

Det är iallafall från ASOS.COM och till de hade jag jackan som jag fick i födelsedags present minns ni vilken det är(?) och mina sketna Converse, måste köpa nya vita snart, mina är ju verkligen inte vita längre..

BEACHWEAR

Untitled #37

Untitled #37 by hejsanalex featuring summer tops

GODMORGON

Åh va skönt det är med sommarlov asså även om jag inte sov speciellt länge eftersom jag vaknade när pappa gick så är det ändå skönt att inte behöva stressa och kunna ta det lungt.

Idag ska jag antagligen ta en sväng till stan eller något sånt för att köpa massa basic grejer haha, nej men lite sånt som man helt enkelt behöver. Underkläder, basic toppar och sånt, måste köpa på mig massa sånt innan jag åker ju!


FOTBOLL VARJE KVÄLL

Känns som att jag kollar på fotboll varje kväll nu för tiden? Haha men det är nog lite så också, det är ju väldigt mycke matcher och som jag skrivit tusen gånger så gillar jag faktiskt att kolla på sport, dock inte Hockey, det är sjukt tråkigt tycker jag.

Jag har ju iallafall varit med ronni i stort sätt hela dagen idag, så min dag har varit bra som sagt. Men juste jag skulle ju lägga upp vad jag hade på mig idag men jag får göra det imorgon för jag orkar inte riktigt nu!


SOMMARLOV

Åh va skönt, äntligen är det sommarlov, de är ju sjukt hur länge man ar längtat.

Nu är jag iallafall påväg hem, efter skolavslutningen så åkte jag och åt med lite kompisar och sedan hem till Ronni, så jag har haft en väldigt bra dag! Nu är jag som sagt påväg hem, så bloggar jag när jag är hemma, kan slänga upp en bild på vad jag har på mig också sen kanske!


NYTT - JEFFREY CAMPBELL


Här är en till utav mina födelsedagspresenter. Dom här snygga skorna fick jag utav min underbara pojkvän! Tycker att det är skit snygga, kommer någ att använda dom konstant i marbella, lär inte orka springa runt i klackar varje dag. Och detta är helt klart dom snyggaste sandalerna eller vad man ska kalla dom tycker jag iallafall.

Dom är iallafall från märket Jeffrey Campbell!

Jag har verkligen världens bästa pojkvän, han är så jävba underbar, världens finaste!

BILDER FRÅN MASKERADE DEL 2


WWWIEE

Idag är det skolavslutning för oss, så jag fick lite svmorgon eftersom de inte börjar förens 10. Så jag ska gå iväg mot bussen runt elva tiden tror jag.

Så jag ska börja göra mig iordning nu, kan visa vad jag har på mig lite senare kanske, när jag kommer hem typ. Dock tycker jag inte att man måste vara jätte uppklädd för skolavslutningen men det är ändå roligt att slänga på sig någon fin klänning typ!

DUKTIGA

Känns faktiskt skönt nu, har hunnit duscha och äta lite efter att jag kom hem. Gick i en timme, det är länge tycker jag! Men jag smsade saga typ tio minuter innan jag gick så hon följde med också,. hade inte varit så roligt att gå helt själv precis hehe.

Tror att vi ska försöka göra det några gånger innan jag åker, det är ändå bra ju! Asså jag som aldrig tränar verkligen haha, men de är verkligen skönt när man kommer hem och hoppar in i duschen, man känner sig så himla duktig!


POWERWALK

Jag fick ett par träningsbyxor i födelsedagspresent så jag ska ut och inviga dom nu. Ska ut och jogga/gå powerwalk.

Haha inte alls likt mig att gå ut och göra sånt, men någon gång måste man ju faktiskt börja och jag åker ju om mindre än en vecka, dock är det inte så att jag bryr mig så jätte mycket om att träna och äta nyttigt bara för att jag åker på solsemester, jag är för lat trotts att jag bryr mig så mycket om hur min kropp ser ut haha..


11 JUNI

Kom precis hem nu, har fotat lite utav mina presenter också, som sagt så lägger jag upp lite i taget och allt kanske inte kommer upp. Men jag tar med mina favoriter såklart!

Vi körde ju Laserdome med klassen idag, haha det var fan roligt tycker jag, men det är väldigt jobbigt att andas där inne tycker jag, all rök och så. Gick ganska bra för mig kom faktiskt 7a utav 31 stycken en gång hehe, as stolt!
Ska beställa hem en bikini lite snabbt och hoppas att jag får den innan jag åker, det är ju inte helt säkert faktiskt!


NYTT - BELSTAFF


Jag lovade ju att lägga ut lite utav mina presenter som jag fick på min födelsedag här och jag tänker lägga upp de i lite olika delar, kanske ne varannan dag eller något sånt.

Utav Oma (min mormor) fick jag en Belstaff jacka, älskade den, helt underbart fin! Jag behöver ju en nu jacka, den röda passar ju som sagt inte till så mycket tyvärr så jag behöver en jacka att byta av med lite. Och denna jackan är perfekt.

MÅNDAG

Idag har vi bara en halv dag i skolan sedan ska vi åka och spela laserdome med klassen haha. Mne det blir säkert roligt tror jag!

Imorgon är det skolavslutning, kan knappt fatta de hehe, så himla skönt. Sommarlov är nog de bästa som finns, älskar att man inte behöver tänka ett skit på plugg eller så, på typ påsklovet kan man ju ändå ha typ ett prov typ dagen efter att det är slut.

Hoppas verkligen att det blir en härlig sommar, utan så mycket regn här hemma i sverige, iallafall när jag är hemma hehe annars spelar de ju inte så stor roll för mig hehhee..


FOTBOLL

Ligger i sängen med popcorn och cola och kollar på fotboll, Spanien och Italien spelar ju nu!  Just nu står det 1-1, hehe. Jag brukar faktiskt kolla på fotboll när det är sånna här matcher, tycker att det är roligt faktiskt även fast de kanske inte riktigt verkar som min grej hehe.


OM EN VECKA SÅHÄR DAGS..

så ligger jag och victoria nere på stranden i marbella och solar och badar.
Känns helt sjukt, tycker inte ens att dte känns som att det är sommar än och på tisdag får jag sommarlov och sedan åker jag till marbella.

Vi åker väldigt tidigt på morgonen, typ sju eller något sånt så vi landar runt 11 eller något sånt. Så vi får en heldag där nere direkt när vi kommer dit, asbra! Så antar jag att vi packar upp lite snabbt, smörjer in oss, drar på oss en bikini och åker ner till stranden!

Kommer hålla bloggen uppdaterad under hela tiden jag är i marbella som sagt, bloggen lär bli bättre när jag är där nästan eftersom jag tar bra mycket mer bilder där!

UNDERBARA LÄSARE

För några månader sedan gjorde jag en lista här på bloggen med en massa mål som jag hade för bloggen innan sommaren, någon som minns de? Jag kollade på dom härom dagen iallafall och det har faktiskt gått väldigft bra med dom, ett utav målen var att jag skulle få över 1000 besökare innan sommaren och det har jag klarat för för ett ganska bra tag sedan och det är tack vare er såklart mina underbara läsare!

Ni ska bara veta hur tacksam jag är för att ni läser min blogg, för alla fina kommentarer, mail osv!

Här är två bilder från igår när jag var i stan lite snabbt och så kom två söta tjejer fram och ville ta en bild, de är jätte roligt när ni kommer fram, ni behöver verkligen inte vara blyga!

BILDER FRÅN MASKERADEN DEL 1


GODMORGON!

Hade jätte mysigt igår med min familj, dom gick runt halv tolv om jag inte minns helt fel.

Men nu har jag iallafall vaknat till liv lite och ska snart gå och ta mig lite vattenmelon, varje sommar äter jag typ en hel vatten melon om dagen, det är så himla gott, blir typ helt beroende utav dom hehe. Sedan så ska jag nog fota lite utav grejerna som jag fick igår så ni kan få se också!


WIIEE

Alla kom ungefär vid halv fem så satt vi och pratade lite och så fick jag öppna massa fina presenter, är verkligen jätte nöjd! Sedan så vid kanske kvart i sex eller något sånt kom ronni, så åt vi en god middag och tårta.
Sedan så kollade jag och ronni lite på fotboll, Holland förlorade mot Danmark, skäms nästan haha..

För ungefär en timme sedan, lite mer kanske så földe jag ronni till bussen, så han var inte här så länge, men det var roligt att han ens kom såklart!
Vill ni se vad jag fick för presenter föresten? Kan kanske visa mina favoriter eller något sånt imorgon isåfall!

FIRANDE MED FAMILJEN

Idag är det ju som jag skrivit om innan min födelsedag så ikväll blir det för min del middag med min familj, min faster, farmor, farfar, oma och bror, ronni tror jag också(?) så det ska bli väldigt mysigt.

Så hos mig bjuds det på grillat, massa tårta och presenter idag, underbart! Fick en del presenter redan imorse och jag är väldigt nöjd faktiskt, fick verkligen jätte fina saker!

Tänkte bjuda er på lite bilder från igår senare eller imorgon, kan också berätta om hur kvällen var igår och så!

15 ÅR


Just nu:


ANG TAN TATTOOS



Jag skrev i inlägget jag gjorde om tan tattoos hur man gjorde dom, men det var tydligen några som missade det eftersom jag fick några frågor om det efter ändå, så jag tänkte att jag skulle svara till er som missade de!

Jag gjorde min genom att sätta ett klistermärke där jag ville att den skulle sitta sedan gick jag helt enkelt bara ut i solen och la mig i kanske en kvart så såg det ut så.

Men jag tror kanske att det räcker med om man målar t ex ett hjärta där man vill ha de? Jag vet inte faktiskt. Sedan så kanske man kan ha en sån där låtsas tatuering som man hade när man var liten typ, de kanske också funkar? Man får vara lite påhittig haha..


LOVE HAS NO LIMITS


NYTT - KLÄNNING



Fick hem denna klänningen igår (den är mycket snyggare i verkligheten än va den blev på bilden. hehe) Älskar färgen på den, tror att den kommer bli skit snygg när man är brun. Jag brukar inte annars använda så mycket blått så de blir kul med lite omväxling också.

Jag tror att jag ska ha denna imorgon när min familj kommer och firar min födelsedag eller på skolavslutningen? Kanske båda! Jag får se helt enkelt!

ASOS - 434 kr

HELGENS PLANER



Såhär ser mina planer inför helgen ut än så länge. En bra helg tycker jag iallafall.

Efter skolan åker jag in till stan med några kompisar och köper lite småsaker som jag behöver tills middagen och presenter såklart! Jag åker bara in lite snabbt till stan sedan åker jag hem till Saga som ska ha middagen och hjälper henne att fixa allt och gör mig iordning där och så! AAH va roligt de kommer bli!

Sedan fyller jag år på lördag och gud va jag har längtat haha, jag brukar inte längta till min födelsedag men iår har jag verkligen gjort det! Så jag tror att jag ska göra något roligt med ronni på dagen eller om han kommer på kvällen bara. Ah iallafall så ska jag fira med min familj och så, så min bror och hans tjej kommer tror jag. Åh va kul!

SISTA SKOLDAGEN

Åh, idag är det sista riktiga skoldagen, de är verkligen sjukt skönt! På måndag har vi bara halv dag och sedan ska vi göra något med klassen efter typ och pån tisdag är det skolavslutning!

Men idag är det som sagt en vanlig skoldag iallafall, men vi lär ändå sluta tidigare tror jag. Skoldagarna är ju väldigt sköna nu, vi har nästan inga riktiga lektioner utan vi kollar typ bara på film och sånt. Sedan är det helg också, veckorna barav rinner iväg, tycker att det har gått jätte fort, känns som att det precis var jullov..

ANG ELAKA KOMMENTARER

Jag tänkte bara att jag skulle säga en snabb sak. Jag får varje dag en massa elaka kommentarer, och de gör mig ledsen såklart det gör, det är inte som att det inte känns bara för att jag får de skrivet till mig på min blogg. Men asså ni kan ju fortsätta kommentera osv, jag förstår inte vad ni får ut av det men gör som ni vill jag tar ändå bort kommentarerna, så jag ser ju dom ändå om det är något som ni jätte görna vill få fram till mig.

Så jag tänkte bara berätta att jag tar bort alla kommentarer som jag tycker är de minsta lilla elaka, opassande eller dryga så fort jag ser dom.

SORRYY

Hade helt glömt av att blogga och göra tidsinställda tills idag, mest för att jag var med ronni hela dagen igår och att han sov över. Då passar jag alltid på att vara med honom och vara social.

Men jag slutade tidigar idag iallafall, två istället för fyra! Skönt! Så jag åkte in till stan tillsammans med saga för att leta efter något som hon kan ha på sig imorgon. Vi letade i säkert två timmar men ändå hittade vi ingenting men det löste sig hur som helst!

Så jag har precis kommit hem!

TAN TATTOOS

Ni som läste min blogg förra året när jag var i Marbella, kommer ni ihåg när jag försökte göra en tan tattoo? Det gick väl lite sådär, mest för att jag inte orkade eller kunde sola med och gå runt med den där saken som gjorde så att de blev en tan tattoo hela dagarna. Så när jag var på stranden försvann den. Men det gick väldigt fort för mig att få en ganska tydligt tan tattoo, faktiskt.
Såhär såg det ut efter typ 10 minuter i solen:


Vad tycker ni om tan tattoos? Själv tycker jag väl att det är lite sådär, jag tycker inte att det är jätte fint att ha t ex ett hjärta brevid höftbenet, de kan se lite slampigt ut tycker jag. Men samtidigt så tycker jag att det är lite roligt, för jag tycker att det är kul att kunna se hur mycket färg man får när man solar, man ser ju det väldigt tydligt när man gör en sån. För jag är lite sån att när jag gör något t ex solar så vill jag se resultat med en gång annars tycker jag inte att det är roligt hehe.

Men jag skullle inte vilja gå runt med den, men jag kommer säkert göra något liknande bara för att de hur brun man bli när man solar.

Jag gjorde min genom att sätta ett klistermärke där jag ville ha den sedan la jag mig bara och solade så svårare än så var det inte!


SVARAR

Vart är klänningen ifrån!?
Det är klänningen jag hade på Nyår, den är från Nelly.com! Jag är lite osäker på om den finns kvar men ni kan ju alltid kolla!

skulle du kunna länka dina vänners bloggar?
Det är faktiskt inte så många utav mina vänner som bloggar, ingen nära vänn tror jag iallafall men om någon av dom börjar blogga så kan jag självklart länka den här!

Kan du skriva vart allt är ifrån på alla dina outfits?
Ja, jag ska försöka komma ihåg de varje gång jag lägger upp outfit bilder, jag gör ju det ibland men det blir lätt att jag slarvar lite med det.

Sedan en sak till! De inlägget jag skrev om min uppdatering, där tog jag upp Kenza som ett exempel eftersom hon är en storbloggare som faktiskt har bloggen som ett jobb + hon är typ den ända storbloggaren som inte gör så många inlägg varje dag. Så jag tog inte upp henne som ett exempel för att jag jämför mig med henne på något sätt eller att jag tror att jag är känd eller något sånt.
Så jag tog upp henne som ett exempel eftersom hon bloggar ungefär fyra gånger om dagen och hennes blogg är typ hennes jobb, och jag bloggar lika mycket som henne och min blogg är inte stor, den är inte mitt jobb, de är en hobbyblogg precis som så många andras.

Så jag tycker inte ni ska klaga, om mina inlägg inte är lika bra som kenzas eller de andra storbloggarnas så är det inte så konstigt.
Så ni som tycker att min blogg är tråkig eller dålig, ni behöver inte ens lägga tid på att gå in på den.

RED

Untitled #36

Untitled #36 by hejsanalex featuring metallic handbags

FINT VÄDER?

Idag är det ju sveriges nationaldag, brukar ni fira det eller göra något speciellt? Min familj firar det inte speciellt, men min mamma och pappa brukar typ äta lunch och spela golf, hehe.

Jag har precis ätit lite frukost, det verkar som om det är fint väger idag för solen typ lyser upp hela vårat hus så det är jätte ljust överallt. Så himla härligt! Hoppas att solen håller sig framme hela dagen så jag kan hitta på något riktigt roligt!

SISTA AVSNITTET

DESPERATE HOUSEWIVES

DAGENS



ANG UPPDATERINGEN

Det är några styckern som har klagat på att min uppdatering är dålig. Och själv tycker jag inte att denär så dålig, jag gör minst fyra inlägg om dagen vilket är lika mycket som t ex Kenza gör en vanlig dag när hon bloggar och då är hon ändå en storbloggare, jag har bara en vanlig blogg som inte ens är stor. Så om man ser det så så är ju min uppdatering inte så dålig.

Jag försöker göra lite tidsinställda som kommer upp när jag fortfarande är i skolan och sånt, men det är inte så lätt, man vet inte alltid vad man ska blogga om och så, men jag gör mitt bästa, verkligen!


LETAR

Idag är mina plader att åka in till stan och möta upp mamma för att kolla i lite affärer efter något som jag vill önska mig i födelsedagspresent. Underbart, vet förmodligen redan lite saker som jag ska önska mig, men jag är inte helt säkert så det är bästa att gå runt och kolla lite.

Annars kan jag alltid önska mig pengar, det är ju alltid bra att ha, i marbella lär jag vilja shoppa en del också!
Efter vi har gått runt och kollat lite kanske jag äter lunch med någon eller nått, annars åker jag bara hem jag får se!

LOVLEY SUMMER

Untitled #35


8.22

Idag ska jag bara vara med på en lektion och typ 20 minuter på en annan lektioon på hela dagen, så det är as skönt! Vi fick ledigt från matten och på bilden ska vi bara städa så de går på tio minuter.

Tycker egentligen att vi kunde fått sommarlov typ i fredags, vi har ju redan lämnat in böckerna och allt så man gör ju knappt ändå något på lektionerna. Hur som helst så vid 11 ska jag åka iväg till en läkare och sedan får jag se vad jag gör.

Jag vet att jag håller handen lite konstigt.. haha

4/6

Somnade till lite och som i en och en halv timme, skönt det känns som att jag behövde det! Mår bättre nu men ska gå och lägga mig tidigt ikväll iallafall.

Imorgon blir en väldigt skön dag för mig, jag slutar vi runt klockan tolv, helt underbart! Så jag har två riktiga lektioner men man gör ju knappt något på lektionerna nu i vilket fall så det är väldigt skönt. Jag får se lite vad jag ska göra imorgon, jag tror jag ska till läkaren imorgon vid andra lektionen? men jag är inte säker än. Isåfall har jag ju bara en lektion!


TRÖTT SOM FAN.

Slutade klockan ett för hade ingen elevensval, så de var väldigt skönt!

Jag har hur trött som helst så därför åkte jag direkt hem, känns som att jag börjar bli litesjuk så jag ska ligga hemma och vila idag så att de inte blir värre!
Man blir så depp när vädret är såhär också.. Kan inte ens fatta att det är juni? Känns som att de är kanske mars?
Hoppas på att det blir bättre väder tills innan jag åker iallafall!

I believe in Miracles and dreams that will come true




GODMORGON

Nu fungerar internet igen, skön haha. Men jag kunde ju inte blogga igår kväll pga de.

Så det är skönt att de fuknar igen så jag kan hålla igång uppdateringen här på bloggen lite bättre.
Jag ska snart börja göra mig iordning så ska jag åka iväg till skolan, lär nog bli en slapp dag eftersom vi inte har några böcker. Sedan så tror jag att jag slutar typ kvart över ett också, de är ju väldigt skönt isåfall!


..

Mitt internet funkar inte men jag bloggar sårigt de funkar igen !


3/6

Jag kom hem runt kanske ett, jag var tvungen att åka en snabbis och fixa en sak lite fort påvägen hem från victoria.

Men v i hade iallafall jätte mysifgt igår, när jag kom dit så åkte jag, sofia, victoria och valentina iväg och köpte chips och dipp och sedan så åt vi en god middag. Lite senare kom Antonia och Vera också så tog vi det lungt hela kvällen, åkte med sofia och valentina och köpte glass och kladdkaka också haha. Sedan så åkte alla förutom jag och sofia och victoria, hem. Så kollade vi på film och sedan somnade vi.

Nu är jag iallafall hemma och har legat och tagit de lung ända sedan jag kom hem.


Om igår!

Vid halv ett kom jag hem till ronni, så kom hela hans familj och så ät vi en jätte god lunch, satt och pratade och så.

Efter vi hade ätit spelade vi rundpingis ett tag och så spelade vi kort också, så det var jätte mysigt verkligen. Jätte kul när man väl får träffa hela hans familj, dom är ju ganska många och några har flyttat hemifrån och så, så det är inte alla är hemma typ.

Så jag hade jätte mysigt igår verkligen!


GÅRDAGENS:



Igår när jag åkte iväg till ronni såg jag ut såhär, ganska sommrigt men det passade eftersom det var väldigt bra väder, jåätte soligt vad det ju igår!

Jag hade på mig mina vanliga vita jeans, som jag verkligen älskar, dom sitter som en smäck! Sedan så hade jag en t-shirt som jag fick med mig från frölundatorg i fredags, de är föresten från American Vintage!

Haha, anledningen till att jag står så konstigt är för att jag är påväg att börja gå

Stressigt

Kom precis hem frånn ronni nu så jag har lite små bråttom om en kvart ska jag iväg igen.

Jag ska snabba mig och packa en liten väska eller något sånt och sedan så åker jag bara. Ikväll sover jag över hos victoria, så de blir jätte mysigt.

Jag tänkte att jag kunde berätta lite mer om idag imorgon, för jag hinner inte just nu, har ju som sagt lite bråttom men jag ska snog se till att iallafall slänga in några inlägg ikväll!


VILKEN KÄNDIS ÄR JAG LIK?

För kanske ett år sedan så skickade jag en bild på mig till 118800 och frågade vilken kändis jag var lik, säkert en gång om dagen. Haha, gör de fortfarande ibland, eller det var väl ett tag sedan nu men ah.

Jag har alltid tyckt att det är roligt att få veta vad andra tycker om vilken kändis man är lik, vilket namn man skulle passa i, hur gammal man ser ut att vara, vilken land det ser ut som man kommer ifrån osv. Haha tycker väl att de är kul att se vad andra tycker antar jag.

Senaste gången jag skickade en bild till 118 800 så sa dom att jag var lik Elisabetta Canalis, själv tycker jag väl inte att jag är lik henne precis, men jag tycker knappt ens att jag är lik min mamma och det får jag höra hela tiden så jag vet inte, det är ju alltid svårt att avgöra själv vem man är lik!


SUMMER 2012

Untitled #34


On my way

Nu hoppade jag precis in i bilen och är nu påväg hem till Ronni. Ska äta lunch och så med hans familj tror jag, så de blir jätte roligt!

Sedan ikväll så tror jag att Victoria kommer hem till mig, men jag vet inte riktigt!


LÖRDAG


Visst är det skönt att kunna sova ut på morgonen? I vanliga fall på en vardag skulle jag ha gott upp för underfär fyra timmar sedan, det är ganska stor skillnad på hur mycke sömn man får. Så det är inte så konstigt egentligen att jag är helt slut när jag kommer hem från skolan.

Jag ska iallafall gå och äta frukost som redan står framdukad på bordet, haha skönt. Sedan så ska jag väl börja dra mig iväg vid kanske kvart i tolv eller något sånt tror jag!

på sista bilden sitter ni i en bil och du har inte på dig byxor, varför?
Tänkte bara svara på den här kommentaren lite snabbt innan jag äter bara.
Jag har såklart byxor på mig, men jag har shorts så det är därför de inte syns på bilden, så nu vet du de!
image description

VAD SKA JAG ÖNSKA MIG?

Åkte ju in till frölundatorg en snabbis, sprang i lite affärer och fick med mig bland annat en t-shirt.
Sedan gick jag och kollade lite efter en klänning, ska till stan i veckan som kommer och peka ut lite saker som jag ska önska mig i födelsedags present, har ingenaning om vad jag ska önska mig än..

Har ni några förslag på vad jag kan önska mig? Just nu önskar jag mig två par skor, ett par klackar och ett par andra och pengar typ, jätte tråkigt..

FRÖLUNDATORG

Nu åker jag iväg mot frölundatorg för att köpa en sak lite snabbt så jag lär vara hemma igen om kanske en timme!

Efter skolan var jag i stan och lunchade med Fanny, Saga och Sofia på Jensen's. Alltid lika gott tycker jag. Sedan så gick jag lite i stan och fick med mig lite underkläder vilker alltid är bra att ha!


1 JUNI

Tänk att det redan är juni, det är fan sommar nu, på riktigt! Lite tråkigt öär det ju att behöva gå i jacka och jeans, i juni men de blir säkert fint väder snart igen hoppas jag.

Snart är det sommar lov också, hur underbart som helst! Jag får sommarlov 12 Juni, men jjag tror att de kan skilja sig lite från skola till skola när man får sommarlov, på min förra skola brukade vi få de ganska sent typ 15 och så.

Känns sköt att ha lämnat in böckerna i skolan, då är det imte mycket kvar! Så vi har väl en väldigt slapp vecka nästa vecka, vi är ju lediga på onsdag!

Om bara två veckor, lite mer så åker jag till marbella! På ett sätt längtar jag, på ett sätt gör jag det inte men det blir säkert roligt, dom två första veckorna är ju victoria nere med oss!



SVARAR


Har du någon outfit som du ser fram imot att använda till sommaren?
Ja, jag eller jag har sett fram emot att ha sommarkläder på mig hela vintern så jag ser väl nästan fram emot att kunna ha på mig allt som har med shorts och linnen att göra.

Hur många short har du?
Jag vet inte faktiskt, jag håller inte räkningen. Men jag ska ränsa ut shortsen från förra året, eller de jag inte vill ha kvar längre iallafall. Men jag har väl ett par stycken, men det behövs till sommaren när man inte går i jeans längre, jag använder ju inte klänningar och kjolar så mycket heller.


Vad kan man matcha linnet med?
Om man ska ha det till vardags så passar de ju bra till ett par vita jeans eller vita shorts väldigt enkelt men snyggt. Själv ska jag nog mest matcha de till en bikini, och ett par shorts, vita antagligen då. Jag ska nog mest ha de till stranden men andra ord.

Vad har du för bh under linnet?
Om jag skrev så ska jag ha bikini under, så en bikini bh då. Men ska man ha den till vardags så kan man ju ha en freebra, de finns att köpa på b la Lindex

image description
vad är det med din kamra alltid typ "skinande" bilder?

De bilderna du menar är tagna med min mobil och jag vet faktiskt inte varför det blir så, men min kamera på min mobil är väldigt dålig, jag vet faktiskt inte vad jag har gjort med den, men det bara blir så att de ser ut som att bilderna skiner.

6.36

Idag ställde jag väckarklockan lite tidigare, eftersom vi ska lämna in alla våra böcker i skolan idag så måste jag hinna leta upp alla! Jag har hittat tre stycken än så länge, två svenska böcker haha och en so.

Men hur som helst så  är de fredag, skön eller hur? För min del blir de en skön fredag förutom att jag har redovisning nu första lektionen som kommer.. Men jag slutar klockan tolv om inte tidigare så det är iallafall väldigt skönt!
Funderar på att åka in till stan och luncha eller något sånt de är ju ändå ingen som har slutat när jag slutar.

RSS 2.0