Ang vart jag förlänger mina ögonfransar!

Okej, sista gången nu. Jag får varje gång jag fixar mina ögonfransar frågor om vart jag fixar dom och jag vill såklart svara varje gång, jag vill inte att ni ska gå runt och inte få svar liksom. Även om jag skrivit om det ett antal gånger. 
 
Jag fixar mina ögonfransar på en salong inne i stan som heter Jennie H. Där är det en jätte duktig tjej som fixar mina fransar varje gång, och jag blir alltid lika nöjd. 
 
Hur länge fransarna håller är olika från person till person, en gång höll de ca en vecka för mig och en annan höll de nästan en månad. Det beror på om man kliar sig mycket i ögonen elelr gör andra saker som sliter på dom helt enkelt!
 
Man ska undvika att få produkter med olja i på dom eftersom de löser upp limmet. Så tänk på de, annars är det inte mycket att tänka på, man behöver inte sköta dom på något speciellt sätt. 
 
Jag har inte koll på vad de kostar, någonstans mellan 650-1500 kr beroende på vart man fixar dom.
 
 

New Years Eve

Åh, idag är det nyårs afton. Imorgon är det 1 Januari 2013!! Det här året har gått så himla snabbt verkligen, jag kan inte ens fatta det. 
 
För ett år sedan såhär dags så hade jag liksom kommit hem från Mexico för någon dag sedan. Så fixade jag iordning mig med Ronni, Antonia och Victoria innan vi gick till en fest och hade ett skit kul nyår med massa vänner! Åh de var verkligen lyckat tycker jag! Dock så frös jag ihjäl, jag hade på mig en kort tight klänning med öppen rygg utan strumpbyxor (jag hittade inga som passade till klänningen) man kände inte mina fötter på typ tre timmar när jag kom hem. 
 
Men jag hoppas verkligen att ni får en riktigt lyckad nyårsafton! Och en bra start på 2013! 
 
Såhär såg jag ut förra nyår + en bild från kvällen:

About me:

Namn: Alexandra

Ålder: 15 år, 16 om typ ett halv år hehe.

Längd: 160 -164 cm tror jag, jag har fått för mig att jag har vuxit, hoppas!

Sko-storlek: 36/37 ibland 35, på träningsskor typ.

Född: I Göteborg

Bor: Göteborg, har bott på samma ställe hela mitt liv!

Gör just nu: Eftersom detta är tidsinställt så har jag ingenaning, emn antagligen något asnice eftersom jag är i Israel hehe.

Vikt: -

Vad du vägt som max: 52.5 kg

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, positiv, pratglad kanske.. Åh jag tycker att de känns så dumt att säga sånt om sig själv.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag blir otroligt lätt irriterad när jag inte har ätit, jag är otålig, hatar verkligen att vänta.. + Jag kan vara ganska klumpig

Vad är du rädd för: Massor, sjukdomar, råttor, ormar, kryp, spöken, sedan är jag mörkrädd osv.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mitt pigment, min hårfärg (på sommaren), och typ mina ögonbryn och så eller jag har naturligt mörka ögonbryn och ögonfransar vilket jag tycker är väldigt skönt.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfinskötare, hehe. Vill typ fortfarande bli de, hade vart skit sjuk! Men först måste man typ tjäna väldigt bra med pengar för jag tror inte att de är jätte bra lön som de och jag vill ändå leva bra typ typ kunna resa massor osv.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Några gånger, jag vet inte riktigt!

Värsta smärtan du råkat ut för: Åh jag vet inte, jag tänkte på detta för några dagar sedan, haha.. Kanske när jag seglade och trillade med näsan och munnen rätt på bommen, min näsa bröts ju och min tand åkte bakåt haha.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min familj och mina vänner


Svaren del 2

Om mig:
Favoritfärg? Babyblå/rosa/aprikos
 
Är du bortskämd? Nej, det tycker jag verkligen inte.
 
Är du blyg? Det beror på, oftast inte med folk i min egen ålder, men med vuxna kan de va lite svårare att vara social.
 
Dricker, röker eller snusar du? Varför/varför inte? Nej jag gör inget utav det
 
Är du slarvig? Beror på vem man frågar, jag tror min mamma hade sagt att jag är det, mitt rum ser ut som ett helvete 10 minuter efter det är städat!
 
Är du nöjd med dina kompisar? Jag älskar mina vänner, dom är helt underbara!
 
Love:
Kan du tipsa om vad man ska göra för att komma över en kille man varit tillsammans med i två år? Hur man inte ska bry sig om han håller på med andra och så vidare? JAg är inte bra på sånt eftersom jag aldrig riktigt vart med om det. Men ta bort alla minnen du har utav honom, sms, bilder osv, det bara påminner dig om hur det var!
 
Sedan så umgås med dina vänner, gå kanske på fler fester än va du brukar, försök träffa nya människor som kan få dig att tänka på annat helt enkelt!
 
Var det pinsamt första gången du träffade Ronni ? Var ni ensamma ? Pinsamt var det väl inte, men jag var helt klart lite nervös. Vi var ensamma och gick först runt i stan och sedan på bio. Bio är en bra grej att göra om man är lite nervös för första gången man ska träffa någon, de kräver inte så mycket prat och de kan inte bli stelt!
 
Brukar du och ronni bråka mycket? Nje, vi tjaffsar en del, men de löser sig alltid!
 
Hur många boyfriends har du haft? Asså alla.. 1 seriös, kanske tre-fyra styckern totalt.
 
Skolan:
Vart PRAOa du? Var det bra? Vart skulle du ha valt nu? Jag har praoat på dagis, café, klädaffär och lager. Roligast var dagiset tror jag, sedan cafét, jag paroade på ett så litet café så vi fick mest sitta och fika/baka hela dagarna! Jag vet inte vart jag ahde praoat nu, kanske café!
 
Vilka skolor ska du söka till? Jag vet inte.. Sam, Sjölins iallafall!
 
Vilka skolor har du gått på? Sam och hovås!
 
Varför bytte du från skolan du gick på innnan? Jag bytte från hovås för att jag inte trivdes där, och för att saga böt så då ville jag gå med henne eftersom vi var/är bästavänner.
 


Utseende/mode:
Vad är viktigast med en tjejs utsende, asså vad tycker du är viktigast (typ rumpa, hår, bröst osv)? Ansiktet och håret, kroppen är en smaksak och alla gillar olika elelr vad man ska säga!
 
Favorit-skönhetsprodukt + knep? De kommer!
 
Nämn en outfit som du själv har som duu älskar! Åh va svårt! Jag har ingen favorit outfit direkt, för det mesta gillar jag basic, typ tighta jeans/lite utsvängda(?) och någon enkel eller lite fräck tröja typ haha! Jag vet inte.
 
hur många par skor har du ungefär? Jag har ingenaning, jag har tio par klackar som står i mitt rum just nu iallafall, sedan har jag ju vardagsskor + lite fler klackar och strandskor typ.
 
Gillar du gilly hicks? Abercrombie? Hollister ? Gilly Hicks vet jag inte vad det är.. Men Abercrombie och Hollister gör väl sköna mys kläder, lite söta toppar och kjolar någon gång men det är lite enformigt.
 

Resor:
Har du varit i USA? Ja, en gång! Då var jag i New York, ska ju dit om ett tag igen, ska bli så himla roligt!
 
Favoritland? JAg vet inte, jag har vart i så himal mycket härliga länder, jag gillar ju usa men jag gillar också Mexico, Aruba och Spanien tex
 
Reser du mycket? Jag reser en del, men inte överdrivet.
 
Vad är de bästa med att resa? Jag tycker nog att det bästa är att resa till nya platser och komma bort från de svenska klimatet, typ till en paradis ö! Jag gillar ju mest solsemester, så att sola, bada osv!
 
Vilken är din bästa resa? Mexico!
 
Hur länge har du vart bort rest som längst? 7 veckor är de längsta tror jag! Det var en sommar i marbella!
 
Hur lång tid ska du vara i Israel? 12-13 dagar tror jag!
 
Övrigt:
Tycker du välgörenhet är viktigt, fadderbarn osv? Ja, har man möjligheten att hjälpa andra så tycker jag att det är en självklarhet att man gör det.
 
Favorit-filmer? Jag gör ett inlägg om de, men Taken, Dear John, Last Song, Jason Bourne, Batman osv
 
 
Vad äter du mest när du är själv? inget eller pasta
 
Favorit mellanmål? Frukt eller pasta!
 
Favorit program? Favorit serie är Pretty Little Liars och Revenge just nu1
 
Mest efterlängtade julklappen? Jag önskade mig inte riktigt något iår.. Så jag längtade ju inte riktigt efter något!
 
Vad är dina planer för nyår? Jag vet inte riktigt, hade jag vart hemma hade jag garanterat spenderat min kväll/natt med mina vänner, men nu är jag ju i Israel och kvällen spenderas istället med Ronni och hans familj, vad vi hittar på vet jag inte!
 
Vilken dator bloggar du från? är den bra? Jag bloggar nu för tiden från min Mac, jag höll ju envetet fast vid min gamla Toshiba i nästan ett år efter att jag fått min Mac, men nu har den blivit lite för seg tyvärr.
 
 
Skulle du vilja ha moppebil? Skulle jag haft något utav det hade det vart en moppebil, i mina ögon är det mycket mer värt!

Får du ångest när du typ äter för mycket godis eller för mycket fet mat? Ja!
 

Röda underkläder

Jag läste någonstans att det var en mexicansk tradition att man på nyårs afton ska ha på sig röda underkläder. Varför? jo för de ska tydligen vara så att om man har det så får man ett bra år och tur i kärleken. 
 
Jag hade ingenaning om de, tror jag läste de på någon instagram som lägger ut sånna här typ "visste du att..?" bilder. 
 
Dock är ju röda underkläder inte de mest diskreta så om man ska ha de så får man verkligen se till att man inte har en genomskinlig klänning eller så.. haha! 
Untitled #112

Boys, Boys, Boys

Vilken typ av killar faller jag för?
Jag älskar att skratta så att killen har humor är för mig ett måste. Sedan så är jag väldigt pratglad, och kan prata mycket och länge om saker som för vissa kanske är helt ointressanta, så det får vara en kille med tålamod och som inte tröttnar på att lyssna på mig (eller iallafall inte visar de, hehe) jag hatar när man märker att någon slutar lyssna eller inte bryr sig.
Sedan så ska han såklart vara snäll och omtänksam också. 
 
Jag bryr mig såklart mest om insidan men om vi ska gå till de ytliga så gillar jag killar som ser lite utländska ut. Jag föredrar mörkt hår framför ljust, men det spelar väl egentligen inte så stor roll. Det är alltid snyggt med killar med muskler också + att jag föredrar om killen är längre än mig. Om jag skulle vara längre skulle jag känna mig stor och okvinnlig typ. 
 
My prince charming♥

Blogg tips!

Ni har många gånger frågat om mina vänner bloggar, vilka bloggar jag läser osv. Jag länkade bloggarna jag läser i frågestunden men det är alltid någon som missar sånt så jag tänkte göra ett inlägg för då är det ju nästan omöjligt att missa eller hur?
 
Här är mina tre favorit bloggar:
Nattstad.se/VanessaOlivia, min älskling, hon har ju bloggat från och till ett bra tag nu men raderade alla sina inlägg och började om för någon vecka sedan. Men hennes blogg är en utav mina favorit bloggar och jag kollar in där hela tiden. 
 
Nattstad.se/ValentinaMikulic, min underbara kuzz som äntligen börjat blogga! Eller hon började för någon vecka sedan, hennes blogg är faktiskt väldans bra! När hon har vart med på min blogg så har några frågat om henne och nu har hon en blogg också så de är ju prefa!
 
(ingen bild)
Nattstad.se/Jennifersandsjo, jag känner henne egentligen inte så väldigt bra, men hon går ju på min skola och nu de senaste så har vi pratat en del! Hennes blogg är iallafall grym och de är massa uppdatering, så det är ett stort +! 
 

Sanningar.

Jag är en riktig djurmänniska, jag älskar djur och har alltid gjort de, typ alla verkligen. När jag var liten tog jag in kryp och hade dom som husdjur eftersom jag inte fick något riktigt, sedan så fick jag fiskar och dom var verkligen mina bebisar, jag älskade dom så himla mycket haha. 
 
Jag tror på andar och spöken, jag har träffat ett spöke en gång så det är typ därför + att jag sett massa filmer, tv program osv. 
 
Jag tycker att det är jätte svårt att köpa presenter till killar, typ ronni, pappa, min bror. Det är så himla mycket lättare att köpa till tjejer. Då är det bara att gå in på typ Raglady och köpa något smycke eller nått.
 
Jag svättas inte utav värme, kan typ inte göra de, när jag var liten så var det ett jätte problem när vi var i marbella på sommaren, mina föräldrar fick hälla vatten över mitt huvud hela tiden för att jag inte skulle bli överhättade och få solsting typ. Men det har blivit lite bättre nu!
 
Jag tycker att det är obehagligt med stora djur som finns i vattnet (delfiner är ett undantag) typ hajar, bläckfiskar och andra stora fiskar och djur. Jag tycker att man känner sig så himla hjälplös i vattnet, man har ingen chans verkligen, det finns ju ingenstans att ta vägen.
 
Jag gillar att gå haha. Jag går hellre än att ta bussen om det inte är allt för långt eller dåligt väder. Men liksom om det är typ en hållplats så går jag mycket hellre än att ta bussen/spårvagnen, det går mcyket fortare + det är skönare. Jag tycker att det är skönt att gå promenader och sånt.
 
 

Resor:

Någon undrar om vad jag har för resor planerade. Och just nu är jag ju i Israel, här kommer jag också stanna till den 9 Januari. Sedan i Februari ska jag ju iväg till New York, på sportlovet ni vet! Jag ska vara där i en vecka tror jag. Det ska bli så himla roligt verkligen, längtar så jag dör haha. 
 
Sedan så tror jag inte att jag har några mer resor planerade, eller ju Marbella i sommar, men det känns ganska givet eftersom i har vart där i alla år. 
 
Jag vet alltså inte vad jag ska hitta på på påsklovet, men jag hoppas verkligen på en resa då med. Till något varmt land, de vore härligt, på påsklovet längtar man som bara den till sommaren och vill bara ha värme tycker jag. Men vi får väl se. 
 
Det är väl de jag har planerat än så länge, det är ju trots allt ett tag kvar till påsklovet och allt sånt!
 
Men jag hoppas på en resa nästa jul också, mendet är ju ett år kvar haha. Men jag vill verkligen till Mexcio igen, vi får se, hoppas hoppas jag är iallafall nästan helt 100 på att vi inte är hemma nästa jul haha. 

I julstrumpan!

Detta var den absolut första prsenten jag fick, den kom i julstrumpan! Resten utav mina presenter fick jag ju vänta med tills den 25!
 
Iallafall, jag fick en kalender från Louis Vuitton! I samma mönster som min väska så de matchar, helt perfekt! Jag blev verkligen jätte glad! jag hade ju en innan men i en mindre storlek och eftersom jag skriver ganska stort så funkade inte det riktigt, så denna gången fick de alltså bli en lite större veriant! 
 
Kommer antagligen ha mycket användning för den när skolan börjar, då kanske jag äntligen kan börja hålla koll på läxor hehe. 

3 sparkling dresses

 
Här ser ni tre utav mina favorit klänningar. Jag älskar paljetter och glitter så jag antar att det kan ha med det att göra. 
 
Den silvriga klänningen är från Nelly.com och jag beställde hem den för något år sedan, emn den har bara blivit använd en gång än så länge tyvärr. Jag såg föresten för någon månad sedan att dom fått in den på Nelly igen, men denna gången i guld! Den sitter verkligen sjukt bra denna klänningen också så det är ett stort plus!
 
Den svarta är från Nell.com fast från Rebecca Stellas kollektion. Jag ångrar att jag inte tog den i guld.. Men den är också sjukt fin tycker jag, men alla har den nu vilket jag tycker är lite tråkigt. Den är också bara använd en gång, men den sitter tyvärr inte så bra på mig då den är lite stor, så himla synd.
 
Den beiga är från Gina Tricot dom gjorde ju någon kollektion i sommras med jätte fina kläder, Exclusive Collection tror jag att den hette. Jag minns hur gärna jag ville ha denna klänningen, den blev slutsåld direkt, men jag lyckades tillslut få tag på en i storlek 34, men den är fortfarande lite stor och sitter inte helt hundra, den är lite lång också så jag ska sy upp den tror jag!
 

Best movies

Jag gillar nästan alla filmer, jag gillar liksom actionfilmer, kärleksfilmer, drama osv. Men jag är inte så mycket för fantasy filmer, men jag gillar dock Harry Potter och Twilight, och så gillade jag ju The Hobbit också. Men aa.
 
Mina favorit filmer är nog: Dear John, Last Song, Soul Surfer, Jason Bourne, LOL, Hannah Montana the movie, haha och massa fler. Jag älskar disney filmer, tycker att det är så himla mysigt!
Här är ett collage med filmer som jag tycker är bra:
 

Wantie

 
Hittade denna klockan typ dagen innan julafton och då var det liiite sent att önska sig den i julklapp. Men jag tycker att den är så jävla snygg! Har sett den med vit urtavla och jag tycker den var ännu snyggare i de faktikst. Så skulle jag köpa denna någon gång skulle det faktiskt bli med vit urtavla, de såg mycket fräschare ut tycker jag. 
 
Jag är lite inne på en klocka nu, har ju vart de ett tag men problemet är nog att jag inte vet vilken jag vill ha riktigt. Jag har sett en jätte snygg från Gucci också. Så himla fin verkligen! Kan se om jag hittar någon bild på den någon gång. 
 

Svaren, del 1

vilka färger har du på dina uggs? Jag gjorde ett inlägg om det som kom upp tidigare idag, hoppas du tyckte de va bra!

vilket är ditt favorit plagg? Jag vet inte, kanske mina svarta jeans från Dr.Denim dom är sjukt sköna!
 
vilken skola vill du gå på om du inte kommer in på Sam? Jag vet inte, Sjöling, LM eller något tror jag.
 
Hur lång är du? Vad väger du? Jag är mellan 160 - 164 cm och väger 4* kg
 
Favorit Victoria secret modell? Candice Swanepoel, alla gånger! Tvåa är nog Lily Aldridge tror jag!
 
 
Kan du ge exempel på klänningar till balen, nu i nian? Självklart, det kommer när de närmar sig lite!
 
Känner du Vanessa Wilson? Är ni vänner? Isåfall hur är hon som person? Jag vet inte om jag kan säga att jag känner henne riktigt, men vi går på samma skola och hälsar och så, de senaste innan jag åkte pratade vi lite, hon är as snäll, men jag känner henne som sagt inte så bra.
 
Känner du Joanna turkalj eller Vicktoria Källström? 
Victoria känner jag inte, har träffat henne någon enstaka gång bara, Joanna kan man väl säga att jag känner lite, hon är hur snäll som helst!
 
Vilket program vill du välja till gymnasiet? Ekonomi
 
Vad tycker du om vänner som byter beteende beroende vilka de är med? De suger, dom är inte äkta
 
Hur tror du att det kommer bli med dina närmsta vänner när ni börjat gymnasiet? Jag vet inte, jag hoppas att de är som det är nu, men man vet inte, vi kommer ju troligtvis splittras så..
 
Vill du läsa på universitetet/högskolan efter gymnasiet? Ja absolut! Men kanske vill ta ett år ledigt eller nått, de vore skönt, men jag vet inte, det är ganska långt kvar liksom!
 
Ska du visa vad du ska ha för klänning till nyår? Ja, de kommer tror jag! Vet dock inte om det blir någon jätte speciell!
 
Är du och vanessa todström bra vänner? Btw hon är hur snygg som helst! Jaa, hon är helt underbar min baby, världens finaste!♥
 
Har du haft fler seriösa förhållanden förutom med ronni? Nej det har jag inte haft!
 
Har ronni haft fler seriösa förhållanden förutom med dig? Jag tror inte de, bäst att fråga honom eftersom han har bättre koll på det än jag har hehe.
 
 
är du helt frisk från din anorexia? Hur blev du det och kommer de tillbaka? jag tror inte på att man blir helt frisk från det.
 
Favvo märke? Beror på vad det är, mjukisdressar är de Juicy Couture, bikinis Victoria's Secret, klackskor Jeffrey Campbell, vardagsskor Ash/Converse, jackor Moncler, Jeans Dr Denim osvosv.
 
Favvo affär? Zara tror jag faktiskt, dom har så himla snygga kläder verkligen! Annars Raglady, Fiorucci och Tara!
 
Vilka bloggar följer du? 
Julias, Jennifers, Vanessa T, Vanessa W, Valentinas + Kenzas och dom!
 
Vilka är dina närmsta vänner? Jag har massa, vill inte räkna upp dom, jag är rädd att glömma någon, hehe de är så lätt hänt. Och nej, det är inte bara dom på bilden där uppe.
 
Vad har du önskade dig i julklapp? Jag hade så svårt att komma på något, jag önskade mig nästan inget, kom på allt dagen innan typ..
 
Hur lång är du? 160 - 164 cm
 
Vad fick du i julklapp? De kommer komma upp i lite blandade inlägg nu när jag är borta!
 
 
Är du blyg när du träffat nya människor? Det beror på vem det är och vilket humör jag är på. Jag kan vara hur framåt som helst och babbla på som bara den eller så kan jag vara ganska tyst de beror på helt enkelt!
 
Är du den som står tyst brevid när de handlar om nya personer eller är du den som pratar? Som sagt det beror på vilket humör jag är på!
 
Tänker du mycket på vad du äter? Ja, för det mesta. men jag äter de ändå typ.

Ugg's Australia

I februari åker jag till New York, jag längtar verkligen så jag dör hehe. 
 
Men något som jag iallafall ska köpa när jag åker dit är uggs,det finns ju så himla mycket fler färger osv i USA än det gör i Sverige + att dte är mycket billigare där hehe. 
 
De flesta utav mina ugg's har blivit ganska slitna, så jag tycker att de ser ganska skabbigt ut typ. T ex mina ljusrosa, jag använder dom i och för sig inte längre eftersom de är så slitna, men de var så himla fina när de var nya. Sedan har också mina beiga blivit väldigt slitna, men de är förståligt det var ett utav mina första par så jag har haft dom i år och dar. 
 
De uggs som faktiskt håller bäst har för mig varit mina paljettugg's dom håller bra som bara den. 
 
Iallafall när jag ska till USA ska jag köpa mig ett par aprikosa tror jag, dom är så himla fina! Sedan så är jag lite sugen på dom blå/silvriga paljett ugg'sen också! 
 
Btw, såg dessa ugg'sen för någon månad sedan, aldrig sett dom i verkligheten, men om dom finns att köpa någonstans när jag är i new York så ska jag absolut ha ett par, så himla fint med stenarna på hälen! ↓
 
Såhär ser mina ugg's ut nu + ett par vanliga svarta. Haha börjar verkligen bli dags att slänga några, dom rosa och dom beiga är ju värst, usch haha ser så himla skabbiga ut. 
 

Dåliga vanor:

• Jag äter när jag har tråkigt. Jag tror att de finns väldigt många som gör de, men jag tycker att det är en väldigt dåligvana. 
Jag går runt och småäter på allt som jag hittar hemma, oftast när jag småäter så är det något gott man letar efter, jag iallafall, jag ställer mig liksom inte och lagar mat, utan jag vill ha något som man bara kan ta, som en busse, chips eller godis tex.
 
• Jag biter på naglarna ibland. Usch det är så himla äckligt, men jag gjorde de jätte mycket när jag var liten,  mina naglar var så himla korta, grejen var att jag typ tyckte det var roligt att dra bort dom, haha. Men jag biter inte alls ofta på naglarna längre, det är bara när jag verkligen verkligen är uttråkad!

Min blogg när jag är borta:

Tänkte berätta lite för er om vad det kommer för inlägg nu när jag är borta så ni vet lite vad ni har att vänta er!
Jag tror att det kommer bli skit bra, som jag sa igår så kommer det upp 3-4 inlägg varje dag sedan kommer jag säkert uppdatera er live där ifrån någon gång. 
 
Annars kan ni se fram emot:
- Svar på frågestunden.
- En del julklappar.
- Skönhetstips.
- En tävling.
- En överraskning.
- Favoriter ur min garderob.
 
Och massa mer såklart! 
 

Fuck My life

Planet ska gå runt elva nu, det är någon del som fattas typ.. Så vi missar vårat plan som går till Israel från Berlin, och så som de ser ut nu så går inte nästa plan från Berlin till Israel förens imorgon vid typ 18 ... Så jävla jobbigt, hoppas verkligen att detta löser sig bra ni

Jag och Ronni underhåller oss så gott de går iallafall! Jag hittade ett as kul lektorn !!


På flygplatsen!

Är på flygplatsen nu och vårat plan är försenat, det var en trasig lampa eller nått sånt tror jag!

Tror att vi landar i Israel vid tre eller nått sånt, vi har ju en mellan landning på två timmar.

Be för mig, så hörs vi kanske någon gång under resan!


Sista inlägget för ikväll!

Jag har fått värsta bloggsuget nu, har tyckt att det är kul att blogga nu för första gången på ett bra tag! Jag vet inte riktigt vad det beror på, men lite synd är det ju att de kommer nu när jag inte kommer ha tillgång till internet så mycket. Hoppas att det är ännu mer när jag komemr hem!

Nu ska jag iallafall snart gå och lägga mig imorgon vid fem på morgonen åker jag hemifrån. Jag kommer gråta floder när jag ska säga hejdå till mami och papi. Jag är så himla bölig när det kommer till sånt, dont blame me..

Packar!

Jag och mamma packar för fullt just nu, dum som jag är så börjar jag ju inte förens nu, sista sekunden som vanligt.
 
Men det verkar iallafall som att jag ska ta med mig min data. Men jag vet inte hur det är med internet där nere, men om jag hittar internet någonstans så kommer jag uppdatera er med massa bilder! Annars lär det inte bli någon katastrof ifall jag inte gör det, det kommer upp 3 inlägg varje dag, vissa dagar kommer det upp 4, så det är ändå hyfsat bra uppdatering tycker jag iallafall!
 

Todays:


Lite bilder från igår:


Happy!

Nu ska jag snart åka iväg in till stan med mami, gå lite på rean tänkte jag om det inte är allt för mycket folk. 
 
Jag hade iallafall en jätte bra julafton igår, och jag är sååå nöjd med mina presenter! Jag hade ju liksom inte önskat mig nått så jag blev överraskad varje gång hehe. 
 
Jag har föresten fixat en liten surprise som jag tor ni kommer bli väldigt glada för, den kommer upp när jag är borta heheh!
 

Myyysigt

Tomten var här förut och nu äter vi julbord och sedan blir de mer julklapps öppning!


Bloggen, bloggen, bloggen

Ni anar inte hur mycket jag har hållt på med bloggen de senaste, jag har seriöst gjort över 34 tidsinställda inläg. Jag vill inte ens tänka på hur många timmar detta har tagit och jag undrar seriöst lite vad jag håller på med, varför jag lägger ner så jävla mycket tid på detta, de känns lite onödigt.
 
Jag ska försöka fixa några fler inlägg, så att det blir tre inlägg varje dag, de känns lagom. Har ni några tips så kommentera de behövs! 
 
stenseriös.. 

Ang julklappar

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska ta mig lite lunch. Om ett tag ska jag börja välja ut kläder för ikväll också, vet inte riktigt hur uppklädd man ska vara, men jag får se lite!
 
Sedan så har jag fått lite frågor om hur jag ska göra med julklappar, om jag ska lägga upp dom eller inte. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men de verkar som att de flesta utav er vill se vad jag fått och om det är så, så ser jag ingen anledning att inte lägga upp de. 
 
Jag kommer dock inte lägga upp allt, men lite utav det! De kommer komma som tidsinställda när jag är i Israel!

Godmorgon!

jag vaknade för ett tag sedan och jag kan inte somna om, så jag ska sätta på en film och göra mig något att äta sen!
 
Ronni kommer hit vid kanske två-tre och vid fyra kommer våra gäster eller vad man ska säga hit för att fira jul då! Åh va jag längtar! 
 
Imorgon börjar ju rean inne i stan också, ska in och se om jag hittar något men de lär väl vara helt kaos då, hehe. Men jag har ju bara imorgon på mig för i övermorgon åker jag!
 

LÄNGTAR

Hoppas ni har haft en sjukt bra julafton, det blev en vit jul trots allt, lucky us, haha! Nej men för mig är det julafton imorgon, jag längtar verkligen så att jag tror jag ska spricka typ! SKa bli så himla mysigt med paketöppning och sånt!
 
Vi fick i oss lite julmat idag iallafall, det är ju trots allt julafton och lite måste man ju iallafall fira typ. Det var någon som frågade vad jag fått i julklapp, och det är alltså så att jag får dom imorgon! Jag fick dock två i strumpan idag, jag visar er någon dag! 
 


Ang min resa

Jag fick lite frågor om vart jag ska resa, jag har kanske inte vart så tydlig med det i bloggen. 
 
Men jag ska iallafall till Israel, jag åker dit den 27 och hem den 9 (tror jag) så jag är borta nästan två veckor! Jag ska dit med ronnis familj och min stannar alltså hemma, så några utav hans syskon ska med + pojkvänner och flickvänner. Så det ska bli jätte roligt!
 
Jag har ju aldrig vart där så det blir spännande, jag har heller ingen koll på vart vi ska, vad vi ska göra osv hur många gånger ronni än har berättat de för mig, hehe. Men jag ser iallafall väldigt mycket fram emot värme och sol, det är ju varmt där nu! Kollade förut och då var det mellan 18 och 20 grader i Tel Aviv och mellan 22 och 24 grader i Eilat, så skönt verkligen!
 
Vi ska hälsa på hans släkt lite när vi är där också, så de är jag lite nervös för.. Man vill ju gärna göra ett gott intryck men det är svårt när man inte pratar samma språk hehe.. Hur som helst så ska det bli hur kul som helst! 
 
Har ni några frågor så kan ni fråga i frågestunden! 
 
Ska snart börja packa också, åh va härligt att dra fram shorts, klänningar och bikinis igen!

Vad tycker ni?

Hur många tidsinställda tycker ni är lagom? Jag åker ju som sagt till israel i ungefär två veckor. Och än så länge så har jag fixat så att varje dag kommer det upp två stycken. 
 
Jag är osäker på om jag kommer ha tillgång till en data nämligen, men om jag har det så uppdaterar jag er såklart där ifrån när jag kan!
 
Räcker det med två per dag eller ska jag försöka fixa så att det blir iallafall tre varje dag?
 

God Jul!!

Jag hoppas verkligen att ni har en awesoem julafton och får alla era presenter ni önskat er! Jag får dock vänta tills imorgon med mina presenter! 
 
Vi firar nämligen den 25 istället för den 24, så har det alltid vart! Känns lite jobbigt nu, jag längtar som bara den efter att få öppna presenterna, och ha hela familjen samlad här! Jag har knappt önskat mig något iår över huvud taget så jag har verkligen ingenaning om vad jag kommer få! Ååå, jag längtar asmycket!!
 
Men vi ska iallafall äta julbord idag, det är ju trots allt julafton eller hur? Men idag blir det bara jag, mamma, pappa, oma och sissi och kanske ronni! Imorgon kommer min bror och hans tjej, farmor och farfar och min faster också!
 

24 December!


Kommentera mer..

Ni har slutat kommentera? Varför blir det så? Det går i perioder, ibland kommenterar ni som bara den och då flyter bloggen på bra eftersom det blir roligare då. Men ibland slutar ni helt. 
 
Ni är kvar, jag har till och emd fått mer besökare de senaste men ändå är de ingen som kommenterar? Det är så himla tråkigt verkligen, känns lite ovärt att blogga då när man inte får någon feedback liksom.. 

Förlänga mina ögonfransar!

Nu ska jag snart åka iväg och förlänga mina ögonfransar! Lär bli väldigt otåig när jag ligger där i två timmar, men det är så värt det verkligen för det blir sjukt fint + man slipper sminka sig! 
 
Jag är så himla glad att jag hann få en tid nu innan jul liksom, det är ju inte helt givet, jag kom liksom på att jag skulle ringa för några dagar sedan. Nu kommer jag vara fin i Israel också, skönt hehe. Känns som ett måste när jag ska utomlands nu, jag har blivit så van vid de.. 
 
Ska se om jag kan göra likadana som jag hade förra året i Mexico, den gången blev jag nöjdast tror jag!
 

Right now

Ronni åkte precis här ifrån. Jag sitter och äter lite utav julgodisarna som jag gjorde igår, då blev inte så fina med ååå va goda dom blev!
 
Iallafall så igår vid halv sju eller nått så kom ronni hit, då åt vi middag och sedan mötte vi upp lite kompsiar och gick till en kille där massa var. Det var skit kul verkligen, men deblev lite mycket så alla var tvungna att gå ganska tidigt. Då bestämde jag och Ronni oss för att gå hem så satte vi på en film och myste hela kvällen!
 

Frågestund!

Jag kör igång en frågestund nu och svaren kommer komma upp som tidsinställda inlägg när jag är i Israel. Så alltså har ni tills på onsdag på er att fråga! Så passa på att fråga era frågor nu!
 
Fråga om vad ni vill, hur mycket ni vill osvosv!
 

Julbak x2

Vi har lite julbak här hemma nu eftersom allt julgodis är slut haha. 
 
Jag har tröttnat lite på att baka pepparkakor så jag håller på och gör typ choklad med jordnötssmör, eller alltså det ska bli som Reese's, har ni smakat på de? Det är en amerikans godis typ. Så himla gott tycker jag, men får se hur mina blir hehe..

Kom precis hem!

Jag tränade i en timme, lite mer. Och nu är jag hemma igen, jag är helt slut, som vanligt haha!
 
Det slutade ju snöa ganska direkt efter de började, så de blev inte så mycket snö. Jag som blev så himla glad när jag såg att de snöa och så blir de typ ingen skillnad, jaja.
Jag ska iallafall snart hoppa in i duschen, sedan ska jag slå in lite julklappar och sedan får jag se vad jag ska hitta på!
 

Mot gymmet!

Nu ska jag iväg och träna en stund hade jag tänkt, skönt att få de gjort nu på morgonnen så man har hela dagen sedan att göra något annat!
 
Jag får se hur länge jag ska träna, blir nog inte speciellt länge eftersom jag måste tajma så jag får skjuts hem. så himla jobbigt att inte kunna ta sig hem själv. Ångrar lite att jag inte skaffade moppe nu faktiskt. 
 

Jag ser de snöar, jag ser de snöar!

Vaknade precis och så gick jag till köket och märkte att de snöa. wiie då kanske de är snö på julafton iallafall, hoppas hoppas! 
 
Jag har sovit så himla dåligt inatt, jag ar vart vaken 1000 gånger.. Men iallafall, jag har fixat lite tidsinställda nu, jag vet inte hur många timmar de har tagit sammanlagt ahha men jag har än så längre fixat så att de kommer upp två varje dag, men de är lite lite, så ska se om jag kan fixa fler!
 

tävling?

Minns ni i sommras när jag ahde en tävling där ni kunde vinna ett sånt här armband? det var väldigt uppskattat vilket såklart var roligt! 
 
Och det är så att jag börjar bli lite sugen på att starta en tävling igen. Och jag undrar då, vad för tävling vill ni ha? Skulle ni vilja ha möjligheten att vinna ett döskallearmband igen?

Tröttare än någonsin

Nu har jag tränat klart så jag sitter och väntar på mamma som ska hämta mig! Jag är helt slut nu verkligen och min mage verkligen skriker efter mat..

Men nu ska jag iallafall hem och duscha, sedan får jag se vad jag ska göra, jag ska försöka boka en tid för att förlänga mina ögonfransar nu någon dag innan jag åker!


Going to the gym

 
Nu har jag ätit en stor tallrik frukt, så jag är verkligen helt proppmätt hehe och nu ska jag iväg till gymmet och träna lite! 
 
JAg bloggar igen när jag kommer hem. Jag har gjort 5 nya tidsinställda så jag har inte gjort annat än att blogga egentligen..

Tidsinställda inlägg!

Jag har gjort 14 stycken tidsinställda inlägg än så länge och jag ska göra minst 14 till inför min resa. Usch jag hoppas ni förstår hur jobbigt det är, det är så himla svårt. 
 
Men jag försöker göra mitt bästa såklart! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag vet inte vad ni vill läsa om så har ni tips så kommentera gärna! Jag behöver de eftersom jag som sagt ska göra 14 stycken till minst haha. 
 
Kommentera era tips!

Q/A

Du tycker du man måste ha svara kläder på nyår eller kan man ha typ en vit guldig klänning? Nje, man måste verkligen inte ha svarta kläder, men jag tycke nog att mörkare färger passar bäst, typ svart, mörkblå, guld, sliver osv men en vit guldig klänning kan vara skit snyggt också, dock tror jag att det kan kännas lite väl sommrigt, men det beror ju på hur klänningen ser ut.
 
Vart kommer den vita klänningen med fjärlien på? Forever Unique, men den är typ helt omsydd, den åkte in och ut från skräddaren säkert fyra gånger innan den blev bra. Jag kortade bland annat ner den till en kortklänning då jag tyckte att en långklänning var lite mycket för en konfirmation. 
 
Nelly.com, kostar det pengar om man ska skicka tillbacks något?? och är det någon frakt? :) Ja, de kostar lite tror typ 35 kr och frakten är 39 kr tror jag!
 
Har du snapchat? får man kontakta dig där isåfall? Ja det har jag, jag heter Pallven där haha, ja ni får jätte gärna skicka bilder, hade vart roligt att snapchata med er någon gång ibland!
 
Vad heter du på instagram? Får man följa dig där? Där heter jag alexandrapallvid, självklart följ mig jätte gärna!
 
Ska du ha någon tävling snart? Nje, jag vet inte, det är jätte roligt med tävlingar men just nu har jag inga på lager tyvärr.
 
Hur blir det med den nya designen? Den är påväg tror jag, jag har skickat bilden jag ska ha till tjejen som ska göra den och skrivit lite hur jag vill ha den, hoppas att den blir klart innan jul!
 

25 månader!

Jag och ronni har idag våran 25 månaders dag, haha. Jag tror dock inte att vi ska fira den, isåfall blir det nog någon annan dag. 
 
Jag minns när vi hade vart tillsammans i ett halv år och jag tyckte att de var så himla lång tid, nu har vi liksom vart tillsammans mer än fyra gånger så länge. 
Men jag är verkligen så himla glad för det här, har är min bästavän och min underbara pojkvän, det kan inte bli bättre!

Last minute shopping

Jag har inte hunnit köpa julklappar än, åh va trött jag blir. Nästa år ska jag vara ute lite mer i tid, känns stressigt nu ifall man inte hittar något. och jag är verkligen inte sugen på att åka in till stan och shoppa i helgen, det kommer säkert vara kaos eftersom de är lönehelg + helgen innann julafton. 
 
Så iallafall, jag ska kika runt efter julklappar idag, till familjen + ronni. Alltså alla kvar hehe. Men jag ska nog lyckas lösa de, svårast måste ändå vara Ronni tror jag.. 
 

Avslutning!

Sitter på avslutningen nu! Vi slutar väl om ett tag och då blir de lunch med lite kompisar, mysigt!


Back

Jag var ju och red och nu är jag hemma igen, tog en lång dusch efter, hur skönt som helst. Men det gick iallafall jätte bra, gissar dock att jag kommer ha en del träningsverk imorgon, sjukt hur pigg hästen var idag. 
 
Det var någon som undrade vilket stall jag rider på och jag går inte i ridning utan jag har bara tagit två privatlektioner, men när jag red så red jag på Billdalsridklubb, det är också där jag ridit dessa två gånger och om jag skulle börja rida skulle det vara där!
 

here we go again

 
Jag känner att jag mår bättre nu, så jag ska iväg och rida (ja, igen) det var så himla roligt förra gången så jag bestämde mig för att jag skulle rida iallafall en gång till innan jul och de fick bli idag, annars hade jag inte hunnit liksom. Det börjar ju verkligen dra ihop sig nu. 

Några svar!

Har du någonting med det där på Plusgymnasiet att göra, eller känner du någon som går där osv? Nej, jag hade inget med det att göra och jag känner ingen som går där heller (tror jag). Jag var i stan igår dock och det var sjukt mycket poliser, dom blockade till och med för min spårvagn så jag fick gå typ två hållplatser. Men de är helt sjukt verkligen, att det blev en så himla stor grej, och jo såklart jag förstår att man blir skit sur om man blir uthängd men ändå.
 
Var är tröjan ifrån? Den är från Acne, men jag köpte den tyvärr för länge sedan.
 
vilken redigering använder du? Någon på min Mac, som är på photo booth typ.
 
 
Kan du ha frågestund snart? Jo, det var väl ett tag sedan, jag fixar de snart!
 
Får man hälsa på dig om man ser dig på stan? Såklart ni får!! Jag blir lika glad varje gång, haha de gör min dag, no kidding.
 
Vad tycker du om att göra plastikoperationer? Jag tycker att man får göra helt och hållet som man vill. Jag har tycker inte dåligt om det, jag tycker att det är bra att man har möjligheten att göra något åt de man mår dåligt över! Man väljer ju som sagt själv, det är ingen som tvingar någon att göra de. 

Home

Jag valde att stanna hemma idag, när jag vaknade mådde jag illa + att jag var helt snurrig, jag kunde knappt gå för de snurrade så mycket, tror de beror på mitt blodtryck, det är verkligen sjuuukt lågt.. 
 
Men det känns lite bättre nu, så jag ångrar lite att jag inte gick till skolan, vi har ändå en så himla slapp dag idag. Men jaja. Ska se hur jag mår senare, jag hade nämligen tänkt att träna idag eller nått sånt. Så jag får se om jag mår bättre! Hope so!
 
Jag ska iallafall göra mig en stor frukost nu, jag behöver äta tror jag, ska ställa mig och steka lite pannkakor, med nutella och hallon. Godigt!

18/12-12

Var i stan en stund för ut och fikade med mamma, sissi och oma. Sedan åkte vi direkt hem. 
 
Jag har hittat en jacka som jag tror att jag ska önska mig, men jag kan dock inte få den till julafton då den bara finns på nätet och den kommer inte hinna komma fram. Lite synd, men jag antar att mankan önska sig den i efterskott eller nått, eller..?
 
Jag tycker att det är så svårt med jackor. Jag passar inte i långa dunjackor, tex Para jumpers, det suger för jag tycker att dom är skit snygga + att dom är 1000 gånger varmare än korta. Men denna jag önskar mig är lite längre än jag brukar ha, den är dock inte så tjock, åh jag vet inte haha..
Untitled #110
 

3 A/Q

Ditt liv verkar helt perfekt har du inga brister? Jo såklart jag har, det har alla. Men detta är en blogg och jag försöker att för det mestavara positiv och glad i bloggen, där av skriver jag aldrig när jag är ledsen eller sur.
 
Hur kontrollerar man avundsjuka jag är jätte avundsjuk på på några tjejer deras liv verkar het perfekt varje gång jag ser dem får jag en klump i magen vad ska jag göra? Jag vet inte, jag brukar inte bli avundsjuk. Det är klart att man ibland önskar att man hade det någon annan har, men antingen får man försöka vara glad för deras skull eller så får man bara fokusera på de som är bra i sitt eget liv och inte tänka på dom. Man mår bara dåligt om man går runt och är avundsjuk!
 
 
Känner du några från böskolan? Typ Mimmi Fochunette, Wilma svirins eller Alin Arnell? Vad tycker du om dom isåfall? Nje, jag känner nog inte så många där ifrån tror jag. Jag har träffat Aline några gånger men inte dom andra två tror jag!
 
 

So much more fun!

Untitled #109
Jag ska ta tag i träningen snart hade jag tänkt, jag tror jag ska börja gå på pass då jag tycker att det är så himla mycket roligare än att gymma. 
Jag tycker verkligen inte att det är roligt att gymma, jag är alldeles för otålig. Jag blir uttråkad så himla fort, så jag tröttnar på att t ex springa eller köra crosstrainer efter typ tio minuter. 
 
Men på pass så gör man massa olika grejer + att det är massa andra som gör det också, så man känner typ lite press att fortsätta (så är det för mig iallafall, jag är ganska tävlingsinriktad så om jag gör något sånt så vill jag inte ge upp först) 

Pyntar granen!

 
Jag har börjat pynta våran gran lite smått nu. Jag och mami har köpt så himla mycket nua fina saker att känga i granen, massa glittriga skor och väskor hehe ♥
 
Vi har en plastgran iår igen, det känns dumt att köpa en riktig när vi nästan är borta hela julen varje år. Men jag nöjer mig med en plast, jag tycker egentligen inte att det spelar så stor roll, det är väl bara doften av gran som man inte får utav en plastgran direkt.
 
Åh va mysigt det är med jul, julgran massa mysig betysning, pepparkakor, lussebullar, pepparkaks hus osvosv♥
 

Love

 
Älskar dessa bh:ar från hm, dom är så himla fina och juliga! Min favorit är den röda, men jag tycker att den rosa och den blåa är jätte fina också! Jag ska inskaffa mig denblåa också tror jag! 
 
 

Helloo

 
Jag ahde ingen bra morgon imorse. Min klocka ringde 5.15 istället för 6.20. Och jag märker ju inte de direkt utan jag går upp och ställer mig och gör en omelett till Ronni och kokar ett ägg till mig. Sedan kommer ronni in och är jätte sur och frågar varför vi är uppe så himla tidigt. Åh jag var verkligen så himla trött, tur att jag hade ronni där som kunde påminna mig om att det var en timme tidigt annars hade jag väl åkt iväg till skolan också..
 
Jag har inte mått speciellt bra idag, jag här kännt mig lite hängig och illamående. Så tomten var väldigt snäll och kom med lite choklad till mig! Smarties + Choklad = Best ever, lol..

Help needed.

Okej, det här med ny design. Jag får inte tag på hon som gjorde den jag har nu. 
 
Och jag vill gärna ha en ny design så fort som möjligt. Så om någon utav er är bra på att göra designer eller vet någon som är bra så kan ni kontakta mig. Mejla mig på [email protected] eller på facebook Alexandra Pallvid.
 
Jag behöver någon som är duktig på photoshop och som kan göra en ganska proffsig design!
 

Älskar denna

 
Jag kollade tillbaka i mitt arkiv en liten stund imorse, och så hittade jag denna videon. Alltså han är för underbar! Kan kolla på den här videon tusen gånger jag skrattar ändå varje gång! haha

Godmorgon!

Jga var hemma hos en kompis igår med lite vänner. Det var verkligen hur mysigt och roligt som helst! Sedan så åkte jag och victoria hem till henne en stund där mina föräldrar var och så kollade vi på film tills jag åkte hem vid typ två tiden!
 
Jag var så himla trött när jag kom hem verkligen jag somnade sekunden som jag la mitt huvud på kudden typ. Och så vaknade jag vid kanske halv elva nu, så de va ju skönt att jag inte vaknade vid typ åtta iallafall!
 

Just nu:

Älskar eeer


...

Jag ska börja göra mig iordning nu om en liten stund tror jag. Jag ska iväg till en kompis senare så det ska bli jätte roligt, såklart! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med jag är säker på att de kommer bli roligt.
 
Ska börja kä på mig och så nu och kanske ta något att äta för jag är så himla hungrig. 
 

Inga ögonbryn!

Usch vilken skillnad de blir om man tar bort ögonbrynen. Jag har inte tänkt på det förens jag såg denna bilden på massa kändisar. Det är inte en ända som ser bra utan ögonbryn (tycker jag), Kim, Selina, Taylor och Robert är väl dom som ser värst ut tycker jag, hehe.
 
Tack och lov för ögonbryn, hehe!

Godmorgon!

 
Igår kväll åkte jag hem till en kompis där vi åt middag och sedan stannade vi där hela kvällen!
 
Nu ska jag iallafall åka iväg och lämna min folkdräkt och sedan får jag se vad jag ska hitta på. Det har ju snöat galet mycket inatt! Åååh va mysigt, jag trodde att snön skulle försvinna snart, emn det verkar inte riktigt så!

A/Q

kan du tippsa om vilken färg man borde ha på låga prime? jag har redan ett par höga bruna och tycker det verkar tråkigt att köpa bruna låga oxå. vad tycker du? Det är så svårt, jag tycker nog att bruna är snyggast, speciellt till sommaren. Men om du har bruna höga så kan jag fatta om du skulle vilja ha lite omväxling typ. Jag skulle nog om jag redan hade höga bruna, köpte de svara låga tror jag, det är ju väldigt likt att ha höga bruna och låga bruna, speciellt eftersom de flesta viker ner sina höga.
 
hur känner du Sebastian Simoncello? Jag skulle nog inte säga att jag känner honom längre, men vi gick i samma klass från 4an till 6an.
 
 
Var hittar man dom snyggaste och enklaste knästrumporna? Jag köpte mina för jätte länge sedan på Gina Tricot tror jag! Men jag tror säkert att H&M, LIndex, Kappahl, Gina tricot osv har knästrumpor också, det är ju ganska basic. Jag tycker nog att de snyggaste knästrumporna är helt svarta bara!
 
 
Är ronnies riktiga namn Roland? Haha nej, hans riktiga namn är inte Roland, why would it be? Haha nej, men han heter Ronni påriktigt! Det stavas också Ronni, och inte Ronnie eller Ronny, bara så ni vet :))
 
 Var du på samma som jennifer sandsjö? Isånnafall hur är hon som person? Är hon bitchig eller snäll typ? Ja det var jag, alltså lussefesten är en tradition med skolan och vi går ju på Sam båda två. Jag kan inte precis säga att jag känner henne eller så men vi hälsar när vi ses och på lussedansen pratade vi en del. Jag tycker verkligen inte att hon är bitchig, tvärtom hon var hur snäll och rolig dom helst! hon är verkligen hur fin som helst också!

Mitt hår, då och nu:

 
Mitt hår har verkligen vuxit + blivit mycket tjockare! Är så himla glad för det, jag minns hur kort det ar för två sommrar sedan när jag var i marbella (nyklippt) haha min toffs var så himla liten!! 
 
Jag har alltid tyckt att långt hår är finast (kort hår kan också vara skit snyggt såklart!) men mitt hår har alltid vart så himla kort och tunnt. Äntligen är jag lite närmare så som jag skulle vilja ha det! Jag skulle vilja ha lite längre och lite tjockare. Har ni några tips på hur man får håret att växa snabbare? Jag har hört att man ska typ massera hårbotten, vet inte om det stämmer men ska börja göra det typ haha!

Min sommar i bilder


Kemi

Sitter på kemin nu och kör frågesport typ! Har en lektion kvar sedan slutar jag, så skönt, slutar två istället för fyra!

Sedan får jag se lite vad jag ska göra om jag ska till stan och kolla på julklappar, träffa Ronni eller om jag ska hem! Jag får se helt enkelt!


Vart ifrån är mina hörlurar?

 
Dom finns i färger, designer osv på g-ear.se. Jag hade ett samarbete med dom och fick alltså dom här! Dom funkar hur bra som helst tycker jag, och är snygga, dock kan det vara lite bökigt med det nu på vintern när amn har halsdukar, jackor osv så ska man sägga på sig ett halsband. Men annars är det väldigt skönt, man tappar dom ju inte lika lätt och så. Men det är ganska tungt.
 
JAg vet inte riktigt vad det kostar eftersom jag fick dom i ett samarbete. 

Tips- Bra form på ögonbryn

-Noppra på undersidan utav ögonbrynet och inte översidan, ögat ser större och mer öppet ut och du nopprar på undersidan.

-Försök att Noppra ögonbrynen när du precis kommit ut ur duschen, värmen från duschen öppnar hårsäckarna, det gör det både enklare och mer smärtfritt att noppra ögonbrynen.

-Om du tycker att det är svårt att hitta en bra punkt där ögonbrynet ska börja så kan du dra en rak linje från sidan av näsborren, till tårkanalen och rakt upp så har du en bra punkt för ögonbrynet att börja på.

- För att hitta en bra punkt för toppen på ögonbrynet så kan du Dra en linje från sidan av näsborren, till den yttra kanten av iris (färgen runt pupilen) och rakt upp så har du en bra punkt för toppen att börja på.

- En bra punkt för ögonbrynet att sluta på hittar du genom att dra en linje från sidan av näsborren, till kanten av ögat och sedan upp. (Det är allså en raklinje hela tiden)

I min väska:

 
Detta är det jag alltid har i min väska + skolböcker på vardagar då. 
 
Deo och parfym, det värsta som finns tycker jag är att känna sig ofräsch eller att man luktar äckligt. Just nu använder jag en deo som heter " So...? Kiss me" och min parfym från Ralph Lauren (den är dock slut) och en som jag köpte i spanien som luktar vanilj. 
 
Plånbok och solglasögon, plånboken har jag alltid med mig, jag planerar nästan aldrig vad jag ska göra på dagen så jag vet inte om jag kommer behöva pengar eller inte, alltså är det bäst att alltid ha med den. Sedan så har jag väl egentligen ingen anledning att ha med mig solglasögon, men det är väl kvar från sommaren eller nått..?
 
Vantar, det är ju så himla kallt ute, händerna fryser till is så fort man tar upp dom, så msiga stickade vantar är ett måste. Jag har även alltid med mig mina vantar utan fingrar eller vad man ska säga. Dom hjälper väl inte så mycket mot kylan egentligen, men som är snygga, tycker jag iallafall.
 
Läppsyl, jag hatar att ha torra läppar och nu på vintern är det som värst, så jag har alltid med mig läppsyl.
 
Hörlurar, musik är ju typ det bästa som finns, speciellt när man sitter på bussen till/från skolan eller stan. Mina hörlurar följer därför alltid med mig.
 
+ Nycklar och mobil

Dagens:

 
Idag hade jag på mig en stor mysig stickad tröja från One Teaspoon, jag hade shorts under ifall att, hehe. Sedan så hade jag tunna strumpbyxor och knästrumpor. 
 
Kanske inte de varmaste kände jag när jag vart ute en stund, men det var väldigt skönt och mysigt, perfekt när man ska på bio och inte orkar fixa sig så mycket. Myspys

Home from the movie

Jag och Ronni åkte iväg in till stan och hämtade sushi innan vi drog oss mot bion, vi såg The Hobbit. Jag har inte sätt någon utav sagan om ringen filmerna innan, men den var faktiskt väldigt bra! Jag ska se till att se dom andra också. 
 
Nu är jag som sagt hemma och snart blir de lussebak här hemma, hur mysigt? Det är så himla gott med lussebullar också, favorit nästan, men man äter de ju bara nu runt jul så jag får verkligen passa på hehe.

Goodmorning to the world


Goodmorgon!

Jag har precis vaknat, vi har kompledigt idag, vi har ju haft lussedans och grejer. Så vi är lediga hela dagen idag, hur skönt? 
 
Jag tror iallafall att jag ska in till stan nu tillsammans med Ronni, vi ska kolla på bio och äta lunch! Sedan ska jag hem och baka lussebullar, åååh mysigt!

Fun fun fun!

Det avr så himla roligt att få veta hur ni trodde att jag var som person, ni hade väldigt delade tankar om mig vilket är lite roligt eftersom istortsätt alla utgår ifrån samma sak, min blogg så det måste ju helt enkelt bero på hur man tolkar det jag skriver i min blogg!
 
Iallafall jag tycker att det var skit kul att få fråga er en fråga som ni skulle svara på, så jag kanske ska göra det någon mer gång, det är roligt att veta vad ni tycker! Tycker ni att det är roligt också eller är det tråkigt?
 

Lussefest!

Ni som läste min blogg för ett år sedan känner ju igen att min skola har lussedans + lussefest varje år. DEt är en väldigt rolig tradition tycker jag faktiskt. 
 
Alla klasser lär sig då en folkdans på gympalektionerna. Och sedan har vi en stor "uppvisning" för alla föräldrar, alla elever har ju då folkdräkt på sig också!
 
Det var igår och idag är det dags för lussefesten (de roligaste) då är alla elever så samlade, och man har folkdräkt. Man leker lekar, har fridans osv. Det börjar vid fyra ochslutar inte förens har tio så det är en bra stund vi är där!

Innan jag går och lägger mig så räknar jag alltid hur många timmar jag kommer få sova. 
Min familj firar jul 25 december istället för den 24.
Jag är mörkrädd och jag är alltid rädd när jag går ute och det är mörkt själv. T ex när jag går själv till bussen när det är mörkt så springer jag typ hela vägen, men när jag kommer till busshållplatsen känner jag mig säker typ HAHA.
Jag har blivit helt beroende av pll, jag har snart sett klart alla tre säsonger.
Jag gillar inte att vara den som hör av sig först, även om man måste vara de ibland också jag vet. 
Om jag hade blivit en kille och inte en tjej så skulle jag hetat Oskar.

 

Hur Alex Är Som Person. // Saga & Fanny

 Alex bad oss att skriva lite om hur vi tycker att hon är som person och vi gör såklart det :):):)
Många av  er  tror att hon verkar dryg, bitchig, bortskämd osv. Men ni känner inte henne och har verkligen fel uppfattning om henne. De enda ni vet om henne är genom bloggen och vad andra säger, som också kanske inte känner henne. de flesta av vad människor säger är oftast bullshit så tro inte på dom, de är bara folk som är avundjuka! 
 
Alex är allt annat än detta. Hon är väldigt rolig och knäpp ( på ett bra sätt ), hon är världens snällaste och hjälper när man behöver det. hon är också alltid glad och får en på bra humör även om man är ledsen. Hon är svår att få tyst på och babblar gärna på om massa grejer, hon har väldigt konstig fakta ibland typ tex att sköldpaddor andas genom rumpan elr något sånt, hahaha.. Hon är väldigt envis men det är ju inte alltid dåligt! Och om hon ska göra något ska det bli klart och rätt. Hon vill gärna få veta på saker så snabbt som möjligt och är väldigt nyfiken av sig, hon är besatt av Pretty Little Liars ( precis som vi ) och det är många samtalsämnen som handlar om det. Vi går i samma klass och hon har alltid något nytt att komma med, man tröttnar aldrig på varandra och kommer aldrig att göra. Vi har våra stunder då vi kan vara irreterade på varandra, men vem har inte det? det löser sig alltid och väldigt fort. WE LOVE YOU
 
// xoxo S & F


| Favoriter - Nagellack |

 
Jag är fortfarande helt fast för nagellack som glittrar och skiftar färg lite. Tycker det är så jävla snyggt. 
Här är en liten bild med mina favoriter, men jag gillar också mer basic nagellack som svarta, beigea osv. 
 
Mina glittriga favoriter är från Deborah Lippmann, och de andra är från nelly.com. Mina andra två favoriter skiftar lite färg, de ena är från Chanel och de andra har jag köpt på Raglady! 
 
En sak som jag inte riktigt gillar med Deborah Lippmann är att det är så jävla svårt att få bort, det är nästan omöjligt! Det kan ju i och för sig vara bra, men när man väl vill ha bort det så är det väldigt jobbigt, annars är det ett asbra märke på nagellack tycker jag!

Julstrumpan är framme!

 
Jag tog fram min julstrumpa igår, hehe. Det är ju liksom andra advent, så varför inte? Tycker att det är så mysigt nu, julbelysning överallt, snö osv, och lamporna jag har på väggen i mitt rum (ni såg väl de på vilderna igår) gör det bara ännu mysigare!
 
Jag har också julbak igår med min familj, vi gjorde pepparkakor, pepparkakshus osv. Så himla mysigt, älskar julen! Det är så himla mysigt!

Hur tror ni jag är som person?

Jag får ganska ofta olika kommentarer om hur jag uppfattas som person, om jag verkar snäll, dryg, bitch, rolig eller vad det nu kan vara. 
Men jag tänkte fråga nu, hur uppfattar ni mig som person bara genom bloggen? Hur tror ni att jag är som person?
 
Skulle vara väldigt roligt att veta! 

Godmorgon!

 
Nu är det bara några få veckor kvar tills skolan slutar, betygen sätts nu i veckan som kommer och det är alltså inga provn kvar efter detta. Jag har bara en redovisning och en inlämning kvar, känns sjukt skönt. Sedan är jag klart, med allt och då har vi bara slappa lektioner utan något att göra kvar. Egentligen skulle man väl nästan kunna få jullov på fredag eftersom man ändå inte gör något efter det. 
 
Men jaja, jag är så himla glad att det snart är jullov, hur skönt kommer inte det att bli??

°°°°°°

Jag börjar sakna sommaren nu när jag kollar tillbaka på gamla bilder..
 
Jag har haft en så himla slapp dag idag, så skönt. Men nu börjar jag bli lite rastlös, jag vill hitta på något roligt. Men först ska jag äta en god och stor middag, jag är så sugen på kött så att jag dör hehe. 
 
Jag har precis tittat på Victoria's Secret fashion show (igen) och herregud, det är verkligen drömmen!! Den blir bara bättre och bättre för varje år, och outfitsen blir också det tycker jag! Mina favoriter är nu Candice (fortfarande) och Lily!

Några svar!

 
Varför har du en sån klocka man har i typ hotellreceptioner i ditt rum? Jag fick den av min mamma som ett skämt haha.
 
brukar ni ha skor på er inomhus? Har du det i vanliga fall också? På middagar händer det väl att vi har skor på oss, man kanske har klackar eller nått och då är det ju liksom en del av outfiten eller vad man ska säga. Men nu på vintern känns det självklart att man tar av sig sina skor (om maninte byter när man kommer in då) annars blir det ju blött överallt. Och nej, jag har inte skor i vanliga fall, jag brukar däremot alltid ha duntofflor på mig nu på vintern. :))
 
 
vart du löpte det sjukt fina ljuset med ett kors på? och vad kostade det? Jag köpte de på Tara och de kostar runt 1500 kr har jag för mig, dock var det på rea när jag köpte de.
 
Jag vet att du beställt och har bikinis från victoria's secret och undrar bara vilken storlek du har? Storleken beror ju helt och hållet på dig. Jag tycker att dom är vänliga i storleken, överdelarna kanske är lite små dock.
 
 

Details from my room


Godmorgon!

 
Jag hade skit kul igår med mina älskade vänner, ni är bäst! Och Grattis Antonia föresten, hon fyller ju år idag!! Det var alltså det vi firade igår. 
 
Men iallafall godmorgon! Jag blev väckt imorse igen, haha. Men jag är ju hyfsat morgonpigg så det gjorde inget för mig. Men jag är så himla trött idag, helt sjukt. Jag får se vad jag ska göra, jag känner typ för att bara ligga hemma och ta det lungt men jag vet inte riktigt. 
 
Hoppas ni hade en rolig fredags kväll igår!

Vilket Shampoo och balsam använder du?

 
Frågor trillar ofta in ang hur jag sköter mitt hår. 
 
Jag använder för det mesta ett shampoo och balsam från Aussie, men ibland använder jag nått rosa också.
Men iallafall jag rekomenderar verkligen dessa från Aussie, det är så himla bra och håret ser mindre slitet ut efter bara någon tvätt! 
 
Sedan så plattar jag aldrig mitt år och jag lockar det aldrig heller, det sliter på håret väldigt mycket, även om det inte är därför jag inte gör det. Det handlar om att jag har spikrakt hår och jag kan inte göra lockar.. 
På morgonen så är det ända jag gör att borsta egenom det. Det är helt enkelt inte något speciellt jag gör!

Stressigt

Jag slutar inte förens vid fyra idag och redan vid halv sju/sju ska jag vara på en middag. Jag ska hinna hem, duscha, göra mig iordning och ta mig dit på vara tre timmar. Inte speciellt mycket tid att röra sig på så det blir snabba tag. Haha!
 
Men iallafall som sagt ska jag på middag ikväll, mysigt, känns som att det var ett tag sedan, innan var det ju middagar typ varje helg. Men iallafall en utav mina bästa vänner fyller år imorgon så vi ska fira henne ikvall, så det ska bli skit kul!
 
Lovely friends

In school

Tänkte slänga in ett litet inlägg nu från skolan, jag har ändå inget för mig.

Jag slutar om typ tre lektioner eller något sånt, jag har blivit så himla skoltrött nu, ska blir så himla skönt med helg nu, och så är det ju inte så långt kvar till jullovet, ååh!!!


åååh

Jag hade gjort tre tidsinställda tills idag och så hade jag tydligen glömt att publicera dom eller så har jag publicerat dom på heeelt fel dag. Fan va jobbigt, jag hittar dom inte heller. och jag har inte sett det förens nu, annars hade det blivit bättre uppdatering idag. 
 

Xmas gifts

Jag åkte in till stan idag för att kolla efter lite julklappar, eller ja egentligen vad jag ska önska mig. Det är så himla svårt, och jag vet att ni vill att jag ska lägga ut vad jag önskar mig jag har fått massa kommentarer om det men jag har verkligen ingenaning, jag lägger ut det såfort jag kommer på det, jag lovar haha!
 
Vad ska ni önska er föresten, har ni några bra tips på vad man kan önska sig? Jag skulle verkligen behöva det.

Här är en länk!

http://www.novamov.com/video/z4nrj8xbq74lr
Sök på det för att se Victoria's Secret fashion show för iår! Jag lovade ju att lägga ut det, men än så länge så har jag inte hittat den någonstans där man kan sätta in den på bloggen!

17.31

Saga gick precis hem, jag har vart med henne en stund och innan det så var vi också i stan med fanny och kollade runt lite. Så jag har haft tid att blogga. 
 
Jag har fått så himla mycket söta mejl det senaste, ni är så himla snälla, jag blir så jävla glad verkligen!
Snart är det ju jullov också och då ska jag ta tag i min blogg lite mer, igen, jag ska få igång uppdateringen osv. Det är ju lättare på loven eftersom man gör mycket mer då! Jag tror att det kommer bli jätte bra verkligen!
 
 

WINTER♥

Untitled #108
 

Victoria's secret fashion show

Jag fick en fråga om vart man kan se Victoria's Secret fashion show. Och jag tror att den går någon gång inatt på 3an eller något sånt, jag har hört det iallafall!
 
Men jag tänker inte vara uppe och kolla på de så jag ska kolla på Youtube när det kommer upp där. Det lär väl komma upp om någon eller några dagar! Jag kan lägga upp videon när den har kommit upp om ni vill? Annars kan ni själva hålla lite utsikt!
 

Jag vill bli brun igen..

Jag har legat och kollat tillbaka på lite bilder från i sommras. Åh sista gången jag var i marbella, jag blev brunare på den veckan än jag blev på dom andra fyra veckorna haha. Men just då kände man sig liksom inte brun. Det är inte förens nu när man är blek igen som man inser hur brun man var, hehe.
 
Jag hade typ dödat för att vara lite brun just nu. Jag tycker själv att jag blir finare när jag är brun, allt blir liksom bättre, jagtycker till och med att man ser smalare ut, är det så eller är det bara något jag inbillar mig? 

De växer trots allt.

 
Efter att jag klippte mig tycker jag att d kännts som att mitt hår inte har vuxit något allt. jag hade ju ganska långt hår innan jag klippte mig och de kändes som att det var så himla stor skillnad från innan (även om det inte var det) 
 
Men när jag borstade mitt hår igår kväll, alltså när det är blött är det verkligen långt, det går liksom till midjan. Wiiee jag hade nästan gett upp. Jag ska spara ut mitt hår så att det är ungefär till midjan när det är tort också tror jag. Det tycker jag är så himla fint! 

Jag är så trött nu..

Sluta kommentera onödiga kommentarer hela tiden, att jag skulle ha bombshell, nu är det ju inte så men om det nu skulle vara det, vem skulle det vara mest pinsamt för, mig eller dig som går runt och kollar på mina bröst och är fixerad vilken bh jag har?
 

Påväg hem!

Jag slutade precis min sista lektion, gjorde ett prov så nu har jag inte så mycket kvar i spanskan, vilket känns väldigt skönt!

Men visst är det så himla mysigt med snö? Jag blev så himla glad när jag vaknade imorse och tittade ut och de var helt vill ute! Hoppas vara inte att de blir slask eller is direkt. Nu känns de iallafall verkligen som vinter! Hoppas att de blir en riktigt vit jul nu också!


Svarar lite.

Kan du inte skriva va du får i din kalender? Jo, det kan jag nog göra, om jag får något jätte kul som jag tycker är värt att visa så gör jag det såklart. men jag får ju liksom mest små grejer eftersom jag får presenter på julafton och så. Men jag visar såklart om det blir något roligt.
 
du tycker la att bruna primes e fina, varför skaffar du inte ett par? Jag hade ju ett par prime boots innan, men jag sålde dom, jag kände mig inte bekväm i dom, jag vet inte riktigt varför jag tror jag tyckte att att dom kändes klumpiga typ, fötterna såg stora ut på mig och så. Men jag vet inte jag kanske har ändrat mig tills nu, jag tycker iallafall att de är skit snyggt på andra.
 
 
vad tycke du om den nya glitter bhn på hm? skulle du kunna köpa den ändå fast det är bombshell? Jag är inte mycket för bombshell. Men den är fin, jag gillar glitter och sånt ju hehe. Men jag vet inte om jag skulle köpa den, just för bombshell grejen, jag tycker inte det verkar så bekvämt, men jag vet inte jag har aldrig testat!
 
 
Vad för jacka använder du nu? Och vad ska du ha till vintern? Jag använder min pälsjacka och min Moncler jacka, jag tror det är dom jag ska använda i vinter också men jag vet inte. JAg har inte riktigt hittat någon annan jacka jag vill ha.

1 Advent

 

2 December

 
Ronni sov här inatt och åkte hem ungefär vi ett tror jag! Jag har fortfarande inte årkat klä på mig typ utan jag går fortfarande runt i myskläder. Men snart ska jag ta tag i mig själv för vid fyra ungefär får vi m´lite gäster så jag antar att jag borde börja typ nu. Haha!
 
 


..

Jag har precis tagit en lång dusch och ska snart ta tag i dagen lite och göra något. Känns synd att ine göra mågot nu när det ändå är helg. Så jag får se lite vad jag ska hitta på, jag tror att Ronni kommer men jag är inte säker.
 
Jag ska iallafall pallra mig iväg till stan någon dag snart för att köpa mössa, vantar och halsduk, snart lär väl snön komma, och det är riktigt kallt ute nu. 

Goodmorning

Vaknade tidigt imorse utav ett sms, men de gör ingenting. Jag var ändå hur hungrig som helst när jag vaknade så jag hade antagligen vaknat utav det ändå.
 
Jag ligger och kollar runt efter något att ha på mig på Julafton, det är lite svårt att hitta något tycker jag. Det är nästan lättare med nyårs klänningar tycker jag nog. Det är ju snart julafton och nyår också. Helt sjukt hur fort det här året har gått jag kan knappt fatta de.

RSS 2.0