Två bilder från igår:

 
Saga sov här igår så vi lagade tacos och fixade frukt och smällt choklad till efterrätt som vi åt framför de senaste PLL avsnittet, de var huur bra som helst verkligen!
Hde en jätte mysig kväll med bästiss ialalfall! Men nu ska jag åka iväg mot ronni!

Squash och skridskor

Idag hade vi idrottsdag i skolan och man fick välja lite vad man ville göra, jag saga och fanny valde iallafall att åka skridskor på morgonen och sedan spela squash! Hade faktiskt en jätte bra och roligt dag. Vi hade en rast på typ två timmar emellan och då hann vi med en lunch, en fika och kolla i lite affärer! 
 
Men nu är jag hemma iallafall och har duschat och allt. Jag är helt seg verkligen. Men snart ska jag börja packa lite grejer för jag ska iväg och sova hos Ronni inatt! Men jag uppdaterar er innan de!
 

Vad tycker du om palladium?

 
Untitled #125
Denna frågan har jag fått flera gånger de senaste. 
 
Och jag själv gillar inte Palladium så mycket även om de kan vara snyggt på andra om man matchar rätt osv. Men jag föredrar Converse alla gånger faktiskt och jag tror att de är samma pris ungefär så då tycker jag att man ska köpa dom istället men de är klart att alla tycker olika och om man tycker att de är snyggt så ska man självklart använda de!
 
Sedan så tycker jag att de är snyggare på killar än påå tjejer, jag vet inte varför riktigt. Men så är de iallafall! 

3 Sanninagr:

Jag brukar sova någon timme efter att jag kommit hem från skolan, jag är jämt så himla trött efter en lång skoldag. 
 
Jag har slutat kolla på The Vampire Diaries, tror jag slutade på avsnitt 6 eller nått sånt på säsong 4. Jag slutade för att jag hejar på (haha eller vad man ska säga) Stefan och jag vill inte se de som kommer att hända i de avsnitt som kommer efter, så töntigt..
 
När jag sover ensam hemma så har jag alla lampor tända och teven på hela natten. Om någon kompis sover här är det såklar. 
 
 

Jag och saga svarar


FRÅGA FRÅGOR SNABBT!

NU ÄR DE SLUT!
 
Jag ska ju fixa en boyfriend tag med ronni och de ska jag fortfarande göra! Men under tiden tänkte jag och saga göra en video som kommer upp ikväll!
 
Så fråga massa olika frågor nu och bestämma vad vi ska prata om osv! Ni har 30 minuter på er!!
 

Sleepyhead

Jag somnade och har sovit i någon timme, känns som att jag gör det varje dag, haha inte bra. Hur som helst så tog jag mig precis lite och äta och om en stund tror jag att saga kommer hit!
 
Varje onsdag kommer de ju ut ett nytt avsnitt på pll så de ska jag se snart också, världens bästa serie, slår ut the vampire diaries och desperate housewives alla gånger faktiskt.. Längtar efter varje avsnitt typ haha!
 
 

Bloppis?

Har börjat fundera lite på en bloppis här på bloggen, tror de flesta vet vad det är men om någon inte vet så är de typ när man säljer lite kläder på bloggen. 
 
Jag ska nämligen ränsa lite i min garderob i helgen eller i början utav nästa veckan, jag har en hel del kläder som jag inte använder och som jag inte använt på år och dar känns de som. Så jag tänkte att de kanske är något ni skulle vara intresserade av? jag vet iallafall att jag fått frågan om jag kan ha de några gånger!
 
Skulle ni tycka att det var roligt?

TIPS - CANDY CRUSH

 
Tänkte tipsa om ett spel som man kan ladda ner till modilen (många har säkert redan spelat det) men de heter iallafall Candy Crush och finns gratis på App store.
 
Man ska då klara olika nivåer som finns på spelet och det blir svårare och svårare. Det är jätte lätt att förstå hur man gör och allt sånt så jag tror inte ajg behöver dra det här. Men jag är helt beroende iallafall, spelar de hela tiden hehe.

3 perfect bedrooms:


Now:

Nu har jag precis ätit och jag är verkligen äckligt mätt jsut nu, hade helt glöt av hur mätt man blir av vofflor, jag tryckte i mig tre stycken och märkte inte förens några minuter efter hur mätt jag blev, de landa liksom som en stor klump i magen. 
 
Nu ska jag vänta på att Maria och Mindys program ska börja, jag har inga läxor denna veckan så de är verkligen hur skönt somhelst!  Ha massor med tid att bara vila, vara med vänner, träna osv. Men nästa vecka drar de igång igen, med bla ett prov och en redovisning på spanskan kan man säga.
 
Juste jag har inte fått tag på den ena vinnaren, Nicole Dahl, så kan du kontakta mig så snart som möjligt! [email protected]!

Tränat!

Nu har jag precis tränat färdigt, var bara hemma en snabbis innan jag åkte iväg till gymmet och jag hann därför inte blogga imellan. 
 
Men nu är jag hemma och jag slutade runt tre idag och kom hem runt kvart över fyra, sedan åt jag och åkte. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir de våfflor så himla gott och länge sedan jag åt det. Minns knappt när det var haha! Men nu ska jag in i duschen jag uppdaterar om en stund!

Summerplans:


 
Jag fick en fråga ang om jag har några planer inför sommaren. Och det är ju väldigt tidigt nu, eller de är ju inte ens mars än haha! Men det beror säkert på att jag bloggat så mycket om sommaren de senaste som gör att jag fick den frågan!
 
Iallafall så har jag faktiskt inte så mycket planer än, jag vet att jag ska till Marbella, jag vet dock inte hur länge, 4 veckor eller kanske längre om jag känner för de, men fyra veckor brukar räcka för mig, sedan kanske man saknar solen och åker tillbaka efter någon veckor, så gjorde jag förra året, de är skönare för då får man en liten pause liksom. 
 
Sedan så ska jag nog bara vara hemma resten utav lovet som det ser ut än så länge, jag vet inte hur de blir med sommarjobb riktigt, men de hade ändå vart kul med nått litet sommarjobb typ. Jag får se!
 
Annars ska jag som sagt spendera min sommar ute i solen, med mina vänner, på stranden, i stan osv. Bara njuta utav sommaren!

Give me summer!

Untitled #124
Ni måste avra trötta på mig och alla andra bloggare som tjatar hål i huvudet på er om sommaren. Nästan varje dag kommer de upp inlägg ang sommaren på alla bloggar, vårkänsla, sommar inspo, sommar kläder osv. Jag är ju inget undantag. 
 
Men man kan inte låta bli att längta efter värmen, efter att slippa dom tjocka jackorna osv. Gud va skönt! Längtar efter att bara slänga på mig ett par shorts, en enkel t-shirt, lite enkla smycken och en bikini under innan ma åker ner till standen, hur skönt?! Ska se om jag kan inskaffa mig en par söta sandaler (säger man så haha) aa jag menar iallafall typ sånna på bilden! Tycker att det är så fint! Jag ju ett par som jag fick utav Ronni förra sommaren som jag såklart kommer använda, men vill köpa ett par till så man kan variera lite!
 
Jag fick också en fråga om mina sommarplaner, och jag tänkte ta det i ett inlägg antingen idag eller imorgon! De blir jätte bra tror jag!
 
 

Ang vinnarna av tävlingen!

Det har blivit något fel med min design och när jag skriver något och sedan länkar så blir texten osynlig vilket gör att dte ser ut som stora mellanrum. 
 
Fick två kommentarer ang att de inte står vilka som är vinnarna, men de gör det faktikst. Jag skrev till och med under att de blev något fel men att man kan trycka på de stora mellanrummen som är länkar till tjejernas bloggar! 
 
Så kolla där! Vinnarna är iallafall Elsa och Nicole!
 

"Kan du tipsa om snygga VS bikinis?"

Fick en fråga om jag kunde tipsa om snygga bikinis från Victoria's Secret. Och här är mina favoriter just nu, eller dom jag helst skulle vilka ha!
 
Tycker att den mörkblåa i mitten är så himla fin verkligen! Men jag är mest för triangelbikinis faktiskt. Älskar den gröna också, den färgen lär vara sjukt snygg när man är brun! Ska se om jag kan beställa några utav dessa till sommaren, jag har ju egentligen bikinis så de räcker och blir över haha..

2 grejer från VS

 
Eftersom VS är en utav mina favorit affärer/märken så fick jag med mig en hel del grejer där ifrån. Bland annat fick jag iallafall med mig dessa. 
 
En vanlig t-shit som jag har tänkt att ha när jag bara är hemma och myser eller när jag är och tränar. Sånna tröjer kan man aldrig ha för många av. 
 
Sedan fick jag med mig denna bikini toppen, jag är inte så himla förtjust i VS underdelar faktiskt så jag ska se om jag hittar någon snyggare underdel till den någon annanstans! Iallafall så fanns de lite bikinis i affärerna, men mest ganska basic bikinis, inte dom som jag vill ha, dom med paljetter, pärlor osv eller dom som är lite speciella liksom. Så detta var faktiskt ända bikinin jag fick med mig!

The winners:

Detta skulle ju egentligen kommit upp i helgen men jag hade inte tid, eller jag glömde hehe. Så de kommer upp nu istället, bättre sent än aldrig eller hur?
 
Vinnarna är iallafall:
Nicole, Coconut Passion och Elsa, Ambre Romance! Grattissss!
 Vinnarna står men de syns inte, det är iallafall enlänk, så klicka på mellanrummen för att komma till vinnarnas bloggar!
Kan ni kontakta mig så fort som möjligt på min mejl, [email protected]!

Nu:

Jag kom hem vid halv fyra ungefär, jag var ju iväg och kollade på Ronnis match! Det var faktiskt ganska varmt största delen utav matchen då jag satt i solen, lite vårkänsla! Men tyvärr så förlorade dom med 2-0.. Men de var kul att kolla iallafall!
 
Jag har legat och dragit mig i sängen sedan jag kom hem, är lite sugen på något gott så funderar på att baka något eller åka oc köpa godis hehe.

Svarar lite:

varför kan du inte lägga upp hela shoppingen? De blir lite för mycket och väldigt enformigt tycker jag.
 
Vilken barobur jacka hade du velat ha? Jag är inte så sugen på en sån jacka faktiskt, jag hade satsat på någon annan!
 
 
Var e bikinin på sista bilden från? Den är från Victoria's Secret!
 
 
vad tränar du? Gymmar ibland och gör lite övningar hemma då och då, annars inget!
 
 
ofta du blir mätt på det där lilla? Ja, det är mer mättande än man kan tro!
 
 
gjorde ni boyfriend tag? Ja eller nja, vi får göra en ny, de kommer i veckan!
 
 
skulle du kunna göra ett inlägg med tips på snygga väskor? Ja, jag fixar de snart!
 
Haha jättebilliga klacksor, kostar typ 1000 kronor, och varför ska du gå runt med såna? det kan misstolkas, 15 år snälla alexandra! Hur kan man vara så himla fixerad vid vad saker kostar? Klackarna är exakt lika snygga om dom kostar 1000 kr som om dom skulle kosta 10000 kr, eller vad blir skillnaden förutom priset liksom? Så himla töntigt att vara så fixerad vid va saker kostar.
Ja, jag är 15 år, och jag är inte den ända som går i klackar, de finns liksom ingen  åldersgräns för att man sa få gå i klackar. De är verkligen inget konstigt eller fel med de, och vad ska man kunna mistolka? de är ett par skor, snälla  du.

3 drömresemål - solsemester

 
 
 
 
Ganska lika ställen när man ser det såhär på bilderna men, detta är nog mina tre drömresemål när de kommer till solsemestrar! Men sedan vill jag ju också åka tillbaka till Mexico och kanske Aruba. 
 
Jag föredrar solsemester framför skidsemester osv alla gånger, tycker det är så himla mycket bättre, jag hatar verkligen att frysa och att behöva ha på mig lager av kläder.. Men samtidigt är de roligt att åka skidor också, men ska jag välja blir de solsemester!

Godmorgon!

Jag kom hem runt tre igår kväll så jag har sovit fram tills nu. Snart måste jag göra mig iordning, för vid ett ska jag vara vid överåsvallen (tror de heter så?) och kolla när ronni spelar match!
 
Igår iallafall, då var jag hemma hos victoria hela kvällen och bara hade de mysigt typ! 
 
Och mina planer för idag är då att kolla på ronnis match och sedan kanske träna, fast jag tror inte de blir någon träning hehe. Får se!
 
 

STEVE MADDEN

Shoppingen från New York har ju börjat trilla in lite har på bloggen så jag hoppas att ni blir nöjda, ni ville ju verkligen se de. Fick ton av kommentarer om det verkligen. Och de kommer fortsätta trilla in lite shopping inlägg här på bloggen, men jag kommer inte visa allt, utan de blir en del utav mina favoriter som kommer upp!
 
 
Dessa klackarna fick jag iallafall med mig också. Lite mycket är dom aksnke men jag tycker att dom kan vara sjukt snygga till en svart outfit eller en vit klänning på sommaren t ex. Blev lite kär i dom faktiskt, det var faktiskt mitt första köp på resan, så då var jag väldigt nöjd och glad med dom, första köpet är alltid lite speciellt liksom haha. 
 
Dom är från märket Steve Madden, tycker de märket gör sjukt snygga skor, såg massa fler klackar där ifrån som var to die for, men jag var inte så inriktid på skor denna resan, jag var lite mer inriktad på kläder typ haha.

Hemma från gymmet + lunch

Jag kom hem för ett tag sedan så jag har hunnit med att ta en lång dusch och sitter just nu i en utav Ronnis tröjor och kollar på teve och ska äta min lunch. 
 
Fick en fråga om hur jag tränar när jag är på gymmet och det är olika, jag tränar ju inte så ofta, men idag blev de 25 minuter powerwalk och sen rumpa, mage och ben. Jag tränade bra i kanske 45 minuter sedan träffade jag en gammal kompis och då blev det inte så seriös träning längre haha. 
 
Känns iallafall skönt nu efter! Har som sagt gjort min lunch nu och de for bli en omelett och passions frukt! 

Bjuder på lite bilder från sommaren

 

Breakfast:

 
Tog en stund innan jag orkade mig upp ur sängen, men nu har jag iallafall fixat iordning min frukost, ett äpple med jordnötssmör och en passionsfrukt, så gott. 
 
Vet fortfarande inte om jag ska iväg till gymmet eller inte, med troligtvis blir det så. Annars är jag typ sugen på att gå en powerwalk eller något hehe, det är ju så himla fint väder ute!

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan nu så jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite. Igår efter skolan åkte jag och åt sushi med saga och sedan mötte jag upp ronni och var med han hemma hos mig resten utav dagen. Han åkte hem runt 8 och efter det åt jag middag och så.
 
Nu ska jag iallafall göra iordning något att äta och sedan är jag lite sugen på att åka och träna, får äntligen börja träna på riktigt nu!
Men jag får se hur de blir, annars är jag sugen på att åka in till stan och kolla i lite affärer. Men som sagt jag får se!

Gårdagens slappa

Tröja - Bikbok?    Jeans - G-Star    Skor - Uggs

Svar:

2 kommentarer/frågor som kom när jag frågade hur ni uppfattar mig som person:
 
Du verkar ganska snobbig och fördumsfull tyvärr ex den frågan om katrinelund; asså typ att du bara bryr dig om folk som går på skolor som typ Sam och sjölins? Jag förstår inte vad det var för fel på mitt svar på den frågan? "ehm.. De är ett sportgymnasium.. Låga intagningt poäng, haha asså jag vet tyvärr inte så mycket om katerinelund eftersom jag inte själv är intresserad utav att gå där, jag satsar ju nämligen inte på någon sport. Men hade jag fortsatt med tennisen och kännt att jag ville satsa på den så kanske jag hade sökt dit, men nu blev det inte så och jag vet som sagt därför inget om skolan." Jag förstår inte riktigt vad du/ni förväntar er för svar på denna frågan, som jag svarade så är jag inte intresserad utav att gå där eftersom jag inte vill satsa på min sport och vet därför inte mycket om skolan, jag tycker det var ett bra svar. 
 
Tycker du känns som en ytlig person, du är medveten om att du ser bra ut och har alltid vart populär iskolan pga detta, tycker du verkar ytlig och bitchig som sagt och tycker att alla dina vänner ska vara smala och snygga. Jag vet att jag frågade vad ni tyckte om mig och att jag därför måste vara medveten om att ni kommer att dömma mig och ha massa fördomar, de gör mig ingenting, verkligen inte, jag förstår att ni har fördomar de har väl nästan alla. 
Men asså hur jag har haft de i skolan har ni ingenaning om, ni ska inte tro att jag alltid haft det bra i skolan, för de har jag inte. Jag tror inte att jag är snyggare eller bättre än någon för det finns ingen anledning att tycka det. 
Sedan så hur mina vänner ser ut är inget som avgör om jag är vän med dom eller inte, om dom är smala eller mulliga, fula eller snygga spelar mig ingen roll, varför skulle det?
 
Vanliga frågor:
 
Vart är din Michael Kors klocka ifrån och hur mycket kostade den? Jag köpte den på Michael Kors affären på 5th Avenue! Jag vet inte riktigt vad den kostade tyvärr, men den finns säkert någonstans att köpa i sverige och då kan man kolla upp de!
Kan du tipsa om snygga vår jackor? Ja, självklart! Jag fixar ett inlägg snart!
Vill inte du resa utomlands med dina kompisar och festa, bada osv? Vart isåfall? Jo såklart jag vill göra de! Men de blir troligtvis inte denna sommaren, eller jag tar säkert med mig någon kompis till marbella i sommar men jag tror inte de blir ett stort "gäng" liksom hehe. Jag hade väl troligtvis åkt till marbella med mina kompisar eftersom vi har hus där + att jag tycker attd et är sjukt bra där nere, vädret, stränderna, shoppingen, hamnen osv.
Kommer du satsa på beach 2013? Njee, asså jag kommer säkert träna mer och så lite närmare sommaren, men jag klarar inte riktigt av att träna mycket eller vad man ska säga för jag blir alldels för besatt utav vad vågen visar då.
Är skolan viktig för dig? Ja, skolan är jätte viktig för mig!
Varför slutade du spela tennis? Det var bråk med min tränare och personliga skäl som gjorde att jag var tvungen att sluta.
Vad var du bäst på ridning eller tennis? Vilken tror du att du hade kommit längst i? Jag vet inte, det är så himla olika verkligen.. Men jag tror jag hade kommit längst i tennisen eftersom jag aldrig skulle få en egen häst (eller de vet jag ju inte men inte inom närmsta tiden iallafall) eftersom vi reser mycket och mina föräldrar är allergiska. 
När kommer boyfriens tag videon? När jag är med ronni nästa gång tror jag!
 
 
 

Outfit från i somras:

Hittade en outfit från i somras när jag kollade igenom massa sommarbilder igår. Denna bilden är från i juli tror jag när jag var i Vättern och hälsade på några kompisar. 
 
Jag längtar verkligen efter sommaren nu som jag även skrev om igår. Längtar efter färgglada outfits, short, bikinis, solblekt hår och en fin bränna.
Men det är inte så långt kvar nu, speciellt inte till våren, vårsolen tittade fram lite igår tyckte jag att de kändes som, så himla härligt!
Om fyra månader befnner jag mig troligtvis i Marbella nu, tiden går så himla snabbt!

New dress from New York!

Detta är en utav klänningarna som jag fick med mig hem från New York (inte den som jag kanske ska ha på balen). Bilden gör verkligen inte klänningen rättvisa.
 
Men den är brun, min försöka bruna klänning tror jag, mitt första bruna plagg också kanske. Jag brukar inte vara så mycket för brunt. Mer beige isåfall. Men denna tycker jag faktikt var jätte fin, så de fick bli ett lite undantag. Den är mycket finare på också! 
 
Den kommer från en liten affär i Soho som jag tyvärr inte minns namnet på..

Gissa om jag längtar till sommaren..?

 

Hur tror ni att jag är som person? - Igen

För lite mer än 3 månader sedan så ställde jag er frågan hur ni tror att jag är som person. Och jag fick väldigt blandade svar, vissa uppfattade mig som en snäll och glad person medans andra uppfattade mig som en riktig bitch, detta är så såklart hur ni uppfattar mig genom bloggen. 
 
Och jag tänkte fråga er nu, några månader senare, när jag gjort lite videobloggar osv har ni har samma uppfattning utav mig nu som ni hade då? Eller om det har ändrats? Om de har det hur uppfattar ni mig som person?

Svarar!

Kallar dina kompisar dig för alex eller alexandra? Det är olika från person till person, men oftast tror jag dom säger Alexandra faktisk!

Anser du att du är intelligent? Ja, eller asså jag tycker inte att jag är dum iallafall haha.

Vilka är dina 5 drömresemål just nu? Åå.. Maldiverna, Bahamas, Bora Bora, Miami och till Mexico igen!

Vilka olika länder kan man åka till med en kompis på sommaren om man vill sola, bada, festa osv? Marbella  tycker jag är skit bra verkligen på alla sätt, så de rekomenderar jag. Sedan typ Italien kanske, mallorca, jag vet inte de finns ju 100 ställen liksom!

Vart är din tröja med hål i axlarna ifrån? Zara för 1000 gången haha!

Vad tycker du om ombre hår? Jag tycker att det är skit snyggt på vissa! 

Bästa köpet i New York? Min ena klänning eller klockan tror jag!

Vilka är dina favorit VS bodymist? 1. Pure seduction 2. Coconut Passion 

Har du tips på hur man kan ta kort så man ser lägre och smalare ut? Nje, eller jo typ. De handlar om vinklar och så tror jag!

Vad vet du om katrinelunds gymnasium? ehm.. De är ett sportgymnasium.. Låga intagningt poäng, haha asså jag vet tyvärr inte så mycket om katerinelund eftersom jag inte själv är intresserad utav att gå där, jag satsar ju nämligen inte på någon sport. Men hade jag fortsatt med tennisen och kännt att jag ville satsa på den så aknske jag hade sökt dit, men nu blev det inte så och jag vet som sagt därför inget om skolan.  

Vilken klänning var det som du köpte i new york som du kanske skulle ha på balen? Jag kan kanske visa den, om jag inte ska ha den på balen, men om jag ska ha det så väntar jag gärna lite med att visaden!


Juicy Courure - Tracksuit

Fick med mig denna Juicy Couture tracksuiten när jag var i New York, är sjukt nöjd med den verkligen. 
 
Älskar färgen verkligen, tycker att den är jätte fin speciellt på sommaren. Sedan så är det min favorit modell på byxorna, tighta på låren och sedan utsvängda + fickor. 
Det är inget tryck på tröjan, tycker faktiskt att det för de mesta är finast utan det. 
 
Blev dock som jag nämnde förvånad över priserna och affärerna när jag var där. För de första så var 95% utav affären fylld utav vanliga kläder (inte mjukis) och tracksuitsen fanns inte alls i lika många färger och modeller. Sedan så gick också en tracksuit på 1700 kr, vilket i ungefär samma som här hemma och anlednigen till att man köper det där nere är ju för att fynda eller hitta något som man inte hittar hemma. Så det var synt. Men jag är nöjd med min iallafall!
 

nu:

Jag somnade innan de var dags för middag sov kanske en timme eller något innan jag blev väckt och det var dags för middag. Idag har vart dne tröttaste dagen på länge verkligen! 
 
Jaja, jag sak förbereda lite inlägg inför imorgon nu också, så att jag har fixat de, blir alltid så jobbigt när jag glömmer de, då blir jag så stressad när jag kommer hem haha! Sedan så är jag väldigt sugen på att gå lite i stan, har sett massa snyggt, känns dock lite synd att shoppa när jag hade en hel shopping vecka i New York, men jag har iallafall sett massa snyggt så de får antagligen bli till helgen.

Love to you

Tycker att det har blivit så himla mycket roligare att blogga den senaste tiden, verkligen! Hoppas att det har smittat av sig på mina inlägg (?!).
Jag har sån himla blogg lust verkliogen, och tycker att det är hur roligt som helst! Mycket tack vare er såklart! 
 
Tycker det är så himla roligt när ni kommenterar och berättar vad ni tycker och tänker liksom. Svarar när jag frågar frågor, kommer med förslag och idéer på vad jag kan blogga om, eller när ni liksom bara kommenterar allmänt, som eran åsik om mina inlägg osv! De är skit roligt och peppande!
 
Ni är bäst!♥

BOYFRIEND TAG

Jag har bestämt mig för att köra på en Boyfriend Tag iallafall, det var trots att flest som ville det. Men jag kommer svara på frågorna också, troligtvis i samma video så alla får som dom vill hehe!
 
Men iallafall fråga massa frågor om mig eller om mitt och Ronnis förhållande som Ronni ska svara rätt på! Det ska alltså vara frågor som typ "Vilken ögonfärg har alexandra?" eller "Vilken är alexandras favorit mat?" haha!
 
Kommentera nu massa med frågor så blir det roligare! Annars tar jag färdiga frågor.

Michael Kors

Minns ni mitt inlägg ang snygga klockor som kom upp i början utav min resa? Här är en länk annars.
Jag la ju iallafall upp en bild på en guldig klocka från Michael Kors som jag hade tänkt att kolla på under min resa här är den 
 
Jag var iallafall och kollade på den flera gånger under resan. Och jag blev helt kär i den verkligen, tycker att den är skit snygg. Men jag köpte den inte förens sista dagen eftersom jag hade sån himla bestutsångest, jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha den i roséguld eller i vanligt.. Men tillslut fick det bli vänligt guld, jag kom fram till att det är lättas att matcha, man tröttnar inte lika lätt på det och de passade mig bättre!
 
Nu är den iallafall min och jag är så himla nöjd! Den är dock ganska tung, men de beror ju på att den är så stor och de gör inte direkt något!
 
Ljuset gjorde att färgen på klockan blev lite konstig.
 

Trötter

Jag har vart så himla trött hela dagen, jag har inte orkat göra något verkligen. Jag somnade på bussen påvägen hem och åkte flera hållplatser för långt och fick gå hela vägen, var lagom kan och sur när jag kom hem. Haha nej men mitt dåliga humör försvann så fort jag fick i mig lite mat, så är det alltid för mig.. 
 
Jag borde plugga, verkligen. Så jag ska försöka sätta mig med de nu innan Maria och Mindys program kommer hehe. Måste älska dom, så himla underbara!

Annars var jag hos läkaren imorse och kollade på min skit konstiga mage och tog lite prover. Jag måste nog nästan utbilda mig till läkare, för jag har så himla svårt att lite på vad dom säger om man inte gör massa tester. Jag kan liksom inte tro dom om dom bara känner på magen och sedan säger att de inte är något problem, även om jag borde eftersom dom kan dedär gaanska mycket bättre än mig haha. 
 

Body Mists - Victoria's Secret

 
Här är några utav de bodymists som jag köpte i New York minus dom jag tävlar ut och några som fortfarande är nerpackade hehe. 
 
Mina favoriter är Coconut Passion och Pure Seduction, Pure seduction är nog steget över dock, och det är den jag använder just nu. 
 
En sak som jag dock tycker är lite synd med dessa är att lukten försvinner så himla snabbt.. Jaja! Dom är ju så stora så man kan spraya typ hur mycket som helst inna de tar slut!

Personal M&M's

 
När jag var på M&M store i New York så hunde jag inte bli att göra en påse med mer personliga M&M's. Det är nämligen så att man kunde trycka sina egna, alltså skriva något på dom. Tyckte de var en skit kul idé så jag var tvungen att göra de. Jag gjorde en påse med 4 olika tryck och gav den till Ronni, jag fick dock behålla dom här hemma då han inte äter så mycet godis.. Haha! Jaja tanken som räknas..
 

Tävling:

Jag lovade ju en tävling för jag skulle lotta ut bodymists eller body splashes (vet inte vad de heter egentligen, folk rättar mig vad jag än säger..) och jag håller såklart vad jag lovar. Även om vissa trodde att de skulle kommit upp tidiagre, men jag ville vänta tills jag var hemma, då är internet snabbare, och jag kan lägga ner mer tid på det här med själva tävlingen. 
 
Iallafall, jag börjar med att lotta ut två stycken, de ena heter Coconut Passion (en utav mina favoriter) och den andra heter Amber Romance. Jag kommer lotta ut fler någon annan gång men just nu var det dessa som jag hittade hehe, köpte jätte många både till mg och som jag tänkt lotta ut. 
 
Till tävlingen nu då! 

Det kommer att bli två vinnare, det är roligare när fler få chansen att vinna hehe. Och jag bestämer vilken doft man får så det får inte bli några sura miner om man inte får den man vill ha.
Men självklart får ni önska vilken ni vill ha och då ska jag ju försöka välja så att ni får dom ni vill!
 
För att vara med att tävla:
 
1. Skriv ett blogg inlägg/insagrambild där du länkar min blogg/skriver om tävlingen. 
 
2. Kommentera detta inlägget, önska doft om du vill de och länka inlägget/ditt nämn på instagram (glöm inte tagga mig i bilden, Alexandrapallvid) och glöm inte skriva den email.
 
3. Vänta och hoppas!

Vilka är snyggast?

Jag blev lagom besviken när jag inte hittade mina efterlängtade tränings skor från Nike i USA, eller ittade dom gjorde jag, men inte i några snygga färger.. Och det är de som är grejen, tycker jag. 
 
Så jag får helt enkelt ta och beställa hem dom istället, inte hela världen i och för sig!
 
Vilka är snyggast?

Världens bästa + svar på en fråga!

 
Har inte jag världens bästa och finaste pojkvän? Ronni kom ju hem till mig när jag kom hem från  New York, alltså i förr går. Och då hade han med sig en försenad Alla hjärtansdag present, en buket med rosor och choklad doppade jordgubbar, åå min älskade älskade prins! 
 
Minns ni när jag skrev mitt inlägg alla hjärtans dag ? När jag skrev om vad man kunde göra och vad man kunde ge, jag la ju upp en bild på en buket av choklad doppade jordgubbar och så kommer han ihåg det och gör de till mig, asså jag blir så glad, min bästa bästa pojkvän haha!
 
Föresten så fick jag en kommentar här om dagen ang vad man som tjej kan göra för att vaar en bra flickvän, fina saker att göra liksom. 
 
Och jag tycker liksom inte att tjejer ska ge killen blommor, de tycker jag är konstigt, hehe. Men asså jag försöker ju såklart vara en så bra flickvän som möjligt, och jag tycker de handlar mest om små gester liksom i vardagen när man är med varandra. Det handlar inte om att köpa fina presenter osv. 
 
T ex så lagar jag alltid frukost till Ronni när han sover hos mig (säger inte att man måste göra de). Så t ex när han sov hos mig i förr går, så när vi gick upp ( Jag hade fått lite mer än två timmars sömn då jag somnade runt fyra, jävla jetlag) och jag var ju helt slut, men liksom ställde mig ändå och gjorde omelett, tog fram flingor osv, hehe. 
 
Så de behöver likosm inte vara stora grejer!

Help..

Jag har så himla mycket som jag vill visa er och som jag vill lägga upp på bloggen nu men det är ju dtta med den jävla kamerasladden.. haha. 
 
Jag har blivit så jävla taggad på att göra en sån där "Boyfriend tag" video nu också.. Jag såg de först på en blogg och nu såg jag att en utav mina kompisar ska göra en, asså jag vill också. Men nu ska jag ju först och främst svara på frågorna till mig, eller vad tycker ni är roligast? Ska jag kanske banga frågorna till mig ochså får ni fråga nya så gör jag en "boyfriend tag" video med ronni istället?
 
Jag vill inte heller att de ska bli för mycket video bloggar, för de tycker jag är tråkigt själv när jag läser bloggar.. MAX är en i veckan tror jag att jag tycker, kanske två.. okej aa iallafall! 
 
Vad tycker ni? Ska jag svara klart på frågorna till mig eller ska jag göra en "boyfriend tag" video? För er som inte vet vad det är så är det så att ni ska fråga frågor som ronni ska svara på om mig och så ska jag säga om det är rätt eller fel, t ex Vilken är Alexandras favorit färg?

Trött som bara den

 
Fick bli en bild från resan, väskan med kamerasladden har nämligen inte kommit än. För hoppningsvis kommer den ikväl, hoppas!! 
När den har kommit kommer även tävlingen upp (då de flesta parfymerna ligger där i + sladden då) Då kommer kanske de även upp bilder på några utav mina ny inköpta grejer, de verkar ni ju gärna vilja se! Hur som helst så ska jag försöka fixa de så snart som möjligt!
 
Just nu är jag så trött så att jag tror jag spyr, jag har vart övertrött hela dagen, måste varit den jobbigaste att vara med idag verkligen! Så jag ska frösöka sova tidigt idag.. Igår låg jag vaken ensam i timmar efter att ronni somnat haha.

Svarar!

Jag får svara i fler videos, de kommer i veckan!

 


Godmorgon!

 
Kan säga att det inte var lätt att gå upp nu.. Eftersom jag fortfarande är inne i tidsryttmen från New York så somnade jag väldigt sent igår, klockan är "för mig" halv 1 på natten nu liksom.. Gissa om det var svårt att försöka somna igår när klockan för mig var mitt på dagen.
 
Iallafall så ska jag försöka klara av skolan idag, jag ser så sjukt trött ut, vilket jag i och för sig också är. Känns som jag kommer somna när som helst, får kämpa för att hålla mina ögon öppna haha! Jag ska försöka klara av hela dagen som sagt. 
 

Fråga frågor!

Jag hade precis en frågestund men jag har helt glömt vilka jag inte svarat på så jag tänkte att ni kunde fråga lite frågor som jag svarar på i en video ikväll eller imorgon?!
 
Fråga massa frågor, eller saker ni vill att jag ska visa osv så fixar jag de!

Sweden, Home Sweet Home!

Nu sitter jag i bilen påväg hem från flygplatsen! Flygningen gick jätte bra, förutom att de va ganska turbullent över Atlanten.

En väska stannade dock kvar i Paris men den får vi troligtvis redan imorgon, så de är inte hela världen! Jag bloggar när jag kommer hem, men jag tänkte bara höra av mig.


Snabba svar:

Vart bor du någonstans i NY? Är hotellet bra? Jag bor på Madison Avenue, det är ett jätte bra hotell, jag spenderar dock inte så mycket tid här. Jag sover ju bara här, vi äter frukost, lunch och middag ute varje dag.
 
vart är din tröja köpt som du har på bilden? Den är från Zara
 
 
Är det dyrt i New York överlag? Shopping o sånt? Är det dyrt på Victoria's secret? Det beror helt på vart du är. Många märken är ju billigare här, men sedan så finns de ju väldigt mycket som är dyrt också. HAha också jag har inte så bra koll på detta så jag ska nog egentligen vara tyst.
 
 
Vad kostar en splash från VS? Jag vet inte men jag tror dom kostar 12 dollar/st.
 
Hade dom bikinis på vs, eller bara underkläder? Dom hade lite bikinis, men mest ganska basic bikinis, inte några super roliga och speciella liksom.
 
VAd har du köpt på VS? Ganska mycket blev det där faktiskt, det är ju trots allt favorit affären, men jag visar er hemma!
 
Har du köpt nått från Juicy Couture? Ja det har jag, jag blev dock väldigt besviken på Juicy Couture, det har tappat de lite tror jag. Dte var inte alls lika stort urval på dressarna, det var inte lika många färger osv och sedan så har priset stigit rejält. Men jag köpte ändå lite, jag visar er när jag är hemma!
 
 
 
 
 

Summer...

Jag tänkte svara på några frågor som jag har fått nu i ett ganska långt inlägg.
Första frågan är då hur jag ska "förbereda" mig inför sommaren, äta nyttigt, träna eller så. Och jag brukar alltid säga att jag ska ha bättre kropp till sommaren och så, men jag brukar aldrig riktigt ligga i och jobba för det. Det är väl lite olika anledningar, men det största anledningen har är faktiskt inte att jag är lat, haha tro de eller ej. Men de är ganska privat egentligen. 
 
Men inför sommaren då, jag har ju som jag nämnt tidigare inte kunnat träna ny på två veckors tid igen (men nu får jag börja lite smått igen) men jag har tänkt att jag ska träna iallafall 1-2 gånger kondition i veckan. Sedan så när man gör de kan man ju köra styrka och så om man vill det också. Annars tycker jag nästan att man lika gärna kan göra övningar hemma. 
 
Sedan så kommer jag fortsätta äta de jag vill och sånt, tycker inte att man ska sluta med det. Man måsta unna sig lite då och då. 
 
Andra frågan är hur håller + får min bränna. Och eftersom mina föräldrar framförallt min pappa som blir hur brun som helst har bra pigment så har jag ärvt hans/deras pigment. Så jag har ganska lätt för att bli brun. Jag har aldrig bränt mig i hela mitt liv så det är väldigt skönt och när jag är utomlands eller solar över huvud taget brukar jag börja på solskyddsfaktor 15 sedan gå ner till 2, men jag har aldrig solat med sololja faktiskt. 
 
För att sedan hålla brännan har jag egentligen inga tips förutom att man ska smörja in sig mycket. Efter man har duschat ska man ta aftersun/bodylotion så att man fuktar huden och inte börjar fjälla. Även solkrämen som man använder på morgonen är ju viktig för det, därför slutar jag aldrig helt med den även om 2 är väldigt lågt solskydd. Sedan ska man också dricka mycket vatten!
 
Sista frågan som jag tänkte svara på i detta inlägget handlar om snygga strand frisyrer och om jag brukar ha några speciella. Och jag har aldrig riktigt vart den som har jätte mycket olika frisyrer men jag tycker att det finns en massa fina om man har tid och orkar fixa med det. 

Men när jag är på stranden har jag antingen löst hängande eller uppsatt i en knut. Jag tycker att dte är skit snyggt när man har lite salt hår (som man får när man badar i havet) håret blir jätte fint utav det tycker jag! Men själv hatar jag att ha tovigt och trassligt hår, jag får panik så därför sätter jag ibland upp det i knutar så att jag slipper blöta ner det. 
 
Annars vet jag väl inga direkt "strandfrisyrer" men en slapp fläta kan vara skit snyggt t ex. 
 
 

Någon som sett Sex & The City?

 
Känner ni igen er?

M&M WOLRD

 
I förrgår besökte vi M&M world, jag som älskar M&M's var ju vara tvungen, haha. Det fanns ju verkligen allt, allt från baksaker med M&Ms på till väskor haha. Sedan så var det ju såklart massa godis också, massa olika färdigpackade påsar, flaskor med M&Ms, osv. 
 
Men sedan finns det ju också M&M's i alla olika färger typ som man kan göra sin egen blandning utav! Fanns så fina färger! Jag valde att göra en blandning utav olika blåa nyanser.

Svaren del 2

vilken strand är din favorit i Spanien? Mistral och Puente Romano tror jag!

Vart tycker du att det är bäst att shoppa i spanien och vilka är dina favorit butiker? El Corte Ingles tycker jag är bäst, även de lilla shoppingcentret mittemot, med Zara och så + hamnen såklart!
 
Vem gillar du mest iTVD, Stefan eller Damon? Jag är team Stefan, hehe! Slutade kolla på det för att jag inte vill se när Elena är med Damon, haha.
 
Om du skulle få välja ett ställe du skulle vilja åka på semester men som du inte vart på innan, vart skulle du åka och varför? Maldiverna, tycker det ser så himla fint ut + att de kommer försvinna hehe så de är coolt att vart där innan liksom!
Kan du säga vem din idol är, eller nån kändis som du verkligen tycker om? Jag har nog ingen riktig idol, jag följer liksom inga kändisar eller vad man ska säga, så som vissa gör och vill vara uppdaterade med det senaste om dom liksom. SÅ jag kan väl inte säga att jag har någon idol, men jag gillar väl typ Candice, Rihanna, Miley och massa fler haha.
 
Favorit färg? Koral eller babyblå emn jag byter hela tiden, jag har typ ingen favorit färg hehe.
Beskriv en perfekt rum för dig! Åå jag vet inte, en stor, fluffig säng, walk-in-closet osv.
 
Favoritämnen? Jag vet inte.. Jag tycker idrott och bild är roligast, det är liksom skönast. Sedan utav dom riktiga så är de kanske SO eftersom det går bäst!
 
Har du någon piercing isåfall vart om inte vill du ha och vart vill du ha? Öronen om de räknas? jag ville ha i naveln också innan men jag är sååå glad att jag inte fick det! HAde inte velat ha de längre även om vissa passar bra i det.
 
Har du en Marc by marc jacobs eller en Michael kors klocka? Isåfall vart köpte du den? Vilken skulle du helst köpt? en MBMJ eller en MK? Nej, jag har ingen klocka än så länge men jag ska leta på, jag gjorde ju ett inlägg med olika klockor som jag gillar för ett tag sedan. Men märket spelar ingen roll för mig utan jag skulle kunna ha vilket som helst bara den är snygg liksom!
 
Yngsta/äldsta åldern på en kompis du skulle kunna ha som du umgås med lixom? Jag vet inte, det spelar inte så stor roll med åldern men de skulle kännas konstigt att vara med någon som är typ väldigt mycket yngre eller väldigt mycket äldre, men framförallt så beror de ju på hur mogen man är om man är yngre och om man har roligt tillsammans typ!
 
 
hur mycket tränar du? Jag har inte fått träna kondition på typ 3 veckor nu och får inte börja med det förens om drygt en vecka.. Så inte så mycket just nu! Men jag ska börja sen!
 
 
Ska du köpa en iPhone 5? Nej, inte om jag inte skulle behöva en ny mobil, skulle nog ändå hellre köpa en 4s då tror jag. Känns jobbigt med annan laddare och så..
 
 
hur många procent satsar du i skolan? Hmm, jag vill ju verkligen att de ska gå bra i skolan men man satsar ju inte 100 liksom.. Kanske 60-75%? jag vet inte, jag är slarvig när de gäller läxor osv.
 
 
Har dina föräldrar blivit sura på Ronni någon gång eller hans föräldar på dig? Nej, känns inte riktigt som mina föräldrars grej att bli sura på ronni, men nu har dom inte heller haft något som dom skulle kunna bli sura för men aa.
 
 
Hur många gånger har du vart utomlands? Jag vet inte, ganska många!
 
Använder du mjukisbyxor ofta? Hemma/skola? Alltid hemma! Men aldrig i skolan, har aldrig gjort de tror jag, men har man en slapp/kort dag så kan man egentligen göra de!
 
Har ni nåt djur? Om inte, varför? Nej, jag har haft hamstrar dock haha! Men min pappa är pälsallergiker tyvärr.
 
 
Skulle du kalla dig själv snobbig? Verkligen inte!
 
Är du öppen att lära känna nya människor, även om ni inte har några gemensamma vänner eller så? Om man inte har några gemenasamma vänner över huvud taget så är det väl lite svårt att få kontakt? Men jag skulle säga att jag är det men det är ju egentligen inte upp till mig att säga!
 

Mitt smink

 
Jag har fått en del frågor om hur jag sminkar mig på morgonen. Och jag sminkar mig för det mesta inte speciellt mycket. Jag använder t ex nästan aldrig mascara. Men jag tänkte berätta lite hur jag sminkar mig när jag väl gör det då.
 
1. Jag använder ett puder från BareMinerals. Det är ganska ljust eftersom jag använder det nu på vintern och jag använder de inte riktigt som brunpuder. Så iallafall, först tar jag det i hela ansiktet. 
 
2. Sedan tar jag mitt brunpuder från Elizabeth Arden på kinderna och lite i pannan.
 
3. Sedan så om jag har ringar under ögonen, röda märken eller finnar så tar jag concealer över de. OCh antingen så använder jag de med tre olika färger eller den andra som liksom ligger över de. Haha!
 
4. Till ögonen då så brukar jag börja med ögonskugga och då brukar jag ha mörkare ju längre ut på ögat man kommer (förstår ni? haha) Sedan så brukar jag ta ett tunt lager eyeliner precis över ögonfransarna. OCh sedan brukar jag ta lite kajal under ögat precis. 
 
Haha aa.. Asså jag är verkligen inte alls bra på det här med smink så detta känns jätte dumt att skriva om verkligen. Men det har vart en del som velat de så jag tänkte att jag lika gärna kunde ta det nu!

Let's enjoy my last day in New York.


Innan middagen:

 
Om några timmar så ska vi iväg och äta middag på en italiensk restaurang som verkar hur bra som helst. Men jag är hungrig som bara den så jag köpte lite frukt + kokos på vägen hem, så himla gott verkligen!
 
Imorgon åker vi ju hem.. Känns så himla trist som sagt, men som tur är har vi hela långa dagen här innan vi åker!

Någon som sett Sex & The City?


Mina små hjärtan..

Igår gick vi förbi en djuraffär med små valpar i skylltfönstret så jag var bara tvungen att gå in. Och de var typ 30 stycken små valpar där inne. Dom bodde i ganska små plast bruar. Åå mitt hjärta blödde lite när jag såg de. 
 
Jag som verkligen älskar djur, de gjorde riktigt ont i mig och jag ville bara ta med mig alla små valpar hem. Dom hade alla olika raser osv.
 
Jag fick hålla en lite valp som var tre månader, den verkligen la sig till rätta och gosade in sig. Blev helt ledsen när jag var tvungen att lägga tillbaka den i den lilla lådan.. 
 

The Boathouse

Igår åt vi en god lunch nere på The Boathouse som ligger i Centralpark. Det är jätte fint att sitta och äta där för men har utsikt över en sjö eller vad det är så det är, jätte fint iallafall!
 
Vi kanske ska äta där ikväll också, men jag får se. Det var väldigt gott iallafall emn samtidigt är de ju roligt att testa lite olika restauranger. Det är ju trots allt sista kvällen ikväll, sjukt!

Jag åt en jätte god köttbit med pomes. 

TIPS - BRUNO

 
Jag måste bara tipsa er om detta, ifall ni har någon resta planerad till New York elelr någonsin ska hit. Då måste ni besöka detta caféet/restaurangen! Jag åt där redan förra gången jag var där, och vi var tvugna att gå tillbaka.
 
Den ligger i La guardia place!
 
Där kan man äta lite smått som mackor, salader, pizzor och någon pasta tror jag, det är istalienskt som ni kanske förstår på maten hehe. Sedan så har dom sjuka längder med helt magiska tårtor och bakelser! Finns så himla mycket gott verkligen och det är en väldigt mysig miljö man  sitter i. 
 
Jag har tagit en jätte god macka med tomatpesto, parmaskinka och mozzarella båda gångerna, den rekomenderar jag om ni snubblar förbi någon gång. Brödet är sjukt gott också!
 
 
Sedan så var jag tvungen att köpa en bakelse till efterrätt också, så himla god var den. Jag har fått lite dille på kombinationen av choklad och jordnötssmör efter att jag började ätat reese's så detta var en liten mini chokladpaj med jordnötssmör fyllning och choklad täcke över hehe. 
 
 
Det var verkligen inte lätt att välja bland alla bakelser så jag fick köpa med mig lite också. JAg vet ju trots allt inte när jag kommer tillbaka dit igen. Snart hoppas jag verkligen!
 

Jeffrey Campbell

 
Dessa skor fick jag hem dagen innan jag åkte! Dom är från Jeffrey Campbell. Tycker att dom är sjukt balla, antar att detta är ett par sånna skor som man antingen älskar eller hatar, typ som lita spike, antingen älskar man dom eller så hatar man dom. Men jag gillar dom iallafall.
 
Jag är dock lite osäker på om jag ska behålla dom eller inte eftersom dom var lite stora.. Men jag får se helt enkelt jag ska tänka lite på det tills jag kommer hem! 
 
Untitled #123
 

New york in my ♥

Godmorgon på er mina underbara bloggläsare. Jag har precis vaknat och klockan är 20 över 8 här (tror jag). Alla andra sover fortfarande som vanligt. Så jag ska pilla lite med bloggen, fixa lite inlägg och så nu innan dom vaknar och vi kan gå iväg mot frukosten. 
 
Vi åker hem imorgon vilket känns sjukt trist.. men som tur är har vi en hel dag här imorgon, vi behöver inte åka till flygplatsen förens vid halv sex - sex. Skönt! Då får man göra all sista minuten shopping hehe.
 

Nr 1 på filmer som jag vill se just nu:

Måste ändå vara Spring Breakers, jag har sagt att jag vill se den sedan jag såg bilderna på de i sommras. Tycker att dne verkar skit bra + att det är massa skådisar i den som jag tycker är braa, som Selena Gomez, Ashley Benson och Vanessa Hudgens. Framförallt så är väl Selena Gomez och Ashley Benson favoriterna, Ashley för att hon också är en utav huvudrollerna i PLL, min favorit serie, hehe. 
 
Den ska jag verkligen se så snart som möjligt! Hur tycker ni att den verkar?

Right now:

Bjuder på bilden!
 
Nu är väl klockan runt tre hemma? Så jag antar att inte så många är vakna, men jag hoppas att ni haft en underbar Valentine's day! Jag har haft en väldigt bra dag här i New York, som alla andra dagar, det är underbart här!
 
Vi åt iallafall en god lunch, gick i affärer osv. Jag bloggar mer om det imorgon. Vi har precis ätit middag här på rummet och nu ska jag iväg till gymmet en snabbis, för hoppningsvis är det inte så många där nu.

Magnolia Bakery:

 
 
Jag fick ett tips av en bloggläsare i förrgår som tyckte att jag skulle besöka Magnolia Bakery, tycker det är så himla roligt när ni tipsar mig om affärer restauranger osv som ni tycker jag ska besöka, det är så himla roligt och bra!
 
Jag besökte Magnolia Bakery sist jag var här också men då köpte jag ingen liten cupcake. Men iallafall igår så när vi gick runt i the village så snubblade vi förbi de. Sist jag var där så var det så mycket folk så att man knappt kunde gå in så jag blev väldigt förvånad när vi gick in och var dom ända där!
 
Men min lilla cupcake var riktigt god iallafall!

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas att ni får en jätte rolig och mysig dag med den ni tycker, eran familj eller era kompiasr! Hur som helst så hoppas jag att ni spenderar lite extra tid med era när och kära idag och gör något som ni verkligen tycker om.
 
Jag kommer spendera min dag springandes i affärer, inte helt fel det heller i och för sig!
 
Älskar dig Ronni, du är bäst, saknar dig!
 
 

Goodmorning - Valentines day

 
Godmorgon! Hur har ni börjat eran alla hjärtans dag? Jag började med en ask med Reese's och bloggen. Kan säga att det inte är de lättaste att uppdatera här ifrån, att ladda upp en bild (i storleken jag har) tar typ 20 minuter om den ens laddas upp. Men jag antar att det får vara värt det, eller?
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska vi iväg och äta frukost! 

Sanningar:

Jag har alltid massa nedräkningar på min mobil, till olika födelsedagar, resor och andra roliga saker. 
 
Om jag hade blivit en kille istället för tjej hade jag hetat Oscar.
 
Min favorit choklad från Marabou är mintkrokant, daim och polka haha. 
 
Jag har gjort en förändring iår och kommer bestå för resten utav mitt liv. 
 
Jag är väldigt tävlinginriktad, envis och bestämd hehe. 
 
Jag föredrar sporter som tennis, ridning osv framför lagsporter, jag vill inte vara beroende av någon annan, även
om det säkert är skit kul att ha en bra lag med massa sköna människor, när man ska iväg på tävlingar osv. 
 
Jag mår dåligt när jag dricker drickor med kolsyra typ bubbelvatten, läsk osv. Min mage sväller upp och gör unt typ. Därför undviker jag det för det mesta, sedan föredrar jag vanligt vatten framför det. 
 
Mina sämsta ämnen i skolan är kemi, även om jag tyckte att jag förstod de bra innan provet så visade det sig att jag hade fel när jag fick tillbaka det haha. 
 
Mitt bästa ämne är SO ämnerna, där har jag A eller B i alla. 
 
 
 

LADURÈE

 
Igår när vi var ute och gick i stan (flera mil kändes de som) så gick jag och pratade om macarons och vart Ladurée låg, men de visste vi inte så jag släppte det för några sekunder och helt plötsligt var det mitt framför oss. 
 
Så vi gick in och köpte oss en ask med 6 stycken tror jag att det var. Dom var sjukt goda verkligen, lite överskattat kanske, men de kan ju i och för sig bero på vilka smaker man tar, min favorit var iallafall Karamel med havssalt eller nått sånt. 
Hann tyvärr inte ta någon bild på dom för dom tog slut på typ tio minuter.
 
En väldigt glad Alexandra var det som äntligen hittade Ladurée!
 
 

Tips - Ögonfranstång

 

Godmorgon - 13 Februari

Godmorgon, nu har jag precis vart iväg på gymmet, i typ tio minuter hehe.. Får inte träna egentligen så de fick bli väldigt lungt och de var väldigt många där så jag kände att de inte var någon idé att vara där längre. Så nu ligger jag här på rummet och väntar på att dom andra ska vakna så vi kan gå och läta frukost, klockan är trots allt bara kvart över åtta här. 
 
Se föresten se om jag kan springa förbi någon Victoria's Secret affär idag och köpa lite parfymer till er och mig hehe. 
 
Igår spenderade vi gående en hel del, känns som att vi gick flera mil. Senare på kvällen åkte vi också iväg och åt middag med Mikael i Williamsburg på en jätte mysig restaurang! Haade verkligen en skit bra dag!
Känns lite som att dagarna börjar rinna iväg nu och jag börjar bli ganska stressad, jag vill ju hinna med allt och redan på lördag åker vi hem.. 

Eyebrows:

 När man ska plocka ögonbryn så brukar man prata om regeln att ALDRIG ska plocka överifrån utom endast underifrån. Kom också ihåg att det bästa ljuset är dagsljus när det gäller att plocka brynen. Se till att du drar/plockar hårstråna åt de håll de växer så att du får med hela hårståret och det gör mindre ont.

 Ögonbrynen skall vara tjockare i början och sedan smalna av. Om du vill kan du fylla i ögonbrynet med penna/skugga så som du önskar att ditt bryn såg ut för att sedan plocka efter just denna form.

 Färgen på ögonbrynen skall vara ungefär samma som i hårets rötter. Två nyanser ljusare eller mörkare fungerar också, men inte mer!

 Ögonbryn utan att färga? Plocka/Tunna ur ögonbrynen lite och dom kommer genast se ljusare ut.

 Kom ihåg att nästan alla har ett ögonbryn som sitter lite högre än det andra. Man kan inte få sina bryn exakt likadana.

 


Vilken lukt vill ni ha chansen att vinna?

 
Har ju fått ett par frågor de senaste ifall jag skulle kunna fixa en tävling där jag tävlar ut bodysplash från Victoria's Secret, och jag tycker faktiskt att det låter som en jätte bra idé så jag tror att jag kan gå och fixa de någon dag nu snart!
 
Men då undrar jag ju vilken lukt skulle ni helst vilja ha chansen att vinna? Kommentera så fixar jag de!

Grattis Jennifer!!

 
Hoppas att du får/har haft en skit bra dag, de förtjänar du verkligen! Puss

Forty Carrots igår:


Humanity Bracelets

Dessa två armband kommer båda från Humantiy (tror att det heter så?) och dom har inte blivit använda speciellt mycket egentligen, tror att jag köpte dom för lite mer än två år sedan? Men jag ska se om jag kan använda dom lite mer i sommar, eftersom jag har båda i så pass somrigafärger. 
 
Men min favorit är de blåa, verkligen! Tycker att de andra ser så spännt ut typ, men det kan i och för sig bero på att det inte blivit använt. Men hur som så är de blåa favoriten!

En annan grej med dessa armband är att när amn köper de så går 25% utav pengarna till välgörenhet! HUr bra som helst verkligen!

3 ögon sminkningar:

För att få längre avstånd mellan dina ögon.
Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med tätt sittande ögon. Man kan säga att du har tätt sittande ögon om du inte får plats med ett tredje öga mellan dina ögon. Lägg en ljus skugga i den inre ögonvrån och en mörk skugga i yttre ögonvrån.
För att få mindre avstånd mellan dina ögon.
Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med brett sittande ögon. Man kan säga att du har brett sittande ögon om du får plats med mer än ett tredje öga mellan dina ögon. Lägg en mörk skugga i den inre ögonvrån och en ljus skugga i yttre ögonvrån.
För att få större och markerade ögon.
Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med djupt liggande ögon. Du har djupt liggande ögon om dina ögon ser ”intryckta” ut och det syns väldigt lite av ditt rörliga ögonlock. Lägg en ljus ögonskugga på det rörliga ögonlocket och en mörk skugga i globlinjen och under ögonen.

Heaven:

 
Åå igår när vi var ute på stan så gick vi in i en Victoria's Secret affär den mitt emot Macy's tror jag,  det fick bli den första VS affären på hela resan, hehe. Och herre gud säger jag bara det var den största jag vart i, tror att dom har byggt ut den sedan sist jag var där.. Den var iallafall tre, skitstora våningar!!
 
Kan säga att man blev ganska slut efter att ha gått runt där. Men man kan ju inte annat än att älska Victoria's Secret allt är så himla fint, hur dom slår in grejerna man köpt, hur dom skylltar, påsarna, kläderna osv. Hela affärens väggar var också proppfulla med bilder på deras modeller, 87% av bilderna var typ på Candice och Adriana, så man förstår ju vilka som är favoriterna.. 
 
Jag fick iallafall med mig en påsa med lite grejer hem! Jag är supernöjd, och kommer visa er när jag kommer hem, eller ja inte allt men de mesta. Tror dock att jag kommer köpa mer någon annan dag där, detta var sista affären vi gick till och då var man ganska trött så man orkade liksom inte kolla på bra.
 
 

Sparkling nails

 
Här är mina 5 favorit nagellack! Jag änvänder inte nagellack speciellt ofta, och när jag väl har de så pillar jag alltid av de när jag har tråkigt, eller t ex på lektionerna och då är ju allt förstört. När de börjat trilla av och så. 
 
Men när jag väl använder de så är de dessa som jag använder mest! Tycker att det är så himla fint med glittriga och lite skiftande nagellack! 
 
Men en sak som är väldigt jobbig med glitter nagellack, t ex Debora Lippmann är att de är så himla svåra att få bort, de är ju nästan omöjligt. 
Så ett litet tips som alltid funkar bätte för mig är att man tar ett genomskinligt underlack innan man tar på de! Så är de mycket lättare att tvätta bort när man väl vill göra det! 

Sequins:

Untitled #122

Något som jag fortfarande tycker är skit snyggt är paljetter, på klänningar, shorts, leggings, trojor, kjolar, allt helt enkelt! Tycker att det är sjukt snyggt. Det var väl förra året eller något som alla fick dille på paljetter, så var det på allt hela tiden. 
 
Men de är ju fortfarande inne eller vad man ska säga haha. Och något som jag tycker är sjukt snyggt är paljett shorts och kjolar. Ska se om jag ska skaffa mig någon paljett kjol med något ballt mönster eller fina färger. Tycker att de är så himla fint till sommaren! Men även nu, med ett par tunna strumpbyxor under!
 
Ett märke som jag tycker gör väldigt fina paljett kjolar är Hunky Dory! Här är en utav deras kjolar, skit snygg sommar outfit föresten:

11/2

Jag är väldigt nöjd eftersom jag faktiskt lyckades sova till åtta, hur skönt som helst! Nu ska dom andra bara vakna och om en timme eller något sånt så ska vi iväg och äta frukost på samma ställe som igår hoppas jag, det var så himla bra verkligen!
 
Idag ska de tydligen regna lite här i New York så vi har planerat in lite shoppingcenter och affärer som ligger nära på vårt schema idag. Blir skit kul!
 
Haha gud, jag vet inte hur jag léer på bilden, tror inte jag var klar eller vad man ska säga men de fick bli denna bilden ändå

Perfect Breakfast:

Igår så åt vi frukost på ett jätte mysig och bra ställe, tror att de heter Le Pain Quotidien eller något sånt och de ligger hyffsat nära vårt hotell så de var perfekt. De var hur mysigt som helst verkligen + att dom hade Wifi haha. 
 
Fanns hur mycket färsktbröd och bakelser som helst när man kom in genom dörren. 
 
 
Jag åt en yoghurt med färska bär och varm choklad, så himla gott verkligen! Såg en annan yoghurt som såg jätte god ut, ska se om jag ska testa den idag.. Eller om jag ska ta en brödkorg med massa färskt bröd, croissanter och nutella, eller kanske pancakes, svårt val!
 

Dag 1 i New York

Nu är vi hemma på hotellet efter en mer än lyckad shoppingdag! Jag är så himlöa nöjd, har fått med mig både det ena och det andra men mest nöjd är jag med en klänning (kanske ska ha den på balen.. jag får se) men den får ni se någon annan gång. Jag har bestämt mig för att visa er vad jag köpt när jag är hemma, de blir bättre så tror jag!
 
Nu ska vi ner och köpa schampoo och balsam, sedan börjar de bli dags för middag här. 

Sequin leggings

Jag har fått en hel del frågor om mina paljett leggings de senatse, och även omjag tycker att jag svarat på det mesta så känner jag att jag lika gärna kan ta det igen, så att alla är med får svar på sina frågor som!
 
Från Nelly.com, märket French Connection. 
Kostar: 1695 kr.
 
Sedan tog jag storlek Small eftersom de var den minsa dom hade men jag tror att ett par XS hade suttit bättre faktiskt. Och dom är lite strechiga, paljetterna trillar av ganska lätt, vilket jag tror de gör på de flesta. 
 
 
Untitled #121
Sedan så har jag fått frågor om hur jag tycker man matchar paljett leggings bäst. 
Och det tycker jag man gör med en enkelt topp/tröja och ett par klackar/converse. Och till det en enkel väska, leggingsen gör hela outfiten typ så man behöver inte matcha med någon jätte speciell topp, väska eller skor. Enklet funkar helt enkelt bäst till det tycker jag!
 

After eight tårta

Detta känns inte riktigt som min grej då jag inte brukar lägga ut recept och sånt på min blogg. Men det var ett par stycken som föreslog det när jag bad er om tips på vad jag kunde blogga om och då tänkte jag lite, varför inte typ haha. 
Nej men detta är iallafall en utav mina favorit tårtor/kakor så jag tänkte att jag kunde tipsa er om den. Men den är väldigt mattande så man behöver inga stora bitar hehe. 
 
Receptet är från Halv åtta hos mig. Hehe!
Ingredienser botten:
100 g smör
100 g mintchokladplattor 
2 st ägg
2 dl strösocker
2.5 dl vetemjöl
2.5 msk kakao
1.5 tsk bakpulver

Kletet:
200 g cream cheese
100 g mjölkchoklad
2 tsk vaniljsocker

Övre lagret:
150 g mintchokladkakor

Gör så här
1. Värm ugnen till 175 grader.
2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter. 
3. Smält smöret i en kastrull på svag värme. 
4. Dra kastrullen från värmen och lägg ner mintchokladplattorna och låt dem smälta, rör om till en jämn smet. 
5. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen. 
6. Rör om noga. 
7. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör sedan ner i blandningen i smeten. 
8. Häll smeten i formen och grädda i ca 15 minuter. 
9. Under tiden gör du ett vattenbad där du låter chokladen smälta. 
10. Sedan blandar du cream cheese tillsammans med vaniljsockret samt den smälta chokladen och rör om till en jämn smet. 
11. Ta ut kakan ur ugnen och applicera chokladblandningen jämnt på kakan, in med kakan igen i ugnen och grädda ytterligare i ca 4-5 minuter. 
12. Därefter tas kakan ut igen och täck toppen med mintkakor, grädda ytterligare i 4 minuter för att kakorna ska smälta och bred sedan ut dem så att de täcker hela toppen. 
13. Låt stelna och ta sedan försiktigt bort formens kant. 
14. Förvara svalt. 
15. Tårtan blir godast om den får stå någon dag eller två, då blir den som bäst. 

Godmorgon!

Haha jag har nog skrivit om detta inlägget fem gånger, internetet här är kanske inte de bästa men jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt ändå!
 
Nu är klockan tio i åtta här i New York och jag vaknade vid tio i sju tror jag. Hoppas att jag kommer in lite mer i denna tiden snart, jag har ju i och för sig bara vart i typ 12 timmar haha. 
Men nu har alla börjat vakna till lite så jag hoppas att vi snart går ut och äter frukost, jag är så himla hungrig + att jag bara vill ut på stan haha, läängt
 

Favorit väskor:

 
Detta är mina favorit väskor just nu och de väskor som jag använder för tillfället. 

Min Louis Vuitton köpte jag i sommars och jag är verkligen så nöjd med den! Men ajg tycker att den känns lite mer vår/sommar än vinter. Därför har den fått stanna hemma för det mesta den senaste tiden, tycker att det är lite synd när den bara står där men nu när våren börjar närma sig ska jag börja använda den ordentligt igen! Jag ska även se om jag ska köpa en ny plånbok i samma mönster nu när jag är i New York! Tycker attd et är snyggast om man ha plånbok och andra sånna grejer i samma mönster som väskan. Så jag får se lite!
 
Den svarta köpte jag i Köpenhamn i höstas, den var verkligen ett bra köp. Har använt den i stort sätt hela tiden eftersom den andra enligt mig känns mer vår/sommar, sedan så passar denna till exakt allt verkligen. Och tycker att dne är skit snygg. Väldigt enkel också med några små detaljer bara, tycker de är väldigt bra.

In New York

Vi hade turen att komma iväg till New York trots Nemo (snöstormen). Det är inte så farligt som de kanske verkar just här, men på vissa ställen har det ju stormat och snöat en hel del.
Det var väldigt turbulent när vi skulle landa och så, men de får man ju ta, jag är glad att i ens är här, igår var ju alla flyg inställda..
 
Nu ligger jag iallafall på rummet och ska snart byta om och gå ner och kolla i affärer, åååå! Känns så himla roligt att vara här verkligen! Vi bor på 11 våningen, och jag som är så himla höjdrädd blev skit rädd när jag kollade ut, ska hålla mig borta från fönstrerna så gott jag kan haha!
 
Internetet är helt okej, det är dock inte gratis här på hotellet utan de kostar 15 dollar/dygn, men de får väl bli så antar jag! Hotellet är annars jätte fint och allt sånt, jag lär trivas här den komande veckan skulle jag tro! Jag var föresten och kollade inte hotellets gym förut.. Det var sjukt fint! Ska se om jag ska gå dit och träna någon dag, fasten jag inte får.. Jag får se! 
 
Men nu ska vi börja gå ner på stan!
 

Svaren del 1

Hur mycket pengar i månaden köper du kläder för? Det är väldigt olika. Just nu när jag är i New York kommer de säkert bli mer än vanligt eftersom man inte är här så ofta och man måste passa på när man väl är här liksom. Men vissa månader kan det vara så att jag inte hittar något eller inte orkar gå i stan och då är typ de enda jag spenderar pengar på mat och godis. 
 
Känner du Elina kömuves? Nej, jag har nog aldrig hört de namnet innan, tyvärr
 
Var kommer skorna ifrån som du hade på dig på Sofias middag och vart kommer Fannys klackar ifrån? Mina är från Zara, men det var ett tag sedan jag köpte dom tyvärr.. Fanys vet jag inte men om ni vill kan jag ta reda på de!
 
vad är ditt drömjobb? Skådis, VS modell är väl drömjobben hehe. Men annars vill jag ah ett eget företag eller jobba med aktier (de verkar i och för sig inte så kul, men jag vet inte, jag är ju inte så insatt hehe)
 
 
Varför började du blogga? Hur håller du motivationen uppe till bloggningen? Jag började blogga i 6an, jag vet inte varför men jag antar att många kompisar gjorde de och att det var lite därför. Men sedan så är det ni läsare som håller min motivation uppe, alla era kommentarer gör mig så glad!!
 
vad brukar du äta till frukost? När jag har tid blir de, frukt och antingen ägg, smoothie eller yoghurt. Annars hoppar jag över det eller tar bara en yoghurt.
favvomat till middag,
lunch? Middag är kräftor eller oxfile med bakadpotatis. Lunch är Sushi, eller spaghetti med köttfärssås tror jag hehe. 
hur matchar du linnet du köpte på nelly, de svarta?
 
Vad är din favorit frukt? Mago och jordgubbar! Sedan är passionsfrukt, granatäpple, ananas, vattenmelon också favoriter hehe. 
 
Har du bristningar på kroppen? Nej, jag har turen att inte ha en enda (peppar peppar ta i trä) 

Favorit
färg? Aprikos och blå 
Nästa dröm solsemester? Maldiverna eller Bora bora kanske 
Palladium eller hunters? Hmm, jag gillar inte nogra utav dom så mycket, men om jag ska välja får de bli Palladium 
Favorit godis? Brun/svarta BUBS heter dom typ och tänder + chokad
 
Vilka bloggar följer du? Dagligen läser jag Jennifers, Julias, sedan kommer jag inte på så många mer, men jag läser ju storbloggarna också.
 
 
när ska du byta header? jag tycker att du har väldigt fett hår nämligen stör mig på det väldigt mycket..eller kanske de bara är salt Okej, jag var bara tvungen att säga att mitt hår inte var så fett utav de är blött, hehe.  
vilken skola går du på?
 Sam skolan! 
hur många poäng behöver man för att komma in på sam?
Jag vet inte hur det blir iår, men de brukar vara höga intagningspoäng. 
hur många A har du?
 Just nu två men jag hoppas på att gå ut med iallafall 4 
bråkade du och Ronni någon gång i Israel?
 Nej, inte en enda gång faktikst, så himla skönt! 
ska du på justin biebers konsert?
 Nej, det ska jag inte 

 

Nice watches:

Detta måste vara min absoluta dröm klcoka just nu! Den är från märket Rolex. Tycker att den är så himla snygg verkligen, helt perfekt. Älskar den rosa urtavlan och diamanterna runt. dock kan jag ju verkligen glömma denna haha då den ligger på över 300 tusen, och de lär jag knappast få, haha! Men den är sjukt snygg iallafall
 
Denna klcokan är också väldigt snygg enligt mig, den är från Michael Kors. Ska se om jag kanhitta den så jag kan prova den och se om den är lika snygg i verkligheten som den är på bilden. Den är ju väldigt olik den som är över, denna är inte lika tjejig kanman kanske säga, den ser lite tuffare ut liksom. Den är också en helt perfekt klcoka.
 
Ännu en snygg klocka från Michael Kors. Denna har precis som den första klockan lite små rosa urtavla, vilket jag gillar. Lite mer flickig stil på denna än den innan också. Den innan är lite mer stilren och enkelt. Vilken kan vara både bra och dåligt. Denna har lite mer detaljer, som ramen med stenar runt urtavlan t ex.
 
Sedan är också detta en gamal favorit från Marc by Marc Jacobs, har tyckt att denna är snygg ett bra tag nu men vet inte riktigt om det är den jag vill ha. Denna finns även med gundig urtavla men då tycker jag att denna var snyggast utav dom två. Men det är i och för sig en smak sak. 
 
 

Blandade mål, innan sommaren:

Höja mig minst 20 poäng i skolan, så att jag gur ut med 260 om man tar bort ett betyg. 
 
Bli nöjdare med min kropp, och komma igång med träningen. Jag har inte fått träna på två veckor nu så jag får ta tag i det nu.
 
Sköta bloggen på ett bra sätt, med mycket bilder och roliga inlägg. 
 
Inskaffa mig en klocka som jag är helt nöjd mer!

LOV

Nu har jag sett till att de kommer upp två tidsinställda inlägg varje dag, tre dagar blir det tre tycker hehe. Hur bra? Känns iallafall som att jag kan slappna av lite nu, haha! 
Men jag kommer som sagt uppdatera er där ifrån också när jag har tid, så troligtvis på morgonen och kvällen. Man får dock tänka på tidsskillnaden som är 6 timmar tror jag? Så när det är morgon hos mig är de dag för er liksom, så jag tror att när jag gör inläggen kommer jag fixa så att dom kommer upp på tider som passar er bättre!
 
Iallafall så ska jag snart sova nu, imorgon ska jag ju upp tidigt som bara den. Men jag hör  troligtvis av mig då! Annars hörs vi när jag är framme och på tidsinställda! Om vi ens kommer iväg då, det är ju storm som jag nämnde tidigare.. Men för hoppningsvis kommer vi iväg imorgon eller annars i övermorgon!

Puss

 
Hej, jag har inte uppdaterat sedan jag kom hem idag för jag har vart med Ronni. Jag slutade vid tre och väntade sedan på honom tills vi bestämde oss för att åka hem till mig. Sedan har vi bara myst. Jag åker ju imorgon så vi fick säga hejdå och så nu.. Usch jag tycker alltid att det är lika tråkigt :((
 
Men imorgon åker jag, känns sjukt!! Får bara hoppas på att vi kommer iväg, de ska ju tydligen vara snöstorm där nere, hur otur? hoppas de blir bättre!

Svarar

Vaf skall du ha för vår/sommar jacka? Jag ska ha min svarta från Belstaff, min röda Jofama by Kenza, och min svara skinnjacka från Zara tror jag!
Tror du tröjan finns kvar? Jag vet inte riktigt, jag köpte den på rean men skynda dig till en Zara och kolla!
 
var har du köpt din vita spetsbustier/bh och vet du var man kan köpa såna nu? Haha, jag tror inte att jag har lagt upp någon bild med en spetsbustier... men min är från H&M
 
 
när du var i marbella i somras skrev du att du såg någon vs-affär fast inte en riktig, och du sa att dom sålde bikinis därifrån. var det äkta vs bikinis? kan du förklara lite mer eller kommer du ihåg vad affären hette? Ja, alltså, de ligger en affär i La Canada emn jag minns inte vad den hette tyvärr. Men dom har köpt grejer från Victoria's secret själva som de sedan säljer där. De tar ju då ett väldigt över pris och affären ser liksom inte nice ut, det hänger liksom typ bara några få saker där och det fanns kanske två av varje grej så de fanns inga olika storlekar. Om du vill köpa Victoria's secret tycker jag inte att du ska göra det där!
 
 
Vart såg du det senatse avsnittet av PLL? JAg minns inte vad sidan heter utan jag bara googlade och hittade tillslut en sida där man kunde se de!
Är det ett ''nyttigt'' jordnötssmör eller bara ett sådant vanligt? Haha, de är vanligt!
 

Dagens:


Vad tycker ni?

 
Vad tycker ni om min nya design? Den kom ju upp igår runt åtta men jag glömde helt av att fråga vad ni tyckte då!
Så vad tycker ni? Jag tog en bild från i sommras eftersom jag kände att jag inte hade någon speciellt bra bild från de senaste. Jag har tänkt att ha den här designen ett tag nu iallafall!
 
Ska se ifall jag kanske tar nya bilder i New York som kanske förtjänar att vara med i en design, annars så har jag tänkt att vänta ett tag. Jag blev faktikst väldigt nöjd med denna.
Jag gillar speciellt de breda inläggen, man kan lägga upp väldigt stora bilder, perfekt! Nu känner jag verkligen hur glad jag är att jag inte böt till någon annan bloggportal, designen är ju en så himla stor del utav det här med att blogga tycker jag!

Nationella nr 2

Nu har jag fått de andra nationella avklarat, skönt! Visste verkligen inte vad jag skulle skriva, så jag tror inte de gick så bra jag skrev mest massa skit typ, haha.

Nu väntar jag på första utsläppet som är klockan 11, så man får sitta och vänta en stund, men jaja. Sen har vi rast en stund och sedan drar lektionerna igång som vanligt. Men sen är de lov!! Längtar ni? Jag längtar stört mycket!! Iiih de ska bli så roligt!


Lägg ner.

"Tro inte att du är modell, du har korta ben och du gör dig till med läpparna, dem är inte såna i verkligheten det ser man på dina bilder!! Köpte du tröjan på rean för 79? Haha!!"

Usch asså jag är så himla trött på att varje gång jag gör något för att ni ska tycka att det är rolöigt, videoinlägg, outfitbilder osv så får man massa skit. Vad är det med vissa utav er? Jag förstår verkligen inte hur ni tänker när ni skriver sånna här kommentarer det är så jävla respektlöst. 
Jag visar alltid respekt mot er, jag är har aldrig vart elak mot någon utav er hur mycket ni än hoppat på mig. 
 
Jag skulle aldrig få för mig att jag är en modell, jag vet att jag inte har den smalaste kroppen, dom längsta benen och se perfekta utseendet, jag har aldrig trott att jag haft något utav det. Men smälla man visar respekt, man säger inte så, även om ni skulle tycka att mina ben är sjukligt korta så är det ändå inte okej, skärp er. 
 
Och om man köper en tröja på rea, vad spelar de för roll? Den är väl lika snygg för de? Jag tycker inte att en tröja är snyggare för att den kostar 2000kr än vad den skulle vara om den kostade 50 kr. 
 
Nu är det inte så att jag tar åt mig jätte mycket, eftersom de blivit en del sånt här det senaste. Men ni ska ändå visa respekt alltid, till alla, sånt här är inte okej.
 

Dagens:

Tröja - Zara // Byxor - Gina Tricot // Skor - Ash

14.27

Nu ska jag börja klä på mig och så för att sedan åka in till stan. Har tänkt att gå i lite affärer med mami först och sedan möta upp Jennifer. Men jag får se om jag hinner!
 
Tänkte så om jag kan ta lite bilder på min outfit också innan jag åker, det var ett tag sedan! Över två veckor sedan tror jag, usch, va värdelöst verkligen! Jag ska försöka fota de lite oftare nu, det brukar ju vara uppskattat hos er läsare! 
 
För hoppningsvis kommer designen upp idag också, åå de har tagit så himla lång tid:(
 
 

Äpple och jordnötssmör

 
Jag kom precis hem och har fixat lite äpple med jordnötssmör, det har blivit lite standard nu känner jag haha. Ska snart hoppa in i duschen nu också, kan säga att det är väldigt efterlängtat hehe, känns verkligen som att jag behöver en dusch nu. Ska göra hårinpackning och allt, så skönt!
 
Jag fick åka från skolan för jag hade tid hos en läkare, sedan så kom jag precis hem från det och jag känner att det inte är någon idé att åka tillbaka nu. Så jag ska duscha och sånt som sagt sedan ska jag iväg in till stan!

Puss på er!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, utvecklingssamtalet gick jätte bra. jag har ju dock bara haft min hadledare sedan efter jul så de va inte så mycket att prata om. 
 
Eftersom jag har så ont i magen så var jag tvungen att stanna på vägen hem och köpa lite marabou och Kindermaxi, så jag ska lägga mig i sängen och kolla klart på de senaste PLL avsnittet och sedan sova! Imorgon ska jag upp som vanligt till skolan för en musikredovisning direkt på morgonen, jag ska spela piano, wish me luck hehe.

Sushi for dinner

Usch jag mår så himla dåligt just nu jag har sjukaste värken i magen. Så himla jobbigt, ska se om jag kan hitta någon alvedon eller ipren, annars får jag vänta tills enare. 
 
Jag ska iallafall iväg om kanske en halvtimme, kanske kortare, jag vet inte riktigt. Då ska jag iallafall iväg på utveckligssamtal. Sedan ska jag hämta sushi på vägen hem. Gud va gott, det känns som det var så himla länge sedan på något sätt!

Plans:

Såhär ser mina planer än så länge ut, lite oklarheter. Men jag kan verkligen inte fatta att det snart är lov, de behöver jag verkligen. Jag är så himla skoltrött redan. 
 
Sedan så kommer vi ha två nationella avklarade också. Jag är i och för sig mest nervös inför dom som kommer senare på terminen.. Men det är ändå skönt haha. 
 
 

Bal klänningar

Jag har fått lite frågor om Forever Unique nu det senaste, jag antar att det beror på att många redan börjat leta bal klänningar hehe. Så jag ska försöka svara så gott som jag kan på dom frågorna sedan har jag också fått lite andra frågor om bal klänningar och jag tänkte ta det i detta inlägget också!
 
Forever Unique:
 
Vart i göteborg kan man köpa klänningar från Forever Unique? Jag vet bara att man kan köpa dom på Tara, sedan har jag inte sett dom ågon annanstans men det finns kanske.
Är dom normala i storleken? Jag tyckte att min var lite stor och dt var den minsta storleken, jag fick sy in den ganska mycket. Men de kan vara olika från klänning till klänning, vissa har ju snörning och då kan man ju dra åt ganska mycket. 
Vart köpte du din? Jag beställde min från Nelly.com förra våren tror jag att det var! 
 
Andra frågor: 
 
Tycker du man ska ha lång eller kort klänning på balen i 9an? Jag tycker kort i 9an och lång på dne riktiga eller vad man ska säga.
Har du hittat någon klänning än? Nej det har jag inte, jag ska kolla lite när jag är i New York tror jag!
Tycker du man kan ha en svart bal klänning? Ja det kan man såklart ha men jag ska köra på en lite gladare färg, det är roligare tycker jag, men hittar man en perfekt svart klänning så klart att man kan ta den!
Ska du ha klackar eller inte på balen? Det beror på hur min klänning ser ut! Men jag tror det!
Kan du göra ett inlägg där du tipsar om olika balklänningar? Ja självklart! Det kommer!
 

Påväg hem!

Sitter på bussen på väg hem nu, känns så himla skönt att ha ett nationellt avklarat nu iallafall, jag tror de gick hel okej iallafall! Men vi får se!

Vi hade turen att få sluta istället för att ha våran sista lektion så nu är jag som sagt på väg hem.


Bra humör!

Jag har vart på jätte bra humör hela dagen idag, har jätte mycket som jag ser fram emot nu! Imorgon har vi ju nationella i svenska, läsförståelse. Men vi fick sluta efter de så runt 12 slutar vi för dagen, hur skönt?
Sedan torsdag blir också en väldigt skön dag ser det ut som. Och fredag är dagen innan lovet och lördag åker jag liksom! 
 
sedan blev jag på ännu bättre humör när jag kollade pås tatistiken, den är hur bra som helst idag! Så det är jätte roligt verkligen! Jag blir så himla glad! Nu ska jag sätta mig och planera fler inlägg inför resan och sedan ska jag äta thai!
 

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag börjar ju närma sg nu och jag har fått ett par frågor om vad jag tycker att man kan göra/ge bort då.
 
Och om man har pojkvän/flickvän så tycker jag att man kanske kan äta en mysig middag antingen hemma eller ute, och sedan kanske göra något roligt. Det behöver enligt mig inte vara så speciellt egentligen, för jag tycker nog inte att dte egentligen är en så stor grej, jag tycker bara man ska vara med den man tycker om. Eller om man inte har pojkvän då så kan man umgås med kompisar och göra massa kul!
 
Till presenter då. Jag tycker inte att man behöver gå till överdrift med presenterna på alla hjärtans dag. jag tycker typ en chokladask och blommor skulle vara en perfekt present att få verkligen! Så de behöver som sagt inte vara något stort. 
 
Förra året gav jag Ronni ett armband i silver där de stod dtaumet vi blev tillsammans på och så! Det var mest för att jag inte orkade vänta till hans födelsedag med att göra de, hehe. 
 

3 svar:

Varför är din pappa så brun? Han har sjukt pigment! Han blir hur brun som helst på ingen tid alls, kul för honom.. haha!
Vad är de röda? Ser ut som nått kött typ! Nejnej, det är jordnötssmör.
Varför har ni nationella i spanska ? de har inte vi iallafall! Jag tror att det är så att skolan får bestämma om man ska ha det eller inte och då har min skola valt att ha det!
 
 
 
 

Blodprover

Sitter på biologin nu, vi håller på att kolla vilka blodgrupper vi har och så! Jag är dock så himla sprut och blod rädd så jag vågade inte.. Hehe.

Usch jag tycker verkligen att de är så himla läskigt, jag fick typ panik när dom andra skulle göra de haha..


Blablabla

Jag har suttit en timme nu och pluggat spanska. Vi har ju natienella i det (dock om ett bra tag) men det är hela 5000 glosor som min lärarae tycker att vi ska plugga in så det är bäst att börja i tid känner jag hehe. 
 
Annars ska jag sätta mig och fixa lite inlägg tills när jag är borta, ska se om jag kan få upp 2 till 3 tidsinställda varje dag så blir de ungefär som när jag var i Israel, många verkade tycka att det var roliga inlägg då också så jag ska försöka göra lite liknande! 
 
Sedan så hoppas jag att designen ska bli klar snart.. Hur länge har jag sagt att den ska bli klar om några dagar? i typ en månad? haha iallafall så verkar det som att den är påväg nu!

@condeco


Little things from VS

 
Dessa små saker från Victoria's Secret har jag alltid med mig i väskan. Perfekt eftersom de är så himla små och inte väger något alls. 
 
Som ni ser så är det en bodylotion, en parfym och ett läppglas. Dock måste jag erkänna att jag aldrig använder läppglas, så så de vet jag egentligen inte varför jag tar med mig över allt. 
 
Men jag har mycket användning för både parfymen och bodyloyionen, som båda föresten lukat hur gott som helst! Nu när det är kallt ute blir min hud så himla torr så de är skönt att ha den med sig så kan man ta på armarna/händerna och så om dom ser jätte torra ut typ!

Frågestund!

Som vanligt kan ni fråga mig vad ni vill. Altt från kläder, resor, bloggen, till drömmar, kompisar osvosv. 
Nu får ni svar på alla frågor, passa på!

Just nu:

Nu har jag hållt på ett bra tag med att fixa inläg, än så länge har jag hunnit fixa 9 stycken. Känns bra, för då behöver jag inte stressa så mycket i veckan, jag vet ju inte hur det kommer vara om det kommer vara mycket i skolan osv, vi ska ju i och för sig ha nationella, två stycken. Men annars vet jag inte riktigt. 
 
Nu blir det snart middag, min favorit mat, oxfile och bakpotatis. Verkligen favoriten, eller delat med kräftor tror jag. 
 
Jag vill tacka för era förslag också! De hjälper verkligen! Kom gärna med fler om ni kommer på några!

ZEBRA

 
Här om dagen kom ju mamma hem med lite kläder till mig, minns ni? jag sa ju iallafall att jag skulle visa er. OCh här ett ett par jeans som hon kom hem med. 
 
Älskar dom, har kollat på dom några gånger och tycker dom är skit balla verkligen. Ett plus är ju att dom är från Dr. Denim också, mina favoritjeans som ni säkert vet. Det är ju dom absolut skönaste jeansen jag någonsin haft! 
 
Kommer att matcha dom till nogon enkel svart/vit tröja tror jag. Annars blir det lätt väldigt mycket. 
 
Tror att dom är köpta på Fiorucci för 449 kr!

Hjälp!

Nu behöver jag er hjälp lite. Det är såhär att som ni säkert inte har missat (eftersom jag skrivit om det 1000 gånger) så ska jag iväg till New York, och detta är nu om mindre än en vecka. 
 
Och efetrsom jag förmodligen kommer ha ganska fullt upp så kommer jag inte komma uppdatera så mycket direkt där ifrån även om jag säkert kommer uppdatera någon gång om dagen. Så de jag vill säga är att jag behöver tips på tidsinställda inlägg. 
 
Skriv allt ni kan tänka er, vad vill ni läsa om? Några speciella tips? Kläder? vad vill ni läsa om, jag behöver så många tips som möjligt!

Caseapp.se

 
Här om dagen landade ett paket från Caseapp.se i min brevlåda. 
 
Det är en hemsida där man kan gå in och designa sitt eget iphoneskal med en egenvald bild på. Jag tänkte först göra ett skal med bilder på mig och ronni. Men sedan så kom jag och tänka på att jag nästan alrig använder skal och att jag istället kunde ge bort ett skal. Och det fick denna gången bli till min mamma, perfekt nu när hon precis skaffat iphone hehe. 
 
Så hon har alltså valt bilden osv. Jag hade personligen inte valt en bild på mig själv haha!
 
Leveransen var supersnabb, och skalet blev bra, jag tycker absolut ni ska gå in och göra ett om ni är sugna på ett personligt skal.
 
Det kan ju vara en bra present till kompisen eller kanske pojkvännen/flickvännen, det är ju snart alla hjärtans dag också, perfekt!

Frukost:


JUst nu:

Ronni kom hit tidigare än vad jag trodde han skulle göra, så de blev en liten surprise när jag låg och halv sov och han kom in, hehe blev jätte glad iallafall. 
 
Så då åt vi lunch nästan direkt efter, sedan har vi kollat på How I met your mother och sedan äntligen sett klart Sagan om ringen, haha!
Nu håller Ronni på och hjälper pappa i köket, hoppas maten blir klar snart jag börjar redan bli hungrig hehe. 
 

Några snabba svar:

Är det Victoria Bolin och Frida? 
Det är victoria och vanessa!
 
Varför ha mössa på dig tycker de förstörde lite?
Åå jag vet, jag håller verkligen med dig! Men jag hann inte duscha innan och mitt hår såg väldigt ofräscht ut så jag var tvungen..
 
Vad hette hotellet du bodde på i mexico? Vart var du någonstans?
Jag har ingenaning om vad hotellet hette faktiskt.. Men jag kan kanske kolla upp det någon gång. Och de låg en bit utanför Cancun tror jag!
 
 
hur ofta väger du dig?
Jag försöker väga mig så sällan som möjligt, jag blir alldeles för lätt fixerad vid va den visar.
 
 
 

Bilder från igår kväll:

Underbara vänner ♥
 
Bästiis
 
Vanessa baby!
 
Presentöppning!
 
Jag, the birthday kid och Ester♥

Sequins and black

 
Här är två lite halv dåliga bilder på vad jag hade på mig igår, fannys outfit fick också vara med på den sista bilden hehe. 
 
Jag hann iallafall få hem mina paljettleggings som jag beställde i veckan, sån lycka hehe. Nej men jag blev så himla glad, dom passade perfekt och jag tycker att dom var hur snygga som helst. Dock håller jag fast vid att jag ser lite tjockare ut i dom, haha. 
 
Jag matchade dom med en svart transparant skjorta och ett par klackar svarta klackar med klack i samma färg som paljetterna, matchimatchi. 
 
Någon undrade vad leggingsen kostade och dom ligger på 1695 kr!

Godmorgon!

Jag hade en skit bra kväll igår verkligen, så himla roligt men mina vänner, älskar er! 
Jag kom hem runt halv ett eller något sånt tror jag och då ställde jag mig och gjorde några mackor, jag var så himla hungrig trots att jag ätit hur mycket som helst på middagen. Jaja..
 
Jag vaknade för typ fem minuter sedan nu så jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite. Senare när jag orkar gå upp ska jag hämta kameran och se om de blev några bra bilder igår, så kommer dom upp senare isåfall!
 

Nu är vi påväg till middagen! Är så himla taggad verkligen, kommer bli skit kul!! Jag ska försöka ta massa bilder, som ni får se imorgon!


Sena frågor om Mexico som trillat in:

hur var shoppingen i Mexico ?
Helt ärligt så var jag inte i ett enda shopping center, jag gick inte in i en ända klädaffär (förutom de på hotellet) så jag vet faktiskt inte. Jag var bara där för att njuta utav solen och spendera mina dagar på stranden eller på utflykter. Så tyvärr kan jag inte säga något om det..
 
Hur var maten i Mexico? 
Vi åt bara på vårat hotell, ja vi spenderade typ 99% utav våran tid där. Men maten på vårat hotell var iallafall hur bra som helst verkligen, fanns 4 olika restauranger och en sjuukt bufé! 
 
Hur länge var du där?
Vi var där i två veckor!
Hade man roligt på hotellet?
Ja, verkligen! Jag har nog aldrg vart på ett bättre hotell, man hade jätte roligt verkligen, och då får man också tänka på att jag är ganska ensam på mina resor med familjen, eller det är jui väldigt stor skillnad mellan mig och min bror i åldern, så jag har ju liksom inte precis något syskon att umgås med, så de kan bli lite lång tråkigt ibland. Men där var jag alltid sysselsatt vilket var skit kul!
 
Kändes de "safe" när man var där?
Ja, det gjorde det eller vi var ju som sagt mest på hotellet. Men när vi åkte utanför när vi skulle på utflykter så märkte man väl lite si sådär på vissa ställen. Men det var inte så att man gick runt och var rädd eller oroligt liksom. Och inne på hotellområdet var det verkligen aldrig någon fara med det!
 

Vem är jag lik?

Jag har ju frågat er några frågor nu, hur ni tror att jag är som person, vilket land ni tycker att jag ser ut att komma ifrån och så vidare! Och för någon vecka sedan såg jag att en utav mina kompisar frågat på sin blogg om hon var lik någon. Så jag tänkte göra det samma för jag har alltid tyckt att det är roligt att försöka hitta folk man liknar. 
Speciellt nu när jag börjat kolla på The Vampire Diaries (eller jag är klar) för där handlar det ju en del om dubbelgångare, hehe.
 
Iallafall till frågan nu! Finns det någon som ni tycker att jag är lik? kändis eller inte spelar ingen roll! Skulle vara jätte kul att veta vad ni tycker!
 

Helgens planer än så länge:

Än så länge har jag inte så himla mycket planerat inför helgen, det är mest idag som det är lite stressigt. Annars är de ganska oklart vad jag skagöra förutom imorgon kväll då jag ska vara med Ronni. 
 
Men jag får helt enkelt se lite vad jag ska hitta på och ni kommer ju märka av det såklart! Annars så ska jag ju på tjejmiddag idag, ska bli så himla roligt för det var ett tag sedan nu! Ni brukar ju vilja se vad jag har på mig och så, så jag ska försöka fixa det, men det är så synd att de är mörkt hela tiden bara, bilderna blir ju inte så bra så.. Men jag ska göra mitt bästa iallafall!

RSS 2.0