Treasure Island

 
Igår fick jag hem ett paket från Treasure Island, i låg det två armband och ett glasögonband (heter de så?). Jag är så himla nöjd med alla fina saker verkligen! 
 
Jag har alltid velat ha sånna där glasögonband men aldrig hittat några bra, men detta gillar jag verkligen och kommer att använda de flitigt. Jätte bra också för man kan ju inte tappa sina glasögon, de gör jag hela tiden annars!
 
Finns en massa fina armband på deras sida, är sugen på en massa fler, får se om jag ska ta och beställa dom snart! Behöver fler färgglada armband och dom har så himla snygga och mycket att välja bland! Klicka här för att komma till deras sida!
 
Kommer troligtvis ha ett väldigt roligt samarbete med dom längre fram, men jag berättar mer om de när de börjar närma sig och jag fått mer information om de!

JULA

Nu ska jag iväg till Jula med mamma och pappa, sedan ska vi handla mat hehe älskar att följa med och göra de. Tycker att de är så mysigt och så kan man gå och plocka ner de man är sugen på liksom, hehe. 
 
Jag fick hem ett paket förut som jag kommer visa er om en stund! Blir en del shopping i bloggen nu framöver tror jag, har fotat lite grejer som kommer komma upp i veckan. Men det är väl bara roligt? Ni brukar ju gilla sånna inlägg. 
 

Right now:

 
Sitter ute i skuggan nu och äter vattenmelon och lyssnar på musik. Ska se om jag kan somna lite, lär göra de om jag ligger här ett tag, jag är så himla trött men orkar inte ligga inne och sova i sängen för de är tråkigt och varmt hehe. 
 
Hoppas att ni njuter utav de lite halv fina vädret nu hehe!

Victoria's Secret - 1 av 2

 
Jag fick hem mitt paket från Victoria's Secret precis, gissa om jag blev glad? Hehe, så mycket lycka i ett sånt litet paket haha. Jag hade ju beställt hem två bikinis, och här ser ni en av dom, jag behövde en utan axelband, så man  kan variera lite och få snyggare bränna. Tycker att denna var enker och fin! Den sitter väldigt bra också, så jag är jätte nöjd!
 
Jag visar den andra imorgon, det blir väl bra? 

Ny Design - Vad tycker ni?

 
Vad tycker ni om min nya design? Jag är så himla nöjd verkligen! Den här är så himla mycket bättre gjord än min förra var, denna ser så mycket seriösare ut. Den är väldigt enkel och slitren, så de blir inte för mycket och jobbigt att läsa, vilket är skönt. 
 
Jag har även en massa nya ikoner som ni kan använda er av när ni ska leta runt på bloggen, t ex så funkar det äntligen att söka på min blogg i den där lilla sök grejen, ni kan använda er av ikonerna under min persentation för att mejla mig, följa mig på instagram och följa mig på bloglovin snabbt och smidigt (juste nu när jag har min domän så har de typ blivit en ny grej på bloglovin så ni som följer hejsanalexs.blogg.se för gärna följa hejsanalexs.se)
 
Tusen tack till Sanna som gjorde min design!

31Juli

Jag vaknade för en liten stund sedan nu och sitter och kollar runt på olika hemsidor. Har hittat lite fint på h&m faktiskt, hittar aldrig något när när jag går i deras affärer men på deras webshop hittar jag faktiskt fina saker ibland. Tror de beror på att de är så himla knökat inne på h&m affärerna, man måste liksom gå och bläddra bland alla plagg för att se dom, de orkar jag aldrig göra.. 
 
Hur som helst, jag får se om jag beställer hem något, jag skrev ju ett inlägg om H&m's träningskläder här om dagen, och jag tycker faktiskt att dom är jätte bra, så tror jag sak dit någon dag nu och kolla!
 
Annars ska jag precis äta frukost och sedan ska jag iväg till gymmet! Kan ni föresten fatta att det redan är augusti eller ja imorgon då? Jag har bara lite mer än två veckors sommarlov kvar nu och jag tycker att det har gått så himla fort! Nu ska jag verkligen försöka ta vara på de sista två veckorna, längtar efter alla mina friendos som är borta nu.. 

Today:

En bild på min lunch idag haha.
 
Jag åkte in till stan idag tillsammans med mamma och pappa för att kolla i lite affärer och dom skulle fixa lite grejer, sedan blev de även en mysig lunch på någon liten restaurang som jag inte minns vad den heter tyvärr.. Men jag är iallafall fortfarande mätt efter det haha. 
 
Nu ligger jag här och fixar lite inlägg åt er, min data har blivit så himla långsam, och verkligen helt knäpp, så det är väldigt jobbigt. Jag borde sätta mig och radera bilder men de går inte att radera? Men det lär fixa sig! 
Jag kollar iallafall på Teen Wolf samtidigt nu, tycker att det är lite sådär men det funkar som tidsfördriv liksom. 

SMINKBORSTAR

 
Igår fick jag hem ett paket från Uffessakerochting.se, i låg de dom 12 sminkborstarna, minns ni att jag bloggade om dom för bara några dagar sedan? Leveransen är verkligen sjukt snabb! Hur bra som helst. 
 
Borstarna är jag även väldigt nöjd med, som sagt var dom till ett väldigt bra pris 289 kr för 12 stycken borstar, i vanliga fall så kan ju borstar kosta ca 100 kr styck. Dock varierar de ju beroende på kvalite. 
 
Men jag är mer än nöjd med dom iallafall! Tycker ni ska in och ta er en titt på hemsidan, de finns en massa bra grejer!

Hemma dag:

 
+ Ut på en powerwalk/joggingtur
Gå ut på 20 minuter - 1 timmes powerwalk eller joggingtur. Perfekt om man vill rensa tankarna lite, kan vara skönt om man vill vara ifred och mycket man vill tänka på.
 
+ Serie/film maraton
Börja kolla/fortsätt kolla på någon bra serie! Det är helt perfekt, mina 2 bästa serie tips är Pretty Little Liars och The Dampire Diaries! Om du inte är en "serie-människa" så kan du sätta på en mysig film, mina tips är Dear John,  The last song, Remember me och Safe Haven, det är liskom mysiga filmer att se om man är själv. 
 
+Ta hand om dig själv
Ta ett långt bad, raka benen, färga ögonfransarna/ögonbrynen, måla naglarna osv. Ta hand om dig själv lite extra.
 
+Baka/laga något gott
Laga något riktigt gott att äta, eller baka något, jag tycker att det är jätte mysigt att baka, speciellt typ bullar, det är så himla mysigt! Eller så fixa iordning en stor härlig frukt tallrik till dig själv med alla dina favorit frukter och bär!
 

Fråga: Har du några resor planerade de kommande halvåret?

Svar: Nje, det har jag inte just nu, jag skulle egentligen åkt tillbaka till marbella nu den 12 men så blir det inte eftersom jag börjar skolan redan 15 augusti och jag vill inte missa min första dag. Lite tråkigt att jag inte kan åka dit nu, men jag får ta de nästa år eller något. 
 
Annars hoppas jag på en liten mini resa med mamma i höst, vi brukar åka på någon liten resa varje höst, förra året var det Köpenhamn, innan de var de Stockholm och innan de var de New York. Iår hoppas jag på London! Vill verkligen åka dit, har aldrig vart där och tycker att dte verkar så himla mysigt! 
 
Senare i jul (haha det är så himla långt kvar..) så hoppas jag på ännu en resa, då hoppas jag på en större resa, helst hade jag åkt tillbaka till Mexico! Annars kanske de blir någon annan stans eller Marbella? Jag vet faktiskt inte, så långt har jag inte planerat. 
De jag hade velat helst är väl att åka till något varmt land och att Ronni var med, vore de ultimata haha. 
 

Godmorgon, godmorgon

 
Jag ska ta och äta lite nu innan jag ska gå till gymmet, vet att man egentligen kanske borde äta mer, men jag gillar inte att äta mycket innan jag tränar, jag mår illa då. Så jag äter mer när jag kommer hem istället. Tycker faktiskt mer om att äta flera små måltider om dagen, gillar inte att bli sådär super mätt på en gång för då blir jag så himla trött haha. 
 
Det är så himla skönt att träna nu på morgonen också, det är nästan helt tomt i gymmet då, vilket jag föredrar, gillar inte att behöva vänta på maskiner osv, de tar bara massa tid och känns onödigt. Jag som är morgonpigg kan ju lika gärna pallra mig iväg till gymmet på morgonen, jag har ju liksom inget annat för mig ändå såhär tidigt.

Familjemys

Nu kommer snart farmor och farfar hit på lite grillat, så jag ska spendera min kväll med dom! Jätte mysigt ska de bli. 
 
Fick hem ett paket förut som jag tänkte att jag kan visa er imorgon. Spännande va? Dock väntar jag fortfarande på lite paket som är påväg hem som t ex Victoria's Secret paketet, de längtar jag så himla mycket efter. Kommer såklart visa er de direkt när jag får hem de!
 
 

Frågor/Svar

Finns det linnet kvar att köpa? Jag tror det, jag köpte dock det i spanien, men har sett de här ockås!
 
Vad har du för slags BH när du använder det linnet? INgen, jag har nipplecovers bara, men en freebra funkar lika bra!
 
 
Vart köpte du din louis vuitton väska? I deras affär i Puerto Banus, Marbella!
 
 
Vad tycker du om primeboots? Jag tycker det är skit snyggt! Dock inget för mig tror jag, jag känner mig klumpig i dom, eller jag gjorde när jag hade de iallafall! Men jag tycker iallafall att det är hur snyggt som helst, tråkigt att alla har dom bara men så är de ju med typ alla skor.
 
 
Varifrån kommer hyllan ifrån som är i bakgrunden? Ikea tror jag!
 
 
hur ofta klipper du dig? Olika, när jag känner att de behövs, kanske två gånger i halvåret typ!
 
Var det längesedan du köpte linnet från zara o vilken storlek har du på ditt linnet? Jag köpte de för någon vecka sedan (typ en haha) och jag har storlek S!
 
 
Vet du några fler som ska börja på samskolan till hösten? Ja, jag vet en massa!
 
 
Vad kommer du sakna mest med skolan nu när du börjar på gymnasiet? Att gå på samma skola som Ronni, kommer bli så himla tråkigt och konstigt..
 

SOMMAR TIPS:

 
Citron i håret
Att ta citronsaft i håret ska göra att de bleks, så ta lite citron i håret och går ut i solen, en naturligt och gratis slingning. Det fungerar olika bra för alla.
 
Aftersun/bodylotion
Ta aftersun/bodylotion varje kväll innan du går och lägger dig för att fukta huden. Hoppa heller inte över att smörja in dig när nu ska ut i solen, även om du inte behöver solskydd så är de bra att återfukta huden. De gör att du inte flagnar lika mycket/snabbt och färgen håller sig längre!
 
Blanda socker och olivolja
Blanda socker och olivolja för att få en skrubb, beroende på hur mycket socker och olivolja du har blir den olika "stark". Perfekt om du inte har någon skrubb hemma, man har ju oftast detta hemma menar jag. Om du t ex ska utomlands så är de bra att skrubba bort död hud, då har du ny och fräsch hud att få din bränna på.
 
Låt din hud och hår vila
På sommaren tycker jag att det är finast att vara så naturlig som möjlig. Låt huden vila från foundation, puder och concealer osv. Låt även dina fransar vila, skippa mascaran de sliter mer på fransarna än man tror. Desamma tycker jag med att platta/locka håret, tycker att man ska skippa de om de inte är något speciellt. Varför inte låta allt vila?

EFTERLYSER

Någon av er läsare som vet vart man kan köpa detta linnet? Tycker verkigen att de är hur fint som helst men vet inte vart man kan hitta det. 
 
Så någon av er som vet som kan hjälpa min eller som har ett som ni vill sälja? Skulle bli jätte glad om ni skulle kunna försöka hjälpa mig!

Måndag!

Godmorgon på er! Jag ska klä på mig tränings kläder nu för att åka iväg till gymmet. Ska bli så himla skönt att träna verkligen! Hoppas att de går något bra på tv som jag kan kolla på undertiden haha, de gör ju att tiden går lite snabbare när man går på bandet. 
 
Annars så fick jag precis se ett smakprov på den nya designen, tycker att de ser jätte bra ut! Den ser mycket proffsigare och seriösare ut. Så jag tycker att de kommer att bli skit bra när den väl är uppe, längtar!
 

Vid havet:

 
 

Hej på er!

Ronni gick för en liten stund sedan nu, v i har kollat på film och myst hela dagen, känns som att det var evigheter sedan vi sov över och kunde sova ut och ta de lungt på morgonen, det känns som att det har vart träningar eller sånt varje gång så vi fått gå upp tidigt, så de va skönt att kunna ta det lungt. 
 
Jag är på så himla bra humör nu och allt emd bloggen känns super bra! Jag har en hel del roliga samarbeten på gång nu och ny design kommer troligtvis snart, allt känns jätte bra! Och jag hoppas att det smittar av sig lite i bloggen. 
 
Annars ska jag bara vara hemma idag. Ska baka tror jag, hehe är så himla sugen på de, men jag får se!
 

Summerdays

 
 
Åk till havet:
Om det är fint väder en dag så tycker jag absolut att man ska ta sig ner till havet för lite bad och sol med kompisarna/pojkvännen. Åk och köp något gott som ni kan äta när ni är där också, det behöver ju inte vara godis/chips utan nu på sommaren är det ju nästan godare med färsk frukt som jordgubbar, vattenmelon osv.
 
Spela minigolf:
Tycker att det kan vara jätte mysigt och roligt att spela minigolf, jag och Ronni har gjort det flera gånger. Kul som omväxling liksom. Det finns en vid Slottsskogen och en nästan inne vid stan. Jag föredrar den vid stan för jag tycker att det är roligare med mer typsika minigolf banor hehe. Den vid stottsskogen ser ju typ ut som en riktig.
 
Grilkvällar:
Det hör ju till sommaren, åk ner till havet och sätt er på någon klippa antingen med massa kompisar eller bara pojkvännen, ta med er marshmallows, choklad och kex och grilla s'mores. Sitt och grilla och prata hela kvällen.
 
Picknick:
Om det är fint väder så ta med dig dina kompisar på en picknick, köp med er en massa gott och sätt er i solen i någon park. Jätte mysigt och gott hehe! Man får ju även lite färg också om man sitter i solen, mycket roligare än att ligga själv hemma coh pressa.
 
Mini resor:
Om du har möjligheten så tycker jag att det är perfekt att åka på små mini resor nu. Typ till Danmark, stockholm eller något. Kanske över dagen eller över en natt typ. För att få lite omväxlig och få se lite nya platser! Se om dukan ta med dig någon kompis så blir det ju ännu roligare!

Svar - Ang bikini inlägget

Såg att jag fick några kommentarer på inlägget jag gjorde igår ang bikinis. OCh jag känner att jag måste svara på de, så jag gör det nu eftersom alla säkert inte kommer läsa svaret i kommentarerna. 
 
Jag la upp den här bilden i inlägget:
Och jag skrev ett helt inlägg om bikinis och inte om kroppar. Jag skrev i inlägget att jag inte gillar beiga näst intill hudfärgade bikinis, och att jag tycker att dte är fint med färgstarka mönstrade bikinis. 
 
På bilden ser ni en färgglad möstrad bikini till vänster och en beige bikini till höger. Hur får ni det till att jag dissar tjejen till högers kropp? Det handla inte om kroppar utan bikinis. Förstår inte hur ni kan vrida och vända på det så. 
 
Ni måste läsa inläggen, ni måste läsa vad jag skriver speciellt ifall ni reagerar på bilden. För texten är oftast en förklaring till bilden. 

PSG - REAL MADRID

Ikväll spelar ju PSG mot Real Madrid på Ullevi, jag ska faktiskt gå tillsammans med Ronni. 
 
Och det ska blir jätte roligt, dock hade det ju vart roligare om det inte regnade. Men man får göra de bästa av det ändå! Ska bli roligt att se Zlatan och Ronaldo typ haha. Nej men de blir kul! 
 
Vet dock inte riktigt när den är men ronni lär ta reda på de för sist jag frågade så visste inte han heller haha! Men de löser sig! 
 
Är de någon utav er som ska dit och kolla? Kom gärna från ock hälsa ifall ni ser mig isåfall!
 
 

+ Bikinis -

 
+ Virkade bikinis, tycker att de är hur fin och sött som helst. Själv har jag ju en grön från Panos Emporio som jag är jätte nörjd med, den finns i många härliga färger och mina favoriter är grön, gul och vit. Annars hittar man även virkade bikinis på tex JC.
 
- Bikinis utan vadering/inlägg, alltså så att det bara är ett tunnt tyg och inte typ den där lilla vaderingen eller inlägget som de flesta bikinis har (hoppas ni föstår vad jag menar). Tycker att de är jätte jobbigt när de inte har de, badar man i kallt vatten så är det ju helt kört haha. 
 
- Puderrosa och beiga bikinis, oftast blir sånna ljusa, nästan hudfärgade färger inte så bra, tycker inte att det är så snyggt om man inte är betydligt mycket brunare än färgen på bikinin. Annars smälter liksom bikinin in och gör att man ser ännu blekare ut. 
 
+ Färgglada och mönstrade bikinis, efter att ha spenderat någon/några veckor i solen så har de flesta hunnit få en fin färg och då tycker jag att man ska satsa på en bikini i antingen stark färg eller ett snyggt mönster, eller varför inte båda i en? Hur snyggt som helst!

 
Detta är bara mina åsikter och inget som någon ska ta illa upp över eller känna sig träffad av. 

VÄSKOR MELLAN 325 - 1000 KR

 
Untitled #162
Jag har fått lite kommentarer ang ifall jag skulle kunna tipsa om skolväskor nu inför skolstarten. Dock känns de fortfarande liite tidigt att tänka på det nu.. 
 
Men för mig är det viktigt att man får plats med böcker osv i väskan eftersom man kommer släpa runt på en hel massa böcker fram och tillbaka till skolan. Jag vill även gärna att de ska vara lätt att stoppa ner/ta upp grejer så den får gärna vara öppen! 
 
Jag kommer att använda min Louis Vuitton och min från Zara, vad jag vet ni iallafall! Jag känner liksom inte att jag behöver köpa en ny väska inför skolstarten utan jag kan lika gärna använda dom jag redan har. 

TIPS - UFFESSAKEROCHTING.SE

Tänkte tipsa er om en jätte bra sida nämligen Uffessakerochting.se, där kan  man köpa allt mellan himmel och jord verkligen. Dom har allt från smink och smink tillbehör till saker till djur. Man kan fynda på massa bra grejer till mobilen så som t ex en 3 meter lång USB-kabel som finns i alla möjliga färger. De finns även massa skal, hörlurar i olika färger osv. 
 
Allt på sidan är även till riktigt bra priser man kan t ex köpa ett borstset med 12 sminkborstar för endast 289 kr, hit billigt och bra som helst!
 
 

Spöregn

Jag vaknade precis utav att det åskade, de spöregnar ju också, men de är första gången de gör det sedan jag kom hem, vi har verkligen haft bra väder här hemma! Hoppas bara att de blir bättre tills ikväll!
 
Annars ska jag iväg till gymmet om en stund nu tror jag, ska bara vänta på att mamma vaknar så kan vi åka tillsammans. Annars hade jag tänkt att gå på en liten powerwalk innan frukost, men så blir det ju verkligen inte i detta vädret.. 
 
 

My day:

Ronni åkte för ett ganska bra tag sedan nu och sedan dess har jag bara legat och tagit de lungt, kollat på tv och så.
 
Han kom iallafall ca en timme efter att jag skrev det där inlägget tror jag, och så bestämde vi oss för att inte åka ner till havet utan för att vara hemma i solen istället, så jag ställde mig och gjorde pannkakor som vi sedan åt ute i solen, hur gott som helst. 
 
Sedan skulle vi hjälpa till och sätta upp ett parasoll på våran terrass men jag råkade tappa någon viktigt mutter så dne försökte vi fiska upp i typ en timme innna vi gav upp och satte oss med lite Ben&jerry och kollade på The Call. Dte är så himla bra verkligen!
 

Hur jag bloggar:

- Morgon inlägg, jag försöker göra ett inlägg varje morgon när jag vaknar ungefär men ibland blir "Godmorgon"-inläggen lite enformiga. Men jag försöker på igång min bloggning innan klockan 12. Alltså ska ett inlägg ha publicerats innan klockan är tolv. 
 
- Tidsinställda, ibland är de svårt att hitta tid att blogga hela dagarna, speciellt när det är sommar och amn spenderar stora delar utomhus. Då är tidsinställda perfekt! Jag brukar sätta mig på morgonen/kvällen innan och fixa inlägg! 
 
- Lagrar inlägg, blogglusten/insperationen går i vågor, ena dagen kan man sprudla av blogglust och idéer medans nästa kommer man inte på något. När jag har dom dagarna när amn kommer på massa så fixar jag antingen hela inläggen dirket eller så skriver jag ner rubriker till inläggen, sedan publicerar jag dom i utkast för att kunna använda dom när jag behöver dom. 
 
- Bekännelser/hiss &diss, de kan vara jätte svårt att komma på bra bekännelser eller hissar/dissar när man sitter framför datan och verkligen försöker. Så när jag väl kommer på något så skriver jag upp de på anteckningar i min mobil där jag har en sida för både bekännelser och hiss&diss. 
 
- Minst 4 inlägg om dagen, eftersom jag aldrig bloggar från mobilen så är det svårt att göra typ 10 inlägg på en dag. Men eftersom min inlägg för det mest är ganska välgjorda och har bra bilder osv så tycker jag inte det gör så mycket. Jag läser hellre en blogg med 4 välgjorda inlägg med riktiga bilder än en blogg med 10 korta slarviga (bara min åsikt).

Plans:

Nu kommer Ronni snart hit och så ska vi hitta på något i de fina vädret! Hönan som var här igår är här igen, utan för mitt fönster och låter jätte mycket, någon som saknar en höna? För min är den iallafall inte haha. 
 
Jag och Ronni ska kanske åka ner till havet tror jag, så vi åker till ica och köper massa gott att ta med oss och så åker vi ner till havet och har de bra. De hoppas jag på iallafall, så hoppas att ronni går med på de haha. 
Annars vet jag inte vad vi hitta på men något roligt blir det iallafall!
 

Gårdagens:

Shorts - One Teaspoon  //  Linne - Zara  //  Skor - Converse  //  Klocka - Michael Kors  //  Väska - Louis Vuitton

9.03

Min blogg var ju nere i någon/några timmar igår kväll som ni säkert märkte. De berode iallafall på att blogg.se hade lite strul med bloggarna med egen domän. Men det ska vara löst nu och förhoppningsvis så händer det inte igen. 
 
Idag blir det iallafall inget gym för mig, vilar varannan dag, dock var det inte planerat att det skulle bli så hehe. Så jag får se vad jag hittar på nu på morgonen, kanske går ut på en powerwalk om en stund, ska äta frukost nu så får jag se senare!
 

BLOGGTIPS - TRÄNINGSBLOGG

http://alexandrabring.se/
 
Tänkte tips er om en jätte bra blogg som handlar mesta del om träning. Hon som har bloggen heter Alexandra precis som jag hehe och lägger ut massa bra tips, olika övningar, recept osv. Det är helt klart en läsvärd blogg med en massa bra bilder och inlägg. 
 
Jag läser den någon gång ibland, men den är väldigt bra om man vill ha lite motivation, tips osv när de kommer till träning. Klicka här för att komma till bloggen.
 
 

Finbesök!

 

Colorful workout by H&M

 
Untitled #163
Översta raden från vänster: 150 kr // 80 kr // 99 kr
Understa raden från vänster: 80 kr // 80 kr // 130 kr // 130 kr
 
Tänkte tipsa er om lite snygga träningskläder, personligen tycker jag att det är roligare om man har kläder om man känner sig bekväm i + är iallafall hyfsat snygga. 
 
Nu på sommaren tycker jag att man kan satsa på lite mer färg, starka färgglada kläder gör mig på bättre humör, så är det för många tror jag? Det känns mycket gladare än svart och grått. 
 
Iallafall H&M har faktiskt väldigt bra träningskläder enligt mig. Nu har dom även väldigt mycket starka färger! Sedan är det ju ganska billigt också, vilket är ett stort plus! Själv ska jag nog in till stan och testa shortsen som är på bilden snart, gillar dom i både grönt och rosa, så kanske blir båda om dom sitter som jag tänkt!

FEM SVAR -

Fanns det många kvar? Och vart köpte du dom? Nja, det fanns ett par skycken ca fem stycken i båda färgerna tror jag. Jag köpte dom på Zaran på kungsgatan.
 
Plattar du ditt hår? Nej, jag plattar aldrig mitt hår!
 
 
Har du några b.u.s-erfarenheter som du vill dela med dig av? Nej, tyvärr, jag har aldrig använt b.u.s..
 
 
vilken storlek har du på tröjan och byxorna? och är dom genomskinliga? Jag har XS på boda och jaa, dom är genomskinliga!
 
 
Gör du samarbeten med förstag? Ja det gör jag!

Breakfast

 
Jag kom hem för gymmet för ett tag sedan och sitter och äter frukost nu, jordgubbar med mjölk och ett ägg. Jag ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag kanske åka men mamma in till stan och kolla efter träningskläder? Annars är det perfekt bio/film-väder typ haha. Helt grått, är dte ju så är inte så himla sugen på att hitta på något egentligen.
 
Nu ska jag iallafall duscha så jag blir lite fräschare haha.

Godmorgon på er!

Nu har jag precis dragit på mig träningskläder och snart ska vi börja åka mot gymmet! Så jag lär vara hemma igen innan många av er ens vaknar hehe.. 
 
Men de känns bra att träna på morgonen tycker jag, då har man hela dagen sen att göra saker på och så har man det gjort liksom, så behöver man inte tänka på att man måste träna hela dagen. 
 
 

21.59

 
 
Jag ligger i sängen och kollar på fotboll nu faktiskt, Sverige - Tyskland. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt för imorgon ska jag ställa klockan, jag ska nämligen upp tidigt för att åka iväg till gymmet om huvudet känns bra dvs, men de känns bra nu så det ska inte vara några problem tror jag!
 
Senare på dagen får jag se vad jag ska göra, funderar på att åka in till stan och kolla efter träningskläder. Vill ha nya långa träningsbyxor och någon tröja typ. Jag får se, det beror på vädret!

NYTT - BEIGE + BLACK - WAYS TO MATCH

Zara - 199 kr
 
Dessa shorts fick jag med mig, i både beige och svart! De är ett så härligt material på dom och tycker att dom är jäte söta, och att dom är så himla tunna och sköna är ju verkligen ett stort plus +
 
Dom är köpa på Zara, som typ allt annat jag har känns de som, haha. Nej, men de är verkligen min favorit affär och de känns som att de märks tydligt när jag visar vad jag köper. Men jag lägger inte ut allt jag köper som någon frågade, jag lägger ut de jag känner för och de jag tycker är värt att lägga upp typ. 
 
Tre olika sätt att matcha..
 
Svarta:
 
Beige:

"Whats in my purse"

 


PINK//WHITE//BLACK

Tröja - zara  //  shorts - Hollister  //  Skor - Converse  //  Väska - Zara  // Solisar - Ray Ban  //  Klocka - Michael Kors

Right now:

 
Min huvudvärk har inte försvunnit, snarare blivit värre. Så jag kommer att spendera min dag hemma, tråkigt nog. 
 
Men jag ska göra det bästa av det, ska blogga en massa, har redan hunnit göra tre inlägg som ligger på lager. Är så himla bloggsugen idag, passar bra när jag ändå skall vara hemma, då har jag massa tid liksom. 
Jag har satt på mig min mjukisdress som jag visade er här om dagen, de är så himla skön! Ska sätta på en film snart som jag kan kolla lite på medans jag gör lite inlägg!
 
Här om dagen beställde jag föresten hem två bikinis från Victoria's Secret. Fick ett meddelande idag om att dom hade skickats, men dom kommer inte fram förens typ 20/8 typ, så de tar ju väldigt lång tid. Hoppas att dom kommer lite tidigare! Längtar efter att de dom i verkligheten och visa er! 
 

Godmorgon!

Jag vakande med världens huvudvärk idag. Hur tråkigt som helst, hoppas att det blir bättre om en stund så att jag kan hitta på något roligt. Annars är jag hemma och vilar så att det blir bättre tills imorgon. Blir iallafall inget gym idag tror jag, de känns onödigt eftersom de troligtvis lär bli 10 gånger värre då haha. 
 
Annars tycker jag att min blogg blivit bättre nu, eller de kanske bara är jag? Jag lägger ner mer tid på att ta bilder, och gör lite mer välskrivna inlägg typ. 
 
Jag ska hålla det såhär och jag har satt upp ett nytt mål som jag ska försöka nå innan skolan börjar. Så jag ska verkligen göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad med en massa roliga inlägg och fina bilder så att jag når mitt mål. 
 
Ni får gärna hjälpa mig genom att kommermed förslag på olika inlägg ni vill ha eller så!
 

Perfect day

 
Jag har haft en så himla mysig dag idag. Först åkte jag till gymmet och tränade i en timme ungefär. Sedan åkte jag snabbt in till stan för att möta ronni. Väl inne i stan så åt vi på Jensens, tycker att de har blivit sämre faktiskt.. Jag får alltid skitbitarna iallafall!
 
Sedan gick vi runt ett tag och köpte godis innan vi gick på bio, vi såg "Now you See me" den var jätte bra, rekomenderar den verkligen!
 
Sedan väntade jag med Ronni på hans spårvagn eftersom min buss inte kom förens om 30 min typ. När jag väntar i min ensamhet så går jag in i en kiosk som ligger precis där för att köpa vatten och precis när jag går ut ser jag hur min buss åker.. Så himla typiskt.
Men jag gick till Zara och kollade lite så tiden gick fort, jag fick med mig ett par shorts också! Visar er dom imorgon!
 
Vad tyckte ni föresten om inlägget jag gjorde om linnet från Zara idag? Tycker ni att de är roligt om jag visar lite sätt att matcha på samtidigt? Ska jag fortsätta med de?

2 FILMTIPS - EGO // THE CALL

Tänkte tipsa om två filmer som jag sett det senaste och som verkligen var jätte bra! Dock är båda två ganska omtalade eller vad man ska säga just nu och jag tror att nästan alla hört om dom/sett dom. Men jag gör det ändå eftersom de kan ju vara någon som inte gjort de. 
 
 
Ego såg jag förra veckan någon gång tillsammans med Saga. Jag hade inga speciella förväntningar på den och jag tyckte att den verkade sådär i början. Men den var verkligen hur bra som helst och väldigt värd att se! 
 
"För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken.
När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig." - SF.se
 
 
The Call såg jag också med Saga förra veckan, haha. Jag och Ronni tänkte kolla på den när vi var i Marbella, vi kollade ca 10 minuter innan vi stängde av för att vi tyckte den var för läskig haha.. Men jag gjorde ett nytt försök med att se den och såg hela, dock blundade jag ganska mycket. 
 
Tycker den var jätte bra men liite läskig. Men den är väldigt värd att se, om man inte ska sova själv typ som jag skulle göra samma kväll, haha. 

"Jordan Turner är en erfaren larmoperatör, men när hon gör ett fel i ett fall där en ung kvinna kidnappas och senare hittas mördad, känner hon sig skakad och osäker på om hon kan fortsätta sitt jobb.

Snart kidnappas ännu en ung kvinna, Casey Welson, och Jordan får en ny chans att göra rätt och samtidigt rädda en ung kvinnas liv." - SF.se

 
 

Q/A

Det där är väl hos dig i Gbg? Hur kan du då ha badat i saltvatten? Hehe, alltså de finns ju saltvatten i göteborg, om man badar i havet så är det ju saltvatten liksom! 
 
Varför var det såna problem att säga var din väska var ifrån innan? Det var aldrig några problem? Jag har svarat på de flera gånger.
 
 
Kan du tipsa om snygga solglasögon? Lite olika modeller i olika prisklasser och så? Ja, absolut! Jag fixar ett inlägg i veckan, om de inte kommit på fredag så påminn mig!
 
 
 
jag har oxå de linnet men de är verkligen sjukt stort på mig jag har strl M på mitt vad har du för storlek? Tror att jag har XS dock är de jätte stort, de är som en klänning om man inte stoppar in de. Men jag "fixade" så att de såg bättre ut på bilden, eller liksom när man precis klär på sig så sätter man ju de som man vill att de ska sitta, sedan glider de ju tillbaka till det vanliga igen.. Men de ska ju vara stort!
 
 
Tycker du att det sliter på ögonfransarna när du gör ögonfransförlängningen? Njaa, jag vet inte riktigt, jag har alltid haft väldigt korta men tjocka och många fransar. Och dom har varken blivit färre eller minder tjocka dock aknske dom blivit kortare, eller jag vet ju inte för de har jag inte riktigt koll på (jag använder typ aldrig mascara och det är ju då man ser längden bäst) Men de sliter säkert lite på fransarna.
 
 
Varför fick du ett stipendium? Tror attd et var för "flit och framsteg"!
 
 
Känner du någon som ska börja på hulebäcks gymnasiet? Njee, jag tror inte de tyvärr. 
 
 
Vad har du för storlek på rayban'sen? Ingenaning, när jag köpte dom fanns de en mindre och en större storlek (alltså 2 olika storlekar) jag tog då den större. Jag kan dock kolla vilken storlek de är, eller haha inte för att jag vet hur man kollar det.. Men de går väl säkert på något sätt.
 
Vad tycker du om ldir skor? Jag har ju själv ett par och jag tycker att dom är jätte snygga!
 
 

NYTT - ZARA + 3 WAYS TO MATCH

Zara - 249 kr
 
Igår när jag var i stan fick jag bla med mig detta linnet från Zara. Jag fick ett likadant fast i rosa på min middag när jag fyllde år men det är helt borta.. Så himla synd, så jag köpte med mig det i vitt eftersom det inte fanns i min storlek i rosa, ska in till stan i veckan igen ochs e om jag kanske hittar de i rosa också, annars funkar kanske medium också?
 
Jag är iallafall väldigt nöjd! Tycker att de är jätte fint och väldigt användbart.
 
Här är 3 olika sätt att matcha de på. Dock är de väldigt lätt att matcha, så de finns 10 000 olika varianter.

Goodmorgon!

 
Jag vaknade tidigt idag, som vanligt, jag sover verkligen hur dåligt som helst nu för tiden!

Men iallafall, när mamma har vaknat så ska vi åka iväg till gymmet. Men först ska jag trycka i mig lite frukost, min mage knorrar som bara den nu haha. Senare ska jag bara vara ute i de fina vädret tror jag! Man måste verkligen ta vara på sånt här väder här i Sverige för de är ju inte så ofta vi har det såhär!

Hej på er!

Nu har jag hunnit med att duscha, sitta ute i solen och hjälpa mamma och baka inför ikväll då vi ska få gäster! Jag ska försöka ta bilder på de jag köpte idag också, jag antar att ni tycker att dte är roligt att se? De brukar ni tycka iallafall. 
Tycker knappt att man märker av er läsare här på bloggen längre. Ni lämnar liksom aldrig några spår efter er förutom på statistiken. Var tog alla kommentarer vägen? Haha. 
 
Som sagt så ska jag föröska ta lite bilder på det nu och sedna ska jag bara ta de lungt, kanske sätta på någon film och bara sova typ. Är helt död, vi gick upp då himla tidigt imorse och så.

Right now:

Nu har jag precis tränat klart! Känns jätte skönt men de var verkligen tungt, man tappar ju en hel del när man inte tränar, speciellt på konditionen hehe.

Nu ska jag iallafall hem och duscha, sedan ska jag ut i solen tror jag! Det är ju hur varmt som helst!


Gårdagens;

Topp - Bikbok  //  Shorts - Dr Denim  //  Skor - Pierre Balmain  // Väska  -  Zara

Godmorgon!

Just nu sitter jag och väntar på att Ronni ska byta om, om ca 10 min så ska vi köra honom till hans träning och sedan tar vi en svän till stan för att köpa de vi inte hann igår hehe. Vid 12 så ska jag tydligen fixa mina ögonfransar, jag var helt säker på att det var imorgon eller på onsdag men tydligen var det idag. Skönt att ha det gjort i och för sig!
 
Efter det tar jag bussen till gymmet och så ska jag träna. Ska bli så himla skönt, ska försöka ta tag i det denna veckan, ska träna varje eller iallafall varannan dag!
 
 

In a bad mood..

Jag kom hem från stan för en stund sedan, hade jätte mysigt och roligt med mamma, verkligen! Dock fick jag inte med mig en ända grej hem trots att jag hittade allt jag planerat att köpa + mer, men eftersom jag jämt tänker "jag kollar lite mer så kan jag gå tillbaka senare om jag vill ha de" så hann allt stänga innan jag hann tillbaka.. Hur tråkigt som helst verkligen, snacka om att jag blev besviken, men jaja. 
 
Jag är iallafall på ganska dåligt humör (inte beroende på de som många kommer tro) men Ronni kommer någon gång ikväll så hoppas han kan göra mig på bättre humör! 
 
Föresten, nu när jag ändå gjort detta lite halv bittra inlägg så tänkte jag svara på detta också. 
 
Fick 2 kommentarer i inlägget där jag skrev om iphone skalen om att ni inte hittat dom på etsy.com och allt jag faktikst borde ha länkat i inlägget..

Och nu kommer många av er tycka att jag är otrevlig/dryg/bitchig osvosv. Men de är inte svårt att hitta alls, jag hittade de direkt när jag kollade nu om du börjar skriva på chanel så kommer de till och med upp som förslag.. Det är faktiskt inte svårt att hitta.. 
 
Om ni har bråttom med att hitta något ni sätt på min blogg, som många sagt att dom har bla om dessa skal, så googla bara, man hittar de på fem minuter, de går 1000 gånger snabbare än att vänta på att jag ska svara..
 

WILDFOX

 
Igår kväll hämtade jag ju som sagt ett paket från Nelly.com. I det låg bla en mjukisdress från Wildfox, hur mysig och skön som helst! Dock är benen lite långa (som vanligt..) men de är bara mysigt, får se om jag ska sy upp dom annars trampar man ju lätt på dom så att dom går sönder och det är ju synd.
 
I paketet låg även en topp och ett par jeans från Nolita, toppen behåller jag men jeansen ska dock tillbaka då dom var alldeles för stora tyvärr. De var dom jag ville ha mest så de var lite synd. Men jag är ändå väldigt nöjd!

Where to buy - Chanel iphonecases

 
Nu äntligen tänkte jag svara på vart mitt skal är köpt, har fått så himla många frågor om det men jag har inte svarat innan dels eftersom jag inte visste och dels för att jag glömt hehe. Nu kommer många utav er säkert tycka att detta är drygt men de är inte så jag menar det, men det är faktikst bara att googla, det kommer upp direkt, hur måsga sidor som helst..
 
Men iallafall, man kan t ex köpa dom på Ebay.com och etsy.com. Så går man bara in och söker så kommer det komma upp en massa olika som man kan köpa utav osv. Mina är köpa på etsy.com! 
 
Sedan finns det säkert massa anvdra sidor där ni kan köpa dom också, som sagt googla om ni inte skulle tycka att sidorna jag rekomendera är bra. 
 
Hoppas att ni hittar de/dom ni ville ha och att ni blev nöjda och glada med mitt svar!
 

Mot stan!

Nu ska jag börja klä på mig och göra mig iordning, sedan bär det av in mot stan. Jag och mamma ska gå och kolla i lite affärer osv. Ska blir hur mysigt som helst verkligen!
 
Senare ikväll kommer Ronni troligtvis hit och sopver över, isåfall får man ju se lite vad vi ska hitta på ikväll. Det är ju faktiskt världigt varmt ute trots att det är lite molnigt, så de är jo skönt, man kan ju liksom gå med sommar kläder och sånt!
 
Mami och papi får stå för bilden i detta inlägget:
 

Godmorgon!

 
Godmorgon på er, jag ligger i sängen och drar mig lite nu och om en stund ska jag hoppa in i duschen!
 
Igår kväll hämtade vi iallafall ett paket från Nelly.com, jag öppnade de dock aldrig igår utan ska öppna det nu, så de blir kul. Jag tänkte att jag kunde visa er vad som var i senare idag? Det blir nog bra tror jag!
 
Annars ska jag till stan idag som sagt. Så de blir jätte mysigt, det ser ut att vara lite grått ute idag. Inte lika bra väder som vi haft innan, synd.. Men perfekt när mans ka till stan tycker jag, det är bara jobbigt att vara i stan när det är as varmt!

My day:

Jag var hos farmor och farfar stora delar utav dagen, jätte mysigt eftersom jag inte träffat dom på länge! Så vi satt ute och pratade, drack saft och åt frukt. Sedan plockade jag lite smultron också, dom har hur mycket som helst i sin trädgård så jag har alltid plockat när jag vart där och denna gången var inget undantag! Älskar smultron, dock har jag aldrig sätt de i mataffärer.. 
 
Jag är helt propp mätt nu efter middagen och kommer förmodligen inte orka röra mig på hela kvällen hehe.. Imorgon ska jag troligtvis till stan med mamma och kolla på lite grejer som jag hittade sist jag var där men inte orkade tänka mer på eftersom jag mådde dåligt. 
 
 

Våran dag

 
Idag är de den 20 Juli, alltså ännu en månadsdag för mig och Ronni, vi blev tillsammans den 20 November 2010,  och sedan dess tror jag att jag skrivit ett sånt här inlägg varje månad? Haha, de blir en hel del inlägg!
 
Men jag är hur glad som helst att jag har min prins, kunde inte önskat mig en bättre eller finare pojkvän!
 
Dock firar vi inte månadsdagar eller vad mans ak säga längre. Men snart har vi vart tillsammans 1000 dagar, och det ska vi nog fira hehe. 
 
Älskar dig min prins!

// BLUE //


Lördag!

 
Godmorgon på er, har ni sovit gott? Jag är så himla trött har sovit dåligt den senaste veckan och vaknat tidigt. Men de är inte hela världen. 
 
Jag har inga planer för idag men igår kväll kom mamma och pappa hem från Marbella, så troligtvis kanske jag är med dom eller så. Hur som  helst så är det ju fint väder, de gör ju allt bättre!

Colorbomb

 
Denna fick jag med mig hem igår när jag gick i stan en stund. Den kommer från Zara och kostade 179 kr. 
 
Den går att använde till alla möjliga tillfällen. Och är hyfsat lätt att matcha, jag kommer matcha den med en basic topp bara. Eller någon liten blus typ. Man kan ju liksom ha dentill vardags, middagar, fester, skolan osv. Det beror ju på vad man har till, till vardags kommer jag ha Converse och en basic t-shirt typ. 
 
Ni lär se den i någon outfit snart så då kommer bättre bilder på hur den ser ut på osv. 

20 minuters frågestund - svar


Dålig bild på gårdagens.

T-shirt - ? //  Shorts - Victoria's Secret  // Skor - Converse + Solisar - Rayban // Väska - Louis Vuitton

20 minuter - Fråga vad ni vill

Nu kör jag bara lite snabbt här, tänkte göra ett videoinlägg där jag svarar på lite frågor som har kommit in och jag tänkte att om ni har något ni undrar över så kan ni komentera det nu så svarar jag på de i videon!!
 
Snabba er nu om 20 minute - klockan 12.57 så kan ni inte längre fråga så snabba er!
 

IGÅR:

 
Hej på er, förlåt för lite sådär uppdatering igår.. Men jag var inte hemma på hela dagen och min mobil var död typ hela dagen..
 
Jag sov hos Ronni både natten till igår och natten till idag. Igår när jag vaknade hos honom så åt vi frukost tillsammans innan han åkte iväg för att dom skulle samlas innan deras match som jag åkte och kollade på sedan. Efter det åkte jag in till stan och gick runt en stund. Kännde dock att jag mådde lite sådär, tror att jag hade lågt bldsocker eller något för allt snurrade, så jag satte mig en stund och åt på Esspreso House. 
 
Sedan gick jag och kollade på ronnis andra jmatch, det var dock inte så roligt eftersom han inte spelade hehe. Det har blivit väldigt mycket fotboll denna veckan, inte så konstigt dock.. 
 
Sedan åkte vi iallafall hem till Ronni och så åt vi en jätte god middag och hade de mysigt innan vi gick och la oss ganska tidigt!
 

PANCAKES

 

Different Styles

 
Untitled #161
 

Puss

Hej på er! Jag kom precis hem från Saga, jag har vart där hela dagen och haft det hur bra som helst, men jag tänkte berätta mer om det imorgon, med lite bilder osv.
 
Nu har jag iallafall precis tagit mig något litet att äta och ska kolla tv nu. Jag har inga alls planer inför ikväll, eller imogron, men imorgon, då vill jag iallafall in till stan tror jag! Ska även försöka kolla på Ronnis match/matcher. Han är så himla duktig min prins!
 
Haha bilden hör inte alls till inlägget, sorry..
 

FLY SAFE

 
Untitled #160
 
Fick en fråga ang ifall jag kunde tipsa om kläder att flyga i. Och helt ärligt jag tycker inte att det spelar någon roll vad man flyger i, jag flyger nästan alltid i mjukiskläder. Det är ju det skönste och man behöver ju inte vara snyggt klädd när man  ska sitta stilla på en flygplan i flera timmar.. 
 
Jag tycker att "Yoga"-byxor är jätte bra att flyga i, mina är från Victoria's Secret men de finns även på andra ställen. Dom är hur sköna som helst! Annars flyger jag oftast i Juicy dress eller liknande. 
Jag vill som sagt bara att det skall vara skönt. 
 
Jag brukar ta av mig skorna när jag flyger, så jag brukar ta skor som man inte behöver hålla på att pilla med så mycket, sedan brukar jag ha med mig en tjocktröja då det kan bli kallt på planet. 
Sedan brukar jag också tänka att jag tar på mig någon som jag vill ha emd på resan, ifall man har dåligt med plats i väskan typ. Så tar jag på mig en fröja som jag vill ha och ett par skor som jag kommer använda där också!

4 från igår

 
Hehe ska se ifall jag kan komma med på en bild någon dag också. Tänker inte speciellt mycket på att ta bilder, men när jag väl gör det så tänker jag inte på att jag skall vara med också.. Bättre än inget iallafall kanske?
 
Jag mötte upp Jennifer runt två och så gick vi till Valhalla där Ronnis lag spelade. Efter matchen gick vi till heden, där vi gick runt, kollade på någon match och träffade massa vi kände. Tillslut gick vi och åt på Vasa Sushi med några kompisar! 
 
Efter det så hämtade Ronni upp mig och så åkte vi hem till mig, så de var jätte mysigt!

Planer..

 
Jag kollade precis klart på de senaste PLL avsnittet, det är så himla bra, verkligen bästa serien! Idag har jag verkligen inga planer, men jag är väldigt sugen på att åka in till stan och kolla i lite affärer, har ju inte var i stan och kollat affärer sedan innan jag åkte till Marbella.
 
Men jag får se, annars är jag rätt så trött och det vore inte helt fel att bara vara hemma, ta det lungt eller träna typ? Jag får se, kanske åker in snabbt till stan, kollar lite och åker till gymmet efter? 

Tre från igår

 

My Rayban's

 
Fick en fråga om vilka solglasögon jag har och jag har dessa här hemma från Rayban! Sedan har jag ju även ett par Louis Vuitton, men dom är kvar i spanien än så länge.. 
 
Men dom solisarna jag använder mest är dom blåa, eftersom dom köpte jag sist liksom och gillar mest, sedan dom från Louis Vuitton använder jag också ganska ofta, eller egentligen så använder jag inga direkt ofta, jag använder inte solglasögon så mycket.
 
Men ska börja göra de mer tror jag, tycker att det är skit snyggt!

På bussen!

Nu sitter jag på bussen påväg mot heden för att möta upp Jennifer. Så går vi tillsammans till valhala för att kolla på Ronnis match!

Jag kommer förmodligen vara i stan hela dagen idag, kolla gothia och så! Men idag ska jag försöka ta mer bilder osv så att de blir lite roligare för er, egentligen hade jag velat göra en "min dag"-video men eftersom min kamera på mobilen är paj så går inte de..

Ni får såklart gärna komma fram och hälsa om ni ser mig!


16/7

Godmorgon på er! jag vaknade runt tio och saga vaknade precis!
 
Nu ska vi snart gå över till Saga och äta frukost, senare ska jag nog åka in till stan ch kolla på ronnis match och så. Men jag får se, troligtvis blir de så! 
 
Har ni något speciellt ni vill att jag ska blogga om föresten?Några önskeinlägg typ?
 

Det gör mig så himla glad!

 
Jag har haft en super mysig dag idag med Jennifer inne i stan, efter ett tag mötte vi även upp Ronni och så gick vi och åt, gick runt lite på heden och träffade massa vi kände. Sedan åkte vi till Valhala för att kolla en match och sedan åkte vi in till stan igen för att äta igen. 
 
Så träffade jag även Fanny och Saga precis innan jag åkte hem, har saknat dom så mycket!! Saga kommer nog hit om en stund, så de ska bli as roligt!
 
Föresten det kom fram en läsare och hälsade idag, det gör mig så himla glad när ni vågar! Det kan göra hela min dag, de behöver verkligen inte vara blyga, jag tycker det är hur roligt som helst!!

Hur jag tränar/äter

Jag får ganska många kommentarer ang hur jag tränar, vad jag äter osv. Även om jag har några tips för hur man kan träna magen, hur man tränar benen. 
 
Och jag är verkligen ingen expert, jag förljer inget tränings/kostschema och jag gör säkert många saker "fel". Men jag tänkte ändå att jag kan skriva ett inlägg om detta nu eftersom det vart så efterfrågat!
 
Just nu har jag inte tränat ordentligt på fyra veckor. Men innan jag åkte alltså när jag är hemma i sverige, så tränar jag hyfsat regelbundet. Jag tränar när jag har tid och ork, då åker jag iväg till gymmet. Det senaste blev det ganska mycket 3-4 gånger i veckan tränade jag de tre sista månaderna innan skolavslutningen tror jag.
 
På gymmet: Då går jag på band, nu var det så himla länge sedan känns det som, men jag brukar ha "farten" eller vad man ska säga på mellan 7.4-8 tror jag, och lutningen på 0.5-2. Sedan går jag i 40-90 minuter. 
 
Efter det så brukar jag antingen köra lite på maskinerna, då kör jag mest maskiner som tränar magen - rumpan och armarna. 
 
Eller så kör jag vanliga övningar på egen hand, då fokuserar jag på rumpa, mage, rygg. 
 
Jag kan fixa ett inlägg där jag visar vilak maskiner/övningar jag gör på gymmet om ni vill? Det är lite svårt att förklara i text. 
 

Hemma: Jag äter som  sagt inte eftero någon kostschem eller någon diet. Utan jag äter helt och hållet det jag känner för. Dock har jag alltid fått höra att jag är "liten i maten" dvs att jag inte äter så mycket. 
Vissa gånger försöker jag tänka på vad jag stoppar i mig, men många gånger struntar jag fullständigt i det. 
 
Om jag inte hinner/orkar ta mig till gymmet så gör jag ibland övningar hemma. Väldigt enkla då.
 
Sedan har jag ganska lätt för att bygga muskler, antar att de kan vara lite genetiskt. Men jag har lätt att bygga muskler speciellt på benen och magen. Så jag antar att jag har det att tacka väldigt mycket, de krävs inte så himla mycket för att få lite muskler att titta fram liksom. Haha herregud..
 
Usch, detta känns så himla dumt, jag har ju egentligen ingen koll och min kropp är liksom inget speciellt alls. Men ni har frågat så många gånger så tänkte att jag skulle försöka göra ett inlägg, detta kanske inte var de bästa dock, men bättre kan jag nog knappt just nu..
 
 

DIY- Pore stripes till näsan

 Källa: Veckorevyn

Mot Gothia

Nu ska jag snart börja springa iväg mot bussen för att åka in och kola Gothia, ska kolla på ronnis match och sedan ska jag möta upp Jennifer!
 
Jag ska försöka ta massa bilder som jag kann lägga ut senare!
 
Kommer nog blir super, hälsa gärna om n i ser mig! 
 

Goodmorning!

Jag vaknade fr ca en kvart sedan med världens ryck haha. Så nu är jag helt klarvaken, jag funderar på om jag ska ta bussen till gymmet om en kvart och träna? 
 
Annars ska jag förmodligen in till stan och kolla gothia lite och träffa Jennifer, vi har ju inte träffats på evigheter så de ska vi jätte mysigt!
Det ser ut att vara lite sämre väder idag, synd.. Men de gör inte så mycket, sålänge det inte börjar regna typ.. 
 
 

Last day in Marbella - bilder

 

Vilken är din favorit? - Marbella

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8. 

Lång och ståtlig, hehe

 
När jag var på flygplatsen i Malaga, så hade jag inte speciellt mycket att göra under tiden jag väntade på att få min gate. Så jag passade på att mäta/väga mig på en sån där maskin som dom har där. När jag mätte mig senaste var jag 162 cm, och jag har trott att jag vuxit, men jag har liksom inte mätt mig. SÅ jag passade på, och jag var 166 cm, wiiee haha. 
 
Nu är jag längst i min lilla släkt bland tjejerna. Haha usch, nu känner ni säkert att ni verkligen inte bryr er, att detta var helt ointressant. Men skit samma + jag har fått lite frågor om hur lång jag är så detta blir ju ett svar på de också.

Mot liseberg

Nu ska jag börja åka iväg mot liseberg där jag ska träffa ronni och hans familj! Vi ska köra fem-kamp och kanske lite annat, jag vet inte riktigt.
 
Men nu har jag ganska bråttom så jag ska börja dra mig mot bussen nu. 
 
Föresten, kom jätte gärna fram och hälsa om ni ser mig, jag blir hur glad som helst och det är lika tråkigt varje gång jag får kommentarer/meddelanden om att ni sett mig men inte vågat komma fram..  Så kom jätte gärna fram och hälsa!
 

Pigg som en mört

 
Jag vaknade tidigt i morse, runt åtta ungefär. Så tog jag det lungt ett tag innan jag bestämde mig för att ta cykeln och cykla lite (haha), jag trodde inte att jag skulle hinna åka till gymmet nämligen eftersom jag skulle åka hem ifrån vid 20 över elva, men planerna blev ändrade och nu ska jag inte åka förens 12.20 så jag hade hunnit. 
 
Men cykla är ju träning det med, bättre än inget liksom. På vägen hem tog jag en sväng förbi ica och köpte frukost. Så nu har jag precis ätit!
 

My day:

 
Jag kom hem runt halv ett idag ungefär. Jag sov hos Ronni inatt nämligen! Iallafall så åkte jag iväg till ica och köpte med mig lite mat och grejer hem. 
 
Så fick jag kanske en halv timme att packa upp och göra mig iordning innan jag skulle iväg in till stan för att möta Ronni! Vi såg dumma mig 2! Wiieee, som jag längtat hehee, men 1an var bättre, men denna var också bra!
 
Nu kom jag iallafall precis hem och ska snart ta mig något litet att äta, jag åt sushi med Ronni förut, så jag är ganska mätt.

Last day in Marbella

 


Internationella läsare

 /screenshoten är tagen 10 juli/
Jag skaffade de där PRO paketet här om veckan/dagen, haha. Och jag har inte hunnit eller tänkt på att kolla all den nya statistiken man kan se, man kan ju se en massa saker, vilka städer eller län man har mest besökare ifrån, vilka sidor som är mest besökta, besökare utomlands osv. 
 
Fastnade lite för mina besökare utomlands, det kanske inte är så mycket om man jämför med stor bloggare, då är det ingenting. Men jag tycker faktiskt att dte är coolt att 741 stycken från andra länder har hittat till min blogg. Tycker att det är jätte roligt! Nu kommer folk kommentera att det bara är folk som är utomlands osv, haha förlåt, men de är bara avundsjuka.. Jag förstår att en del av dom är svenska läsare som är utomlands, men jag tror inte alla är de.

TIPS - LA SALA

Jag får ofta frågor ang ifall jag skulle kunna tipsa er om bra ställen att äta på, bra affärer osv här nere i Marbella. Och det kan jag absolut göra. Tänkte att jag kan ta det lite då och då när jag kommer på något liksom. Men nu tänkte jag tipsa er om en väldigt bra restaurang.
 
 
Restaurangen heter La Sala, och ligger vid tjurfäktningsarenan ungefär, man kan annars bara säga till taxigubben (om man tar taxi då) att han ska köra till La Sala så gör han de liksom. 
 
Vi åt där här om dagen och det var verkligen jätte gott och stora portioner. Menyn är väldigt utspridd, dom har liksom lite utav varje kan man säga. Dom har pasta, kött, fisk, skaldjur, sushi osv. Så man kan äta lite vad man vill, och vad jag har hört så skall allt vara väldigt gott!
 
Man kan tycka att de är lite dyrt, men det beror ju helt på vad man jämför med. Och maten tycker jag är väldigt prisvärd, jag tog tonfisk och tror att den kostade 22 euro och det är ju typ vad man får en hamburgare på Hard Rock för, haha. Tänker man på de sättet så är det liksom ingenting om man kollar på vad man får. 
 
Dom har även jätte goda efterrätter, osv. Servicen var också väldigt bra, och personalen var jätte trevlig!
 
Här är lite bilder från när vi var där:
Jag åt tonfisk med jätte god sås och grönsaker som faktiskt var jätte goda!
 
Till efterrätt tog jag bär med smällt vit choklad, det var något av det godaste jag ätit hehe. 
 
 
 

Me gusta

 
Älskar denna klänningen! Den är helt perfekt till typ alla tillfällen, stranden, stan, middag. Det beror liksom på hur man matchar den. 
 
Jag är iallafall jätte glad och nöjd, tycker att den är hur fin som helst. Dock är den lite lång, eller liksom konstig längd typ.. Det beror på att jag fick ta en-två storlekar större än vad jag kanske borde haft, dock spelar de ingen roll så den ändå ska vara stapp. Får se ifall jag syr upp den lite. Annars har har den såhär!
 

Svarar:

Vart har du köpt skorna och hur mycket kostade de? Bianco, för två år sedan tyvärr..
 
Vart är din gröna bikini ifrån? Panos Emporio
 
 
Sitter din Panos bikini bra på dig alltså underdelen? Nja, sådär, tycker ändå att dne sitter helt ok, slapp vid rumpan dock hehe.
 
Har du några komplex? Om du har hur gör du för att "hantera" dom? Ja, det har jag. Jag vet inte, alltså jag hanterar dom väl inte på något speciellt sätt, men man får väl framhäva och tänka på de man är nöjd med istället!
 
Vad heter den här stranden från bilden? Los Espigones heter den!
 
Hur gör du för att undvika att gå upp i vikt när du är utomlands? Jag brukar aldrig gå upp i vikt när jag är utomlands, tvärt om snarare jag brukar gå ner. Jag tror att de beror lite på att man inte små äter hela tiden, jag äter liksom tre mål om dagen + mellan mål och inget i mellan. Jag har inga tips på vad mans ka göra för att inte gå upp när man reser, jag tycker att är man på semester ska man unna sig!
 
Hur länge har du varit där nu i marbella? Lite mer än tre veckor, jag åker hem på fredag, då blir de exakt fyra!
 
är du inte rädd för hudcancer? för det kan man få trots bra pigment och sen använder du inte solskydd vilket är 100 gånger farligare. Jo, eller nja, jag tänker inte så mycket på de.. Men det är klart att risken finns, men de gör den för alla. Jag använder ju solskydd, dock väldigt lågt, men det är ju bättre än inget och det är ju bättre en sololja t ex som typ alla använder.
 
Är du hela tiden själv eller har du vänner? Jag har vänner här som jag umgås med, men jag spenderar mesta delen just nu med min familj.
 
Vet du om det finns Air Max 90 dam i närheten av där du är? om du vet, vet du om dom är billigare än här i Sverige? Jag har ingenaning, de gör dom säkert, jag har dock inte kollat. Men jag tror inte att dom är billigare här än hemma, jag tror de är samma typ. Men man vet aldrig!
 
Vad kostar toms i Marbella? Dom med glitter kostade 84 euro här tror jag!
 
Är det sant att du opererat dina öron mindre? Nej, jag visste inte att man kunde operera dom mindre. 
 
Åker du med Ryanair när du åker till marbella? Olika, iår gör vi de då dom hade bäst flighter när vi bokade.
 
 
vart har du köpt klänningen på nr 4 och kjolen på sista? Klänningen köpte jag för två år sedan på Nelly.com och kjolen köpte jag på Zara innan sommarlovet!
 
vad gillar du bäst med din kropp o utseendet och är det nåt du önskar vore annorlunda? Jag har nog in get som jag är super nöjd med, man är ju väldigt petig när det kommer till sig själv, allt kunde ju vart bättre liksom haha. Sedan går det ju i vågor, ena dagen kan man vara nöjd med sin kropp och tycka att man ser bra ut medan nästa dag kan man känna sig skit ful. 
Jag får väl säga att jag är mest nöjd med mitt hår (haha) och sedan har jag en massa grejer skulle ändra om jag kunde. 
 
Är dom raybansen billigare i marbella? Är dom på rea? vad kostade dom? Jag vet inte riktigt vad dom kostar hemma i sverige men här kostade dom 149 euro tror jag, eller 152? Haha iallafall, jag tror att det är ungefär samma som hemma. På t ex Corte ingles har dom ibland rea på RayBans, dock var denna modellen inte med. 
 
tycker du att det är värt att köpa ldir skor nu? Det tycker jag absolut, om du känner att du kommer att använda dom!
 
Vilken affär i marbella säljer TOMS? Jag vet bara Corte Ingles tror jag men jag har inte så himla bra koll tyvärr.
 
Varför tar du inte med dig alla kläder? Eftersom jag flyger hem själv så kändes de lättare att bara ha handbage,  resten utav kläderna får jag ju hem om en vecka.
 
hur kan du inte ha en bikinirand på ryggen? ligger du utan bikiniöverdel när du solar ryggen? ja, eller jag vill ju inte ha någon rand på ryggen, så jag brukar knäppa av den när amn ändå ligger på mage.

TO DO - När jag kommer hem

  1. Fixa min kamera på mobilden - Fram + Bak. Min kamera på mobilen är ju helt värdelös, de blir helt suddigt och man ser ingenting, så har dte vart ett bra tag nu så ska ta tag i det nu när jag kommer hem någon gång och antingen köpa en ny eller fixa de.
  2. Köpa en ny kamera/byta lins på den jag har. Som ni säkert sätt på mina bilder så blir de en massa fläckar överallt, det är inte för att min lins är smutsig, för de går inte att få bort, så de sitter på insidan eller så är de repor typ.. Så får antingen köpa en ny kamera eller lins, beror på vilket som är dyrast, tror nästan de är smartare att köpa en ny kamera.
  3. Träffa Ronni och mina vänner. Måste såklart träffa mina fina vänner och min pojkvän, känns som att det var evigheter sedan! Dock är ju många av mina vänenr utomlands när jag kommer hem, men dom som är hemma ska jag se till att träffa så snabbt som möjligt och Ronni åker jag troligtvis till direkt efter att jag har landat.
  4. Träna. Eftersom jag inte har något gymkort eller liknande här i Marbella så har jag inte tränat på fyra veckor, i och för sig är det sommarlov och jag är på semester, men de ska ändå bli skönt att träna igen, har bara gjort lite övningar hemma nu under dessa veckor.
  5. Gå på bio och se Dumma Mig 2. När Ronni var här så såg vi Dumma mig 1, jag har sett den innan men de var första gången för ronni, jag tycker verkligen att den är så himla bra haha. Och nu går ju 2an på bio så den ska vi se!
  6. Rensa garderoben - Slänga/sälja det jag inte vill ha eller inte använder. Detta känns som att man behöver göra ofta. Man använder inte knappt hälften utav grejerna man har i garderoben då man alltid för sina favoriter som man använder hela tiden! Så de är ingen idé att ha de skräpandes egentligen.
  7. Äta sushi, skaldjur osv. Ska äta allt de som jag inte äter när jag är här nere, som t ex Sushi, ska ta en sväng till vasa någon gång ganska direkt efter jag kommit hem. Sedan kräftor, det blir jag jämt så himla sugen på när jag är här nere, det är sååå gott!
Detta är de saker som jag just nu kan komma på att jag skall göra när jag kommer hem, hehe. Kommersäkert komma massa nya saker när ajg väl är hemma och grejer kommer att skjutas upp, t ex så gissar jag att jag kommer vara lite långsam med att fixa min mobil.

Hello

 
Idag åker jag ju hem, så de känns skit tråkigt just nu, men de kommer ju samtidigt bli skönt att komma hem, träffa alla kompisar osv. Jag kankse åker tillbaka hit i augusti så det är ju inte så långt kvar!
 
Jag har precis packat klart nu och ska ner och äta frukost! Bloggen kommer såklart vara uppdaterad hela dagen även om jag sitter på flyget!

ÖPPEN RYGG ++

 
Detta linnet fick jag med mig från Zara här om dagen. Jag älskar ju verkligen urringade ryggar, tycker att de är så himla snyggt, så de var väl de som gjorde mig lite sugen på detta. 
 
Annars är de väldigt enkelt och går att använda till de mesta, till vardags, middagar, osv.

Sun-kissed hair

 
Under sommaren så blir mitt hår alltid solblekt, när jag var liten hade jag typ blont hår under/efter sommaren. Nu har de ju lugnat sig lite eller vad man ska säga, jag blir liksom inte blond längre, det var ett bra tag sedan jag blev det. 
 
Men mitt hår bleks iallafall varje år och iår är såklart inget undantag. Det är svårt att fånga det på bild, men mitt hår har blivit bra mycket ljusare, tycker att det är så himla fint, speciellt på sommaren, så vill jag gärna ha solblekt hår, de känns sommar på något sätt!

Promenix med mami

 
Runt åtta tiden igår åkte jag och mamma ner till stranden för en liten promenad och sitta och prata. Hade hur mysigt som helst verkligen, världens bästa mami! 

Godmorgon på er!

 
Har ni sovit gott? Jag har vaknat flera gånger under natten, men de har vart så det senaste, jag sover på stranden istället, haha. 
 
Jag ska börja lägga fram lite kläder och sånt som jag ska ha med mig hem, jag flög ju hit med handbagage och storväska eller vad man ska säga, men jag flyger bara hem med handbagage, så de blir svårt att välja vad man ska ha med och inte..
Jag får ju inte plats med speciellt mycket i mitt handbagage heller eftersom jag har med mig datan och så. Men de kommer ju lösa sig.

Vad tycker ni?

Jag är själv lite tveksam.. Jag vill helst inte hålla på att byta portal hela tiden (haha inte för att jag gjort det en ända gång innan men..) men man kanske ska testa? Har dock hört att det ska vara ganska mycket strul med den portalen. Ville bara klla med er vad ni tycker?

YELLOW

 
Fick med mig detta linnet hem från hamnen här om dagen, jag har dock redan visat det i en outfit, men detta är en bättre bild på hur linnet ser ut så man inte såg så bra på bilderna men tyvärr stämmer färgen på linnet inte riktigt överens med den i verkligheten, så den är lite mer åt de ljus-neongula hållet. 
 
Linnet är iallafall från Zara och är hur skönt i tyget som helst, det är ganska basic men ändå de på sidorna som gör den lite annorlunda. 
Jag kommer matcha de till vita eller blåa jeans/shorts tror jag, det är ju inte allt för svår matchat eftersom det ändå är ganska basic, men manmåste ju ändå se till att matcha färgen.

En outfit från igår:

Shorts- Denny Rose     Tröja - Zara    Skor - Toms

WANTIES - CHANEL

 
Dessa skor är verkligen dö snygga om ni frågar mig! Har sätt ett par stycker springa runt med dom i Puerto Banus, snacka om att jag blir lite lätt avundsjuk. 
 
De finns även i skin men hade jag köpt dom hade jag valt tygvarianten alla gånger! Tycker verkligen att alla är hur fina som helst men hade jag köpt ett par hade de blivit de vit/blåa eller de vit/svarta, så de är lätt att matcha! För skulle man köpa dessa måste man ju känna att man kommer kunna använda dom mycket annars är de bara bortkastade pengar liksom. 
 

Onsdag

 
 
Godmorgon på er jag vaknade för ett bra tag sedan och har fixat lite inlägg, tror att jag har 8-10 stycken på lager, känns väldigt skönt. 
 
Jag gick och kollade på termometern för en stund sedan, det är redan 29 grader här, i skuggan. Snacka om att vi har haft ett par riktigt varma dagar det senaste, men den här kommer nog att ta priset. Igår badade jag typ var tionde minut, de gick liksom inte att ligga och sola mer, även om jag låg under vårt parasoll i skuggan, man började typ att koka, haha. 
 
Lär väl bli likadant idag, men det är bara skönt tycker jag, blir så himla tråkigt att sola ändå och vattnet har vart så himla härligt det senaste!

LET'S GO FOR A WALK

 

Blue like the ocean


4

 

BASIC

Tröja - Filippa K  Shorts - Hollister  Skor - Ldir

Vilket väder sa Per Fläder

 
Här i spanien är det verkligen jätte varmt, ungefär som igår, så det blir att bada mycket idag! Men jag har hört att det är hur bra väder som helst hemma i Sverige också? Gud va bra, för vad jag har hört så har det vart en riktig skit sommar, innan denna veckan typ då. Hoppas att det håller i sig så att det är fint när jag kommer hem också.
 
Dock tycker jag faktikst inte att en-två dagar med regn skulle vara så farligt, det skulle nästan vara lite skönt och mysigt, hehe. 
 

35 grader

 
Hej på er, nu är vi hemma igen efter en väldigt lång och svettig dag, de var verkligen hur varmt som helst idag, ca 35 grader. Men vattnet var hur fint som helst och perfekt temperatur (haha) så man blev avkyld men de var inte för kallt liksom. 
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, idag blir det middag hemma, känns som att dte var längesedan men det var dte ju egentligen inte alls, hehe. 

Vilken är din favorit? - Innan jag åkte till marbella

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 

YESTERDAY

Låg i skuggan stora delar utav dagen och läste lite skvaller hehe. 
 
Sedan blev de dags för luch och jag bestämde mig för lite variation från spaghetti bolognese, så de blev detta, hur gott som helst. Älskar typ allt som kommer drån havet, eller nja, alla skaldjur och så typ!
 
Såhär knökat är det på stränderna i marbella på söndagar, då kommer alla spanjorer ner med sina familjer.
 
Efter stranden tog vi en sväg till Corte och Marina Banus för att köpa ett basic linne till mig och krämer.
 
 

11.21

 
Vi ska försöka komma iväg till stranden lite tidigare idag tror jag, ungefär som igår, runt 12. Annars brukar vi ju vara där runt 2 typ. 
Så vi ställde klockan på 11 idag, jag var dock redan vaken såklart. Men nu blir de frukost och sedan ska vi åka iväg mot stranden. Det är fan inte många dagar kvar nu, jag åker hem på fredag, tiden bara flyger..
 
Igår gick vi ut och åt på kvällen, på min favorit restaurang, så de var hur gott som helst. När vi kom hem var klockan runt ett och då gick jag typ och la mig direkt!
 

Mysisar

 
När jag kommer hem på dagarna och bara skall vara hemma så är nog det första jag gör att dra på mig ett par mysisar, antingen shorts, byxor eller en av Ronnis tröjor hehe. 
Tycker attd et är hur skönt som helst att gå runt i slappa kläder, hatar att ligga i sängen och kolla på tv t ex i jeans och en blus. 
 
Iallafall jag köpte dessa mjukisshort på rean 29 euro blev det, ett kap! Hur sköna som helst och stenarna på sidan gör dom lite finare liksom. Funderar på att flyga hem i dessa? Eller om de blir vanliga mjukisar, föredrar att flyga i långa byxor faktiskt, det känns fräschare på något sätt. 

3 från igår

 

SIMPLE AS THAT

Linne - Zara   Shorts - Hollister   Skor - TOMS

Vamos a la playa

 
Nu åker vi iväg till stranden, idag kommer troligtvis bloggningen bli lite bättre/roligare från min sida. Det har ju vart lite sådär den har semestern eller hur? Men jag tycker ändå att jag bloggar väldigt bra/mycket med tanke på att många inte bloggar alls eller vääldigt lite nu på sommaren/när dom är utomlands.
 
Iallafall, idag ska jag försöka ta mer bilder, ska försöka göra de dom sista dagarna nu. Har ju bara fyra dagar kvar så jag ska försöka ta hur mycket bilder som helst, tycker att det är så roligt att ha sen på vinter halvåret typ haha!

SUNDAY

 
Igår hade jag verkligen inte tid att blogga, sorry. Vi kom hem från strandne runt halv sju och då var det bara att duscha osv sedan kom gästerna vid halv åtta-åtta. Så satt vi och pratade lite med dom innan vi gick iväg till restaurangen där vi skulle äta. 
 
Vi kom hem runt 1 tror jag. Och då gick jag och l mig ganska direkt. 
 
Idag känns iallafall som det kommer bli en väldigt bra dag, vi ska iväg till stranden som vanligt, äta lunch, sedan iväg till corte förmodligen, och ikväll ska vi äta på min favorit restaurang i hamnen! Jag har även en massa inlägg att publicera, 2-3 stycken som kommer upp idag, resten sprider jag ut.

Q/A

Du har ju sagt att du aldrig har bränt dig i solen och jag har ungefär samma hudtyp som dig ser det ut som, och då undrar jag vilken solskyddsfaktor du har på solkrämen? Jag brukar använda solskyddsfaktor 6 eller 2 under hela min semester i spanien, sedan när jag var i mexico tex så använde jag 15!
 
Äter du bara pasta där? Haha nej verkligen inte, men kan förstå om de verkar så. När vi äter ute så beställer jag alltid pasta 9 av 10 gånger typ. Men när vi äter hemma så grillar vi varje gång och då blir de ju kött liksom. 
 
 
Är Ronni hans smeknamn eller riktiga namn? Ronni är hans riktiga namn!
 
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? 2 år och lite mer än 7 månader.
 
 
Är du villig till att träffa nya vänner på gymnasiet? Människor som inte gått på samskolan innan? Eller trivs du bäst med dina gamla vänner? Ja, självklart! Men självklart trivs jag väldigt bra med mina nuvarande vänner eller vad man ska säga. Men jag är alltid öppen för att lära känna nya människor!
 
Hur ska en bra vän vara för att du ska tycka om henne/honom? Det krävs inte mycket, eller det beror ju på hr bra vän man ska bli. För att jag ska tycka om någon behöver man bara vara trevlig.
 
 
Skulle du kunna vara så snäll och skriva ner vad man behöver tänka på när man börjar 9:an? åå, jag vet inte.. Försök göra ditt bästa så att du får bra betyg och kan komma in på den skolan du vill bara! Och man behöver inte vara alls lika nervös för nationella som man var, det var inte så svårt som man trodde.
 
 
Känner du Sandra Bergström? Eller vet du vem hon är? Va tycket du om henne? Nej det gör jag inte, jag vet vem det är ja! Tror hon vann en tävling här på bloggen förra året eller något sånt hehe. Eftersom jag inte känner henne så tycker jag inget speciellt om henne, hon verkar som en snäll och trevlig tjej.
 
Använder du smink nere i spanien? Ser ut som att du har de på bilder! Nej, jag använder inget smink här nere, har inte haft de på någon bild och aldrig haft på mig de. Tycker att de känns jobbigt på något sätt att ha smink i värmen.
 
är du kvar i spanien i augusti? Nej det är jag inte tyvärr. Men jag kanske ska ner innan skolan börjar precis, får se lite med det, beror på när skolan börjar!
 
Vad är det du dricker här? Vatten med lime, vi brukar fixa iordning de kvällen innan så lägger man de i frysen och så blir de is, då smällter de under dagen så har man kallt vatten en hel dag, as bra! Limen är bara för att de är lte godare!
 
 
har du/brukar du klättra eller hoppa i dom vattensakerna som man ser på bilden? Nej jag har aldrig gjor de, men det är nytt så de kom upp i förr går, så de kanske inte är så konstigt. Får se om jag ska göra det någon dag, det ser verkligen hur roligt ut som helst!

BEACH OUTFIT

 
Såhär såg jag ut här om dagen när vi åkte till stranden, nu i marbella blir de ju inte så väldigt mycket outfits, det är mest strand kläder liksom, men jag länker att det är bättre än inget? 
 
Iallafall jag slängde på mig mina shorts från One Teaspoon och mitt linne från Abercrombie & Fitch, passar på att använda de nu med bikini under. De är annars ganska svårt, vet inte riktigt vad man ska ha för bh under, man vill ju inte att några band ska synas liksom och den är för urringad för att ha freebra typ, så kommer nog mest använda den såhär tyvärr!

MER/MINDRE

 
Godmorgon på er! Jag har hunnit med att vara ute och få lite morgonsol nu innan frukost, tycker dock att det är för varmt och svettigt för att ligga ute i över 20 minuter typ. 
 
Annars ska vi iväg till stranden idag och ikväll ska vi äta middag med några kompisar, så de ska bli jätte roligt! 
 
Har ni något ni skulle vilja se mer/mindre av här i bloggen föresten? eller att de bra typ?

Hola amigos

 
Idag var vi på stranden till klockan 18 ungefär. Vi åt lunch med lite familje kompisar idag så det var väldigt mysigt! Tror att vi ska äta middag med dom imorgon också? Jaja, de får vi väl se då!
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir de grillat (som vanligt). Jag har fortfarande en hel hög med inlägg som ligger på lager, tänkte att de är bäst att sprida ut som lite! Det underlättar ju en del för mig också när jag har fördiga inlägg som bara är att publicera, de gör ju så att jag kan spendera mer tid åt att njuta av Marbella. 

Me and my TOMS

 
Dessa fick jag med mig hem från hamnen, ett till par Toms. Jag fick ju mitt andra par (dom rosa) utav mina kompisar på min middag, verkligen den perfekta presenten, blev hur glad som helst och har använt dom jätte mycket redan!
 
Jag tycker också att dom är hur sköna som helst vilket är jätte viktigt när man ska köpa skor. Sedan tycker jag också att deras koncept är jätte bra, för varje bar skor som säljs så ger dom ett par till fattiga barn. Då öper man verkligen skor med gott samvete, hehe. 
 
Jag fick iallafall med mig ett par silverglittriga denna gången, tycker att dom är jätte fina verkligen, så jag är mer än nöjd!

Igår - Bilder

Precis efter att jag trampat på en geting, vafan gör dom i sanden liksom?Haha jag är ju typ allergisk så svullnade upp rejält.
 
Tog en promenad på stranden, letade efter fina snäckor och så. Hittade ett bläckfiskägg, en sjöborre och lite snäckor hehe.
 
Sedan blev de dags för lunch + en god bar!
 
Efter stranden åkte vi till La Cañada och jag var såklart tvungen att gå till djuraffären för att hälsa på djuren. Usch det är så himla hemskt att se dom små valparna ligga där i sina minburar.. Ville ta med mig alla hem!

7 days left

 
Jag kan knappt förstå att dte bara är en vecka kvar, sedan åker jag hem? Känns helt sjukt, tiden har verkligen flugit iväg har nere. Om exkat en vecka såhär dags så ska vi åka iväg till flygplatsen. 
 
Men nu ska vi iallafall iväg till stranden, ska njuta utav värmen och allt de sista nu inna  jag kommer hem, vädret i sverige vet man ju inte riktigt hur det blir liksom!

Godmorgon!

 
Godmorgon på er! Jag vaknade för kanske 10 minuter sedan. Jag har sovit ganska dåligt inatt, har vaknat tusen gånger utav att antingen jag har ont i min fot eller att mitt getingstick kliat hehe. Igår lyckades jag nämligen trampa på en geting och paja en till tå, allt är nu på samma fot. Två pajade tår och ett getingstick. Jaja, de kunde vart bra mycket värre liksom. 
 
Idag är planen att åka till stranden och ta de lungt, äta god lunch och så typ! Efter strandne åker vi förmodligen en sväng till Corte och hamnen. 

Igår:

 

Black, Leopard and Pink

Shorts - One Teaspoon / Linne - Zara / Skor - Toms
 
Såhär såg jag ut när jag var iväg och shoppade här om dagen, väldigt enkelt, tycker att det är skönaste när amn ändå ska hoppa på att slänga av och på sig kläderna när man provar grejer, då vill jag bara att de ska vara smidigt och inte så jobbigt liksom. 
 
Tror faktiskt inte att jag använt dessa One Teaspoon short innan? Isåfall typ en gång eller nått. Jag har jämt vart lite tveksam på dom, jag gillar inte att dom är så himla korta fram och en så himla synligt mycket längre där bak, vet ni vad jag menar? Haha men jag tycker ändå att dom är snygga, ska nog börja använda dom lite mer. Känns dumt att låta dom skräpa i garderoben.

Torsdag - 4/7-2013

 
"Godmorgon" på er, vi har ätit frukost för en liten stund sedan och har precis smörjt in oss så vi ska iväg till stranden vilken sekund som helst nu! 
 
Idag ska vi till en strand som vi vart en del på de tidigare åren men iår har vi inte vart där en ända gång. Den är väldigt långgrund till skilland från de andra stränderna vi är på. Det blr roligt med lite omväxling på stränder känner jag, vi har vart på Mistral i stort sätt varje dag nu! 
 
När vi känner oss klara med stranden så ska vi åka till La Cañada tror jag! Så ska vi kolla lite snabbt på rean där också. 

HUNKYDORY

Ett märke som jag faktiskt har fastnat mer för det senaste är Hunkydory, deras senaste kollektion är så himla snygg! Finns hur mycket snyggt som helst verkligen och igår när jag var inne på deras hemsida såg jag att dom har väldigt mycket rea! 
 
Så dom har nu alltså rea på hur mycket fint som helst så man kan verkligen fynda!
 
Jag har valt ut lite favoriter som jag tycker speciellt mycket om från rean. Är väldigt sugen på alla plaggen, tycker att allt är så himla fint och de mesta av deras plagg är väldigt användbara och lätt matchade, så de är ju verkligen ett stort plus. 
 
Är speciellt helt kär i kjolen, älskar paljett kjolar och denna är verkligen perfekt! Sedan gillar jag även jeansen och shortsen, de är ju lite samma stil på dom. Men dom går ju att matcha till allt, perfekta både till vardags och fest. 
Sedan är såklart deras stickade tröjor aldrig fel heller, det är både skönt och snyggt! Perfekt till en sommarkväll vid havet eller liknande!
 
 

HEJSANALEXS.SE

Så nu funkar min domän! Från och med nu kan ni alltså söka på Hejsanalexs.se och komma till min blogg! Men även hejsanalexs.blogg.se funkar ifall man inte skulle komma ihåg det eller så!
Det är ju egentligen inte någon big deal, men de känns ändå roligt och bra på något sätt!
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan publicera lite bilder från idag tror jag! 
 
Juste, varför har ni blivit så himla dåliga på att kommentera? Känns så himla trist, man vill ju ha lite feedback. Jag har heller inte tappat läsare snarare tvårtom, men ändå kommenterar ni inte.. 
 
 

WHITE +

Bikini - Yamamay
 
Denna bikinin hamnade i min lilla samling igår. Den glittar väldigt mycket i verkligheten vilket gör den så himla fin. Sedan har jag inte så många vita bikinis och jag tycker att de är väldigt fint när man blir brun, det är fräscht typ. Ska inviga den idag faktikst!
 
Den kommer från en liten affär som ligger lite utanför hamnen och heter Yamamay, den har en hel massa fina bikinis, strandkläder och underkläder. Verkligen ett tips om ni åker hit!
 
 

Tjena mittbena

 

Off to the beach

 
Nu ska vi åka iväg mot stranden, ska vara där hela dagen som vanligt! Kommer bli skönt att vara där och bara njuta av värmen, tråkigt nog kommer det nog inte bli någon strandtennis för min del, det brukar annars vara en kanska stor del utav min dag på stranden. Tycker att det är roligare än att ligga och sola, tiden går mycket snabbare när man gör saker. 
 
Någon gång under dagen/kvällen  ska jag även få min domän tror jag! Alltså HejsanAlexs.se, vi får se lite när det blir! Roligt iallafall!
 
 

Godmorgon!

Jag sov lite längre idsag, vaknade runt tio, skönt. Min lilla tå har hunnit svullna upp en hel del under natten, men de känns ändå lite bättre.
 
Idag blir de stranden som gäller har inte vart ute i solen på två dagar, eller ute har jag ju vart men inte på samma sätt som man är på stranden. 
Nu ska jag kolla på de senaste pll avsnittet och sedan blir det frukost! Satt och fixade en massa inlägg igår sju stycken tror jag. Och dom kommer komma upp de kommande dagarna. 
 
 

Om ni äcklas av fötter, kolla inte på bilden under all text.

 
Nu är jag hemma från en lång dag med shopping. Vi kom in vid 13 och började inte åka hem förens klockan var 18.30, men tiden bara flög iväg. 
 
Vi hanm med i stort sätt allt runt Corte Ingels och hamnen, så de blev en hel del tittande i affärer. Men det är ju också min första "shoppingdag" här nere, förra året gick jag och shoppade minst en gång i veckan, ibland tre, haha. Då hade jag nog koll på varenda plagg i mina favorit affärer. 
 
Jag hittade iallafall en hel del fina saker, jag kommer att visa er lite då och då istället för att på samma gång. 
 
Jag och mamma hann även med en lunch och varsinn glass, jag testade Snickers fast på pinne hehe, den var faktsikt jätte god och mamma tog maltesers. Maltesers är nått som jag kan bli så himla sugen på, de är hur gott som helst tycker jag. Jag nog köpa med mig de på flyget när jag ska hem, hehe 10 dagar kvar dock. 
 
Btw, vill ni se min äckliga tå? Jag råkade gå in i en hantel förut och nu är min tå helt sne och fan va ont de gör haha.. Ser ni vilken det är?
(jag vet att jag har fula tår, men jag känner att de är skitsamma.)
 

PADDELSURFING

 
I förrgår (ronnis sista hela dag) tog jag och Ronni en lektion i paddelsurfing. Så vi åkte ut i en timme och en kvart och lärde oss hålla balansen osv. Man börjar på knä för att känna av liksom. 
 
Efter kanske fem minuter var både jag och Ronni uppe på fötterna, så de kändes jätte bra. Ingen av oss trillade heller, väldigt bra för att vara första gången. 
 
Jag har sätt många göra detta och tyckt att de ser lätt ut, de ser inte speciellt svårt ut, men när jag tänkt efter lite hade jag ändå fått för mig att det skulle vara lite svårt, jag ränkade liksom med ett par vurpor. 
Jag tycker att de var svårare än det såg ut, men de var ändå lättare än vad jag trodde haha. 
 
Det var iallafall hur kul som helst och det är sjukt bra träning också! Man tränar magen, ryggen, benen, armarna, ja allt! Hur bra som helst och tiden gick asfort!

4#

 
Jag älskar djur, verkligen älskar, tycker att det är hur mysigt som helst och skulle verkligen vilja ha en hund. 
 
Jag tycker att det är roligt att spekulera kring olika saker och disskutera typ. Jag ställer väldigt ofta "om" frågor, typ tänk om det hade vart såhär, vad tror du skulle göra då? Vad skulle du göra om blablabla..
 
Jag hatar att säga hejdå till folk, typ om någon ska resa bort eller om någon åker från mig t ex som ronni gjorde igår. Usch jag klarar inte av det, jag gråter somen gris. 
 
Jag slår väldigt hårt på tangenterna när jag skriver på datan så de låter hur högt som helst, Ronni stör sig som bara den på det haha. 
 
 

Godmorgon på er!

Jag vaknade för ett ganska bra tag sedan, runt halv nio, tidigt som bara den för att vara här nere. Så jag ligger bara och väntar på att mamma och pappa ska vakna nu. 
 
idag står shopping på schemat, reora här nere började igår så jag och mamma ska kolla på dom idag. Det blir Corte Ingles och de runt omkring de idag, La Cañada får vi ta någon annan dag. Jag har en känsla av att det är kaos där idag, även inne på alla Zara's affärer, det brukar vara krig där när rean börjar haha. Men vi får se helt enkelt, för hoppningsvis så är de inte så himla farligt!
 

Last night:

 

Nu ska uppdateringen bli mer "som vanligt"

Ronni åkte hem idag, så de har verkligen var hur tråkigt som helst. Känns helt tomt här nu och det kommer bli ännu konstigare att gå och lägga sig och vakna ensam.. Usch va tråkigt.
 
Idag har det alltså inte blivit mycket gjort utan vi körde Ronni till flygplatsen och sedan åt vi lunch på Los Naranjos, det är en golfklubb här i närheten, hur gott som helst är det där. 
 
Men hur som helst så ska jag uppdatera mer nu, jag ahr velat spendera så mycket tid som möjligt med Ronni nu när han vart här, och de tror jag att ni förstår! Men nu är jag by my self igen, så nu kan jag lägga lite mer krut på bloggen. 
Ska försöka uppdatera mer om vad jag gör på dagarna osv, de har ju blivit mest bilder det senaste.
 

En perfekt lunch med min prins - några dagra sedan

 

RSS 2.0