Kom med förslag!

Imorgon är det ju fredag, ska bli så himla skönt med lite ledigt från skolan, det är ju så himla mycket nu verkligen. 
 
Imorgon iallafall ska jag se till att de kommer roligare inlägg än det gjort idag, ni får ju jätte gärna komma med lite förslag på vad ni vill läsa om, det hjälper verkligen jätte mycket!

Torsdag 31 Januari

Jag har precis smällt lite marabou och tagit fram jordgubbar som jag snart ska börja fixa iordning, sedan ska jag sätta mig med lite SO och äta gott. 
 
Jag har vart så himla trött hela dagen och jag är helt desperat efter mina paljett leggings, jag vill bara ha hem dom nu så jag kan se om dom är bra eller inte haha. Hoppas verkligen på de bästa, men jag (vet inte om det är så för alla) känner mig ganska tjock när jag har på mig de, känns liksom som att de gör benen typ två cm bredare eller nått. Det kanske bara är jag som tänker på de, jag vet inte!


Snyggt från Hunky Dory!

 
Untitled #119
Hittade lite saker som jag tycker är snyggt från Honky Dory, sedan finns de massa snygga basic tröjor och sånt också. 
 
Jag fastnade speciellt för skinjackan och shortsen! Sedan tror jag också att den vita lite puffsiga tröjan kan bli hur snygg som helst till sommaren/våren! Ska försöka inskaffa mig tröjan så snart som möjligt iallafall. 
 

More from Wildfox

Igår kom mamma hem med lite kläder som jag nämnde igår. Ett utav plaggen som hon hade köpt till mig en till tröja från Wildfox, en till med stjärnor fast denna i rosa. Tycker att dom är hur snygga som helst så jag blev verkligen jätte glad!
 
Jag har kärat ner mig i Wildfox kläder, som jag nog sagt några gånger haha, jag tycker att dom har skit snygga grejer verkligen. Tror jag har fyra tröjor där ifrån än så länge, får se om det blir fler eller inte. 
 
Men jag tror att denna kommer användas mest under våren och sommaren. Den kommer passa så bra till vita jeans/short, när man är brun och sånt. Längtar så mcyket så jag dör till sommaren också!
 
Bilder på när jag har på mig två utav de andra tröjorna som jag har från Wildfox:

Plugg, plugg, plugg

Verkar som att alla har ganska mycket i skolan just nu, och jag kan inte säga att jag är något undantag precis. De värsta tycker jag är att vi har nationella redan nästa vecka, usch jag vill inte ens tänka på det. 
 
Mamma kom hem med lite nya kläder till mig idag, så jag tänkte att jag kunde visa er dom, dock får det bli en annan dag tyvärr för det visade sig att båda mina kamror var urladdade.. Men det kommer någon dag nu, jag är jätte nöjd iallafall!
 

Jerusalem:


Ang de jag beställde igår:

Untitled #120
Okej, jag fick en del frågor igår ang vart jag beställt de ifrån och vad det kostade. Jag kommersåklart lägga ut bilder när jag får hem det också, eller ja troligtvis, om jag blir nöjd iallafall! 
 
Båda plaggen är ifrån Nelly.com. 
 
Leggingsen är från ett märke som heter French Connection. Dom ligger på 1695 kr har jag för mig, eller jag är helt 100 hehe. Ni hittar dom under kategorin Leggings då, ganska givet kanske hehe. 
 
Linnet är från Jeane Blush. Och de ligger på 299 kr! Det finns i en lite orangeaktig färg också som jag också tyckte var jätte fin, men de fick bli den svarta eftersom denär mer användbar! 

Godmorgon!

Nu ska jag snart göra mig iordning det sista sedan ska jag iväg mot bussen. 
 
Jag längtar så himla mycket till våren/sommaren nu föresten. Jag har blivit så himla trött på att de är kallt och snöigt haha. Så jag har legat hela morgonen och kollat på fina bilder på vita sandstränder haha. Önskar jag var där nu haha

19.52

Nu har jag precis ätit middag och pluggat matte i ungefär en timme innan det. Känns som att jag iallafall har liite mer koll på det nu, även om det är väldigt mycket att hålla koll på. Det är ju två kapitel. 
 
Sedan så har beställt hem lite kläder, jag la ju upp två plagg förut, jag svarar på era frågor ang dom senare/imorgon! 
 

Beställt:

Untitled #120
+ En vit topp och underkläder

Wanties when i go to New york..

Fick en fråga ang vad jag skulle köpa när jag ska till New York och jag skulle väl inte säga att jag vet något riktigt än. Men jag vet lite saker som jag iallafall ska kolla efter! Åh jag längtar!!
 
Här är några utav dom sakerna som jag ska kolla efter och som jag kommer på nu:
+ Juicy Couture - Tracksuits.
Jag ska se om jag kan hitta någon fin tracksuit (absolut inte i rosa, har hur många olika toner utav de som helst, haha) jag är sugen på en baby blå, en beige, en ljus lila eller en orange men jag får se! Sedan så skulle jag vilja ha ett par vita byxor och ett par svarta eftersom jag bara har tröjorna. 
 
+ Uggs.
Ska passa på när jag är i USA och se om jag hittar några som jag inte sett så mycket här i sverige. Alltid kul att ha något som inte alla andra har. Annars är jag sugen på ett par i en stark färg tror jag, jag är lite inne på dom aprikosa faktiskt! Tycker verkligen inte att man kan ha för många uggs det är verkligen de skönaste skorna!
 
+ Victoria's Secret - Underkläder, body mists, bikinis. 
Victoria's secret har blivit ett utav mina favorit märken på typ ett år. Dock så är det ju lite tråkigt att de inte har någon affär här i verklige. Det är lite surt att betala tullen varje gång man hittar något snyggt liksom. Men jag ska iallafall köpa massa underkläder, body mists, och sedan får jag se om jag hittar någon bikini, jag vet inte hur många dom har framme nu när det fortfarande är vinter liksom! Sedan hittar man säkert någon snygg mjukis dräckt, tränings kläder eller nått också!
 
+ Nike - Tränings skor.
Sedan så har jag spanat ut ett par tränings skor från Nike som jag ska se om jag hittar när jag är i New York, tycker att dom är så snygga. Och mina som jag har just nu är helt kassa haha. 
 

//

Att ta av sig strumporna på kvällen när man ligger i sängen och ska sova är den skönaste känslan hehe. // Jag gillar inte att gå på toa på offenliga toaletter eller hos någon annan än hos mig. Försöker undvika de, haha töntigt. // När jag fastnar i serier så kan jag inte sluta, jag kollar typ 5 avsnitt om dagen eller nått. Sedan är jag helt inne i de och tänker på de hela tiden och till och med drömmer om de ibland haha. // När jag äter något som jag tycker är jätte gott så slutar jag inte äta när jag blir mätt, jag slutar när det inte finns något kvar och sedan blir jag så mätt så jag typ spyr. //Jag kliar alltid på myggbett tills de börjar blöda och jag pillar alltid upp sår så jag har massa fula ärr, emn dom synd inte så mycket som tur är!
 
 

Skön dag ♥

Åh idag kan nog vara den skönaste skoldagen på länge. Jag tror att vi har två riktiga lektioner, om ens dom kan räknas. Vi ska först på bio, sedan är de lunchrast, sedan SA och sedan hemkunskap, hur skönt?! 
 
Iallafall så ska jag ta mig lite frukost nu och sedan ska jag gå iväg mot bussen. Idag står plugg till matte provet på schemat efter skolan. Så jag får se lite hehe. 
Usch matten ha blivit så mycket svårare sedan jag började på Sam, på min förra skola fick jag alla rätt på matte provn och sånt, sedan direkt när jag började på sam så gick det år helvete haha. 

Top model Sverige!

Nu har jag poppat popcorn och gjort smoothie, och sitter nu framför tvn och ska kolla top model sverige, det är ju dock pause just nu. 
 
Det har bara vart ett avsnitt innan denna säsongen tror jag va? Just nu har jag iallafall ingen favorit, men de blir bättre lite längre in på säsongen tror jag, första avsnittet tyckte jag var lite sådär faktiskt!
 
Har ni någon favorit än?

Jag kom hem från skolan för ett bra tag sedan, då hade mamma köpt sushi och så fick jag stoppa i mig några alvedon också, haha saved my day verkligen.
 
Jag längtar typ tills imorgon bara för att det är en så himla skön skoldag för min del, ska bli så himla skönt haha. Annars är jag på väldigt bra humör idag förutom att jag mått lite små dåligt. Men nu ska jag sätta mig och fixa några tidsinställda tills imorgon och i veckan om jag orkar hehe!
 

Masada:

Jag har helt glömt av att berätta om vissa utav sakerna som vi gjorde när vi var i Israel och jag har fortfarande så himla mycket bilder som jag inte lagt upp. Men de känns som att de var ett tag sedan och ni kanske inte vill att jag bloggar om det fortfarande..? 
 
Men jag tänkte iallafall berätta om detta. På väg till Eilat så stannade vi inte bara vid döda havet utan också vid Masada som är typ ett jätte stort berg, som är helt platt på toppen, de ligger ute i öknen. 
 
För länge sedan byggdes de en hel stad där uppe och man levde där ett bra tag. De som levde där hade flytt från romarna, och när romarna efter många år tillslut kom upp så var alla döda utom några få. Jag ska inte berätta så mycket om det eftersom jag är lite osäker på hur det var och är rädd att säga fel.. Haha men googla det om ni vill veta om de!
 
Vi åkte iallafall upp där och kollade på ruinerna!
 

Svarar!

berätta om vart du ser på pll ? Jag kollar på pll och the vampire diaries på Swefilmer.com
 
Hur mkt kostade den? Lite över 2000 kr, dock så var den på rea så 1049 kr!
 
Gör du något speciellt så att ditt hår har blivit så långt eller har du bara låtit det växa av sig själv? Nej, jag har faktiskt inte gjort något med mitt hår. Jag har bara haft turen att de äntligen börjat växa utav sig självt. Jag hade så himla tunnt och kort hår när jag var liten.. haha!
 
 
var har du köpt skorna? vet du var man kan köpa liknande? Dom är från Louis Vuitton, men dom är köpa för några år sedan så tror inte att dom finns att få tag på längre, men jag vet inte!↓
Vart kommer din klänning ifrån ? köpte du den nyligen? pris? Jag beställde den från Nelly.com för kanske två-tre månader sedan! Men jag tror att man kan hitta liknande klänningar lite var som helst!
 
 
vart kommer du ifrån? eller är du hel svensk? Jag är född i sverige, men är 25% holländsk och lite italiensk hehe.
 
 
kan inte du snälla ta reda på var den är ifrån`? Den är från Asos.com!
 
 
jag ska undrar om du har något tips på vart man kan praoa? Nej, tyvärr. Men typ café, dagis, klädaffär, restaurang och sånt är väl de vanligaste!
 
 

28/1-13

Godmorgon, jag är uppe med tuppen som vanligt, ska ställa mig och göra pancakes nu faktiskt haha. Jag är så himla sugen på de verkligen. 
 
Sedan ska jag iväg mot skolan, det ska faktiskt bli kul, för jag har ju vart hemma hela helgen + två dagar så jag är gaaanska trött på de om man säger så!
Annars ska jagse lite vad jag ska göra idag, troligtvis plugga matte eftersom vi som sagt har prov i veckan! 

Today is a good day

Wiee va bra statistiken har vart idag, den blir bara högre och högre hela tiden, så himla roligt verkligen! 
Söndagar måste nog vara min favorit dag när de kommer just till bloggen, då är statistiken som högst, alltid. Kanske är det för att de flesta har precis som jag söndag som en lugn dag när man ligger hemma, kollar film, läser bloggar osv. 
 
Jag har iallafall haft en mysig dag idag, det blev ingen matte haha precis som jag tänkte. Utan jag har bakat chokladbollar, och kollat på The Vampire Diaries, sedan imorse (tills klockan typ halv två) var jag ju med Ronni så det var också mysigt. Sedan var statistiken bara ett plus som gjorde så att dagen blivit ännu bättre hehe. Perfekt söndag enligt mig, egentligen hade det dock vart skönt att ha tränat men jag kan inte de jsut nu så de får jag vänta med ett tag. 
 

Framför brasan

Jag fick tillslut upp videoinlägget som ni säkert märkt haha. Efter hur många försök? Typ 100.. Nu är den uppe hur som helst. 
 
Jag ska snart sätta mig med lite matte, jag har prov på två kapitel på fredag nämligen och jag måste höja mig hehe. Men jag får se om jag orkar ta tag i det idag eller inte, jag är lite lagom söndags trött och rastlös så jag orkar inte riktigt koncentrera mig på något haha. 
Ska sätta mig och grilla sockebitar framför brasan nu, mysigt!

Q/A


Sagan om ringen

Ronni kom hit igår kväll och så började vi kolla på den sista sagan om ringen filmen och nu håller vi på att se klart den. En och en halv timme kvar nu ungefär haha! 
 
Imorgon är de ju skola igen, tycker att denna helgen har vart hur lång som helst.. Det kan i och för sig bero på att jag inte var i skolan torsdag och fredag (sjuk) så de är väl inte så konstigt egentligen. Men jag är sjukt trött på att bara vara hemma nu, jag blir så himla rastlös så det är tur att ronni är här och underhåller mig hehe!

Waiting

Om någon timme nu, typ två eller nått sånt kommer ronni hit tror jag! Så jag ska bara vänta tills dess och inte göra något speciellt riktigt. 
 
Jag har hållt på och försökt ladda upp den där videobloggen hela dagen och nu har jag tillslut lagt ner de, haha. Jag försöker igen imorgon helt enkelt. 
Ska kanske se om jag kan spela in en på mobilen och ladda upp den via appen? nje jag får se haha. Det är ju inte precis bråttom!
 
haha pose bitch, pose
 
 

MOSCHINO

 
Detta är en utav mina julklappar som jag ännu inte har visat. Fem små mini parfymer från Moschino. 
 
Tycker faktiskt att de är jätte bra med lite mindre parfymer, just när man testar nya som man inte vet hur länge man vill använda eller om amn riktigt gillar dom. Jag tar sällan slut på parfymer, tror min Ralph Lauren är den ända jag någonsin tagit slut på haha. 
 

En sak ni kanske inte visste..

För några år sedan, när jag gick i 4/5 tror jag, jag kommer inte riktigt ihåg, tror att det var 2008, iallafall då var jag och min familj i Guadeloupe över nyår. 
När vi var där så gjorde vi en del utflykter, bland annat en med tre stopp, ett med snorklign, ett vid en fin liten ö som man kunde gå runt på 20 minuter, ett vid en fin strand som man fick simma in till från båten. 
 
När vi var på de sista stoppet, de med stranden och vi skulle simma in (det var en väldigt lång bit så man kunde välja att åka ribb in men jag ville simma) så hoppade vi i med snorkel och så kollade vi ner och de var sjukt djupt, över 6 meter djupt. Och hela botten var helt täckt av jätte stora snäckor, 100-tals helt sjukt! 
 
Och jag ville ju såklart ha en då, så jag bestämde mig för att försöka åka ner även om mamma och pappa kanske inte tyckte de var en så bra idé haha! Men så åkte jag ner och jag fick tag i en snäcka, men precis när jag skulle vända och dra upp snäckan så simmar en fisk ut ur snäckat och jag fick panik och simmade upp till utan igen, utan snäcka då. 
 
Pappa som hade kollat hela tiden tyckte väl att jag skulle strunta i de, men envis som jag var så skulle jag ner igen, inte ens en minut efter att jag kom upp haha. Och denna gången fick jag upp snäckan, jag minns hur tungt de kändes både på upp och ner vägen den gången haha. Men jag fick hur som helst min snäcka. 
 
Och jag har fortfarande kvar den, idag ligger den som en prydnad på mitt tvbord, känns faktiskt lite sjukt att jag dragit upp den från botten själv. Den är väldigt fin och rosa på insidan (de som syns) men den är inte lika fin på utsidan tyvärr, men de syns inte och de tycker jag bara får de att kännas mer påriktigt, att den inte är helt perfekt liksom!

Varför funkar de inte..?

Jag har försökt att ladda upp en videoblogg nu i snart en timme. Fattar inte varför de inte funkar? när jag valt videon så händer de likosm inget. Sjukt irriterande verkligen. Jag ska se om jag kan lösa de, hoppas hoppas nu när jag ändå gjort en liksom haha. 
 
 

Lovie lovie

Jag har sovit väldigt dåligt inatt, jag har vaknat hur många gånger som helst och försökt somna om. Men nu har jag vaknat och känner att jag inte orkar försöka somna för att vakna om en kvart igen hehe.
 
Iallafall så ska jag göra det besta utav det, jag ska göra mig ne stor frukost med frukt, smoothie osv. Gott!
Senare eller ikväll kanske man ska säga kommer ronni hit, så de ska bli jätte mys!

20.03

Saga var här en stund förut, efter de gjorde jag klart mina älskade Reese's haha hur gott är inte de? 
 
Nu är det iallafall snart dags för middag, har kollat på lite bilder på hotellet vi ska bo på i New York, de såg jätte fint ut! Fast jag tycker i och för sig inte att det spelar så stor roll hur man bor när man är i new york, de ända man ska göra på hotellet är ju liksom att sova. Sist vi var i New York åt vi liksom inte en ända gång på hotellet. Man vaknade på morgonen, klädde på sig, gick till en diner, gick ut på stan, åt lunch, fortsatte shoppa, gick till hotellet och lämnade kassarna, sedan ut och äta, sedan hem och sova typ. 
 
Åh jag längtar, börjar drömma mig bort lite redan nu haha. Snaart så. Känns som att dessa veckor kommer gå fort, eller väääldigt långsamt, antingen eller känns det som haha! 
 

right now:

Ligger och kollar på vampire diaries och äter godis. Jag har så himla ont verkligen. Lite lagom jobbigt känner jag. Ska se om jag ska till doktorn någon dag och kolla upp de. Men ska se om de går över först, jag ger de lite till haha. 
 
Jag funderar på om jag ska baka sånna där reese's de var så himla gott sist. Får se omjag orkar!
 

Ljusdekorationerna:

 
Minns ni att jag gav min mamma ljus dekorationer i julklapp? Jag fick en fråga här om dagen ang hur man sätter på dom och hur dom ser ut på ljus. 
 
Så här är en liten bild. Tycker att de blev jätte bra faktiskt! Man sätter fast dom med en lite spättsig pinne typ som sitter på baksida. Man sätter bara in den i ljuset och så sitter dom fast och man kan ta ut dom och sätta dom på olika ljus hur många gånger man vill, så himla bra!

New in - Wildfox

 
Fick hem denna här om dagen, minns ni att jag nämnde att jag beställt hem två tröjor från Wildfox? Här är iallafall en utav dom, favoriten! 
 
Jag tycker att den passar bäst till vita jeans/short, så jag ska nog vänta lite med att börja använda den, tills snön har försvunnit och man kan börja ha vita byxor hehe. Jag är väldigt nöjd med den även om jag i vanliga fall inte är någon jätte fan av tröjor med krage.

Godmorgon!

Som jag nämnde igår så mådde jag inte speciellt bra igår. Och därav blev det inte så mycket bloggning, jag hoppas ni förstår de! 
Jag mår fortfarande inte speciellt bra, jag har väldigt ont. Jag stannar hemma från skolan idag också. Det som är bra med detta är väl bara att jag har ännu mer tid för bloggen haha. 
 
Jag ska se till att uppdateringen är så bra som möjligt idag!
 

förlåt!

jag mår verkligen inte bra just nu! Uppdateringen kommer att bli betydligt mycket bättre imorgon jag lovar, jag hör av mig om en stund igen!
 

Sjuk..

Jag sa ju redan igår att jag mådde dåligt, och de har blivit värre tills idag + att jag känner mig förkyld.. Så himla jobbigt!

Jag stannade alltså hemma idag, får se om jag kan gå till skolan imorgon eller hur de blir.

Jag ligger iallafall och kollar på tv nu, jag uppdaterar om någon timme, jag ska försöka sova nu!


23/1

Jag har så himla ont i magen, vet inte om jag nämnt det i bloggen men de är något helt cp med min mage, jag tänker inte gå in på detalj, för jag har ingenaning om vad det är haha.
 
Iallafall så ska jag snart äta, sedan ska jag fortsätta att kolla på The Vampire Diaries och bara ta det lungt. Kanske plugga lite spanska också om jag kan hitta pappret, men troligtvis så blir det inte så hehe. Ska fixa inlägg tills imorgon och inför helgen! Videobloggen får vänta tills imorgon eller i helgen! Men den kommer, jag lovar hehe!

Fruit +

 
Som ni säkert märkt i min blogg så är frukt något jag äter typ varje dag. Det är något utav de godaste jag vet. Framförallt på sommaren, all frukt är typ som godast då (utom klementiner haha) längtar efter att trycka i mig jordgubbar och vattenmelon till sommaren. 
 
Jag tycker att det är lättare att vara nyttig på sommaren också. På sommarlovet har man fullt upp nästan hela tiden och inte tid för att gå runt att bli sugen på något gott. Sedan så tycker jag det är mycket mer nice att sätta sig i solen med en tallrik med frukt än med en godispåse! 

English :))

Sitter på engelskan nu, sen är de bara en lektion kvar! Efter de ska jag äta lunch inne i stan med Ronni, mysigt!

Ska se om jag kan fixa videobloggen idag, haha, kaaanskeee..

Saga hälsar btw!


3 summer outfits:

 
Untitled #117
 Untitled #118
 
 
Untitled #47

Candy och plugg

Jag har suttit och pluggat lite spanska nu i ungefär en och en halv timme, jag behöver verkligen det! Vi ska ju ha nationella i de, känns inte riktigt som att de kommer gå vägen för mig alltså.. Det är lätt de nationella som jag är mest nervös inför.
 
Iallafall, jag har haft sjukaste sötsuget idag.. Har ätit typ 1 kilo godis idag haha, tjock. Jag kunde inte motstå haha.
 
 

Videoblogg?

Många uppskattade min videoblogg som jag gjorde för ett tag sedan och jag fått många frågor ang om jag skulle kunna göra en ny. 
 
Och jag tänkte att jag kanske kunde göra det någon dag nu, helst innan helgen. Så om ni har något som ni vill att jag ska prata om, några frågor eller något ni vill att jag ska göra så kan ni väl kommentera det här så fixar jag det!
 
Om jag inte får några förslag så antar jag att ni inte vill ha en ny och då blir det ingen såklart!
 

Några svar!

är du aldrig längre med victoria? 
Jag var med henne förra helgen!
dina närmaste vänner? :)
Jag tänker inte börja rabblaupp massa namn eftersom de så lätt blir fel då. Men de som jag ser som mina två närmaste vänner just nu är Saga och Ronni.
 
solar du solarium, varför/varför itne?
Nej, det gör jag inte. Eller jag har gjort det någon gång, för ett bra tag sedan, men jag tycker att det är lite obehagligt att göra de..
 
kan inte du visa bild på alla dina klänningar?
 
Nje, inte alla, men favoriterna kan jag väl visa någon dag!
 
vad heter din bror,är ni hel syskon? berätta mer om din familj
 
Jag vill inte skriva så mycket om min familj, de är privat, jag vet inte hur mycket dom vill synas i min blogg osv. Så jag håller dom gärna utanför.
Var har du köpt tröjan?
 
Den är från Tara! Dock är den köpt för ett tag sedan!
 
skulle du inte visa vad du fick från vs från, eller har jag missat de inlägget?
När menar du? för jag har inte beställt hem något därifrån på ett tag..
 
 

Gårdagens:

Jeans - Dr.Denim     Tröja - Line Of Oslo     Skor - Ash     + Pälsjacka

18.28

Verkar som att de flesta ville att jag skulle ha kvar min blogg här på blogg.se, jag tror att jag håller med, än så länge iallafall! 
 
Jag slutade vid tre idag och jag har vart helt slut hela dagen, började liksom med att typ alla bussar + spårvagnar var inställda så kom typ 20 minuter sent, sedan så är det inte så speciellt nice och stå ute när det är såhär kallt. 
 
Men skoldagen gick ganska fort ändå, helt okej liksom. Men denna dagen var inte så skön som jag trodde haha.. Det är imorgon som är den sköna dagen, fast bara varannan vecka för då har vi sovmorgon till typ halv elva!
 
Nu ska jag iallafall kolla på ett avsnitt utav Vampire Diaries sedan ska jag sätta mig med en redovisning som jag har första lektionen imorgon!
 

Nattstad/blogg.se

Jag tycker att blogg.se är hur bra som helst verkligen. Det är liksom en bra adress (inte jobbig att komma ihåg/söka på), designen går att göra mycket snyggare och mer personlig än på nattstad, ingen lika pressande topplista osv.  Sedan tycker jag inte att nattstad känns som en så seriös bloggportal, men jag kan ha helt fel
 
Men nattstads stora fördel är ju att det är så otroligt mycket lättare att tjäna pengar där. Vilket helt klart är ett stort +. 
Men vad tycker ni? Vill ni ha min blogg kvar på blogg.se eller vill ni att jag ska byta?

Outfit från igår:


21/1-13

Godmorgon! Jag har precis ätit min smoothie och ska snart börja gå mot bussen. Fick ta en lite senare eftersom jag försov mig lite, jag vaknade för 10 minuter sedan, och den bussen jag skulle tagit gick för typ 5. 
 
Idag är ju en helt vanlig skoldag, måndagar är en helt okej skoldag för min del. Sedan känns det som att denna veckan kommer gå snabbt också, och efter denna veckan är det inte långt kvar tills lovet! Jag längtar så jag nästan spricker haha, vilket ni nog inte har missat.

My day

Vi kom hem runt halv sju ungefär, vi var ju i trollhättan och hälsade på min bror. Hans nya lägenhet var hur fin som helst verkligen!!
 
Sedan så åt vi lunch och så, vi var väl där runt två timmar så det var bara en snabbis kan man säga. JAg som hela vägen dit och hem, som vanligt (somnar alltid när jag åker bil) så det var jätte skönt verkligen, annars hade jag nog blivit ganska uttråkad, även om det bara tar en timme dit hehe

Svar:

Kan du ta en närmare bild på dina ögonbryn?
kan inte du platta dit hår spikrakt någon gång och visa hur det ser ut på dig? Ja det kan jag säkert göra någon gång. Mitt hår är ganska spikrakt för det mesta tror jag haha, klart att dte alltid är någon liten våg i det, men jag kan lösa en bild med helt platt hår, självklart!
 
 
När går ni upp på vardagar? Min buss går 07.16 så de beror på om jag vill ha god till på mig eller om jag bara vill vakna, klä på mig och gå. Men när ronni sover här blir det runt halv sju.
 
 
vart bor du? Jag bor i Hovås
 
 
varför kan du inte börja spela igen på typ Ullevi? Skulle jag träna tennis så skulle det vara för att jag vill satsa på det, och jag vill inte låta bitter nu men det är för sent att börja igen nu, jag har tappat alldeles på de åren jag inte har tränat, även om jag tänkt på att börja igen många gånger. 
 
 
Hur lång tid tar det för dig till ronni? Det tar runt en timme ungefär med buss/spårvagn!
 
 
Var gymmar du? Träningsverket!
 
 
Köpte inte du nåt balsam elelr liknande så att håret växer snabbare? Vad hette det? Nje, de har jag nog aldrig gjort. Men jag bloggade där emot om Ricinolja i våras tror jag det var, det kan ha vart det du menar, det ska tydligen få håret att växa snabbare, men jag har själv inte testat det så jag vet inte! 
 
 
kan du inte köpa något billigt i new york som du kan lotta ut sen? Nja, kanske jag får se!
 
 
jag ska köpa uggs, antingen dom lägsta eller dom mellan, men vet inte vilka? :) tycker du ljusbruna eller rosa? Om det är ditt första/ända par uggs så tycker jag mellan modellen i ljusbrunt. Om du har fler så tycker jag att du kan ta rosa eller de låga, men om det är ditt ända så är det ju bra om de går att använda till allt och att man inte tröttnar på dom!
 
 
är nybörjare på smink kan du ge lite tips? Jag kan inte riktigt några tips, men jag ska tänka lite på det och se om jag kommer på något!
 
 

Mot Trollhättan !

Nu sitter jag i bilen på våg mot Trollhättan, ska som sagt träffa min bror. Sedan ska vi kolla på hans nya lägenhet och sedan äta lunch tror jag!

Men jag hör av mig senare!


Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost just nu och kollar på vampire diaries, sjukt jag började kolla för lite mer än en vecka sedan och jag är så säsong tre snart haha! 
 
Iallafall jag ska ta en dusch och sedan är planerna att vi ska åka iväg till Trollhättan och träffa min bror. Men vi åker runt ett elelr något sånt skulle jag tro och så är vi tillbaka igen i eftermiddag! 
 

"Använder du instagram?"

Ja, de gör jag. Jag lägger ut bilder någon/några gånger i veckan. Jag ska försöka lägga ut bilder där lite oftare men jag får se lite. Iallafall ni får såklart jätte gärna följa mig!
 
Ni hittar mig där som AlexandraPallvid, go follow haha.

Längtar!

Saga kom över en stund förut och nu har jag precis gjort iordning lite lunch. Sedan har jag också läst egenom några viktiga papper. 
 
Har kollat lite på Victoria's Secrets hemsida, hittat massa fint. Längtar så jag döör tills jag ska till New York, känns ovärt att beställa hem grejer nu, det är ju ca tre veckor kvar nu bara, så grejerna hinner väl precis komma innan vi åker ifall jag beställer nu och då kan jag lika gärna vänta tills jag är där. Åå jag längtar sååå mycket!!

Hope for the best

Jag har ju pratat om att jag är sugen på en ny design ett bra tag nu. Egentligen v ar tanken att jag skulle få en innan jag åkte till israel men det blev inte så. 
 
Nu har det här med nu design legat på is ett tag kan man väl säga. Men jag som verkligen är sugen på förändring har nu tagit tag i det igen haha. Jag har pratat med en tjej som gjort en utav mina tidigare designer. Dock var det i början när jag bloggade, ca 3 år sedan eller nått tror jag haha. Någon gammal trogen läsare kanske kommer ihåg den. 
 
Iallafall den ska komma upp någon gång snart om allt går bra. Dock är detta en tillfällig design kan man säga. Jag ska försöka ta nya bilder någon gång snart när det är lite ljusare ute, och då kommer en ny desig igen, dock kommer det dröja ett tag som ni säkert förstår hehe. 
 

Breakfast.

Ska sätta mig och äta nu, sedan funderar jag på att åka iväg till gymmet. Jag har inte direkt några planer för idag så jag får se lite vad som händer. Jag kommer ju såklart höra av mig under dagen hur det än blir. 
 
Jag är så himla hungrig nu så jag måste verkligen äta hehe.

Ändrade planer

Tanken var egentligen att jag skulle åka iväg och äta middag med Ronni och hans familj ikväll, men det kändes lite stressigt att jobbigt att åka en timme dit och en timme hem när man ska vara där i en timme, så det blev inte så. 
 
Sedan så kanske min farmor och farfar ska komma hit ikväll, jag har inte träffat dom på jätte länge, och speciellt inte farmor, så de skulle vart jätte mysigt om dom kom hit! Men just nu är det lite oklart. Jag är redan hungrig så lär vara helt död när det är dags för middag!
 
Längtar så mycket efter att ha sånna här outfits igen..

Movie night in Tel Aviv:

Fösta kvällen i Israel bestämde vi oss för att gå på bio, allihopa så vi åkte iväg. Det var verkligen sjukaste biografen jag någonsin vart på! Alltså det var som ett stort shoppingcenter typ. Det fanns restauranger, massor med affärer osv. 
 
Iallafall, vi såg The Impossible.
Den har ju inte kommit ut här än, eller iallafall inte när jag kollade, den kommer ut 8 Mars har jag för mig. 
 
Den är "based on a true story" , den handlar om en familj, tre barn och deras föräldrar som var i Thailand när tsunamin kom. Familjen splittras då och får kämpa för sina liv. Jag kan inte säga mer utan att avslöja för mycket. 
 
Jag rekomenderar inte filmen för sånna som är lite känsliga (jag fick gå ut haha) den är väldigt jobbig att se, psykiskt och det är en del blodiga scener med också om man inte gillar det.
 
Själva filmen var bra, det är svårt att förstå hur det var att vara där om man inte sett och upplevt det själv, men filmen ger en liten bild om hur det var. Men filmen var som sagt väldigt jobbig att se.
 
Här är iallafall trailern om någon vill se den. Igen, jag tycker inte att det ska se den om du är känslig.
 

2 härliga bilder från israel!


2 timmars boxning.

Nu åker jag iväg till skolan för två timmars boxning som första lektion. Jag lär svettas som en gris och vara helt död resten utav dagen haha. Men det ska bli kul, boxning är ju sjukt bra träning också. Dock tycker jag att skolans boxningshandskar är något utav det äckligaste.. 
 
Jag ska faktiskt försöka träna i helgen, så jag hoppas att jag inte får allt för mycket träningsverk utav boxningen, haha. 

Waiting

Jag kom hem vid fyra ungefär, och nu ska jag snart börja med en inlämning som är tills imorgon! 
 
Ronni kommer om en stund också, har ju inte vart med han sedan israel så det ska bli så himla kul. Sedan så antar jag att vi går och lägger oss hyffsat tidigt, ronni är alltid helt död efter att ha sovit hos mig på vardagar, man måste ju gå upp så himla tidigt när man ska från mig till skolan, haha. Jag har tur som är hyffsat morgonpigg annars hade det aldrig funkat att bo såhär långt ifrån skolan haha!
 

5 Sanningar

Jag tycker kallt vatten är de godaste att dricka, föredrar de framför läsk osv. / Jag är jätte dålig på att plugga, jag blir distraherad utav minsta lilla grej. Det brukar antingen bli så att jag börjar hålla på med något annat eller att jag bara stirrar rakt in i väggen. / För några år sedan ville jag satsa på min tennis, jag blev tyvärr tvungen att sluta, älskar att spela tennis så det är synd. / När jag var liten älskade jag Scooby Doo filmer, har nog sett nästan varje, kollar fortfarande på dom ibland haha. / Jag klär mig ofta för kallt, jag tror att det är varmare än vad det är vilket gör att jag blir förkyld väldigt ofta haha. 
 
 

Bilder från Tel Aviv:


Jag är helt fast..

Jag har verkligen fastnat för vampire diaries, har inte ens kollat på det i en vecka och jag är redan på säsong två haha, det är såå bra!
 
Iallafall efter skolan åkte jag och ronni och åt sushi på Vasa sushi bar, jag har inte ätit sushi på typ en månad, godaste jag ätit verkligen! Jag kom hem vid halv fyra ungefär sedan har jag bara kollat Vampire Diaries sedan dess haha!
 

FOOD.FOOD.FOOD


 
Jag fick en fråga om hur det var med maten i Israel, om det var lite/mycket mat, om det var god mat osv.
 
Jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde när jag var i Israel, jag hann liksom inte bli hungrig innan det var dags att äta igen. Haha, men det  var god mat, favoriten var frukosten, älskade frukosten, hehe. 
Som sagt så åt vi väldigt mycket när vi var där, jag är förvånad över att jag inte gick upp ett ända kilo, jag var bombsäker på att min vikt skulle ökat med iallafall 1 kilo haha. 
 

En outfit från helgen

 
Jeans-Fiorucci   Tröja-Zara    + Pälsjacka, Louis Vuitton väska, Converse.
 
 

Summer I miss you..

 
Untitled #115
 
Untitled #116


A/Q

Vad gör dina föräldrar i Marbella hela tiden? Vi har ett hus där, så det är därför. DOm tycker att det är skönt att komma bort från sverige till lite värme också antar jag hehe.
När kommer du byta design? Åh jag vet inte.. Jag har snackat med tre olika personer men alla slutar svara när dom ska börja så de tycker jag är väldigt dåligt. Jag får väl leta runt efter någon annan som faktiskt kommer att göra den, surt när man är pågång och så bangar dom sista sekunden liksom.
 
Vart köpte du din forever unique klänning? Den beställde jag från Nelly.com. Dock är det en långklänning egentligen. Jag har fixat både det ena och det andra med den..
 
Solade ni på er resa? Nej, inte speciellt mycket kanske 1-2 dagar annars hade vi fullt upp hela tiden! 
Hur länge var ni
där? Jag var i Israel i 13 dagar! 
Är du brun nu?
Haha nej det skulle jag verkligen inte säga..
 
Vad betyder pikar? Åå hur ska jag förklara det.. Alltså det är när man skriver dåligt om något men liksom riktat mot en speciell person. Tex om man skulle skriva typ "dom skorna ser man tjock ut om man är si och så lång" och så är det någon i ens kretsar som man kanske inte gillar som mycket som är så lång och ahr just dom skorna, då förstår man att det är riktat mot den personen, det är typ en pik.
 
Undrar bara lite saker och det är om du har några ldir skor? Varför inte ifall? Nej det har jag inte, tror jag ska köpa de till våren, det är så himla fint verkligen! 
Hur många LV väskor har
du? Tre egna om man räknar med väskan som jag har när jag flyger, det borde man väl göra (en har jag inte använt på länge, länge den är ful som bara den) och sedan så får jag låna min mammas!
Tycker du inte att det är lite ovärt med american vintage eftersom det är helt enfärgade toppar för 500
lappen? Jag förstår vad du menar, man kan hitta liknande för 100 lappen liksom.. Men jag tycker ändå att de är värt, jag tycker dom sitter skit snyggt, är väldigt användbara, och sköna!
Om du inte bodde där du bor, var i Göteborg skulle du då vilja
bo? Inne i stan i en lägenhet tror jag! 
Vart köpte du dina paljettuggs och för hur mycket?
 Jag har för mig att min moster tog hem dom från New York, inte säker! 
Kan du inte ta kort på ditt hus någon gång?
 Nje jag har gjort det har jag för mig, men jag ska inte göra det igen. Men mitt lilla hus kan ni däremot få hur många bilder ni vill på haha. 
Kan du videoblogga igen?
Ja, när jag kommer på nått bra att prata om.

Älskade delfiner!

En dag när vi var i Eilat åkte vi och hälsade på delfinerna. Haha! Dom har nämligen vilda delfiner där. 
 
De stället vi åkte till är ett ställe som man kan dyka och snorkla med de vilda delfinerna på men man kan också bada och sola. Men ska man bara bada så är det ett inhägnat område där delfinerna inte kommer in. Delfinerna får mat där några gånger om dagen men dom kommer och går som dom vill liksom. 
 
Tyvärr så kunde jag inte bada med mina älskade delfiner, det var helt fullbokat hela dagen. Så himla synd, men vi var ändå där och kollade på dom och så! 
 

Help needed.

Jag åkte iväg till gymmet direkt efter skolan idag. HAha jag är värdelös på att gymma, jag blir rast lös och uttråkad, jag ska alltså börja ta pass, det är det ända som passar mig hyffsat typ haha. 
 
Jag är iallafall hemma nu, heeelt proppmätt innan middagen ens är framme. Nej men jag har tryckt i mig både det ena och det andra så min träning lär inte ge resultat hehe. 
Nu ska vi iallafall äta om ca tio minuter! 
 
Föresten! Kan inte ni tipsa om vad för inlägg ni vill ha, alltså något som hade vart kul att läsa om? Och om ni vill ha fler videobloggar, vad vill ni att jag ska prata om i dom? Hjälp mig !

"Vad skulle du göra igår i stan?"

Jag skulle möta upp Jennifer och fika när jag åkte in till stan igår. Jag åkte in så att jag var inne vid fyra ungefär, så mötte jag upp henne och så letade vi runt efter ett fik att sätta oss på (alla var fulla..) tillslut hamnade vi hur som på Condeco vid Valand. Där satt vi och fikade tills 20 över sju eller något, då började vi dra oss hemåt. Så det var alltså det jag sysslade med igår i stan till dig som undrade! :)

New - Louis Vuitton

Kommer ni ihåg att jag fick en nu kalender i julstrumpan? Iallafall, när mamma och pappa kom hem från Marbella så hade dom med sig det som man sätter i den, det hade ju vart ganska jobbigt ifall man inte hade haft något sånt, haha hyffsat meningslöst då. 
 
Men nu har jag iallafall, det så det känns bra, nu kan jag börja vara duktig och anteckna provn, inlämningar och sånt så att jag inte glömmer bort. Jag brukar alltid vara så slarvig med läxor och det är så himla onödigt. Jag måste satsa ordentligt på skolan nu sista terminen!
 

Svarar lite snabbt!

Det är inte alls långt från hållplatsen till träningsverket, det är max 100 meter? JAg vet att det finns en hållplats ca 100 meter ifrån och att det inte är långt, men min buss går inte där. Jag tar 58an och den stannar ca en halv kilometer ifrån gymmet. Sedan går dom inte speciellt ofta och det är jobbigt att behöva vänta länge efter man tränat klart.
 
Jag är över 170cm lång och har ett par Jeffrey Campbell men vågar inte riktigt använda dom för känns som att jag blir för lång då.. Vad tycker du? Det är snyggt att vara lång, jag tycker att du ska använda dom ändå såklart! 
 
Var är tröjan ifrån? Asos.com
 
handlar du verkligen aldrig på h&m, ginatricot eller lindex osv ??? H&M handlar jag på om jag hittar något, köper typ alla mina underkläder där. Gina Tricot handlar jag också på om jag hittar något! Lindex har jag aldrig hittat något i. 
 
Måste du verkligen ha märkeskläder? Verkligen inte, min favorit affär är Zara, vilket inte är märkes kläder. Jag köper det jag tycker är snyggt, jag har aldrig hittat något jag gillat i t ex Lindex de är därför jag inte har något där ifrån. 
 
Vet du när Sam har öppet hus? Nej, tyvärr, jag har ingenaning faktiskt. 
 

Wantie!

Jag tycker att denna tröjan från Gina Tricot är så jävla snygg. Dock är den ju från förra våren, så den lär inte precis finnas att få tag på. Jag har inte sett den förens nu första gången, så himla typiskt. Hade gärna velat ha den hängande i min garderob. 
 
Urringning i ryggen är jag ju helt kär i, det är så jävla snyggt tycker jag. Och paljetter får jag aldrig nog utav hehe. Om någon utav er underbara läsare har denna hängande i garderoben och är sugna på att sälja den så kontakta mig hehe. [email protected] eller Alexandra Pallvid@facebook!

Two days in Eilat

På väg till Eilat såg vi en massa kameler ute i öknen!
 
Pause på vägen dit, backgammon speade man heela tiden i israel haha!
 
Vid stranden i Eilat var det som en marknad som gick längsmed stranden. Där kunde man köpa allt typ, men mest var det krimskrams, typ iphone skal, smycken, osv! Jätte mysigt var det verkligen!
Mätt som en plätt, hahah jag har nog aldrig ätit så mycket som man gjorde i Isreal helt sjukt haha!

Off we go

Jag ska snart börja göra mig iordning nu, jag ska ta bussen vid 20 över in till stan. Jag ska se om jag hinner ta kort på vad jag har på mig och sånt, ni brukar uppskatta det, jag ska försöka hehe. Men än så länge sitter jag i en utav Ronnis t-shirts hehe. 
 
Börjar snart bli lite bråttom så jag måste börja göra mig iordning som sagt. Men jag ska se om jag kan uppdatera er via mobilen när jag är borta annars så kommer ett tidsinställt upp om en stund!

+/-

+Wildfox. Tycker att dom gör skit snygga kläder, dock kan det vara lite överpris på vissa grejer ibland, 2000 kr från en tunt stickad tröja som går sänder hur fort som helst är lite överdrivet. Men kläderna är sjukt snygga, har beställt tre nya tröjor för några dagar sedan! Jag visar när jag får dom, om jag är nöjd såklart!
+Underbara bloggläsare. Jag blir lika glad varje gång jag får en fin kommentar/mejl/facebook medelande osv. Det gör hela min dag. När ni kommer fram är de bästa som finns typ hehe.
+New York om mindre än en månad. Jag längtar så jag spricker! Ska bli så himla roligt, längtar som bara den efter att springa runt i alla affärer, spendera tid med min mami osv! Kommer bli skitkul!
 
- Bloggare som pikar. Jag tycker att det är så himla tråkigt och dåligt. Om det är någon som liksom är i ens närhet så märker man pikarna så jävla tydligt och det är liksom bara patetiskt. Jag har fått en hel del pikar till mig  och alltså, man förstår direkt att det är en pik ifall det är någon i ens närhet som inte gillar en som hela tiden dissar grejer man använder eller som liksom har har att göra med en. Det är töntigt tycker jag, man genomskådar det.
- Tråkigt väder. Jag tror att de flesta börjar bli sugna på vårväder nu. Jag är iallafall trött på de gråa och kalla vädret nu. Jag är redo för skinnjackor och solglasögon nu liksom. 
 

Morning sweethearts!

Godmorgon, jag har legat och kollat på ett avsnitt utav The Vampire Diaries, det är sjukt bra verkligen. 
 
Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet nu på morgonen men det står en bil ivägen för våran vinterbil så de går inte att åka iväg. Så det blir inte av.. Jag ska iallafall äta frukost nu och sedan ska jag hoppa in i duschen. Sedan ska jag kanske in och fika i stan lite senare!
 

outfits 2012


 
 

Body Lotions - The dead sea

 När vi var på spa i döda havet så passade jag på att köpa med mig tre bodylotions hem! 
 
Dom var verkligen hur bra som helst, jag älskar att smörja in mig efter att jag har duschat, så att man håller sig len och färgen sitter längre. Jag blir så lätt torr nu på vintern också.. Men dessa var verkligen hur bra som helst efter två smörjningar är man typ len som en baby runpa haha.. 
 
Funderar på om jag kanske ska lotta ut en..? Jag vet inte, de beror på hur snabbt dom går åt för mig hehe..
 

On my way!

Nu sitter jag i bilen på väg in till stan, har precis vart och hämtat min väska också, skönt att ha det gjort!

Ska bara vara i stan en snabbis, springa in och kolla den sista rean på Zara! Och kanske kolla lite inne på raglady och tara typ sedan bär det av hemåt igen!


Godmorgon!

Jag har vart vaken ett tag nu. Bara legat i sängen och dragit mig typ, skönt med helg trots att jag bara haft en skoldag haha. 
 
Idag ska jag iallafall åka och hämta min väska, mitt bagage kom ju aldrig när vi landade i sverige efter isreal men nu har det kommit så ska åka och hämta det! Sedan ska jag ta en snabb sväng i stan med mamma tror jag också. Ska kolla lite på den sista rean! 
 

-

Tänkte att ni kanske ville veta svaret på frågan ang vart jag kommer ifrån nu när ni gissat och allt! Så himla kul att det ändå är hyffsat många som svarar när jag frågar sånt här! Tycker att det är så himla roligt att veta vad ni tror om mig och så! 
 
Iallafall jag är född i sverige alltså är jag svensk, men jag är också en fjärdedel holländsk och har även italienskt blod i mig hehe. 
Vissa gissade väldigt bra, en del tror jag redan visste (som förmodligen hängt med bloggen ett bra tag) och en det gissningar blev jag förvånad över. Haha inte för att det är dåligt eller så utan för att jag aldrig fått höra det innan, tex serbien, ryssland och bosnien. Men jag vet inte, jag tycker att det är fint att se utländsk ut, så det är bara kul när folk säger att jag ser utländsk ut! 

The winner is....

Josefineakesson@instagram! Grattis till dig! Jag har skickat ett mejl till dig! Svara så bestämer vi hur vi ska göra med armbandet, alltså hur du ska få det och så, svara så snabbt som möjligt! Kram!
 
Till er som inte vann, det kommer nya tävlingar snart, nästa gång bättre! 
 

Svarar!

 
hur får du en så snygg och vältränad kropp? Jag tycker inte att min kropp är speciellt fin och inte så vältränad heller för den delen haha. Men jag tränar någon gång i månaden typ, haha nej men jag har försökt att träna ungefär en gång i veckan. Sedan så gör jag lite övningar hemma ibland, typ situps, rygglyft, squats, osv.
 
skulle du kunna göra ett inlägg om din röda belstaff jacka? Jag har ingen röd Belstaff jacka, jag har en röd Jofama by kenza och en svart Belstaff, du har säkert blandat ihop dom, de är lätt hänt!
 
Köpte du den blå/turkosa paljett bh:n på samma sida? Jag beställde båda samtidigt från samma sida. Alltså vet jag inte vad sidan där jag köpte den turkosa heter, om jag hittar den igen så säger jag till!
 
 
är det Jeffrey campbell?!?! ååh vet du vart man kan köpa falska såna? som ser typ precis likadana ut? Ja det är det! Nej jag har ingenaning om vart man kan köpa kopior, helt ärligt tycker jag att man ska spara till ett par riktga, det är mycket roligare att ha dom när man vet att dom är äkta!
 
 
har du slingat någon gång eller är de naturligt? vet du isf vad färgen heter? Det är min naturliga hårfärg 100%. Har dock vart sugen på en förändring många gånger men det har inte blivit av.
 
Tycker du man kan ha de blingade bhasrna i skolan? Nje, jag tycker att det blir lite mycket. Använd dom på helger och när du går något speciellt!
 
Vet du vart din mammas tröja är ifrån? Haha, den är från Zara!
 
va du inte i London på höstlovet? Nej, vi tänkte åka dit, men de fanns inga bra hotell och så.
 
Jag ska börja rida igen (det var typ 4 år sen sist) och jag ska prova ut för en ny grupp och har helt glömt bort alla grunder,hur man håller i tyglarna,skänkar har du några tips jag ska tänka på? Det är som att cykla har man en gång lärt sig så sitter grunderna för alltid. Så är det iallafall för de flesta tror jag! Jag var jätte nervös innan jag skulle rida första gången, jag trodde jag inte kom ihåg nått, men när jag väl var i stallet gick de hur bra som helst, sadla, tränsla, rida osv, allting sitter liksom kvar. Jag tror de blir likadant för dig, det kommer gå as bra!
 
 
Kan du lägga upp en bild när du nuddar huvudet med fötterna? Haha ja de kan jag visa någon gång.
 
 
kan du inte göra en smink video nu när du har tagit första steget? Nje, jag sminkar mig inte speciellt mycket så det är inte något att visa direkt + att jag inte direkt är ett proffs, jag är inte alls bra på sånt hehe.
 
Men kom gärna med tips på vad ni vill ha för videobloggar så ska jag se om jag kan fixa de!
 
 

Hitta nemo!

Vi tillbringade ungefär två dagar i Eilat när vi var i Isreal (där är det varmare än i Tel Aviv). När vi var där åkte vi bland annat och snorklade. 
Man kunde dyka med tuber där också men de var ingen utav oss som gjorde de denna gången. Jag har testat de två gånger, jag kan inte andas i dom, de går liksom inte.. Sedan så ville dom inte att jag skulle gå ner med dom eftersom jag har så lågt blodtryck.
 
Iallafall så är det ju röda havet som vi snorklade i! Jag såg två drakfiskar, en flöjtfisk, massa nemosar och massa annat! Älskar att snorkla, vi gör ju de nästan varje resa vi åker på, man ser massa nytt varje gång liksom! 
 
Jag har ju en kamera somklarar att vara under vatten men jag hittade den inte när vi skulle åka och snorkla, så himla typiskt.. Hade så gärna velat visa er allt fint!

Leather

 
Jag har spanat på denna jackan ett bra tag nu. Men den har vart slut i min storlek så jag har inte kunnat köpa den tyvärr. Men nu när mamma och pappa var i marbella så hittade dom den där och köpte med den hem till mig!  Blev så himla himla glad, jag behöver verkligen en svart skinnjacka, eller behöver och behöver men det är liksom bra att ha, de passar till allt!
 
Den kommer från Zara och ligger på 1995 kr eller så tror jag. Sjukt värt tycker jag! Älskar den.

Vilket land?

Jag fick en fråga ang vilket land jag kom ifrån, och jag tänkte fråga er, vilket land skulle ni tro att jag var ifrån ifall ni inte visste något om mig? 
 
Jag har fått höra att jag ser ut att komma från alla möjliga länder faktiskt. Hade vart kul att veta vad ni tycker!

The dead sea

 
Vi spenderade totalt två dagar i döda havet under våran resa i Israel. En när vi var påväg till Eilat (de ligger på vägen typ) och en när vi åkte hem. 
 
Första gången var vi på ett spa, där de fanns pooler med vattnet från döda havet, så där badade vi. As coolt att ha badat i det och så, men fan va de luktade haha. Jag duschade säkert tio gånger och kunde ändå känna doften (förmodligen inbillade jag mig bara). Sedan smörjde vi in oss i sån där lera som ska vara bra för huden! 
 
Andra gången åkte vi till ett hotell där vi badade i vattnet från döda havet igen och sedan åt och så. Jag har tyvärr inga bilder från när vi badade eftersom man inte kunde ta med kameran in. 
 

Ang uppdateringen

Vissa verkade inte ha förstått eller ha missuppfattat lite hur det var med uppdateringen medans jag var i Israel. Inläggen som kom upp var tidsinställda och jag gjorde dom alltså innan jag åkte iväg. Jag hade inte tillgång till internet på min data på hela resan utan jag fick använda en data som fanns där vi bodde och därför kom det inga bilder och ingen uppdatering om min vardag. 
 
Men jag är nästan helt hundra på att ni vill se bilder och veta vad vi gjorde så det kommer såklart massa bilder och inlägg om det! 
 

Hello from Sweden!

Nu är jag home, home, home! Vi landade inatt, så jag sov hos ronni (mina föräldrar kom hem imorse och jag ville inte sova själv hehe) och eftersom mitt bagage inte kom så hade jag inga kläder, och eftersom jag ändå var trött efter flygresan så blev det ingen skola för mig idag. 
 
Flygresan från Tel Aviv var den värsta jag vart med om, jag har aldrig vart så rädd när jag ska flyga.. Hela planet skakade när vi stod på marken för att de blåste så mycket så ni kan säkert tänka er.. 
 

☆☆

 
Har spanat in dessa byxor ett tag och precis innan jag åkte bestämde jag mig för att köpa dom. Tycker att dom är sjukt snygga. 
 
Har fått lite dille på det här med stjärnor. Dom är iallafall köpta inne på Fiorucci! Färgen på dom är inte riktigt som på bilden dom är liksom inte lika gråa som dom ser ut på bilden utav dom är lite mer åt de blåa hållet. Lovver också bli sjukt snygga till våren (nu också), då man kan vara lite somrigare och kan hoppa alla tjocka jackor och bara gå runt i solglasögon, converse, jeans och en stickad tröja tex! 

Sparkling bras

Jag fick en fråga om vart jag köpt min paljett bh igen. Och jag svarar nu igen, hehe. 
 
Men jag vet som sagt inte vilken sida jag beställde mina från, det var någon random sida från usa.. Men de finns att beställa från thecrystalbra.com! Där finns den i svart och silver (tror jag)!
 
Så om ni är sugna på en tycker jag absolut att ni ska kika in och beställa en, de är ju så inte fint verkligen!


Förebild:

Jag har inte någon riktig förebild tror jag, förutom min mamma typ. Men rent utseende mässigt så är de: 
Candice Swanepoel, det är verkligen mitt dröm utseende! 
 
Hon är min absoluta favorit bland VS modellerna också. Innan var det Adriana Lima, jag var helt beroende utav henne och såg upp till henne jätte mycket, tycker fortfarande att hon är sjukt snygg (såklart, vilken VS modell är inte..?) men jag bara tröttnade på henne typ. Så nu har Candice tagit hennes plats, även om jag inte direkt kan säga att jag ser upp till henne. 
 
Men hon har min dröm kropp, mitt dröm utseende, mitt dröm jobb (haha). Hon var så himla snygg på årets VS fashion show också, när hon hade denna ↓ outfiten!

Kaos

Idag ar de ju dags att aka hem fran israel for varan del. Det ar dock storm, det blaser helt sjukt mycket och det har sporegnat fyra dagar nu och igar blev de oversvamningar sa man kunde inte aka nagonstans. Synd att det blev sahar just de sista dagarna..
 
Vi aker ivag till flygplatsen vid kvart i tva ungefar. Sedan ska planet ga vid typ fem eller nagot tror jag. Vi kommer iallafall fram inatt om allt gar som det ska. Jag kan erkanna att jag ar lite nervos typ, det blaser, regnar och har akat hur mycket som helst det senaste dagarna, det vore inte speciellt kul att flyga i det. Men jag hoppas inte heller pa att planet blir installt.. jaja. Be for mig sa allt gar bra, hehe

Sista svaren!

Brukar du bleka tänderna ? Var isåfall och hur ofta ? Nej, jag har aldrig blekt tänderna! 
 
Kan inte du vissa vad du ska ha med dig till isreal? Nje, alltså jag har liksom med mig hur mycket som helst, typ hela min sommar garderob, nej men typ. Men ni kommer se på bilder och så vad jag hade med mig!
 
Vad tycker du är mest värt Primes eller Jeffrey? Prime tycker jag! Man har mer användning för dom, dom finkar till vardags och till fest liksom, till klänning/short och jeans allats året runt! Men om man redan har ett par Prime och funderar på att köpa ett par till eller ett påar Jeffrey så hade jag köpt Jeffrey, det är alltid kul med klackar!
 
 
Vad tycker du om Håkan Hellström? Han är väl sådär, tre eller fyra låtar som jag gillar typ.
 
Vad tycker du om typ hipsters stilen? Nje, jag gillar inte den speciellt mycket. Det är i och för sig upp till var och en hur man vill klä sig men jag ahde aldrig blivit hipster, och jag tycker inte att det är den snyggaste klädstilen.
 
Blir du sur om någon säger att du är kort/liten? Nej, jag tycker inte att jag är speciellt kort eller liten. Men i vissas ögon antar jag att jag är det, jag är ju liksom bara runt 160 cm så. Jag blir verkligen inte sur, det är sött att vara liten tycker jag även om det är vääldigt snyggt att vara lång.. hehe.
 
Är det sant att du aldrig vägt över 53.5 kg? Ja det är det, men man måste ju tänka på att jag inte är så lång.
 
Gillar du skolan? Ja, jag gör faktiskt det! Jag tycker att det är roligt att träffa alla kompisar och så! Jag hade blivivit knäpp om jag inte gått i skolan, man hade blivit sjukt rastlös..
 
Har du gått på AE? Vilka gick du med då och när var det?Jag har vart där två gånger, jag gick förra sommaren på läfer och jag var med Saga, Sofia, Amelia, Johanna, Jakob mest när jag var där då. Sedan så var jag där den hösten med klassen också!

 
 
 
 
 

Wildfox

 
Minns ni att jag bloggade om denna tröjan från Wildfox för ett tag sedan, typ ett halv år sedan? Jag har iallafall skaffat mig den nu (äntligen) tycker att dom är så jävla snygga! 
 
För mig fick de bli den blåa även om jag är väldigt sugen på den röda också.. jag får se om jag kanske ska slå till på den också.. Den är åkte med till Isreal den också.
Den kommer vara så snygg till ett par vita shorts och typ Converse. Eller ett par blåa jeans och converse, kommer bli skit bra! 
Fanns dock bara kvar i Medium, men jag tog den ändå, den kan ju vara lite stor, det gör ju inget, den ska ju liksom vara det!

Ta hand om ditt hår:

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Snabbt volymfix

Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

3. Hållbar partyfrisyr

Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

4. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk

5. Rätt kost - starkt hår

Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

Favorit jeans

 
Dr. Denim gör (tycker jag) dom absolut bästa och skönaste jeansen. Dom sitter verkligen som en smäck + dom är jätte mjuka och sköna. 
 
Jag tycker att svarta jeans tappar färgen väldigt fort men dessa, har hållt sig bättre än alla andra jag haft faktikst! Sedan så har dom ett väldigt bra pris också 399 kr kostar dom bara (de silvriga ligger på lite högre, tror de fläckiga gör det med men jag vet inte)! 
 
Jag fick de svarta paret i julklapp av Ronni, de silvriga utav farmor och farfar och de fläckiga eller vad man ska säga utav mamma och pappa. Blev så himla glad för alla. Mina älskade favorit jeans, lär bli utslitna fort allihopa!

“Fashion changes, but style endures.” - Coco Chanel

Untitled #59
Untitled #70
 Untitled #85
Untitled #92
 
Untitled #108
 

Biggest fear

Hajar, det måste nog vara min största skräck vilket ni säkert vet vid det här laget! 
 
Jag har sett typ varje hajprogram som finns, 100 hajfilmer, googlat typ allt som går att googla om hajar, nej men seriöst. Jag har mina perioder (efter jag sett en hajfilm/program oftast) när jag sitter och googlar vart de finns hajar, vilka hajar som är värst, hur man ska bete sig om en kommer osvosv. Usch hahah va töntigt. 
 
När jag var i Mexico så skulle vi snorkla mitt ute i havet, så sa kaptenen att de kunde komma hajar berättade hur man skulle göra om en kom typ. Så jag ville verkligen verkligen inte gå i. Men så skulle såklart hela min familj gå i ändå, och först tänkte jag inte gå i. Men sen så tänkte jag "om de komemr en haj och dom dör nu så kommer jag aldrig förlåta mig själv" haha så det slutade med att jag gick i, och var hur rädd som helst, kollade runt hela tiden osvosv. 
 
Sedan så är jag rädd för sjukdomar också, jag är så himla rädd att någon i min familj eller någon utav mina vänner ska bli sjuka, de vore verkligen de västa.
 

Innan Mars:

Få över 2000 unika besökare (inte alls långt kvar!). Jag har inte alls långt kvar nu, så de hoppas/tror jag jag kommer nå snart om det fortsätter som nu! Så himla roligt verkligen, minns att för ca ett år sedan så var mitt mål 1000 unika, det går ändå helt okej fort!
 
Lägga upp outfits minst 3 gånger i veckan. Outfits brukar vara uppskattat och det är inte speciellt jobbigt att bara knäppa några bilder innan man går iväg, jag ska bättra mig med det verkligen!
 
Minst 5 inlägg varje dag. Det har jag vart tre stycken nu hela resan och innan det var de ungefär 4/5 varje dag. Jag ska göra minst fem stycken varje dag från och med att jag kommer hem, uppdateringen är såå viktig för en blogg.
 
Ha tävlingar oftare. Jag personligen har aldrig vart med i någon tävling på någon blogg, men jag får ofta frågon ang om jag skulle kunna ha tävlingar så jag ska försöka fixa de oftare!
 
Videoblogga, någon gång ibland. Det har ni tjatat om så mycket och jag har ju gjort min första när jag svarade på frågorna för inte alls länge sedan, haha.. Ni verkar tycka att sånt är kul så jag ska försöka göra de snart igen, trots att man gör bort sig och att de känns sjukt konstigt.
 

Update:

JAg har internet en stund nu! Dock inte dom vanliga bokstaverna sa de blir lite konsitigt ibland.
 
Iallafall det regnar nu och de gjorde det igar och i forrgar ocksa, sa vi har mest stannat inne, lite trakigt nu dom sista dagarna men jaja, vi har haft bra vader resten sa man ska inte klaga. Pa onsdag aker vi ju hem sa jag ska borja packa redan imorgon tror jag. Vi har tagit massa bilder och sant sa jag har massa att visa er nar jag ar hemma igen! Jag sag ocksa att manga uppskattade videobloggen, kul! Far se om det blir nagon mer snart!


Ralph Lauren Nr 2

 
Min absoluta favorit parfym måste detta vara som sagt. Jag fick en ny i julklapp eftersom min gamal var slut, tack och lov. Nu kan jag äntligen lukta lite gott igen, haha nej men det var faktiskt perfekt!
 
Jag fick ju bodylotion till så nu lär jag lukta fruktansvärt gott haha. Jag är en sån person som när man är på solsementer smörjer in sig med bodylotion typ 100 gånger på kvällen. Dels för att man inte vill tappa färgen men också för att det luktar så himla gott. 
 
Om ni ska köpa någon utav Ralph Laurens parfymer så tycker jag att ni ska köpa den rosa, Nr 2! Alla gånger, den luktar så himla gott!

Tävling!

Jag frågade ju er om ni ville ha en tävling och det var några som tyckte att de skulle vara roligt att få chansen att vinna ett döskalle armband igen. Och då tycke rjag att vi gör så! 
 
Men denna gången kan ni vinna ett turkost, de på bilden! Denna gången blir det alltså bara en som kan vinna! 
 
Okej, ni gör såhär för att vara med och få chansen att vinna:
 
1. Gör ett inlägg på din blogg eller instagram. Där ska du skriva om tävlingen samt länka min blogg!
 
2. Kommentera att ni är med och tävlar. Länka också inlägget där ni skrivit om tävlingen. Glöm inte mejlen! 
 
Ps om ni väljer att lägga upp på insagram så får ni inte glöma att tagga mig i bilden alltså ALexandrapallvid som jag heter där. Det blir lättare för mig att hitta bilden då. Glöm inte skriva vad du heter på instagram i din kommentar så jag vet vem som är vem!
 
tävlingen avslutar jag när jag kommer hem! Lycka till!
 

This or that

Drömjobb? Modell, skådespelerska eller sångerska? Skådespelerska, jag vill vara med i actionfilmer, de hade vart skit coolt! Men jag hade inte tackat nej till något utav de, dock har jag lagt det hela med sångkarrier åt sidan lol haha skoja, jag sjunger som en kratta så det var aldrig riktigt ett alternativ för mig haha.

Kenza eller Blondinbella? Kenza alla gånger!

Gossip Girl eller Sex and the City? 
Eftersom jag inte kollar på Gossip Girl så säger jag Sex and the City
Starbucks eller Espresso House? Espresso House, jag tycker Starbucks är gott när man är utomlands men inte här i sverige, det är inte min grej riktigt tror jag!

Hemmakväll eller utekväll? De beror på faktiskt, hemma kväll kanske med pojkvännen eller någon kompis, aah de beror på, jag vill gärna ha lite variation.
Bada eller sola..? Bada, verkligen! Jag klarar inte av att sola längre än typ 5 - 10 minuter, jag blir sjukt uttråkad och rastlös.. Jag är mer för att bada, spela strand tennis, volleyboll och sånt! 

London eller New York? Eftersom jag aldrig har vart i London så säger jag New York, men jag tror att new york hade vunnit även om jag vart i London faktiskt.
Shoppa eller fika? ååh, svårt.. Jag tycker att det är skit mysigt att fika länge med kompisar, men ibland kan jag känna mig rastlös och då kan det härna att jag vill ha en blandning av båda, jag behöver röra på mig ibland helt enkelt!

Sminkad eller 
Osminkad? På sommaren eller när man är utomlands så är jag osminkar hela tiden, men nu på vintern (när jag är hemma då) så är sminket nästan ett måste.
Pojkvän eller singel..? Pojkvän, verkligen! Jag är verkligen en förhållandetjej eller vad man ska säga. 
 
Rosa eller Blå? Blå, eller rosa.. Haha jag vet inte det beror på vad man ska ha de på..
Havet eller Pool? Beror på, i Sverige så föredrar jag att bara i pool faktiskt, vattnet är inte så fint och det är oftast kallt. Men om man är utomlands så tycker jag havet, eller det beror på om det är varmt.

Glass eller Tårta? Glass, gillar inte de flesta tårtorna, typ prinsesstårta, det är alldeles för mycket grädde tycker jag.
Sova eller Vaken? Vaken

Blogg eller Facebook? 
Bloggen, facebook har tappat de, är nästan aldrig inne där längre.
Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig tror jag, men samtidigt så skulle det vara bra mycket roligare att vara rik + man kan göra vad som helst med sitt utseende då haha..

Julafton eller Födelsedag?
 Julafton tror jag, eller vi firar nästan aldrig julafton ordentligt, i sveige osv. Men det är så mysigt med julbord, julgran, paketöppning, hela familjen samlad osv! Födelsedagen är inte en så stor grej längre känns de som.
Sova naken eller med pyamas..? Trosor

Shoppa eller Blogga? 
shoppa tror jag!
Smsa eller prata i telefon..? Beror på med vem, jag gillar i och för sig att prata i telefon så jag kanske ska ta de, haha. Men i vissa lägen är det helt enkelt så att man bara inte orkar prata i telefon.

Till min madre!

Någon bad mig tipsa om vad man kunde ge till sin mamma i födelsedags present/morsdags present/julklapp eller så.
 
Jag jag köpte dessa i julklapp till min mamma och jag tror/hoppas att hon blev nöjd! Det är iallafall ett tips till dig som undrade. Tror att de flesta mammor blir glada för sånt! Och för er som kanske inte vet vad set är så är det ljusdekorationer, alltså man sätter fast dom på ljus, så att de blir lite finare typ!
 
De finns utan glitter i guld och silver och också med glitter i guld och ilver inne på Raglady!  

Fråga ang ridkläder:

"Vad har du på dig när du rider? vad för skor? byxor, hjälm säkerhetsväst och så? Lånar du utav någon eftersom du inte rider?"

Jag rider i (lol jag har ridit två gånger på typ tre år haha) beiga ridbyxor, svarta knästrumpor, ridskor och någon tröja! Vilken tröja beror på vad jag känner för, det är inte så att jag har en speciell. 
Sedan så har jag en vanlig sammets ridhjälm och en vanlig säkerhetsväst. Och alla grejer är mina, så jag lånar inget utav någon. Jag har samma hjälm, skor och säkerhetsväst som jag hade när jag gick i ridning men jag har köpt nya byxor och strunpor (haha).
 
Om jag skulle börja rida varje vecka skulle jag byta ut ridskorna mot ridstövlar (det är mycket snyggare tycker jag) och säkerhetsvästen skulle jag byta mot en som sitter bättre, tightare, det är något speciellt märke, kommer inte ihåg vilket.
 

Favorit serie:

Pretty Little Liars, solklart verkligen. Den slår alla serier jag sett, till och med Desperate Housewives. Jag såg klart alla tre säsonger på vad? Två veckor max. Bästa jag vart med om verkligen. Man blev helt beroende verkligen. 
 
Om ni inte har kollat tycker jag verkligen att ni ska göra de! Ni kan kolla på de på Swefilmer.com där finns alla avsnitt utom ett tror jag(?) + att det är svensk text, så dte är skit bra. Men ibland är de väldigt dålig översättning, men jag tror att de festa förstår ändå!
 
Jag älskar verkligen Mr Fitz och Aria, som är så himla söta tycker jag, och Toby och Spencer och Hanna och Caleb, haha jag gillar alla, Emily också såklart, men jag tycker att dte är så synd med Maya.. 
 
Det var ju någon på som va så gullig och kommenterade min blogg och avslöjade men massa, så det förstörde lite så jag uppskattar om ni inte gör det nästa gång haha!
 
Föresten så kommer väl den nya säsongen snart? någon sa till mig att den började typ den 8 eller 9?? Åå jag längtar så jag döör!
 

Min julklapp från Ronni

 
Jag fick dessa skor utav Ronni i julklapp + ett par jeans från Dr. Denim! 
 
Jag har kollat på dom här skorna innan faktiskt, tycker att dom är sjukt balla verkligen! Dom åkte med till Israel och kommer att användas väldigt mcyekt både nu, till våren och i sommar! 
Tror att dom finns i en annan färg också, turkos/lila typ, dom tycker jag också är sjukt snygga så jag funderar på om man kanske skulle köpa dom också så har man liksom två båda färgerna..? Jag får se!
 
Men jag är så nöjd med mina presenter iallafall!

Skechers

Untitled #113
Jag köpte ju ett par sneakers med klack i sommras inne på TopShop, som jag använde en hel del och som nu är slitna som bara den. Men allt efter tiden gick så köpte fler och fler dom och tillslut gick alla runt med dom haha, så då tröttnade jag på dom. 
 
Men så för någon månad sedan såg jag dessa skor på någon blogg, det är ju egentligen inget speciellt med dom. Men jag tycker att färgerna var så himla ball. Hade lätt velat ha de rosa eller orangea på sommarn. Hade vart sjukt snyggt när man är brun, så han man typ en vit klänning eller nått till!

Things +

+ Jag är ingen lagspelare, jag tycker oftast att det är bäst att jag får göra saker själv, t ex skolarbeten, jag gillar inte grupparbeten, jag vill kunna göra exakt som jag vill och göra de så bra som möjligt utan att någon kan "förstöra" haha. Därför har jag heller inte hållt på med lagsport, jag är världens tävlingmänniska och vill inte att någon annan ska kunna påverka hur bra det går för mig. 
 
+ Jag är morgonpigg, men bara om jag får vakna av mig själv eller i lugn och ro. Om jag blir väckt en skoldag och måste stressa är jag hur trött som helst, men vaknar jag själv vid sju så är jag hur pigg som helst. 
 
+ Jag gillar inte att läsa böcker. Jag tror att jag har läst ut en riktig bok, 14 år tillsalu var det, den var hur bra som helst. Annars är jag för otålig och hoppar över sidor och läser slutet istället. 
 
+ Jag tycker att det är skit snyggt när man ser ben, typ nyckelbenen, höftbenen osv. Men bara om det ser naturligt ut och inte sjukligt nerbantat ut.
 
+ Hur mycket jag äter går i perioder, jag har perioder när jag äter hela tiden och stoppar i mig allt! Och vissa perioder äcklas jag av mat och vill knappt äta något. 
 
+ Jag tycker att det är jätte svårt med ämnen som man måste plugga sig till eller vad man ska säga. T ex SO handlar mest om att reflektera och tänka själv, men typ kemi, fysik och är nästan bara att plugga och de går verkligen inte för mig. 
 
+ Jag är jätte vig i ryggen, men verkligen bara i ryggen haha! Min typ ända talang är att jag kan ligga ner på mage och nudda fötterna på huvudet, kan få dom ner till hakan haha. 
 
+ Jag äter makaroner med smör och salt till lunch jätte ofta, så fort jag ska göra lunch till mig själv så gör jag de, om de finns makaroner i bamba så tar jag alltid de. Tycker att de är jätte gott haha!
 
+ Jag har bra minne när de gäller att minnas vad folk har sagt. Jag kan komma ihåg av någon har sagt till mig för några år sedan i detalj. 
 
+ När jag äter pasta så tuggar jag den inte. Jag skär den och sedan sväljer jag utan att tugga.
 
+ Jag får ont i magen + den sväller upp om jag dricker kolsyra.
 
+ Jag är för det mesta väldigt pratglad, och jag vet för de mesta ganska oklara små saker. 
 
 

Surprise!

 

Som ni har tjatat haha nu hoppas jag verkligen att ni uppskattar detta..

 


16 skönhets tips:

1. Nagellack missfärgar lätt naglar, för att undvika de är de bra att ta ett lagen med genomskinligt nagellack innan du målar med färgglada lack.

2. Vit kajal innanför den undre fransraden (vattenlinjen) gör att du ser piggare ut, öppnar upp dina ögon och gör även att dina ögon ser större ut.

3. Ljus ögonskugga/highlighter under ögonbrynen lyfter ansiktet och du får ett piggare intryck.

4. Efter ett tag så brukar pincetter ofta bli slöa, de gör de väldigt svårt att tillexempel noppra ögonbrynen eftersom dne inte får fäste om stråna. Ett tips är då att ta en nagelfil och sedan fila pincetten, då blir den som ny igen!

5. Få volym i håret, föna håret upp och ned (när du har huvudet nedåt) tills det är helt torrt och stå så tills håret svalnar. Efter detta så lovar jag att alla hårrötter står upp och du får alltså volym i håret.

6. Plocka dina bryn efter en varm dusch, då gör det mindre ont och brukar inte bli lika rött. Glöm inte bort regeln att inte plocka brynen ovanifrån.

7. Får du fett hår snabbt? Pröva tvätta håret med schampo två gånger när du duschar, det läste jag någonstans att man kan göra! Testa om du lätt får fett hår!

8. Om man vill ha riktigt tjocka/markerade fransar (utan klumpar) så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första lagret av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till.

9. Om du vill ha böjda fransar som faktiskt håller sig böjda fungerar vattenfast mascara bättre, de håller nämligen fransarna böjda längre.

10. Torra och fnasiga läppar kan du ”bota” genom att försiktigt skrubba dina läppar med en mjuk och blöt tandborste. Torka sedan försiktigt av läpparna med en handduk och använd återfuktande lipsyl.

11. Olja är toppen att applicera på naglarna! Det gör så att nagelbanden mjukas upp, naglarna blir inte lika torra och den nya nageln som växer ut blir starkare.

12. Vatten vatten vatten! Glöm inte bort att dricka vatten, de är bra för typ allt, håret, huden, naglarna osvosv!

13. Värm din ögonfransböjare under varmvatten eller med en hårfön (ögonfransböjaren bör vara i metall) och böj sedan fransarna. Värmen fungerar som vilken plattång eller locktång som helst och fransarna böjer sig hållbart. Kom ihåg att vara försiktig så att du inte bränner dig när böjaren är som varmast!

14. Använd highlighter! Lägg lite i dina inre ögonvrår och på högsta punkten på kindbenen, detta gör man för att framhäva. Har du ingen highlighter så kan du använda skimrig ögonskugga.

15. Är din eyeliner slut? Ta en smal eyelinerpensel och doppa den lite i din mascara, måla på som vanlig eyeliner.

16. Slut på raklödder? Pröva att applicera balsam på huden innan du rakar. Rakhyveln glider lättare och så blir huden lenare efteråt.

 


“A woman who doesn't wear perfume has no future.” - Coco Chanel

Untitled #111

Min favorit parfym är alla gånger Ralph Laurens just nu. Den rosa, tvåan, den luktar fräscht och somrigt (ja, jag vet att det är vinter nu xD). 
 
Men jag älskar också Victoria's Secrets body splashes, dom luktar så himla gott, min favorit är Coconut Passion, även om alla är goda. Jag ska köpa med mig en del sånna hem i olika lukter när jag är i New York!
 
Sedan lukar även Marc Jacobs parfym, Oh Lola väldigt gott tycker jag! Och DKNY's parfym, Be delicious fresh blossom (tror jag den heter) luktar väldigt gott. Jag fick ju den i födelsedags present i när jag fyllde år, och den är helt slut hehe. 
 
 

Jumpsuit - Victoria's Secret

 
Den här jumpsuiten från Victoria's Secret fick jag hem precis när hösten började och det inte längre gick att använda den haha, så himla typiskt.
 
Men den åkte med till Israel iallafall, den är prefekt att ha över bikinin när man ska till standen och sånt. Sedan så är den så himla sommrig också. Det är fina färger osv. 
Den kommer nog bli en favorit bland strandkläderna till sommaren tror jag. Det är så lätt att bara slänga på sig en jumpsuit över bikinin och sedan åka iväg, så himla skönt!
 
Den också min blåa strand klänning får komma på delas första plats tror jag!

Min julklapp till Ronni!

 
Många undrade vad jag köpte i julklapp till Ronni och som ni säkert förstår så kunde jag inte skriva ut de i bloggen ifall han skulle kika in här.
 
Men jag köpte iallafall denna klockan till honom. Tycker att den är hur snygg som helst verkligen. Man kan ju byta band och så på den om man vill det men jag tycker att detta bandet var de snyggaste! Ett + är ju att denna kan jag faktiskt låna, den funkar ju lika bra på tjejer som på killar, men isåfall får jag fråga vääldigt snällt för det är ju ändå Ronnis hehe!
 
 

Live:

Äntligen har jag hittat internet så jag kan uppdatera er lite hehe. Jag har dock inte datan just nu utan den är kvar i tel aviv och vi är i Eilat nu, så jag kan inte blogga med alla bilder från kameran, tyvärr!

Men nu ska vi iallafall snart gå ut och äta tror jag! Imorgon åker vi till tel aviv igen, så ska packa ihop mina kläder och så för tror vi åker tidigt imorgon! Men jag har tagit massa av bilder som jag längtar efter att visa er!


Favorit från Missoni:

 
I sommras köpte jag hem denna sjalen/ponchon från Misson, den är köpt på Tara, tror att samma modell fanns i rosa också. Men för mig fick de bli den blåa, även om jag ångrar lite nu att jag inte köpte den rosa också. 
 
Den är så himla fin, speciellt på sommaren men funkar lika bra resten utav året liksom. Jag använder den mest som sjal, har användit den som poncho någon enstaka gång bara. Det enda som är lite synd med grejer från Missoni är att de är så himla ömtåliga. Dom hakar jätte lätt upp sig i saker, så man måste verkligen vara försiktig.

Få en bättre blogg:

1. Ett bra första intryck, headern och designen är de första intrycket man får utav bloggen, alltså är de väldigt viktigt. Ha en ganska enkel design, och lägg ner lite tid på den så att den ser väl arbetad ut. En blogg med en lite proffsigare design är roligt, man får ett proffsigt intryck utav hela bloggen då.
 
2. Svara på frågor + be nice, ingen gillar en dryg bloggare. Man vill få snälla svar på sina frågor. Tänk på att inte ta alla kommentarer så personligt. (jag förstår att man måste ryta till ibland när de går överstyr, de gör jag med men gör det inte för ofta).  Typ 70% av alla kommentarer är frågor, det är ganska givet att man vill ha svar på de, så försök att svara på frågor ofta. 
 
3. Stanna på samma adress, det är så himla jobbigt med bloggar som ständigt byter bloggportal och adress, man blir förvirrad och de känns oseriöst. Så försök att inte byta bloggportal eller adress allt för ofta, 3 gånger är max tycker jag, sedan orkar jag inte följa bloggen mer.
 
4. Blogga själv och ensam, jag personligen föredrar bloggar som drivs av en person, jag blir förvirrad när två bloggar och det är ofta så att det är en som kan och en som inte kan, så blogga själv tycker jag. Sedan dehär med gästbloggar, jag tycker inte direkt att det är någon bra grej, man är inte intresserad alls av vad en för den som läser bloggen kanske helt okänd person har gjort på dagen, man läser bloggen för att man vill läsa om din vardag, åsikter osv. 
 
5. Bilder är ett måste, en blogg utan bilder fungerar inte, det är inte personligt och inte roligt över huvud taget. Försök att ta bilder på din vardag så ofta som du kan. Om du inte har tid så får du ta en gammal eller nått, men absolut inga inlägg utan bilder. 
 

Make it shine

Denna kan vara så himla snygg till ett par tighta svarta jeans och kanske ett par snarta klackar! Man ska ju verkligen inte ha något mer som som sticket ut ifall amn har denna t ex glittriga skor, det blir alldeles för mycket tycker jag. 
 
Denna fick jag iallafall i julklapp, så jävla ball. Den är dock lite slapp över magen men inte så slapp att man tänker på det! Man lär ju iallafall sticka ut lite med den här så som den glittrar, men de kan ju vara kul ibland, eller hur? 
 

Första halvåret 2012 i bilder:


Nyårslöften?

Brukar ni ha nyårslöften? Jag har haft det några år men de känns meningslöst eftersom man nästan aldrig håller dom ändå. Haha men man vill jul ändå alltid ha mål, så att man har något att kämpa för liksom.
 
Jag har tänkt lite på vad för mål jag ska ha. Jag har kommit på några:
 
- Börja träna minst 1 gång i veckan.
- Inte äta skit på vardagar (undantag på lingonveckan hehe).
- Höja mina betyg, hoppas på att höja mig runt 20 poäng.
- Få 3000 unika besökare (hehe)
 
Sen vet jag inte mer, jag får helt enkelt se. Man kommer få nya mål allt eftersom året går iallafall! 
 
Har ni några nyårslöften?

Favorit bikini:

 
Det här är min absoluta favorit bikini, fick den som en surprise av mamma och pappa i sommras. Dem kommer från Victoria's seret och har än så länge bara vart med på en resa (+ denna) men den lär få vara med ett bra tag. 
 
Tycker att den är så himla fin, starka färger, möster, sedan så sitter den väldigt bra också. Den är verkligen hur fin som helst till en bra bränna, man ser verkligen brunare ut i den. Och bikinin typ framhävs när man är brun, haha. 

Gott nytt år alla underbara läsare!


RSS 2.0