Ronni.. Jag lånar dina kläder, okej?

 
Haha, alla mina mjukisshorts är borta typ.. Och eftersom Ronni har typ halva sin garderob här så låg hans här, så jag tog dom. Så nu har jag sprungit runt i Ronnis kläder hela kvällen haha, skönt.
 
Nu ska jag iallafall sätta på Bathman haha den första har inte sett den så vill se den eftersom jag såg den senaste på bio här om veckan. Så ska jag ta lite godis, poppa lite popcorn osv. Sedan blir de film mys resten utav kvällen!

Två bilder från imorse.



Såhär såg det ut imorse typ klockan sju haha. Nej men det var innan jag skulle gå till bussen, jag är ju uppe väldigt tidigt så min buss går kvart över sju.. Men jag tänkte bara visa er lite hur jag såg ut typ alltså vad jag hade på mig, trotts att de inte var något speceillt alls. 
 
De fick iallafall bli ett par svarta jeans (favorit jeans) från Dr Denim och en stickad tröja från ralph Lauren Denim and Supply. Det har ju börjat bli lite kallare nu och speciellt på morgonen, när jag går till bussen är det svin kallt.. Så man är inte sugen på att sätta på sig shorts direkt. Men jag envisas iallafall emd att inte ha jacka haha.. hur mycket jag än fryser på morgonen..
 
 
 

17.00


Stökigt jag vet..
 
Igenting blev väl riktigt som planerat idag. Jag åkte till skolan imorse och gick på två lektioner. Men jag efter det började jag känna mig dålig (som jag nämnt tidigare så är jag sjuk) så jag bestämde mig för att åka hem då jag hellre är hemma nu än att bli sängliggandes hela helgen.
 
Så jag har sovit från tolv till nu typ. Inte bra, men nu ligger jag och kollar på Tv samtigit som jag väntar på att mina popcorn ska bli klara haha!
 

Mina planer, än så länge:

Jag har inte speciellt mycket planerat egentligen, det är ganska oklart det mesta. Förmodligen sover jag kanske med Ronni idag, men han mådde tydligen inte så bra så jag vet inte hur det blir med de riktigt.
 
Sedan får jag ju se vad ajg ska göra på lördag, men på kvällen ska jag iallafall på en liten tjejmiddag emd typ 8 tjejer eller något, kommer bli jätte mysigt! Sedan så är söndag en pluggdag mer eller mindre för mig så jag tror de blir plugg för min del.

Min Mexico resa

Som de flesta av er säkert vet så var jag i Mexico i julas, i två veckor, eller ja 15 dagar. Vi åkte 15/12 och kom hem 30/12 då, dagen innan Nyår, perfekt hehe!
 
Ah, vi bilade iallafall först till Stockholm och sov på hotell, tidigt på morgonen åkte vi sedan till flygplatsen där vi tog ett direktplan till Mexico. Flyget tog ca 12 timmar. Men det gick prima eftersom man hade (som ma brukar ha när man flyger längre sträckor) en lite skärm på stolen framför som man kan spela spel, kolla på film och så på!
 
Väl framme på flygplatsen blev vi hömtade och åkte till hotellet vi bodde på Hotel Catalonia playa del carmen! De var fint! Vi fick stora sovrum, jag sov med min bror, vi hade varsin dubbelsäng osv. Hotellet låg precis vid stranden också, en jätte fin strand, föresten.
 
Sedan så var det typ massa 19/20 åringar som typ sprang runt och var sociala, nej men typ. Dom pratade med alla, startade massa aktiviteter t ex volleyboll osv. Vilket var jätte roligt! Sedan var också maten sjukt bra och allt var bara perfekt. Haha men som sagt det är min absolut bästa resa!






Sleep tight

 
Nu ska ligger jag i min säng men en macka, och kollar på Jersey Shore, ska sova snart eller ja, om någon timme hade jag tänkt. Jag hatar att gå runt och vara seg hela dagen för att man inte sovit ordentligt. dock tycker jag att man oftast blir tröttare när man sover längre.
 
Ah, haha! Jag ska fixa något inlägg tills imorgon också då jag har en lång skoldag. Jobbigt sådär på en fredag, då man är trött efter en lång skolvecka + att de är helg så man vill sluta tidigt. Men de är ingen idé att klaga, det ska bli skönt med helg iallafall!
 

30 Augusti

Jag har precis vart och handlat lite frukost mat, jag slarvar alltid med frukosten. Men ska sluta med de, för de är väldigt viktigt att äta de. Min mage vänder sig typ ut och in under skoldagarna för att jag är så hundrig.
 
En annan sak också, jag har märkt att varje gån jag nämnt min resa till Mexico så får jag minst en kommentar ang hotellet osv. Så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg och berätta lite om de. Kanske tills imorgon eller så? Skulle det vara kul. Jag förstår att detta är en sån sak som vissa tycker är skit tråkigt (jag hade inte tyckt det var kul att läsa) Men eftersom många läsare verkar intresserade så tänker jag ändå göra ett inlägg om de!

Svarar!

Untitled #50
 
Är dom normala i storleken? Ja, jag tycker att American Vintage tröjorna är normala i storleken!
 
Vad kostar dom? Jag vet inte riktigt men någonstans mellan 450 - 500 kr.
 
Tycker du att toms är snygga? Ja, jag tycker att de kan vara skit snyggt om man matchar de rätt typ.
 
Kan inte du ha en frågestund? Jo kanske, de är bra när amn inte vet vad man ska blogga om. Men jag tycker på något sätt inte att de är så roligt med det längre, det är ju samma frågor som kommer hela tiden. Men jag får se hur jag gör!
 

Eftersom du har 2 datorer, skulle du kunna säga varför & vad du använder de olika datorerna till? Vet att det är en toshiba & en MacBook PRO. haha oj va roligt att du har sån koll! Ska jag vara helt ärlig, jag använder min toshiba 99% utav tiden jag är inne på datan. Jag tycker den är tusen gånger bättre + jag har alla mina bilder här. Dock at den lite för långsam för att kolla på film osv så de gör jag på min MacBook pro. Haha så jävla dumt men jag använder alltså i stort sätt bara när jag ska se på film.
 
Betalar du några av dina kläder själv med barnbidrag eller tar dina föräldrar hand om bidraget & betalar dina saker? Mina föräldrar tar hand om mitt barnbidrag, jag har liksom ingen bestämd summa som jag får varje månad utav jag får helt enkelt pengar när jag behöver. Så mina föräldrar betalar mina kläder.
 



Skulle du någon gång kunna göra en videoblogg? Åh, jag har ju lovat de.. och tro mig, jag har försökt. Men jag känner mig så sjukt obekväm och de blir alltid konstigt. + Att min röst låter helt cp när amn spelar in. 
 
Har du handlat på ebay någon gång? Nej, de har jag inte gjort faktiskt.
 
Hur många juicy koftor har du? Jag har ingenaning, och jag är inte speciellt sugen på att ställa mig och räkna heller, men jag har ett par stycken!

Bekännelser +

 
När jag skriver t ex i skolan så säger jag alltid de jag skriver tyst för mig själv, alltså typ h-e-j, haha! | Jag kan gå från världens gladaste till typ nere på typ två sekunder men oftast blir jag glad lika snabbt igen | Jag tror på spöken, andar osv | Jag tycker att det är jätte typ intressant (haha) att kolla på typ haj program och sånt. | Jag hatar att väga mig, är rädd varje gång typ | Jag älskar att åka bil, tycker att de är jätte skönt, jag somnar alltid | Jag äler godis varje dag, inte en hel godis påse då men lite varje dag | Jag längtar typ efter hösten, höstkläder är så himla snygga! | När jag kommer ham sätter jag alltid på mig en utav ronnis tröjor, mjukis shorts och äter frukt, varje dag. | Jag vill så gärna åka tillbaka till Mexico, bo på samma hotell och allt. Bästa resan typ asså kan inte ens förklara de haha |

How I met your mother

Jag har precis ätit middag, grillat, blir de sista gången iår? ah kanske, hösten är ju verkligen påväg nu. Men de var väldigt gott, jag är egentligen proppmätt men jag såg att pappa hade köpt Ben & Jerry och bulle, haha.. Så jag ska ta de och sätta mig och kolla några avsnitt av How I met your mother.
 
Asså haha de är bästa serien, jag tycker att den är så jävla rolig. Har ju en box hemma, tror jag har kollat på alla avsnitt i den säkert 6 gånger haha. Ska köpa fler någon dag tror jag!
 



NI ÄR BÄST

Jag är typ sjuk så jag har spenderat hela min dag liggandes och sovit i sängen. Efter skolan då. Jag har verkligen ont i hela kroppen och jag får ont i huvudet såfort jag för på mig.
Men de känns ändå dumt att klaga, jag ska snart äta en god middag, oxfilé med bakad potatis, det är min favorit mat skullle jag tro.

Så därför är uppdateringen lite seg, jag mår ju som sagt dåligt + ingen blogg lust. Så ni får stå ut med lite halv kass uppdatering ett tag. Men jag kommer såklart göra  några inlägg varje dag iallafall. Jag är så glad att ni stannar trots att jag bloggar dåligt! Ni är bäst!

NEW | AMERICAN VINTAGE

 
Untitled #50
 
 
 
 
Här om dagen fick jag hem två tröjor från American Vintage, en grå och en svart. Perfekt nu till hösten. Basic + att dom är väldigt snygga tycker jag. Jag har ju min beiga långärmade också, så nu har jag ett par basfärger. Sedan så har jag ju ett par t-shirtar också, i lite mer färgglada färger.
 
Ah iallafall så finns dom att köpa på b la Fiorucci, D.O och Nelly.com.
Untitled #51

Här är några tips på hur man skulle kunna matcha dom. Enkelt men snyggt liksom.

ONSDAG

Godmrogon på er..
Jag är så trött just nu, jag kommer inteb ens upp ur sängen. Jag måste också börja hemifrån typ tio över. Haha och här ligger jag utan att ha valt kläder, eller fixat mig det minsta.
 
Men de löser sig, idag är våran tidigaste dag på hela veckan, vi slutar två haha. Sämsta schemat någonsin. Jag sår se vad jag ska göra då, om de regnar så tänker jag inte vara ute, haha usch värsta som finns med regn typ. Men kasnke äter i stan eller nått sedan åker jag direkt hem troligtvis!

my day

Efter skolan idag åkte jag in och åt lunch tillsammans med Ronni på Thai arkaden. Sedan så gick jag och köpte mig en skvallertidning och lite godis och satte mig på bussen.
 
Jag var hemma vid kanske halv fem, så satte jag mig med spanskan (det är så svårt, jag dör) och jag har nu hunnit äta middag också. Ska se om jag ska försöka ta tag i ännu en läxa eller ifall jag ska spendera min kväll liggandes i sängen framför tvn hehe.
 

NATTSTAD?

Jag funderar på att byta till nattstad. Jag har ju gjort de länge men de verkar som att de flesta av mina läsare föredrar att jag stannar kvar här på blogg.se.
 
Grejen är den att de är så mycket lättare och smidigare att tjäna pengar på nattstad, det är också lättare att få besökare osvosv. Nackdelen är ju dock att designerna är så tråkiga, fruktansvärt tråkigt att den inte är personlig över huvud taget + att jag skulle då få börja om med noll inlägg.
 
Vad tycker ni ?

OUTFIT | FRÅN IGÅR

 
Skjorts från Zara | T-shirt från Zara | Shorts från Hollister | Skor från Top Shop
 

SVARAR

har du sätt roni gråta någon gång och tvärtom? Haha, eh.. Jag är inte precis den som gråter framför folk, de gör jag typ aldrig. Men eftersom jag och Ronni är så himla nära (han är liksom min bästavän) så har han sett mig gråta ett antal gånger haha. Men jag har inte sett honom gråta, faktiskt, men han ä verkligen inte personen som gråter typ haha. 
 
Var kommer ponchon ifrån? Den är från Missoni, köpte den inne på Tara!
 
hur lång blir du i dina svarta jeffrey campbell skor? Oj, jag har ingenaning, men jag är runt 163cm nu tror jag. Jag har inte koll på hur hög klack de är på dom men jag tippar på att de är kanske 13 cm klack och sedan så är de ju också platå.. Jag vet inte men jag kanske blir 176cm eller något sånt.
 
Inget illa, men var du bakis igår eller varför bloggar du inte? haha jag tar absolut inte illa upp över att du frågar, men jag var inte bakis utan det var snarare så att jag hade fullt upp hela dagen. Jag mötte upp några tjejer inne i stan, sedan hann jag knappt komma hem innan ronni kom och sedan på kvällen sov jag hos honom. 
 
 
vart har du köpt den kläningen ? Den är från Gina Tricot faktiskt dom gjorde en collection, Exclusive collection hette den. där hade jag turen att få denna snygga klänningen, den tog nämligen slut lika snabbt som den kom in haha. 
 
Dricker du? Nej det gör jag inte.
 
Har du börjat tänka på vilken gymnaie du vill då på? isåfall, vilket? Jag vill gå på Sam, men det är höga poäng som gäller där och jag är inte riktigt säker på om jag kommer att komma in men jag ska självklart göra mitt bästa!
 

7.10

Gormorgon! Jag har fixat lite tidsinställda och så tills idag, två eller tre stycken faktiskt så de blir nog bra, sedan ska jag också försöka blogga när jag kommer hem från skolan då!
 
Men nu ska jag iallafall börja dra mig mot bussen. Jag är verkligen så trött just nu. Jag skulle kunna ligga hela dagar i sängen och bara sova känns det som.
 

Ingen blogglust..

Åh, förlåt för att jag bloggat dåligt det senaste. Men i helgen har jag verkligen haft fullt upp, jag har gjort saker hela tiden så jag har inte hunnit med att blogga. + Att jag är helt slut.
 
Men jag ska försöka blogga bra ändå. Tipsa mig om inlägg, fråga frågor osv så jag har något att blogga om för helt ärligt, jag känner inte något direkt sug för att blogga just nu. Jag tycker helt enkelt inte att det är så roligt.
 
Men jag ska verkligen göra mitt bästa och jag hoppas att ni hjälper mig!

BUTTER

 
Jag är egentligen inte den som alltid har målade naglar, många vill ju ha målade naglar hela tiden. Men jag är inte riktigt sån, jag tycker att de är jobbigt att måla naglarna, mest för att jag alltid förstör de. Det blir aldrig bra utan jag petar alltid på det innan det torkat.
 
Men detta kommer iallafall bli jätte fint till hösten och nu också för den delen (jag försökte faktiskt måla på det igår) Dock så måste man göra ett par lager innan de blir bra. Men de finns att köpa på Raglady för 169 kr tror jag!

I lördags!

 
Jag såg ut såhär när jag åkte in till stan för att möta upp två tjejer och fixa en grej. Jag försökte få med hela mig på bilden men då blev bilderna suddiga så jag tog tre snabba sånna här innan jag sprang till bussen.
 
Men jag hade iallafall på mig mitt linne från Zara som jag köpte i Marbella (minns ni de? Men massa pärlor runt halsen?) och till de ett par gröna shorts som faktiskt också är från Zara.
 
Jag tyckte nästan att jag svettades när jag stod och väntade på bussen men när jag kom in till stan så hade typ alla jeans iallafall. Jag blir alltid lika förvånad när jag går ut och tycker att de är sommar och asvarmt och klär mig i shorts och linne och dom flesta andra går i jeans och tjocka tröjor. Jag försöker verkligen gå i shorts så länge som möjligt. ah haha.
 

Lite om igår.

Vi slutade skolan vid fyra igår, sista lektionen var då gympa, jag fick på riktigt typ hjärnskakning, jag har liksom fortfarande ont och jag har mått inna sen dess. Ah iallafall så tog jag bussen men saga så åkte vi hem.
 
Jag la mig i sängen för att blogga men jag somnade, haha. Och vaknade inte fgörens halv sju, och jag skulle vara hos fanny i näset vid sju haha. Så då var det bara att stressa, jag visste inte vad jag skulle ha på mig eller något så fick lite panik haha.
 
Men så kom vi dit och så åt vi en jätte god middag och hade jätte roligt! Sedan tog jag en taxi hem lite senare på kvällen och då somnade jag direkt när jag kom hem.
 
Bilderna såg ni ju förut! Hade en super bra kväll med mina bästisar!

YESTERDAY

 

NOBODY'S PERFECT

Godmorgon har ni sovit gott? Mamma och pappa har precis åkt nu så jag är själv, jag tänker snart göra mig lite frukost. Jag ska in till stan så att jag är där vid typ halv två tror jag, först måste jag fixa en sak och sedan ska jag troligtvis möta upp den ena vinnaren utav tävlingen och en annan tjej lite snabbt!
 
Sedan ska jag hem igen och fixa lite grejer, sedan får jag se om jag ska sova hos ronni eller något inatt. Det ska iallafall vara ganska fint väder idag hörde jag, åh man får bara hoppas på att de blir så! Det var ju ett tag sedan de var strålande sol en hel dag här.
 

NICE AND SIMPLE

 

THE FALL WILL SOON BE HERE

 
Untitled #49
 
Untitled #49 by hejsanalex featuring straight leg jeans

Godmorgon!

Jag är helt slut nu på morgonen när jag går upp haha så trött så att jag dör. Igår försov jag mig lite också så jag vaknade typ tio minuter innan bussen gick.
 
Iallafall idag är det fredag, så himla skönt, helg, äntligen! Idag slutar jag inte förens fyra, vilket är skit sen tycker jag, på en fredag och allt. Så jag har de lite så stressigt när jag ska hem. Men jag har iallafall redan planerat in lite små saker inför helgen, tror att de kommer bli hur bra som helst!
 

23 Augusti 2012

Efter skolan idag åkte jag en sväng till Vasa Sushibar för lite lunch tillsammans med Sofia och Saga!
 
Jag hade planerat att sätta mig och göra lite läxor men helt ärligt så har jag ingen ork, trots att jag lovat mig själv att skärpa mig. Jag vill ju höja mig typ 40 poäng haha. Oj, de är sjukt mycket. Så jag får allt ta och jobba nu. Jag vill helst inte ha ett ända E när jag går ut nian.
 
Ah skolan är inte så roligt att läsa om för er, jag förstår det. Men nu är det faktiskt så att de är största delen utav min vardag just nu. Men tipsa mig gärna lite då och då om inlägg jag kan göra, för de blir lättare då!
 

The winners..

Nu har jag lottat ut vinnarna utav tävlingen! Så jag hoppas inte att ni som inte vann blir ledsna för jag kommer snart starta en ny tävling, så då har ni chansen igen!
 
Här är iallafall vinnarna som alltså vunnit ett armband var:
Sandra Bergström och Caroline

Grattis till er och hoppas att ni blir glada och nöjda! Mejla eller skriv till mig på facebook så fort som möjligt, så ni kan få armbanden snabbt!
Mejla mig på [email protected] eller som sagt skriv till mig på facebook där jag heter Alexandra Pallvid då!

Victoria's secret - Lakan


Goodmorning..

Haha jag har sovit från fem tills nu.. fan. Inte bra. Kommer aldrig kunna somna tidigt idag, igår somnade jag vid tio vilket var sjukt skönt! Jag älskar att gå och lägga mig tidigt, man blir piggare när man vaknar då, fast ibland kan det vara nästan tvärtom.
 
Men iallafall så tänkte jag börja fixa lite tidsinställda tills imorgon redan nu, jag slutar typ vid fyra nämligen. Jag tänkte också att jag väljer ut vinnarna redan imorgon, så de blir en ganska kort tävling. Men visst är de bra?

Kolla hit!

Ni som är med och tävlar, och väljer instagram. Glöm inte l´änka min instagram på bilden, det är viktigt för jag orkar inte söka upp alla. (jag fattar inte hur man söker på den nya uppdateringen, haha)

Även ni som redan lagt upp en bild, får skriva till de nu i efterhand!
 

Jag heter Alexandrapallvid där! Puss på er

Tävling!

 
Nu tävlar jag ut två utav dom här armbanden! Så alltså blir det i denna tävlingen två vinnare som får ett armband var!
 
För att vara med och tävla så behöver ni:
- Kommentera detta inlägget med "Jag är med"
- Länka min blogg på eran blogg, instagram eller facebook! Ps. Om du väljer Insagram, tagga min instagram då också. Alexandrapallvid!
 
Sedan lottar jag denna gången ut två vinnare!

22/8

Godmorgon, har ni sovit gott? Ronni sov hos mig inatt så de har vart jätte mysigt.
 
Så imorse när vi vaknade så gick jag upp och gjorde en omelett till honom, haha snällt va? Sedan så åt vi lite och nu ska vi snart börja gå mot bussen. Så jag ska börja göra mig iordning liite, de är så himla skönt nu efter sommaren när man inte behöver ha smink!

Två bilder från sista dagen i marbella!

 
Sista dagen i Marbella var bra, men inte den bästa kan man väl säga. Jag mådde som jag skrev på morgonen dåligt. Sedan så var det också 80% luftfuktighet, vilket är mycket och de blev väl för mycket för mig. Så när vi satt och skulle äta lunch så fick ajg jätte ont i magen och började må illa, sedan så frågade mamma om jag ville gå och lägga mig på solstolen och så skulle jag resa mig och gå, då svartnade allting framför mina ögon och jag kunde inte röra mig, jag bara stod där och höll mig mot bordet som stöd.
 
Min mamma och pappa hjälpte mig då att lägga mig ner, allt var fortfarande svart framför mina ögon och alla röster ekade bara. Hela restaurang personalen kom och frågade hur det var, gav mig vatten med socker och citron (det ska vara bra), alla som åt samlades runt mig och några tanter som satt på bordet brevid gav vid kalla servetter. Men de brev efter ett tag bra. min första tanke när jag vaknade till var "Fan va pinsamt inte igen, inte mitt på en restaurang" haha..
 
Sedan fick jag spendera resten utav dagen liggandes i skuggan, många kom fram och frågade hur jag mådde osv, så gulligt!
 
Sedan på kvällen åkte vi till hamnen och åt osv. De var jätte mysigt! Veckan spenderad med min älskade familj har vart underbar!

Back to school!

Jag har varit uppe typ hundra gånger inatt, men en halv timmes mellanrum.. Usch i vanliga fall (typ mitt under en termin) Så hade jag stannat hemma idag, alla gånger. Men de känns dumt att göra de precis i skolstarten, så jag har tryckt i mig två piller och tar med mig två också så hoppas att de går bra!
 
Annars så var de faktiskt inte speciellt jobbigt att gå upp idag, faktiskt. Så de var jätte skönt, ska bli lite roligt att gå till skolan nu faktiskt, träffa alla igen och så.
 

Min älskade, älskade prins!

Åh jag är så himla lyckligt lottad som har en så underbar och fin pojkvän och bästavän som Ronni! Han är den absolut bästa killen i hela världen. Jag blev så himla rörd så att jag nästan började gråta när jag kom till dörren och ser att de där står en ros och en paradis ask!
 
Min fina, fina pojkvän! Idag har vi också vart tillsammans i ett år och nio månader! Tiden verkligen flyger iväg. Älskar honom så mycket så att de gör ont!
 

Svar

Vart kan man köpa den glittriga bhn? Jag minns inte vad sidan där jag beställde mina hette då det var en ganska konstig sida. Men jag har kollat runt lite eftersom ni har frågat om de och jag har nu hittat en sida där man kan beställa hem dom! Men jag tipsar er om den i ett annat inlägg för jag hinner inte hitta sidan nu.. 
 
Har du Instagram? Ja det har jag! Jag började ju förra veckan haha. men jag har hunnit lägga upp några bilder ändå, jag heter AlexandraPallvid där, ni får jätte gärna följa mig!
 
Dina snörade ash.. vill du sälja dom? Hm.. nej jag tror inte det, dock så använder jag dom inte längre,, Men dom allt för slitna för att jag ska kunna sälja dom tyvärr!
 
Vart kan man köpa primeboots? Lite överallt, Fiorucci, Raglady, Nelly.com tror jag har osv!
 

YUM

 
Jag köper alltid sånna här när jag är i Marbella, de är typ de bästa som finns. Jag älskar egentligen typ alla Kinder godisar, emn asså de här är dom bästa! Om ni får chansen testa dom!

Ni är bäst!

Jag vill verkligen nu tacka för att fina kommentarer och mejl som jag fått efter kommentaren jag fick igår! Ni är bäst, verkligen! Så har jag ju också världens underbaraste vänner och pojkvän som var jätte gulliga och gjorde mig på bättre, ni är guld värda!
 
Men nu kommer iallafall snart våran taxi så vi håller på att kolla så att vi har med oss allt! Sedan så är jag hemma idag vid sju tiden landar vi. Tyvärr så kommer de nog inte bli så bra uppdatering men jag ska fixa iallafall ett eller två inlägg som kommer upp!
 

Det är inte okej. Jag blir skit ledsen.

De här är någ den värsta kommentaren jag fått. Jag förstår inte hur man kan skriva såhär till någon som man inte vet något om. Jag blir så jävla ledsen, ni kan säga mmycke till mig utan att de ens rör mig, men detta var fan inte okej, jag blir skit ledsen. Jag bloggar imorgon.
 
"Gud vilken äcklig och ful hora du är. Man kan inte köpa sig till vänner om du tror det. Du är säkert en sån som bara är populär i skolan för att din farsa har pengar. Fy fan för såna som dig. Usch och fy. Du borde fan skämmas över hur mycket pengar dina föräldrar har lagt på kläder till dig. Usch, jag förstår inte hur man kan stå ut med att vara med en sån som dig. Du skriver att du är kräsen med mat. Kräsen är man inte, det blir man beroende på vilken uppfostran man får. Rädd för att flyga? Du borde fan uppskatta att du ens får möljigheten att flyga. Åka till Marbella i två månader? Du klagar över att du har ont i magen, huvudvärk och allt vad du nu har.... Tror du verkligen att det är någon som bryr sig om det på riktigt? Den enda som troligtvis kan tänkas bry sig är väll din mamma. Attention whore står ju för fan skrivet i pannan på dig. Vad fan gör du på din fritid människa? Fikar och shoppar som alla andra på "Samskolan". Du ska fan inte vara nöjd med ditt liv. Usch vilken äcklig hora du är. Jag är fan inte din hater om du tror det. Hoppas du druknar i ditt pengahav. Med vänlig hälsning."

With love from Marbella

 
Just nu är jag säkert ute och njuter utav min sista dag här i Marbella nere på stranden! Man kan ju inte annat än att njuta när man är utomlands, de finns ingen stress, inget som måste göras, inget att plugga till, men snart drar de igång igen. Så jag tänker allt passa på att njuta, de borde ni också göra tycker jag!
 
Annars så vill jag tacka er söta hängivna läsare som tar er tid och skriver till mig med era fina ord, på facebook, mejlen och kommenterar. De gör mig så glad jag kan typ inte ens förklara de haha. Massa kärlek till er ♥

BLOGS

http://www.ameliatj.blogg.se  http://www.nattstad.se/sofiathornqvist
 
Tänkte tipsa er om att två utav mina kära kompisar nu har skaffat blogg! Roligt va?
 
Iallafall så har då Sofia och Amelia skaffat var sin blogg, där ni kan följa deras vardag, med fina bilder och andra roliga inlägg. Båda har bloggat innan men på andra bloggar men dessa två bloggar är nu startade denna veckan haha. Men dom har båda kommit igång och de finns en massa roliga inlägg att spana in!

Jump jump jump

 

Last day..

De verkar som att dom flesta utav er tyckte att de var en bra idé att starta en sån tävling, de är ju roligt! Så jag ska gå förbi Clair's idag efter stranden och se om dom har några armband kvar! Då kanske jag köper ett par som jag tävlar ut senare, men om de inte finns så kan jag ju tyvärr inte göra nått.
 
Annars så är de ju sista dagen här idag, vi åker från huset imorgon redan vid tolv tiden. Så denna dagen ska jag ta vara på ordentligt.
 
Igår föresten så var det ganska molnigt, vilket de är idag också, tyvärr. Men igår passade de mig väldigt bra med tanke på att jag inte riktigt mådde på topp så jag kunde ligga och sova i skuggan i stort sätt hela dagen. Men så gick vi och åt lunch och tog en drink på Ocean Club också. Hur gott som helst! Sedan åkte vi ner till hamnen som vanligt.
 

Vad tycke ni?

Fick en kommentar idag som frågade om jag kunde ha en tävling där jag tävlar ut sånna döskallearmband. Sånna som jag köpte sist jag var här inne på Claire's typ! Jag tycker att de var en bra ide faktiskt men jag vill ah eran åsikt!
 
Så då undrar jag om ni vill att jag ska köpa några sånna och tävla ut? Ni måste svara ganska snabbt eftersm jag blir tvungen att fixa armbanden redan imorgon isåfall!
 
Skulle de vara kul med en sån tävlig?

LOVE PINK


Jag har helt glömt att visa er detta lakan dom jag fick hem från Victoria's secret för ett bra tag sedan. Detta pryder iallafall mitt rum nu. Tycker att de är hur fint dom helst.
 
Jag har ett till också som jag ska ha ute i mitt lilla hus också, men tyvärr så hann jag aldrig ta en bild på de, men jag kan visa de när jag har bäddat om! De ända som var lite svårt när man skulle beställa hem dom var vilken storlek man skulle ha på dom. Men de löste sig fint!
 
Tycker ni de var fint?

NOT IN THE MOOD

Idag är jag inte riktigt på humör för att blogga.. Jag är trött och jag har typ inte ens ork att gå ur sängen. Helst hade jag nog spenderat hela min dag inne i mitt rum hemma i  sverige framför en film, men så blir det inte  utan jag ska såklart till stranden.
 
Jag har som vanligt ont i magen och så. Så jag ska lägga mig i skuggan på stranden ock försöka sova lite. Men jag kommer såklart ha lite uppdatering på bloggen ändå.
 

Paella

Idag när vi skulle äta lunch så kände jag mig nästan tvungen att testa pealla, det är ju en spansk rätt som nästan känns som att man måste ha smakat på om man vart i spanien tycker jag iallafall. Dock tar de typ två timmar att göra den så man får beställa den i förväg så är den färdig när man har bokat bord. Jag testade iallafall en skaldjurs paella. Det var väl sådär, väldigt mättande Men nu har jag iallafall testat de!
 
Sedan så tog vi en glass och så åkte vi in till hamnen och kollade lite, fick med mig två armband också, ska se till att köpa en del armband nu när jag ändå är här!
 

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Jag lovade en tjej här om dagen att jag skulle göra ett inlägg om detta så de tänker jag hålla.
 
När jag har gjort mina ögonfransar så har jag oftast gjort dom på en salong som heter Jenni H. Där är de jätte bra, så jag rekomenderar de! Men jag har också gjort hos en annan tjeje dock minns jag inte vad den salongen hette, men de gick lite snabbare.
 
Jag tror de kan kosta allt mellan 600 och 1500 kr kanske mer, de beror på vart man går helt enkelt!
 
Ögonfransarna sitter olika länge på alla så man kan inte säga hur läge dom sitter, men ungefär en månad brukar de vara! Fransarna sitter alltså på dina egna och trillar därför av när dom riktiga fransarna gör de.
när man precis har gjort dom så känns det väldigt ovant, såklart! Och man ska vänta 24 timmar efter att man har gjort dom med att få vattne på dom också, så att limmet hinner torka ordentligt.
 
Sedan så när de blåser mycket eller man badar så sliter de såklart på fransarna. Man ska heller inte ta sminkborttagning eller produkter med olja på fransarna då de löser upp limmet.
 
De brukar ta mellan en och en halv timme och två timmar att göra dom  och då får man ligga helt stilla och blunda hela tiden, vilket kan vara lite jobbigt men det är värt det för sedan vaknar man färdigfixad en månad efter!

EXTREME

 
Untitled #46
 
När jag skulle göra ett collage på polyvore för några dagar sedan så kollade jag bland skorna och hittade då dom här. Hade ni kunnat tänka ert att använda dom?
 
Jag skulle nog kunna använda dom längst till vänster (med korset) iallafall, kanske dom i mitten typ en gång till helsvart, kanske. De hade vart lite ballt kanske, men inte för ofta, dom är ju trotts allt ganska extrema.

Hade ni använt dom?

Några bilder från igår


17/8

Jag hade verkligen ingen ork att blogga igår efter att vi kom hem. Men vi åkte ju till La Canada efter tyvärr så hittade jag inte speciellt mycket utan bara två toppar inne på Hollister.
 
Jag vaknade iallafall precis och ska snart gå ner och äta frukost hade jag tänkt, min mage knorrar hur mycket som helst haha. Senare lägger jag kanske upp lite bilder från igår, dock är dom ju inte överdrivet roliga, så vi får se haha.
 

YESTERDAY'S

 

BEKÄNNELSER

 
Jag är stickrädd, jag hatar sprutor / Jag är rätt kräsen när de gäller mat / Jag har vuxit ör första gången nu sedan 6an, nu är jag 163 tror jag / Jag älskar att resa och åka till ställen jag aldrig vart på / Jag har alltid älskat djur och alltid velat ha massa husdjur, när jag var liten brukade jag fånga olika kryp och ha som husdjur / Ett tag var jag flygrädd men det är jag inte längre / Jag har en super relation med min mamma hon är som min bästavän

Planerat hela dagen haha..

Idag åker vi iväg lite tidigare (vi lär väl åka om en kvart), vi ska äta frukost och så innan vi åker till stranden nämligen, tror att de blir på de där franska stället då det var väldigt bra!  Så vi lär väl komma till stranden runt halv ett, sedan efter vi ätit lunch åker vi till La Canada. Åh jag är lite taggad på de ändå, trots att jag egentligen föredrar El Corte Ingles.
 
Men de ska bli jätte roligt, Zaran dom har på La Canda är hur stor och fin som helst. De är nog den bästa Zaran här i marbella tycker jag iallafall, bättre än dom i Göteborg också för den delen! Sedan så har dom ju Top Shop och sånna affärer där också!
 
Hoppas ni får lika fint väder hemma i Sverige som ni hade igår, hörde och såg på bilder att de var riktigt kanon väder, haha.

Njuter

Jag fattar verkligen inte varför jag inte kan sova ut på morgonen. Jag vaknade halv nio idag.. Men på vissa sätt är de ju bra, skolan börjar ju trots allt snart och då kommer jag få gå upp klockan halv sju varje morgon.
 
Iallafall igår åkte vi in till hamnen och åt på min favorit restaurang, Dalli's pasta factory heter den. Hur gott som helst och deras efterrätt är oslagbar! Sedan gick vi runt lite i hamnen och så innan vi tog en taxi hem.
 
Idag ska vi iväg till stranden då, jag är konstigt nog inte speciellt sugen på en hel shoppingdag, de brukar jag ju vara. Brukar ta ledigt från stranden minst en gång i veckan annars. Men jag antar att jag vill njuta så mycket som möjligt nu! Men vi ska iallafall troligtvis till La Canada idag efter vi vart på stranden. Får se om jag hittar något fint!

15 augusti

Nu har jag duschat och smörjt in mig så att inte huden torkar ut och man börjar fjälla, de är väldigt viktigt att göra de om man vill behälla brännan länge! Iallafall så ska jag torka håret, klä på mig och lite så sedan tror jag att planerna är att gå ut och äta idag, i hamnen!
 
Åh va roligt, älskar att gå runt där på kvällarna, de är så himla mycke folk, helt underbart. Och så är de så kul att titta på människor också (missförstå mig inte) men typ se vad dom har på sig osv.
 
Annars har vi legat på stranden hela dagen, jag har haft ont i magen (som vanligt kan jag väl nästan säga) så jag har sovit bort i stort sätt hela dagen, förutom när jag badade och åt lunch då. Men trotts de så känns de inte som att jag får någon färg.
 
 

RALPH LAUREN FRUITY +


HÖSTSKOR

 
Untitled #45
För några dagar sedan fick jag en kommentar som bad mig att tipsa om höstskor. Och de är ju faktiskt snart höst så varför inte.
 
Iallafall så är boots alltid snygga! Så Primeboots, Ash boots osv funkar alltid. Jag själv har ju två Ash boots, ett par höga eller ja mellan höga typ och ett par man snörar. Så dom kommer jag såklart använda! Sedan så har jag också de beiga skorna som är längst ner på bilden typ, de kommer jag förmodligen använda en del också. Man ser väldigt många nu som går runt med den modellen utav skor nu. Så ett par sånna skulle man ju kunna satsa på också. Dock är boots lite tåligare, dom tål ju liksom alla väder.
 
 

Svar!

Vart är tröjan ifrån?
Den är från Acne, köpte den för något år sedan på D.O

Står erat hus i Marbella tomt när ni inte är där?
Ja de är de, fast min farmor och farfar brukar vara här på vintern, annars är de tomt.

Vart är tröjan i headern ifrån?
Jag vet inte vart den är ifrån, lappen är borta.. Men de är ju en vanlig bas t-shirt så dom finns att köpa överallt. Monki har liknande tror jag! Den är ju heller inte så kort och tight som den ser ut på bilden utan jag har satt en toffs i ryggen så att den ska sitta så.
 
Jag vill blogga men ändå inte kan du säga för och nackdelen med de?
Ehm, haha.. Ja fördelen är väl alla läsare typ, de är roligt att se hur statistiken stiger och få en massa kommentarer, och när dom kommer fram till en. De är ju såklart jätte roligt! Nackdelen är väl att alla vet vad man gör hela tiden, asså de kan ju vara lite tråkigt om de händer något speciellt så skriver man de på bloggen sedan när man ska berätta de för någon så vet dom de redan eftersom dom läst de osv. Haha jag vet inte riktigt!
 
Vad har du för plånbok, kan du visa en bild?
Jag har en från Louis Vuitton, men jag tror jag ska köpa en nu snart, i de mönstret som jag har på min väska, tycker att de är fult att inte ha samma möster. Men jag har tyvärr ingen bild på den och jag har inte heller med mig den, så jag får visa någon annan gång!
 

DAY TWO

Idag ska vi åka ner till stranden lite tidigare, vi ska vara där redan klockan tolv, haha. De var ett tag sedan vi var nere så tidigt vi brukar komma ner vi ungefär två tiden annars, men jag antar att nu när vi bara är här i en vecka så får man ta vara på dagen på ett annat sätt.
 
Så jag ska snart springa ner och äta lite frukost, jag är vrålhungrig haha. De är helt underbart väder här iallafall, precis som vanligt! Hur är de hemma i Sverige?
 

A LONG DAY

Nu är vi hemma efter en lång dag. Men vi har hunnit med mycket, och det är så himla skönt att vara tillbaka i värmen.
 
Först åkte vi iväg till Centro Plaza som liggerbara någon minut från där jag bor och så åt vi en går frukost på ett franskt litet frukost/lunch ställe. Färst frukt och yoghurt blev de för mig! Sedan vid halv ett var vi nera vid stranden där vi solade och badade åt lunch och sedan begav vi oss till hamnen för att titta lite.
 
Och nu är vi hemma, de var ett tag sedan vi hade en sån här lång dag.
 

2 THE BEACH

 
Untitled #47
 
Untitled #47 by hejsanalex featuring a weekender tote bag

INDIANA - DENIM & SUPPLY

 
Här om dagen fick jag med mig en underbart härlig tröja hem från frölundatorg. Den är köpt inne på D.O och är från Ralph Lauren Denim & Supply. Fick dock köpa den i storlek Medium eftersom de var den minsta dom hade.. Men när de kommer till hoodies så tycker jag faktikst inte att de spelar någon roll om dom är lite stora, tycker snarare att de är skönt.
 
Minns inte riktigt vad den kostade tyvärr. Men jag är väldigt nöjd iallafall!

HELLO FROM MARBELLA

Godmorgon!
 
Igår landade vi vid kanske halv tolv, vilket kändes jätte konstigt, vi landar ju nästan alltid på morgonen så att man har en hel dag här. Så jag fick en liten chock när jag vaknade haha, jag hade ju inte riktigt fattat vart jag var än.
 
Men när vi landade igår var de sjukt varmt, 30 grader om inte mer typ. Jag fick ju flyga i mina spikes också, haha man kan inte gå en meter utan att någon kommenterar dom! De var ju lite jobbigt att sitta i de trånga flyget och behöva knta upp dom och så hela tiden.
 
Men nu ska vi snart åka iväg och äta frukost, eller de blir väl om typ en timme!

Haha.. Snygg efter att ha sovit typ en timme i bilen.
 
 
 

SOON

Nu åker vi snart! Vi blir hämtade om bara 40 minuter. Jag har de lite jobbigt med packningen då vi bara ska ha handbagage, och jag vill ju så gärna ha med mig massa skor haha. Speciellt mina Spikes, kommer antagligen få åka i dom.
 
Men de kommer nog att bli asbra, jag tar ju med mig datorn så jag kommer ju blogga som vanligt om inte bättre, har redan ett inlägg till varje dag (nästan) som är tidsinställt.
 
Medans jag väntar på att vi ska åka så underhåller jag mig medc två skvallertidningar som jag köpte förra veckan eller nått.

19.20 går planet..

Idag vid 19.20 går planet jag ska ta mot Marbella! Nu ska jag spendera en veck där, så jag kommer alltså hem nästa måndag!
 
De kommer bli så himla skönt att åka bort och ah garanterad värme och sol varje dag. Den är trotts allt sista veckan på sommarlovet. Vi är bara där i 6 hela dagar, haha de var ett bra tag sedan jag var där så kort, jag minns inte ens när de var.
 
Men de blir jätte roligt! Ser fram emot att komma tillbaka till stränderna, shoppingen och vårt hus där!
 

packar

Här är de fulla rullar, jag packar för fullt. Känns som att jag kommer att glömma en del då jag inte riktigt har tänkt igenom vad jag lagt fram och vad jag inte lagt fram..
 
Men jag skulle gärna åka in till stan för de är en sak som jag verkligen vill ha med mig, men jag tvekar på om jag verkligen hinner de. Känns inte helt säkert nämligen, så jag vet inte riktigt om jag vågar chansa. Ska städa mitt rum också, haha de kan man ju inte precis påstå att man ser fram emot speciellt mycket, det är därför jag alltid skjuter på det tills det ser ut som en bomb här.
 

HJÄLP MIG

Jag har precis gått upp, jag har hunnit med att lägga fram lite saker och så men annars är jag helt nyvaken. Jag ska vänta på att mamma kommer hem sedan ska jag äta lite frukost coh så får jag se v ad jag ska göra idag, om jag ens hinner göra något då typ..
 
Men iallafall, jag behöver er hjälp nu igen. Kan ni säga vad ni vill att jag ska göra för tidsinställda inlägg? Jag ska göra 6 stycker till, så jag skulle bli jätte glad om ni kunde vara så snälla att hjälpa mig!

16.29

Nu är jag hemma från pedikyren, var på ett ställe i Frölundatorg och gjorde de. Jätte bra var det, tror att jag ska gå dit om jag får för mig att fixa naglarna någon gång eller kanske göra en till pedikyr. De var jätte skönt iallafall, snacka om och njuta haha. Valde en stark rosa färg som är väldigt sommrig!
 
Nu ska jag snart göra mig iordning och sedan åka hem till Ronni för att äta middag!

TODAYS OUTFIT

 
Linne från Zara // Shorts från Abercrombie // Sjal från Missoni // Skor Uggs // Smycken från Clarie's

instagram @Alexandrapallvid

Jag har fått frågan om jag har instagram ett antal gånger utav er och jag har lovat att säga till om jag börjar använda de. Och nu har jag faktiskt gjort det, trotts att jag var så bestämd att jag inte skulle göra de, de känns lite som att de räcker med bloggen.
 
Nu är iallafall tanken att jag ska börja med de! Nu har jag bara hunnit lägga upp en bild men jag ska såklart försöka lägga upp bilder så ofta som möjligt!
 
Där heter jag AlexandraPallvid, om ni också skulle vilja följa min underbara pojkvän så heter han roonnii på instagram!
 

Pedikyr

Nu åker jag iväg med min mamma för en pedikyr. Åh va mysigt och skönt de ska bli! De var ett tag sedan jag gjorde de nu, gör inte de speciellt ofta haha men någon gång ibland tycker jag att de kan vara skönt.
 
Sedan ska vi förmodligen kolla i lite affärer, tror de blir Frölundatorg eftersom vi båda har en del att fixa här hemma och inte har orken att åka hela vägen in till stan. Känner mig helt slut idag, som vanligt.. Jag blir tröått som fan när jag tränar, jag är ju inte van vid de typ haha.
 

MASSA MED TRÄNING..

Godmorgon, nu är klockan snart redan tolv, och jag har vart utte sedan klockan nio idag.
Jag har hunnit med en timme på gymmet också, Ronni var med och tränade idag så de var jätte roligt! Jag kan knappt tro de själv men jag har vart på gymmet fyra gånger på en vecka, om jag inte räknar helt fel, vilket är grymt för att vara jag!
 
Men nu ska jag ta mig en dusch och sedan har jag lite små planer för idag, ska köpa lite smått som jag behöver tills imorgon och så! Jag berättar mer om mina planer snart!

MY DAY

Åh va skönt väder de har vart idag, dagarna blir så mycket bättre när de är fint väder.
 
Så först vid tolv tiden åkte jag hem till farmor och farfar och fikade lite ute i solen med dom. De är så himla roligt att träffa dom, dom är så söta så jag typ dör, dom är verkligen så farmoriga och farfariga som man kan vara haha.
 
Sedan vid två tiden mötte jag upp Ronni så gick vi och gymmade tills klockan blev tre. Då hämtade mamam oss och så duschade vi lite snabbt. Sedan åkte vi iväg mot stan för en lunch och lite minigolf, det har de blivit en hel del utav de nu de senaste. Men de är roligt tycker jag + att jag utklassade honom totalt denna gången vann med hela 8 slag!

WILDFOX

 
Denna tröjan är från märket WILDFOX. Tycker att dom har skit snygga kläder, dock så har jag inget därifrån än men jag funderar starkt på att köpa tröjan som är på bilden, fast i svart tror jag. Den finns eller har iallafall funnits på Raglady, men jag är lite osäker på om den finns kvar. Då låg den iallafall på 2199 kr.
 
Jag börjar nästan längta lite efter hösten nu, eftersom de ändå inte är så varm. De är så himla snygga kläder på hösten tycker jag! Denna tröjan passar ju lika bra på sommaren till ett par shorts, coneverse som på hösten till ett par jeans.
Annars vet jag att man kan köpa WILDFOX på bla Raglady och Nelly.com.

BAGS

 
De var någon som undrade om jag kunde tipsa om en snygg väska som man kan ha i skolan som inte är allt för dyr. Då tänkte jag direkt på den här.
 
Jag har ju den svarta med en silvrig döskalle på. Men jag är väldigt sugen på att köpa en till i en annan färg och med ett annat tryck på. Den här är perfekt att ha i skolabn tycker jag, den är stor så man får plats med alla sina böcker och det öär ingen dragkedja som de kan vara på vissa väskor (tycker att de är jobbigt att pilla emd när man ska ta upp och ner böcker hela tiden).
 
Dom finns att köpa på Raglady! Sedan tror jag att dom finns i två storlekar, den lilla kostar 599 kr och den större (den jag har) kostar 699 kr !

11 AUGUSTI

Åh, vaknade och vädret är helt underbart. Gud va glad man blir när de var vart sånt väder som de vart de senaste, lite regnigt och grått typ.
 
Men idag måste jag iallafall städa och ta all smutstvätt som ska tvättas och läggas i en hög för jag måste ha allt tvättat tills på måndag. Jag kommer berätta mer om de senare eller ikväll tror jag! Annars så måste jag åka in till stan och köpa lite saker, får se om jag tar det idag eller imorgon.
 

LOVELY

 
 
Jag kom precis hem nu, jag har varit hos saga med Amelia och Sofia och badat i poolen och så. Jätte mysigt, Sofia kom hem från Mallorca igår också och jag har bara träffat henne typ en gång på hela lovet så de var askul att se henne, sedan så har jagh ju inte träffat Amelia heller så de var också jätte roligt! Men nu är jag hemma, ska sätta på en film och vänta på att Oma kommer så blir de kräftor! Sedan blir de någon smarrig efterätt tror jag.
 

BONES

Något jag tycker är sjukt snyggt är när benen eller vad man ska säga syns, inte för mycket då såklart men lite. Tex höftbenen (heter de så?) och nyckelbenen. Dock så passar det inte alla och jag menar då inte att man ska vara så super smal så att dom syns utan vissa har de naturligt och behöver inte vara super smala för att dom ska synas. Den turen har tyvärr inte jag, men de är sjukt snyggt hur som!

LÄNGTAR..

 
 
Åh, va jag längtar tills jag ska åka till New York! De kommer bli så himla roligt, jag ska åka dit med mamma och min mormor tror jag, sedan bor ju min moster där så henner kommer vi förmodligen träffa en del!
 
Jag tror att vi åker på höstlovet, men som sagt så får jag ju välja när vi ska åka lite. Så om de inte kommer något ivägen så åker vi på höstlovet, annars får vi ta de till våren eller något sånt.
 
Iallafall så ska de bli sjukt roligt, dom har så underbara affärer där, och hela staden är underbar. Jag har ju dock bara vart där en gång tidigare. De var för två år sedan snart tror jag.
 
Åh jag längtar så jag dör!

WORKOUT - VICTORIA'S SECRET

 
 
Untitled #44
Jag tycker att de blir bra mycket roligare om man har fina kläder när man tränar. Sedan så gillar jag inte att tröjan ska sitta tight för de tycker jag är jobbigt. Så när jag tränar brukar jag ha på mig shorts/långa tighta byxor och en oversize tröja. De är skönast tycker jag iallafall!
 
Jag tycker att Victoria's Secret har väldigt snygga kläder att träna i, jag själv har ett par träningsbyxor där ifrån (har jag visat dom?) som är jätte sköna och skit snygga tycker jag. Tyvärr så är de lite jobbigt med tullen när man beställer från Victoria's Secret, men annars hade jag beställt hem en hel massa träningskläder där ifrån.

VAD TYCKER NI?

Här hittar ni tjejen som gjorde designens blogg.

MIN DAG IGÅR

 
 
Ronni kom ju hit igår vid typ elva, då åt han lite och så. Sedan var vi hemma och tog de lungt, satt ute i solen ett tag tills vi bestämde oss för att åka och spela minigolf! Så vi tog bussen iväg till Vasaplatsen så gick vi till minigolfbanan.
 
I början gick de ganska bra för mig, sedan gick de skitdåligt haha och då vart jag på lite dåligt humör. De blir jag alltid när jag förlorar, det är väl en dålig egenskap jag har antar jag haha. Sedan satta vi oss och åt lite glass och sedan tog vi bussen hem. Åt en god middag, kollade lite OS och sedan ställde vi oss och bakade lite.
 
Ah Ronni åkte vid halv tio ungefär!
Snart kommer föresten en ny desig upp här på bloggen, ååh!

IGÅR

 
 
Igår vid tre tiden gick jag hem till saga, så gjorde vi typ inget speciellt tills klockan fem, då gick vi hem till Isadora så gjorde vi räksallad. Sedan tog vi lite bullar och choklad och la oss i en hängmatta och gottade oss.
 
Sedan så gick jag och saga hem för att byta om osv sedan så mötte vi upp Isadora, Hannes, Carl och Alexander så åkte vi in till stan för att de på bio! Så var vi hemma vid typ tolv eller något sånt!

TRUTH

 
 
- Jag är mörkrädd. Är jag själv hemma på kvällen så har jag alla lampor i huset tända, tvn ska vara på hela natten medans jag sover så att jag inte vaknar och de är helt tyst.
- Jag tror på spöker, verkligen. Jag har sett ett spöke en gång faktiskt, påriktigt. De var en halloween för ganska länge sedan så gick jag och min kompis ut på bus eller godis, så är de liksom en utervändsgränd och så är de skog där och längs där borta ser stog de ett spöke, en helvit tjej. Kan inte riktigt förklara haha.
- Jag har platt hår, nästan spikrakt naturligt. Jag har nog aldrig plattat de, det behövs liksom inte. Men min mamma har jätte lockigt hår vilket jag tycker är jätte fint!
- Mitt tur nummer är 7, de blev de när jag var 7 år och var på Liseberg med mamma och vi vann stjärnvinst på de nummret.
- Om jag fick en superkraft (haha) så skulle jag valt antingen att vara onsynlig eller att läsa andras tankar.
 

PANNKAKSFRUKOST

 
 
Idag när jag vaknade så ställde jag och mamma oss och gjorde pannkakor. Så de blev en pannkaks frukost idag med haha.
 
Nu har ronni kommit så han ska äta lite också, sedan får jag se vad vi ska göra. Men de blir något roligt tror jag.

BIO!

 
 
Det jag skrev att jag skulle göra idag gick jätte bra, är jätte glad för det verklign! Tyvärr gissade ingen rätt, de var alltså inget möte med någon modellargentur (jag har fortfarande inte kontaktat dom). Men jag vill helst inte berätta för er vad det handlar om än, eftersom det är rätt privat. Men jag kanske väljer att berätta de när allt är klart!
 
Nu har jag var med saga och isadora ett tag. Nu gick jag bara hem för att byta om för om typ en halv timme ska vi in till stan för en bio!
 

PÅ G

 
 
Nu är snart den nya designen här! Jag tror att den kommer upp redan på fredag! De har tagit lite längre tid än vad jag egentligen hade hoppats att det skulle göra, men bättre sent än aldrig.
 
Jag hoppas och tror att den komkmer att bli bra, troligtvis kommer den att vara ganska så sommrig och ljus, den som jag har just nu är ju ganska mörk. Tyvärr kommer den sommriga designen inte förens nu då hösten snart är här. Men de spelar inte mig speciellt tror roll!
 
Så om allt går som de ska så är designen klar nu på fredag!

KAN NI GISSA?

 
 
Jag åkte iväg till gymmet idag igen, jag kom hem för ungefär en timme sedan, så jag har hunnit med att duscha också. Nu ligger jag här helt död i sängen och kollar på film.
 
Jag känner inte speciellt mycket för att göra något idag, jag är väldigt trött som sagt. Men vid ett tiden ska jag ändå iväg en snabbis, förhoppningsvis går det bra och fort, vad de är jag ska göra kanske jag berättar senare beroende på hur de går. Har ni några gissningar? haha tror dock att de är nästan omöjligt för er att gissa rätt..
 

17.48

 
 
Jag mötte upp Fanny inne i stan vid halv två, så gick vi till Jensen's för lite mat. Har blivit att jag ätit där en del det senaste, men de ser jag inget dåligt med, det är sjukt gott!
Sedan så gick vi vidre och tog en fika, satt och pratade och så. Hade jätte mysigt! Så mötte vi upp Ronni och så gick Fanny.
 
Då följde jag med Ronni en bit till träningen och sedan vände jag in till stan igen! Jag är helt slut, verkligen, nu vill jag inte röra mig ur sängen något mer idag..
 

SKJORTAN JAG HADE I FÖRRGÅR.

 
 

De var några som ville se en bättre bild på skjortan och så var det några som ville se en bild på hela outfiten.
 
Skjortan köpte jag förra veckan, blev helt kär i den, haha den är underbar. Kommer använda den hur mycket som helst i höst, den är jätte skön också så det är ju ett stort plus! Gillar att den är lite over size också, tycker att de är snyggt. Men den är iallafall från Zara.
 
Jag har tyvärr ingen bild på hela outfiten, förutom den jag tog med läsarna, haha och den kanske inte är den bästa på mina kläder. Men jag matchade iallafall med ett svart linne, svarta shorts från Dr Denim och mitt skärp från Nolita + lite smycken!
 Zara - 599 kr

IN THE RAIN

 
 

Nu ska jag snart åka iväg mot stan, trotts att de regnar.. Jag är så¨himla trött också fast jag fick sova ut idag. Min buss går om en kvart och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig så jag har lite småbråttom kan man väl säga.
 
Jag ska iallafall möta upp älskade Fanny inne istan, så får vi se vad vi ska hitta på!

PANCAKES

 
 
Idag fick jag sovmorgon, så jag gick upp nu. Skönt, man blir grymt trött när man går upp så tidigt som jag gjorde igår och tränar.
Så jag får se om jag ska träna imorgon, om jag orkar då, jag hatar att svettas haha man känner sig så ofräsch, men svettas ska man ju göra.
 
Ah, jag ska göra pannkakor nu, äter de hela tiden nu under lovet, de är grymt gott! Så tar man lite nutella på, ååh!

LOVE IS ALL AROUND

 
 
Nu kom jag precis hem från Ronni, jag har vart där hela dagen, kom dit innan klockan blev tolv imorse. Så jag var där ett bra tag, vilket var jätte roligt, de är ofta så att ronni sta träna eller något så att jag inte hinner vara där så länge så de var roligt att kunna vara där lite längre idag!
 
Vi kollade på film, lyckades få honom att se LOL, den är så bra! Sedan åt vi tacos och så spelade vi pingis och massa annat!
 

5/8

 
 
Igår åkte jag och saga in till stan och kollade lite i affärer och åt sushi,l åh va god den var, har aldrig varit godare typ haha. Så gick vi till Panduro och så kollade vi på massa pyssel saker och så blev vi jätte sugna på att pyssla så vi köpte massa glitterfärger, glitter och så.
 
Sedan så mötte jag också upp vinnaren utav tävlingen, så nu har hon fått bikinin, och jag hoppas och tror att hon blev nöjd! Sedan så ville dom ta en bild så de gjorde vi också, dom var verkligen super gulliga och verkade hur snälla som helst!
Sedan åkte vi hem och så satte vi oss ute och pysslade, sedan gick vi och badade också! Så jag glömde eller var inte hemma så jag hade inte tid att blogga tyvärr.
 
Här är bilden med dom, så fina tjejer!

HOW GOOD

 
 
 
yumyum♥

SOME DAY YOU MIGHT MISS ME

 
 

hurtig..

 
 
Godmorgon, har ni hunnit vakna än? Jag har iallafall hunnit med att både gymma och duscha redan. Känns skönt att ha de gjort redan, så inte hela dagen försvinner för att man ska gymma.
 
Iallafall, så ska jag ta något att äta nu, jag har sjukt ont i magen.. Kanske är för att jag är hungrig, eller nått. Men sedan ska jag kanske åka till ronni tror jag!
 

MOVIE TIME

 
 
Imorgon blir det upp och hoppa tidigt för min del igen. Så jag ska gå och lägga mig tidigt idag också, jag ska bara sätta på någon bra film, poppa lite popcorn och sedan går jag och lägger mig.
Får se vilken film jag ska se, Dear John var väldigt länge sedan, men jag är inte speciellt sugen på att somna gråtandes haha, jag är så himla känslig för sånna filmer, jag har ledsen i evigheter efter att jag sätt filmen..
 

JAG SKULLE VILJA..

 
 
lära mig att surfa. Tycker att de är så grymt häftigt, om man kan de på riktigt då. De är väl inget som lämpar sig speciellt bra i sverige men kanske om jag åker utomlands till något bra ställe att man skulle ta en kurs eller något, jag vill ju verkligen lära mig!
 
Trotts att jag tycker att de är lite läskigt med tanke på att de sker många hajattacker som sker när amn surfar.. Haha jag är så himla töntigt, men jag är så grymt rädd för dom. De var någon som sa att dom attakerar surfare för att dom tror att dom är sälar? Ah iallafall jag vill lära mig de hur som helst, ska göra de någon gång också.
 
Man blev ju extra sugen på de efter att man sett Soul Surfer (om man inte räknar med hajattacken som gjorde mig lite små rädd). Tror dock inte att något sånt skulle hända mig. Men de ser grymt ut när man kan de, ser så himla härligt och roligt ut!
 
 
 

TO THA CITY

 
 
Nu ska jag snart åka in till stan tillsammans med saga, får se vad vi ska hitta på. Om vi ska gå i lite affärer, fika eller något sånt. Sedan ska jag också möta upp vinnaren av tävlingen så hon ska få bikinin.
 
Blev visst inte riktigt att ligga hemma och kolla på film men de får bli en annan dag!
 

HELT SLUT..

 
 
Idag gick jag upp ganska tidigt för att gymma, så jag har vart en timme på gymmet. Usch va trött jag är nu, helt slut. Känner inte för att röra mig en ända centimeter idag.. Jag ska fixa lite frukt och sätta på någon film, ska nog bara ta de lungt idag.
 
Jag har precis tagit en lång och härlig dusch. Trotts att jag är helt slut nu, så känns det ändå bra att jag har vart och tränat. Jag ska försöka ta tag i det nu! Kanske köra varannan dag eller något sånt.
 

SLEEP TIGHT

 
 
Nu ska jag kryma ner i min säng, sätta på en bra film och sedan somna till den. Jag är riktigt trött nu efter att ha spenderat i stort sätt hela dagen ute i solen. Imorgon ska jag förmodligen upp hyfsat tidigt också så jag kan lika gärna gå och lägga mig. Förstår inte meningen med att sitte uppe sent, helt själv bara för att vara upp och för att de är lov. Har jag inget att göra så går jag gärna och lägger mig tidigt så jag får sova lite extra.
 
Haha, goodnight♥

NICE AND SIMPLE

 
 
Untitled #43
 
Untitled #43 by hejsanalex featuring crop tops

FAMILEY TIME

 
 
 
Nästan hela min familj är här nu eller ja halva kan man väl säga. Min moster, oma (mormor), min bror och min mamma är här haha ah. Vi sitter ute och njuter utav solen med en massa godsaker, bullar, en form utav kladdkaka och macarons.
 
Har de jätte mysigt, så jag är ute och är lite social med dom. Ska snart gå ut igen men jag blir så trött utav värmen så jag tog en paus och passade på att slänga in ett inlägg, ska ta vatten och sedan gå ut igen!

+ MISSONI

 
 

4/8

 
 
Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag nu, jag har precis variut ute med Charlie också. Känner mig super hurtig haha, igår var jag ute och gick två gånger och idag har jag vart ute en gång. De kanske inte är speciellt mycket men för mig är det de..
 
Senare idag kommer min storebror hem hit så jag ska umgås med honom och så tror jag. Annars så har jag inget speciellt planerat tror jag!

JUICY COUTURE DRESS

 
 
Igår åkte jag en snabbis till Wakakuu vilket är en jätte bra affär med en massa olika märken. Dom har också en sida på nätet där man kan beställa hem kläder från. Iallafall så fick jag med mig denna klänningen från Juicy Couture som också var på 70% rea, ett riktigt kap helt enkelt!
 
Jag brukar aldrig använda rött men det är jätte fint nu på sommaren kan jag tycka. Men jag tycker dock att den röda färgen kräver att man är hyfsat brun. Den är perfekt en sommar dag, kanske till stranden eller när man ska till stan? ah den funkar till de mesta helt enkelt!
 
 
 

TIPS: NASTY GAL

 
 
Jag får många gånger frågan om jag kan tipsa om bar shopping sidor på nätet. Så jag tänkte tipsa om denna sidan, med sjukt snygga kläder. 
 
Jag själv ska snart förnya min garderob, ta ut allt de gamla som jag inte längre använder och fylla på med nya fräscha kläder hade jag tänkt. Så jag ska beställa hem en hel del godbitar som jag har hittat på bla denna sidan.
 
Det är iallafall en skit bra sida, men massa snygga kläder! Det är ju dock tull på grejerna då det är en amerikans sida.
 
 
 
 

GOODMORNING SUNSHINES!

 
 
Jag började min dag med att ta en lång dusch, så himla skönt. Nu står jag iallafall och håller på att fixa lite frukt. Jordgubbar är typ de bästa som finns, så de gäller att passa på nu innan dom svenska jordgubbarna är slut för iår.
 
Idag ska jag nog åka till antingen stan eller kungsmässan med min mamma, kommer bli hur mysigt som helst! Hittade en skjorta på Zara som jag hoppas hitta i min storlek idag. 

SOUL SURFER

 
 
Nu ska jag snart sätta på en film, Soul Surfer tror jag. Jag började se på den igår men blev inte klar då. Tycker att den var hur bra som helst, eller de jag såg då! Den är ju baserad på en sann historia vilket jag tycker är mycket roligare att kolla på, även när jag läser då jag väl gör de så tycker jag att de är roligt med sanna historier.
 
Sedan så handlar ju detta om att hon surfar och är med om en hajattack då hon förlårar sin ena arm. Jag älskar också att kolla på hajfilmer, trotts att jag är livrädd för dom så älskar jag sånna filmer och har sett hur många hajprogram som helst, tycker på något sätt ändå att de är ganska intressat att kolla på. (haha tönt..)

SURPRISE

 
 
Ronni kom och överraskade mig nästan precis efter att jag skrivit inlägger imorse, haha blev grymt förvånad när jag satt där och åt frukost och helt plötsligt flingar dörren och där står ronni. Åh va underbar!
 
Så vi var hemma hos mig, kollade på film och lite så, sedan åkte vi in till stan för lite mat. Blev Jensen's har inte ätit där på hela lovet så de var hur gott som helst. Sedan skulle han iväg på träning och då tog jag bussen hem. Nu sitter jag här med åska och spöregn utanför fönstert.. Men jag kan dock tycka att de är lite mysigt när de spöregnar, när man är inne då!
 
Bilden är från när vi hade vart på AE.

SVARAR

 
 
Vad kostade din nya väska?
Jag har för mig att den kostade 699 kr, väldigt bra pris faktiskt!
 
Vilka färger finns den i?
Oj, den fanns i så många olika förger och mönster på blingsaken. Så jag har inte koll över huvud taget, du får nog åka och kolla.
 
Kan du inte lägga ut de andra sakerna du beställt från vs?
Jo, de var dock inte så jätte mycket mer, men jag kommer självklart att visa upp de för er.
 
Vart e armbandet med dö skallarna ifrån?
Dom är från Claire's.
 
Hur är de mellan dig och ronni, hört att de är dåligt?
De är absolut inte dåligt mellan oss, förstår inte vart alla fått de ifrån.
 
Kan du länka Ralph Laurens hemsida?
Här hittar ni den, jag vet dock inte om dom skickar till sverige. Jag gjorde nämligen så att vi beställder de hem till min moster som bor i New York och sedan så skulle hon hem hit till sverige så då tog hon med de!
 

SUMMER PARADISE

 
 

DID YOU KNOW THAT..

 
 
- Mina ögon skiftar färg, eller mer nyans kanske man ska kalla det. Ena dagen kan dom vara gröna och andra turkosa.
- Jag kan vara riktigt morgonpigg. Jag kan vakna vid halv åtta och vara hur pigg som helst. Men jag måste få välja de själv.
- Jag älskar min familj mest av allt och jag älskar att umgås med dom, dom är de bästa jag har. 
- Jag kan få ryck och helt plötsligt få för mig att jag måste träna, då gör jag typ tjugo situps sedan är de bra haha.
- Jag har alltid älskat djur, verkligen älskat. men min pappa är allergisk, när jag var mindre hade jag dock hoppande bönor, haha vet ni vad de är?
- När jag var liten var jag en riktig mammagris, och idag har jag och mamma en jätte bra relation som jag är så glad för.
- När jag var liten kunde jag inte säga "sm" alltså ord som tex smör, smurf osv. Jag sa fnurf och fnör.
- Mina leder knäcker jätte mycket, eller typ min höft, axeln osvosv, de låter högt som bara den och väldigt ofta.
- När jag var liten fick jag feberkramp, och fick då åka ambulans, de är ända gången jag gjort det
- Jag har väldigt oliak syn på min kropp från dag till dag, vissa dagar känner jag mig astjock, ingenting är bra, andra dagar kan jag vara rätt så nöjd.
- Jag har svårt för att plugga, de är inget jag är bra på. Jag gillar inte att läsa, vilket att plugga ofta innebär, sedan så orkar jag inte fokusera heller. Men jag gör mitt bästa
- Min blogg har fått runt 250 nya unika läsare på mindre än en månad, vilket är jätte roligt!
 
 
 

2 Augusti

 
 
Åh va gott jag ahr sovit inatt haha, jag vaknade precis iallafall. Idag ska jag förmodligen träffa Ronni, han ska iväg på cup imorgon igen. Men jag vet inte vad vi ska hitta på. Men de kommer säkert att bli bra!
 
Annars så ska jag snart göra lite frukost tror jag, är jätte hungrig såp de blir nog pannkakor, de är så himla gott. Sedan så ska jag klicka hem lite grejer som jag har kollat lite på, har hittat massa fint, älskar att shoppa på nätet, de är så lätt.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

 
 
Nu är tävlingen avslutad! Jag har lottat ut en vinnare, det blev mer rättvist så + att jag inte kunde välja bland alla era söta inlägg. Men jag valde först ut tio bloggar som jag lottade mellan.
 
Och vinnaren är Caroline Wasenius ! Jag har mejlat dig, så gå in och kolla de.

Till alla er som inte vann, var inte ledsna för de, de kommer en ny tävling snart!

STJÄRNTECKEN

 
 
Kollar ni horoskop osv? De gör jag ibland faktiskt, har flera olika appar på min mobil och jag kollar dom för de mesta dagligen haha. Ibland stämmer dom, ibland inte, mne jag tror ändå lite på de. Så jag hade lite tråkigt imorse när jag precis vaknat och började googla runt på mitt stjärntecken (Tvillingen) haha..
 
Men såhär stod det bla om Tvillingen:
De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.

Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga .
Tvillingen älskar även att debattera om olika problem.

De mesta stämmer väl kanske in på mig, fast inte allt då. Men jag tycker ändå attt de är lite roligt att läsa om sånt här, även om de kanske inte alls stämmer så är jag ändå lite nyfiken på vad som står om mitt stjärntecken osv haha.
 

POWERWALK

 
 
 
Nu ska jag möta upp saga för en powerwalk!

ÅSKA, BLIXTAR OCH HAGEL

 
 
Gud vilket väder det var igår, helt sjukt! Ingen kan väl ha missat de antar jag, här åskade de, blixtrade, haglade osvosv.
 
Hoppa på att de inte blir likadant idag, de är ju så himla tråkigt, man blir ju inte speciellt sugen på att gå ut och göra något precis.
Men nu får vi hoppas på bättre väder helt enkelt. Idag har jag inget speciellt planerat, men de kommer att lösa sig, så jag kommer att uppdatera er mer om det senare!
Annars vill jag bara tacka er för era söta kommentarer och mejl, jag blir hur glad som helst!

RSS 2.0